Spørsmål og svar

Hva er ditt fulle navn?
– Therese Charlotte Margrethe Nielsen. Før het jeg Therese Charlotte Johnsen, men så endret mamma etternavn og la til Margrethe når farmora mi døde. Jeg er faktisk kun oppkalt etter besteforeldre og sånn. Mor heter **** ****** Therese Nielsen, farmor het et eller annet med Margrethe som mellomnavn og oldemor het et eller annet med Charlotte som mellomnavn. Oppfinnsom mamma og pappa, hæ? Jada! Skulle egentlig hete Mia da 🙂

Hvorfor godtar du ikke facebook venneforespørsler?
– Jeg vil helst ikke ha en haug av bloggfans som venner. Prøver å holde meg til mitt eget liv når jeg er på facebook, og ikke drive med bloggsnakking der også. Godtok en del for leenge siden, så er noen som er venner med meg, men nå for tiden godtar jeg ingen. Så hvis du er en engel kan du godt slette meg som venn hvis du vet jeg er venn med deg! Du kan heller like fanpagen min her 🙂 

Hvordan er det å ligge på 1. plass? 
– Egentlig tenker jeg ikke så mye over det. Jeg sjekker aldri statistikken min lengre, ei heller topplisten. Blogger når jeg har tid og ikke kun for opprettholde 1. plassen. Får jo helt klart mye flere tilbakemeldinger fra dere, noe som er utrolig koselig. Selv om jeg blogger lite så er jeg veldig takknemlig for at dere leser bloggen min!

Kan du lage meg design? 
– Nei, sorry. Jeg var ganske flink med design osv før, men har ikke laget selv på evigheter så er ganske blank på det området nå. Han som har laget mitt design heter Gussan, og er utrolig flink. Han har vel laget de 3-4 siste designene jeg har hatt. Jeg får det gratis mot at han får reklame, men tror han lager mot en liten sum penger. Husk at design er noe som tar litt tid hvis du skal gjøre det skikkelig. 

Hvilke blogger leser du og kan du si litt om de? 
– Jeg leser ikke så mange blogger hver dag, men kan jo nevne de jeg må innom daglig for å sjekke:
TUVAW: Min bestevenninne gjennom godt og vondt, og en utrolig flink blogger. Spør du meg syns jeg heller Tuva skulle vært på 1. plass! Hun blogger om det meste som jeg også blogger om, og er veldig flink å skrive!
HANNAVAAGE: Denne bloggen anbefalte jeg i går til dere. Som sagt er hun veldig flink å blogge, skriver gode innlegg og virker som en kjempesøt jente. Hun blogger om livet sitt i San Francisco.
LENEORVIK: Lene er ei jente som jeg først møtte når vi var på et “bloggoppdrag” i Oslo. Utrolig koselig og veldig jordnær. Har fulgt bloggen en stund nå, og hun skriver kjempebra. I hovedsak en moteblogg, og hun kan virkelig kle seg! 
LIVINGDOLL: Jenta er utrolig nydelig, og bildene inspirerer kjempemye!

Hvor mange søsken har du og hvor gammel er de?
– Jeg har 1 bror, en halvbror, en halvsøster og to stebrødre. De er 18, 12, 10, 6 og 4.

Hva liker du med Justin Bieber, og hva er favorittsangen?
– Åh, ALT! Han er så fantastisk kjekk, herlig smil, nydelige øyer, fint hår, perfekt sangstemme og helt fantastisk utstråling. Han gir virkelig alt av seg selv! Favorittsangen er egentlig de aller fleste, men for tiden hører jeg mye på Runaway Love. Fengende, men fin sang!
 
Har du en spotify spilleliste å dele med oss? 
– Jepp! Min Justin Bieber spilleliste, haha. Her -> JB FOREVER

Hva gjør du når du ikke blogger?
– Egentlig ikke en dritt. Chiller på pcen, jobber, er på skolen eller er med venner. Ikke noe spennende liv for å si det sånn! 

Hvem er dine bestevenner og kan du vise bilde av de? 

Tuva

Mathias


Marte

.. og Charlotte som jeg ikke har noe bilde sammen med!

Hva syns du om responsen du fikk på at du skulle gi bort hundene?
– Noen av dere var faktisk dritfrekke og angrep meg nesten for at jeg skulle gi de bort. Kalte meg egoistisk, hore osv. Dere vet jo ikke hva som ligger bak, og NEI – bloggen tar ikke tiden min fra hundene. Er det noe jeg bruker minst tid på i hverdagen, så er det bloggen (og å rydde rommet.. heh). Det var jo nøye gjennomtenkt før jeg bestemte meg for å gi de bort, men som jeg har nevnt så har de kommet tilbake nå.

Fikk du svar på noe du lurte på?

Siste innlegg