Busy woman

Angående Thomas-saken så er han funnet i havet av dykkere. Jeg vil bare sende masse varme tanker til familie og nære. Dette er utrolig trist, og alle som har letet etter han har vært utrolig flinke. Rest in peace, Thomas!

Denne uka har jeg vært flink å blogge… eller ikke? Jeg har vært ekstremt opptatt med pakking, venner osv. Reiser i morgen, og derfor har jeg måttet prioritert litt andre ting. Jeg skal selvfølgelig blogge når jeg er i Hollywood, for det er internett på hotellet. Dere blir nok ikke til å få lest det på dagen, i og med at Los Angeles ligger 9 timer bak Norge og da vil det komme blogging stortsett på natten osv.

Har nettopp hatt besøk av Sajje og Ina. To søte små jenter som går i 6. klasse på barneskolen 🙂 Neida, det gjør de ikke. De går i 8. klasse! 

Sajje og Ina! Søte jenter 🙂


G-bloggpia!


Dette er mej

Noen som forresten har peiling på hvorfor håret mitt blir så gult på bilder? Sånn som det nest siste.. det er ikke så gult in real, faktisk er det lite gulskjær i det i virkeligheten 🙁 Skal prøve å få blogget et innlegg til i dag, siden jeg har vært så utrolig slem blogger.

Siste innlegg