Hasteeer

Nå har jeg det litt travelt. Vi har tilbringt hele dagen på Universal Studios, og nå skal vi ned på piren og kose oss – for dette er vår siste kveld her i LA. Reiser hjem i morgen rundt klokken 18, og er hjemme i Norge på søndags kveld. Jeg har bare en ting å si til USA – I’ll be back. Skal flytte hit en gang vet jeg. Først skal jeg flytte et år til Gran Canaria med Tuva når vi blir 18, men etterpå blir det vel hit håper jeg!

Noen spørsmål dere har stilt: Nei, jeg badet ikke med piercingen. Vasset med føttene i vannet, ville uansett ikke badet der siden det var sinnsykt kaldt. Bikinitrusen er fra BizzyB – bseductive.com. Du burde gå opp i størrelse på trusa, men overdelen er normal vil jeg tro. Alle klærne jeg har kjøpt viser jeg når jeg kom hjem. Bikinitoppen er fra Cubus. TSUNAMIEN rammet ikke oss, vi var ikke evakuert eller noe. Det eneste “tsunami” utfallet vi fikk var litt større bølger enn vanligvis, men ikke noe mer. Det var ikke særlig vondt å ta piercing, bare akuratt når han stakk hullet og når han satt i piercingen. Etterpå er det bare litt ømt. Betalte 45 dollar + steril rensespray til 15 dollar.

Vinneren av Sephora konkurransen ble Johanne, kontaktet på mail som ønsket seg en kost fra BareMinerals. Skal få sendt den til deg når jeg kommer hjem 🙂 BTW: wiii, 2. plass! deeere altså

Siste innlegg