Long time, no see

Oida, litt lenge siden sist jeg blogget? beklager, men har vært og fartet i Hollywood to dager på rad, og vi skal dit i dag også. På mandag dro vi til Hollywood for å kikke litt, siden vi bor rett utenfor Hollywood. Vi dro på en slik tur med bil hvor de kjører rundt og viser deg kjendishjemmene, og vi fikk se 3 kjendiser! Først så vi Drew Barrymore sprade rundt på balkongen sin når vi stod nedenfor, deet var gøy. Ble ganske starstruck da. Etterpå stoppet vi utenfor Richard Simmons hus, og akkurat når vi stod der gikk han på kjøkkenet sitt. Han så oss i vinduet, og kom ut døra og ropte hei! Han er så morsom. Vi kjørte rundt på Rodeo Drive (en plass med kun dyre merke butikker hvor kjendisene shopper mye), og rett forbi oss kjørte Halle Berry! HALLO?!

På tirsdag, i går, dro vi for å se Dr. Phil show. Vi fikk gratisbilletter dit, og fikk være med på en innspilling. Jeg satt rett ved siden av dama til Dr Phil, Robin. Hun hadde på seg noen driiitfine heels. Ble så sjalu L Dr Phil var utrolig morsom, og det var litt stas og være ?in the audience?. Etter showet dro vi på en Tattoo sjappe, og jeg tok piercing i navlen. Var sånn passelig vondt når han stakk nåla i, og når han tok den ut og satte i piercingen. Etterpå var det ikke noe vondt, kun litt ømt. Betalte vel 45 dollar og fikk med 2 piercinger. Såååå dro vi på Madame Tussauds. Var litt morsomt, men ble litt lei etterhvert for det tok jo aldri slutt.

Vi har også vært på ?CVS pharmacy? (kind of a drugstore), hvor de har aaalt mulig til en billig penge. Vi kjøpte en dritbra hårføner med et munnstykke til å slette håret mens man tørker det. Den kostet egentlig 400 kroner, men var på salg til 70-80 kroner. Kunne sikkert gått der i timevis, for de hadde alt mellom himmel og jord.

I dag skal vi innover og dra på Bizzy B, snakke med Bea og Shawn. Vi var der på mandag, men da var bare Shawn der. Han er utrolig hyggelig, vi sto vel og pratet med han i 2 og en halv time. Håper på at jeg får masse tips om hvordan det er å bo i LA, hvordan man overlever osv. Jeg har så lyst å flytte hit.

Vi har hatt noen kjempefine dager til nå, sett 7 kjendiser (om du teller med Shawn (han var i Chippendales) og Bea). Dette ble en litt alt for lang tekst, men whatever. Slenger meg litt forskjellige bilder. Skal vise dere flere bilder når jeg kommer hjem til Norge på søndag.


Litt av LA


Her er en sånn butikk du kan ringe og bestille alle dagligvarer du vil ha, så leverer de. Supert for de late!


Drew Barrymore sitt hus. Rett etter jeg tok bildet gikk hun på balkongen og inn døra til høyre en plass.


Richard Simmons!


Meg og Shawn 🙂


Cameron Diaz


Dere har jo sagt jeg ligner på Lindsay Lohan, så ja?


Venter i spenning på å ta piercing. Hjelp 😐


All the single ladies, all the single ladies


Redd? Det var i crime-seksjonen av Madame Tussauds!


Steven Spielberg <3


Hahaha, aner ikke hvem det er


Pynter litt på Cameron Diaz


Madonna


?


Hull :):):)

Siste innlegg