Dehydrert

God natt alle lesere!

Nå har jeg kommet hjem fra jobb. Sitter bare her og hører på Nichlas, broren min, snakke om russetiden blablabla. Han er nemlig blåruss i år. Råkult? Neida, men han har gått flyfag så nå er det endelig hans tur til å feste vilt i 17 dager. 

Herregud, jeg er faktisk helt utslitt. Har ikke vært så her sliten på hundre år. Må ha noe å drikke hele tiden, kroppen er helt uttørket etter alt skoleslitet. Jeg har heller aldri vært så trøtt som jeg er nå, holder på å dette rett framover. Jeg kommer sterkere tilbake med bloggingen i morgen, jeg lover. Har satt kameraet på lading, fordi batteriet var for tomt til å lage video. Så i morgen folkens, da blir det en liten videoblogg 🙂 

Her er noen bilder fra nykameraet, forsåvidt de eneste jeg har tatt også iløpet av 3 dager.

Sjekk så sykt stor hullene i buksa er blitt, nå er de alt for vide.


Fuck my blog liksom


Glad og fornøyd jobbepia


Alle som lurte på om såret: Nei, det er ikke fake. Jeg har ikke tegnet det på. Jeg har ikke kuttet meg selv. Det er et sår jeg fikk av å tryne. Enkelt og greit. Slik ser det ut nå, men forrige lørdag var det litt finere syns jeg!


Haha, noen som har vært lite tilstede på skolen?….

BTW: Alle som klikker mongo og klager på at jeg aldri oppdaterer – jeg har faktisk gjort noe som er viktig for framtiden og det var å fokusere på skolen et par dager. Bloggen er noe jeg gjør på si, og dere som sier at jeg burde gi førsteplassen til noen andre fordi jeg suger: hvordan kan jeg gi den til noen? Det er dere som må gjøre det, og da må dere la være å lese bloggen min. Og selv om jeg får betalt for å blogge, så er det faktisk slik at av og til så kommer skole eller annet fremfor bloggen. Takk for meg!

Siste innlegg