1. Må bare si at jeg håper du blogger pittelitt oftere, fordi Kim er på andreplass og nærmer seg stadig like mange lesere som du har. Stå på 😀

  2. Tnaaw <3 Og de som tror at Therese er lesbe, man kan faktisk kysse venner uten å være det!!!!!!!!!!!!

  3. Jeg er litt skuffet akkurat nå, du som er et forbilde for utrolig mange jenter, i aldre fra 8 til seksten, legger ut bilder av deg som kysser ei annen jente, når du selv VET at du har utrolig mange forbilder i alle aldre. Just sayin’.

  4. søtt bilde! <3 Hahaha loool,forbilde,wtf? Jenter og jenter kan kysse og være venner,gå å hopp i havet omg.. 😛
   Det ser litt ut som om du biter henne therese,men du er pen! <3

  5. Det er jo bra hun legger ut sånt? Selvom hun ikke er lesbisk, så går hun fram til å vise at det ER greit. For de som ikke skjønner at det der er kødd. Det kan faktisk hjelpe ei jente i alderen 10 år som er usikker på sin legning at verdens største blogger tør å vise seg sånn. Har dere tenkt på det? Altså, Therese er et BRA forbilde.

  6. haha… dere som sier det er jenter under 14 som leser bloggen.. hva så? de må jo få vite en gang at det fins lesber,bifile!

  7. Misforstå meg ikke, jeg har ingenting imot jenter som kysser som kjærester eller venner. Men du bør kanskje tenke på hva du legger ut på nettet. På bloggen din finnes det bilder av deg i undertøy og nå dette. Ikke at du skal skamme deg over noe, men det finnes grenser for hva som er LURT å dele med verden. Det du legger ut nå, kommer ALLTID til å være tilgjengelig for andre selv om du fjerner dem senere. Og hvis en fremtidig arbeidsgiver sjekker deg opp på nettet, kan det være at de ikke finner dette særlig positivt.

  8. Jeg vet at jeg bare er en anonym kommentarer, men har du ikke nettvett i det hele tatt? Det er jo helt på tryne dette her (bokstavelig talt, det ser ut som du spiser henne).

  9. aww så søtt!<3
   man kan faktisk kysse jentevennene sine selv om man er jente selv!! jeg mener hvem har ikke jort det førda??!! 😛

  10. DU har ganske så ret når du sier du ikke fortjener første plassen og spør oss hvorfor vi fortsatt leser bloggen din. jeg leser fordi jeg har gjort i over et år og det er liksom blitt en vane å skjekke bloggen din.
   Du har ikke blogget på to dager, og når du først blogger er dette det beste du har å komme med?
   For å være ærlig mener je du kunne ha spart oss for dette innleget.
   Kan du ikke blogge om noe du tror vi kan ha interesse av å lese?
   🙂

  11. Assa..det er greit att venner gir hverandre eit kyss på kinnet o.l, men det er forskjell på kyssing og klining.

  12. Girl : Am I pretty?
   Boy : NO.
   Girl : Do you want to be with me forever?
   Boy : NO.
   Girl : Would you cry if I walked away?
   ………………………Boy : NO.
   She heard enough, and was hurt. She walked away, tears ran down her face. The boy grabbed her arm.
   Boy : Your not pretty, your beautiful. I don’t want to be with you forever, I NEED to be with you forever. And I wouldn’t cry if you walked away, I would DIE.
   (Boy whispers) : Please? Stay with me.
   (Girl whispers) : I will.
   Tonight at midnight your true love will realize they love you. Something good will happen to you between 1-4 pm. Tomorrow it could be anywhere. Get ready for the biggest shock of your life! If you don’t post this to 5 other pages. You will have relationship problems for the next 10 yearS

  13. unnskyld meg, men hva er galt med å kysse ei jente eller være lesbisk, jeg er ikke lespe selv, men dere som sier at hun er et dårlig forbilde fordi hun kysser ei jente tar feil, det gjør deg ikke til noe dårlig forbilde ved og være lesbisk, det er faktisk ganske normalt og det er ikke noe galt i og være det og det er ikke noe galt i å kysse ei jente selv om du ikke er lesbisk heller skjerp dere det er hennes blogg og hun bestemmer over den, liker du ikke leser du ikke!

  14. til dere som sier at hun er et dårlig forbilde fordi hun kysser en jente.
   Mener dere å si at det ikke skal være lov å være lesbisk? Det er hvertfall helt feil signaler å sende ut til de “små” som leser bloggen…
   Og uansett ser man at det er et køddeblide! Hvis du/dere ikke forsto det burde derekanskje ikke lese bloggen til tcmn. Som ofte består av ioni og kødd.
   stå på therese!!

  15. æsj d dær var bare kvalmt ! , tenk litt da på hva du legger ut !
   ingen har interrese av å se slike bilder på bloggen din, de som vil se på slikt kan gjøre de eit anna sted enn hær. Bare sier de Therese vær heller eit forbilde, for folk.
   Som noen andre sa, så er de faktisk unge barn som besøker bloggen din hvær dag !

  16. Jeg bleide å ELSKE bloggen din men nå så blogger du nesten ALDRI. Kanskje du ikke har tid men du kan jo blogge none små innlegg.

  17. POSTET AV: IDA MARIE’
   Jeg er litt skuffet akkurat nå, du som er et forbilde for utrolig mange jenter, i aldre fra 8 til seksten, legger ut bilder av deg som kysser ei annen jente, når du selv VET at du har utrolig mange forbilder i alle aldre. Just sayin’.
   Til deg Ida Marie:
   Det du egentlig sier er det at om Therese hadde vært lesbisk så hadde hun vært et dårlig forbilde? WOW, diskriminerende!

  18. Hallo i luken
   Therese er ikke ett dårlig forbilde når hun kysser en jente? Faktisk bedre på en måte fordi det vise hun at du ikke skal være redd for hvem du er hvis du er lesbisk. Men hvis du ikke er lesbisk kjønner jeg ikke hvorfor du kline med vennen din? Det er nasty ass, du kliner ikke med vennene dine. Ett kyss på kinnet, ja ok, men du kline ikke med de

  19. Jeg syntes det bare var et utrolig søtt bilde jeg, therese! 🙂 Det er jo ikke noe galt i å kysse en annen jente, vi er jo bare mennesker alle sammen! Så da er det nesten akkurat som å si at det er galt å kysse en gutt på en måte.. Enig med Ingrid anette, skikkelig diskriminerende! Og jeg er kjempe glad i bloggen din, therese, du fortjener virkelig 1.plass for din blogg har jeg fulgt mer enn noen annen blogg 🙂

  20. Jeg mente det ikke sånn, og jeg mente absolutt ikke noe galt med det. Ikke tenkte jeg heller på at Therese kanskje var lesbe da, så unnskyld. Jeg mente at hun har små unger som sitter og leser bloggen hennes hver dag, og ikke vet forskjell på dittn og dattn, og at hun kanskje burde tenke litt over ting som hun legger ut? F.eks, en gang i fremtiden når hun en gang skal søke jobb, så er det akkurat sånne her ting de kommer til å lete etter når de skal finne grunner til at hun ikke skal få den og den jobben. Jeg mente ikke noe galt med det, jeg lover. Jeg er stor fan av bloggen din, Therese, jeg bare mener at du burde passe litt på hva du legger ut. ü

  21. Bare for hun er glad i ei venninne så betyr det for faen ikke at hun er lesbisk, sånn helt seriøst. Jeg håper at dere som kommenterte det var under 13 år… Når folk blir eldre så blir det normalt å kysse ei venninne, bare for å gjøre det. Men litt attention whore er du, det må jeg si

  22. Det er ikke noe big deal å kysse samme kjønn! La nu Therese ha det gøy. Syns hun er kjempesøt, å fortjener å være på topplisten.

  23. HERREGUD! HADDE DERE SAGT DET SAMME OM DET HADDE VÆRT EN GUTT HUN KYSSER? ER DET SÅ FARLIG AT BARN UNDER 14 ÅR SER AT NOEN KYSSER? -.-
   FY FAEN.

  24. åååh, folk, get over yourself!
   1. Ho e egen herre over bloggen å bestemme nu skjøl ka ho skal legg ut
   2. Ho e garantert hetero
   3. SLUTT Å WHINE! Seriøøst -.-

  25. aww, søtt! <3
   - - - -
   til dere som sier hun er et dårlig forbildet fordi hu kysser ei jente!; herregud,, dere hadde ikke reagret hvis det skulle vært en gutt?
   er dere så virkelig så barnslig kom gidder og henge dere oppi det... ;s

  26. herregud så utrolig tragiske dere er som sier æsj og sånn! det er faktisk vanelig å kysse en venn og det er ikke noe ekkelt med det ! jeg digger bloggen din therese og ikke bry deg om de som kommenterer stygt og de som sier at bloggen din suger, vet ikke hva de snakker om for hvis den hadde sugd så hadde du ikke vært på førsteplass på blogg.no ! de som kommenterer stygt har rett å slett ikke noe liv ! håper ikke du bryr deg om hva de sier !
   kjempesøtt bilde! <3

  27. Åherregud, idioter! “Du er et forbilde for mange”…hadde det vært annerledes om hun hadde kysset en gutt? Kyssing er kyssing. Og Therese elsker å provosere, det trekker flere lesere.

  28. DÅRLIG FORBILDE jegtror ikke at små barn synest dette er kult ,kanskje mangen som leserb bloggen din synset dette var kult men ikke alle
   Dette bilde kommer til å ligge ute på nette EVIGHET
   Jeghar lestbloggen din og jeg synsetdu fortjener å vere på 1. plass MEN ikke når du legger ut bilde som dette RESPEKTLØST !!!!

  29. “Jeg er litt skuffet akkurat nå, du som er et forbilde for utrolig mange jenter, i aldre fra 8 til seksten, legger ut bilder av deg som kysser ei annen jente, når du selv VET at du har utrolig mange forbilder i alle aldre. Just sayin’.”
   ENIG MED DEG!

  30. Synes det er litt sånn merksnodig at folk skriver æsj, og at det er respektløst. Man skal få kunne gjøre hva man liker her. Hvis Therese liker og kysse jenter, kan hun kysse jenter, uten at det burde bli laget så stor-ståhai over. Det er faktisk blitt mye mer vanlig blant dagens ungdom og kysse mennesker av det samme kjønnet. Noen mener også at de av det samme kjønn er flinkere, fordi de gjør ting de selv vet er godt. Vet ikek jeg. Utrolig søtt bilde i alle fall. Og digger håret ditt Therese 🙂

  31. hahaha, bare lure på koffor hu ska vær et dårlig forbilde fordi hu kysse ei jente? ka har det nå å si? så alle dæm som e bifil/lesbisk e dårlige forbilda dæm da? nei. skjerp dåkker folkens

  32. Haha, mange under 14 år har sett dette? Lol, det er bare et bilde! Et søtt et. Jeg er 13 og syns det er normalt, mange av vennene mine kysser fordi vi er glade i hverandre. Tror ikke mange 13åringer syns dette gjør henne til et dårlig forbilde i det hele tatt. Og dere som liksom er over 14 og komenterer at hun er dårlig forbilde og lesbe o.l: VOKS OPP! Men tusen takk, dere har gjort at jeg føler meg moden. 🙂

  33. hmm, turte du ikke godkjenne kommentaren min fordi det var sannheten??
   Jeg synes at når du har en blogg, Therese, skal du godta både posetive og negative kommentarer.
   Jeg mener at du skal godkjenne den kommentaren min, i og med at den ikke var nedlatende på noe som helt måte. det var bare min mening om saken. Du har godkjent kommentarrer jeg synes var både frekkere og drøyere enn det min var 🙂
   -Men flink til å blogge, det er du !

  34. Aw, så søtt!
   Under 14 år? Haha, jeg er 12 år og jeg har no sett flere jenter kysse så det har ingen ting å si!
   Slutt å kall henne lesbe, det er et vanlig vennskapskyss!
   <3

  35. ser ut som dere spiser hverandre opp.. et lite nuss hadde vært veeeldig søtt venner imellom, men sånn der? neeeei, det er ikke noe kos.

  36. søtt! Men det er da litt voldsomt kyss synes nå jeg. Klining, tungekyss osv, er ikke akkuratt helt vennskapskyss, et kjapt et på munnen til hverandre er mest vennskapskyss.. jæjæ

  37. Angående kameraet ditt: For det første, hvor dum går det egentlig an å bli?? En må kunne tenke litt logisk at når en har koblet til sitt kamera i pc-en med en overføringskabel, vil en jo ikke kunne ta bilder imens når den er koblet til pc-en 😉
   Det andre er at man må jo også kunne tenke litt på at kameraet klarer ikke alltid å fokusere på alt slags ting, som en vil at den skal klare å fokusere på 😉 Grunnen til at kameraet ikke ville ta et bilde akkurat der i filmen ved pc-en der du ville at den skulle ta et, var jo fordi at kameraet var altfor nærme motivet og da vil jo den ikke fokusere!
   Got the point? 😉 Her er litt tips hvertfall! 😉
   Må si at jeg synes at du virker litt billig :S

  38. Hahaha, ser ut som om dere spiser hverandre 😉 Men hva skjer med håret ditt da? Skal du klippe det? 🙂 <3

  39. hva faen er det med dere som kaller henne “lesbe”?
   ETT eneste kyss av en jente og dere kaller henne lesbe! omg ass..
   tenk om hun faktisk hadde vært det da og dere kommer med sånne kommentarer! respekt folk for hvordan de er! skjønner egentlig ikke at det går an å tenke så dumt egentlig..
   stå på therese, du ruuuler!

  40. attetionwhore? :p hahahah, ikke akkurat så veldig søtt da! ser ut som dere skal spise hverandre :p hehe. du blogger bra da!

  41. Enig med CHLOE lenger opp her! 🙂 Digger deg, Therese, men du burde nok tenke litt mer på hva du legger ut. Dette kan slå tilbake på deg når du blir eldre!

  42. Herregud så motbydelige mennesker er ! Sto over her at ¨du burde tenke på at over 50 % av leserene dine er under 14 år¨, altså hvorfor skal det ha noe å bety ? Kanskje Therese er bifil eller lesbisk det har jo ingenting å si for de som er under fjorten det ? Det Therese viser er at hun er glad i venninnen sin og har det morsomt med henne og at det er greit å kysse andre jenter, det ER å være et forbilde det. Skjønner virkelig ikke hvorfor så mange har problemer med homofile, det er et under at Lars Tangen har klart å holde på så lenge med alt drittet folk legger ut offentlig. Norge er jo helt ekstreme på fordommer og slikt, jeg blir så flau på deres vegne. Det som er aller verst er at de ikke kysser en gang, og folk skal allikevel skrive så mye dritt. Hadde vært så kult å sett på hvilke av dere som hadde gått frem og sagt det samme dersom de hadde gjort det samme som på bildet midt i Oslo.

  43. haha , skjer med å kalle henne lesbe a ? Det er normalt at jenter kysser / kliner , men vi mener ingenting med det ! lol !
   Utrolig søtt bilde og tekst forresten ! <3

  44. Omg, jeg skjønner ikke hvorfor man skal bli rakket ned på fordi man kysser eller kliner med andre jenter! Man er ung, og det er normalt å prøve seg på nye ting..! Og hvis mange små barn ser dette, er det bare bra at de finner ut at jenter kan kysse hverandre. Btw, hva i HELVETE skal være galt hvis hun faktisk er lesbisk? Man burde heller gi henne creds for at hun turte å legge ut bildet! For Fucks Sake

  45. Oversettelse: Venner er kysser sendt til oss fra englene. Du kan være så glad som ditt sinn forteller at du skal være..
   The text was way too easy, don’t you know nothing from school?
   Ahaha, må jo kunne noe så lett som dette når jeg skal til Long beach i Usa neste sommer med ef på språkreise!
   http://www.meinlongbeach.blogg.no

  46. seriøst? folkens, man er et dårlig forbilde om man gjør ting man ikke burde. Dette bilde får ikke folk under fjorten til å bli lesbiske og uansett er det jo ikke noe galt i å være lesbisk!
   Btw: det går ann å kysse venner! just so you know

  47. lol? selvom du er forbilde kan du jo kysse hvem du vil? edt er jo absolutt ingenting galt i det syns jeg hvertfall .. Kjempe søtt bilde !<3

  48. Så søtt 🙂 Enig med annaaa.. Kyss så mye dere vil, og blogg om hva du vil du, Therese. Du har bra blogg! 😀

  49. Dårlig forbilde? Etter min mening, tvert imot. Hadde hun derimot rakket ned på de lesbiske, DA hadde hun vært et dårlig forbilde. Synes det blir en smule feil å bruke dette som grunnlag for å kalle noen for et dårlig forbilde. Selv hadde jeg ikke lagt ut et slikt bilde, ettersom jeg ikke driver med “det der”, men jeg har ikke noe imot de som gjør det i det heeele tatt.

  50. Sykt søtt bilde, må bare spørre ikke ment frekt ellernoe men har du fått kjæreste fra samme kjønn eller er det bare ett bilde som tegn på bra vennskap ? 🙂

  51. Nei fy faen. Dette er for galt.
   Det er ett VENNSKAPS KYSS, slutt å si “æsj, ekkelt, lesbe” osv -.-
   Jeg er 12 år, å driter faen i at hun kysser en jente?
   Jeg har kysset med mine venninner mange ganger. -.- ET VENNSKAPELIG KYSS.
   Skjerp dere så kraftig!

  52. Hahah, folk som klager på at Therese må skjerpe seg fordi hun er er forbilde – det er NORMALT å være LESBISK (sier ikke at hun er det). Så hvorfor er hun ikke et forbilde om hun legger ut bilder av at hun kysser ei jente, noe som også er normalt.. ? Det er jo dere som diskriminerer 🙂

  53. Dere som kommenterer stygt til therese har bare fritids. Selv jeg som er elleve har skyssa venninnen min før..! skjerp dere. Og uansett hvis hun er lesbisk er det noe galt?

  54. Herreguuud, folkens! skjerp dere.
   For det første er det Therese sin blogg, hun legger ut akkurat hva hun vil.
   For det andre – hva er galt med å kysse venninen sin? altså, man trenger ikke være lesbisk for å være jente og kysse venninen sin. Therese er 16-17 år gammel, og hvor mange på den alderen kan si at de aldri har kysset noen av samme kjønn? altså hallo. Og om Therese skulle ha vært lesbisk, hva er galt med det da? uansett om man er hetro eller homo er man like mye verdt. Let litt i dere selv før dere er så “tøffe” å legge igjen frekke, anonyme kommentarer på andre sine blogger. Voks opp.

  55. Alle dere har sikker kyssa ei jente ! Eg he kyssa mamma .. eg er bare 11 å jeg kommer sikkert til å gjøre det der å .. jeg har søsken som har gjort dere slutt med å si : lespisk ? ÆSSSJ ! Therese er du lespisk ?`
   Dere bør slutte med sanne ting. Alle dere har sikker gjort det selv !

  56. lle dere har sikker kyssa ei jente ! Eg he kyssa mamma .. eg er bare 11 å jeg kommer sikkert til å gjøre det der å .. jeg har søsken som har gjort dere slutt med å si : lespisk ? ÆSSSJ ! Therese er du lespisk ?`
   Dere bør slutte med sanne ting. Alle dere har sikker gjort det selv !

  57. Det var et kjempesøtt bilde, jeg skjønner ikke hvorfor folk syns det er så galt av deg å kysse en venninne..?
   Og hahah, man må suge bra mye i engelsk om man ikke forstår det som står der xD

  58. Postet av: ida marie
   Jeg mente det ikke sånn, og jeg mente absolutt ikke noe galt med det. Ikke tenkte jeg heller på at Therese kanskje var lesbe da, så unnskyld. Jeg mente at hun har små unger som sitter og leser bloggen hennes hver dag, og ikke vet forskjell på dittn og dattn, og at hun kanskje burde tenke litt over ting som hun legger ut? F.eks, en gang i fremtiden når hun en gang skal søke jobb, så er det akkurat sånne her ting de kommer til å lete etter når de skal finne grunner til at hun ikke skal få den og den jobben. Jeg mente ikke noe galt med det, jeg lover. Jeg er stor fan av bloggen din, Therese, jeg bare mener at du burde passe litt på hva du legger ut
   Så det du sier er at viss en person er lesbisk så får man ikke en jobb?? Folk som hyrer jobber ser ikke på om du er lesbisk eller homo de ser på kvalitetene dine!

  59. hahaha, dere som sier hun er ett dårlig forbilde for de under 14.. tror nokk de fleste over 10-11 har sett porno før, og det kan ikke måle seg med ett vanlig vennskapskyss 🙂 og det er normalt, såå skjønner ikke problemet:) og uans, de må få sett det før eller siden?

  60. Dårlig forbilde? Mener dere da at om hun hadde vært lesbe hadde ikke det vært lov? Seriøst, blir kvalm av dere! Det står ”Friends” i overskriften..
   Man er ikke dårlig forbilde uansett om du kysser en jente, sånn seriøst ;p
   Så sinnsykt tragisk av folk og si æsj også videre, hun er jo bare seg selv, og for meg er hun drit bra til og blogge og vise litt av seg selv da! Det er det mange som ikke klarer 😉
   STÅ PÅ THERESE! 🙂

  61. Det e jo mange som legger ut sånne bilda, det e heilt normalt egentlig, selvom mange av dokker over meg syntes det e grenser så e det ikkje noe verre enn når andre toppbloggere har lagt ut sånne bilda før e det vell?

  62. Herregud, jeg dør av folk som bare “ææsj”.. Det der er helt normalt, pluss det er ikke et kyss engang :p
   men jo, atte hva er det som har skjedd med Tuva? hun har jo ikke blogga på evigheter, og du har jo heller ikke vært med henne.. what happened? 😮

  63. når jeg ser bildet og alle kommentarene, innser jeg virkelig at jeg er alt for gammel til å besøke denne bloggen. fjortiss jenter hele gjengen. blir flau.
   – jente 19

  64. Skjønner ikke at folk klikker med det “du børr tenke hva du legger ut på bloggen din” tullet.
   Hva børr hun tenke over her? at hun kysser en venn? det er da helt normalt å gi vennekyss?
   Og hvis Therese er lesbisk så er det ingenting galt i det, så hvorfor burde vi bekymre oss over hva småunger tenker? Det er vell bedre å være ett godt forbilde med å stå fremm sånn du er, i stedet for å skjule det (jeg sier altså ikke at du er gay nå Therese, fordi det vet jeg ingenting om, og jeg vil ikke spre usanne rykter xD )
   Så folkens, chill. Ja, Therese er på topplista, og en av grunnene til det er at hun driter i hva andre mener, er jeg selv og er stolt over det!

  65. Til den som skrev dette:
   hei terese jeg heter ada og er 8 år jeg vil ike lese blogen din vis den er sån.
   Lol! Du driter deg så heftig ut! Så klart skjønner alle at det er en som later som om den er 8 år… Lol, nå ler jeg! Prøvde å skrive skrivefeil og greier x)
   Digger deg, therese! Drit i alle de dummingene som ikke har hørt om vennskapskyss ;D

  66. Eg dør av folka her som skriver “æsj..” og “tenk på hva du legger ut på nettet!!”, det står liksom ikkje i norges lover at man ikkje kan kysse en av samme kjønn, altså.. ro litt ned…

  67. Søte ^^ Men dere andre som sier at hun er lesbe osv … Bare slutt med det! Om hun vil legge ut sånne bilder .. JA BARE LA HUN GJØRE DET DA … !!! Hun må få lov til å legge ut alle slags bilder av seg selv, uten av dere skal klage, syte osv .. av det .. så hvis dere absolutt synes dette er så dumt av Therese og legge ut sånne bilder, kan dere bare drite i å kommentere i det hele tatt !!!!!!!!!!

  68. Ser ingenting galt med at Therese kysser en jente. Og som noen sier at det kan gå utover fremtiden hennes som jobbsøker? Neppe. Lesbiske, bifile, homofile, – alle får jobber, så ett lite uskyldig kyss med en venn forårsaker ikke at hun ikke kommer til å få en jobb i fremtiden. Dette er Therese sin blogg, hun bestemmer selv hva hun vil poste og tenker mest sannsynlig gjennom de eventuelle “konsekvensene” hun får før det blir postet. Dette er jo bare to jenter som har det moro, og unge under 14 osv TÅLER å se dette, hvis ikke, er X knappen øverst i høyre hjørne tilgjengelig 24/7…..

  69. fy faen, dere som komenterer stygt er bare tragiske, hvis dere ikke kan lese så står det friends are kisses blown to us from angels, det er et vennskaplig kyss, hallo hva er så jævlg farlig med det.? Skjerp dere! Jeg blir helt oppgitt, hva er så farlig? Si meg det, og hva er så jævlif ekkelt med å kysse ei venninne, det er sikkert mange av dere som kysser mødrene deres, det er akkurat det samme. !
   -irritert!

  70. er for faen ikke noe dårlig forbilde fordi om hun “kysser” en jente? blir så jævli provosert. Dere hadde ikke sagt det visst det var en gutt på bilde. HATER med store bokstaver homofober. Vet at Therese ikke er lesbe, men alikevell det burde da være lov og kysse hvem faen man vil? Syntes forresten at bilde var utrolig skjønt jeg.

  71. ÆSJ!!! Hva faen !?
   Hun e lesbisk å det vet jeg bare! Jeg er enig med att det er veldi teit å legge ut sånne bilder på nettet!
   Hun er jo tross alt ett forbilde for andre!…. Herregud!,,, for en jævla lesbe !
   Jeg hater deg akkuratt nå, therese!,,,
   Jeg digget egentlig bloggen din men ikke nå lengre når du er lesbe! jeg trodde faen meg at du hvertfall ikke var sånn : S ! omg lixom,,, lesbeee!,, Lesbee!!! ,, Lesbee!

  72. Ok, nå døde jeg av kommentarene litt over.. Jeg digger bloggen din Therese, og jeg driter i om Therese hadde likt jenter, om hun hadde det! Det er jo et vennskapelig kyss, folkens, slapp av! Hun er ikke lesbisk. Så skjerp dere folkens.
   Digget bilde, drit søtt!

  73. herregud sjærp dere. det er normalt å kysse venninda si. å før dere sier : ÆSJ ER DU LESPISK!?!? så kan dere tenke over at det faktisk er folk som er det. bare fordi dere er hetro betyr ikke det at de som er homofile eller bifile er mindre verdt enn dere. jeg er ikke bifil eller lespisk selv å jeg tror ikke Therese heller er det, men jeg mener at hvis hun hadde vært det, hadde det vært et problem da? jeg ser heller ikkje problemet med dette bilde, synes bare det var søtt jeg :’)

  74. til alle som sier setninga er meningsløs:
   direkte oversatt: VENNER ER KYSS BLÅST TIL OSS AV ENGLER(høres helt jævlig ut på norsk)
   meningen er “mellom linjene” 😉

  75. hvorfor skal alle lage så jævlig stort styr av dette? VI lever bare EN gang , lov å ha det litt morro ? 🙂

  76. Boy : NO.
   Girl : Do you want to be with me forever?
   Boy : NO.
   Girl : Would you cry if I walked away?
   ………………………Boy : NO.
   She heard enough, and was hurt. She walked away, tears ran down her face. The boy grabbed her arm.
   Boy : Your not pretty, your beautiful. I don’t want to be with you forever, I NEED to be with you forever. And I wouldn’t cry if you walked away, I would DIE.
   (Boy whispers# : Please? Stay with me.
   #Girl whispers) : I will.
   Tonight at midnight your true love will realize they love you. Something good will happen to you between 1-4 pm. Tomorrow it could be anywhere. Get ready for the biggest shock of your life! If you don’t post this to 5 other pages. You will have relationship problems for the next 10 yearS

  77. GAAAAAD ! LA JENTA KYSSE ROMPA TIL ERNA JENSEN OM HUN FØLER FOR DET! LIKER DERE IKKE DET DERE SER SÅ DRIT I Å LES BLOGGEN.
   Haha, er så sykt gøy å se at folk hisser seg opp får noe sånt.
   Du legger ut et bilde av deg og en venninne kysse og verden går liksom under. Noen sier at du er et forbilde for mange unge, men det er da opp til dem om de vil ha deg som forbilde eller ikke. Liker de ikke det du gjør og det du sier så kan de jo bare gi faen i å lese bloggen.

  78. Ida Marie:
   Da må du nok begynne å tenke litt over det du skriver. For det går ikke ann å forstå at du snakker om fremtiden til Therese, når du snakker om at ho er et dårlig forbilde.

  79. Tnaaaw <3 Skikkelig søtt dah!
   Jeg synst det er veldig koselig å se bestevenner som kysser, så bare post flere bilder assa 😉 It`s make me happy <3 Får det betyr at de bryr seg om hverandre 😀

  80. Så søtt :3
   Jeg og en venninne av meg kysser stadig x3 men det er bare raske kyss x3 og på kødd da x3

  81. Kan du begynne å blogge oftere, digger bloggen din om du skriver oftere på den, er inne mange ganger om dagen, eller når jeg err på datan, men du kommer ALDRI med nye innlegg 🙁

  82. til dere som sier hun er lespe og er dårlig forbildet, HERREGUD altså man blir ikke ett dårlig forbildet forde om man kysser ei jente, jeg har kyssa jenter selv, men jeg er ikke lespe og jeg er heller ikke et dårlig forbildet men di e venna mine og eg er ikke akkuratt redd for og kysse de..

  83. når du først blogger, kan ikke du bruke litt på innleggene dine, istedet for å kun legge ut et bilde? Det er så utrolig mange andre som virkelig bruker mye tid og arbeid på bloggen sin, og som faktisk fortjener den 1. plassen din mye mer enn du selv gjør nå. Skuffende av en topp1 blogger og ikke gjøre noe mer ut av ett innlegg enn det her. I tillegg har jo du nesten ikke blogget de siste dagene heller, håper faktisk at du enten mister første plassen, eller virkelig skjerper deg snart. For dette her er utrolig dårlig! 🙂

  84. Det der er ikke søtt , det er ekkelt, greit nokk, du liker kansje å kysse jenter men det er litt feil å legge ut bilder av det på nettet. PGA det kan brukes mot deg ,senere i livet ditt. just saying it…Men jeg liker bloggen din, ikke ta det feil… du er en kjempesøt jente + du har veldig bra blogg.. men JEG bare synest det var litt ..

  85. Dere som sier “du skal liksom være et forbilde for andre jenter!!”
   Lol? x) Det er jo hennes blogg og hun kan jo legge ut hva hun vil 😉

  86. har kyssa en jente ja, men WTF! gad så små dere er som synest dette var ekkelt, IS JUST A KISS! lol..
   Har dere ikke hørt sangen i kiss´t a girl and i like it! lol slutt å sleng dritt kommentarer!

  87. awwii, jeg elsker dette bilde <3
   Jeg må bare si til de som sier at therese er et dårlig forbilde fordi hun kysser en annen jente, wtf? Er hun et like dårlig forbilde om det hadde vert en gutt hun hadde kyssa? Dere syns sikkert ikke det, men har det egentlig noe som helst å si?

  88. Dere er bare sååå søte azz’, men Therese, nå må du begynne å blogge litt mer.. Du mister lesere

  89. Hvem er det du kysser??
   Er ikke du sammen med Tuva lenger? Dere har ikke vært sammen på evigheter!! Dere er vel ikke uvenner, vel? …

  90. Søte da! skjønner virkelig ikke hvorfor folk syntes det er ekkelt med jenter som kysser, heelt vanelig. Sånn vi jenter viser kjærlighet mellom et vennskap<3

  91. hahaha, leeer så hardt av de som sier lesbe å æsj osv. Finnes ærlig talt grenser for hvor barnslige man kan bli folkens 😉

  92. herregud . hva feiler det dere som sier hun er lesbe ?
   hun kysser en jente , det er jo fanken med som å kysse en gutt . tenk litt og hvis dere syns det er så jævla ekkelt , så ikke sitt å glan . og hvis therese var lesbe så . faen ikke sitt og mobb for det … jævla idioter . og du chloe .. hvis det er så ille og legge ut bilder når hun kysser eller står i undertøyet så ikke gå inn på bloggen å glan !!!! >:( hun gjør hva faen hun vil …. > : O !!!

  93. ”POSTET AV: IDA MARIE’
   Jeg er litt skuffet akkurat nå, du som er et forbilde for utrolig mange jenter, i aldre fra 8 til seksten, legger ut bilder av deg som kysser ei annen jente, når du selv VET at du har utrolig mange forbilder i alle aldre. Just sayin’.”
   Så det du sier er at om man kysser bestevenninna si for gøy, eller hvis Therese er homofil (sier ikke at hun er det, eller at hun ikke er det, men ja) så er man et dårlig forbilde? Haha, dummeste jeg har hørt :’)

  94. Greit at dette er veldig vanlig blant umodne jenter som ønsker oppmerksomhet, okey. Er ikke det verste jente-kline-bildet jeg har sett, men jeg synes ikke at jenter som bare er venner skal legge ut bilder for å få oppmerksomhet, for de som virkelig er lesbiske og legger ut et kysse bilde, kan dette bli sett på som negativt, og jeg synes det er respektløst.
   Tror forresten ikke din fremtidige arbeidsgiver vil gi deg jobb med bildene du har inne på bloggen.
   Ellers synes jeg du virker som en søt jente, og bloggen din er fin! Vil deg ingenting vondt, men gir deg et lite tankekors angående fremtiden.. Fordi jeg er snill

  95. du bare eeeeelsker å provosere du! hahahahha
   et råd til deg: slett denne crappy bloggen din mens leken ennå er god. la noen andre få komme til. andre som er mer motiverte for å lykkes. det er tydelig at du bare ser på bloggen som et ork. derfor er det bare egoistisk av deg å fortsette.

  96. råbra therese! duer deg selv på bloggen din, og jeg digger deg. Det er en grunn til at du er favorittbloggeren min :)) Jeg synes du er utrolig dum som legger ut slike bilder pga. framtiden osv. Men herregud da! Alle har gjort det, og jeg synes det er bra at du viser at det er helt normalt. Lev livet idag som om det er den siste ! Og til dere som sier lesbe osv; HAAHAHA, vet dere hva , ingen bryr seg om de ensomme livene deres der det eneste dere finner på er å hakke ned på andre bak en anonymitet.

  97. .. hva er galt med å kysse ei jente? og hvorfor skulle hun være et dårlig forbilde? synes dette bildet viser at det er ok å være lesbisk, jeg, selv om jeg ikke tror Therese er det 🙂

  98. lol? dem som sir at det e teit å æsj og ekkelt og kafan e fan mæ ikke normal! har dem aldri kyssa en jævla jente før? æ e 14 å æ e ikke lesbe eller bifil å æ har klint med 6 eller 7 jenter :p

  99. IDA MARIE’
   “Jeg er litt skuffet akkurat nå, du som er et forbilde for utrolig mange jenter, i aldre fra 8 til seksten, legger ut bilder av deg som kysser ei annen jente, når du selv VET at du har utrolig mange forbilder i alle aldre. Just sayin’.”
   EHM HALLO?! DÅRLIG FORBILDE? omg…. er det muuuuulig… har egentlig ikke ord. sånn går det ikke ann å si :O HYPOTETISK sett at hun va lesbisk ? Blir therese virkelig et dårlig forbilde av å kysse kjæresten sin?!?!? ÅÅÅMGGG!!! å de er vel bare venner?! jenter kysser vel hverandre, edru eller ikke edru noen ganger. jeg har kysset mange av mine veninner, ikke edru da, men likevel. o-m-g

  100. Det jeg liker med deg (blandt annet) er selvtilitten din, du driter i hva ALLE andre sier. Du er bare deg selv, aldri slutt med det! Det kan sikkert virke vanskligere for deg som har en så populær blogg og har dermed mye oppmerksomhet! Stå på!!

  101. Hun trenger ikke være lespe lell om hun kysser ei jente. Synes dere bildet ser normalt ut? Du ser jo at det er bare kødd. De er bare venner 🙂

  102. Ja det må jeg si, en lang krangel oppigjønna her. Kan dere ikke bare ignorere det hvis dere ikke liker det. Hvis det er verdens undergang la det være hennes problem.
   BTW: Jeg digger bloggen din Therese 😉

  103. Ser det er mange som har kommentert dette..
   Jeg har selv kysset/klinet med jenter i fylla, men er ikke lesbisk, bi osv. Men jeg ville følt med ukonfortabel med å ha det klint utover en blogg. Ja – noe som har blitt gjort i fylla, men nei – noe som ikke føles “normalt” å blotte for alle andre. Og det er vel fordi jeg faktisk ikke er bifil eller lebisk og at dette ikke er naturlig for meg. For all del, kyss i vei hvis du er bi eller lebisk.. men sånne bloggbilder kan få 12 år gamle fjortisjenter til å begynne å kysse istedenfor klemme når de møtes, hehe.

  104. tnåå søtt bilde!:D og jeg elsker håret ditt, therese!
   til dem som ikke helt har skjønt verden, så er det absolutt ingenting galt, farlig eller dårlig med å kysse en person av samme kjønn. lesbisk eller ikke lesbisk! så skjerp dere 🙂

  105. ok, at folk skal bli sure og sånn for dette bilde er helt feil, hvist dere ikke liker det bilde eller bloggen, så drit i å kommenter, jeg tror faktisk hun har en hjærne og greier å tenke på konsekvensene, men som hun har sakt før vil hun ikke være en hun ikke er men en helt normal jente, hvem har ikke kyssa en med samme kjønn i alle fall, og jeg er 12 år assa, jeg syns det er helt normalt, og hvist folk på min alder syns det er dumt, hva så ? slutt å les bloggen da vel.. ? det er bare tett, jeg elsker bloggen din therese og du fortjener virkelig en 1 plass, elsker bloggen din uansett <3 stå på vidre og ikke bry deg om hva andre sier <3

  106. jeg lurer på hvor gamle de er de som kommenterer på denne bloggen.
   “normalt å kysse en venninne”? er du lesbisk/bifil er kanskje dette normalt, men for et helt hetrofilt menneske, er ikke dette n o r m a l t. Dette er heelt sikkert noe 12 og 13 år gamle jenter og gutter har fått for seg etter å ha sett på niklas fra ph blant annet. Og til dere som sier dette er søtt? Hvor finner dere dette søtt? – det hadde kanskje vært søtt om det var av kjærlighet (som i en forelskelse, ikke til venninne).. men siden therese ikke har skrevet noe om at hun er lesbisk/bifil, så er dette bare ekkelt, og kortenkt å legge ut på nett. Kan ikke forstå hva foreldrene til therese tenker når de ser dette??! ..og dere som kanskje argumenterer mot dette jeg skrev om foreldre med at hun er 16 år og bestemmer selv hva hun vil gjøre, og at det er hennes valg osv osv, er i trassalderen. foreldrenes mening om ting kommer alltid til å ha noe å si om du er glad i foreldrene dine. du vil ikke skuffe dem.
   og som flere har sagt over her, så kan ikke du nettvett når du gjør dette på en personlig blogg. Haddde det vært en profesjonell photoshoot og at du jobbet som modell o.l. så hadde dette vært noe annet, for da har du valgt karriere som det, men dette er noe arbeidstakere skommer til å se på i fremtiden. da kan de spør om du er lesbisk, og svarer du nei, så kan det neste spørsmålet vær om du drikker mye (siden alkohol kan ha vært påvirkning på ddette bildet) som også kan føre til at du ikke får jobben.
   dessuten er dette blodharry. og du fremstiller deg som en typisk “rånebabe” eller “traktorlesbe” når du legger ut bilder av deg i undertøyet (som forresten IKKE er det samme som bikini) og som kliner med venninnene sine fordi du var SÅ Full..
   men om du er lesbisk/bifil therese, og dette er din måte å “komme ut på” så vil jeg si GRATULERER.
   det er ihvertfall det dette bildet sier,- så om du får et rykte på deg nå som sier at du er lesbisk/bifil, så blir ikke jeg sjokkert.

  107. Jeg skjønner ikke hvorfor du legger ut et slikt bilde? Du må vel tenke litt på at ganske unge jenter leser bloggen din. Du fremstår jo ikke akkurat som et godt forbilde for de. NEI da mener jeg IKKE det å fremstå som lesbisk for den saks skyld, men i forhold til nettvett! Men i hovedsak så har ikke jeg noen ting med hva du legger ut på nettet. Jeg sier bare at du burde tenke på at det er mange unge jenter der ute som ønsker å være som deg, og kanskje også legger ut slike bilder på nett, som kanskje vil påvirke fremtidlig arbeid.
   Jeg har personlig opplevd konsekvenser med dette selv, og vil ikke at flere skal miste fremtidige sjanser pga slikt. 😉

  108. en ting er å kysse venninne sine, noe som forsåvidt er helt greit – men en annen ting er å legge det ut på nettet 🙂

  109. La nå Therese kysse veninnene sine om hun vil vel? Dere hadde reagert helt annerledes om hun hadde klina med en kompis.
   Synes dere virkelig at hun blir et dårlig forbilde av å kline med en av samme kjønn, wow, homofob much??
   La nå jenta legge ut de bildene hun vil, tror nok hun gir faen i hva andre mener så dere kaster nok bare bort tiden på å kommentere det. :p
   Anywas: søte dere var! (: helt enig med profilteksten!

  110. Hahaha flire faktisk av dem som sei at du e et forbilde av dem og at dem skal gjøre alt det samme som du gjør!,det e jo bare heilt latterlig,før det første så e det jo ho therese sjøl som bestemme ka ho skal legge ut på bloggen sin!

  111. Haha, latterlig at dokker kommentere at man e et dårlig forbilde om man kysse ei jente? Katti blei homofile/lesbiske et dårlig forbilde? Diskriminering much? 🙂
   Det e jo dokker det e nokka galt med da som har et problem med homofile, ikke Therese .. JUST SAYIN…;-)

  112. Hei 🙂
   Synes bildet var søtt ,jeg <3
   Alle som står i mot kan vel bare .. ikke kommentere!
   Har du flere bilder ? 🙂

  113. Så søtt. <3 selvom bilde er litt ekkelt for noen så er det fortsatt en skikkelig bra blogg ! Det er din Blogg og dine valg 😉

  114. Så jævli kul du er ass! Nok en gang skal du skryte av at du er jævli kul. Du irriterer meg så insane! Hver gang du skal på ferie tar du bilde av koffurten din hvor du har lagt bh-ene og g-strengene dine øverest for å vise ” se så store pupper jeg har og se så kul jeg er som bruker g-streng”. Du sier hele tiden hvor avhengig du er av snus, men så sier du også at det ikke er bra å snuse, men alikavel legger du ut bilde av deg som kysser snusboksen din hvor det står snuus<33 Og nå skal du vise hvor kul du er som står å kliner med en jente. Vet du egentlig hvor dårlig forbilde du er? Du ligger faen meg på førsteplass, så begynn å bruk det lille du har oppi huet a! Og BTW du er IKKE like deilig som du tror jævla fregnetryne!

  115. Søtt!
   IDA MARIE? Utrolig dårlig grunnlag. Er man forbilde, så burde man jo vise at det ikke er noe i all verden galt med det. Uansett om jenta er skeiv eller ikke, å kysse venner er okei. Det er jo bare en måte å vise hverandre at man er trygg på hverandre. Jeg skjønner ikke hva som er annerledes enn å legge ut et kyssebilde med kjæresten enn dette? Da burde det jo nesten vært way too drøyt å legge ut kyssebilder med kjæresten? Hvis man hele tiden skal ta hensyn til yngre som du er forbilde for?

  116. Jeg synes du er kjempe pen , og har kjempe bra blogg ; ))
   Om du vil kysse vennen din som er jente er jo din sak , og de andre er sikkert bare sjalu over at du ligger på topplisten , du fortjener det !

  117. da må jeg bare få lov til å si.. gratulerer!:) har selv en jentekjæreste, og jeg vet at det kan bli tøft å få folk til å akseptere det, men ikke gi opp. så søtt bilde åsså!:)<3 nesten som jeg blir litt sjalu her jeg sitter......he he he

  118. annen komentar: Jeg er litt skuffet akkurat nå, du som er et forbilde for utrolig mange jenter, i aldre fra 8 til seksten, legger ut bilder av deg som kysser ei annen jente, når du selv VET at du har utrolig mange forbilder i alle aldre. Just sayin’.
   meg: ja tenk: man kan fortsatt være ett forbilde selv om man har kysset en jente, bare teit. og diskriminerende hva viss noen er lesbe skal ikke de få være forbilder. nazist!!!!

  119. Det er jo bare kult å ikke ta seg selv så høytidelig ! 🙂
   Det er jo faen ikke noe gale i å kysse en annen jente.
   Tror ikke du er lesbisk akkurat, men om du er er du fortsatt en person som SKAL bli respektert og godtatt av alle. Folk som har ett problem men bifile, homofile eller lesbiske folk, de har ett problem de !

  120. faen, det ble feil..
   Folk som har ett problem MED bifile,homofile eller lesbiske folk, de har ett problem !

  121. omg! du har mange lessere under 11 år ! du er liksom et forbilde ! men nå sier bare ÆSJ !! du kommer ALDRI,ALDRI til å erstatte VOE . bare sån til opplysning. herregud du ser rett og slett som en hore.

  122. Therese,jeg digger bloggen din!
   Syns det er HELT greit og kysse en jente,men en anen ting er og legge det ut på nettet.ærlig må jeg innrømme at det er folk i slekta de som leser bloggen din.Foreldre osv.Vil du at du skal bli husket som dette ?
   jaokå.

  123. Serr, slapp av folkens!
   Det er ikke så jævlig stort å kysse en jente, guuuud…
   Har dere aldri sett en jente kysse en jente ? vi alle har kyssa venninna vår på kødd en eller annen gang, verden går ikke under så begynn med yoga om det er et så stort problem.. Og at hun har lesere under 14 år, samma det vel? De kommer til å vokse opp og gjøre nettopp det samme, no big deal. mange av de gjør det alt, 14 åringer er ikke som de en gang var, om folk ikke har fått med seg det.. Vi lever i 2011 ikke på 1600 tallet.. la nå jenta gjøre som hun vil, vi alle har rett til å gjøre som vi vil ;- )
   Sorry for dårlig språkbruk, men blir litt for lett revet med..
   Stå på Therese, digger dæ!

  124. STAKKARS TERESE!!!
   hva faen? jeg er 12 og digger terese, jeg gir vel faen i om hun kysser en jente!! LOL! det er bare et vennskapelig kyss! jeg har kyssa mine venner 100000 ganger også! og vist noen på min alder syntes dette er ekkel, så får di vel bare ikke se på det da vell!!!!

  125. I love your blog, cutie! Stå på 🙂
   Men jeg lurte på en ting, hvorfor er du aldri mer med Tuva? Dere var jo så mye sammen før? 😮

  126. hahaahahahaha jeg er ikke en av dem som sier “æsj lesbe” men ærlig talt, det er ikke bare det som gjøre henen til et dårlig forbilde. hun drikker, fester, kjøper klær på horebutikker, hvem vet hva annet hun gjør.. hun er langt ifra et bra forbilde

  127. Hva faen Therese du er en topp blogger??? du legger faen meg ikke ut bilder der du kysser en annen jente, med mindre du innrømmer at du er lespe noe som er fullstendig forståelig hvis du er! men hvis ikke blir dette her litt for fjortis for min smak altså…trudde du tenkte litt mer voksent enn som så..

  128. Dør av denne drittslenginga… Går ann å kysse en jente UTEN å være lesbisk, og uansett, hva er galt i å være lesbisk, homofil, bifil og vetta faen uansett? Tydeligvis noen unger som har noe imot det iallfall og bare MÅ slenge dritt

  129. Ingen her har sagt DIREKTE at de er imot lesbiske osv. Tror de fleste mener at sånt legger man egentlig ikke ut på en blogg…med mindre man vil ha veldig mye oppmerksomhet. Og det er det jo kanskje ikke en hemmelighet at Therese vil ha. Iallfall ikke hvis man ser på hva hun har lagt ut. Vil bare si at Therese, du burde seriøst tenke på hva du legger ut. Selvom du er på første plassen på blogg.no kommer du in the end til å få en normal jobb, og om arbeidstakeren søker deg opp og finner slike bilder, bilder av deg i undertøy osv kan det hende du ikke får den jobben. Fordi da vil det eventuelle firma muligens få et dårlig rykte. Det er basic fakta at man skal tenke på hva man legger ut, men ser at du ikke tenker så langt. Men skal ikke blame en 16 åring som oppfører seg som en 14 åring 😉

  130. Okei, det er faktisk ikke noe galt i å kysse venninner! Når du kommer i en alder av seksten år, er dette helt normalt, jeg kan vedde på at mesteparten av jenter på denne alderen har kysset det samme kjønn en gang, enten det var på fest, på skolen, hjemme hos en venninne, jentekveld eller whatever.
   Men Therese, du burde seriøst bli flinkere til å oppdatere innlegg på bloggen din! Jeg skjønner det at du har andre ting å prioritere i hverdagen, men hvis du kun blogger 1 innlegg om dagen, som du har gjort de siste dagene, vil du ikke beholde førsteplassen på blogg.no særlig lenge…

  131. åå herregud, det er ikke vits og komentere hvis dere ikke liker det! hun kyssa en jente SO WHAT!
   hvis du kjenner en som er 7 år og leser bloggen, så lærer hun av verden ikke er A4, det er ikke bare en jente og gutt som kan kysse sammen!
   så bare slutt men all klagingen, skjønner ikke poenget med det!
   og btw man er ikke lespe bare fordi man kysser en jente………. det er normalt

  132. POSTET AV: SUSANNE
   Siden faren din ikke gir deg oppmerksomhet, så prøver du å få den hos alle andre. Bare en teori.
   Fy faen den var jævlig drøy! Det var rett å slett kun drit frekt sagt, Therese har faktisk følelser.
   Hilsen Stine (www.weee6.blogg.no)

  133. Liker bloggen ass, men hallo, ja det er bare to jenter som kysser, aldri sett det før :L
   Skjekk ut min blogg da, jeg og bestevenninnen min, hahaha mange bilder av oss som kysser ass!

  134. Jeg synes det ikke er noe galt i dette bildet, bare at det var kanskje ikke så lurt, siden mange mislikte det. Jeg har ingen fordommer eller noe i mot det, vi er jo alle skapt i Guds bilde, hvorfor skulle vi da hakke ned på alle andre? Vi er like mye verdt uansett!!
   Jeg synes det var fine ord du skrev der, tcmn. Hun tør å stå for det hun sier, og tør å vise det uten å være redd for all den negative kommenteringen.
   Tcmn, ikke ta til deg det negative folk sier, men det gode. De som sier stygge ting, gjør det bare fordi de aldri selv kunne ha stått fram sånn. Dessuten var det bare et bilde på ordene hun skrev. Skjerp dere! Dere burde ha respekt for slikt! Hun tør bare å vise hele verdenen (blogg-verdenen) at hun er glad i vennene sine, og tør å stå fram slik!!
   You go girl, TCMN! We heart you!!!

  135. jeg er 13 år, og får og være helt ærlig syns jeg dette her er ja hva skal man si. Hun kan godt legge dette her ut på facebook hvem bryr seg men på bloggen, det er ikke lurt.
   Pluss jeg syns du burde og slette dette innlegget. For ja, det er mange som misliker dette her.
   Uansett du fortjener og være på 1 plass, stå på videre ! <3

  136. Hun er jo ikke et dårlig forbilde. hun kysser en jente, herregud no big deal. har kysset en jente millioner av ganger selv. og man er ikke et dårlig forbilde da? stå på therese !

  137. POSTET AV: SARA ELISE
   ÆSJ!!! Hva faen !?
   Hun e lesbisk å det vet jeg bare! Jeg er enig med att det er veldi teit å legge ut sånne bilder på nettet!
   Hun er jo tross alt ett forbilde for andre!…. Herregud!,,, for en jævla lesbe !
   Jeg hater deg akkuratt nå, therese!,,,
   Jeg digget egentlig bloggen din men ikke nå lengre når du er lesbe! jeg trodde faen meg at du hvertfall ikke var sånn : S ! omg lixom,,, lesbeee!,, Lesbee!!! ,, Lesbee
   Svar: Jævla unge, du eier ikke respekt for andre mennesker!
   Er det liksom noe galt i å være lesbe?! Tenk litt lenger en akk dette bilde, tenk litt på dem som faktisk er lesber! Det er jo faen meg ikke noe galt i å være lesbe det er akk like ille som å være hetro å når ble det liksom ille?
   Btw du kan ikke ha likt denne bloggen så jævlig mye om du hater den bare pga et bilde.
   Vi lesere burde heller være glade for at hun ikke lurer oss å får oss til å tro at ho er ei engle jente som ho ikke er!!
   Uff sorry for alt dette men jeg blir bare så jævlig provosert av sone folk, det er faen ikke noe galt i å kline med ei jente!
   Hilsen Stine (www.weee6.blogg.no)

  138. Hahahahaha, jeg ler av de kommentarene som sier det er drøyt og upassende for et forbilde å legge ut bilde av å kysse en annen jente! Lo enda mer når jeg leste noen sa det var barnslig og trodde hun var voksen. Uff, tragisk.

  139. Hvis noen synes dette er feil, hvorfor da slenge stygge kommentarer. Vi er like mye verdt, fordi vi er skap i Guds bilde. Til dere hatere: “Tilgi dem Far, for de vet ikke hva de gjør”
   Bruk tastaturet til noe bra, ikke noe dårlig… Se på dere selv, er dere helt rene?
   De fleste har hørt om kvinnen som skulle steines, den som ikke hadde gjort en eneste ting galt, kunne kaste den første steinen. Vet dere hva?, ingen kunne kaste en stein, fordi alle hadde syndet.
   Ikke har fordommer! Hun viser bare følelsene sine via dette bildet ^^, Synes det er mdig gjort å stå fram for bloggverdenen for noe hun står for, nemlig venner.
   Bildet passer bare til de fine ordene. Ta til deg det gode, og vend det andre kinnet til <3
   Hun er jo et forbilde, fordi hun står fram som seg selv, og en god venn, - ikke noe annet.
   You Go Girl, tcmn! Girlpower <3

  140. seriøst, noen av dere er jo helt gærne, haha!
   Hva er så big deal med dette bilde?
   Er bare søtt:) Trenger verken være lesbiske eller bi for og kysse en vennine, haha!
   Uansett så er ikke dette noe ordentlig “kyssebilde”, mer ett søtt tullebilde:)
   Noen av dere burde virkelig ro ned, haha!
   Blir litt flau over og lese hvordan noen av dere reagerer, grow up!

  141. herregud jeg blir kvalm av alle komentarene oppfor. Det er bare så sykt barnslig og kalle henne dum og et dårlig forbilde?herregud da. Et kyss kan bety mye og når man e venna/bestevenna så bevise det bare at dem e gla i hverandre akkurat som når man kysse en gutt fordi dem e gla i hverandre. Ja detta bevise bare at ho Therese e gla i venninna si, og at det bare e så sykt teit av dokker og kalle ho lesbe og bi? æ bare fatte ikke at det e muuulig. kjenne æ blir irritert her æ sitt. æ syns du e kul therese som tørr og vise at du e gla i ho? haha latterlig av alle andre… 😀 btw: e det ho Malin B.M du kysse?ligne? <33

  142. Haha. Du kan å provosere for å få kommentarer Therese. ; )
   Og hvis du er så stort forbilde som folk sier, er det vel bare bra at du viser at det er lov til å være glad i vennene sine. Syns du er kul jeg, og variasjon i bildene er herlig. : )

  143. Jeg skjønner at folk reagerer på bilde, men det er hun selv som bestemmer over hva hun legger ut på bloggen. Jeg tror hun ikke bryr seg om hva dere over sier for det er liksom hennes blogg og hun bestemmer hva som skal bli lagt ut. Det er jo ikke noe galt og legge ut et sånt bilde. Ingen vet jo nøyaktig hvem Therese er engang, så tror ikke det er noe vits i å kommentere bildet over, for JEG tror ikke hun bryr seg så mye, tror ikke hun kommer til og fjerne det, pga noen anonyme kommenterer bildet 🙂

  144. Hvis dere er så imot at ho legger ut sånne bilder, hvorfor i helvete leser dere bloggen hennes da?

  145. Dere som kommenterer at dette på noen som helst måte er feil; SKAM DERE!! ærligtalt. Diskriminerende drittunger.. Er lesbisk og hadde ikke likt om folk sa at jeg ikke kunne legge ut bilde der jeg kyssa kjæresten min fordi småebarn kunne se det. Så Therese er ikke et forbilde fordi hun kysser en jente, så hun må kysse en gutt altså. er dere prester??

  146. åsså eg har ikke noe imot lesber og alt sånn der, men eg skjønner egenlig ikke hvorfor du skulle legge ut et sånt bilde. eg bryr meg ikke om at jenter kysser jenter liksom og at det er jo ikke ekkelt, men eg skjønner ikke bare hvorfor du la det ut … heh

  147. Herregud! Dere som spør om ho er lesbe, hva faen, ta å skru sammen de løse elementene oppe i hodet, come on! Det står FRIENDS are kisses blown to us by angels. F.R.I.E.N.D.S!!!! Jeg skjønte ikke budskapet i setningen selv, men likevel!! På tide å finne fram skrutrekkern

  148. Årh herlig bilde! 😀 meget søtt også 🙂 Tragiskt på noen av folka her… Jeg er BIFIL selv, og det er ingenting galt med det enten hu er bifil, lespe eller dette bare er ett bilde av hu og ei venninde. Sånt er bare søtt! Og kjærlighet er kjærlighet, enten det er med ei jente eller en gutt. Jeg skjønner ikke at folk i det hele tatt gidder å kommentere, hvertfal ikke sånn som noen av dere gjør. Ingen av dere hadde reagert sånn hadde hu kyssa med en gutt, men med en jente? Hvorfor? Hu tørr gjøre det hu vil! Therese er tøff som tørr det! Og alle dere burde følge i hennes eksempel. Ikke kysse ei jente, er ikke det jeg mener, men å gjøre det dere vil og være seg selv! 🙂

  149. Så utrolig søtt!
   Man kan jo kysse med venner selvom man ikke er bifil eller lesbe,
   herlige er dere 😀

  150. haha.. kyssa de fleste venninnene mine jeg.. klina med de og, men er fortsatt 100& hetero!! dør av de drittungene som slenger dritt.. å ikke ha kyssa/klina med en av samme kjønn er veldig unormalt nå til dags.. så SCREW you guys..

  151. lol, folk kysser mammaen sin, bestemoren sin, og venner på munnen, og så lenge ingen tunge er innblandet er det ikke noe galt, eller ekkelt med det “kysset” selv om det ser ut som om de skal spise hverandre opp :p men bildet var veldig søtt da!

  152. Okei . ro an! dere blir sure for et JÆVLA BILDE THERESE VALGTE Å LEGGE UT SELV!!!!!!
   hun la det ut. så slutt å si at det er ekkel og unormalt, og kalle hun lesbe osv.. Faen det er jo bare tragisk!
   Hvis dere er skuffet, så stikk fra bloggen da? Jeg blir skuffet over at DERE bruker hele tiden på å skrive hva THERESE gjør feil og riktig!! La henne gjøre det hun vil!
   -Camilla 17!

  153. HAHA, det første jeg tenkte når jeg så bildet; det her blir det mye drama og dritt ut av. HAHA, typisk jenter under 13 å si at du er et dårlig forbilde :pppp

  154. Til alle dere som sier æsj og at ho burde ikke legge sånnt ut og at det er unge som leser bloggen og at hun heller burde være et forbilde..
   Hun må da få lov til å være seg selv om hun skal være noen andre en seg selv som er helt uten feil så blir ikke det et forbilde og det er hennes valg hva hun legger ut og dette er ikke det værste bilde som kan bli lagt ut på nettet , man ser jo at det antaglivis er tul og at de antaglivis ler men om hun skulle vært lesbe .. er det så farlig da ?
   synnes det er bare bra av therese som faktisk kan være seg selv og kan skrive på bloggen at hun snuser og har tatt percing og alt sånnt..
   Elsker bloggen din Therese .. stå på !! <3

  155. Så sexy!
   du må begynne og ha litt mere klinebilder.
   neste gang så kan dere jo kle dere naken og filme og ligge i snega og ha sex!

  156. Heiii, SÅ du var innom en fest i kroken,
   du Lovde å lage et blogg innlegg om kroken vist du skulle få komme på festen så da har du med å lage det !!!! vi venter !!!!!!!!!!!!!!!!!

  157. TIL SARA ELISE SOM SKREV:
   “ÆSJ!!! Hva faen !?
   Hun e lesbisk å det vet jeg bare! Jeg er enig med att det er veldi teit å legge ut sånne bilder på nettet!
   Hun er jo tross alt ett forbilde for andre!…. Herregud!,,, for en jævla lesbe !
   Jeg hater deg akkuratt nå, therese!,,,
   Jeg digget egentlig bloggen din men ikke nå lengre når du er lesbe! jeg trodde faen meg at du hvertfall ikke var sånn : S ! omg lixom,,, lesbeee!,, Lesbee!!! ,, Lesbee!”
   Hater du henne fordi hun lå ut et bilde der hun kysser venninna si? Å være lesbisk er en legning, ikke noe man bestemmer seg for å være. Kanskje du er for ung til å vite noe om det.
   Og dere som kommenterer stygt; det er Therese sin blogg. Hun kan legge ut det hun vil, hun trenger mest sannsynlig ingen ‘lekse’ fra andre folk som sier “hva sier foreldrene dine?” eller “æsj, er du gal” osv. Teit og barnslig. Ha litt respekt, ikke lek så tøff over nettet. Hun er seksten, og dette er en blogg hun bestemmer selv over. Å kysse en venninne er ikke så ille som flere av dere tror.
   Søtt bilde, forresten 🙂

  158. Tnaaw <3 Driit søtt å se på dah!, bare fortsett, å legge ut bilder av deg og ei anna jente du kysser <3 Det er deilig å se på.. Men du blir ikke et så veldig godt forbilde da men det er din blogg. Du for gjøre hva du vil. Så fortsett å legge ut bilder ;D

  159. herregud, skjer med æsj-kommentarene da? kommer garantert fra igjengrodde sofagriser som ikke har guts til å ha det gøy. steik, blir litt oppgitt ja.

  160. haha, småtragiske komenterer! utrolig mange aom diskriminerer homofile over her! dette er 2011, det er lov for to av samme kjønn å være sammen! vet at therese ikke er lesbe, men morsomt å se hvordan 2011 ungdommer reagerer på dette. Jeg synes hu er et godt forbilde som tør å vise at det ikker er noe galt i å vise kjærlighet. Til dere nazier over; kritiserer dere henne for å være et dårlig forbilde, sier dere også at hun hadde hvert et dårlig forbilde om hun hadde hvert lesbe. Tenk på det små drittunger. Stå på therese!

  161. Tenk da, kanskje hun bare kødder? Og visst hun ikke gjør det, så er det normalt og kysse samme kjønn, ^^

  162. HAALLOOO! de er ikke lesber selvom de kysser, det er sikkert mange som gjør det (selvom man BARE er venner) ! drit i å skrive stygge ting!
   syns det er søtt jeg : ‘ D

  163. Til alle sammen som kommer med de stygge komentarene:
   Bloggen suger ikke, hun har bare et liv. Livet hennes er ikke blogge vettu. Hun må få lov til å gjøre andre ting også
   Terese er ikke lesbe, + det er ikke galt i å være lesbe, homo eller bifil. Det er helt vanlig.
   Skaff dere et liv å respekter andre!

  164. Det er ikke jobben hennes å være et godt forbilde heller da? Og det er faktisk vanlig å kysse vennene sine da, det er jo ikke lesbisk.
   Tror dere hun bryr seg om hva dere sier uansett haha

  165. Heia hey!!
   E berre lurte på ein ting.Kor har blitt av ho Tuva??Vi savna ho veldig,ønsk ho god bedring/lykke til kva det nu e 🙂

  166. Eg blir flau når eg lese mange av kommentarane du har fått på dette innlegget. Du burde få lov til å gjere akkurat det du vil, og det er tross alt din blogg. Det at mange av lesarane dine forsett er unge jenter og til og med gutar, burde ikkje det ha noko å sei. Folk må kunne skjerpe seg og respektere at det faktisk er DIN blogg. Viss dei meina at du er eit dårleg forbilde av at du kyssa ei anna jente så veit ikkje eg kva som har skjedd med verden. Det finnast så utruleg mange usaklege kommentar her at eg døde litt. Nei, veit du kva. Det ser ikkje ut som om du tar deg så veldig nær av sånne dumme og usaklege kommentar, og det er eg glad for. Stå på, Therese! Bloggen din er faktisk ein av mine favorittar, og eg har lest den frå du starta å blogge!

  167. POSTET AV: ELISABETH
   Det er ikke jobben hennes å være et godt forbilde heller da? Og det er faktisk vanlig å kysse vennene sine da, det er jo ikke lesbisk.
   Tror dere hun bryr seg om hva dere sier uansett haha
   SV: Når ble man et dårlig forbilde av å være lesbisk? 😛

  168. therese kan vel blogge om og legge ut bilder av hva faen ho vil?? at de fleste leseran hennes e fra 8-16 e no ikke hennes ansvar!

  169. Hahaha, jeg ler meg ihjeeeel av det hun der sa om forbilde greierne!! Hahahaha!! Det er jo Therese sitt liv å hun bestemmer va hun skal gjøre i det å med det. Å det kan jo alle dere som sier at hun er forbildet deres å. Det var jo tross alt dere som valgte å ha henne som forbilde? hmm, er det bare meg er troooor jeg noen tok lit faiiil …… hehhh, men det jeg mener er at dere har et liv, å det andre gjør påvirker jo dere å, men det hjelper ikke akkurat at dere kommentere stygt 😉 bare sier det for det er jo sant …

  170. tenk om ti år og du skal finne deg en seriøs jobb, da sitter mest sannsynlig arbeidsgiveren din og ser bilder av deg i undertøy og bilder der du kliner med jenter! oi så seriøst du kommer til å bli tatt…! 🙂

  171. Neiognei. Enkelte kommentarer her var så dumme at det er jo til å le seg ihel av! Therese er en flott jente, det er vi enige om? Og vennene hennes er garantert like bra som henne. Hva er gale med å vise verden at de er glad i hverandre? Therese blir ikke noe mindre bra forbilde for de 10åringene som følger bloggen, bare fordi hun kysser en venn? Når noen legger ut et kyssebilde med kjæresten sin(uansett kjønn) er det ingen som reagerer! Unnskyld meg, men dere som sier at dette bildet er ekkelt, eller at det gjør Therese til et dårlig forbilde, dere er noen prippene små frøkner, hele gjengen.
   Stå på Therese! Du er et forbilde for så uendelig mange!

  172. Seriøst?x) Jeg har nettop hatt må gjøre video å måtte kysse venninna mi , vi er ikke lesbe fordet. x) Det kan jo være de ikke klina/kyssa i det heletatt fordi de kanskje bare poserte foran kameraet! Men vist dere sir hun ikke har nettvett så da har ikke dere dt fordi dersi “æææsj er du lesbe eller” å kommentere faktisk anonym! xD

  173. Seriøst.. Hva er promblemet deres? Hun kysser en annen jente so what?! Det er bare teit å si at hun er et dårlig forbilde blablabla. Jenter under tolv vet godt at jenter ig jenter også kan kysse hverandre! Det er ikke bebyer som leser bloggen heller. Man kan ikke beskytte småbarn fra alt, dette er realiteten ! jenter og gutter har lov til å kysse hvem de vil og det skjer hele tiden… man er ikke et dårlige forbilde av den grunn. Men det at hun gidder å legge det ut derimot er noe annet. For det er litt privat :oo men samma det:))

  174. Ok, til dere som sier at det er normalt å kysse venner…. NEI DET ER IKKE NORMALT, Ihvertfall ikke med samme kjønn, og heller ikke av motsatte kjønn hvis dere er venner.. da heter det ikke “vennskap” !!, og ja, det er ekkelt å se to jenter som driver med sånt..!!!
   Og til dere som sier “Aww, sååå søøøttt”.. skulle gjerne hørt foreldrene deres meninger !!

  175. Skjønner ikke problemet til noen av dere…. Det er to mennesker som kysser -.- har dere aldri sett det før eller? Søstra mi og bestevennina hennes kysser hele tiden bare for kødd, selv om hun har en kjæreste (som er gutt)
   wtf er feil med dere …

  176. HAHAHAHAHAHAHAHA JEG DØØØR! XD det er ikke sånne bilder man kan miste jobben for! Det er hvis de finner bilder av deg fulle eller røyker(forskjellige ting) hahahahah lol!

  177. haha, wtf, har lest mange av kommentarene , og lurer på en ting, hvafaan er galt med å være lesbisk? ikke at Therese er det, men likevel?!

  178. Hva gjør det at hun kysser en jente?
   Hun trenger ikke være lesbisk bare for å kline litt med en jente.
   Sånn går det jo når man er på fest ;P

  179. ka kan man si ?
   Kan du tenke dæ at det her kan bli voe skandale ?!
   Du burde tenke på ka du legg ut… Flott å takk skal du ha

  180. Hahhah, jeg ler, for det første; om man er lesbisk, står det noe sted at man ikke kan kysse en jente å legge ut bilde av det? Om Therese hadde sagt at hu var lesbisk er jeg sikker på at halvparten av de som skriver “æsj” hadde holdt kjeft.
   For det andre; Hvem sier at hun MÅ være ett forbilde, og man velger forbilder, og om noen har valgt Therese som et forbilde så er det jo fordi hu er som hu er? Dessuten så er det jo ikke henne som skal forandre seg for noen, er det ikke foreldrene sitt ansvar å passe på ungene sine?
   For det tredje; Hun gjør som hun selv vil, ingen andre bestemmer over en!

  181. “Det kan brukes mot deg senere i livet”
   – Hva er det for noe. Tror dere hun ikke får seg jobb pga av at det finnes et bilde av henne på internett der hun kysser ei jente? Herregud.. hvor dumme i pappen går det an å bli… tenk om hun faktisk hadde vært lesbe da, skulle en arbeidsgiver brukt det mot henne da? å skjønner virklelig ikke hvorfor noen mener det er galt å være lesbe. Gjør det de til mindre verdt enn alle andre eller? jeg er ikke lesbe selv, men jeg har kyssa vennene mine selv, og jeg har følt at det hadde vært tacky om folk gikk og kalte meg lesbe for det

  182. Folk er idioter.
   Nei, det er på ingen måte “normalt” å kysse vennene sine. Det er flere grunner til at man har skiller mellom venner og kjærster…

  183. Herregud ! Til dere som synes at Therese ikke fortjener 1. plassen, slutt å være på bloggen hennes! La henne blogge sånn som hun vil.
   Digger bloggen din, Therese, stå på ! <3

  184. THERESE!!!
   dette var ikke det værste bilde, men TENK deg om. dette kan du få problemer for senere, hvis du skal søke jobb. for dette kan arbeidsgiveren lete etter deg på, og ta det som litt “DIRTY”. OG NEI, det er ikke noe galt hvis hun VAR lesbe, ikke i det hele tatt!!! 🙂 men når hun IKKE er det,…… så tror jeg ikke akkurat du blir førstevalget på jobbintervjuene.. 🙁 SÅ DETTE KAN INGEN SI NOE I MOT! for det er bare fakta. sorry.
   men jeg elsker bloggen din therese <3

  185. Therese , you go girl! 🙂
   Hva er gærent å kysse en jente ?
   Skal det være gærent å kysse en gutt da og eller.. ?
   Er til å spy av disse utrolig teite å dumme kommentarene!!
   Du er forbilde for mange. Og av å se dette får andre til å få bedre selvtillit! Jeg har sett på dette bildet lenge nå. Og jeg føler at jeg har blitt sterkere av dette innlegget!
   Du er mitt forbilde Therese! 🙂

  186. Ganske drøyt bilde. For det første, hvem tar slike bilder? Og for det andre, hvem legger de ut på en anerkjent blogg som er på topplisten av mest leste blogger i landet? Veldig bra, applaus til deg!

  187. jeg pleier egentlig aldri og kommentere på innlegg til blogger jeg leser, men akkurat nå klarer jeg ikke og la vær, for så mange teite kommentarer har jeg aldri lest før.
   Jeg tenkte jeg bre skulle se litt på kommentarene du hadde fått på dette innlegget for og se hva folk mente om det, og jeg blir rett og slett jævla sjokka over og se hvor mange som kommenterer så mye neeegativt. Hva er vitsen med og kommentere vis dere ikke har noe sakelig om skrive?.
   For jeg mener folk som skrier – “dette er ikke så lurt og legge ut på nette” – ” du er dålig forbilde” eller Hva nå enn folk har kommentert, så tar dem jo så grundig feil ! . for skal man skaffe seg jobb, så får man jo jobben selom dem finner ett bilde på nettet der du NESTEN kysser ei jente. selvom Theresse ikke er lesbisk, så tenk på de som er det! De får jobb selom de liker jenter og kysser jenter, og hu er ikke ett dålig forbilde når hun tør og legge ut ett sånt bilde, og “vise” alle de “yngere” leserene att det er helt greit og kysse det samme kjønn!
   Det er ikkke meningen og disse ned på andres meninger, men jeg blir bare så provisert!.
   hilsen en engasjert leser med navnet Susanne :):):):)

  188. greit å kysse venner. ikke greit å ta bilde av det med vilje og legge det ut på nett. lols. men stå på, herregud,det er deg det blir flaut for:) (Selvom du selvfølgelig har kommet over fjortissalderen uten tvil! du har hvertfall mange likesinnede)

  189. herrgud, sykt stygge kommentarer har dere aldrig sett en jente kysse en jente. Det er bare et vennekyss.Å viss dere har noe imot det trenger dere ikke kommentere.

  190. Har ein komentar til deke som seier: Tenk den gang du søker på jobb og arbeidsgiveren ser bildet/ bildene av deg sånn og so spør dei om du er lesbe og du seier nei kjem du ikkje til å få jobben.
   Ka skal det liksom bety? Viss ho hadde vert lesbe hadde ho fått jobben? Og til deke som seier at ho er eit forbilde so ho burde ikkje legge ut bilder som dette? Tenk på dei som er 8-13 år osv. som faktisk er lesber? Er ikkje det berre deskriminerande å seie at nokon ikkje er eit forbilde om du er lesbisk?? Syntes nokon som har komentert her burde ha tenkt litt på kor rasistisk komentaren deiras var, eller var det derfor dei var anonyme sånn at ho ikkje kunne komentere tilbake???
   Tenk deke om neste gong!

  191. Jeg har absolutt ingenting imot dette bildet, jeg synes faktisk at det er helt herlig! Til de som sier at det kan bli brukt mot henne senere i livet, så skjønner jeg ikke hva dere mener. La oss si at det var en gutt hun kyssa på det bildet! Kunne det bli brukt mot henne senere i livet da? Nei, dere ville kommentert at det var kjempesøtt og at de var sååå søte sammen. Noe dere tydeligvis ikke forstår er at det er AKKURAT det samme om det er en gutt eller ei jente. Hvis hun la ut et pornografisk bilde, eller et hvor hun røyker hasj o.l, ja DA er jeg enig i at hun har driti seg ut på draget. La Therese poste de bildene hun vil, etter min mening gjør dette henne til et bedre forbilde enn det hun allerede var.
   -Vero

  192. Det er visse ting man ikke legger ut på en av Norges mest kjente blogger! I tillegg til at dette er så fortiss som det går an å bli, hører det i alle fall ikke hjemme på en blogg, tilgjengelig for hele verden å se og lese

  193. At Therese er på toppen av topplista er det leserne som sørger for, kom faen ikke å klag for at hun er et dårlig forbilde da? Hvorfor er alle så opptatt av at toppbloggerne skal gå fram som gode eksempel osv? De gjør hva dem vil, det er vanlige mennesker som oss, som legger ut og skriver hva dem vil. Det å blogge har ingenting om å være et godt forbilde eller ikke. Skjønner ikke hvor det kommer fra. Å være toppblogger er noe annet enn vanlig blogger ja, men å måtte passe seg for alt som er litt på kanten selv om man er på topplista er for drøyt. Det er mange flere folk som leser disse som ligger på lista ja, men det er ikke dermed sagt at toppbloggerne MÅ holde seg innenfor grenser som vi leserne skal bestemme? Jeg synes det er latterlig å lese 10 åringer eller 20 åringer som sitter godt gjemt bak skjermen sin å kjefter på toppbloggerne at de må være gode forbilder og ikke gjøre ditt og datt fordi det bestemmer VI, leserne! Denne diskusjonen om forbilder, hva man skal legge ut og si og ikke si kommer aldri til å slutte med mindre det blir regler på det. Det tror jeg neppe det blir, så i grunn er alle kommentarene over som handler om dette, inkludert min, sånn passe uinteressant.

  194. herregud, uansett om hun er lesbe eller ikke så GI FAEN i å snakk om det som om det er så sinnsykt negativt. men uansett, dette var et morsomt bilde og må ikke bety at hun er homofil. takk.

  195. Hahaha, så teit enkelte e.. Mene dokker at lesbiske/homofile ska la være å kysse offentli førr å ta hensyn til små barn? Wtf!? Life is a bitch, deal with it

  196. det her blir for dumt. enhver person med en god hjernecelle i behold burde forstå at dette bilder skader fremtige jobbutsikter. Det har ikke noe med at du fremstiller deg som lesbisk eller ikke, det handler om at dette bildet kun er lagt ut for å provosere og for å få oppmerksomhet. Men du skal ha creds, for det klarer du.

  197. Herregud folkens! Skjerp dere litt da. Det er helt normalt å kysse sine venner som er av samme kjønn. Jeg er 14 og jeg har kysset 3 jenter som jeg er kjempegod venner med. Man kan kysse noen av det samme kjønn uten å vere lesbisk eller bifil, selvom det er ikke noe gale å vere det i det hele tatt!
   Til dere som sier at hun er et dårlig forbilde: visst dere hadde vert på 1. plass å sagt det i et innlegg de dere sier at det er galt å kysse noen av det samme kjønn, det er dere som er dårlige forbilder da! Therese er faktisk et ganske bra forbile her. Hun viser f.eks til de som tviler på seksualiteten at det faktisk er greitt å kysse noen av det samme kjønn. Hun viser òg at man kan vise verden at man er glad i vennene sine. Til dere som sier at det er æsj osv… det er diskriminering mot de som faktisk er lesbiske eller bifile! La Therese gjøre det hun vil. Visst hun er lesbisk er hun lesbisk. Visst hun er bifil er hun bifil. Visst hun er hetero er hun hetero. Stå på Therese! Kjempebra blogg og en fortjent 1.plass.
   Btw, det heter lesbisk eller lesbe… ikke lespisk eller lespe.

  198. Postet av: ida marie
   “Jeg mente det ikke sånn, og jeg mente absolutt ikke noe galt med det. Ikke tenkte jeg heller på at Therese kanskje var lesbe da, så unnskyld. Jeg mente at hun har små unger som sitter og leser bloggen hennes hver dag, og ikke vet forskjell på dittn og dattn, og at hun kanskje burde tenke litt over ting som hun legger ut? F.eks, en gang i fremtiden når hun en gang skal søke jobb, så er det akkurat sånne her ting de kommer til å lete etter når de skal finne grunner til at hun ikke skal få den og den jobben. Jeg mente ikke noe galt med det, jeg lover. Jeg er stor fan av bloggen din, Therese, jeg bare mener at du burde passe litt på hva du legger ut”
   Postet av: Kaja
   “Så det du sier er at viss en person er lesbisk så får man ikke en jobb?? Folk som hyrer jobber ser ikke på om du er lesbisk eller homo de ser på kvalitetene dine!”
   Til kaja:
   Tror nok du må lese litt bedre mellom linjene. Poenget til ida Marie er at det bildet kommer til å ligge på nett lenge frem i tid, selv om Therese selv sletter det. Og den dagen Therese skal søke jobb, så kan arbeidsgivere google henne, og blant annet finne dette bilde. Det handler ikke om at hun er lesbisk eller ikke, for det er hun ikke. Men at alle VET hun ikke er lesbisk, og da kysser en annen jente som hun legger ut på nett. Tro det eller ei, men det KAN se dårlig ut for henne senere.
   Sånn er det i voksenlivet, folk finner det utroligste å “ta deg på”.
   Men for all del, who cares. Det er Thereses blogg, og hun legger ut hva hun vil. Men som sagt, det kan slå negativt tilbake på henne SENERE. Skjønner at dere på 12 og 13 år ikke skjønner det nå, ikke så rart. Men, vi blir alle voksne og skal ut i arbeidslivet.
   Hv

  199. Hey bitches! hadde alltid hatt på følelsen at du var lesbe. men at du var det….ehem….kom som et sjokk :O neida,pent bildet 😀 NOOOOTTTT
   fin dobbelthake hu andre da!!!

  200. søtt 🙂
   haallo folk, det er helt greit å kysse jenter, har selv gjort det og må ikke bety noe! 🙂
   hvorfor ser dere på bilde om dere ikke liker det liksom! 😛

  201. Wow, INZPO. Må si du er flink til å uttrykke deg ved å formulere en utrolig lang setning.
   Therese, håper virkelig at du var beruset da du la ut dette bildet. Kanskje en idé å slette det, og de andre oppsiktsvekkende bildene du har lagt ut, selv om det vil være på internett for alltid? Nettvett, jente. Nettvett.

  202. Til dere som sier at therese er et dårlig forbile, og ikke fortjener første plassen , så ler jeg faktisk av dere. Det er pga av dere (lesere)at hun er på topplisten, det er jo ikke henness feil da? lol.. Og det er faen meg bare et kyss, så få dere et liv. og en ting til, hva skal liksom bilde bli brukt til? Mange legger ut av seg selv som kysser med f.eks en gutt? og det er akkurat det samme, bare at det er motsatt kjønn, jeg blir faktisk flau over dere når dere er så dumme.
   Therese fortjener det, og hun er en god blogger, og FAKTSIK tørr og være seg selv, og ikke en falsk hore ^^

  203. Grunnen til at folk reagerer azz er fordi Thereze er ikke kommet utifra fjortizz fazen enda hiihih :*:*:*:;P;P;P
   Nei men seriøst folk som skriver det
   eks :
   “Men for all del, who cares. Det er Thereses blogg, og hun legger ut hva hun vil. Men som sagt, det kan slå negativt tilbake på henne SENERE. Skjønner at dere på 12 og 13 år ikke skjønner det nå, ikke så rart. Men, vi blir alle voksne og skal ut i arbeidslivet.”
   det er mer positivt å si enn “ÆÆÆSJ LESBE ASZZZSZZSSZSZ” og slike bilder trøkker deg i trynet ved senere tider, si at man skal ha en jobb hvor de forlanger plekkfritt rulleblad, og du har det, men så ser de på bildene dine da kan det slå tilbake.
   Og alle som er 13 og 14 forstår ikke dette her siden vår generasjon er fucked up , og alle som er 13 og 14 og noenganger 12 ser ut som de vil være 17 og “drikke” alkohol mens de klenger på guttene. Voks opp, lev ut fjortis alderen når du er 14 men voks opp etterpå…
   Men fortsatt til Therese, vi prøver bare å få inn litt fornuft 🙂

  204. Til alle dere som sier at det er normalt å kysse en jente uten å være lesbisk.. NEI, dt er det faktisk IKKE!! Sånt jør man bare i fylla! Dette – og veeeldi mange andre av thereses bilder og filmer – kan ALDRI mer bli slettet fra internet, og det kan slå tilbake på henne når hun skal få seg jobb…

  205. dæven så digg ut gjør det der vær dag med min snuppis jeg vet at alle andre gutter har en jente i kikkerten det er jo DEG OG HUN DU KLINER MED

  206. Dere er sååå søteee… <3 digger bloggen din, vennskapelig kyss, hva faen er så farlig med det ?????
   Hello idioter !! HUN ER GLAD I VENNINNEN SIN, JEG HAR KYSSA VENNENE MINE 3547473873664545 ganger !!! Take a chillpill !! JEEEEEZ

  207. Herregud.. jeg syns du burde skjønne hva du bør og ikke bør legge ut på bloggen. om 20 år kommer du til å lure på hvorfor du la ut dette!

  208. Raww<3 hallo venner kan kysse det er vanelig egentlig det er akurat som å kysse moren din det er naturlig!!

  209. hva faen? hun er ikke lesbisk fordi at hun kysser ei jente for kødd!
   enten så er dere som skriver det under 10 år eller hvertfall under 10 år i hode eller så er det vell bare at dere aldri har kysset?
   Vertfall så er det sin sykt idiotisk å ikke en gang tørre å skrive bloggen eller navnet sitt ! 🙂

  210. Skjønner meg ikke på dere som sier æsj og kaller henne lesbe. Hvis dere ikke har fått det med dere så er det normalt å kysse vennene sine, mange gjør det, og det er ikke noe ekkelt med det. Det er heller ikke unormalt å være lesbe. Det er ikke et ord man bruker for å gjøre narr av folk. Dere burde skjerpe dere!

  211. hahah, lol! alle rager helt, kan dere ikke bare la therese kline med hvem hun vil? Det er normalt at venninner kysser 😛
   Syns d var søtt, jeg 😀

  212. Det er normalt at jenter kysser hverandre ja, men ikke at de legger det ut på en blogg. En KJENT blogg. Men dette er for tullete til å henge seg opp i, konsekvensene går bare ut over henne selv, så hun får vel bare styyre på 🙂

  213. det var ekkelt ja…. greit nok at du kan kysse en vennine på munnen, men sånn som på bildet…. skjerp deg

  214. OKEY FOLKENS;
   1. Det er ikke galt å kysse vennene sine
   2. Om hun blir sett på som lesbisk, hvafaen er galt med det?! Det er jo like naturlig å være homofil/lesbisk som å være heterofil. Det å være lesbisk eller like det samme kjønnet gir da slettes ikke folk problemer når det gjelder jobb??
   TENK FØR DERE KOMMENTERER!

  215. Jeg må nesten le av all kommentarkranglingen over her, men jeg kan ikke la være å henge meg på… Jeg tror det trekker lesere at Therese legger ut sånne bilder. For oss som ser ting på samme måte som henne, så er dette helt greit. Det gjør bloggen annerledes. Thumbs up for Therese, som egentlig er mitt beste forbilde. Hun er iallefall ærlig, og skjuler seg ikke bak “miss perfect” som aldri gjør noe galt.

  216. “Barn under 14 år kan se dette, pass på hva du legger ut!” Hva faen? Jeg er tretten år og kysser selv venninnene mine på kinnet, munnen, osv. Tror de fleste “barn” under fjorten tåler og se et bilde av to jenter som kysser! Hvis dere ikke tåler det kan dere gå og brenne øynene deres, kos dere!

  217. Hei Therese!
   Utrolig godt gjort av deg å stå frem, stolt om at du er lesbisk:) Det gjør sikkert utrolig godt for utrolig mange der ute å vite at de ikke er de eneste i verden. Kjempebra initiativ! Stå på, digger deg og bloggen din 🙂 🙂

  218. herregud, lov å kysse venner vel?
   og hva som om hun hadde vært lesbe? er det noe galt i det?
   mener dere som sier hun er dårlig forbilde, at det er galt å være homofil?
   hun viser at det er godtatt å være homofil, og det er bra!

  219. “Bloggen handler om hverdagslige ting, og mye mote” har du skrevet! så dette er normalt eller? hahah

  220. Dere som syns at Therese er et dårlig forbilde,det er deres mening.Dere har heller ikke grunn til å bli “sure”/irriterte(eller noe sånt) på oss som faktisk ikke syns at hun er et dårlig forbilde.Alle har egne meninger,forstår det,men det er hennes blogg.Ikke deres.Hun bestemmer hva hun skal legge ut eller ikke.Kanskje hun for konsekvenser,men det er ikke våres problem.Dere som syns hun ikke burde ligge på første plass,hvorfor ikke? Hun er utrolig flink blogger,som uttrykker sine egne meninger.Hun har det sikkert ganske så travelt med skole,jobb,venner osv..Hvis dere syns Therese blogger så dårlig,slutt å les ! 🙂
   Min egen mening.

  221. fyfaen så tragiske folk e. ka e gale med å kyssa veninnå si? å + så e det dokk så diskriminere med å skiva “æsj, ekkel” osv, for hvis hu faktisk va lesba så måtte dåkk bare respektert det 😉 isje at hu e det.

  222. æsj ,,, hva faen !!
   først bilder av deg i bare undertøyet og så er du faen med lesbe!!
   lillesøsteren min hun er 10 går i 4…
   hun leser bloggen din..
   så faen med ta på deg klærne dine!!
   og ikke legg ut sånne bilder
   du blotter sykt!!
   du tror du er så sexy.. men du er støgg !!!
   og hvis du synes håret ditt er stygt , så har du ikke sett tryne ditt !!
   fyafen , ass.. spyr hver gang jeg ser dette bilde og det av deg i undertøy..
   ikkjeee braa.. -.-

  223. terese.. du er faen meg ekkel!!
   du er ikke gfin i det hele tatt ..
   du er minii..
   lita fitte har du sikkert også ..
   det er jo sant du er jo ei lita lespe fitte!!
   kle på deg klær og kyss gutter!!
   eller ikke gidd å ha blogg idethele tatt !!
   du mister blogg lesere!!
   og vi mister ikke en flink blogger(for det er du ikke)
   vi mister synet vårt.. av å se på deg !

  224. skjønner ikke hvorfor folk sier æsj og lesbe osv .på noen kommentarer… Det er jo bare søtt! og fin tekst<3
   BTW: Til dere spm skrev lesbe og sånt, det er ikke noe galt i å være lesbe... jeg er ikke lesbisk men det er nok ikke så hyggelig hvis noen som lesbisk leser det...

  225. Kjempesøtt Therese! Ikke bry deg om hva folk sier, jeg kysser venninnene mine jeg også, men det betyr jo ikke at jeg er lesbisk? 🙂 Kjempesøtt bilde og søt tekst! Du er ikke er dårlig forbilde, du er dritkul og pen! (en av de peneste jeg noen gang har sett faktisk)
   Og alle ser jo at du ikke spiser henne vell? Du ler jo x)

  226. herregud, man e ikke lesbe fårdeom man kysse jente. Å det e jo ikke ekkelt heller 🙂 Det e jo bare kos å søtt !
   stå på ;* fint bilde å søt tekst ! Digge bloggen din!

  227. Åja, til alle dere som tror at VOE er så perfekt og ikke drikker og slikt – dere tar feil!
   Ikke misforstå meg, jeg digger VOE og begynte å grine da ho slutta å blogge, men hun festa, drakk også videre, bare sjekk ut facebookpagen hennes, så får dere se…
   Uansett, jeg digger deg terese, og du må ikke bry deg om hva andre sier om deg…. STÅ PÅ!!!

  228. Jeg er 12 og har ingenting imot at jenter kysser jenter! Therese er ikke lesbisk fordi om hun kysser en jente ? det er bare ett vennskapelig kyss og ferdig med det. Syntes dette bildet var kjempesøtt og hun tørr jo i det minste å legge det ut ?! jeg har tilogmed kysset mange jenter når jeg både var under 10 og har ingenting imot det. Og viss folk synes at det ene kjønnet er flinkere å kysse og er bedre å kline med , så varierer det ifra person til person!
   Bare ikke bry deg om de stygge kommentarene, Therese ! Jeg elsker bloggen din og hadde likt å sett mer av dette her 😛 Unødvendig å si æsj å si at hun er lesbisk fordiom 😉 og viss dere ikke liker bloggen hennes og synes at hun ikke fortjener 1 plass, ikke les bloggen da vel? da får jo hun bare flere lesere. Huffameg .. skaff dere ett liv , haters!
   Stå på Therese ! Du er en sterk og søt jente 🙂

  229. ÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆSSSSSSSSSSSSSSSJJJJJJJJ!!!!!!!!!!!!!
   Herreguuuuud Therese!!! Tror du at du er noee? Nå er det blitt litt vell mye…
   Nå i det siste hhar du lagt ut bare sånne puppebilde av deg selv, og bh-bilde. Vet du ikke bryr deg, men du må få hør det!
   Det er lurt å legge ut verken puppebilder eller bilder av at du kysser vennene dine…
   Og folk prøver bare å erte deg med å si: “Det er jo låv å kysse vennene sine da…”
   Kansje du ikke er lesbisk(For det har jeg ikke noe med å gjøre), men Hallo loxom!
   Vet moren din at du driver å kliner med veninnene dine daaah?
   LOl, det er bare såååå teit, og jeg har sagt nokk nå!
   ÆÆsj igjenn!!! (Sorrry hvis det ble litt mye)

  230. Du er rar.. Æsj. folk prøver jo bare å støtte deg med å si sånnt som “Det er jo normalt” for d er det ikke
   Lol

  231. Det står jo faktisk “friends are kisses blown to us by angels”, og det betyr jo faen ikke at Therese er lesbe eller bifil. Jeg sier ikke at hun ikke er det, men det står faktisk “friends” oppe i teksteeeeeeeen. Mygod. Therese er på fest, drikker, kliner med venninner, og det er jo ikke så helt unormalt for 16’åringer? Jeg syns det er greit jeg. Men å legge ut bilder av det blir en HELT annen sak. Therese får ha lykke til med å finne seg en jobb etter videregående. Just sayin’, men så klart. Det er jo hennes valg. 😉

  232. Jeg ser ikke noe galt i å kysse venninen sin, jeg har selv gjort det mange ganger. Og det har mange andre også. Også bare fordi hun ligger på 1. på topp lista betyr det jo ikke at ikke hun skulle ha fått lov! Hun hadde fått langt ifra så mye kritikk som hun fått nå om hun ikke var på topp lista! Og om hun er lesbisk eller ikke, så er det ikke noe galt i å være det. Kjærlighet er kjærlighet. Og dette her et et vennskapelig kyss. Og jeg syns det er teit at alle dere skal lage så sinnsykt stor ting ut av et bilde hvor Therese kysser vennina si. Og det med å tenke med å legge ut ting, ja man burde det. Men hun har valgt å legge dette bildet ut, og det var hennes valg. Usmart eller smart bryr ikke meg. Når hun søker jobb så har ikke de rett til å trekke minus om hun faktisk var lesbe. Og folk under 14 har garantert sett på porno.Så hva er så stort? heregud skjerp dere ass.
   Stå på Therese jeg digger deg og bloggen din, du er så fuckings pen og inspirerende.

  233. Du skulle ikke ha vert på topp lista en gang. Du kommer ikke med noe bedre enn dette??? Dette er for dårleg, du er faktiske et forbilde for andre jenter som er yngre enn deg og som akk har starta en blogg selv og dei ser opp til deg og tenker at dei vil bli så som deg og legger ut sånne bilder av folk som kysser og at dei står i undertøy og det er ikke bra viss den jenta er 8-10-14 år. Tenk litt over hva du legger ut neste gang!!!!!!!!!!!!!

  234. ok ? alle dåkker såm sir at dakker e “skuffa” over ho osv, hahahahah LOL, e det galt å kysse en jente ? fuck you ? hahahahhahahah, dåkker har jo drette dåkker ut, fette muli ? det e jo bare teit at dåkker skriver åh du såm e forblide til alle små jenter osv, ho må jo vise at det ikke e en drit såm e galt i å kysse en jente ? dåkker e faen stygg !
   ELSKER bloggen din, læser den vær dag <3

  235. Det er ikke Therese som burde skamme seg. Det er faktisk dere som kommenterer så stygt og sånt,som burde skamme dere. Dette er Therese din sin blogg og hun bestemmer selv hva hun vil legge ut! Om hun er et forbilde for mange,har nå vel ingenting og si om hun kan legge ut et bilde av seg selv men hun kysser ei jente,eller et bilde av seg selv i undertøy? De fleste bildene jeg har sett av Therese,der hun har hatt undetøy på seg,har vært fordi hun har solet seg i dem. Skjerp dere folkens! Hvorfor er det sånn at man ikke fortjener og ligge på topplista,hvis man har lagt ut et bilde der man kysser noen av samme kjønn? Tenk på Tommylife,han la ut en video av han selv i badekaret!!!
   Stå på Therese! Digger deg sykt <3

  236. JEG HAR LEST ALLE KOMMENTARENE OG DET ER TEIT! OG STYGT! jeg kan si dere en hemmelighet kanskje!? JEG ER BIFIL! det er faktisk sånne personer som legger ut sånne ting og virkelig tør det jeg ser opp til! hvis det ikke hadde fantes sånne folk i verden vet jeg ikke om jeg hadde levd i dag. digger deg! du er kjempesøt! du kledde den blonde fargen utrolig godt.. jeg digger deg virkelig ig du er et stort forbilde for andre. kommentere tilbake? ^^

  237. Tror dere ikke det er sårende for henne? Å få så mange stygge og fæle kommentarer?? Tror dere det er så veldig motiverende for henne og skrive flere innlegg når dere er sånn mot henne? Jeg syns alle skal tenke seg om før dere poster slike kommentarer! Hadde dere hatt så veldig lyst til å skrive mer etter alle disse kommentarene? for det hadde nemlig ikke jeg. Dette er grunnen til at jeg ikke har blogg. For alle er så sykt frekke over nettet! Dere tør å skrive masse dritt om lesber og bifile og om hvor dårlig “forbilde” Therese er.. men jeg er temlig sikker på at om dere hadde møtt noen eller henne i virkeligheten hadde dere ikke vært så bråsjekke.
   Det er dere LESERE som får bloggere til å slutte å blogge, se på voe for eksempel. Blogger hun mer? Nei det gjør hun ikke. Og hvorfor gjør hun ikke det? Jo , en av grunnene var fordi hun hadde fått så sykt MANGE frekke kommentarer! Så tenk dere om før dere skriver. Om hvor mye det kan såre en person. Kanskje hun ikke viser det eller gidder å bry seg, men jeg er veldig sikker på at innerst inne blir hun såret. Og ville dere stått i denne posisjonen? å få alle dritt kommentarene mott dere??? Jeg tror ikke det!
   Jeg blir så sykt skuffet over å lese alle de frekke kommentarene, at dere ikke skammer dere! Jeg hadde hatt så utrolig dårlig samvitighet!! Jeg hadde ikke klart å tenke på å skrive det en gang! Og samme om hun er lesbe da! Det gjør da ingen forskjell? Hun er fortsatt den samme personen hun alltid har vært!
   Så jeg lurer virkelig på hva dere tenker med? dere som skriver alle disse stygge kommentarene! Tenker dere ikke at hun er en person med følelser? Hun har ikke noe mindre følelser enn deg! Hun blir like såret som deg når du blir såret! ALLE dere som skriver alle disse fæle kommentarene, TENK DERE OM!!!! Jeg blir så sykt skuffa over dere!
   Og det er ikke Therese som er et dårlig forbilde, men dere! Ja, dere!! For det er dere som skriver de fæle tingene, er det liksom greit at 11 åringer til 13 åringer skal se det da? Er det liksom greit at de lærer at man kan skrive slike frekke ting?? Det har dere ikke tenkt på tenker jeg!
   Så dere er så sykt drit i ut at det ikke skulle vært lov, så hvis jeg hadde vært dere. Ville jeg tenkt meg om! Gått inn i meg selv og sett hvor jævlig dere er mot henne!!
   Til deg som har skrevet dette:
   POSTET AV: JULIE BIGSETH
   når du først blogger, kan ikke du bruke litt på innleggene dine, istedet for å kun legge ut et bilde? Det er så utrolig mange andre som virkelig bruker mye tid og arbeid på bloggen sin, og som faktisk fortjener den 1. plassen din mye mer enn du selv gjør nå. Skuffende av en topp1 blogger og ikke gjøre noe mer ut av ett innlegg enn det her. I tillegg har jo du nesten ikke blogget de siste dagene heller, håper faktisk at du enten mister første plassen, eller virkelig skjerper deg snart. For dette her er utrolig dårlig! 🙂
   Til deg JULIE BIGSETH
   Har du ikke et hjerte? Sånn serr? Man skriver ikke sånt. det er så umennsklig at du kan skrive det! Jeg ble sånn serr sjokka når jeg så det! Jeg ble kvalm av tanke på at du kan ha skrevet deg og så ha postet det uten en unnskyldning en gang. Det eer så sykt Dårlig gjort!!
   For å si det sånn, det er ikke hun som er dårlig, men DEG!!! Det er du som er tragisk!!
   Til deg Therese: Du er en fantastisk søt jente og ikke la alle disse fæle og stygge kommentarene ødelegge for deg! Du er mye bedre en dette! Bare hev deg over det og drit i de andre. De har ikke noe og si!! De er bare tapere som gjemmer seg bak pc’n. Stå på! Jeg er stolt over å kalle meg “din leser”
   Hilsner<3<3

  238. Jeg må bare si at jeg blir så forbanna når folk mener det er uansvarlig osv. fordi man kysser noen av sitt eget kjønn! Det er ingen som hadde reagert negativt hvis hun hadde kyssa en gutt på bildet, uannsett om de hadde vært sammen eller ikke.
   Det er bare så jævli at det skal være skjellsord hvis man er lesbisk eller homo! Er dere det selv? Det virker som om dere skjuler dere bak andres bilder/legning/kommentarer for å skjule deres egen legning!
   Vi bor i et fritt land, det er respektert å være lesbisk/homo, så om Therese hadde vært lesbisk, hvorfor brydd seg? hvis du er mot slikt så kan du holde det inni deg! Tenk hvis din legning hadde blitt undertrykt osv. Ikke send kommentarer til andre som du ikke ville likt å få selv!

  239. Til
   ”ida marie’
   Jeg er litt skuffet akkurat nå, du som er et forbilde for utrolig mange jenter, i aldre fra 8 til seksten, legger ut bilder av deg som kysser ei annen jente, når du selv VET at du har utrolig mange forbilder i alle aldre. Just sayin”’
   og alle dere andre som sier hun er et dårlig forbilde for de mindre fordi hun kysser en jente, er det noe galt i det? Hva om hun faktisk VAR lesbisk å kyssa jenter, er det galt da også?
   Man er ikke et dårlig forbilde for noen bare ved å kysse, uansett hvilket kjønn! 🙂

  240. Hva er galt med å kysse venner? Hvem har ikke gjort det før? Hadde hun hatt en gutte kjæreste og lagt ut bilde av de som kyssa, hadde alle bare sagt at det var søtt. Selv om dette bare er en venninne av henne, hadde det ikke vært noe galt om hun hadde vært bifil eller lesbisk? Alle er født med en legning. Og dere som er hetero og tar dette som noe “lesbisk”, og mobber for det. Skulle folk mobbet dere for å være hetero da eller? Jeg skjønner meg ikke på dere. Og btw, elsker bildet! Ser ikke ut som om Therese spiser henne. <3

  241. FYFAEN! jeg syns dere burde skjerpe dere folk!!! Dere aner ikke hvor dårlig gjort det er og skrive sånne stygge ting!!! Og hvafaen er det som er galt med og være lesbisk? Det er da ikke noe galt i og kysse venna sine?!
   Hvis man kysser betyr det at man er glad i noen(som oftest) Hvem jenter tar da ikke søte kyssebilder?
   Det er kjempe søtt, Vi jenter er som vi er! Det er da faen meg ikke noe vits i og kalle ei søt jente som tør og vise hvem hu er for hore og lesbe og sånn?! Det er faktisk straffbart og kalle folk for hore osv…
   det er ei som fikk bot på ca 4.000 for og kalle ei anna jente for hore. Man er da ikke hore hvis man legger ut bilder og viser at man har sola seg en dag! det er da maange flere som gjør det ! STAKARS JENTE SOM FÅR SÅ MASSE STYGGE KOMMENTARER!!!!!! de som skriver så stygt er da ikke NOE bedere selv! det er drit dårlig gjort, tenk hvor dårlig selvføelse man får når man hører at man er lesbisk og hore og alt det der!
   Dere eier ikke folkeskikk ! frekke folk!! det er så sykt dårlig gjort!!!
   HVIS NOEN SKAL SI / SKRIVE NOE NAGATIVT SÅ FÅR DERE HOLDE DET FOR DERE SELV!!!
   DRITSØTT BILDE <3 <3 😀

  242. Okei, dere som skriver “Du er et forbilde også gjør du noe sånt…”. Hallo! Lesbiske kan jo også være forbilder. De er jo samme person bare at de blir forelsket i det samme kjønn, liksom. *Jeg vet at Therese ikke er lesbe, men uansett* Jeg synes det er respektløst av dere som skriver sånn.
   Jeg synes bildet var søtt. ♥

  243. La venner være venner!! dette er vennskap!! Dere som skriver at dette er rart og unaturlig må da forstå at dette er bevis på hvor gode venner de er!! du ruler Therese:)

  244. Aww <3 søtt,, synes det er tragisk av folk å skrive "lesbe?" og lignende, du er ikke lesbe bare fordi du kysser en annen jente! Stå på, Therese! Elsker bloggen din 😀

  245. “Det er jo bra hun legger ut sånt?! Selvom hun ikke er lesbisk, så går hun fram til å vise at det ER greit. For de som ikke skjønner at det der er kødd.
   – DET KAN FAKTISK HJELPE EI JENTE I ALDEREN 10 ÅR SOM ER USIKKER PÅ SIN LEGNING AT NORGES STØRSTE BLOGGER TØR Å VISE SEG SÅNN! –
   Har dere tenkt på det? Altså, Therese er et BRA forbilde.”
   HELT ENIG!

  246. Haha, får helt lætiz av alle dere barnslige unger som er negative!
   Stakkars mennesker som har trang til å rakke ned på hu, fordi hun er glad i venninna si. Man trenger IKKE å være lesbisk for å kysse venninnen sin. Vennskapskyss. Hørt om det, eller? Viktig å tenke realistisk er og til dere som kommenterer “ÆSJ” OG “HORE” -> DRITTUNGER. DERE HAR SÅ LITE LIV.
   Folk må snart begynne å forstå virkeligheten her, virker som ingen har vært borti dette.. Mange jenter gjør dette, så det er bare barnslig å kommentere dritt her. La være å kommentere hvis du bare skal kommentere crap!
   Go on, Therese ! Støtter deg

  247. du er veldig tøff som tørr Å vise kem du e, eg e forelska i ei jente…men ho veit ikkje om ho har følelsa for meg… D e vanskelig seie ho, ho e redd for å bli mobba

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg