Hvilken tannbleking anbefaler du?

Uffda, har blitt veeeldig lite hverdagsblogging etter jeg kom hjem. Jeg får trøste meg med at det kun var hverdagsblogging i en uke mens jeg var i USA. Mens jeg var der nede kjøpte jeg meg litt forskjellig tannbleking, og noe til 1 dollar som var veldig bra egentlig. Desverre fåes det ikke kjøpt i Norge, og derfor har jeg funnet et bra tilbud til dere som har lyst å prøve tannbleking hvis dere er usikker på hva som fungerer. Jeg vurderer å få mamma til å bestille den for meg, sånn at jeg også kan prøve den ut. Det var jo et knalltilbud, og har lest mye positivt om den også 🙂

Gjennom dette tilbudet mottar du en tannblekingspenn gratis, du betaler kun kr 49 i porto. Denne tannblekingspennen er av merket Idol White. Pennen inneholder tannblekingsgel som du påfører tennene dine. Mye raskere, mer lettvint og mindre grisete enn slike skinner du sprøyter gel i og sitter med i en halvtime. Innholdet i pennen skal være nok til å vare i en måned.

For å benytte deg av tilbudet må du være 18 år(!!), og det er et abbonement. Hvis du kun ønsker denne pennen, må du avslutte abbonementet før fakturaen for portoen forfaller. Trykk på bildet for å komme til bestillingssiden og for å lese masse mer om denne pennen!

Jeg har alltid hatt litt gule tenner egentlig, men i det siste har jeg bleket de. Spesielt når jeg var i Hollywood. De er blitt mye hvitere, og jeg trenger ikke lengre å redigere de hvitere i program. Takket være Pepsodent tannkremen og tannbleking begynner jeg endelig å bli fornøyd med min hvitfarge. Skal få de litt hvitere enda, vil ha skikkelig Hollywood smil. Mottok forresten en pakke fra Pepsodent, jeg og mamma. 24 tannkremer og 2 store flasker munnskyllevann. Yaaay!

Fargen på tennene mine nå for tiden. Ikke riktig sååå hvit, kameraet gjør de litt hvitere. Det er ikke langt i fra da:


På det her bildet kan du se at jeg har bleket tennene. Du ser der jeg har ringet rundt, der hadde jeg et hull før så nå er det en fylling der. Den blir aldri samme farge som tennene mine, og den reagerer heller ikke på tannblekingen.

Siste innlegg