BizzyB – bseductive

Klærne i forrige innlegg: Den grå kjolen er fra en horebutikk her i Hollywood, den rosa toppen er fra H&M, de hvite skoene er fra en butikk i Hollywood, buksen er fra JC.

I dag var vi et par timer og snakket med Beatrice i butikken hennes på Hollywood Boulevard. Utrolig koselig dame med masse personality og et utrolig flott smil. Anbefaler alle som drar til Hollywood og gå innom butikken hennes. Hun designer alle sine bikinier, undertøy, kostymer osv selv og har folk som lager det for henne. Alt stoff som brukes er i kjempegod kvalitet, og fargene holder lenge.

De har også utrooolig mye forskjellig til en hver smak, jeg kjøpte meg to bikinitruser og mamma kjøpte seg Norges-bikinien. Det som er veldig fint med bikiniene BizzyB selger, er at de fleste underdelene har på en måte en slik “krøll” på midten øverst som gjør at trusa ikke sklir inn i rumpa. Samtidig gir denne “krøllen” et løft, og stumpen ser mye finere ut 🙂 

HER kan du finne facebook-pagen og HER er nettbutikken. De shipper til Norge også, og alle dere norwegian girls burde investere i en norgesbikini! Perfekt til sommersesongen og late dager på stranden. 


Meg og Beatrice <3


Outside of the store


Butikken er kjempefint innredet, spesielt denne lysekrona med hjertet rundt


Her er Beatrice. Dere kan se den norske underdelen på bildet, men overdelen er ikke bikinien.

Etterpå vandret vi rundt for å finne et sted og spise. Det endte med Pizzahut, utrooolig god pizza!

Noen damer vi så på veien. Lekre, og “lave”…


Skjorte, belte og smykke – Forever21, svart kjole – H&M, sko – converese baresko.no, veske – modekungen.se


N
å skal jeg og mamma sykle bortover til Venice Beach. Er enda litt jetlagged etter vi kom, så det har blitt tidlig kveld ca i 9-10 tiden og tidlig morgen ca i 5-8 tiden. Tenk at jeg, som det super-b mennesker jeg er, har våknet av meg selv klokken 6 på morgenen. Helt sykt! Og jeg som alltid sitter oppe til 3-4 om natten har vært i seng tidlig hver dag fordi jeg har vært trøtt som et udyr. Uff, jaja. Vi snakkes! I morgen skal jeg trekke ut en vinner, så skal jeg dra på Sephora og kjøpe produktet. Dere får vite hvem som vant ETTER jeg har kjøpt det 🙂

Siste innlegg