Øyenbrynene mine

Heisann!

Nå er jeg hjemme i kalde, stygge Tromsø. Kan ikke forklare hvor trist det var og reise fra LA, jeg føler at jeg hører hjemme der sånn egentlig. En del av meg vil bare brenne ned huset vårt, ta forsikringspengene og rømme tilbake til LA, mens en annen del vil vente til jeg er 18 også begynne å komme meg nedover dit. Forresten, alle innkjøpene kommer i morgen, også skal jeg få laget et innlegg om piercingen og et om hvordan man kan krølle håret som jeg hadde på mange bilder – men nå, nå er det øyenbrynstid!

Jeg fikser alltid øyenbrynene mine selv. Det er ikke noe særlig hokus pokus. Alt du trenger er en øyenbrynskniv, øyenbrynsblyant, concealer og en sånn mascarakost-greie uten mascara. Skal vise hvordan jeg former de først: 


Jeg bruker alltid en øyenbrynskniv og skjærer av hårene for å få den formen jeg vil. Grunnen til det er at jeg hater å nappe brynene selv. Kan ikke nappe øyenbryn egentlig, fordi jeg begynner alltid å grine som en liten unge. Har alt for sterke tårekanaler. Selvfølgelig kan jeg dra til frisører og spasalonger for å få ordnet de, men det er litt flaut når man begynner å skrike, og snørret renner. Jeg bruker å følge en form (som den røde streken), for det er den jeg føler meg mest komfortabel med. Jeg tar alltid sånne småhår som vokser ut som dere ser på bildet, fordi når man skjærer vokser hårene mye fortere ut enn når man napper. Derfor er det viktig å “vedlikeholde” øyenbrynene ca en gang i uken.

Tips: Hvis du syns det gjør vondt å skjære øyenbrynene, ha iskaldt vann på en vaskeklut og hold den over øyenbrynsområdet hvor du skal skjære i 1 minutt. Ikke hold hardt, men hold den sånn at det drypper litt for da blir ikke det iskalde vannet i vaskekluten borte. Da skal det gjøre mindre vondt å skjære 🙂


Det jeg bruker mest tid på når jeg sminker meg, er definitivt øyenbrynene mine. De rammer inn ansiktet, og derfor er det viktig at de ser bra ut. Jeg har selvfølgelig perioder hvor jeg ikke har fikset de på flere uker, og har latt de gro og blitt flere meter lang. Mange mener at man ikke kan ha mørke øyenbryn når man er blondine, men jeg liker å ha de litt mørk. Jeg bruker en øyenbrynsblyant fra H&M og fyller inn farge langs brynene. Prøver å få de så symmetrisk som mulig, men sannheten er at mine ikke er så symmetrisk egentlig. Det ene er mye høyere enn det andre, men jeg har jobbet med å få de jevnere i flere mnd. 


Tegne, tegne, tegne…..


Etterpå tar jeg en slik kost med litt hårspray på, og børster alle hårene på rett plass. Hårsprayen gjør at de holder seg på plass, og ikke stikker ut i nord og sør. Du kan også børste først og spraye på etterpå, men ikke still meg ansvarlig hvis du er uheldig og treffer øyet ditt, må på legevakten, skylle øyet, få øyelapp, blir blind, må fjerne øyet og få glassøye osv. 🙂


Når jeg er ferdig med å farge og forme brynene, tar jeg en litt lys concealer og legger langs underkanten av hele øyenbrynet. Tar litt ekstra der øyenbrynsbenet er høyest.


Slik som dette. Etter du har lagt langs hele underkanten, må du duse det ut med fingeren. Ikke for hardt, for da blir concealeren borte og alt blir bare meningsløst. Kosten jeg bruker er en duokost med mascarabørste på ene siden, og skråkost på den andre siden. Den er fra BillionDollarBrows. Concealeren er fra GloMinerals.


Enjoy your new eyebrows. Dette er 

Vinterferien er over, og det er skole i morgen. Derfor må jeg legge meg, men nå lyver jeg for dere. På denne tiden er jeg vant til å være på shopping i LA, siden det er 9 timer tilbake på klokken. Er overhodet ikke trøtt, men mamma kjøpte sovepiller som jeg kan ta… selv om jeg er redd for at jeg med vilje hiver i meg 10 og sover i 100 år. Jaja, skal spise litt sjokolade. GOODBYE!

Siste innlegg