Danza Kuduro

Åh, herregud for et herlig vær det er nå. For øyeblikket ligger jeg lamslått ute på verandaen og soler meg. Det er sånn ca 16-17 grader i skyggen, noe som er utrolig varmt til å være Tromsø.. haha! Skikkelig deilig hvertfall, slipper å tenke på å ta turen innom brun og blid for å friske opp fargen til kvelden. Var på jobb i går så derfor ingen blogging, var en utrolig stressende dag med masse å gjøre. Heldigvis gikk det fint!

Etter jobb i går kjørte jeg og Catarina ut og lodet. Det gikk ikke bra! Vi var i et lyskryss med alle kebabsjappene, også ble det gult. Catarina fortsatte å kjøre, og plutselig bråstopper hun rett forran lyskrysset og jeg kjører rett i ræva på scooteren hennes. Var ikke bare sånn forsiktig anni, men kjørte bokstavelig talt rett i scooteren. Skiltet hennes knakk av og vi klarte ikke sette det på, også var det en greie på scooteren som falt av så nå kan hun ikke kjøre. Hun måtte trille scooteren fra byen og hjem til Tromsdalen. Stakkars! Alle de fulle folkene på Grunder rett ovenfor syns det var utrolig morsomt iallefall, de klappet og herjet.


Har forresten byttet piercing for første gang i dag. Er nå nesten 9 uker siden jeg tok hullet i navelen. Les innlegget her.

En sang som går på replay for tiden er Danza Kuduro med Don Omar. Kjempebra sang, kommer i sydenmodus!

Siste innlegg