Alt for sliten

Tuusen takk for alle koselige kommentarer jeg får, og ja jeg skal kose meg masse her nede. Det gjør jeg allerede. Hadde jeg hatt mulighet skulle jeg tatt med hver og en av dere ned hit! Selv om jeg først og framst ville hatt med meg Tuva. Det hadde vært så bra med Tuva her, selv om det er bra med mamma også da 🙂

Uff, ble alt for mye shopping i dag. Vi begynte halv 10 og var ferdige klokken 4. Har sikkert svidd bort nesten 3000 kroner, men har tross alt kjøpt 5 par sko, 6 kjoler, 1 jumpsuit, 1 skjørt, 1 topp, 1 vest, 1 tights noe accessories, noe sminke og undertøy på Victoria’s Secret. Er utrolig fornøyd med ALT jeg kjøpte, føles som himmelen når jeg ser på alle tingene!


Ferdigsminket og håret er ordnet, klokka 07.00 på morraen. Herregud, haha…


Mamma og meeg <3


USAAAAAAAAAAAAA for faen <3


Frokost på La Salsa


Nam!


Apple store, her var det IKKE lite folk nei…..


VS!


Shoppa liiittegrann 🙂


Hehe, dere får ikke se innkjøpene før jeg kommer hjem. Her har jeg prøvd å skjule de litt med mine kjedelige klær fra Norge 🙁 Hater Norge nå, haha. Vi har det jo kjempegodt, men er så utrolig mye bedre her nede. Kunne seriøst dødd hvis jeg fikk bo her! Alle er så hyggelig, seriøst. I butikkene er de superhjelpsomme, imøtekommende og kjempeblid. 

Nå skal jeg vekke mamma som tar seg en ettermiddagslur, så skal vi stikke ut og spise. Vi snakkes i morgen 🙂

Siste innlegg