Spørsmål og svar 3

Kan du lage sånn innlegg som TUVA gjorde om alle månedene i arkivet ditt?
– Ja, kan vel gjøre det selv om jeg egentlig ikke liker å herme. Regner med det går bra for Tuva så lenge jeg linker hun for idèen, hihi! Forresten så har hun bursdag i morgen, eller om nøyaktig 1 timer og 23 minutter.

Veier du seriøst bare 40 kg? Er det normalt på din alder?
–  Det er seriøst ja. Har veldig høy forbrenning, er ganske lav, lett benbygning og i tillegg trener jeg aldri så har ikke så mange kilo med muskler… mehe. Nei, det er ikke akuratt normalt. Det er heller litt for lite. Og plis ikke spør meg hva som er normalt og ikke, for jeg aaaaaaner ikke!

Er russen på skolen deres gal, og har du blitt svartelistet?
– Aner ikke, tror egentlig ikke det. Nei, enten har vi ikke svarteliste eller så har de ikke hengt den opp. Jeg tror iallefall ikke at jeg blir det, men hadde jeg blitt svartelista hadde jeg gått rund med vanngevær hele tiden og beskyttet meg selv.

Hvordan er forholdet til deg og moren din?
– Ikke så veldig bra, mest på grunn av meg. Har gjort mye som gjør at hun ikke stoler på meg, blant annet så lyver jeg alt for mye om småting som bare er teit å lyve om. Vi har jo ellers et greit forhold der vi kan snakke om ting, finne på ting sammen osv.

Når skal du få nytt design? Begynner å bli litt lei nå…
– Nytt design er på vei snart! LUCA holder på å lage det, så regner med jeg har nytt iløpet av helgen om han ikke har det for travelt. Kjenner at jeg selv er møkklei, og nå som jeg ikke har så mye å blogge om så hjelper det alltid med et nytt design – får nemlig bloggkick hver gang!

Hva gjør du akuratt nå når du skriver dette innlegget?
– Jeg sitter og spiser knuste isbiter med skje fra et glass, har TV’en på Torsdag kveld fra Nydalen og Bella ligger i fotenden min. Koselig 🙂 Samtidig sitter mamma og ødelegger alt med å snakke om hest i telefonen… sjooooooookk.

 Kan du lage et innlegg med gamle outfits? 
– Ja…. her er en smakebit:
img1632
HAHAHAHAHAHHA. mitt første outfit på bloggæææn. 12 oktober 2009

Kan du vise et gammelt bilde av deg fra bloggen din? 
img0103
naaaaaaaaaaaw!

Nå har jeg ikke tid til å svare på mere, må løpe med laderen til Tuva. Vi snakkes <3

Siste innlegg