Hvem er Therese

I det siste har jeg fått mange nye lesere, og det har kommet mange spørsmål om alt mulig som handler om meg. Tenkte derfor å ta et lite oppsummeringsinnlegg der jeg skriver det aller meste som er å skrive om meg.

Hvem er jeg?
Jeg er ei jente på snart 17 år som er bosatt i Tromsø. Mitt fulle navn er Therese Charlotte Margrethe Nielsen, derfor er bloggnavnet tcmn. Ble født i Tromsø og bodde her fram til jeg var 5 år, så flyttet vi til Oslo, Frogner i sørum kommune, og bodde der til 2006 – så flyttet vi tilbake til Tromsø. Jeg har tidligere hatt en blogg under navnet theresenielsen.blogg.no, men her på denne har jeg blogget i snart 2 nå. Kom på topplisten i februar 2010, og har jobbet meg oppover siden.

Fritid og familie
På fritiden gjør jeg ikke så veldig mye. Jeg går på videregående skole, 1 året salg og service. Jeg jobber på BurgerMan, men snart er bloggen ene og alene min fulltidsjobb. Jeg har en mamma og en pappa, en stefar og en stemor. Jeg har en helbror, en halvbror, en halvsøster og to stebrødre. Til daglig bor jeg hos moren min på Kvaløya, mens pappa bor i Tromsdalen. Jeg har også to hunder som jeg nylig egentlig ga bort, men fikk de tilbake på grunn av forskjellige årsaker og regner med jeg skal beholde de denne gangen. Ellers på fritiden er jeg mye med venner, shopper og koser meg.

Skolegang
Jeg gikk på Sorknes barnehage, og 1. til 6. klasse på Frogner barneskole i Sørum kommune. Skulle egentlig gå Melvold ungdomsskole, men så flyttet vi til Tromsø rett etter jeg begynte i 6. klasse. Etter det gikk jeg på Selnes barneskole, også Kvaløysletta ungdomsskole. Nå går jeg på Maritime salg og service 1 året. Det er en ganske grei skole, og den perfekte linja for meg. Ikke for mye å gjøre, og ikke for vanskelig heller. Vi har ikke lekser, vi har ikke så veldig mange prøver, det er rolige skoledager og man blir ikke stresset. Stoffet vi lærer er veldig enkelt også.

Venner
Jeg har mange venner, men mine aller aller beste venner er Tuva, Mathias, Marte og Charlotte. Har også to gode venninner, Sofie og Tiril. Alle disse kan jeg snakke med om alt og jeg stoler på de. Vi gjør masse morsomt sammen, og jeg gleder meg virkelig til å være russ med Tuva! Jeg og Tuva har de beste framtidsplanene, dere skulle bare vist. Det er forresten Tuva som er min alllllller beste venn, og det har hun vært siden 7. klasse. Mange spør om jeg kan beskrive Tuva, så here we go: Hun er nesten helt lik meg. Vi elsker å gjøre de samme tingene, vi er ikke rolig i ræva for å si det sånn. Hun er en fantastisk person som jeg har utrolig mange flotte minner med. Hvis jeg måååå si en ting jeg ikke liker med henne, så er det at Tuva er _sta_. Selv om jeg også er veldig sta, men da går det vel opp i opp?

Personlighet
Uff… denne hater jeg! Hvordan skal jeg beskrive personligheten min? Vel, jeg er veldig trøtt. Trøtt hele tiden nesten, alltid lyst å sove. Jeg er også veldig slapp, så jeg gidder aldri gjøre noe særlig. Samtidig er jeg utrolig glad i å gjøre kødd, for jeg er ganske rastløs. Liker å snakke. Liker også å spise knoll og tott baguett. Oppførselen min er slem. Er ganske frekk mot de fleste, selv om jeg ikke mener det og det vet de. Har vel blitt det siden alle mobber meg fordi jeg er så liten, men jeg er ikke sååå liten lengre! 🙁 Bruker å true alle som mobber meg og si “skal æ slå dæ?!!?”, og gjett om de skjelver i buksa daaa.

Bloggen
Jada, o’store blogg. Vel, jeg er veldig avhengig av bloggen min. Selv om jeg ikke blogger så ofte og bruker så veldig mye tid på bloggen, så er den viktig for meg.  Jeg leser faktisk hver eneste kommentar jeg får, selv om jeg ikke svarer på de. Inspirasjonen får jeg fra meg selv, kjedsomhet og andre blogger. Kameraet jeg bruker til bilder er Canon EOS 450D, men får snart Canon EOS 1100D – da blir det videoblogger fordi jeg kan filme i HD da! Når det gjelder leserene mine, så er det dere som gjør bloggen til den det er. Setter utrolig mye pris på hver og en av dere, og det er kjempemorsomt at noen faktisk orker å lese bloggen min.

166 kommentarer

Siste innlegg