Arkivet – juli/august 2009

NB: Idèen er fra TUVA, og jeg poster det etter ønske fra lesere. Så takk Tuva for idèen 🙂

 Jeg skrev mitt første innlegg på denne bloggen 1. juli 2009, og det kan du lese her. Det var det eneste innlegget jeg skrev iløpet av hele juli, og handlet egentlig bare om at jeg hadde laget meg en ny blogg. Hadde også laget en blogg til hunden min Lotta, haha. Den er slettet nå da.

 Jeg kunne ikke smile på bilder, og var i en liten fjortisperiode (er jo det enda da 🙂 Blondt hår, speilbilde, wannabe trutmunn, DC skjorte, selvbruning og solpudder. Fint eller hva? Savner virkelig det utseende når jeg ser på bildet, haha! Legg merke til veska i bakgrunnen… Tyrkia kopi!
img0416 

 Hadde kanskje 5 lesere om dagen den første tiden. Blogget kun fordi jeg syns det var gøy den første tiden, og 1 kommentar på et innlegg var høydepunktet av dagen. Jeg spammet alle blogger med kommentarer og link til min egen blogg.

 Innlegg nummer 2 på bloggen kom 4. august. I hele august blogget jeg 14 innlegg. Skriveferdighetene var ikke direkte dårlige, men jeg ser at de har tydelig forbedret seg. I et innlegg kan man blant annet se at jeg er litt hissig: “Stikk til helvette og brenn i hjel for alt jeg bryr meg – for dere er i mine øyne ikke et menneske – men et skall som ikke har noe inni ford dere er så jævlig dum, tom i hue og følelsesløs!”

  Hadde nesten ingen bilder i innleggene mine, kun tekst. Kjempekjedelig blogg, og absolutt ingen spennende innlegg. Her er de eneste bildene fra arkivet i august. Trodde jeg var kjempedeilig med “botox”lepper og rema 1000 genseren til broren min 🙂


Var hos fotografen. Se så pen jeg var? 🙂

151 kommentarer

Siste innlegg