Never easy this way

Lotta og Bella, mine hjerteknusere. Nå har jeg selv valgt å gi de bort, for dems eget beste. Hater meg selv og skjønner ikke hvordan jeg kan ha samvittigheten, men jeg har rett og slett ikke tid til dem. De blir for mye alene og får for lite oppmerksomhet. Nå er det akuratt 1 time siden de forlot meg.. De to gullene som alltid har vært ved min side, uansett når og hvor. Lotta og Bella vil for alltid være i hjertet mitt, i tankene mine og jeg vil aldri noen sinne glemme dem.

Heldigvis vet jeg at de får det bra hos familien de er hos nå. Heldigvis vet jeg at jeg kan se de når jeg vil, passe de og få de på besøk til meg. Jeg vet at vi får de tilbake hvis de ikke skulle bo der. Det gir meg en slags trygghet og vite at de har det bra og at de kan komme tilbake når som helst.
 
Alle nettene jeg har holdt rundt deg og du har sovnet i armen min


Alt dere har vært med på å gjøre

Ved siden min – uansett hva

Alle de morsomme bildene jeg har, og minnene


Alle gangene dere har vært sammen med meg

De fine bildene vil alltid være her

Alle gangene dere har kranglet og kriget om hvem som skal sitte på fanget mitt


Bella, mi Bella. Du er den søteste klumpen <3


Alle vennene mine dere har møtt


Alle valpene du har oppdratt


Alle klærne du har gått med på å bli fotografert i


Bella sitt første måltid


Alle gangene du har stukket av og jeg har letet etter deg i evigheter


Always, always


Alle gangene jeg bare har sett på dere sove, lenge


Alle bamsekrigene vi har hatt


De koselige turene på fjell, i fjæra osv


Alle blinkskuddene jeg får av dere


Det er det som varmer mitt hjerte. For alltid! Akuratt nå vet dere sikkert ikke at dere har flyttet, dere tror sikkert dere er på et helgebesøk. Nå føler jeg meg lettet, men samtidig utrolig knust. Jeg vet det er det beste for dere, og det skal forbli sånn også. Husk bare at dere aldri skal glemme meg, skal besøke dere hver eneste gang jeg har mulighet. Skal høre hvordan det går med dere hele tiden. Skal ikke gå en dag uten at jeg tenker på dere. Mine små gull, hver eneste tåre jeg kommer til å felle er verdt det. All tiden jeg kommer til å bruke på å tenke på dere er verdt det.

Dere er noe av det kjæreste jeg har, og jeg nekter å gi helt slipp på det. Mine to, for alltid. Love u!
// never easy – kurt nilsen

  1. Åhh.. Det er bare forferdelig grusomt å gi bort dyrene sine/at de går bort. Fordi at man er jo så glad i dem. Men de har det sikkert bedre der de er nå uansett, der noen har tid til dem. =) Du kan jo alltids bare spørre dem om du kan få de tilbake en gang når du har tid til dem uansett.

  2. aw, herreGUD! så utrolig trist :'( begynte faktiskt å trille en tåre over den utrolige fine teksten og bildene dine :’) håper de får det fint da! 🙂

  3. Så søte de er!
   Det er trist når du må gi slipp på dyrene dine, men de har det jo bra 😉

  4. det er fælt at du måtte gi bort hundene sine, siden du ikke klarte å ta vare på dem. sier hvor mye du bryr deg om dem…..
   jeg ville ALDRI ha gitt fra meg hundene sånn. det ville jeg ikke klart.

  5. du klare å gi dem bort. Vet ikke kor mange mange gang mamma har sakt at ho vil gi bort tinka men æ har nekta siden ho e alt for mæ. sist va liksom for 2daga sia. har neste bare lyst til å grine når æ læser det du har skrevet men son e det.

  6. Naw så fine! Jeg har netopp mistet hunden min 🙁 TRIST, det er bra du kan besøke de å sånn da!:)

  7. :(:(:( de var de søteste daa :(:( skjønner ikke hvordan du klarte, vis jeg hadde de hundene hadde jeg falt i tårer vis jeg skulle gi dem i fra meg :(:( !

  8. Dere som sier at hun ikke bryr seg om dem, hva tenker dere med? sefølgelig gir hun dem bort til noen som kan ta ordentlig vare på dem, og gir dem mye oppmerskomhet og tid, enn å la dem savne Therese.
   Anyway Therese du rocker, du er en virklig dyrevenn..
   bruker du dyretesta sminke?

  9. buhuu, jeg bynte å grine, jeg … den sangen gjor så tårene bare kom enda mer.
   du er snill, therese. det var nok det beste for dem

  10. Neeeei! de hva så koselig å se noen hunder ved siden av deg på bilder,video osv! Æ fikk tåra i øyan!
   Siden æ hva liten har æ alltid ønska mæ hund! også hva det sååå koselig å komme på besøk til de som hadde hund! også syns jeg det hva så koselig å se hundene dine! fordi de hva så søøøøt! og små!
   Glad i dæ! og lotta og bella!<3<3<3 ;**

  11. må ha vært utrolig tøft for deg. sitter med tårer i øynene. Men du tok nok det rette valget! Du gjorde det som var best for vofsene dine ! 🙂

  12. Ble utrolig lei meg når jeg leste det. Har skjedd akkurat det samme med meg, bare vi ga hunden vår bort pga alergi. men du er utrolig snill, som bryr deg så mye om hundene dine, og gir dem bort for at du vil at de skal ha det bedre! ikke mange som er så snille! (:

  13. herregud, har dyr selv og kjenner jeg får tårer i øynene!
   Syns utroolig synd i deg, vet hvordan det følest!
   De vil aaaldri glemme deg, remember that 🙂 <3

  14. omg, Therese .. Syns så utrolig synd på deg å hundene ..
   Du vet, de har å følelser og kommer nok til å savne deg 🙁
   Min hund, Laika, var en blandingshund og var så utrolig trofast at jeg kunne be henne om å sitte i byen å gå min vei uten at hun kom etter, men at hun satt å ventet på meg. Har jo SELFØLGELIG IKKE gjort det da ;)Litt dårlig eksempel kanskje^^
   Men det som skjedde var at jeg lå langt etter på skolearbeidet så jeg sendte henne til en som kunne passe henne mens jeg jobbet. Hun sluttet og spise og jeg trodde de som hadde hatt henne behandlet henne stygt, men når hun kom hjem spiste hun vanlig. Jeg sendte henne til en annen og det samme skjedde. da skjønte jeg at det var fordi at hun savnet meg 😉 Tilslutt kom jeg meg med skolen og alt ordnet seg 😀

  15. Huffda. Du er en utrolig sterk person therese, og eg er helt sikker på at du gjorde det beste for både hundene, og deg! Vart rørt, og er lei meg på din veg. Det går over etter hvert skal du se, ingenting er lett i begynnelsen. så utrolig bra at du kan besøke de når du vill, og at dere alltid vill vere i hverandres tanker! Lykke til videre, ALLE vil det beste for deg! Det er jeg helt sikker på. Utrolig fine bilder, og utrolig fine hunder du har, er sikker på at de har hatt det helt fantastisk sammen med deg, og alle minnene dere har hatt sammen:)

  16. åååh,så søte hunder.
   dumt dere måtte gi dem vekk! så koslig dere har hatt det!:D
   så fantastiske dem var! 🙂

  17. utrolig trist, jeg fikk tårer i øynene da jeg leste det, sånn seriøst.. Jeg vet ikke hvordan det er å gi bort kjæledyret sitt, men jeg vet hvordan det er å miste det, katten min hadde jeg helt siden jeg ble født, den ble 16 år, og jeg var bare 14, den var til og med eldre enn meg, men vi måtte avlive den.. Hadde jeg hatt sjansen til å få han tilbake, hadde jeg gjort det tvert..
   Skjønner du vil deres eget beste, men hadde du klart å fått til mer tid for de? 🙁 Men, de er jo gitt bort nå, så, er sikkert ikke så mye å gjøre med det.. Du kunne få de tilbake, men siden de akkurat har kommet til de nye eierne.

  18. jeg begynte å gråte av å lese innlegget : /
   Lotta og Bella er verdens søteste hunder! <3
   jeg elsker hunder og hadde før en papillon <3
   men hun døde februar i fjor, og nå ser jeg etter en ny hund <3
   Huff, jeg har tårer i øyenkrokene, nesten som å miste sin egen hund nå : /
   <3

  19. Så utrolig trist! Jeg hadde ikke klart å gjort det med min egen hund, bare tanken på det så får jeg tårer i øynene.. Men det var jo for dems eget beste, og du kan jo trøste deg med at du alltids kan se dem, og sånne ting 🙂

  20. uffamei , så trist . det var akkurat det som jeg måtte gjøre da jeg ikke hatte tid til de og jeg skulle flytte , da fikk vi ikke ha hund i huset.
   Jeg var helt knust , men visste de skulle få et bra sted å bo , jeg besøkte de ofte , men en dag ble hunden min syk , den skulle til dyrlegen og den døde dagen etter det som var , var at jeg ikke fikk sagt “Hade ” ellernoe, jeg hadde ikke sett han på flener uker , mange uker .. jeg var på vei hjem for å hilse på han , men da var det for sent, han var dø .
   Men vi hadde hun andre, men hun lever enda da .. men jeg ser henne ikke lenger , har ikke sett henne på 2 år nå .. hun har det bra da. Så lenge de har det bra så er jeg fornøyd !
   Så kjære deg ,det går bra !
   Jeg vet det er tungt , men det er sikkert det beste for de , når du ikke har tid : ) Håper det går bra med deg! Og elsker bloggen din , stå på !

  21. Hei syykt trist det med hundene dine hvis jeg hadde vært deg hadde jeg bare vært hjemme og grene hele dagen/uken!! Men sd, Det var ikke det jeg skulle spørre om. Siden jeg har sett noen bilder av deg uten bh bakfra tenker hvorfor jeg ikke får se deg uten bh fremmfra, du har jo ingenting og være flau over. De er jo stoore og nicceee!!! Ps: jeg trenger tips av deg hvordan undertøy som er bra og bruke når man skal ha ***! Hilsen en jegte på 16 som er litt nyskjerrig og urolig for har alldrid hatt *** før 🙂

  22. Det var synd, men hvis det var best for hundene, ja, da ver vel det best…
   Det er ikke sikkert du orker å lese hele denne kommentaren, siden jeg skal skrive det meste som jeg har på hjertet.
   Først, kan jeg begynne med at du blogger kjempebra! Du har en god balnding av hverdag, mote og morsomme ting, noe jeg liker. Nei vent, elsker!
   Får veldig mye inspirasjon av deg, både på bloggingen, og mote og stil! Du er som Paris er for kunstnere! En UTROLIG stor inspirasjonskilde! Elsker måten du tar bildene på! Måten du skriver på! Måten du er på!
   Så er du jo utolig pen, og har utroligt fint hår! Har veldig lyst til å farge håret sånn som du hadde det før du farget det lyst, for jeg tror det ville kledd meg best.
   Og videoene dine er kjempebra, og utrolig morsomme!
   JA, Du burde fått pris for den inspirasjonen du er!!!!!!!!!!!!!!!!! <3 😀 😀
   - hilsen meg (håper du orket å lese denne kommentaren:) )

  23. Kjempe trist at du måtte gi dem bort! :/ Jeg har selv en hund. Jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten henne! skjønner deg skikkelig godt! Men du gjør jo bare det beste for dem. :))

  24. Så innmari trist!
   Fikk tårer i øynene når jeg så bildene og leste hva du hadde skrevet!
   Men det er jo som du sa, for dems beste!

  25. Så utrolig trist ! Du er så tøff s om klarer å gjøre det !
   Hundene dine har det sikkert helt fint der de er nå. De kommer nok til å savne deg sånn som du savner dem ! Men du kan jo gå å besøke dem så ofte du vill og når du har mer tid til dem så kan du ta dem tilbake. Dette kommer til å gå helt fint !
   ps. komenter gjerne tilbake http://www.chillas.blogg.no <3

  26. uff, får tårer i øya selv.. du er utrolig flink til å utrykke følelser bare ved å skrive! Helt nydelige hunder, og herlige bilder. Du er en skikkelig god eier du, Therese!

  27. “08.apr.2011 kl.20:44
   det er fælt at du måtte gi bort hundene sine, siden du ikke klarte å ta vare på dem. sier hvor mye du bryr deg om dem…..
   jeg ville ALDRI ha gitt fra meg hundene sånn. det ville jeg ikke klart.”
   Therese, det kan jo være hun mente det bra, at det faktisk viser hvor mye du bryr deg om dem fordi du ikke hadde tid til dem 🙂
   Utrolig trist å lese. Jeg har aldri hatt dyr, og er glad jeg ikke må ta den avgjørelsen for å si det sånn. Jeg skal ha dyr når jeg blir eldre tenker jeg 🙂 Er jo supert det du har skrivi at du får treffe dem når du vil. Blir på en måte ikke helt som om de ikke er dine 🙂
   Og jeg må bare kommentere til h*n som skreiv at det var sykt egoistisk av deg å gjøre det, jeg håper du ser vekk fra den kommentaren. Det viser bare hvor mye h*n vet om dyr! Jeg sitter her å ler av den personen som skreiv det, for det du gjorde var faktisk for deres eget beste. Og det var rett av deg.
   Kjempefint innlegg med mange fine bilder. Jeg liker bloggen din, Therese 🙂

  28. Jeg blir så irritert av å lese igjennom kommentarene og måtte lese: herregud, så egoistisk gjort av deg! OMG. -.-
   kan ikke dere åpen opp øynene deres LITT til og forstå hva Therese gjør? Hun ønsker dem et bedre liv, og det er det som kalles for ekte styrke og det er bevis på hvor hjertet hennes er. Nei, jeg kjenner ikke Therese personlig, men er en fast leser og jeg ser opp til henne. Og det er ganske åpenbart hvor mye hundene hennes betyr for henne, tror du ikke at det gjør henne vondt å måtte gi dme fra seg? Jo, også må jo dere bare gni det inn med negative kommentarer. Rett og slett bare barnslig og teit.

  29. Så trist.. :/
   Får tårer i øynene av å lese og se innlegget ditt, de er bare såå skjønne! Du er virkelig sterk som klarer å gjøre noe sånt. Og veldig tapper, eller hva jeg skal si, som så selv at du fikk for lite tid til dem! Bra du vet dem har det godt , og at du fortsatt koser deg med dem nå du er der på besøk! Lykke til 😀 <3

  30. Åhh herregud, jeg begynner å grine her jeg sitter 🙁
   Jeg har lest bloggen din i ca et halvt år nå, og har sett alle bildene og videoene du har lagt ut av de utrolig søte hundene dine! :'(
   Jeg er kjempe lei meg på dine vegne, det må være tøft!
   Håper det blir bedre, og at du kan se dem når du vil 🙂
   *en hjelpene hånd er her, hvis du trenger deg* <3

  31. Åh, jeg er så utrolig følsom… Det holdte på å komme noen tårer bare jeg leste det. For jeg er så sinnsykt glad i dyr, og det er så sårt å vite at noen som er veldig glad i noen dyr må gi de fra seg. Kjempe fint innlegg, og jeg håper de får det fint der de bor nå! Hvem er det de bor hos nå forresten? ♥

  32. Så en kommentar lengre oppe fra Anonym : Hun gjorde det som var best for hundene! Herrejesus! Hun er sikkert SYKT glad i hundene, men når man har skole, venner og fritid så er ikke det alltid man får tid! Jeg har EN hund, og det er ikke alltid jeg får til til han! Så bare ikke ikke å skriv noe sånnt!!!

  33. Det er helt utrolig rørende det du har skrevet ! Jeg begynnte faktisk å gråte .. Bare litt assa 😀
   Så utrolig bra skrevet !

  34. så trist ! fikk litt tårer i øynene, vet selv hvordan det er siden hunden min døde av kreft.. 🙁

  35. så trist! ble litt sånn.. rørt 🙁 <33
   men du.. et tips.. bloggen din er TREG, altså den tar lang tid, får liksom ikke bladd orentlig ned på bloggen din, før den stopper opp.
   På f.eks Tuva sin, så er den helt fin, på alle andre sine også.
   Men din er litt treg. Merker du noe selv?
   Men ellers; digger deg! <3

  36. Jeg fikk tårer i øynene da jeg leste, jeg hadde aldri klart å gi bort hunden min, om jeg hadde hatt, jeg har ikke. Jeg klarer ikke gi fra meg kattene mine, de er det dyreste jeg har <3
   Føler med deg, det må ha hvert en forferdelig avgjørelse å ta <3

  37. ble nesten lei meg selv.. har to hunder selv, og jeg vet ikke hva jeg skulle ha gjort hvis jeg måtte ha gitt dem bort.

  38. Hæ?! Skal du serriøst gi dem bort?
   Blir VELDIG lei meg på dine vegne, hadde jeg vært deg hadde jeg heller slutta å blogge og brukt tiden på hundene. Men jeg er jo en dyreelsker. Er veldig trist synes jeg 🙁

  39. Til helenenorway. det er jo ikke bare bloggingen som tar tid! eg har selv en hund og eg blogger ikke og eg får alikavel liten tid til hunden min! det er absolutt ikke bare blogging som tar tid !

  40. Hei! Jeg vil først si : Jeg elsker bloggen din ! Men JEG ble lei meg, når du ga fra deg hundene ='( Det er utrolig dumt, men du kan vite at nå kan de jo gå tur o.l.. 😉 Jeg håper at du kommer til å beøke dem 😀

  41. Hæ!? serriøst!
   om jeg var deg, hadde jeg tatt meg tid til de små søte hundene! hadde aaaaaaaaaldri i min villeste fantasi gitt bort min lille gullklump!! ALDRI !
   synes heller du kunne lagt av litt tid til dem iallefall.. det er veldig trist.. ! Lei meg på dine vegne! men det er trist. .. jeg elske jo dyr så .. men ja..

  42. uff 🙁 hvorfor kunne du ikke ha den lenger ?
   kan du blogge et innlegg om det ? den hunden var søt 🙂

  43. Jeg begynnte og skrike når jeg leste dette. kom til å tenke på minner…
   Men noe jeg ikke skjønner hvorfor du skal besøke hundene, når du bare blir til å savne de mere og mere når du drar fra de, og ikke vondt med, men tenk på de stakkars hundene som ser at eiernen bare går.
   jeg har opplevd akkurat det samme skjønner du. derfor jeg skriver det, og dette er ikke noe dritt eller noe negativt vist du føler det på den måten om min komentar

  44. Jeg skjøner deg veldig godt! MEN, det var det riktige. Du får se de når du vil. Men serr, det er kjempetrist. Jeg brukte mye kraft på å ikke gråte. Trøst deg med at du kan få se de når du kan, og få de tilbake når du vil 😉

  45. Fikk tårer i øynene, har en hund selv og tar ikke så godt vare på den, det du skrev kom så dypt i meg, Minner meg så på meg selv!
   Skal virkelig begynne og bry meg mere om hunden min nå<3

  46. Så trist men veldig fint skreve, og mange fine bilder av noen nydelige hunder, det må jeg si 🙂
   Men det er jo alltids trist å miste/gi bort dyrene sine. Men som sagt, det er jo fullt mulig å få treffe de igjen 🙂

  47. åe stakkars deg! Det trilte faktisk noen tårer nedover skinnet mitt når jeg leste dette.. Det er helt forferdelig å miste et dyr du har blitt så glad i, jeg opplevde selv for noen år siden at hunden min måtte avlives. Det var helt forferdelig, jeg hadde hatt henne hele livet og jeg var vandt til at hun var der vær dag siden jeg var 2 år gammel, så jeg vet hvordan du har det!
   Men det er jo bra at du kan se dem når du vil da, det hjelper sikkert litt.. Håper det går bra med deg, liker veldig godt bloggen din! <3

  48. aw therese! GRÅTER!!! Dette er veldig trist. Bare håper at de som tok dem er veldig snill med de…og at ingen ting skjer dem.. 🙁 er så trist å lese….. ……. !!! ……… 🙁 har ikke ord, jeg elsker dyr å kan godt se at du gjør det og..synd at det kom til dette 🙁

  49. ååe… jeg gråter… feller tårer med deg Therese ! <3
   At du greier det , håper det går bra, utrolig fine hunder du har <3 <3

  50. fikk tårer i øynene, så uffattelig trist.. men om det var for det beste så skjønner jeg jo det 🙂

  51. viss eg var deg så ville eg beholdt hundene og brukt meir tid på dem, enn å gi dem vekk til andre, dei var ein del av livet ditt og eg elske dei ;L10hi , morsomt på mågjørevidioen <3 hyssjjbella! sitt sitt ! ahahaha gode tider gode tider

  52. Det er så sinnsykt trist, jeg gav faktisk bort min hund for bare et par uker siden, det var også fordi jeg ikke hadde nok tid til henne, men hun har det mye bedre der hun er nå, og i tilegg kan jeg besøke henne når jeg vil 😀

  53. åhh fyyfan, æ sitt å skrik no! klare ikke engang tanken på å gi vekk min egen hund, ho e helt herlig. Det der må være helt forferdelig, men det e jo forsåvidt bra at dem blir gitt bort når du ikke har tid til dem! E jo fint at du faktisk han velge å besøke dem å sånn, det e nok rikti valg av dæ. Kjempetrist 🙁

  54. Det er syyyykt fine hunder og bilder <3
   Digger bloggen, du er skikkelig kul : P
   Minnestund<3
   STÅ PÅ, OG IKKE BRY DEG OM DE STYGGE KOMENTARENE PÅ BLOGGEN DIN THERESE<3
   Du er kul<3

  55. Sinnsykt uansvarlig å skaffe seg hunder, når man ikke får tid til dem. “Men jeg visste jo ikke det når jeg skaffet dem”. Samme faen, tenk hvor vondt hundene har det når de skiller fra eierne sine?
   Hunder knytter seg til eieren sin! Og man skal aldri skaffe seg en hund hvis man ikke er sikker på fremtiden. Når man skaffer seg en hund, så må fremtiden være GODT forberedt og man må tenke igjennom at hunder faktisk lever lenge.
   Hater at mennesker rett og slett er så dumme som gir bort dyrene sine “fordi man ikke har tid”. Skaff deg tid!
   For og si det sånn så er det mest synd på hundene.
   Og det er ikke det beste for hundene. Hvordan vet dere det? Herrejesus. Vær litt mer logiske.
   De fleste mennesker er store egoister og tenker bare på seg selv. Altså jeg hadde aldri i livet satt ferier, blogg eller noe annet i veien når jeg har mine kjæledyr. De kommer først. Man har tross alt tatt ansvar ovenfor et levende vesen.
   Er det mulig..

  56. trist!!! 🙁 skjønner ikke at du klarer, du er sterk.. men tro meg,jeg vet akkuratt hvordan du har det for jeg måtte gi ifra med katten min, og nå har jeg en hund som jeg heldigvis kan ha<3håper det går bra med deg

  57. Oj, stakker deg, vet hvordan du har det<3
   Jeg skrek og skrek og skrek, da jeg skulle måtte gi bort min hund for 6 mnd sinden :`(
   Vi fant ut at lille søstren min ikke tålte son pels dyr o.l
   Savner hun syykt!!!!!!!!!!
   Skriker helt særr! Jeg bare tengte på huhnden min, og bella i videoene du har hatt, som hun var "med" i:´(

  58. Meld dere inn! Mange gode rabatter =) Og dere hjelper meg ved at jeg kan vinne en ting der inne !
   http://www.studenttorget.no/?partner=98136cfb0a36c25c941ff0946c97e30d
   Dere må gå inn i linken for å melde !
   OMG! Thanks til de som meldte seg ♥ Dere får rabatt når dere skal skaffe apple ting ++ 😉
   MEDLEMSFORDELER:
   -Mer enn 1.000 studentrabatter
   -EKSTRA studentrabatt på Apples produkter!
   -2.000 Gratis SMS
   -20% rabatt på fotofremkalling og fotoprodukter – Japanphoto
   -Gavekort på 100 kroner fra bokkilden.no
   -Gratis oppgaveverktøy for studenter 600kr rabatt
   -Opptil 80 %rabatt på magasiner
   -Kjøp en Mac, få en printer for kr 69,-
   -Panga ecocard med 100 kr i startsaldo
   -Studentrabatt på Dell pc’er!
   -Gratis Karriereprofil – som medlem får du en personlig karriereprofil der du kan opprette en profesjonell CV og registrere dine jobbsøker og karrierermål
   -Ny medlemsfordel hos StudentTorget.no – billige landskampbilletter
   ++
   Mer fordeler se her:
   http://www.studenttorget.no/index.php?show=4582&expand=3%2C4582&artikkelid=1996

  59. Hunden vår ble avlivet i 2010, hadde han nesten i 9 år, jeg gråt så mye at jeg trodde jeg skulle dø.
   Men det var det beste får han, han kunne såvidt gå på den ene foten han hadde skadet og sydd i, 8 sting for hel…sinki.
   Heldigvis skal vi få ny hund i starten av juni, samme rase og skal se på han i slutten av april < 3 Therese, du er sterk og jeg skjønner deg så jækla godt, og jeg håper det går bra med deg, som jeg ser over meg og er du ikke alene : ) Gråter nå, tenker på deg vær dag Burek<3

  60. Tårene kom bare, er litt trist selv om jeg ikke kjenner dere. Men å se alle bildene ble så tristmed teksten! Men de får d nåk bra og du glemmer de jo aldri! (:

  61. Noe så utrolig trist! Har selv måtte gi slipp på noe kjært (bare på en annen måte”, nemlig min kjæreste kattepus. Det var noe av det verste som kunne hendt meg .. Jeg var helt tom! Komme hjem til et hus, hvor ingen kattepus kom bort til meg for å kose, ligge på fange mitt eller male seg i søvn på hodeputen min. Men når jeg ser tilbake på de fine minnene vi hadde sammen, kan jeg ikke være mer lykkelig! Jeg er glad for den tiden vi fikk sammen, og ville ikke endret på noe som helst. Hun har det bra nå, og det er jeg sikker på at hundene dine også har. Føler med deg Therese, dette var så nydelig skrevet at jeg måtte felle en tåre. Du kommer deg igjennom det, så bare stå på! <3

  62. Åh herregud, griner fortsatt jeg. Med tanke på hvor knyttet jeg er i mine egne hunder. Det er veldig stort gjort av deg, og det skal du ha. Dyret sitt velferd kommer alltid først, og det er bra at du tar ansvar <3

  63. det er tungt og gi bort hund(ene) sine. du blir liksom som og kaste ut en leieboer ut av hjerte :s selv om di alltid blir der vill de sakte svinne. men de får det jo mye bedre, både du og hundene. de slipper og bli så mye alene, og du slipper og tenke på at di er hjemme osv.. Du burde være stolt over og klare og gi de bort 🙂 de fleste er for egoistiske til og tenke på hundens beste 🙂 lykke til videre med hundene:)

  64. JEG SITTER HE ROG GRÅTER !
   så utrolig trist , jeg har ALDRI grått av et blogginnlegg før-helt til nå.
   Jeg har også en hund . jeg kunne aldri ha klart meg uten han- han er allt for meg og jeg ville dødd uten han – serriøst. Jeg skjønner deg jævlig godt for og si detsånn. jeg klarer ikke slutte å gråte . så NYDELIGE hunder du har/hadde , det er helt utrolig.Men jeg skjønner du ville det beste for dem selvfølgelig , men jeg klarer ikke se for meg og gi bort min egen , du er tøff Therese !
   -Tina J

  65. helt ærlig therese, jeg syns du er for opptatt for deg selv og har for stort ego! hvordan hjerte har du at du kan gi dem bort, du har ikke tid til dem pga bloggen din og deg, du er lat, innrøm det..

  66. Så utolig fine bilder og en rørende tekst! Det trillet til og med en tåre og to hos meg. Det er veldig stort av deg å gi bort det kjæreste du har, jeg hadde ikje vist hva jeg skulle gjort hvis jeg hadde gitt bort min hund.. 🙂 du er ei sterk jente!

  67. Btw.. Til dere andre som må gni det inn, la være. Dere aner ikke hvor tøft det er for Therese og måtte gi bort de to som betyr utrolig mye for henne. Når hun ikke har tid eller kan gi dem oppmerksomhet, så ser dere jo at therese vil de sitt eget beste.
   Dere aner ikke hvordan det blir for Therese hvor tomt det blir når hun kommer hjem fra skole eller jobb, så er ikke de to der lengre. Det er ganske trist og vondt for henne, så heller vær støttende enn å gni det inn og vær negativ… Hun måtte gjøre det som var best for hundene, og hvis det blir et problem at hundene savner henne, så finner Therese og de som har hundene sikkert en løsning.. Dere trenger ikke å blande dere og bekymre dere for det.
   Sender deg varme tanker! <3

  68. Jeg har tårer i øynene.. Vi måtte omplassere min hund for snart 2 år siden. Er enda ikke over han. 4 år med bare kos, også måtte han bort. Vi hadde en halvtime på å si hade. Enda pappa hadde tenkt på dette i over 3 månder elns…
   Å miste en hund er å miste en bestevenn. De er helt utrolige og setter spor.

  69. vet kordan du har det! på en måte, bare det er mye mye verre viss en dør! det er egentlig det eg har opplevd, men det er sykt tungt, hvertfall i begynnelsen.. men viss du sitter deg inn i tanken blir du helt knust igjen..

  70. utrolig fine bilder!
   håper det går bra med deg! jeg vill ha blitt knust hvis jeg måtte ha gitt bort et av dyrene mine. jeg skjønner at du vil det beste for dem, og jeg syntes det var modig gjort av deg – men likevel trist å høre. ble virkelig rørt, at jeg rett og slett ikke har ord!

  71. Skjønner at du syns det er trist meeeen!!! Hvorfor skaffet du deg hunder? Hundwr lever lenge og før du skaffer deg en bør du tenke deg godt om og vite 100% at du kan ta vare på de og ha de livet ut ikke bare gi de bort. Jeg hadde aldri gjort det. Men alle er forskjellige. Håper du ikke får deg hund igjen.

  72. uff så trist , det må ikke ha vært lett ..
   jeg måtte felle noen tårer fordi det er trist å måtte gi slip på dyr man er glad i , men det er bra at du har bilder som minner og at du kan treffe de når du vill

  73. kjempe bra skreve ! minner meg om da eg ga bort hunden min, men han selte vi til noen i sverige og vi bor i stavanger. det er ikke lett det der :'(

  74. å, var så utrolig trist å lese. sitter her med tårer i øynene! du gjorde det som var best for dem, og jeg er sikker på at de vet at du er utrolig glad i dem 🙂

  75. Utrolig bra timing på dette innlegget Therese!
   Jeg skal også gi bort hunden min nå, eller det er vell mest mamma som gir han bort. Og jeg er helt knust. Jeg hater mamma for det og skjønner ikke hvordan hun kan gjøre det. Hvordan takler du det?
   Skjønner hvordan du har det Therese!

  76. Ingrid: Du sier du ville satt kjæledyret ditt forran alt annet. Har du tenkt på at jeg har skole og jobb? Skole i 8 timer. Hundene mine er alene minst 9 timer om dagen på grunn av skolen. Det er way to much for dem.

   Mener du jeg skal slutte på skolen, slutte å jobbe? Vel, da blir det jo bare enda verre for hundene. Da får de jo ikke mat eller noe, for da har jeg ikke penger. Jeg får ikke utdanning, så da må de sikkert flytte på gata med meg om 5 år.

  77. Skjønner ikke hvordan du klarer å gi fra deg hundene dine, det handler om prioritering! har du ingen som kan hjelpe deg med å lufte dem en gang på dagen, eller noe lignende?
   Jeg elsker hunden min og kunne ikke gitt den bort for noen ting i hele verden! du burde ikke skaffet deg hunder hvis du ikka kan ta vare på de, tenk så lei seg de blir nå! hvis jeg er borte fra min hun bare en helg, når jeg da kommer hjem igjen er den så glad som om hun ikke har sett meg på flere år! og det er en herligfølelse å vite at hunden din elsker deg! derfor kunne jeg aldri gitt bort min hund, men heller funnet løsninger

  78. ååh, så rørende, Therese! <3 Fikk tårer i øynene. Så bra at du tok riktig valg!
   Jeg ser at det er mange som sier at du ikke bryr deg om hundene, du er egoistisk og bare kaster dem utti et nytt liv osv, men om du klarer; ikke svar på disse! Ikke bruk tid på de som ikke har peiling på hvorfor du ga hundene dine vekk. Det er så mye de må lære om hunder og mennesker før de overhode kommenterer!
   Regner med at du har lyst til å svare dem, men prøv å la vær slik at de får minst mulig oppmerksomhet som mulig 🙂
   Bruk heller tid på de positive kommentarene om hvor bra det var at du tok riktig valg, sier du er flink med blogging og hvor pen du er. Da blir vi som kommenterer fint glade for at du tar deg tid til å svare oss istedet!
   Klem!

  79. jeg skjønner at du ikke har tid, men når du har skaffet deg hund må du tenke på dem også! hunder kan bli deppa som mennesker ish, de slutter å spise og bare henger med hodet som om de er syke fordi de savner eierne sine, man må tenke fra begge sider! 🙂

  80. nå renner tårene mine litt… for jeg vet hvor vanskelig det hadde vært for meg å gi bort min hund.. :'( hunder er virkelig menneskets beste venn <3

  81. Kjærlighet og omsorg er noe av det viktigste her i livet. Og at om du er glad i noe, så bytter du det ikke ut for alt i verden. Det er trist at du ikke klarer å være tusen ganger takknemlig for at du har hundene dine. I stede gir du dem bort, for hva? Håper du har en dyrbar tid 🙂

  82. Therese…. Samme skjedde med meg…. Katten min var der for meg å alt det der, men når lillebroren min kom til verden måtte jeg å min familie gi slipp… ingen ville ha han og en trist dag hos vetrineren gjorde sånn at han måtte forlate oss begrunn av det… 🙁 siste farvel kom og jeg skrek som en gal… alt jeg og mons ( katten het det ) hadde gjort sammen er i mine hjerter for altid å vil aldri slippe fra mitt hjerte…
   Men i dag har jeg ny katt som heter felix og er der for meg, leker og vil alt det jeg vil… Takk for min oppmerksomhet!!!!!!!!
   PS! Husk at kjærlighet og omsrg er viktig i livet og at du bruker den metoden nå til å roe deg..!!! stå på!

  83. Uffameg daah :[
   Omg,jeg gidde bort valpen minda jeg var ti og jeg var så lei meg at jeg holdt meg fast i den når den skulle dra ;[Men aw så søøte <3

  84. Sikker på at hundene kommer til å huske deg for alltid. Jeg ble utrolig rørt! Jeg vet det ikke er lett å gi slipp på noe man er glad i! Men noen ganger er det best….
   Lykke til Therese!<3

  85. Seriøst, jeg begynte å gråte av det du skrev, jeg elsker dyr så blir ganske lei meg bare med en gang jeg har hørt/lest noe som har skjedd med dem. Men jeg hadde jo ikke begynt å gråte om det ikke hadde vært for deg – DU SKRIVER SÅ BRA!! 🙂 Begynte bare å gråte enda mer da jeg satte på sangen ‘never easy’ og leste hele innlegget en gang til, og så på bildene du hadde tatt og teksten under bildet. Håper du får besøkt Lotta & Bella masse og får sett dem mye!
   – Marte

  86. En gang så hadde jeg en hund som het Perle.
   Vi hant henne på Finn.no, og hun var bare en liten valp.
   Mamma måtte ta tog i 6 timer for å få hente henne, og når hun kom fram så lå den lille valpen i en pappeske med et teppe i. Hun var like liten som et marsvin.
   Men når vi hadde kost oss og hatt det kjempegøy med henne i 2,5 år så begynnte mamma å nyse.
   Vi forsto at mamma var blitt allergisk, og at vi måtte gi henne bort.
   27 timer senere måtte vi si ha det bra til klumpen vår, og aldri se henne igjen… :'(
   Jeg vet hvordan det føles. Stakkars deg. < '3

  87. Huff! Jeg har selv opplevd det! Du er utrolig tøff, Therese!
   Til alle som kommenterer stygt: Hun begynner å ha mye prøver og skole, trening, seg selv(DET ER VIKTIG), venner, hun skal jo bli russ!
   Så drit i det!
   Du er utrolig, Therese. <3

  88. Dette var både bra og dumt. MEn det som er bra er at du ser hva som er best for dem og tenker på det, det viser at du bryr deg mye! Så du som sa dette:det er fælt at du måtte gi bort hundene sine, siden du ikke klarte å ta vare på dem. sier hvor mye du bryr deg om dem…..
   jeg ville ALDRI ha gitt fra meg hundene sånn. det ville jeg ikke klart.
   Hun bryr seg om de, og hun vil jo gå tur med de kose med de og ta være på de. Men det er ikke så lett når man har mye å gjøre. Hvis du følger bedre med på bloggen så ser du at hu alltid må gjøre noe og er mye og lenge på jobb når hun først er der. Så hun valgte rett, men nei hu syntes sikkert ikke at det var lett.
   Beklager for at jeg er anonym men hakke blogg, men leser din hver eneste dag, kjempe fine bilder åsså 🙂
   Hilsen Lotte

  89. Dakar deg…Jeg kunne aldri gitt bort hunden min sånn! Jeg hadde tenkt på han absolutt hele tiden!
   Vet nok hvordan du har det når du mister dine nærmeste venner!<3
   Men du er kjempeflink til å ta bildene + å blogge! Digger bloggen din:D

  90. jeg ble så rørt at jeg begynte å gråte jeg 🙂
   du er et eksempel på en som virkelig er glad i dyra sine <3
   Det beste er at du kan se dem når du har muligheten..
   denne kommentaren var sikkert litt merkelig, men men 🙂

  91. Hunder blir vandt til å være alene hjemme i 8 timer. De fleste som har hunder, er borte så lenge om dagen. Det er jo ikke bare småbarn og pensjonister som skaffer seg kjæledyr.
   Du skulle jo tenkt på det på forhånd. Du gikk sannsynligvis på skole når du fikk deg de hundene også, så jeg skjønner ikke helt problemet.
   Jeg går på skole jeg også, og det er hverken et problem for meg eller min hund. Bare jeg gjør tid til henne etter skoletid.
   Når man først har skaffet seg et dyr, så har man tatt på seg et stort ansvar. Hundene dine har det sikkert kjempevondt nå. Og det at du skal besøke de flere ganger gjør jo saken enda verre, for da savner de deg hver gang du drar fra dem igjen.
   Og det at du både jobber og går på skole er jo opp til deg. Det er jo ingen som tvinger deg til å jobbe etter skolen.
   Man må kunne balansere jobb/skole og dyrene sine. Sånn er det bare.

  92. Hvorfor? Kunne ikke moren din passe de litt når du ikke var der? Og hvem ga du de til? Uff, skjenner jeg er helt knust inni meg på dine vegne. Vi avlivet hunden vår som jeg har hatt siden jeg var noen dager gammel, så hun har vært med min side hele livet, og når hun da plutselig er vekke, så virker alt så tomt.. Dette må ha vært en tung avgjørelse! Ta den tiden du trenger for å bli vant til at de ikke er der lenger, og kom tilbake på blogg når du føler for det..
   Er ikke noe bra å måtte blogge om du har det litt trist, det vet jeg godt..

  93. åherregud, så trist ! tårene trilla…. 🙁
   …. kommer forresten ikke over hvor utrolig mange respektløse kommentarer det er her. ”trist, hva synes du om konfirmasjonskjolen min?” .
   .. skulle nesten tro at alle hadde aspergers syndrom . no offence

  94. åå 🙁 jeg kan forstå at det var et syykt vanskelig valg, men jeg syns det er bra at du tenkte på hundenes beste, og ikke ditt eget beste! utrolig bra gjort av deg. Vi har en liten valp på 12 uker, vi har altså bare hatt henne i en mnd nå, og jeg er blitt så utrolig glad i henne! kunne aldri gitt henne fra meg. Det står respekt av det du gjorde therese

  95. Utrolig trist ! Kjente en liten klump i halsen da jeg leste dette.
   Men likevell synes jeg du er utrolig flink som klarer å faktisk gi dem bort
   for DERES eget beste. Du burde være veldig stolt 🙂
   – Kjempe fin blogg og nydelige bilder ♥

  96. Vet akkurat hvordan du har det, har gått gjennom det samme på en litt annen måte. Du er sykt flink til å skrive. 🙂

  97. nei herregud ! jeg begynte å gråte sjæl.. tror det er fordi jeg tenkte på hunden min som døde for 2 år siden.. var min bestevenn, vi var alltid sammen. jeg tok hun med overalt <3

  98. jeg vet hvor tøft det kan være jeg har selv 2 hunder å har aldri klart å gi slipp på dem. du er en sterk kvinne! veldig trist innlegg å lese 🙁

  99. Uff, så trist. Men det er veldig bra at du skjønner at de kan ha det bedre når du ikke har tid til dem 🙂

  100. Ja siden du er så glad i dem så burde du slutte med andre ting ! -.- Taper as jeg hadde aldri gitt bort min lille baby<3

  101. Begynte å grine jeg, uff så trist. Men jeg håper de søte hundene dine får det bra der de bor nå. : )
   Kjempe bra skrevet og kjempe fine bilder, jeg er innom bloggen din hver eneste dag. : )<3

  102. Jeg er så lei meg på dine vegne.. Jeg hadde ikke kunne takle å miste det kjæreste i livet mitt. Jeg aner ikke hvordan det føles, men jeg vet at jeg aldri ville klart det! Du er sterk som klarer det, men jeg må bare spørre: Hvordan har du samvittighet til det? Jeg hadde aldri kunne klart tanken på hunden min som savner meg hver dag, og selv om jeg fikk se ham hver dag, ville det uansett vært verre for ham. Han ville jo trodd han bare var på besøk der. Jeg hadde følt at jeg hadde sviktet ham om jeg måtte gi ham fra meg.
   Jeg har også skole og jobb. Det tar mye tid, men hunden min er blitt vandt til det, og dessuten bruker jeg masse tid på ham etter skole og jobb. På søndager har jeg ikke jobb, så det er “hundedagen” min, kan du si. Jeg syns du burde satt av mer tid til dem, at du kunne iallefall prøvd i en periode å være mer med dem etter skoletid.. Jeg kan ikke forklare hvor synd jeg syns i hundene 🙁 De er jo blitt veldig knyttet til deg på denne tiden, og du er EIEREN deres. Selv om de flytter, vil de alltid savne deg. Hvordan klarer du den tanken?

  103. Det er så trist å måtte gi fra seg dyr, selv om en vet det er til deres eget beste. På bloggen min kan du lese om katten min som døde 3 uker etter hun fikk kattunger, og jeg måtte “oppdra” de 4 kattungene.
   Ha en fin dag!:)
   http://www.iiiversa.blogg.no

  104. Hunder klarer fint alene 8-9 timer om dagen HVIS de får oppmerksomheten din når du ikke er borte! Skjønner at du har fullt opp med både jobb og skole, men hvis du VIRKELIG ville beholde hundene og være der for dem, så kunne du jo kanskje brukt mindre tid på bloggen? Men det er jo en smakssak fordi alle vil bruke tid på forskjellige ting, det skjønner jeg.
   Jeg hadde gitt opp alt hvis hunden min kanskje måtte gis bort fordi jeg ikke hadde tid til den, men så er jeg så glad i henne at.. Det er faktisk INGENTING som betyr mer.

  105. Uff, herregud at du klarer altså. Jeg klarer ikke en gang å tenke på ossen det blir da hunden min dør, da braser jeg bare i tårer. Men forstår deg egentlig litt da. Men uff…

  106. Det e virkelig synd med sånne ting, men heldigvis for deg e de fortsatt i live. Eg mistet hunden min for ett år siden, hun døde av alderdom. Satt å grein i mange månederi ettertid på grunn av det.

  107. Okei, dette er ikke en drittslenging komentar, så ikke ta det på den måten.
   Men når du valgte og gi hunden bort, fantes det ikke alternativer?. Kunne du ikke ta deg tid til hundene og foreksempel, blogge litt mindre, være litt mindre med venner og konsentrere deg om skole, familie og hundene dine?.. syns det var litt teit gjort av deg og bare gi fra deg hundene enn og være sammens med de. Du har selfølgelig jobb også, men du kan jo ta det noen dager fri fra jobben også.. Unskyll meg, men jeg syntes dette bare ble litt for dumt…. Men en ting skal du ha og det er at du virkelig klarte og se at hundene dine ble tatt fra deg, det er kanskje noe av det største du har gjort, og du burde være stolt over det, for en dag kan du ha bruk for det i fremtiden. Men hadde jeg vært deg, ville jeg ha hentet de hundene hjem og gi tilbake de pengene dere fikk, vist dere fikk da.
   håper du ikke tenker på det som en dritt komentar, for det er det virkelig ikke ment for !

  108. Du har tid til dem begge, men du gidder ikke å ta deg av dem. Du sitter hjemme foran pc-en time etter time og du er med venner hver dag. Du har masser av tid til å ta deg av hundene dine, du vet bare ikke hvordan du skal prioritere familie, skole og sånt først.
   Ikke ment som en slem kommentar, men jeg vil att du skulle ha tenkt deg bedre om først!

  109. Det er ikke synd i deg i det hele tatt. Du burde aldri tatt på deg et ansvar du ikke kunne håndtere. Jeg synes synd i hundene. Kanskje hvis du hadde sluttet all prioritering av jentekvelder og shopping hadde du kanskje hatt tid til hundene dine! Skam deg! Det handler om å ta seg tid til dem man er glad i!!

  110. Åh therese, ble skikkelig lei meg på dine vegne nå.. jeg vet at det å gi slipp på dyr er noe av det aller aller værste i hele verden! det må ha vært veldig vanskelig for deg å gi slipp på dem begge.. det er jo kjempefint at du kan besøke dem når du vil da! føler med deg!

  111. så trist, men det er ikke sikkert de forstår hvorfor de ikke er mer hos deg,, de må jo være lei seg de å, må savne deg,

  112. for et fint innlegg:) det viser bare hvor mye du bryr deg om hundene dine når du gir dem vekk for deres eget beste 🙂

  113. Du gjorde det riktige Therese! Selvom det kan være trist, må du alltid huske, du gjorde det riktige! Det må du ikke glemme! Lotta og Bella kommer ikke til å glemme deg, og du glemmer ikke dem! Tenk så heldige de har vært, som har hatt deg. Dere har hatt mange gode stunder sammen, og de stundene glemmer ikke de heller! Jeg føler virkelig med deg Therese, og håper du skjønner hva jeg mener…

  114. uff, det var sikkert ikke noe gøy! Men du bør være stolt av deg selv som i det hele tatt greide det 🙂

  115. Jeg skjønner hvordan du har det Therese! Bare jeg tenker på at hunden min dør, får jeg tårer i øynene med en gang!! :'(
   Det viser bare hvor mye du bryr deg om dem! <3 Skjønner situasjonen!!
   De kommer til å få det godt!
   Du kommer ALLTID til å vere med dem og de med deg! <3

  116. NEEEEEI!! Du må ikke gi dem bort, blir veldig lei meg inni meg!
   Hunden er som en bestevenn og man gir jo ikke bort bestevenner til noen andre…:/
   Kanskje det var riktig gjort for deg, men tenk på hundene, de har også følelser, de kommer ikke til å være seg selv fordi de savner deg!! Kan du ikke vær så snill å ta de tilbake??????????
   Jeg syns VELDIG SYND PÅ HUNDENE SOM MÅ FLYTTE FRA DEN PERSONEN SOM DE ER ALLER MEST GLAD I I HELE UNIVERSET!! De fortjener å bli hos deg! Syns du ikke det?
   En hund er som et menneske og knytter seg til de den er glad i!!
   Vær så snill Therese! TA DEM TILBAKE! Det fortjener de!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<3

  117. Åh, jeg vet akkurat hvordan du har det. Skaffet meg selv en mops for snart 4 år siden, og måtte gi den bort fordi jeg ikke hadde tid. Det er mye bedre at hundene får et godt liv. Det blir bedre 🙂

  118. Heeeei ! < 3 Gidder dere og stikke innom min og min venninnes blogg? plizz ! Vi blogger hver dag, ca. 3-5 innlegg hver dag ! < 3 Håper dere tar en titt ! <3 weeloveboys.blogg.no Klem ! < 3

  119. woow! drit kjedlig blogg,legg inn noen finnere blider.
   hvem vil se en heks eller en troll, jeg tror det er en heks…. OBS det er en jente (ÆSJ!!!)

  120. Uff, det er sikkert leit for dem hvis de tror de er på helgebesøk, men de har flyttet!
   Men det er jo bra du kan besøke dem, passe dem og få dem tilbake når som helst 🙂 ♥

  121. Eg har lest dette inlegge om, og om igjenn eg veit kordan du har det får ein og ein halv månde siden måtte eg gi fra meg min elskede hund Bella og eg savner henne forferdlig mye så eg synest du er super modig siden du så må takle med så mye dritt komentarar og gå gjennom dette og eg elsker bloggen din og du ser og høres ut som ein fantastisk modig og snill person klem ein som vet kordan du har det…

  122. Du har ikke tid til hundene dine, nei.. Men blogg har du tid til da eller? Syns du det ikke er litt egoistisk og overfladisk av deg å prioritere bloggen framfor hundene dine? Det blir for dumt, rett og slett..

  123. Forferdelig trist.
   Utrolig søte hunder, altså! Er det mor og datter? Jeg har selv nettopp fått en valp, og håper jeg aldri, aldri må gi henne vekk! Hun er min lille øyensten.

  124. Nei så synd! 😮
   Vet hvordan det er å ha hund, de er en glede og får deg til å smile uansett hvor dårlig dag du har! Det gjør ihvertfall min!
   Håper det går bra med deg! 🙂

  125. Syns det var rett og voksent av deg og gi vekk hundene dine Therese! jeg skjønner godt at det var tungt for deg<3
   Du er utrolif sterk, og det håper jeg du fortsetter og være:)
   Elsker bloggen din og elsker deg! Du er en helt fantastisk person, det MENER jeg <3
   <3 :*

  126. Skikkelig rørende innlegg !! Fikk tårer i øynene, og ble skikkelig trist. Det må ha vært veldig hardt å gi de bort!

  127. Jeg er lei meg på dine vegne, Therese, og jeg håper virkelig du tar deg tid til å lese denne kommentaren! Det bør du.
   Jeg har to hunder og en hest og jeg elsker dem over alt på jord! Jeg står alltid opp ekstra tidlig for å få gått en god tur med hundene, og for å rekke og ta ut hesten , før jeg må skynde meg til bussen. Mamma og pappa er skilt og jeg bor hos mamma, selv om hun ALDRI er hjemme. Pappa er i fengsel.
   Hundene mine er aleine hjemme helt til jeg kommer hjem fra skolen. Da går jeg en tur med dem igjen, før jeg tar de med meg ned i stallen. De er ofte med og går turer med hesten min, men hvis jeg skal ri på banen, pleier de enten å ligge inne i stallen, eller ligge nede på banen og kose seg. Jeg må være ferdig med stallen og lekser rundt klokken 1730, før jeg må trene. Jeg driver nemlig aktivt med ski, og trener hver eneste dag. I helgene to ganger om dagen.
   Hundene er ofte med og går skiturer, men hvis det er annen type trening, ligger de hjemme. Jeg må sørge for å være ferdig trent til klokken 20. Da begynner jeg nemlig på jobb. Jeg jobber mandag, onsdag, fredag og søndag. Jeg jobber alltid til klokken 24, fordi jeg må forsørge “familien”. Når jeg kommer hjem, går jeg tur med hundene, før jeg legger meg til å sove, før det er akkurat det samme neste dag.
   Nå tenker dere kanskje: “hun jobber jo ikke alle dager da”.. Men de dagene jeg ikke jobber bruker jeg den tiden til å treffe venninner. Åssen skulle jeg ellers klart å holde kontakten med noen bortsett fra når jeg er på skolen? Jeg håper min historie gir deg et lite innblikk i åssen ting er, Therese, for jeg mener du prioriterer feil. Jeg synes ikke du gjorde det rette, selv om mange andre synes det. Hunder er et levende vesen, akkurat som deg. De fortjener respekt og ikke minst omsorg og kjærlighet.
   Selv om du ligger på førsteplass på blogglisten, og bloggingen sikkert tar mye tid, lurer jeg litt på hva du ellers driver med? siden du alltid har tid til å shoppe, treffe venninner og blogge. Jeg synes at du skal sette dyrene dine foran bloggen! Jeg forsørger “familien” min, med de pengene jeg har, og trygden til meg og mamma. Mamma tjener en del penger, ja, men det er fortsatt jeg som betaler? Hun er på reise hver måned, og jeg ser henne sikkert 10-15 ganger i året.
   Dette er min historie, og jeg håper virkelig at du aldri tar tilbake de hundene siden du ikke har tid til dem. Ja, jeg er enig at det er egoistisk, og det er ABSOULUTT ikke det beste for hundene. Jeg håper også at du aldri ser dem igjen, slik at dem slipper smerten de kjenner når de ser deg.

  128. Hei Therese !! Stakkars deg , tenk å gi bort de beste hundene du kan ha hatt!! :'( Jeg er veldig lei meg på dine vegne!! Klem fra meg !! Det er bra at du fins !!:) PS! Elsker bloggen din !!<3

  129. Kjenner jeg blir så jævlig forbanna når jeg ser de kommentarene hvor folk sier du kun tenker på deg selv og at du er egoistisk. Selv ga jeg jo bort Tico, min hund, fordi jeg ikke hadde tid og min ukeplan er ikke akkurat så hektisk MEN en hund fortjener ALL din tid, og når man er ungdom med trening, skole, jobb og i tilegg skal ha ett liv utenom med venner og festing, så bruker man ikke ALL sin tid på hunden. Og da er man faen ikke egoistisk når man gir de bort, det er jo da man tenker på hundene og ikke bare på seg selv. Så dere vet faen ikke hva dere snakker om. Det skal mye til og gi bort sine egne dyr, man blir utrolig knytta til dem, og da skal det en STERK person til for gi de bort, for å se hva som er best for hundene. Å hvis man vet litt om hunder, så vet man at de har utrulig lett for å tilpasse seg. Når noen sier at “de blir å savne deg så mye” også videre. Nei, de blir å venne seg til sitt nye hjem og de blir å sette pris på at de nye eierne har mere tid til de. Therese, dem blir sikkert å få det suupert hos de nye eierne, og ikke bry deg om de stygge kommentarene, de vet ooooverhode ikke hva de snakker om. Du er sterk! MUSS ;* Å btw, bokmål in my heart

  130. jeg føler med deg. det er hardt å gi slipp på noe man elsker. men som du sa er det godt å vite at de er i gode hender. jeg elsker bloggen din. den er veldig spesiel. på en bra måte;-) :-);-) ;-):-);-):-);-)

  131. Vår hund døde for en måne siden …. Æ tænka på Han når æ lest detta … Skjønne akkutat kordann du har det 🙁 Det e såååå trist når nån eller nåkka man e gla i eller elske går bort eller man må gi det bort !

  132. ååå.. stakker deg.. men det beste er at det går bra med hundene.
   En gang da jeg var 7 år hadde vi 8 kattunger… jeg måtte gi alle bort og det var så trist…men vi hadde 2 store katter og 1 ilder <3

  133. fy faen, jeg sitter her og gråter fordi jeg vet akurat hvordan det er. For noen måneder siden måtte vi omplasere Jenny. Min hund, bichon frise! Og det var mye vanskeligere enn jeg todde, jeg gråt dritlenge og jeg er fortsatt helt knust, jeg tenker på henne hver gang jeg ser en hvit liten hund. Men samtidig vet jag at hun har det mye bedre nå på en gård, enn hun hadde i en leilighet, 3. etasje midt i oslo. Men BE STRONG!

  134. De var super søte! Synn at du måtte gi de bort! SYNTES SYNN PÅ DEG!
   Vi skal få hund til neste år tror jeg… Men det må være trist å gi bort hundene…!
   Ps. elsker designet & bloggen din!

  135. Jeg vet, det er IKKE Lett og gi bort dyr som man er glad i. Idag så gmåtte vi gi bort vår hund, Cia. Hun var min aller aller beste !
   Jeg håper at du kommer over det og at Bella og Lotta har det bra nå 🙂 Det samme håper jeg med Cia ! :”'(

  136. Jeg måtte også gi bort hunden min og jeg gråt over mange mange mange månder! 🙁 min hund het Leon jeg savner han så fært! 🙁

  137. Hadde jeg vært deg hadde jeg slutta å bruke tid på å blogge, ta outfit bilder og lage barnslige videoblogger, og heller bruke tid med hundene mine istedet 🙂 just saying

  138. Syyyykt hvor synd, de var veldig søte<33
   Jeg fikk tårer i øynene, jeg kunne ikke klare og gi bort min katt Mira<33
   du er kjempesterk som klarte det;D

  139. huff.. Det er sikkert veldig grusomt, men du må vite at du har gjort en veldig bra ting for dem. Og du kan jo se dem når du vil. Dere har masse hyggelige minner sammen 😉
   – Er litt enig med Marthine jeg også. Det kan jo virke som om bloggingen kanskje går forran hundene. Men det kan jo være masse annet som du gjør på fritiden også. Men du tok et valg. Og jeg støtter deg i det 😉

  140. Gud noen av dere er bare så tragiske!
   Hun gjør det jo for hundenes skyld. omg
   Tipper uansett hun fikk den første hunden når hun fortsatt var ung, eller yngre da, og ikke hadde jobb og måtte fokusere så mye på skolen.
   Får tårer i øynene, utrolig vakkert, merker at du er sinnsykt glad i dem. 🙂

  141. uff, jeg ga bort kaninene mine for et/to år siden.. det ble liksom så mye med å måtte gå ut hver dag og gi de mat, rense bur og alt så nå har de det bedre på en går sammen med andre kaniner..

  142. heidu! 🙂
   bare et spørsmål! 🙂
   ~ Hva synes moren din om det, er ikke en av hundene hennes(?)
   synes hun også at du skal gjøre det, hun har vel mer tid til de ?
   ikke vet jeg, men hyggelig med svar tilbake? :):)

  143. uff da! 🙁 men du må vite at du er veldig heldig som får ha de hos de dere har de hos istede for en random familie på sørlandet feks..

  144. Sitter med tårer i øynene jeg…
   Du fikk meg til å sette mer pris på det søteste gullet av en hund jeg har <3 Skal gå mye mer tur med ho, kose og leke 😀

  145. Ikke tid til dem, hva faen Therese! – bry deg litt mindre om nye klær, utseende osv! nei nå gidder jeg ikke lese bloggen din mer

  146. Kjempebra at du tenker på hundenes beste, men du kunne jo egentlig ha dratt litt mindre på shopping for å være ærlig.
   Fyfaen, begynte å grine når jeg leste dette O.o

  147. åhr så begynner jeg å gråte .. IGJEN!!!!
   så trist. men det ble en lettelse inni meg også når jeg leste at du kunne se di igjen, passe de, få de når de flyttet osv.. det gjør alt så mye enklere med en gang..
   da jeg måtte gi bort mine to katter som jeg reddet da de var nyfødte fra å bli lempa inni skauen av en neger familie, og hatt i fire år, da jeg gav dem bort så ante jeg ikke til hvem eller hvor.
   viste bare at de ble kjørt til en gård som ligger to timer fra meg 🙁
   de var gammeldagse og eide ikke data eller telefon :S
   og ike vet jeg adressen. er så jææævlig redd for de :'( savner de såå!!

  148. så trist, jeg er hundeelsker og jeg ønsker meg en hund av hele mitt hjerte, men stakkars deg, det er jo bra for hunden, jeg kjente at det var like før tårene hoppet over 🙁 stakkars deg, kan ikke tenke meg hvor vanskelig det var, eller litt, en hund jeg er vokst opp med måtte avlives i fjor pga. hjertefeil.. jeg tenker på han HVER gang jeg ser en hund :(:( men du får jo møte han 🙂 det er jo bra! og ikke bry deg om de kommentarene om at burde bruke mindre tid på kler og utsende, du har det definitivt vanskelig! og de burde ikke kommentere sånt!

  149. Uff , så trist : (
   Men hvis det er for deres eget beste , så er det jo egentlig litt bra.
   Utrolig søte og fantastiske hunder , håper de får det fint ihvertfall , og det er bra du får holde kontakten med hundene dine , håper det går bra med deg & hundene <3

  150. Noe så trist! jaja , du tok det rette valget, ble veldig lei meg, på dine vegne 🙁 aaldrii noe gøyt og gi fra seg noe du virkelig er glad i! kondolerer <3

  151. 🙁 eg grine faktisk .. huff , det er kjempetirst ! får 2år sida då eg skulle gå på skulen så kom katten min etter meg på veien – åsså akurat i det han kryssa veien kom de en bil .. GRUSOMT ;- /
   føler med deg therese , du e kul . ilu <3

  152. Komentar 400! hihi, har komentert før da, men fortsatt: Syns veldig synd i deg, men du gjør det rette :)<3

  153. herregud, dere som slenger dritt kommentarer. hva tenker dere med ? hun måtte gi fra seg det kjæreste og det meste hun elsket til noen andre, hun kommer aldri til å eie hundene igjen, de er ikke hennes lengre, også slenger dere dritt? har ikke dere også noe som dere absolutt elsker? jeg klarer meg ikke uten hunden min, og skulle jeg gitt han bort, da hadde jeg ikke visst hvor jeg skulle gjøre av meg! kan dere ikke forstå at når man er 16, 5 år, har jobb, skole at det er lite tid til de du elsker mest ? du er jo bare en ungdom, da skal man nyte det, være med venner, selvom man har hunder. og nå hadde therese rett og slett ikke noe tid til overs til hundene, og hun synes det var bedre at de ble elsket og behandlet på riktig måte, sånn at hun ikke trenger å ha vondt inni seg når hun tenker på at hun ikke har tid til hundene sine, eller at de ikke blir behandlet på den måten hunder skal bli. dette er best for hundene, det burde dere vel skjønne ? hadde dere likt at foreldrene deres ikke hadde tid til dere ? eller ville dere hatt foreldre som hadde tid til dere, som fikk oppleve ting med dere osv? det ville jeg. og therese vil jo ikke at vi skal synes synd på hun. hun vil at vi skal vite at hun har vondt, og hvorfor. et budskap. så når dere har det som verst, så er det ikke morsomt å få slengt dritt i trynet på seg. tenk på det neste gang dere har det vondt. hadde det hjulpet at noen gnei det inn i trynet ditt? nei trodde ikke det. dere burde skamme dere !

  154. Herreegud da! Hvorfor slenger alle dritt til Therese da? Ikke alle da, men mange. Hun har sikkert tenkt på dette lenge, og nå har hun funnet ut at det er DET BESTE for hundene! Han har sikkert sett på alternativene til å beholde hundene, men desverre så måtte hun gi di fra seg. Hunder blir knytta til eigerene ja, men det er jo bedre for di å komme i et hjem der di for mye omsorg og mer oppmerksomher. Ikkje slemt ment Therese asså! Men hvis du har dårlig tid til å ta vare på hunder, så får di jo et bedre liv. Så ikke gidd å slenge dritt fordi ho gjør dyrene en tjeneste!
   Eg er sikker på at Therese synst dette er utrolig trist, og det skjønner jeg. Så skjerp DERE ! Hun la ikke ut dette innlegget for at alle skulle si at hun var slem!

  155. hahaha, enig Anne! Har liksom 3 hester og to hunder, og jeg har fint tid til de selv om jeg er med venner like mye som andre, shopper like mye som andre, finner på ting like mye som andre og sitter en del ved pc, men den eneste forksjellen er jo at jeg ikke har BLOGG, men det virker det jo ikke som therese har lenger heller! hu blogger jo aldri så da burde hu ha tid til 2 hunder!!! Det er ikke at du ikke har tid vetdu therese, det er at du ikke gidder!!
   LATSKAP kalles det, jentami 😉

  156. Hvis dokker synes det e så jævla egoistisk, hold kjæft. Da e det jo dokker som e egoistisk! Det e jo dokker som gjør at therese får dårlig samvittighet! Anyways, du som sir at du må forsørge hele familien, og at du er en dyreelsker. Det er faktisk andre som ikke har det som dæ, og må derfor ta vare på sine behov! kanskje therese synes det e viktigste og ha ett sosialt liv me venna, iste for å være i stallen 24/7 eller å holde på med hundan sine? Ho vil jo bare at dem skal ha det så godt som mulig! Så om det e hennes løsning på det, så syns æ vi skal respektere det! 🙂 og hvis dokker ikke e enig, så tenk på at dokker IKKE e therese!

  157. Kjempe fine bilder og beste blogg i verden 🙂 Men det er BLOGG vs BLOGG hos meg alle sammen! <3333

  158. Jeg sjønner deg ! Vi måtte avlive katten vi hadde hatt hele livet mitt =( Da var eg litt liten så eg tror ikke eg sjønnte det. Men nå sjønner eg det bedre. Vi har fått hund nå, men eg vet jo at den også vil dø en gang. Det vil også bli veldig trist.
   Men det er bra du kan besøke dem da 🙂
   Og eg er veldig enig med Jenny Marie !

  159. stakkar deg!! men du er i hvert fall heldig som kan besøke dem igen , min hund har akkuratt død:(

  160. sååååå søte<3 dumt at du må gi dem vekk 🙁
   hvem er de nye eierene, du kan i hvertfall besøke dem. jeg har ikke hund selv:(

  161. dumt at du må gi dæm bort !
   elsker bloggen din ! jeg leser den hvær dag.
   jeg håper at jeg får en så kul blogg som deg tcmn.
   hade. I love u <3

  162. Omg skjønner deg så syyykt.. har dyr selv som jeg gjerne ville tilbringt mer tid med men sånne r det. Omg det du skrev var så syyykt rørende serrriøst fikkk ytårer i øynene de er liksom så syyyyyykelig skjønne. Spå synn du måtte gi dem bort men du er jo driit bra blogger-. Jeg skriver vfeldig mye her som er feil og uten punktum…. fordi jeg ikke gidder men uansett så skjønner du .. jeg sitter her og griner nesten fordi det er så trist. Stakkars deg men du er så bra så bare fortsett med det du er best i og lev livet ditt .. <3<3<3<3<3<3

  163. Så trist. Jeg har også en hund. Han heter Cico. Han er snart 1 år 🙂 Jeg hadde blitt helt knust om jeg måtte ville gi han bort. Jeg skjønner deg veldig. Håper du får møte dem snart igjen da 🙂
   du har en kjempe bra blogg og du er en posetiv og kreativ blogger 🙂

  164. åe, herregud :'( sykt trist! Vet du hva Therese? Jeg hadde nesten akkurat en lik hun som de derre, i sånn mørke brun. Vi kunne ikke ha de lenge for det ble så mye styr. SÅ vi måtte den bort vi også, og herregud hvor trist! Vår hund var nesten prikk lik, samme rase hvertfall. Hun het Maja, og var så søt og så ja,… vet ikke hva jeg skal si, har bare ikke ord. Nå er det snart 3 måneder siden vi ga hun bort, men jeg vet hvertfall at hun er tryygg og har det godt. Men det verste er at jeg ikke fikk sagt forvell…. Hjertet mitt ble knust, og jeg vet ikke hva. Fortsatt savner jeg hun, ogg tenker på hun hverdag, og det er uansett ikke det samme og komme hjem fra skolen…. den lille skjønne Maja som løp bort til meg når vi skulle løpe, og jaa… Nå har både jeg og Maja fått et helt anderledes liv, bare helt kjedelig og trist. åherregud, vurderer snart å ta livet av meg selv… er bare så trist at jeg ikke har ord! men hvertfall, dumt at du gidde den, men jeg forstår deg! hadde akkkurat sånn selv, og det ble bare mye stress osv.. men ha de alltid i hjertet, og aldri glem dem! <3

  165. Jeg har ikke lest kommentarene du har fått tidligere, så det kan være jeg gjentar det andre har sagt. Men uansett utrolig trist at du må gi dem vekk, men det er nok det beste ja. Men dersom hjemmet hos de andre vil bli et værende hjem, bør du ikke besøke de. Utrolig trist, men det er det beste for hundene. Når du da kommer vil de værehelt sikker på at de skal komme hjem igjen og det kan rippe opp i gamle minner. De vil tenke på dere uker framover og håpe at dere kommer for å hente dem igjen.. De er nesten som mennesker på den måten…

  166. Therese, jeg vet akkurat hvordan du har det! Jeg er i samme situasjon nå, bare at jeg må gi bort kaninen min. Det er fordi jeg vet at jeg ikke har tid til å ha han, og jeg vet han fortjener bedre, det vokser seg en diger klump i halsen når jeg tenker på at han skal bli så glad i noen andre og kanskje glemme meg. Det stikker i hjertet, men sålenge han får et fint sted og bo sammen med noen som tar seg av han, det er det som redder meg. Håper du kommer deg fint gjennom dette.
   <3<3- Maia Nilsen

  167. Siden du er på 1.plass synes jeg du skal kunne blogge litt mer! ellers er det mange andre blogger som fortjener den 1. plassen mere. Blogg mer! 🙂

  168. Huff det var synd, men hvis du følte at du ikke klarte å ta vare på de, så kanskje det er like greit :-0
   Ps: Det er noe feil med siden her!! Det er store tall overalt oppå hverandre!!
   Ps2: Du kledde MYYE bedre med brunt hår syns jeg !

  169. Du er en sterk person og et stort forbilde. Det er alltid trist å gi slipp på noe man elsker, men hvis det desverre er det beste så er det vel det… Det at du gir de bort for at de skal få det bedre viser bare at du har et veldig godt hjerte.
   Og til dere som bare må gni det inn, Therese gjorde dette fordi at hundene skulle få det bedre! Det krever masse, og viser bare hvor mye hun bryr seg om de. Det er dårlig gjort og skrive sånne dumme komentarer.
   Digger bloggen din<3. Du skriver veldig bra. Tårene mine renner nedover kinnene mine.

  170. huff, jeg har to hunder selv som betyr mer for meg enn det meste og ville aldri selv ha gitt de bort for noen ting i verden, og mistet en hund for 1 år siden . det knuste hjertet mitt ihvertfall!

  171. Åh, herregud! Jeg har selv en hund som heter Bella, og jeg klarer ikke en gang å forestille meg ett liv uten henne… ♥ Det må ha vært helt forferdelig å gi slipp på dem… Skjønner jo at du må det, hvis livet ditt blir for hektisk til å kunne ha hund. Utrolig trist….

  172. Så trist!Jeg har en liten pomeranian som heter Snickers.Han er alt for meg<3Og jeg kan ikke forestille meg noe verre enn å miste han.Du er sterk som klarer dette,Therese.

  173. Jeg liker designet på bloggen og lurer derfor på hvilet bilderedigerings program du bruker ( :
   Gode tanker Lille meg

  174. Skjønner deg KJMEPE godt! Jeg sitter å gråter nå..
   Dere burde angre. Å ha et sånnt vesen ved sin side er noe av det beste som finnes. De er noen ordentlige hjerte knusere!
   Jeg håper dere tar tilbake hundene jeg, så blir det mye bedre!
   Klem <3

  175. nytt blogginlegg snart?:)
   Håper det går bra med deg Therese 😉
   Håper hundene får et godt liv hos den andre eieren og 😉

  176. Skjønner ikke hvordan du klarer det 😮
   Jeg hadde gjort hva som helst for å beholde den gamle hunden min.. !
   Gleden hunden min får når jeg leker med han, eller bare koser med han er verdt alle tingene han har gått igjennom..!
   men du vet vell hva som er best for deg, og det er jo bra du får besøke de da.. <3

  177. dere må ikke bli sure pga. av at hund ga vekk hundene sine!! Hun mener de fortjener mer enn hva hun kan gi!

  178. “det der kaller jeg faktisk ,RETT OG SLETT EGOISTISK GJORT AV DEG!”
   Egoistisk? Hun gjør det for hundenes eget beste. Har hun ikke tid til dem, og gir dem bort, er hun alt fra egoistisk. Jeg syns det er bra du ga dem bort hvis du ikke hadde tid. Det er også bra at du kan få dem tilbake når du har tid. Da er de jo ikke helt borte fra deg, og da kan du sikkert dra på besøk ol.

  179. Hei therese! Jeg ser du er på første plass…….leser bloggen din daglig, eller jeg LESER den jo ikke daglig, for det er ikke vær dag det er NOE Å LESE på denne fucka bloggen! værsåsnill å blogg! visste ikke at du var på første plass før enn idag da jeg gikk inn på blogg.no,,,men du var der da visst.. litt rart at en blogg som aldri har nye oppdateringer er på første plass, syns ikke du å? heheh, rart altså! Skal prøve og ta det pent, men helt erlig er det Rachel Nordtømme som fortjener første plassen sååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå mye mere enn deg!
   så jævla for-lat-til-og-ha-en-hund-fordi-jeg-bare-tenker-på-meg-selv-og-det-stygge-tryne-mitt-og-jeg-fotrjener-ikke-førsteplassen-fordi-jeg-aldri-blogger-og-jeg-er-ei-falsk-sminkedukke, du har ikke vurdert og BLOGGE?????? Jeg liker bloggen din, men blir så lei av at det aldri er oppdateringer. Så kom igjen fakey, BLOGG!!!!!!!!! FAKEFAKEFAKEFAKE denne bloggen er FAKEFAKEFAKEFAKEFAKEFAKEFAKEFAKEFAKEFAKE! Denne bloggen er jævlig FAIL!!! Therese, du har tapt i livet, face it, miss fake 😉

  180. Er det bare pc’en min eller er det noe veldig feil med denne bloggen? plis svar meg.. følger med på bloggen, men alle bokstavene.. eller kommentarene er blitt stokket helt om på :p du må blogge THERESE ! <3

  181. Uff, det var leit å høre! Men veldig bra også, siden du syns du gjorde det beste. 🙂
   Det blir nok lettere om en stund, og det er fint du får besøke dem osv. 🙂

  182. Jeg har ett råd til deg: hold deg unna kjæledyr. Virkelig. Med det tankesettet du har, så er kjæledyr noe du aldri bør ha.
   Som andre her sier, det er snakk om prioriteringer. Om du ikke ønsker å prioritere hundene, så er den dårlige samvittigheten du har fullstendig rettmessig. Og et lite tegn på at du faktisk skjønner hva du gjør, selv om du fortsatt ikke velger å prioritere dem fremfor f.eks. blogging.
   “Dyrevenner” som deg er egentlig noe av det verste. Går rundt med skylapper fremfor øynene og tror at det du gjør er til det beste for dyrene. Den dårlige samvittigheten din tyder vel heller på at det du gjør i bunn og grunn er det som passer best for deg. Når du først prioriterer slik du gjør, så for alle del ikke vær en del av livet deres mer overhodet. Det gjør vondt verre for dem, selv om du kanskje får det litt bedre og letter litt på samvittigheten.
   Men alt dette vet du egentlig selv. Hvis ikke, tyder det bare på at du er ignorant, egoistisk og overfladisk.

  183. Det skulle du tenkt på før du fikk de hundene da vettu… Herre…
   Når du får en hund, så skal du være sikker på at du har tid til de 100%.
   Tenk om moren din hadde gitt deg bort, fordi hun ikke hadde tid til deg???
   Deg var alt de hundene hadde. Å nå gir du de bort?? Kanskje prioritere hundene fremfor bloggingen`????
   Ego.

  184. Åååååå. stakkaaaars deeeeeg… hUUUFF.. Så synd på deg.. Du må ha det helt forferdeliiiiiiig.. Uuuff daaaaa… åÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ….
   Det er ikke deg det er synd på vett. Det er hundene..

  185. Utroli trist, jeg begynte faktisk å gråte, men om du tenker det var det rette så tror jeg du vet det bedre enn de aller fleste:)

  186. Det må jeg si var en beslutning jeg bare ventet på. Jeg husker deg fra du var medlem av Canis og kun hadde en hund. Prioriteringene dine er tydelig ute å sykle, og du klarer ikke å forstå hva som er av faktisk verdi i livet ditt. Men så er du tross alt bare et barn. Et dyr er ingen leke! Og man kan ikke bare skaffe seg dem, for så å finne ut at man ikke lenger synes det er stas og gi dem vekk. At du ikke lenger har tid er fordi du ikke tar deg tid og prioriterer dem vekk. Hadde du vært ansvarlig nok til å ta vare på et dyr hadde du blogget mindre, shoppet mindre, sittet mindre på nett og surret, nedprioritert venner og fest og tatt vare på hundene dine. For du HAR TID. Alt handler kun om prioriteringer. Så ikke lyv for deg selv. Du gadd ikke mer, du prioriterte dem vekk, og de fikk svi. Enkelt og greit. Hunder er villige til å ofre livet sitt for deg når som helst, og en slik kjærlighet får du ikke annet sted. At du ikke så hvor fantastisk det er og tok vare på det får være på din kappe. Kanskje du ser det når du vokser opp. Men akkurat nå er du ALTFOR ung og ALTFOR selvopptatt og shallow. Så vær grei og ikke skaff deg flere dyr før du minst har passert 30! For alle stakkars dyrs skyld!

  187. Ble rett og slett rørt når jeg leste dette, begynte å gråte. Jeg har selv hund, og villa aldri klart å gi fra meg henne. Tenker tilbake på den forrige hunden vår som vi måtte avlive, han ble bare 3 år gammel når jeg ser dette. Jeg var utrolig glad i han, og det var veldig vanskelig å avlive ham, men jeg vet det var det beste for han. Vi fikk oss heldigvis en ny hund, som ligger ved siden av meg nå. Som sagt, ble rørt av å lese dette, men også glad for det viser jo at du bryr deg om dem, og virkelig er glad i dem. Du er utrolig sterk som klarer å gjøre noe sånt, jeg hadde aldri klart det, tror jeg ikke.

  188. Utrolig trist… jeg måtte også gi fra meg hunden min for en tid siden. Men det er veldig viktig at du ikke besøker dem på minst, og da mener jeg minst fire-fem-seks måneder. Det er siden de skal venne seg til sitt nye hjem, og skjønne at de skal bo der. Hvis du besøker dem ofte nå som dem nettopp har flytter vil de ble forvirret, og de vil ikke skjønne hvorfor de ikke blir med deg hjem, og det blir vanskeligere, og mer stressende for dem. Så nå er det beste at de ikke ser deg på en stund. Det høres kanskje litt ulogisk ut, og man tror kanskje det er lettere for dem om de ser den gamle mammaen sin, men det er overhode ikke sant. Da jeg gav fra meg hunden min så jeg den ikke på et halvt år, om ikke mer. Så skulle jeg passe den i et par uker mens de nye eierene skulle på ferie. Men en gang ho kom inn døre kjente hun seg igjen, og jeg var redd for at det skulle bli vanskelig for ho å dra igjen. Men da de nye eierene kom var det helt klart at hun visste at det var der hun hørte hjemme. Det var selvfølgelig litt trist å se at hun hadde knyttet seg så mye til de nye eierene, men samtidig veldig godt. Det var fantastisk å se hvordan hus lyste opp når hun så de nye eierene komme for å hente henne. Nå har vi henne regelmessig når eierene skal på ferie ol. og hun liker seg godt her, men det er klart at hun vet hvor hun hører hjemme nå. Så ikke besøk dem på ca 6 måneder, så de skjønner hvor de hører hjemme!

  189. Ærlig talt. Kan jeg spørre hva du tenkte når du anskaffet deg disse levende vesenene? Alle vet jo at hunder tar mye tid, at de lever lenge og at de knytter seg til eieren sin. Det er en grunn til at “de fleste” bør vente med å få seg slike kjæledyr til de er i en stabil livssituasjon, akkurat som man bør med barn.
   At du i det hele tatt skal drive og besøke de er det som vitner om en naiv og egoistisk måte å tenke på. Jeg angriper ikke i det hele tatt, jeg har selv vært ung og tatt gale valg, men jeg har aldri pådratt meg et dyr og lekt med de på den måten du skal nå. Når du først har vært så dum og fått deg dyr, for så å bli lei de (ja, ettersom du nedprioriterer de må jo det være det?) og gir de vekk, så hold deg unna og la de knytte seg til den nye familien.
   Jeg får vondt av å lese kommentarene her hvor folk er lei seg på DINE vegne og synes du har gjort alt du kan. Dette er feil, og det regner jeg med at du kan forstå selv? Man kan være impulsiv med mye, men ikke med levende vesener. Vær så snill å tenk deg om i fremtiden og ikke skaff deg flere dyr på denne måten. Hvis du absolutt vil ha noe søtt å leke med av og til kan du vel heller bli fosterforelder for omplasseringsdyr ettersom dette er en kortvarig greie, og ikke en 10+ år greie.

  190. Uff så trist! Det må ha hvert utrolig vanskelig for deg.
   Begynte å gråte, tenkte på min egen lille gullklump!

  191. Trist å lese, men du bør virkelig revurdere situasjonen, når blogging er så viktig for deg at du lar dine to beste venner gå bort slik. Det å la en død “ting” som bloggen gå forran to levende vesener, uetisk spør du meg.

  192. Omg, Jeg Føler Med Deg. Jeg har mista de 2 kjereste Kaninene mine Som jeg hadde i 2 år :’) Og mange lam som jeg hadde blitt så glad i Døde. Jeg har hatt Lam på kjøkenet og tatt Longe hjerte redning på et av dem. Men de fleste har død Pga De var syk og ikke kunne klare seg. Jeg har gidd Melk til lam som ikke ble behandlet godt av mamman sin. Men du er heldig som kan besøke dem. Skulle ønske jeg å kunne :’D
   Du er et godt menneske Therese <3

  193. Ååå, så synd 🙁 Men de vil sikkert ha det like fint der de skal bo nå!
   Det er fint at du ikke lar følelsene overta, og tenker på deres beste.
   Du er virkelig godhjertet. Både du og de skjønne hundene dine er nydelige, husk det <3

  194. Enig med Ingrid/milady, Anette, afwd og flere andre her.. Det virker utrolig lite gjennomtenkt av deg å skaffe deg hunder i utgangspunktet.
   Du må jo ha visst at du skulle gå skole og jobbe i årevis framover?
   Regner med du bruker mye tid på bloggen din, og dermed setter bloggen foran hundene. Det sier jo sitt.
   Skjønner du er lei deg, men håper også at du nå har lært – og ikke skaffer deg hund igjen!!

  195. Alt peker på at du ikke har tid til å ta vare på hundene fordi du er altfor opptatt av å bli tatt vare på. Oppmerksomhet til deg selv er jo hele tiden så viktig, blogging og godkjennelse fra ~folk som ser opp til deg. Hva gir det deg egentlig? Er det verdt det? Du skulle vell egentlig aldri hatt hund, forhåpventligvis vet du det nå, slik at de kan få det mye bedre. Om du hadde prioritert annerledes kunne du lett hatt hund. Når man anskaffer seg dyr burde man si seg villig til å omstille livet sitt, det er jo en del av pakka. For all del, virker som helt riktig avgjørelse å gi de bort. Du får kose deg med pynting og posering i mens. Kanskje ødelegge flere ting som du ikke er helt flink til å ta vare på. Du er 16 år, men likevell er det provoserende og overfladisk. I hate so much about the things you choose to be.

  196. Kjempe fint bilder Therese! du er drit kul og pen 🙂 Trist at du måtte i vekk Lotta og Bella… kom en tåre i øyet der ja.. Håper de får det bedre hos de som vikk de.. 🙁 <3

  197. Rett før du postet dette innlegget hadde jeg tenkt til å spørre deg hvordan du fikk tid til begge disse nydelige skapningene! Har selv måttet gi bort min lille baby som også var en papillon, fordi jeg ikke hadde nok tid til han, og fordi han ble alt for avhengi av meg.. Rett og slett noe av det værste jeg har opplevd.

  198. synes det er litt teit at du prioriterer bloggen fremfor hundene. hadde det vært meg hadde jeg brukt bloggtiden på hundene! de gir så mye kjærlighet, fremfor bloggen din som bare gir produkter…

  199. æ skjønne utrolig godt, og du er en sterk person, for æ har aldri klart det! Æ har aldri noen gang klart å gjort, uansett om vi måtte ha gjort det… men det e jo bare at du får møt dem igjen og ikke glem dem 🙂

  200. Så utrolig trist at du måtte gi dem fra deg :(((
   jeg vet akkuratt hvordan det er, min far og mor skillte seg og da måtte vi gi fra oss den ene hunden vi hadde <3 han var så søt! han lever fortsatt men er kjempe syk så jeg tror han dør snart 🙁
   men det er så utrolig lenge siden å jeg husker han ikke lengere.. noe jeg er glad for, for da slipper jeg å bli så lei meg når han dør... Men det positive er at jeg har ei ny hund da 🙂
   Så håper de andre hundene dine får det flott 🙂
   > en ting til: du camilia: og andre som klager sånn, har dere ikke følelser? det handlet jo ikke om bloggen.. det handlet sikkert om jobb og skole osv, selfølgelig hadde hun fått valgt mellom hundene og bloggen hadde det jo blitt hundene, men det er jo sikkert ikke det, det er snakk om!
   Det er snakk om skolen, venner, idrett kanskje+ å jobb, derfor hun ikke har tia!!!! skam deg

  201. Du er ikke 17 år enda, hva er det du driver på med som tar så tid? Den kjøper jeg ikke. Du skulle aldri ha skaffet deg dyr. Man skaffer seg ikke en hund for noen år,man forplikter seg til dyret for resten av livet til dyret. Jeg er 25 år og har mest sanns MYE mindre tid enn deg til overs,likevel får hunden min alt han trenger. Det handler om prioriteringer! Jeg blir så provosert over alle som skriver “du er så snill og god dyrevenn”. Ja jøss,du er vel snill,MEN du skulle prøvd hardere!!!!

  202. Therese.. Jeg har aldri kommentert bloggen din, men har lest den i evigheter! Dette her må jeg virkelig bare kommentere for her sitter jeg å hyl griner, helt sykt. Rørende skrevet, fikk enda et utrolig bra inntrykk av deg som jeg har hatt fra starten! Utrolig søtt, men det her påvirket meg helt intenst. Bra du tar vare på deg selv og skjønner du ikke har tid. Det at du sender dem avgårde må være hardt..

  203. feiler deeg ? :(((( hva tenker du med da ? 🙁 hadde aldri hatt hjerte til å sende vekk de 2 nydelige hundene, fyysøren …

  204. Skjønner virkelig hvordan du hadde det, har netttopp solgt den siste valpen til hunden min! De skal hovedsaklig selges når de er rundt 12 uker, men denne hadde vi hatt enda lenger. :/ Husj!

  205. sykt trist å miste hundene dine! stakkars!
   men jeg digger deg og bloggen din.. virker som du har et jævelig bra liv!
   du er sykt pen!
   -nora

  206. utroligt trist at du måtte gi fekk hundene dine! :-/ følle me deg! vett koss det er ..

  207. skjønna virkelig ikke at du klar å gi bort dyran dine… det kalles priritering noe som du ikke kan tydeligvis… hundan blir vant med å vær hjemme alene i 8 tima, det ska ikke vær noe problem…
   du kan jo heller bare fortell bloggen din at du ikke vil/klar å ta vare på dem lengre!
   når du først skaffa dæ en hund, så må du sett av tid til den å! du må tenk på framtiden til dem!
   man kan bare ikke skaff sæ dyr for å ha dem for en kort stund, du må tenk framover å..
   du får heller få noen til å hjelp dæ med dem, når du eks ikke har tid så går æ ut i fra du har ei såppas god veninne som kan fær innom å luft dem.
   jævla fuckings dyremisshandler! MISS!

  208. hærregud ro ne oppi der !
   såklart e d vanskelig , men d ligg vel meir bak d da ..
   bra at hu bryr sæ nokk t å gi dæm bort da sia hu ikke har tid

  209. Hundene hennes var papplion..
   Hei Therese! Du er ganske pen og det samme er hundene. Jeg har en hund jeg å. Han er 8 mnd gammel og er 50% pappilon og det kommer til og ende opp slik med meg å som deg -.-‘ Mamma og pappa har hat mange konflikter om hunden vår. Vi må kanskje gi han bort siden han tar mye plass. Jeg er 12 år ohg begynte å få masse små sårbare tårer av å lese det. Jeg håper på ditt eget beste og håper du får det fint videre 🙂 Glad i deg Therese! <3

  210. Herregud, dere som syntes at Therese er egoistisk pågrunn av at hun ikke hadde nok tid til hundene sine? Det er best for dem, skerp dere, få opp øynene. Tror ikke akkurat dere hadde tørt og stått opp til henne og si det, for det er frekt og egoistiskt for det var det beste for dem og få et nytt hjem, selvom hun var kjempe glad i dem, hadde hun ikke nok tid, sånn skjer. Tenk på hundene ikke og skrive dritt om andre.
   Syntes synd på deg, fikk tårer i øynene og syntes det var kjipt. Men du har fått en god tid med dem.

  211. Jeg synes virkelig noe,når man skaffer seg et dyr,må man vite at man har tid til dem.Vis du virkelig satser på at din blogg kommer til å være på topplista for ever,greit nok.Men jeg ville aldri latt de som stod meg nærmest få dra bort fra meg.Og iallefall ikke for at jeg satser på andre ting i livet-.-
   Jaja,så kult at du er sånn:)
   Ditt valg.

  212. omg, folkens. les nøye og bruk det dere har mellom øra. blir så forbanna når jeg leser sånne komentarer om at dere syntes hu tar ett dårlig valg. hu tar faktisk ett bra valg, hu vil at hundene skal ha det bedre derfor sendte hu de bort. slå opp i ordboka folkens, egoistisk er ikke og tenke på andre ; ) liker virkelig bloggen din therese! stå på : )

  213. Guuudd, så mye usakli å teit som blir skrevet her.. Er det noen som ikke skal ha dyr her så er det dere som slenger dritt.. Therese ga de bort fordi hun ikke hadde tid til deg og følte at de kunne få det bedre hoss en annen familie.. Å dere som sier at hunden aldri får det braetter den har skiftet familie er jo bare bullshit? Jeg køpte en dvergpinscher på 2 år fra en liten ung familie på 3, de så seg nødt til å gi den bort da de fikk baby i huset.. Klart er det uvant me det første og skifte helt familie, men det går seg til å hunden venner seg fort til de nye eierne.. Min Påinscher har det supert hoss meg han, å vente seg til at jeg var den nye eieren på under en uke..:) s seg fort til ro, så slutt å snakk om noe dere ikke har peiling på.. Er det noe negativt dere vil si så kan dere like godt holde den stygge kjeften deres igjen:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg