Why are you still here?

Fram til jeg får tak i Marte, og hentet det gamle objektivet mitt, så kan jeg heller anbefale noen blogger som dere kan lese i mellomtiden. De fleste bloggene er folk jeg kjenner, eller vet hvem er. Det er egentlig i hovedsak de bloggene jeg leser til daglig. Forresten, så skjønner jeg ikke hvorfor dere fortsatt leser bloggen min. Den er jo kanskje dritdårlig, er sånn at jeg føler for å gi fra meg 1. plassen egentlig. Uff! Skal som sagt skjerpe meg når jeg får kameraet!

NORAM: Nora hadde blogg før, men hun slettet den. Hun begynte for 1 måneds tid siden å blogge på nytt, noe som var stor etterspørsel fra meg og Tuva. Hehe! Så nå er hun kjempeflink å blogge når hun har tid, absolutt verdt å lese den. Klær, rosa ting, babes osv.

SOPHIEELISE: Sophie er ei jente fra Harstad på samme alder som meg. Hun er kjempeflink å blogge, og har jevnlige oppdateringer. Veldig “barbie-blogg”, men det liker vi. Kjempesøt jente som absolutt burde ha masse masse lesere og eventuelt være på topplisten.

IDASUNDFAER: Bloggen til Ida… er… ja, en blogg. Hun blogger om alt mulig, men av og til kan hun være litt treg å oppdatere. Hun virker ganske crazy, men slapp av, det er helt riktig! 

Nå stikker jeg ut og kjører litt med Johanne. Og Marte, hvis du leser det her: Æ MÅ HA OBJEKTIVET MITT FORT SOM FAEN <3 

Siste innlegg