Uvaner

Som alle andre mennesker på denne jord, har jeg også uvaner. Jeg har faktisk veldig mange uvaner, og mange av de går meg på nervene selv om jeg aldri gidder å gjøre noe med det. Hva er dine uvaner?
 1. Jeg spiser aaalt for mye godteri og drikker alt for mye brus. Iallefall en brus om dagen, og det blir gjerne sjokolade og potetgull 3-4 ganger i uken. Kan aldri kjøpe bare sjokolade, fordi jeg må kombinere det med potetskruene fra Maarud. NAM! Sitter og spiser det akuratt nå, hihi.


2. Jeg sitter på PC-en hele tiden når jeg er hjemme. Løfter ikke ræva mer enn jeg orker, og hvis jeg gjør det er det kun fordi jeg skal hente noe å drikke, på do, lufte hundene eller se noe på TV. Lenge leve latskapen!


3. Sover med sminke, for jeg er nemlig ekstremt lat. Det er absolutt ikke bra for øyenvippene, de knekker fort når man sovner med maskaraen på. Har blitt litt flinkere i det siste da, så der er jeg litt fornøyd.


4. Er verdens tregeste til å pakke ut av kofferten. Hver gang jeg kommer hjem fra en plass hvor jeg har brukt kofferten, bosetter jeg klærne mine der og bruker den som garderobe i minst 1 måned. Nå skal jeg snaaart pakke ut, for det er 1 måned siden jeg var i USA om ikke lenge. Åh, savner USA!


5. Bruker hele rommet som garderobe. Det forundrer meg ikke om det plutselig henger en truse i taket heller, jeg roter gjennom hele skapet og hiver alle klærne på gulvet. Gidder ikke rydde de opp, for har det bestandig travelt eller er for lat.


6. Har varmeovnen på hele tiden. På rommet mitt er det sikkert 30 – 40 grader når jeg sitter og chiller, for jeg har den på max til vanlig. Mamma kommer og kjefter på meg hele tiden, men elsker å være i et varmt rom. Alle vennene mine klager på at lufta der inne blir sinnsykt dårlig, men varme er så diggggg!


7. Våkner ALDRI av vekkerklokka. Sover som en stein om morgenen, elsker og sove. Eneste som vekker meg er når en kjent stemme roper, men må som regel bli vekt 10 ganger hver morgen før jeg står opp. 


8. Jeg går i ankelsokker hele tiden. HATER lange sokker, klarer ikke gå med det. Hvite ankelsokker er det aller beste, in my heart for ever <3


9. Suger i å ta vare på tingene mine. Slenger de overalt, behandler både kamera, pc og telefon som dritt. Jeg er vel litt for godtroende, og regner aldri med at tingene kan bli ødelagt. Kanskje jeg må bli mer varsom? I think so!


10. Snuser for mye. Går som regel rett i underkant av 1 boks om dagen, noe som kan bli dyrt i lengden. Heldigvis har jeg trappet bittelitt ned i det siste, eller ikke. Det er dyrt, dårlig for tannkjøtt og tenner og det er ikke kult. Desverre er jeg blitt avhengig og klarer ikke å slutte. Får håpe jeg ikke trapper opp igjen. Skam meg!


11. Kaster snus overalt. Tuva klager på det, haha, så jeg burde vel begynne å bruke søpla eller tosslokket (selv om lokket er fullt 24/7). Fant nettopp en snus hengende på veggen over nattbordet mitt, æsj! Hahaha, holdte på å le meg halvt ihjel når jeg så det.


12. Går med håret i strikk alt for mye. Før brukte jeg ikke å ha håret så mye i strikk, men nå i det siste gidder jeg aldri fikse det så jeg setter det opp i en høy hestehale. Det sliter så klart på håret, og derfor er det ikke noe bra at jeg går sånn stortsett hver dag. Fyfy! Må heller begynne å gå litt med håret sånn som på bildet over, mye finere spør du meg 🙂


13. Bruker litt for mye solpudder. Av og til blir jeg for oransje, men ser det ikke helt selv. Vet ikke hvorfor, enten det er noe med lyset hjemme eller at jeg er for vant til det. Skal iallefall roe litt ned og bruke en dårligere kost så det ikke fester seg så bra, haha!

Igjen sier jeg: ALLE gode ting er 13!!! 😉

  1. haha ! herlig : D Greit med litt uvaner også ! bare bra det 😉
   Du er iallefall ikke alene om å sitte bare på pcn når du er hjemme, og drikke brus hver dag..

  2. hahaha, det er akkurat som jeg skulle skrevet dette innlegget selv. Har akkurat de samme uvanene, bortsett fra at jeg ikke er særlig glad i å sitte inne i ett rom som er for varmt! 🙂

  3. Den med ankelsokkene kjenner jeg meg veeldig igjen i, er sånn jeg og – bare at jeg alltid på ha to sokker på hver fot. hvite ankelsokker x2 in my heart<3, liksom.

  4. det sliter faktisk ikke på håret og bruke hårstrikk, jeg bruker det hver dag og mitt hår e ikke slitt, mitt blir mer slitt av og ha det løst slik at det bare henger der… og da røyter man mer i tilegg. Btw, veldig mange like uvaner som meg, hehe :))

  5. Nr 5 er VELDIG likt meg!!
   ELSKER n¨år du har håret i hestehale, men du er også veldig fin med håret hengende ned!!

  6. Huff, jeg har og mange uvaner:(
   Men jeg har ett som til deg :
   Kan du legge ut alle headerene du har hatt siden du starta på denne bloggen!????????? Plis si ja!!!!

  7. Kan du ikke komme med uvaner du er drit flau over, og kanskje er litt personlige.
   Det du skrev er jo ikke så interressant:P
   Men har du tenkt å gå inn for å gjøre noe med uvanene siden du blogger om det?
   -Varmeovnen bruker jo drit mye strøm(miljø)…. Bedre å la kroppen bli vant til kaldere temperaturer..
   -Catch er ikke akkurat snus 😛 Men den gjør skade den og. Er ikke umulig å slutte vet du. Greit at du sier at det er en uvane, men du er jo bare tiltaksløs hvis du ikke gidder å slutte.
   -Bare fordi du har høy forbrenning utelukker ikke det sjansen for å få diabetes i tidlig alder 😉
   -Mange personer sliter med å behandle ting ordentlig fordi dem får nye ting hele tiden, og ikke skjønner verdien av det(ikke bare pengemessig). Setter du deg inn i hva f.eks elektronikk èr så skjønner du hva du må gjøre for å forhindre slitasje.

  8. Hei!
   Vi har i disse dager en konkurranse mellom klassene på Bjørnholt vgs. Vi har dannet en nettavis på blogg.no, hvor målet er å få flest mulig lesere. Dette kommer ingen enkeltpersoner til gode, men en hel klasse. Håper derfor du lar linken stå så vi får noen flere lesere 🙂
   http://katastrofeavisen.blogg.no/

  9. haha, jeg har akkuratt de samme uvanene som deg. Bortsett fra at jeg snuser ikke mer enn en boks i uka, men hiver også snus overalt.

  10. Fyfaen, hvor ekkel du er! Rommet ditt ser ikke ut, det er rotete og uhygenisk, og man klistrer ikke snus opp på veggene!
   Jeg ble seriøst sjokkert da jeg så at du dro på skolen i en genser full av egg og dritt. Kanskje du bør begynne å tenke litt mer på hygene og renslighet? Bare et tips!

  11. Jeg går hudpleie linje på Nannestad videregående, og jeg vil bare si at det ikke er lurt og sove med sminke på om natten, huden aldres med en hel uke for hver gang du sover med sminke. Høres helt vilt ut, men det er faktisk sant!

  12. Hehe, alle har uvaner..
   Anbefaler deg forresten å gå til et vindu og se på deg selv i dagslys når du har sminket deg, da ser du fort om det ser rart ut :p
   Baderomslys kan ofte være litt gule og gi et feilaktig inntrykk..

  13. Var litt av noen uvaner. Den eneste av dine uvaner jeg har er at jeg sitter for mye på PC’n. Har til og med noen omvendte. Bruker aldri hestehale, er alt for forsiktig med iPhone’n, bruker bare høye sokker og våkner av alarmer med en gang
   Men vis du vil så kan du endre på uvanene. Prøv en uke uten noen av uvanene, hadde vært utrolig kult 😉

  14. Har samme uvanene sjøl, hahah :- p
   Men duu, ikke snus catch! Prøv heller skruf xtra stark, den er kjempe god! :- D

  15. æsj, det der er bare ekstremt ekkelt.. alle har uvaner, men går det virkelig ann å ha så mange ekle uvaner? jeg ble kvalm av det innlegget

  16. Ehaha. Har ganske mange like uvaner som deg.
   Mamma og pappa klager på at det litt klær i stuen og overalt. Til og med sokker på kjøkkenbordet :S Det verste er at jeg biter negler 🙁
   også finner jeg ALDRI tingene jeg leter etter. Jeg begynner først å lete i sisteliten.

  17. Fant nå ut at vi har mange like uvaner. Bytter ut snusen med røyk så er vel alt omtrent likt.
   Men uansett. Har akkurat begynt å blogge. Men jeg ELSKER bloggen din! Leser den hver dag 😀

  18. Kjære, søte, deg. Snus er helt utrolig farlig for helsen din! Du sier at det ikke er bra for tenner og tannkjøtt, men det ødelegger for så utrolig mye mer! Snus gir sykdommer! Og så er det veldig ekkelt!
   Et tips er å kaste alle bokser og bare la være.

  19. Helt fantastisk at den mest leste bloggen på blogg.no er av en liten jente på 16 (!) år som helt åpent snuser. Snakker om forbilde!!!…. Ja, hadde du hatt litt vett i hodet hadde du ihvertfall ikke offentliggjort akkurat det at du snuser på bloggen, men heller prøvd å skjule det!!! Det er ikke kult om det er det du tror liksom.

  20. Du blogger veldig bra, men en ting du bør tenke litt på: du ligger på førsteplass, og likevel er du ikke noe bra forbilde sånn som du beskriver deg selv. Snuser, usunn, lat, uhygenisk osv. Siden det er mange ungdommer/barn som leser bloggen din burde du tenke deg litt om og kanskje forandre livsstil eller iallfall ikke blogge om de usunne vanene dine. Ikke tro at jeg er en sånn sjalu drittunge som elsker å slenge drit til andre, for det er bare min ærlige mening og det jeg skrev var på ingen måte vondt ment 🙂

  21. du må ikke snuse! du ødelegger kroppen din
   du på ikke ødelegge deg, siden du er jo så peeeen
   klem<3

  22. du er så kul seriøst. digger bloggen din 😀 men kan du ha et innlegg om piecinger*? har du selv i navlen?

  23. Jeg har som uvane å spise/bite på knokene mine, på fingrene.. de hover opp og blir knall røde.
   De har vært sånn i flere måneder nå, vanskelig å slutte..

  24. Hallo Therese! Ville bare si at du er den beste bloggeren jeg vet om 🙂 selv om du ligger på førsteplass klarer du å være deg selv, og fortsette bloggingen akkurat slik som du alltid har gjort. stå på!
   Hilsen fast leser

  25. woow , du har jo samme uvanene som jeg har jo :O!
   skummelt !!
   Digger bloggen din foresten !
   STÅ PÅ THERESE =D

  26. Jeg spiser aaalt for mye godteri og drikker alt for mye brus, jeg sitter på PC-en hele tiden når jeg er hjemme, er verdens tregeste til å pakke ut av kofferten, bruker hele rommet som garderobe, jeg går i ankelsokker hele tiden, suger i å ta vare på tingene mine.*
   Det var mine uvaner ihverfall. 6 av det samme som deg!

  27. Seriøst? catch?? 02 og thunder e best 🙂 tror kansje du svimle i bakken av di då,men di har hvertfall ein go mengde nikotin:)

  28. Oi, du er modig som faktisk legger ut visse ting på nettet 🙂 Men stå på Therese, du er en topp blogger! Du gir masse inspirasjon til min blogging 🙂

  29. hehe e ikke gamel nokk til og snuse så no problemo 😉
   æ har så mange uvana at æ kommer sikkert til og skrive i en time vis æ gidd, som æ ikke orke hehe..
   e og EKSTREMT flinkk til og rote lig klær og telefon og ipod på golvet hele tia!!!
   spis masse gåteri kansje ikke så mye som dæ men kansje 3 ganga i uka.
   sitt på datan ALT før mye!!!!
   klemzz lille frøken uvane

  30. Jeg liker bloggen din kjempegodt, men synes det er litt teit at du må nevne at du skal kjøpe tamponger og sånt:p PS: 18 års grense for å snuse, tror du vet det, og du er altfor pen til å bli ødelagt inni munnen med snus!

  31. Rart du er så tynn når du er så lat! :p
   Wft? Snuser du 😮
   Trodde ikke at ei så pen jente snuser asså! :S Vart litt skuffa egentlig siden jeg er en fast leser … :/

  32. ENDELIG en blogger som er ærlig! Er så lei av alle bloggere under 18 som lyver på bloggen for å virke perfekte, og nekter for at de drikker, snuser, røyker osv. 🙂

  33. Hahah, sært!
   Uvanene mine er at jeg sitter alt for mye bak pcskjermen, og at jeg har støv på hjernen, altså det motsatte av deg! :’) Takler ikke rot, og det er en sykt irriterende vane, jeg går å rydder etter andre hele tiden!

  34. viste ikke at du snuste :O jeg er også ssyyykt dårlig til å ta vare på tingene mine. mobilen jeg har nå er den mobilen jeg har klart å hatt lengst uten å ødelegge, og jeg har bare hatt den i 4 måneder .. har også ødelagt 3 kamera , og en pc :))

  35. prøv å ta en og en mindre snus pr. dag!! ; P
   bare oooom di ikke vet det (soe du sikkert gjør) kjøp hårstrikk UTEN metal-ting på! Metaltingen sliter mye mer på håret en sånne strikk som er limt sammen! ; )

  36. Hahahah, digge dæ!
   Skjønne ikke koffer folk ska heng sæ oppi at du ligg på førsteplass og blogge så “åpent” som du gjør. Du må jo få lov å vær dæ sjøl uansett koss plass du ligg på. Du har jo ikke bestemt sjøl at du ska ligg øverst og heller ikke at du ska vær et forbilde for mange. Tragisk at folk ska bry sæ om at du e et “dårlig” forbilde, når folk har folk som snuse og røyke rundt sæ hver dag;-)

  37. Kjenner meg godt i gjenn på noen av dem du 😉
   Spesielt det å ALDRI rydde ut av kofferten etter ferie…
   Ps: kjempe fin blogg og kjempe søt jente !

  38. Oh lord 😛 alle dere som skriver at hun liksom skal være forbildet (hun er en blogger) hun lever vel livet sitt som alle andre. Og nettopp sånne innlegg som de her gjør at hun er på 1plass. Og mennesker tar da egne valg her i livet. Det finnes ikke noen som er ett perfekt forbildet uansett. Alle har en eller flere greier som sees på som “dårlig” dermed “dårlig forbildet”. Tror ikke Therese vil være noe spesielt forbildet, hun bare blogger som ei vanlig jente. Just drop it. Dere får være bra forbilder dere da vettu, ikke drikke, snuse, røyke, ha sex, rote, spise godteri, drikke brus osv. Good luck 😉
   Morsomt innlegg btw, kjenner meg igjen i mye av det du skriver der. Spesielt rotingen, haha. Går med hestehale støtt.

  39. ahh! Du er så utrolig pen, på ALLE bildene dine! Kjenner meg faktisk ganske godt igjen på de fleste, jeg er ganske så chill for å si det sånn! 😀 mendu? Tar du bilder av deg med snus egetnlig? 🙂

  40. Hehe, jeg kjente gjenn av mange de. Huff. Jeg må venne de av meg. Latskap, er ikke så ukjent hos meg. Jeg ELSKER også kortsokker, er avhengig. Det som er dumt at når jeg bruker vinterskoene får jeg gangsår siden sokkene ikke er så høye, arrg.. Jaja, jeg må bare si at du har en kjempe bra blogg Therese. Jeg så deg på flyplassen i Tromsø når du reiste fra USA. Herregud, søskenbarnene(?) dine er super søte! Så de lekte med det der store leke flyene, naaaaw. Uansett, STÅ PÅ ! Jeg er ikke så godt og kommentere, så når jeg først gidder, blir det ikke så kort. Hilsen fast leser.
   : Vet det er mange skrivefeil, men orker rett og slett ikke gå igjennom de.

  41. hahahahah, vi er så sinnsykt like! utenom det med snusinga, så har vi akkurat samme problemene! likte den med å bo i kofferten i en måned etter at man har kommet hjem! hahaha

  42. haha, kjenner meg mye igjen 😛
   Hvor kjøper du snus? er chatc snus bra? får du moren din til å kjøpe for deg eller? jeg snuser skruff og general, men er litt lei de, men greier ikke stoppe likevell! jævlig irriterendes… ;S

  43. å herregud altså! nesten som om jeg selv hadde skrevet det .. bare at jeg ikke snuser da, kjipt aat du ikke klarer å slutte da :/

  44. har den samme uvanen med å rote, og jeg er lat..Men til meg gulvet fritt, mens alt som heter hyller er bombardert.. :S
   Prøv å slutt med snus, er fast leser. Har fult med bloggen din lenge, og ser jo at du har vokst mye siden sist vinter. Du har blitt mye flinkere til å ikke banne så mye som før. Før var det som ca, et bande ord per setning..
   ok har ikke mer å si enn at du fortjener første plassen. Voe sa alltid at hun ikke brydde seg om kommentarene, men til slutt sa hun at hun ikke klarer det mer, du… Vell vi ser du gir F 😛

  45. Elsker bloggen din.
   Når begynnte du å snuse og hvorfor?
   Jeg er også veldig lat, jeg har dårlig kondis og har alltid et eller annet rot på rommet.

  46. har mye av det samme!!
   Bare har en ekstra, bruker litt for mye sminke, og ser veldig bimbo ut, men når folk blir kjent med meg er jeg helt annerledes for dem! 🙂

  47. vet moren din at du snuser? og faren din? 🙂 jeg syntes det er litt kult jeg! jeg snuser ikke selv..

  48. Nr. 6! Sykt umiljøvennlig! Du burde finne på noe annet som gjør det varmt. Miljøet er viktig ! 🙂
   Har også den uvanen å spise mye godteri…. hehehe!

  49. Jeg virkelig elsker bloggen din,du er så utroling pen,og alle har jo uvaner,det er jo bare rart om alle skal tro du er perfekt for det vet alle at det er det ingen som er.
   Jeg virkelig ser opp til deg,du er liksom helt utrolig når du blogger,jeg har aldri sett noen som kan blogge om hva som heldst og alikevell få så mange komentarer. jeg vill virkelig bli like flink som deg,men det er ikke så lett jeg vet virkelig ikke hva jeg skal blogge om for å bli så sinnsykt flink…du er liksom mitt forbilde. Jeg elsker bloggen din,hehe har vel sakt det…håper du vill svare meg på hvordan jeg kan få så mange lesere og så bra blogg,vet du vi kommer fra nesten samme plass,jeg bor på seja(sildsand) det er jo ganske nert tromsø. bare fortsett med bloggingen din du er så flink: )

  50. Du er seriøst drit kul! Og alle som sier ”æsj, du er så uhygensik, du er et dårlig forbilde du ligger jo på 1.plass osv” skjerp dere! hun er en helt vanlig 16 år jente når hun ikke blogger. Alle har vel hatt et rotete rom engang de også. Jeg snuser selv, og da blir det til at du bare kaster den ut på gulvet når du sitter godt i sengen med dataen på fanget. Digget at du skrev om dine uvaner også!

  51. HAHAHAHAAAaaa<3 digger deg ass!
   Jeg kjenner meg i gjenn i ALLE uvanene!! bortsett fra snusen, for jeg snuser ikke ...
   Men jeg roter minst like mye, spiser bare usunn mat og snooop<3
   sløver hele tiden, og ELSKER og soveee<3333333
   kan sikkert sove i hundre år:D
   ah, digger at du blogger om feilene dine også, så du ikke bli som voe miss "perfekt" haha, liksom!
   Jeg digger at du er deg selv, blogger om deg selv, ingen er perfekte, men du er ikke langt i fra!!
   du er driiit kul på din egen måte, og jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg ELSKER bloggen din for tiden 🙂
   ps: kanskje flere video blogge, om du gidder da - heheheheh 😀 <3
   ilu

  52. Om jenta snuser så la henne snuse da folkens. Hennes liv, og sist jeg sjekket trodde jeg det var 18 års grense for å KJØPE snus, ikke snuse det.. 🙂
   Digger deg for at du er så ærlig på ting!

  53. haha, jeg tror vi alle har en del uvaner. men jeg lurer, når du var i usa hadde du en konkurangse der man kunne vinne en premie fra sephora på 25 $? og når skal du “kåre” vinneren`?

  54. Til Andy: Hva er Catch da? Røyk? Det er jo faen med snus det og like mye som skruf los 😉 Det er tobakk i den og, bare at Catch kan fåes med masse forskjellige smaker + at det er litt mer jentenes snus ffs 😉

  55. Hei Therese! 🙂
   Jeg lurte bar på hvor du hadde kjøpt vekkerklokka di? den var awesome!
   haha, alle her kommenterer bare om snusinga di, så kommer jeg og vekkerklokka, men sannheten er at for meg kan du snuse så mye du vil, heheh, love ur blog!
   keep working! <3
   ps, please svar, jeg vil også ha den vekkerklokka! love it!

  56. altså, snusing….. hallo!? tenker du ikke på at det skader tennene og tannkjøttet? og ikke minst deg! æsjameg! trodde ikke ei jente som deg som ligger på 1. plass og er liksom forbildet til mange snuser! snusing for meg er for gutter og idioter!!

  57. bra du er så ærlig og tør å blogge rett ut om dine uvaner og alt annet! 🙂
   liker bloggen din kjempegodt!
   Hilsen jente på 16 🙂

  58. Legg merke til at hu beskriver snusen som en UVANE, ingen VANE. En uvane betyr noe dumt/unødvendig som man gjør selv om man ikke vil eller ikke burde. Jeg synes det er bra at Therese tør å skrive om det hu vil, og at hu inrømmer at snusinga ikke er hennes smarteste trekk. For da burde da leserene være smarte nok til at de ikke snuser. Fordi om hun ligger på førsteplass på topplista er det ikke dermed sagt at hu trenger å være glansbilde lell. Alle folk har feil! Alle andre bloggere får jo lov å skrive om det de vil, men bare fordi leserene til Therese har fått henne opp på førsteplass skal hun forandre bloggen og bloggemåten sin fordi det ikke passer seg på 1. plass? Er jeg uenig i, fordi da er hele poenget med topplista borte, om det er plasseringa som bestemmer hvordan bloggen skal være. Min mening.

  59. Jeg lurer på om du kan lage Outfits snart ? Og ha det litt mer oftere. 😉 Håper du gjør det
   Fin blogg, er fan 😀

  60. jaja, men som forbilde for mange burde hun droppe snusing.. det blir for dumt!
   men, det er hun som ødelegger seg!

  61. hahaha kjenner meg igjen i mange av di hiihi 😀 spess me snopet! <3
   men hvordan får du tak i snusen? :p du er jo ikke 18 liksom?

  62. Jeg har uvane å…
   1. Bite negler
   2. Spise sjokkolade i hverdagen når jeg prøver å slanke meg… (Veldig mye til hjelp. NOT)
   3. Jeg husker nesten aldri å vaske vekk sminken.
   4. Sitter på intetnett eller leser når jeg burde sove for lengst.
   5. tar sminken, sokkene og øredobbene til mamma uten å spørre først så hun blir drit sur på meg.
   6. Sitte på pc og spiller/chatter hele tida når jeg har tid.
   Sikkert mye mer men nå må jeg legge meg å sove…

  63. LOL CATNIP! -.- Når kommer må gjøre video 2 ? 😀 <3 eeeeeelsker bloggen din!! vi har mange like uvaner 😛

  64. hahaha fy faen jeg kjenner meg igjen med å kaste snusen akkurat der jeg sitter! hahaha. nattborde mitt ser ikke ut…
   og en annen uvane er hvor mye jeg snuser,,, nesten 2 bokser om dagen. mamma bryr seg ikke. men pappa mener jeg kan trappe ned litt. :p og det med godteri og brus, bare at jeg drikker cola. 1 til 2 flasker om dagen. huff :p

  65. Ville bare tipse deg om en liten nettside hvor du kan finne oversikt over konkurranser på internett. Nå ligger det inne linker til konkurranser hvor man kan vinne store pengerpremier og annen morro! Ta turen innom konkurranseoversikten i dag for å bli med du også!

  66. Serriøst, at du vil blottlegge dette på nettet !! Alle har uvaner, ja! Men noen av disse var faktisk bare ekle..snus på veggen, på sitt eget rom, det er serriøst ekkelt !

  67. Grunnen til at du kanskje ikke kommer deg så mye opp av senga og ut om dagene er kanskje nettopp fordi du blir så slapp av å ligge inne på et varmt rom. Det sier seg jo selv, og da får man bare lyst til å ligge der. Hvis du sover med samme temperatur på rommet sover du nok veldig dårlig om nettene også, og da er det ikke rart du blir trøtt etter middag. Du bør komme deg ut om ettermiddagene og få brukt litt energi! Latskapen går utover det meste, som du sier håret. Stå opp tidlig og får mye ut av dagen, da får man ekstra god samvittighet når man legger seg.
   Kanskje du bør tenke litt mer på hygienen på rommet ditt også. Ikke slenge snus, ikke la klærne ligge å bli støvete, ha ren luft på rommet, hvertfall når du skal sove. Det kan hjelpe mye!

  68. omg…snuser du! s[ ekkelt, derfor bleker du tenna hele tiden sikkert! ikke bra, du er ikke kulere enn det du er hvis du snuser! eww…fikk litt d[rlig sanvittighet..liker ikke deg lenger!

  69. BRUKER DU SNUS??! Okeei… Jeg skal i alle fall ikke lese mer av din blogg siden du snuser! -.-
   Ellers var det flott 😉

  70. Du er utrolig pen ! 🙂 Kunne ønske jeg var sånn som deg!
   KAn du legge ut sminkevideoen snart ? <3
   mvh thea <3

  71. Elsker bloggen din, men du MÅ slutte å snuse! Det er kjempedumt, stygt og man ødelegger tannkjøttet! Men ellers er du tøff!

  72. hei jeg har også mange uvaner akkurat de samme som deg bare at jeg ikke bruker snus.
   Jeg er helt lik jeg sover lenge spiser mye sjokolade brus og chips og sånn. Jeg elsker bloggen din men du må virkelig slutte og snuse det er ikke bra.
   Jeg har å en blogg. runapia99.blogg.no

  73. hahaha, døde litt da jeg leste kommentarene. for det første så er det 18 års grense for å KJØPE snus, ikke bruke det. for det andre så trenger man ikke å være et perfekt forbilde bare fordi hun er på førsteplass..det er jo ikke hun som bestemmer om hun er på 1. eller ikke ? synes det er bra at Therese er ærlig, og ikke prøver å være noe hun ikke er 🙂 hater de bloggerne som framstår som glansbilder, og prøver å være så jævlig perfekte all the time, når vi vet at innerst inne så har alle feil. utrolig idiotisk å kommentere som hun ene lengre opp ” æsj, bruker du snus ? nå skal jeg ihvertfall ikke lese bloggen din mer ” hvafaen har det med saken og gjøre ? jeg gir iallefall faen i om hun snuser. La jenta bestemme over livet sitt selv. Snuser ikke fast, men kan hende jeg tar meg litt på fest, og jeg bryr meg midt på kneskåla i hva andre sier om det!
   digger bloggen din, Therese.
   fast leser, og du er og forblir min favorittblogger nr. 1 😉

  74. Genialt! Liker det faktumet at du ikke prøver å være så “perfekt” hele tiden. Er jo tross alt et mennesket du også : )

  75. herregud, leste nettopp noen kommentarer her, og FYFAEN så oppgitt jeg blir. du må bli jævlig lei av alle som nærmest kommanderer deg til å slutte å snuse og alle som syter som faen. også værste kommentaren av alle da: “Et tips er å kaste alle bokser og bare la være.”. kommer tydeligvis fra noen som ikke har en smule anelse om hva det vil si å være avhengig. gahhh, blir gal på dine vegne

  76. Leste kommentaren til “maria” og jeg er enig, men jeg må nok si at det lureste er å prøve å slutte. Det er ikke bra for hverken tenner eller leppa di. Jeg vet ikke hvordan det er å være avhengig av sånne ting, men det kan ikke skade å prøve. Kusina mi brukte litt over en måned på å slutte helt med røyking (hun hadde røyka i fem år da), men det er kanskje ikke det samme som snusing :P. Jeg har som sagt ikke peiling i det hele tatt.
   Mine uvaner er forresten ganske like dine (hvis vi ser bort i fra snusing, så er vel alt sammen likt). I tillegg vil jeg legge til at jeg bruker altfor LITE tid på skolearbeid hjemme. Jeg prioriterer ting som PC, PC og enda mer PC. Også er jeg ikke minst lat! Jeg går på musikklinja, og jeg har ikke gym før andre året på musikk … Jeg tror jeg skal prøve å bruke sommerferien min på trening og sparing av penger. Jeg blir trosalt 18 9. september x).
   Jeg liker bloggen din veldig godt Therese. Du fortjener virkelig førsteplassen du har nå :D.

  77. huff, kjente meg igjen i mange av de uvanene ):
   tett at folk driver og kommenterer på at du liksom snuser feil snus og gjør ditten og datten feil, er liksom en grunn til at det heter uvaner, at det er noe man gjør som ikke er så veldig bra at man gjør på en måte… vedder på at alle de som syns du er så “ekkel, ågidamej”, hærregud, bare TETT TETT TETT! 🙂
   stå på du, therese, syns du har en utrolig bra blogg 😀 diggerei<3

  78. haha, SNUSER DU?!?!?! for et spørsmål, er jo nettopp det hun har skrevet. selv om catch ikke har så mye nikotin i seg så er mye av grunnen til at folk ikke klarer å slutte at man er så vandt med å ha noe i leppa 😉 det er ikke bevist det at det er farlig heller, det sto i vg her for ikke så lenge siden at det hvertfall ikke er kreftfremkallende. med enn det vet de ikke. allikvel – snus er ikke kult, noe jeg selv syntes da jeg starta. lykke til med å slutte!

  79. ahahah, fyfaen. det der e jo mæ! kaste snus, satse på å treff søppelbøtta, blir overlykkelig hver gang æ treff.. ankelsokka ftw, dårlig på å fjern sminken, kæm e ikke det? kofferten blir ikke pakka ut før en mnd etter, å når man kler av sæ for kvelden lande klærn rett på gulvet, føle mæ flink om æ gidde legg det i sofaen. det absolutt eneste som ikke stemt va at æ ødelegge ikke tingern mine, æ miste dæm. mobilen min har æ greid å mist to gang på en mnd no. weho, snakkes da twin. les aldri blogg, men sånne innlegg som det her e sånn som e artig å les! u go girl

  80. Hei.
   På bilde nr. 8 ser jeg at du har på deg en tights som er grå på den ene siden og svart på den andre siden. Jeg har lett Norge rundt etter noe sånt og finner det ikke, så hadde vært strålende om du vil fortelle hvor du har fått tak i den. 🙂

  81. å du er så tragisk i mine øyne. du snuser ikke når du snuser catch vet du. catch er som godteri for de som virkelig snuser fast. catchen kan jeg sitte å sutte på som om det var et drops. du sa du ikke ville snakke om snusingen på bloggen din, men likvel har du ikke klart å dy deg. har en følelse at du egentlig synes det er litt kult at du snuser. du har ikke snust så lenge.. så jeg tviler på at du er avhengig. Du er flink til å blogge, men noen ting stusser jeg over

  82. Åh, hvordan klarer du og spise så mye godt uten og få masse kviser og slikt? Missuner virkelig utseende ditt! Og i så fall om du får kviser og slikt, kan ikke du skrive ett innlegg om hvordan du kurerer kviser og uren hud?

  83. du er ikke perfekt du nei .. leppa full av jord ,, oppfører deg som en hor, du vet , du er ikke kul når du drikker…… vær snill mot din mor , hun forrtjener ikke en hor

  84. Du er utrolig! du er så ærlig og det er derfor folk leser bloggen din! <3
   Jeg digger bloggen din selv og er fast leser, du burde være stolt av deg selv som legger ut dette om deg selv,at du er så SYYYKT ærlig! <333
   Beste bloggen assa! ilu TCMN! <3333333333

  85. lol til de to anonyme – vil tro dere har tapt i livet..
   men jeg anbefaler deg, hvis du snuser ca en boks med catch om dagen, at du kjøper f. eks skruf eller noe liknende. for jeg har det samme problemet at hvis jeg kjøper catch snuser jeg altfor mye. har gjerne opp til 4 i om gangen, siden det er svakt, og smaker så sinnsykt godt. er det smaken du liker så godt, kan du gjerne prøve thunder frost, eller wintergreen? husk at dette også er mye sterkere da! 🙂

  86. sykt bra blogg! ; )
   men en ting; ei så fin ei jente som du burde ikke snuse… ! IKKE fint at jenter snuser…

  87. Herregud, at du ikje ser kor sykt stygg du e med blondt hår. Fysj!! Det ser jo heilt sinnsykt unaturlig ut? Men så e du jo stygg uansett da…

  88. jaaa…det er vel nesten fysisk umulig å bli avhengig av catch. prøv 02 du, så får du virkelig oppleve hvordan det er å være avhengig av noe 🙂 ikke frekt ment!

  89. Jeg er veldig skuffa! Jeg begynte å lese bloggen din for litt siden, den var ganske bra. Men så skriver du at du snuser. Det er ikke bra! når du er på toppen av blogg listen burde du vere et forbilde for dine lesere! Jeg trodde ikkje du var en sånn jente.. nå skal jeg slutte å lese bloggen din for alltid, i protest…

  90. Herregud, hvilken rett har folk til å skrive “snuser du? Det må du slutte med.” Som om de var moren din? Det er jo helt latterlig! Jeg snuser ikke selv, faktisk så syns jeg det er veldig ekkelt, og jeg blir superkvalm av det, men at noen andre gjør det kunne jeg faktisk ikke brydd meg mindre om.
   Stå på, jeg syns du er veldig kul! Spesielt siden du er nordlending. Det er nok bare lame søringer som kommenterer at de syns du skal tenke på at du er et forbilde etc! Haha. Og jeg kjenner meg veldig igjen i det med å ha det dritvarmt på rommet, for det er noe jeg får kjeft for daglig..

  91. kult innlegg, men syns du burde slutte å snuse fordi du er sååååå pen 😛 <3333 elsker bloggen din<3
   klem hanne <33

  92. visste du at hvis du sover med maskara så får du midd rundt øynene, fordi midden spiser maskara! du kan også miste øyevippene dine, fordi de får ikke nok oksygen.

  93. hahaha, du har akkurat de samme uvanene som meg! Spiser godteri alt for ofte, gjør ikke annet enn å sitte på pc’en når jeg er hjemme, har jeg vært bort står kofferten med klærne oppi fremme i ukesvis, mesteparten av klærne mine (og resten av tingene mine for den saksskyld) ligger utover gulvet på rommet mitt, varmeovnene står på så mye at det omtrendt er badstue der inne, siter insane med å stå opp om morningen, bruker ankelsokker året rundt. HATER sokker som rekker deg langt oppå legge, æsj. Alle mobilene mine, kameraet mitt, dataen, fjernkontroller, alt man bburde ta vare på driter jeg egentlig litt for mye i, og bare slenger det et sted. Jeg snuser ALT for mye!! men heldigvis kaster jeg det ikke på gulvet (: går med håret i strikk hele tiden, for da kan jeg stå opp litt senere, hahah. OG jeg er ofte litt for oransje / brun pga solpudder. hahah, lo litt når jeg leste det, akkurat som å høre meg selv :b

  94. hvor snuser du ??? under leppa eller ved kinnet 😀
   bare for å si i fra mora mi døde av det …da hun var 20 ..hun har snusa siden hun vare 10 , men det har sikkert ikke du da 😀 , men du burde slutte i tillfelle du dø…folk kommer til å savne det…jeg savne iallefall mamma : :’ elsker deg <3 <3 og din blogg SLUTT OG SNUSE !!!!!!! 🙂 ellers har jeg ikke noe å leve av 🙁

  95. Sjokk at alle kommenterer snusinga, lol 🙂 Jeg snuser ikke men har ikke noe imot folk som gjør det, det er jo din buisniss og ingen andre sin, ikke sant 🙂
   Du har AKKURAT de samme uvanene som meg:O alt utenom snusen er likt, haha 😀

  96. Å herregud! Vi har helt sånn dønn make uvaner, ikke kødd engang! Den ENESTE uvanen som jeg ikke har av de 13, er faktisk det med at jeg snuser. For det gjør jeg ikke, i vertfall ikke enda. Er jo bare 12, så. Lo av hver eneste uvane som kom, også er jeg så utrolig glad for at jeg ikke er den eneste! Haha, vi var på leirskole for sånn 6 måneder siden, OGSÅÅ har jeg fortsatt kofferten full av klær.. Du er ikke verdens tregeste med å rydde kofferten din i vertfall..

  97. Seriøst folkens… Dere som kommenterer at hun må slutte å snuse kan helt seriøst bare holde kjeft. Dere er sikker igrunn 9 år i tillegg, og aner ikke hvordan det er å være avhengig av snus. Og dere er for faen meg ikke moren hennes, så plis. Det er bare tragisk å lese.

  98. ALLE har uvaner og da mener jeg ALLE!! 😀
   Kan vell si meg enig med snusn, føler på meg at JEG snuser alt for mye jeg også. så da er vi i vertfall to om den saken. 😀
   XOXO ;*

  99. Apropos punkt 8: “Hvite ankelsokker er det aller beste, in my heart for ever <3"
   Dette er som jeg skulle sagt det selv. Du og jeg - like som to dråper vann! 🙂
   Kan jeg poste det sokkefotoet på min egen blogg for bedømming i spalten som jeg kaller "Sokkebildebedømming"?
   Husk at du da vil være synlig på det som blir blant en av de 30 best besøkte guttebloggene i morgen! 😉

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg