Satisfactiooon

Dere blir jo faktisk aldri fornøyd. Når jeg først blogger 2 innlegg om dagen, så klager dere over at det er for mange bilder av meg. Når jeg ikke har bilder av meg, klager dere på at jeg ikke har det. Når jeg legger ut bikinibilder klager dere på at jeg er hore, når jeg viser kløft klikker dere 360 grader og sier jeg burde legge ned bloggen og gi fra meg førsteplassen. 

Jeg lyver hele tiden, snuser, fester, leker hore og alt annet, er et dårlig forbilde og burde skamme meg. Jeg burde ha mer selvrespekt, jeg burde blogge oftere, jeg burde ha færre bilder, jeg burde ha fler bilder, burde ha flere hverdagsinnlegg, burde ha færre hverdagsinnlegg, burde ditt og datt. BESTEM DERE? Får jo heeelt anfall av å lese kommentarene for tiden, for i det siste har mange vært heelt rage i hodet. Er det rart jeg ikke gidder å blogge noe særlig når dere aldri blir fornøyde? 

Dette gjelder jo selvfølgelig ikke alle, men et stort antall. Og dere skifter jo mening hele tiden, før var det riktig – nå er det galt. Dere fucker jo til hodet mitt, skjønner nesten ingenting lengre. Forresten, bare for å ha det sagt: jeg tar meg ikke nær av noe av den dritten dere skriver til meg, fordi det meste er bare ting dere innbiller dere.

Eneste nyttige i dette innlegget er at Elena har farget etterveksten min og fikset det skeive håret mitt. Dere får se det senere i dag, nå skal jeg nyte sola – dere haters kan bare pøse på i dette innlegget!

  1. Bra du ikke tar deg ner av folk som komenterer dritt. Det beviser faktisk hvor sjalu de er på deg. Og at de kaller deg hore, er jo bullshit! Da tror jeg ikke de vet hva hore er alså. Bare stå på! 🙂 Elsker bloggen din <3

  2. Folk er rare, blogg på din måte og ikke hør på andre!
   De har ikke noe annet å gjøre enn å klage på andre for å føle seg bedre!
   Vær den jenta du er nå og gjør akkurat hva du vil med bloggen din! Det er din blogg, ikke dems 🙂

  3. Soryy men dette er 3 kommentaren jeg lager om den samme tingen men samma det!!!! Jeg spørr igjen.
   Kan du lage en video av ossen du redigerer videoer? der hvor du viser og forklarer ossen du gjør det ^_^ ?????
   =^w^= Hilsen en liten kattepus <3

  4. Jeg syntes du skal blogge om akkurat det du vil å legge ut så mange bilder som du vil, gjør akkurat det du vil selv, og når folk rakker ned på deg viser det bare at di e sjalu 😉 Og det er ikke akkurat noe forskjell om du går med bikini på stranda der alle ser deg eller om du legger det ut på bloggen 🙂

  5. Jeg elsker bloggen din og det kommer jeg altid til å gjøre! 😀 Du er heldig som har sol, her på Aukra Pøs regner det som f*** :/.. Men jeg ville si at jeg digger bloggen din og hvordan du er! 🙂

  6. Kan du ikke bare drite i hva disse helvettes leserne vil? Blogg sånn som du selv vil vel? La DIN personlighet skinne gjennom, og ha det litt gøy med denne bloggen

  7. jeg syns du fortjener 1. plassen. Bloggen din er drit kul, elsker den virkelig.
   Syns du selv skal bestemme hvordan innleggene skal være jeg! 😀

  8. Bra du ikke bryr deg, søta… 😉
   Du er uansett råkul, såehh… Du burde bare fortsette å blogge sånn som du gjør nå.
   :DD

  9. du er flink når du først blogger! Syns du skal blogge oftere jeg, men ikke hvis du selv ikke vil det. blogg såpass du syns er passe 🙂 ! Og du blogge selvfølgelig ikke som alle andre. men det er en av grunnene til at jeg syns der er kjempe morsomt og lese bloggen din, for du blogger forskjellig hver dag :)!

  10. Egentlig så syns æ bare hele blogg.no kan bli lagt ned. Det e jo nesten ingen som bruke det lenger. Alle de gode bloggeran som æ har fulgt med på i mange år har jo slutta. Blogg.no e kun for at folk kan slenge dritt til vanlige persona med følelsa, og æ syns ikke du fortjene det. Syns egentlig bare alle kan slutte å blogge, og heller leve livet sitt uten å tenke på “Å nei æ må ta bilda til bloggen!” … Æ sjøl går bare innom her når æ har EKSTREMT lite anna å ta mæ til… God sommer, Therese! Og drit no bare i alle de der idiotan som ikke har nå anna å gjør en å sitt foran en pc-skjerm og skriv dritt..

  11. Bra du ikke tar deg nær av den dritten folk kommenterer! De er bare så messunlige at det renner av dem, og du er drit pen! Jeg synest du burde blogge om det du føler for, og du fortjener 1.plass. Garantert!Og det er alltid pluss med masse bilder :)Mehehehe

  12. Du er så forbanna fet! ææææ, digger deg. jeg forguder deg. Takk gud for at det faktisk er noen som ligger på topplisten med bein i nese og som faktisk sier meningene sine og ikke er supersøt og uskyldig hele forbanna tiden. Du har bein i nesa, du er pen, du gjør hva faen du vil. det er det som er riktig innstilling!
   takk for meg.

  13. Vi skifter mening hele tiden? det er jo forskjellige folk som skriver med forskjellige meninger. Du kan jo ikke mene at når du er på 1.plass og har SÅ mange lesere, at alle skal være helt like. Det er jo litt tragisk og legge ut bilder hvor du presser puppene 90 meter ut. Det går jo ann å ha noe midt i mellom. Ikke overdrevent og ikke for beskjedent heller. Tenk på at 10 000 folk leser bloggen din og mange av de er unge. Ro deg ned på språkbruket! det er ikke kult ut når en 16-17 (som ser ut som en 12) åring skryter av å være en drittsekk. Du er stygg med moren din, røyker og snuser? skulker.. ikke kult

  14. fin blogg du har, digger deg! du er døds pen <3
   men et lite tips : ta litt flere bilder av det du driver med. liksom om du er på skolen eller når du er ute! kansje viss du har ryddet romme, vet ikke 😉
   men du er helt topp! lykke til videre ;*

  15. jeg synes du er en flink blogger! ikke hør på de negative tingen, hør heller på alt det positeive:) hvor pen du er osv.. og hoor flink du er! Folk slenger kun dritt får de de enten er missunlige eller rett og slett ikke har noe annet og gjøre. De har så lav selvtillit selv at de dunker ned folk slik de skal føle seg bedre! tragisk. Legg ut hva du vil, blogg så mye du vil og ta til deg de positive komentarene, og drit i de andre:) de er bare tapere

  16. Herregud.. Du er en utrolig bra blogger bare forsett sånn jeg elsker bloggen din den er så kul..
   Bare vær deg slev ikke bry deg om andre xD

  17. ikke bry deg, blogg som du vil, la personligheten din vises, ikke la det bli en typisk jeg-blogger.som-dere-vil-og-liker-ikke-blogge-på-grunn-av-det.
   bestem selv!!
   selv vil jeg jo ha flere innlegg om dagen, men bestem selv, er ikke noe gøy å lese eller skrive en overfladisk og upersonlig blogg 🙂 det har jo selvfølgelig ikke du, men plis ikke bli det bare fordi det er det leserene vil ha!

  18. blogg akkurat som du vil! Og ikke bry deg om hva de hel****s haterne skriver og tenker, de har jo ikke noe bedre liv enn å sitte å skrive anonyme stygge kommentarer, de som må få all det drittet tilbake! digger bloggen din! 😀

  19. Syntes du skal vite at du er den beste bloggeren Norgen, og du fortjener den plassen du ligger på! Vil bare si at din blogg er som ingen andres. Det er ingen andre toppbloggere som blogger om det du gjør. Du driter i hva folk kommer til å tenke, og du skriver det du mener. Derfor er bloggen din så syykt rååå. Hva så om du fester og snuser og skriver om det? Du er forbanna 17 år, og det er sånn ungdommer skal ha det når de er i den alderen! Alle på facebook legger jo ut bilder når de er på fest osv, så hvorfor i alle dager skal ikke du få lov til det på bloggen din? Om de har er så stort problem med de tingene du holder på med, så kan de vell bare drite i å kommentere, eller ikke lese bloggen i det hele tatt. Det at du gjerne skriver at du skal på fest og viser bilder dagen etterpå, er jo bare gøy. Det er en blogg, du skal jo tross alt skrive om det hverdagen din går ut på? Og de som mener du er hore som legger ut bikini bilder av deg selv, er bare misunnelige! Atter en gang – alle menneskene som har bikinibilder på facebook da? Hva med de? Nettopp. Syntes at folk skal tenke seg litt om før de skriver sånne ting til deg, og mener det er så super bra at du ikke tar til deg de tingene som blir skrevet. for de fleste av de kommentarene er fra folk som er misunnelige. Du er jo tross alt døds pen, og den kroppen! Syntes det er bra at skriver alt så rett frem, det gjør bloggen til en mer ungdoms blogg, og ikke noe sånn Voe opplegg hvor de hadde null moro, og bare danset rundt. Voe skrev jo ikke på bloggen sin om at hun drakk, så hva er problemet med at du gjør det? For det ble jo et forferdelig oppstyr pga hun drakk og ikke delte det med leserne sine.
   Men det jeg egentlig ville si at du har en super blogg, og vil alltid komme til å trykke innpå bloggen din de 15 gangene daglig som jeg pleier! Så jeg håper inderlig at du ikke bestemmer deg for å slutte eller noe sånt pga folk er så dritt som de er.
   OG håper forresten på at Tuva snart kommer tilbake, og at alt er bra med henne. Deres blogger er de desidert beste!

  20. de har ikke peiling på hva de prater om, ingen av de er bloggere, og hvis de er det så må de suge ræv i det ettersom de ikke ligger på en eneste liste.
   DU ligger på førsteplassen. Mulig det er litt i det meste laget for enkelte å skjønne at det betyr at du har mange lesere nettopp pga DIN blogg. Men sånn er det da. Fortsett slik !

  21. Endelig sier du ifra! Bra Therese 🙂
   Men det er som noen sier da, man kan legge ut litt finere bilder, men det er jo din blogg!
   Men når du er på førsteplass får du veldig mange lesere. Inkludert unge leser, og da brude du kanskje ta det litt med ro på noen bilder og språkbruk.
   Men ellers er jeg veldig enig med deg<3

  22. Blogg om hva du vil! Hvis du bare gjør det leserene ber om, blir jo bloggen helt feil..
   Liker forresten bloggen din veldig godt!
   Forstår ikke de som klager, hvis de synes bloggen din er så dårlig, hvorfor leser de den da?
   Hadde de vært på førsteplass, er jeg sikker på at de ikke hadde taklet de like bra som deg!
   Les de snille kommentarene og se hvor mange som faktisk setter pris på blogginga de, og støtter deg! 🙂

  23. Jeg syns du skal blogge om det du selv vil, ikke hva leserne vil at du skal blogge om, med mindre det er gode og konstruktive forslag som blir tatt opp. Om folk ikke liker bloggingen din eller de “utfordrende” bildene (jeg syns ikke de er utfordrende, fins så utrolig mange bloggere som legger ut bilder i bikini og bh – hvorfor skal du få så mye kjeft for det?) kan de heller slutte å lese bloggen din. Pupper er naturlig, det vil de skjønne når de blir gamlere… Lykke til, elsker bloggen din 🙂

  24. Det er fint at du ikke tar deg nær av de som ikke gjør noe annet enn å slenge dritt til deg!
   Du er en utrolig bra blogger, og du fortjener virkelig å ligge på 1.plass:D

  25. Syns ikke du skal ta deg nær av det de sier jeg 🙂 De er bare sjalu og misunnelig på deg bare. Syns du er en veldig flink blogger. Å det er alltid herlig å se bilder 🙂 Stå på søte deg <3

  26. Både du og bloggen er like perfekte som dere er! Ikke hør på alle de folka som sier dritt bare fordi de er misunnelig, blogg som du vil, det er din blogg og du kan ta i mot forslag osv men ikke gjør ting du ikke orker/vil pga noen teite folk! 🙂 Stå på! 🙂 <3 Du er best!:D

  27. Bra du har farget etterveksten, og driter i de frekke kommentarene. Jeg selv synes egentlig det er litt morsomt å lese de.. fordi, det beviser hvor teit folk kan bli, eller skjalu folk kan bli på topp bloggere. Det med kommentarene er ikke frekt ment! :)) Jeg synes bare det er litt morsomt og lese sånt, hahah!
   Jaja, får stå på Theresee! 😀
   Dessuten, det er din blogg, blogg om det du vil blogge om!
   Elsker bloggen!

  28. de som sier at therese er en dårlig blogger, har noe feil i seg.
   hun blogger ofte, og skriver sykt bra. De som skriver sånt prøver jo å dekke for seg selv ikke sant? “du er en hore therese” hvafan? kjenner dere therese?:) nei.. hvis dere ikke liker therese så stfo!

  29. Tingene de skriver er bare patetiske! Du er en av de beste bloggerene jeg vet om, digger måte du skriver på. Den eneste grunnen til at du får negative kommentarer er fordi du er ærlig, noe du heller burde fått ros for. Nesten ingen bloggere er ærlige, det er du, og det er det som er bra med deg! Ikke bry deg om negative kommentarer, keep up the good work! 🙂

  30. Åh! du har så fine bryn! hvordan får du det til ?
   jeg har nappet alt for mye, så jeg må tegne skikkelig får å få de fine. men ser unaturlig ut! hva kan jeg gjøre?

  31. Kjempefint bilde! Syns du burde bestemme hvordan innleggene dine burde være sjøl ! (:
   Hvis folk ikke liker det kan de jo bare se på en annen blogg =D

  32. De er så sjalu at det renner av de derre domme folka som kommer her og sier og slenger den dritten !!!!! Århh………….blir så forbanna når det er det de har og si !! Jeg digger bloggen din Therese stå på jente du er et gost forbilde og den personen du er ja jeg har ikke ord du virker som en jente alle ville vært venn med til og med de som slenger dritt vil det men de tror det funker bedre med og slenge med leppa !!!
   Og hvorfor har du 1. plassen jo fordi du fortjener den !!!! <3 <3 🙂
   Jeg opplevde også nettopp at ei jente i klassen min slengte dritt om meg på bloggen hennes når jeg ikke hadde gjort noe gale ?!
   Blir så irretert !!!!!! Men du er så modig og tøff og du har den råeste stilen jeg får bedre selvtillet og er blit mer selvsikker etter og ha lest DIN blogg fordi den er best !!!!
   WE ALL LOVE YOU TCMN !!!!! :o) !! <3 <3 <3

  33. Du skal ikke blogge for å gjøre andre fornøyd, for du får aldri alle til å bli fornøyd uansett hvor mye du prøver! Blogg og legg ut bilder som du selv er fornøyd med, and fuck the rest og deres meninger! Du er en god blogger og jeg er fast leser.
   Stå på sweetie! 🙂

  34. Åh, herreguuud ..
   nå ble jeg bare veldig veldig skuffa av de som skriver så mye stygt til deg.
   har lest mange av de kommentarene, og jeg mener at du bare skal drite i dem.
   Du har en blogg, hvor du skriver om hva du vil, og legger ut hvordan bilder du vil 🙂
   elsker bloggen din som den er jeg 🙂

  35. kankje du burde tenke litt over at når det er så mange som mener det så er det kanskje sant ? Det finnes en mellom ting mellom 15 og 0 bilder av bare deg med kløft :L fordi når du først blogger, så er det det omtrent bare det du blogger om. Det er kjedelig i lengden, likte bloggen din virkelig før, men nå er det sjeldent jeg er innom :p

  36. Jeg liker at det er mye bilder, det er det som er kjekkest, jeg driter i om du viser kløft eller hva faen.
   Blogg så mye du vil ! Blogg om det du vil ! 😀

  37. Det at du skriver om det når du ikke har det bra og omvendt, er utrolig bra! Du er deg selv på bloggen og får det ikke til å virke som om du har et helt 100% perfekt liv. Hater bloggere som kun skryter av sekseren de fikk på forrige prøve, og resten av personens “perfekte” liv. Det er ingen som har det helt perfekt hele tiden, selv om mange bloggere later som. – Ikke du! Og det takker jeg deg for:-)

  38. Jeg synest du er sykt tøff som gjør dette! Du er den perfekte 1. Plass bloggeren, fordi du er så tøff! Jeg elsker bøoggen din.

  39. altså, jeg tror de fleste er enig i dette;
   SÅ mange innlegg som overhodet mulig
   Passe mange bilder
   Og behold din egen stil, og om du føler for å ha kløft på bildene dine, så gjør nå det da!
   De som kommenterer DET har sikkert ikke pupper selv engang x)
   digger bloggen din, og det er en grunn til at du er på 1 plassen!

  40. Jeg synes du er kjempe flink, men folk tar seg jo nær når man viser en del bilder med kløft.
   Men det er din blogg du bestemmer. Synes du fortjener å være på blogglisten Therese 😉

  41. Shit, e folk så frekk!! æ syns du skal være dæ sjøl, grunn til at æ læser bloggen din er fordi at due er deg selv å jeg elsker deg å bloggen <3
   Mussimuss Helene <3

  42. Jeg har aldri sagt noe sånt, og kommer antageligvis aldri til å si noe sånt. Synes du blogger bra, legger ut passe bilder som passer til innleggene, og at bloggen din er bra!:-)

  43. Syns du blogger KJEMPEBRA! Jeg leser bloggen din hver dag, og ser gjennom alle innleggene… syns ikke du burde forandre noenting, bloggen din er sykt bra som den er!

  44. Du er en utrolig flink blogger. Har vel følgt bloggen din ett år nå hver dag og det kommer jeg til å fortsette med!
   Folk som klager på ditt og datt, må du drite i!
   De har sikkert ikke bedre å gjøre enn å prøve å såre og irritere andre. Men de sårer sikkert ikke deg Therese, du framstår som en veldig sterk person med dine egne meninger! Å det er bra, digger at du alltid sier det du mener og er deg selv ;*
   Lykke til med bloggingen!
   – Digger deg ;P

  45. Dumme, dumme folk azz!!!
   Hvis du vil snuse… hvis du vil leke hore (ikke det at jeg synes du gjør det)
   ja, så skal du da få lov til det! De bestemmer ikke over hva du skal gjøre og sånt… DU er DEG!!!<3
   Du er en såå bra blogger og jeg elsker hva du skriver om. Synes du har passe med innlegg og jeg:D
   Takk for at DU blogger, Therese:D
   Klem en som DIGGER DEG!!!<3 😀

  46. Elsker bloggen din, og bra at du ikke tar deg nær av hva andre hatere skriver!
   Håper bare du ikke sluttet som Voe og Haawt, fordi da blir jeg JÆVLI lei meg… 🙁
   1. De sier at du viser kløft fordi de er sjalu på deg.
   2. De sier at du er hore fordi de er det selv og tror da at alle er det.
   3. De klager over at du har så mange bilder fordi du er så driiit pen at de blir misunnelig på å se ditt perfekte fjes.
   <3333333333333333333
   Du er gæææææærn og tøøffe tøffe toget 😀

  47. Du er kjempe flink, må bare stå på! :))
   ikke bry deg opp i hva andre mener eller synst om deg, dem er bare misunnelige på deg fordi alle guttene sikler etter deg men ikke etter dem fordi de er så jævla stygge oppi hode sitt!

  48. Elsker bloggen din jeg !<3
   Fortsett som du gjør å vær deg selv, det er det du er best til! ;*
   Du har dine egne meninger om det meste, og det er det som får meg til å lese bloggen din, det kommer jeg til å fortsette med ( Jeg lover deg)
   -Lykke til ;*

  49. Fin du ble da du farget etterveksten da 🙂 Ta på det at du får mange klager som et kompliment for at de kanskje er sjalue, eller skulle ønske de hadde det litt mer som deg. for alle skal virkelig få lov til og blogge som de vil, og være den perfekte versjonen av seg selv. Takk for at du ikke endrer deg og håper ikke du kommer til og bry deg om alle de dårlige kommentarene. You Are Perfect As You Are 🙂
   Fast følger selvfølgelig ;p
   Litt dårlig til og kommentere, men jaja.

  50. Skjønner godt at du reagerer! Men synes du skal være deg selv 100% på bloggen, ikke prøv å gjør apsolutt alle fornøyd, alle blir ikke det uansett.
   Men vær deg selv, det er det folk liker 🙂
   Jeg liker bloggen din kjempegodt, så stå på og ikke la “haters” ødelegge for deg og bloggingen din 🙂

  51. Det er bra at du ikke tar dette tullet til deg !! Du er en flink blogger og det er jo en grunn til at du er på første plass 😉
   De som skruver dette er jo bare tufser alle sammen ;o Hvis de kaller seg for en hore og for 360 grader klikk så vet de sikkert ikke hva det er og klikker pga. et bilde !! Hallo i luka lissom ;B
   STÅ PÅ! Digger bloggen din ! <33<3

  52. Du blei kjempefin når du fikk farget etterveksten. Ikke at du ikke er det ellers da ♥
   Jeg digger bloggen din 🙂 Du er superduperpen! Det er også bra at du driter i de stygge kommentarene og den dritten folk slenger! Du fortjener det virkelig ikke, herregud at det går ann å være så tjukk i hue og ikke skjønne at du er en person som faktisk har et liv! DE SOM MOBBER, ELLER SLENGER DRITT PÅ BLOGGER OG ELLERS HAR IKKE NOE LIV!
   Jeg elsker virkelig deg og bloggen 🙂 Å håper du fortsetter med å blogge!
   SØØTAAH ♥

  53. Å Gud, så bra at du står på ditt og ikke lar deg knekke av haters. Det er jo leserne som gjør at du ligger på 1.plass. Stå på! Ikke bry deg om folk som klager på andre fordi de selv er misunnelige og ikke har noe liv 😉

  54. Fregner, da er vi 2 🙂
   ……………………………………………………
   Min mening er at folk burde skjerpe seg. hvis de missliker deg eller ikke liker bloggen din er det deres problem, og hvis de hater den sykt mye kan de jo bare slutte å gå inn på den og lese den. er sikker på at det bare er noe de fleste sier bare for å få deg til å slutte å blogge eller noe fordi de vil ha 1.plassen eller er sjalu. YOU’RE A GOOD NUMBER ONE!
   Jeg elsker bloggen din og er mye fordi du tørr å si dine meninger om ting. Synes du skal fortsette å blogge på samme måte som du gjør nå, og fortsette med samme type innlegg. 🙂
   Er jo din blogg og ditt liv. STÅ PÅ 🙂

  55. Drit i de menneskan!! Dem har bare jævlig lite å gjøre…. Du e ingen av de fæle tingan! Du e ei smart, pen og søt jente som leve livet når du fremdeles e ung! Lev livet dit ut sånn som du vil!<3

  56. Blir så sur når æ ser detta. særriøst, therese. æ e ikje en hater, men æ skal bære førtelle dæ nåkka 🙂
   1. SLUTT å klag på at leseran aldri blir førnøyd. et par tips: blogg oftar, bilda av ka du har gjort å ikje så maaaaange av dæ skjøll, å ikje kløft elelr bikinibilda.
   2. vest du ikje klare å holde leseran førnøyd, så før hælvetta gje førsteplassn fra dæ. lol. voe va masse bedre, å det va du åsså før- men i det siste veit æ ikje heilt ka som har skjedd..
   så vær så snill å la nån andre får førsteplassn, istede før at vi andre som ikje ELSKA at du blogge om: sorryyyyyyyy, skal bli flinkere. loveyguys<33 åsånt, masse artiare når nån nye kan få sjangsen tel 1. plassn, å ikje bære du som blogge så dårlig. Å en ting tell e at du lurte læseran dine tell å stæmme på dæ, di ville være snill å stemme på dæ så du fikk en ny mobil som du trengte, ikje før at du sku bruke poengan på en macbook pro. Du lyg, å du blogge dårlig, derfor e æ slutta å lese bloggen din..
   Å ikje bære svar sånn her: Så drit i å fær inn på bloggen min då. Førde du kan heller gje fra dæ førsteplassn! me å slætte bloggen eller nåkka. lag dæ en ny blogg, å ikje skriv om den her. sånn at du får bynne helt fra scratch, sånn som alle andre må!
   Har desverre ikke blogg, så bare svar i et innlegg, e du SNILL!
   elska dæ, å elska bloggen din. men vær så snill, bli bedre!

  57. Syntes det er kjempe bra at du blogger som du gjør nå, bloggen din er din, og du skal få lov til å skrive om det du vil:-) Det er bra at du er selv, og det er en grunn til at du er på 1.plassen, du er flink. Stå på! 🙂

  58. Herreguud noen er bare så utorlig tette i hodet! De kan vel bare drite i å lese bloggen hvis de ikke liker det du skriver? Det er jo bare teit å klage.. Du er den du er, og ingen burde prøve å forandre på det! For du er den beste bloggeren i Norge, og det mener jeg 100%! Stå på, Therese, og ikke bry deg om de idiotiske “leserne” som skal kun klage! <3

  59. haha! morsomt med folk som tar seg nær av snusing, festingen og drikkingen din, hahah betyr bare at de ikke blir invitert til sånn uansett:) alle er misunnelige!! seriøst, du vet ikke hvor heldig du har som har DEN kroppeeen!

  60. De er bare sjalue ja,
   blogg på din måte! 🙂 Uansett er det din blogg og du bestemmer selv hva du skal og hva du legger ut osv! Det er mange som går inn på bloggen din så klart, men hvis de leser den så kan ikke de rette på deg.. Det er jo DIN blogg ikke dems, så blogg som du føler selv, digger bloggen uansett! <3 🙂

  61. Anonym: Når har jeg sagt at jeg er en drittsekk? Jeg er heller ikke stygg mot moren min, og jeg røyker hvertfall ikke. Skulke har jeg ikke gjort på en god stund. Så du har tydeligvis et hellt feil bilde av meg.

  62. bare gi faen i de som slenger dritt, de mangler bare selvtillitt og er så sjalu for at du er på 1.plassen og er sikkelig awsome 😀

  63. haha digger’æ ! men kan du ikke lage sminke video? hadde vært litt morsomt lenge siden. men hva heter krølltanga de? og hvor kjøpte dlager sykt bra krøller u den og hvor mye kosta den? 🙂 lager sykt bra krøller:)

  64. Det er så utrolig tragisk av folk å skrive stygge kommentarer da de ikke har noen grunn til det!
   De er bare så sykt sjalu på deg! – Bare drit i de. Det er utrolig bra at du ikke lar det gå innpå deg.
   Jeg leser bloggen din hver dag, jeg bare digger den! Du er best til å blogge!
   jeg leser bloggen din fordi du er 100% deg selv og det er det som er så bra, jeg hater lese blogger der folk er så jævlig fake!!

  65. Jeg synes du gjør en fanstastikk jobb på bloggen din og du bør ikke høre på dumme kommentarer som det !! Du er et stor forbilde for meg og jeg elsker hvert blogginnleg 😀
   Du er en så god blogger som gjør alt på bloggen din perfekt <3

  66. “Hvordan kan vi vite forskjellen på rett og galt, når det man gjør rett blir galt?” rægna næssn me at det e sånn du tænka nu egentli, ætte sånn æ læste innlegge 🙂
   det e jo din blogg, å du får jo sjøll bestemme ka du skal skrive å ka du skal ha på den 🙂 Å uansett, det e jo di som skriv drit som vælle sjøll å gå inn på bloggen din å se å læse, ikje du 😛 😉
   Syns bloggen din e bra, dæffør læs æ den ofte 🙂

  67. Hvorfor skal du hele tiden prøve å gjøre folk så tilfredse, da?
   Grunnen til at jeg misliker bloggen din er at det aldri virker som om du skriver om noe du genuint bryr deg om. Alt blir bare så overfladisk. Litt crazy eyes, litt pupper– føles obligatorisk. Uansett, blogging for å gjøre andre fornøyde? “Dere fucker jo til hodet mitt, skjønner nesten ingenting lengre.” Ikke la det definere deg. Om du blir forvirret av det, så tror jeg ikke du enda vet helt hvem du er. Det er helt ok, man er ikke så sikker på alt i ung alder. Om jeg husker rett så var det mer innholdsrikt før, du hadde meninger og delte de litt mer fryktløst. Det virker nå som om du bare har ett sårt ønske om å bli likt. Og nei, ikke sjalu. Jeg håper du får det bedre med deg selv uten å trenge så mye respons fra andre (der mesteparten er 10-14 åringer). Kanskje det er på tide å legge dette litt fra seg? Skjønner godt at man kan bli litt surrete i hodet om man tar disse kommentarene seriøst. God sommer!

  68. Det er jo en grunn for at du er på første plassen. De som komenterer stygt har jo klikket seg innpå bloggen din, da kan dem ikke si at du ikke fortjener første plassen. Det må være en grunn for at de gidder å komentere i det hele. De er bare sjalu og tragiske. De burde bry seg om seg selv og ingen andre. Det er din blogg, du bestemmer hva som skal stå i den. Personlig så elsker jeg bloggen din, er innpå hver dag. Og det hadde ikke gjort meg noe om du hadde blogget mye mer. Men du har jo et liv du også. Er ikke vits å drite i alt for at folk du ikke kjenner skal bli fornøyde. Lev livet ditt og drit i stygge komentarer. Ha bloggen din som et bra minne, ikke et dårlig. Det er ditt valg om du vil feste og snuse. Du lever et normalt tenåringsliv som alle andre. Folk som snakker dritt bare pga at man vil more seg med venner en helg kan vel få lov å komentere så mye dritt som de vil. De blir ikke noe klokere av den grunn. Og igjen, det er en grunn for at du ligger på førsteplass. Folk elsker bloggen din, elsker innleggene dine. Og de som gidder og komentere dritt er rett og slett bare sjalu på det nydelige utseende ditt og den nydelige personligheten din. Jeg elsker bloggen din, stå på Therese! Håper du ikke gir deg med blogginga med det første 🙂
   – Ane, 16 år 🙂

  69. Jeg forstår ikke at DU klager? Det er ikke snakk om bestemte mennesker som skifter mening, det er snakk om mennesker med forskjellige meninger. Er ikke leserne fornøyde? Av de kommentarene jeg har lest på bloggen din virker det som de fleste digger deg. Og hvilke mennesker er det? Jo, 8-14 åringer som legger igjen sånne kommentaren om at du er så kul, fin osv.
   Du ligger på 1.plass, og siden du får uttalige positive kommentarer fra småjentene, burde du heller ha fokus på det…

  70. Folk som klager, får bare klage i vei. Bloggen din er favoritten min! What doesn’t kill you only makes you stronger, so haters can keep on hate:)

  71. bloggen din er kjempe bra , men du blogger litt lite syns jeg da .. men det er din blogg å du bestemmmer selv hvor mye du orker og så mye tid du har! Jeg syns det er kjempe fint med mange bilder av deg , men kanskje du kunne prøvd å få bilder av andre og så , du bestemmer! ? : )) elsker bloggen din , fast leser – stå på!

  72. Hei Therese 🙂 de folkene som klager sånn, beskriver mere seg selv 😉
   du er mitt største blogg forbilde, og jeg synes du poster nok innlegger 🙂 de som skriver drit til deg – får du bare drite i de, og det klarer du jo faktisk bra 😉
   lykke til <3

  73. Jeg synes du har blitt flink til å blogge ofte, jeg! 🙂 Og det er en grunn til at du ligger på førsteplass – fordi det er folk som gidder innom hver dag, fordi de liker bloggen din. Just like I do.

  74. digger deg, kløft er tøft! har man pupper, vis dem frem ! drit i alt dritt. vær deg selv, blogg slik du vil og ikke bry deg om at du skal gjøre alle fornøyde. Det går bare ikke! 🙂 STÅ PÅ!

  75. “Når har jeg sagt at jeg er en drittsekk? Jeg er heller ikke stygg mot moren min, og jeg røyker hvertfall ikke. Skulke har jeg ikke gjort på en god stund. Så du har tydeligvis et hellt feil bilde av meg.”
   Om det ikke stemmer, så er det et bilde du selv har bidratt til å forme?
   http://tcmn.blogg.no/1294332721_unnskyld.html#comment
   http://tcmn.blogg.no/1303387976_viste_du_at.html
   For å komme med ganske nylige eksempler. (Ikke at jeg kritiserer oppførselen du har beskrevet der, men det blir feil å hele tiden være så ~ærlig for å så ikke backe det opp. Du har da sagt du har drittsekk tendenser?)

  76. Bra at du ikke tar deg nær av hva folk mener om deg ! Folk vet ikke noe om deg bedre enn det DU gjør selv! Bloggen din er helt super og jeg synes at du fortjener å ligge på første plass! :)’
   De som skriver at du er hore er horer selv og sjalu! Du er kjempe flink til å blogge og bare forsett med det! Jeg skjønner ikke hvorfor folk skal hakke ned på de som ligger på førsteplass? Det samme skjedde med VOE og hun slutta! Du må ALDRI slutte å blogge! ALDRI!!! Du er kjempe kul og pen 🙂
   Love you therese <3

  77. Unnskyld meg, men jeg har lest gjennom nesten alle kommentarene og jaa…jeg har kanskje lest max 2 dritt-kommentarer…

  78. det er din blogg å du skriver det du vil å legger ut det du vil! ikke blogg på måten som gjør leserne dine fornøyd men på den måten som er deg å den måten du vil 🙂 du har gjort det alltid tidligere å det har jo ført til en 1. plass på blogg.no såehh

  79. det er en grunn til at du har 1. plassen, så den fortjener du absolutt! ellers ville du jo ikke hatt den:) du er uuuuutrolig pen therese – er nok bare jenter som er sjalu *1000 på deg!

  80. Dette er DIN blogg, INGEN kan si hva DU skal gjøre, me det mener jeg at DU bestemmer, INGEN andre.. Du blogger på din måte… 🙂

  81. haha, drit i dem! de er bare sjaule på deg. de sitter sikkert bare hjemme i soffan å råtner, å når de ser at du har faktisk har noe å gjøre, blir de sjalu 🙂 tripper halvparten av de som har kommentert at du viser kløft, bare er sjalu for at de ikke har pupper. whats the thing, alle har jo pupper, så hva er problemet at du viser at du har pupper? haha, folk er så jævla teite

  82. Drit nå i det, du er digg og nydelig.
   Men weight gainer? come on. Hvorfor skal du (som jente), ha det?:O Dessuten, skal du bygge muskler, må du ha i deg protein… men ikke at pumpa jenter er noe fint.

  83. Tror egentlig det ikke går ant å lage et innlegg unten å få stygge komentarer, og fra anonym litt lengre opp der at du ikke er et så godt forbilde – det sa du jo selv i innlegget. Snakk om å være blind.
   Synes bloggen din er topp og at jeg er fast leser, blir fornøyd med hvert innlegg.
   btw, den andre greia fra en anonym person – at du presses b0obsa 90 cm er jo bare tøv. KLØFT ER TØFT.

  84. jeg synes du blogger bra, jeg kunne ikke være mere enig end JULIE. Det er din blogg, det var deg som oprettet deg til en blogg, så selvfølgelig er det deg, som bestemmer når det er din blogg. Ikke la andre bestemme over din blogg, skriv hva du selv føler 🙂
   Digger deg! Digger bloggen din!

  85. jeg digger bloggen din og liker at du ikke er helt sånn “voe-ish”. men jeg syntes du ikke skal høre på hva alle andre sier, blogg om det du vil. Så får de som ikke liker det slutte å lese bloggen din mens resten av oss kan fortsette. Det er din blogg 🙂

  86. Digger både deg og bloggen, så drit i stakkars no-lifers som kan stikke kommentarene sine en viss plass der gresset ikke gror, og blogg som du selv vil. STÅ PÅ!

  87. herreguud da ! fuck dem !
   d er din blogg ?
   om de ikke er fornøyd slutt å les bloggen da ?
   herreguud ! jeg synest du er dritt kul !
   du er faen meg ikke hore ?
   jeg liker blogger som tar mange bilder både av seg selv og andre ting ü
   syns du må bare fortsette me d du liker .. og ikke slutt med blogg..
   og legg ut så mange innlegg som du vill om dagen og hva du legger ut som bilder…
   jeg elsker bloggen din akkuratt sånn som den er… <3
   og visst du ha orket og lest dette innlegge so mener jeg d ....
   som sagt fuck dem som klager !
   mhv Frida (forgotmyname.blogg.no

  88. Jeg digger bloggen din, Therese! Om folk ikke liker det du skriver om eller bildene dine er det jo bare å la være å dra inn på bloggen din ! Det er jo ditt liv, og din blogg ! Det er jo faktisk en grunn til at du er på 1.plass da, det er jo fordi de fleste liker det du skriver om. Du er et veldig bra forbilde for de fleste <3 Du innrømmer jo på bloggen at du snuser osv.. ALLE som er på din alder prøver jo og røyke, snuse, drikke osv. I allefall de fleste. Det er jo faktisk bra at du skriver om det, for da virker man jo mer normal og ikke bare sånn blond barbie perfekt jente 😀 hahhah <3 Digger deg iverfall,Therese. Det er jo ditt valg om du skal slette bloggen din, men jeg håper du ikke jør det. Du er et utrolig bra forbilde bare så du vet det ! FUCK alle folk som skriver dritt til til noen man faktisk ikke har noen grunn til å skrive dritt til. Hva har du egentlig gjort galt ? ;o DIGGER DEG OG BLOGGEN DIN !!!! <3

  89. Du må ikke høre på drittfolka!!!!
   Jeg digger deg og bloggen din, du skal hverfall ikek forlate 1. plassen!!!
   Jeg elsker å lese blogen din, og det er du som bestemmer hvor amnge bilder og ossen bilder du skal legge ut på bloggen 😀 Jeg elsker deg Therese! :)))

  90. Skriv om det du vil! Det blir som oftest best :] Og bilder er mye lettere å fange enn tekst, så tror det er lurt å ha mange av. Stå på Therese : D <3

  91. Du er den du er, blogger som du vil, ingen kan nekte deg det. Jeg syntes du har mye bra på denne bloggen, mange fine bilder og slikt. Men hvis jeg skal være ærlig, så syntes jeg fokuset på pupper og kropp blir litt for stort. Greit at du er fornøyd med kroppen din, for det har du all grunn til, men når enten puppene eller rumpa (or whatever) er i fokus på over 50% bildene her på bloggen din er det litt drøyt, mener jeg. Og du må tenke på at du er et forbilde for så utrolig mange ungdoms jenter som ser opp til de på blogg.no, kanskje du skulle slutte å blogge om snus? Du virker som en så herlig jente, ikke gi folk feil inntrykk av deg, det er ditt eget valg hvordan du velger å fremtille deg selv på.
   Men uansett, du er en vakker jente… men tenk til på hvordan du fremstiller deg selv. Stå på, ikke gi deg!

  92. Er det så rart folk begynner å kommentere når du skikkelig stiller deg opp på bilder, med masse push-up og stor utringning? Snakker f.esk om det 4 bildet på innlegget:( Går inn i en sørgeperiode)
   Virker som du er liiiiiiiiitt stolt av puppene dine når du stiller deg opp sånn at puppene dine vises så mye…

  93. det med kløfta er jo fordi du bruker så jææææææævlig push up til og ikke ha spesielt mye der og fordi du presser det mest mulig fram. du er så liten at det rett og slett blir stygt.

  94. jeg skjønner deg godt!<3
   utrolig irriterende, jeg hadde blogg men slettet den for jeg jeg følte også det du føler!<3
   STÅ PÅ!:)
   IKKE GI FRA DEG FØRSTEPLASSEN! du er best<3

  95. Hei 🙂
   Jeg ler blogger men bare de jeg kjenner sine, untatt din.
   Ikke slutt å skriv om snus og drikke og sånnt, det er det som gjør det interesant..
   Da kjenner man seg mer igjen, for nesten alle begynner å drikke en dag, og nesten alle jenter liker å vise litt kløft..
   Uansett så skal men skrive om seg selv, og hvis fest og snus er en stor del av din hverdag, så skal du så klart skrive om det..
   Jeg syntes du er drit kul, og du er et stort forbilde for meg..
   STÅ PÅ THERESA..!! 🙂

  96. Bra at du blåser i det andre sier,du er tøff!!
   Men det folk har skrevet om at det som blir lagt ut på nett,blir på nett.Og når du får deg jobb,og sjefer/kolleager googler deg opp,så er det de bildene som kommer frem.Bare det noen av de få mener!
   Men ellers syns jeg du blogger super bra,ikke slutt!!!!! <3<3

  97. de som kommenterer så sykt stygt, kan bare takke seg selv for at du ligger på første plass! Hadde de ikke klikket seg inn, hadde de ikke blitt regnet som lesere heller. Og jeg er helt sikker på at nesten alle de som slenger dritt på bloggen din, er innom her fast – eller så er de sjalu på din suksess som de ikke klarer å oppnå selv. Jeg vet ikke engang om du leser alle kommentarene i dette innlegget, men jeg håper du får med deg de kommentarene her som faktisk er støttende mot deg. Det er mange som klager på bikinibildene, har også lest om det på en annen blogg. Men jeg er sikker på at de som klager, er folk som kun spiser McDonalds 24/7 og som ikke har så mye som en sandkorn av tanker som gjelder trening. Du fortjener 1. plassen – for hvis ikke hadde du ikke vært der. Det er alltid toppbloggerne som får dritten slengt, selv om det er mange av de “normale” bloggerne som faktisk blogger med dysleksi og ser ut som rester etter 2. verdenskrig. keep up the good working girl, let the haters burn!

  98. Ikke gidd å bry deg om folk som skriver dritt, det er tross alt din blogg. Du bestemmer jo hva du vil gjøre med den eller ikke – hvilke bilder du legger ut eller ikke, og hva du velger å skrive om eller ikke :)) Stå på!

  99. Hei! æ elske bloggen din, å æ syns ikke du burde bry dæ så mye om andres meninge 🙂 eller, d e jo selvfølgelig bra å blogge om det læseran vil læse, men detta e DIN blogg å du burde blogge om d som innterresere dæ (du gjør jo d da) 😉 håpe virkeli ikke du tar innpå dæ nåkka av d dritte som nån av de sjalue folkan slæng på dæ! 😉 Keep up the good work ;))

  100. Jeg synes du er tøff som innrømmer at du fester og snuser. Du er tøff som ikke fremstiller deg som en perfekt barbiedoll på bloggen. Jeg digger bloggen din btw! Keep on going

  101. Litt enig med Sara over her, tenk på alt du har fått av leserne da! Mac, iPhone osv. Istendenfor å fokusere på de som kommenterer dritt, kan jo sette pris på de som daglig skriver lange kommentarer om hvor mye de digger deg, og hvor pen du er?
   Bloggen din har blitt litt vel overfladisk, synes du var bedre før – men det er DIN BLOGG og du som bestemmer 🙂

  102. Liker bloggen din akkurat som den er,det er du som har bloggen og vis de ikke aksepterer det så kan de jo bare drite i og lese bloggen din og drite og blande seg i DITT liv!
   Elsker bloggen din akkurat som den er <3

  103. Jeg tror du er ærlig, jeg tror du er snill, jeg tror IKKE du er hore, jeg klikker ikk med kløfter ( kløft er tøft 😉 ) Jeg elsker bloggen din som den er!! 🙂 Ikke endre på NOE! Og jeg vil bare si sorry for at jeg la ut en kommentar for neoen dager siden som var slem, jeg ble sviktet av veninnen min, og hun er sånn som deg ( DET ER IKKE VONDT MENT <3 ) Så jeg kunne ta ut sinnet skrev jeg noe stygt. Jeg er veldig lei for det Therese<33 Sorry!!

  104. Først vil jeg bare si at JEG DIGGER DEG, THERESE!♥ men altså halo dere fuckings haters der ute, Therese blogger akkurat som HUN vil, hun legger ut akkurat sånne bilder som HUN vil og hun tar så mange bilder av seg selv som HUN vil! Drit i å bland dere oppi livet hennes. Hvis dere missliker det, altså nå vet ikke jeg hvor mange som har prøvd å få dette opp for dere, DRIT I Å GÅ INN PÅ BLOGGEN HENNES DA!. Er det så jævlig vannsklig å forstå? Bare prøv å tenk at det er dere, hadde ikke vært så javla kult å bli slengt dritt til og fått beskjed av lesere om at hun er stygg mot moren sin hver e-n-e-s-t-e dag! assa, jeg blir helt sjokka når jeg leser dette, men heldighvis så har jo de fleste som kommenterer hjerneceller nok i huet sitt til og forstå at hun lever livet sitt sånn som hun vil. Åh herregud, jeg vet at dere haters ikke bryr dere om at vi med vett i huet prøver å få dere til og forstå, men ta dere to sekkunder av livet deres å tenk på at det er DERE det er stakkar på, det er DERE som ikke har no liv, det er DERE som er STYGGE mot noen her og det er DERE dette går uttover seinere.
   takk for meg! Therese sier det igjen, JEG DIGGER DEG 😀
   Stå på, tøffa! ♥

  105. det er din blogg, andre skal ikke bestemme hva du skal skrive og ikke skal skrive eller hvilke bilder du kan legge ut å hvilke du ikke kan legge ut.

  106. litt enig med sara og malin… men det er jo viktig å si ifra for det er jo din blogg, og da er det jo du som bestemmer 🙂 men kan du skrive mer om hva du gjør om dagen + bilder kanskje?
   men du har en superkul blogg og fortjener å ligge på 1. plass 😀 <3

  107. Du e bare helt fantastisk Therese å ikke bry dæ om drittungan som skriver stygge komentarer!!Stå på lille venn..<3333

  108. De som skriver sånn er bare teite.. De bare beviser at de er sjalue når de skriver sånn! Bra at du ikke tar deg nær av det! Folk kan faktisk ta seg nær av sånn,og det er bra at du ikke gjør! Jeg er en stor blog fan av bloggen din,og denne bloggen handler om deg og ikke noen andre!!
   Klem Viktoria/ http://viktoriasmenes.blogg.no

  109. Det er din blogg Therese. Ingen kan bestemme over hvordan du skal kle deg eller hva du skal gjøre ? Det er jo en grunn til at alle de som er på bloggen din er der. De vil bare rakke deg ned for de er misunnelige !! Ikke hør på de, tenk heller på de 20 000 andre som liker bloggen din slik den er. Jeg elsker bloggen din ! Stå på videre Therese !! : – D

  110. Vet du hva? Du er ingen av de tingene folk sier! Man trenger ikke være hore fordi om man viser litt kløfft??? Og det er jo du som bestemmer hva du skal blogge om og hvordan du skal se ut..!! De som ikke liker bloggen kan jo bare slutte å lese eller la være å komentere! De skjønner kanskje ikke at noen kan bli lei seg når de skriver styggt!
   Jeg vil bare si at jeg ELSKER bloggen din! Og du er best unasett! Du fortjener første plassen, men ikke alle de stygge komentarene.. DU er pen og har fin klestil og alle kan jo være så uheldige å få litt brunkrem på jakka! Alle er ikke perfekte, men du er jammen ikke langt i fra!
   Stoooooor klem fra Ingrid <3

  111. Det er jo ulike folk med ulike meninger som skriver kommentarene da… Det virker som du tolker det som at det er en person som skriver ulike ting på bloggen din hele tiden

  112. jeg digger deg!!!!! skal man liksom gå med burka og sitte inne og strikke hele dagen fordi du har ikke lov til å gjøre som du vil? dummeste jeg har hørt.

  113. herregud! ikke bry deg om de slemme og teite tingene folk sier. Du er perfekt!!! betstemm selv hvordan du vil ha det! det er jo trosalt din blogg! masse bilder er fint, og ihvertfall av deg:):)
   digger deg therese og bloggen din:))
   hilsen fast leser.

  114. Synes bloggen din er kjempebra!!! Du fortjen er virkelig 1 plassen. Når man har blogg må man jo bare regne med at noen ikke har annet å gjøre enn å slenge dritt……Tapere:( Du er forresten dritpen:)
   IKKE GI DEG!!!;))) <3

  115. D viktigste er at du vertefal ikke tar deg nær av kommentarene!!!!! det er helt sykt hvor sjalu å sure folk kan bli.. det er jo vi lesere som gjør at du ligger på første plass, så det kan jo ikke du gjøre noe meg 😀 kos deg videre! PS. synes du skulle klippe håret enda litt kortere 😉 KLEM

  116. Jeg elsker bloggen din, og du er et stort forbilde for meg og alle andre jenter. Skjønner ikke hvorfor alle skal kommentere slike ting. Har de noe negativt å si er det fordi de er ukomfortable med seg selv.. ♥

  117. IKKE bry deg ! Haha vet at det er 30298458 komentarer om det ,
   men her er en fra meg å 😉 Digger bloggen din ! syns du er flink jeg ,
   jeg mener… du er jo faktisk på 1. plass !

  118. Det er bra at du ikke tar deg nær av det de sier, de er bare sjalue! det er jo din blogg, og da kan du skrive og gjøre akkurat som du vil! hvis de ikke liker det skjønner jeg ikke vitsen i at de besøker bloggen din en gang :p jeg elsker bloggen din jeg, og synes du fortjener 1. plassen.

  119. Må nesten tenke litt på aldersgruppene som leser denne bloggen da , 10-12 åringer som sitter og leser att du banner som faen , og legger ut mye festbilder 🙂 og den er også en mellom ting mellom 10 bilder og 0 :)) men stå på videre!

  120. Du kommer aldri til å klare å tilfridsstille alle leserne, noen kommer alt til å klage på noe.
   Så jeg synes du skal blogge om det du vil, det er din blogg og det er du som bestemmer. Å hvis folk ikke liker bloggen din, og klager på alt kan de slutte å lese den, da slipper de å lese ting de ikke er fornøyd med.

  121. DU MÅ LEGGE UT FLERE BILDER AV DEG, DU ER FOR DÅRLIG BLOGGER
   HERREGUD DU BOGGER FOR MYE ER DU SELVDIGGER DU HAR ALTFOR MANGE BILDER AV DEG HERREGUD
   jkjk

  122. 1. Hun kan ikke gi fra seg førsteplassen. Det er dere lesere som sørger for at hun har den. HVis haterene vil at hun skal ”falle” ned noen hakk må de slutte å lese bloggen.
   2. Det er hennes liv og hun gjør det hun vil med det.
   3. Bloggen er ikke til for å ”tilfredsstille” dere. Men henne selv.
   4. Vi leser bloggen fordi vi synes livet hennes virker spennende.
   5. Hva er så galt med å legge ut mange bilder av seg selv og kløfta si? oO
   6. Alle har lov til å like seg selv. Hun liker hvordan hun ser ut og hun viser oss at det ikke er noe galt med å like utsende sitt.
   7. Jeg kan si at nesten alle banner. Det er ingen som tvinger de minste til å lese bloggen, Og herregud, jeg tror ikke det blir første gang de ”hører” noen banne.
   8. Det er alltid greit å komme med kritikk. Men da mener jeg ikke: ” Åh! Du er ei skikkelig hore!”
   Men ting som kan hjelpe henne med å kanskje forbedre bloggen.
   9. Jeg synes hun gjør en god jobb. Og hva forventer dere egentlig? Rett før sommerferien skjer det mange ting som tentamen og eksamen for eksempel.
   10. Det er sykt lite vits i å hakke ned på en annen person bare for å føle seg bedre. Tenkt før du skriver: ”Kunne jeg sagt dette til ansiktet hennes?”. Hvis du ikke kunne gjort det får du drite i å skrive en dum kommentar. Så klager dere på at det er folk som er 10+ som leser bloggen og at hun skriver dumme ting. Vell det hjelper ikke når dere lesere skriver: ” Du ser ut som ei hore, Therese!”.
   11. Til slutt har vi den der: ” Vær mot andre slik du vil de skal være mot deg”. 😀

  123. digger bloggen din AKKURAT fordi du ikke gjør som alle de andre bloggerene! du er en som gir litt mer faen, og fortjener førsteplassen for fullt synes jeg, mye mer enn de rosabloggerne som fremstiller seg selv som mor og far lille engler og gjør alt perfekt…. du er SÅ mye bedre enn dem

  124. Kjempe fin blogg, elsker den så fint at du ikke bryr deg jeg blogger litt selv, og en gang fikk jeg en stygg kommentar der en kallte meg bitch og sånnt .. Jeg ble så lei meg men håper du er sterk I LOVE YOU BLOG ! (YY) <3

  125. Det er ditt liv, drit i det folk bak skjermer og blogger sier om deg. De vet ikke mer enn det du poster på bloggen. Dessuten syntes jeg at det er bedre med altfor “mange”, enn altfor få bilder ;). Også til personen over, hun behøver absolutt ikke farge brynene sine lysere … Da blir det ikke noe pent, tror jeg. Anonyme kommentarer burde du hvertfall ikke bry deg om. De er bare pyser etter min mening!! :D. 😀 😀 😀 😀

  126. jeg digger bloggen din Therese og drit i de som kommenterer dritt de er bare lonere som er så jævla sjalu!! <3<3

  127. haha, du ber om det når du e så jævla fjortis som 16 åring og ikke spis i det heile tatt! ANOREXIA! ææsj

  128. det er jo dere som bestemmer om hun skal ha første plassen siden dere som besøker bloggen, komenterer den og alt det der, og hvis dere ikke liker bloggen hvorfor gidde å lese den da?

  129. Vil ikke kalle bloggen din en bra blogg, men ok å lese om man ikke har annet å lese.
   Litt høy bimbofaktor.. men er det din greie så får du ha det slik. Men du fortjener ikke 1.plassen etter min mening da.
   Jaja, lykke til videre anyway…

  130. Det var jeg som skrev det omg Lars Tanger hvis du leste det, jeg mente det ikke som en negativ kommentar.. Bare sa hva jeg mente -.- Du er fortsatt pen 😀

  131. ikke bry deg om folk som slenger dritt, bare en gjeng med fjortishorer som tror de er så mye bedre selv 🙂
   MISUNNELSE heter det ! Men jeg synes du burde blogge minst ett innlegg hver dag, leser bloggen din dagelig og da er det gøy å ha noe nytt å lese hver dag 🙂
   Stå på videre ! 🙂

  132. Bra at du ikke lar de dumme og frekke kommentarene komme nær deg. Og jeg syntes det er teit at folk syntes du aldri blogger for det gjør du jo. Bare du må jo leve livet ditt og være med venner, ikke tenke på bloggen hele tiden. Og frekke kommenarer viser bare at de er sjalue på deg siden du er på førsteplass. Men offer gidder de og kommentere og lese bloggen din vist de syntes du er så teit.
   Elsker bloggen din, håper du aldri stopper å blogge ; ) Håret ditt ble foresten veldig fint, du passet det. 😀

  133. må le når jeg ser alle disse teite og utrolig barnslige kommentarene!
   En blogg er en personlig ting, derfor skal du skrive om ting som er deg, som du gjør og bryr deg om, ikke det alle andre vil du skal skrive om. alle bloggere har opp og nedturer, noen perioder er bloggingen bedre enn andre ganger. sånn er det bare! Kløft er vel noen de fleste har, skjønner ikke helt problemet. skal man liksom gjemme seg i høyhalsede pologensere hver gang man skal ta noen jævla bilder?
   synes du ikke skal bry deg om det andre sier og blogg videre som du vil! liker bloggen din og synes du er en fin jente 🙂

  134. Blir kvalm av å lese disse stygge komentarene noen kommer med. Unødvendig er det også .. Syns du skal få gjøre som du vil med bloggen,jeg er fast leser uansett – og kommer alltid til å være det! Kan jo si litt om hva jeg vil se mer av ; noen videoblogger,dine favorittsanger og kanskje ha en spørsmålsrunde? 🙂 STÅ PÅ! 🙂

  135. Skriv sånn som du pleier, leser bloggen din fordi du skriver bra. Visst ikke så hadde ikke jeg lest bloggen din. Så dere som ikke liker bloggen, ikke les bloggen da! så enkelt er det. Så slipper dere å se på hun i bikini bilder osv.
   STÅ PÅ VIDERE Therese 😉 😀

  136. DU ER BEST! DIGGER DEG! Du er en helt vanlig jente, tror det er derfor jeg leser bloggen din så ofte. Du er liksom ikke voe-perfekt, men vanlig. Selvfølgelig har du PERFEKT kropp og utseende, men det jeg mener med vanlig er personligheten din, og det som gjør bloggen enestående er at du blogger om hva du vil og er ikke så jævlig avhengig av hva blogglesere sier.
   Stå på ! Ikke bry deg! Kle deg som du vil, hvorfor skal dem bestemme over deg? Be dem dra til helvette, eller bare overse dem. DU ER DRIT RÅ!

  137. Jeg digger deg Therese! Du er på en måte forbildet mitt fordi du ikke prøver å si at du er en perfektunge. Det er det som gjør deg som ett forbilde! 🙂

  138. Tror det var flere snille kommentarer enn stygge på dette innlegget 🙂
   Synes du heller burde blogge sånn som du vil. DU bestemmer hva DIN blogg skal handle om, og om det er noen som synes det er upassende eller ikke liker bloggen din, så trenger de vel ikke å lese den da.. ?
   Har man kløft, så er det jo bare teit å ta på seg genser eller knyte et skjerf i halsen når du skal ta bilde til bloggen, kun fordi det kanskje er noen mindreårige som leser bloggen din.. Det er jo faktisk helt naturlig med kløft egentlig..
   Det teiteste er jo når alle haterene ikke tør å skrive inn bloggadressen eller navnet sitt engang, men de tør å kommentere dritt..

  139. Jeg synes du er kjempe flink til å blogge, bra du ikke bryr deg om hva de andre kommenterer! Du er et bra forbilde! Digger deg! <3

  140. det er bare å drite i de andre! jeg liker at du ikke har sånn ” miss perfect 2011″ blogg 😀 digger det!

  141. Jeg digger deg og bloggen din, og de som kommenterer dritt, kan bare slutte å lese bloggen din hvis de ikke liker den. Men det er èn ting jeg lurer på, og det er om du kan lage en video der du synger?:-D

  142. Haha , hvis dem har så mye mot deg hvorfor leser dem bloggen din da?
   Tragisk av dem å tru dem er så mye bedre , keep going Therese :3
   -Hilsen MAJ

  143. jaja du er på 1.plass da…:) !
   Tenk på alle leserne som skriver fint istede for de som skriver stygt!
   Men du viser en 90 meter lang kløft da, da må du neste forvente at folk reagerer..
   jajja

  144. Jeg skjønner litt hvordan det er ! Men de er bare sjalue, og mange bare tøffer seg og tuller ! fortsett sånn du gjør det !Du er et forbilde for noen og du har Blogg Førsteplassen, fordi mange leser bloggen din og du fortjener den, og hvis de klager er det dems skyld, er jo de som bruker tid til å se på bildene osv. Men det er jo ikke gøy og få sånne kommentarer heller da men ja…. ♣♠
   -Kathrine ! ♥☺♣

  145. litt morsomt å lese negative kommentarer.
   ikke kult å rakke ned på andre for å føle seg bedre.
   bare fortsett å blogg sånn som du vil du therese, du har flere lovers enn haters!

  146. du er best bestem selv og drit i de andre, du er deg selv og ingen andre kan bestemme hvordan DU skal være!!btw elsker bloggen din<3

  147. Synes du er kjempe kul og jeg liker bloggen din 🙂
   Du får bare drite i leserne dine om de ikke kan sette pris på det du gjør, ærlig talt.. Du gjør tross alt mye for leserne dine, og det finnes folk som aldri blir fornøyde.. Det med at folk kommenterer at du har silikon i puppene dine, eller du viser kløft osv, tror heller de er sjalue..
   Om folk ikke gidder å sette mer pris på det du gjør på bloggen, for alt du gjør og ikke gjør er visst galt uansett, så får de bare dra seg bort fra bloggen din.. Det er en ting å si i fra om diverse ting på bloggen din, men det finnes grenser på hva folk skriver..
   Digger deg uansett 🙂

  148. Therese du er en utorlig god blogger. Jeg er innom bloggen din hver dag.
   Elsker og lese det du skriver og se bildene.
   Du har kjempe bra design<3
   Du burde ikke gi fra deg 1 plass. du fortjener den!!
   Du er kul fordi du sier ting som ikke er så bra om deg selv.
   Ikke bare jeg er perfekt ting.
   Du står for den du er har jeg fått inntrykk av!
   Og de som er så frekke er bare teite. Du burde blogge om det du føler.
   Og ha de bildene du vil har osv.
   JEG ELSKER BLOGGEN DIN!! OG JEG DIGGER DEG!!

  149. jeg tror det er grunnen til at du ligger på første!
   Fordi du er ærlig, når folk spør deg om du snuser,har prøvd alkohol osv så sier du ja! det er mange bloggere som sier nei til det, men hvis du sjekker face så har de jo drikkebilder av seg selv der ute. Du er ærlig og gjør det du føler for! fortsett med det! :):)

  150. Blogg er slitsomt, jeg merker det selv om jeg nesten ikke har lesere! Det er ikke bare du som mister blogglysten, og det synes jeg virkelig de som klager burde forstå. Dem er også anonyme, som betyr at dem enten ikke blogger, eller ikke tør å vise hvem de er! Det er en grunn til at folk er innom bloggen din, altså – de vil lese det du skriver. De som skriver stygt må jo lese dem også? Blogg sånn som du vil, når du vil og om hva du vil! Så får de som vil lese, lese – og dem som ikke vil lese, la være 🙂 Det er sannheten, og det er sånn det faktisk er!

  151. Drit i hva de sier ! du blogger bra leser bloggen din!<3 og er kjempe glad for at du blogger og du må aldri slutte ! suns det er mye gøyere når du har bilder og er kjempe glad for at du blogger !!!!! kjempe glad blogg !!!! <3

  152. hahHa JEG MENER vertfall at du er sinsykt kul uansett du tør og vise hvem du er du er ikke perfeckt men det er ingen du er en sånn person jeg føler jeg hadde elske hadde jeg møtt deg du tar bilder av deg selv i bikini og med kløft er ikke det normalt da det er folka som leser bloggen din som gjør at du har første plass du driter i det meste men det er bra det går alltid bra til slutt stresser ikke med ting og lever livet du er rå kul og hvem har sakt du skal være et forbilde for folk da burde ikke icarly fått gått på nrk super for sam er jo noe for seg selv bare vær son du er !!!

  153. Det jeg mener er at store bloggere ikke pleier å skrive om sine meninger osv om ting. De pleier ikke å anbefale ting – de har bare bilder av seg selv når de deiger seg, bilder som egentlig ikke har noe spesielt å si. Outfits osv – det er gøy å se på, men burde ha en variasjon. For tiden synes jeg du har blogget utrolig lite og kjedelig – mens før, da likte jeg bloggen din bedre. Men det er jo smak og behag. Men om du ikke bryr deg, hvorfor lage et innlegg om det da? Men altså – du får jo nesten ikke dritt? Folk sier meningen sin, slik som jeg gjør nå – dette er ikke dritt, ikke slik jeg ser på det. Det er bare min mening. Men å si at du er hore, noe du helt sikkert ikke er, og uttale seg for hva du er og hvordan du er, er utrolig barnslig og viser bare hvor jævlig lavt den personen suger. Men som jeg leste lengre oppe, det er jo ikke bare èn person som skriver dette – alle har forskjellige meninger. Og du har UFATTELIG mange lesere så det gir vel litt mening?

  154. De som sier at du ser ut som en hore, er helt feil! Da vet ikke de hva en hore er, du selger deg ikke. Jeg synes bloggen din er kjempe fin og følger fast. Synes du kunne kanskje hatt litt mer innlegg, men det er opp til deg. Jeg skjønner deg godt at ikke du ikke gidder å skrive/lage innlegg, når folk bare klager. Bestemm dere folkens liksom. Jeg synes du burde ha 3-5 bilder, det er passe og hva er liksom galt med bilder? Det er jo bedre det enn ingen. Folk er rare, ikke hør på dem. Det er din blogg, du bestemmer, gjør hva du vil ! Jeg liker bloggen din uansett 🙂

  155. man kan aldri få alle fornøyd , uansett hvor hardt man prøver , bare vær deg selv , det er det beste du kan gjøre 🙂

  156. Digger måten du er så care på! Digger nordlendinger! Digger deg! Du kan gjerne bruke mer “nordlendings-uttrykk”, det er så jævla gøy. Og se til helvete å drit i alle de som sier at du må passe på hva du legger ut av bilder og skriver osv i forhold til yngre lesere. Det er foreldrenes ansvar å passe på hva barna leser og ser på på nettet. Keep on going strong giiirl!

  157. omg, æ blir såååå irritert av alle dokker som aldri blir fornøyd ? Synes du e heeelt perfekt, Therese<33 Ikke noe å bry sæ om. <3 Hah, ja, æ e å fra Tromsø, som du sikkert ser^^<3 digge dæ, du e beeest!

  158. Blogg det du ønsker selv! leserne dine vil jo ikke att du skal være en annen person en den du er!
   Jeg leser bloggen din hverdag, og jeg liker alt jeg ser og leser, ellers hadde jeg jo ikke lest den.
   Til de som misliker bloggen: DRIT I Å LES DEN, HERREGUD!!
   Elsker bloggen din Therese! forsett med det du gjør akkurat nå:)

  159. Så bra at du legger det frem på denne måten! Jeg syns du virker som en jente med bein i nesa, som det fins i grunnen fåtallet av i dag! Og det at du tør å legge ut bikinibilder og vise kløft, da forteller du jo bare alle at du har selvtillit, noe som er en fantastisk ting å ha! At du snuser er jo ikke en positiv ting da, men det er jo noe du selv bestemmer og som ingen andre har noe med! Det er din avgjørelse, og ingen andre kan bestemme det for deg! Stå på Therese, du er en pen jente med selvtillit, og det er ingenting galt med det!

  160. hehe, kjenner igjen det du skriver fra tidligere toppliste bloggere,(eks. voe, annais osv) du kan jo tenke sånn da, de som skriver at de syns bloggingen din er dårlig, de leser den jo faktisk akkurat bloggen din, så hvorfor gjør de det? jeg mener, liker de ikke bloggen, SÅ DRIT I Å LES DEN DA!!! jeg har aldri skjønt hvorfor folk gidder å skrive sånt…
   en ting er sikkert, det finnes mye rare folk. det er bare å drite i dem. blogg om hva faen du vill. de som liker det liker det, de som ikke liker det, who cares??!

  161. Therese, ikke hør på det folk sier om deg, du er på topplisten fordi du er en god blogger, selvom du ikke blogger så ofte. Syns alle de som slenger drit burde tenke seg om to ganger, tenk om det var deg som hadde en blogg som dritmange kommenterte dritt på ? Det er ikke kult å skrive inn et annet random navn, og skrive dritt på andre sin blogg!
   Og dere sier at hun hele tiden viser pupper, presser kløft osv, hun kan ikke noe for at hun har store pupper og ikke dere 😉 SYKT teit å sitte å være så sjalu på henne, bare fordi hun har kjempefin kropp, og viser den frem i noen av innleggene, og det får hun jo lov til! Bikinibilder, hallo? Du tenker jo ikke når du går på stranda i bikini ”Herregud, alle kan se meg!” Det er ikke verre å legge ut bilder av det heller, da..
   Skjerp dere folkens, hun er en kjempeflink blogger, blogger når hun vil og hvordan hun vil. Stå på, Therese, ikke la haters knekke deg! Du er mye bedre enn dem, elsker bloggen din <3 Håper du ser denne kommentaren, vil bare at du skal vite at jeg og alle dine lesere digger deg sykt mye ! Du er best <3
   - Julie Maria Haugli

  162. Det ble kjempe fint når du fikk farget den etterveksten… og jeg synes du blogger helt perfekt jeg Therese
   du har jo andre ting å gjøre enn å skrive på bloggen heletiden..

  163. Av og til kan du blogge litt lite ja, men du har jo faktisk et liv? Når du først blogger syntes jeg du blogger utrolig bra! 🙂

  164. Du klarer nok aldri å få alle fornøyde, fordi så mange vil forskjellige ting. Men skriv og gjør akkurat det du selv vil. Det funker nok best. Stå på pia! 🙂

  165. din blogg. ditt valg. det er dem som leser bloggen din, deres problem.. men jeg hadde helt ærlig ikke hatt noe imot å se bilder av litt andre ting feks 🙂 no offence. stå på! 🙂

  166. Det er DIN blogg, det er du SELV som bestemmer. Ingen kan komme å klage på at du er på 1.plass. Det er ikke noe du selv har bestemt. Du har ingenting du skal beklage og du må jo gjøre noe riktig siden det er så mange som leser bloggen din. Blogg som du alltid har blogget. Er alltid noen som må kommentere og være sjalue eller frekk på den som eier 1. plassen. Vil de virkelig at du ikke skal være på tobb, så får de bare gi F i å komme inn hit å kommentere. Er jo deres egen feil at du har så mange lesere.
   DU ER FLINK og jeg er til og med 19 år og synes du har en bra blogg 🙂

  167. hadde du skulle gjort alt leserne ønsket ville det jo ikke blitt din blogg lengre, da ville det blitt en leseerblogg? dette er jo din blogg som handler om deg og ditt liv og da bør folk forvente bilder av deg både med og uten klær om det er det som måtte komme. om folk ikke liker bloggen kan de trykke seg ut av siden og ikke gå inn og se neste gang siden de vet de ikke liker bloggen din. At du pusher puppene dine har ikke noe og si. jeg selv har silikon og bruker en 65 I/J i bh størrelse og JEG pusher enda tilogmed! viser kløft fordi jeg føler meg mer finere og jente av det. Pupper er feminint og det er ikke alle som har pupper og blir da sjalue når de ser at andre har det. jeg har dritt på bloggen min heletiden jeg så jeg har begynt og blokke de som skriver dritt så slipper jeg og høre meningene dems. Men at folk skriver dritt sier mer om dem enn det gjør om deg uansett 🙂 Elsker bloggen din og er fast leser. Sorry for at jeg skrev et sånt langt kjedelig inlegg til deg nå som du sikkert ikke kommer til og svare på uansett, men ville bare si det:)

  168. HALLOO….
   GREIA er jo at nå blogger du kun for “status”, for alt du får, all oppmerksomheten, førsteplassen. Før blogget du kun for deg selv, og da var det var spennende å følge med på bloggen din. Vil anbefale deg å lese gjennom et par innlegg du skrev for over et år siden! Der vil du se grunnen til at du nådde mot topplisten. Alle innleggene dine nå er bare flaut å lese (eller SE på da alle innleggene dine kun besår av fjåsete puppebilder.. fyfaen det må vær vondt å ha så syykt pushup en hel dag). Må ærlig innrømme at grunnen til at jeg besøker bloggen din nå er av samme grunn som Kjersti Nyland, håper du skjønner tegninga. FOR Å LE AV DEG. For din egen skyld, slutt å blogg til du har noe fornuftig å komme med. Bruk førsteplassen du har til noe positivt! Som VOE gjorde for eksempel. Du burde faktisk gå fram som et godt eksempel, men selvfølgelig(!) det er diin blogg, du bestemmer hva du gjør med den, men det merkes utrolig godt at du ikke blogger for deg selv. Det du skriver i dette innlegget gir meg bakoversveis. Blogging handler ikke om å “tilfredsstille” leserne, du skal blogge for deg selv, og av det som opptar deg og hvordan du ønsker å framstille deg selv. Måten du framstiller deg selv på nå er flaut, håper virkelig du ser tilbake på dette om 2-3 år og skjemmes.

  169. jeg har vært fast leser av bloggen din i over et år. Det skal sies at du er super fin og blogger sånn som en blogger skal blogge. du er flink. stå på! : )

  170. Herregud! stakkar jenta <3 la henne ta de bildene hun vil, er det så farlig og se litt pupper eller kløft?!!!!!! <3

  171. heiia, jeg er egentlig enig med hun ina. jeg synes du overdriver som helvette med de bildene dine, du vet at noen kan kopiere de og legge de ut på andre sider. det gjør noen sint, med vet helt ikke deg heh. men du kommer til angre vet det, kan ikke bare slutte være en hore!!!!!! HALO kan ikke faren din se bloggen eller familien dim!!! når du er på radioen å alt det der???? det må være dirt flut:o

  172. hahahh, unskyld meg, men lol!:) alle dere som sier at hun bare skal gi førsteplassen fra seg; det er jo ikke akkurat noe hun bestemmer selv? det er jo vi lesere som gjør at hun har førsteplassen? og hvis dere ikke liker bloggen hennes, drit i å gå inn på den da;)

  173. De som kommenterer dritt er bare sjalu på deg ! Det er bra du ikke tar deg nær av all dritten som kommer… for ingenting av det er sant! Voe (Emilie Marie Nereng) sluttet jo å blogge på grunn av det.. (Nå har hun begynt på blogit) Du må love å ikk e slutte å blogge, ok? De som slenger dritt må ikke vinne… Så fortsett og blogg sånn som du gjør nå! Ikke bry deg om noen ting av det… Bare ta til deg det som er hyggelig. Og du skal vite at når du viser bilder av deg i bikini… så ser du IKKE ut som en hore! Husk det? Digger deg og bloggen din! Og du Pia som har lagt ut et innlegg over meg! Det er IKKE IKKE IKKE sant det du skriver! SLUTT OG MOBB PÅ NETT!!!

  174. Stå på videre Therese, synes du gjør en god jobb! Elsker bloggen din nettopp fordi du ikke tar deg selv så høytidelig, og sier rett ut hva du mener, det er flott 😀 Blogg om det du synes er artig å blogge om, legg ut bilder du føler for å dele med oss. Det er trossalt din blogg, ingen andres! 😉

  175. Herregud så teit av folk. Jeg leser bloggen din hverdag og elsker bildene dine. Det er bare teit av folk å klikke for at du legger ut bilder av deg i bikini, hvis de folkene hadde sett ordentlig etter så hadde de sett at du lå å solet deg, i bikini på verandaen(i think) Du tok bilder, å viste frem hvordan dagen din har vært. Å være en hore er noe helt annet, å det er utrolig frekt å kalle folk for hore. Sist jeg sjekka så var en hore, en jente som selger sex på gata. Ikke en jente som soler seg i bikini.
   Oh, gad. Nå i det siste har det vært mye tentamener og eksamener og det har vært travelt, og det er ikke ofte at det er sol og fint vær i nord, så lite tid får hun på å blogge, fordi hun vil selfølgelig kose seg med fin været så lenge det varer! Jeg skjønner henne godt jeg.
   Dere som skriver sånne stygge kommentarer er bare sjalu på Therese, siden hun er utrolig pen å har en fin kropp!:)
   Drit i de som skriver sånt, Therese! Du vet “Haters makes me famous”. Vær glad for det 🙂 Og det er et stort flertall for de som elsker bloggen din.
   Klem!:)

  176. Jeg tror du missforstår litt, for det er nok sånn at noen mener at du burde legge ut fler bilder og når du gjør det så er de fornøyd, mens andre mener at du ikke burde gjøre det og da klager de.. Det vil jo alltid være mange mennesker som har forskjellige meninger, jeg tror ikke det er noen ekelt personer som aldri får bestemt seg :p Men skjønner at de roter til hodet ditt, haha! Og det med at det å vise kløft er farlig må jeg bare LE av, hahah! herregud, SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ FARLIG vettu!!!!! fyfaen, det er en kroppsdel akkurat som resten av kroppen, alle har det! skal alle gå kledd som muslimer da eller? bare vise øya? Det blir sikkert pent 🙂

  177. Sånn heilt seriøst, drit i ka andre seier dei har null peiling! eg synst du blogga kjempebra akkurat sånn som du gjer no 🙂

  178. De andre som sier det er bare syykt sjalu på deg du må få blogge på din måte og hvis de ikke liker det så trenger de hvertfall ikke å kommentere dorlig om det
   Stå på videre og driit i de andre DU ER MODIG!!

  179. Dere… Jeg er ikke sikker på om dere vet dette… Men folk legger faktisk værre bilder ut på Facebook..

  180. Det er jo pga antall lesere du har som er grunnen til at du ligger på førsteplass, du skal ikke trenge ‘ å gi den fra deg ‘. haters som er innpå her kan jo bare la vær å besøke bloggen din, og håpe at du synker etterhvert. Kjenner jeg blir irritert selv av å lese deler av de barnslige kommentarene du noen ganger får. De er ikke skrevet av annet en sjalusi.

  181. HAHAHAH, okei, trur folk at hun bare kan “gi fra seg” 1. plass på topplisten eller? det er vi, lesere, som avgjør om hun skal være på 1.plass. Øyeblikket du taster inn http://www.tcmn.blogg.no er du med på å holde hun på 1.plass. jeg leser bloggen så jeg sier ikke at du ikke skal lese den. men bruk hode jenter. Og dere som sier “Therese, du må blogge for å tilfredstiille deg, og ikke leserne!” BULLSHIT. Når man skal blogge gjør man det som oftest fordi vedkommende ønsker å ha lesere og kommentarer, det som motiverer en blogger om å blogge. Så ikke kom med den driten. Therese er veldig fornøyd med seg selv, okei? hun liker å legge ut bilder i bikini og skviste pupper fordi det for henne til å føle seg bra med seg! hun liker, hennes blogg, hun bestemmer innlegget, hun bestemmer bildene. Hun begynte å blogge med null lesere når hun var sånn 14(?) . og da er det ikke greit med slike bilder. men nå er hun 17. la jenta drikke, snuse, knulle, og vise kroppen visst hun vil. Og vil dere ikke ha noen innlegg i helgene eller? da e jo de aller fleste som har et liv på fest, og med mindre hun heng med masse 14 åringer, så kommer det til å være alkohol på fester. Skjønne visst du sitt der npo en 13 pring å les bloggen å synes det er merkelig, men vent til videregående. Du blir å få venna som e eldre enn dæ, mange over 18, og ja, da blir det alkohol. Live with it.

  182. Jeg er til en viss grad enig med deg, men er det virkelig nødvendig å legge ut bikini bilder? Tenk på hvor mange unge lesere du har. Og mange ungdommer leser bloggen din også. Jeg tviler ikke på at det sikkert er mange som ikke er så fornøyd med kroppen sin. Kanskje er de litt overvektige? Ikke vet jeg, men vi kan ta det som et eksempel. Og nå er du ganske slank og fin… Mange unge kan da lett få et press på å bli som deg, siden du faktisk ER et forbilde for mange. Og som forbilde, har du faktisk en plikt til å stå fram som en god rollemodell for jenter. Om du vil ha god innflytelse på andre, i hvert fall. Skjønner du poenget?

  183. Okei,,jeg må bare spørre men,, dere som bare skriver dritt om therese. Hvorfor gidder dere i det hele tatt å gå inn på bloggen hennes hvis det hele tiden er noe feil..
   Jeg synes therese er en kjempeflink blogger jeg 🙂

  184. jeg liker bloggen din! ikke bry deg om de som klager, de har ikke noe bedre å gjøre.og bloggen handler liksom om DIN hverdag, hvis de er uenige kan de gå å lese en annen blogg! fortsett med å blogge! 🙂 PS: de som klager på at du viser kløfta di; KLØFT ER TØFT 😀

  185. jeg digger bloggen din, og at ei som faktisk kommer fra Nordland, er på topplisten.
   all u haters go f urself!

  186. Jeg syns du er kjempe fin sånn som du er og du trenger ikke å bry deg om de teite folka som snakker stygt om deg!!

  187. syns du bare skal drite i alle drittkommentarer 🙂 ser jo det at alle dere som kommer på topplista blir overfalt av sjalue mennesker som skal hakke ned på dere såå .. du er supersøt btw! og fint hår har du også, det ser skikkelig friskt ut til at du har farga det en del ganger osv!:) ser jo ikke slitt ut i det hele tatt ;O

  188. haha, må flire av kommentara æ har lest i andre innlegg der dem e frekk mot dæ! men hør her, drit i dem! dem e så sjalu at dem e grønn før at du ligg på første plass, og faktis e flink og blogge å at du ikke blogge som om du e den perfekte jenta! du blogge jo om livet du har her i Nord! Å dem har ikke nokka liv, eller det livet dem har e å sitte på dataen og klage over andre. Å det æ skjønne minst, e koffer i ALL VERDEN dem gidd å lese enn blogg dem ikke like?! dem har jo virkelig ikke bedre å gjøre ser det ut som. Drit i dem! du har så mange som digge dæ så ikke bry dæ om de som ikke like dæ.

  189. jeg elsker bloggen din av alt jeg begynte å blogge av deg når jeg så bloggen din det så så gøy ut så jeg begynte å drit i hva de andre sier de er noen idioter!!!

  190. Jeg skjønner utrolig godt at du bryr deg, det er ikke alltid like lett å bare la være når folk er så jævlig respektløse. Du blogger som du vil, du snuser om du vil, du legger ut bilder av deg selv i bikini om du vil, det er din blogg og det er du som bestemmer. Du er på første plass, og det er jo oss lesere som faktisk går inn på bloggen din, så du fortjener den plassen. De som sier noe aent, de er bare sjalu på deg, og da kan de jo heller la være å gå innom bloggen din, i stedet for å være så sinnsykt barnslige. Om de synes ting er feil eller ikke tror deg er det deres problem. Du er kjempe flink til å variere, elsker bloggen din, stå på! 🙂

  191. Hei 🙂
   Skulle ønske jeg at jeg var sånn som deg, og ikke tok ting nært meg… men det gjør jeg! Jeg blir også kalt hore, for ting som de ikke har noe med å gjøre. Stå på, digger bloggen og digger personligheten din. Skjønner hvorfor du er på første plass 😉

  192. bloggen din er best <3
   digger den som den er !
   jeg syntes du er en sykt kul person...;D
   stå på!!!!

  193. husk at det sikkert ikke er de samme som skriver at du må ha flere bilder som sier i neste innlegg at du bør hå færre, folk har jo forskjellige meninger. Synes du er flink jeg, stå på! bare blogg som du vil så blir det sikkert best 🙂

  194. Å ha en blogg er jo slik at den som har den kan skrive ut om hva den vil, når du vil, og ha det antallet bilder du vil ha. Blir helt feil når andre klager på det. Du har jo et liv utenom, å forstår deg godt at du ikke får tid til alt. Det burde de som kommenterer stygt også få inn i hode. Synest du er flink som klarer å stå på selv hva enkelte sier til deg, viser bare at du er sterk 😉 Kjempebra!

  195. Hei Therese 🙂 Jeg syns du er perfekt som du er og dritpen.! Stå på som du gjør. Ta dine egene avgjørelser. Jeg leser bloggen din uansett og støtter deg som stor fan! Jeg gikk i første klasse på frogner når du gikk i femte klasse! Syns det er litt kult at jeg husker og vet hvem toppbloggeren er! Du er superflink. Stå på <3<3 :):)

  196. viss folk klager over at du er på topplisten det er jo på en måte dems feil da siden dem er innom her verdag, det er jo ikke din feil ! Jeg leser bloggen din vær dag og syns du er kjempe flink ! Liker at du er på topplisten syns du førtjener det 😀
   Stå på vidre og ikke bry deg om de negative kommentarene 🙂

  197. hhahaha, bare gi faen i de : )) Du blogger jævlig bra ! Det er jo en grunn til at du har så utrolig mange lesere ! : DD
   Bare fortsett sånn du driver, digger det : DD

  198. Det er så jævlig tragisk å se på de som skal leke så gærne med språkbruket når de ikke tørr å skrive hvem de er engang, hadde ikke sagt nei te å banka de nei 😉 Haha, uansett, bør de vite at du gir langt faen i hva sånne drittunger sier.

  199. herlig!
   retards dsse folka som ikke tørr og skrive hvem det er.. er sikker på at det er noen datanerder som sitter forran pc’en 24/7 så har de ikke noe å gjøre, så de kommenterer dritt hos andre, morsom!.. drit bra humor, ja jeg veit – eller?..
   ellers så er det noen wannabe fjortis jenter som bare er sykt misunnelig på det.. de har dem faktisk grunn til <3 herlig at du lager ett sånn innlegg som viser at du virkelig gir fa*n i di idiotene som .. ehh, som alle undigger.. haha, nytt ord gitt 🙂 men stå på, du fortjener 1 plassen.. om du ikke hadde fortjent den hadde du ikke vert der 🙂 leser bloggen hver dag!

  200. drit i alle de negative kommentarene – de som kommenterer liker tydeligvis bloggen din siden de sjekker innom den og leser innleggene + kommenterer !

  201. hei tcmn! jeg er en big fan av deg, og det er fordet du er en av de få bloggerene som er helt ærli, som Voe som sa hun ikke drakk og alt det der så nå er det masse bilder på nette av hun som drikker! du forteller sanheten selv om det er jærne ing ikke folk liker,.
   jeg er innpå bloggen din hver dag og syntes du virker som en JÆVLIG FET jente*!!! om jeg bodde der du bor ville jeg lett prøvd hardt for å bli venn med deg!
   og du har en sånn fet innstiling som, jeg driter i hva dere sier, noe flere folk burde lære seg!
   så blogg slik du vill blogge! ikke annstreng for at bitchye drittunger skla lese det de vill, det er DIN blogg og du blogger slik DU vill!
   mvh Lotte Frida 😀

  202. bloggen din er bra akkurat som den er! du må få lov til å være deg selv, og skrive om det du vil, det er jo det som gjør bloggen din så bra. du fortjener å være på 1!

  203. ja? det er jo slik som anonym sier du fremstiller deg på bloggen din therese.. jeg og vennene mine snakket om det her om dagen, hvor teiiiit det er når du skriver ”åååh,jeg fant en snus blalblabla”,”ååååh, jeg savner å vere tynn og liten :((((((”, så er du liksom en av de tynneste og minste man kan finne, det er jo det samme som at du kaller de som er større en deg feite… du har også fortalt om skulking, at du ikke har et godt forhold til moren din og at du brukte å stjele. Visst det er sånn vi som ikke kjenner deg opplever deg at du er, så burde du virkelig ta å skjerpe deg. For inntrykket jeg har fått av deg etter å ha vert tilhenger av bloggen i ca ett års tid er Therese. En drittunge som tror hun er sååååå kul fordi hun er tøff og snuser og er frekk. Yoyoyoyo. Og hva i alle dager var det bilde av deg som kysset med en jente for noe? Hva tenkte du liksom når du la ut det? Eller når du tok det, for den slags skyld?”ååå, nå kliner vi så setter vi på selvutløser og tar bilde så legger jeg det på bloggen så alle får se hvor kul jeg er”? haha, ikke misforstå! ER INGEN HOMOFOB!!!!! Synest bare det var litt rart. Og det som er så dumt, er at du var ikke sånn for ett år siden. jeg vet at mange har sagt det før, men mange av leserne dine er yngre. Du kan se de på kommentarene fordi de skriver sånn her: xDD <333 søtaaaah pus <333 :* <3. Hvilken person over 14 år skriver liksom det? Jeg skriver ikke dette for å vær en bitchi liten drittunge som tror hun vet absolutt alt, men jeg bare sier at dette er vertfall det intrykket jeg har fått av deg. Du burde virkelig ta å skjerpe deg og faktisk høre litt på hva leserne dine sier. ikke bare ''åååh, faens dritttunger som slenger dritt ass''. Jeg mener ikke at du skal ta det til deg men visst det er så mange som skriver det som du sier, så må det jo være noe i det?
   Ps: Ikke gidd å bli sånn; herregud, dritttunge ass. Kan ikke du bare lese det? Jeg mener ikke noe vondt med det og er innom bloggen din hver dag 🙂

  204. Elsker bloggen din! Du fortjener virkelig 1.plassen. Du er jo bare deg selv. (Motsatte av voe)
   Forsett å blogge sånn som du vil !! 🙂

  205. Ikkje bry deg om alle som drive og kommentere dritt , dei er bare mesunnelige på deg for at du har så bra blogg og ligger på første plass , dei vil sikkert at du skal gi fra deg 1.plassen men det burde du ikkje gjer !! Fordi du har ein utrulig bra blogg og er åpen om alt , du bryr deg ikkje om ka folk meine om deg eller bloggen din. Du seier nesten alt da som du gjer og du er ikkje redd for at da du skrive på bloggen skal risikera 1.plassen og da synest eg er kjempe bra !! Digger bloggen din og fortsett sånn så kommer du til og ha 1.plassen i lang , lang tid framover fordi du har mange fans som elsker deg og leser bloggen din og følger med deg på det du gjør !<3
   Klem Michelle.

  206. Dem som skriv stygge komentara e bare sjalu. bare drit i dem. syns du kan blogge akkurat som du vill!
   EEEEEEEEEEEEEEELLLLLLLLLLLLLSSSSSSSSSKKKKKKKKKKKKKKKKKEEEEEEEEEEEEER bloggen din- den er verdens beste!!!!!

  207. Jeg synes denne bloggen er helt fanatastisk! Du blogger kjempe bra og har minst 1 innlegg hver dag! At du har tid det! At du gidder å blogge for at vi skal ha noe å lese! Og i tilleg til at du blogger er at innlegene er utrolog brae! Du fortjener ikke de dumme komentarene! <3 Du fortjener denne 1.plassen! 🙂
   Men jeg har et spørsmål: snuser du eller snuser du ikke? blir litt forvirret! 🙂
   Kjempe bra blogg, du er så pen <3

  208. Min mening er du ikke fortjener førsteplassen. Liksom du BARE, altså, BARE skriver innlegg om tannbleking, hår og klær, Og når man først ser bilder av deg så har du puppene presset i trynet. Som kommentaren lengre opp her så er du stygg mot moren din, skulker skolen, snuser og fester. Og sist men ikke minst, du er 16. Du burde tenke litt mere over at du har unge mennesker der ute som leser bloggen din.
   I tillegg får du 12.500 fordi du ligger på 1.plassen(etter hva jeg har hørt) noe som ikke er fortjent.
   Tilslutt blir man lei av sminketips, klær fra samme butikken og hårprodukter som alle bruker. Om man skal prøve seg på en moteblogg så må man ta det helt ut, slik som livingdoll og jeg har all respekt for de som gjennomfører bloggen sin bra. Men du har for faen ikke en moteblogg, neida, du bare hopper på tapertoget sammen med alle de andre taperne.

  209. åå, det er berre bullshit av deeiii.. viss dei ikkje likar bloggen din, kan dei jo berre fucke seg langt vekk fra den ?
   STÅ PÅ! <3

  210. Isteden for å være stygg i kjeften på ett innlegg hvor du kjefter å skryter over hvor drittsekk du kan være, kan du jo heller skrive litt om det i ett innlegg hvor du har skrevet noe annet også. At du er stygg med moren din(noe som viser hvor frekk,bortskjemt, og barnslig du oppfører deg), snuser, røyker, og slikt er det overhodet ikke noe bra forbilde for de som skal sitte framfor pc-skjermen å kose seg med å lese mye av de spennende å gøyale du skriver. Jeg er ei voksen dame på 38 år med to tenårings jenter. Begge leser bloggen din, blogger selv, og er kjempe flinke og fine jenter begge to. Jeg er ikke noe treig å teit dame som bare sitter å strikker sokker å lue til barnebarna mine liksom, men når jeg leser bloggen din forstår jeg jo litt av hvert. Ei kjempe fin jente er du! Fin stil, fine klær osv, og virker jo som ei koselig jente! Jeg snuser, røyker, og er litt sånn ”crazy” i blandt kan man si, men det har jo overhodet ikke noe særlig å si når det gjelder personligheten, for dere som sier det.

  211. Du er fiin og det er ikke de. get it? : )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
   også er det kanskje fordi du er ikke er nerd eller en tilbakestående retard .. 🙂

  212. bra at du ikke tar det nær deg, for de som sitter og skriver er bare sjalue, og det de kaller deg er jo bare helt på jordet, og det er så latterlig, det er jo din blogg, og du får jo blogge om hva du vil, og om de ikke liker det, så hvorfor gidder de og bry seg om hva du blogger om, jeg syns du blogger drit bra, og du fortjener 1.plassen helt klart!! og du tørr og være deg selv 100% og så er du ærlig med leserne dine, og det er ikke mange som tørr det! og de bildene du legger ut er jo ikke horete eller noe negativt, for så nydelig som du er, er det jo bare positivt og si om deg! elsker bloggen din, og fortsett sånn som du gjør! og ikke bry deg om andre negative folk, de har sikkert så dårlig selvtilitt at de må rakke ned på andre uskyldige folk, for å bygge opp sin egen!!

  213. Folk som hate dæ å slæng dritt til dæj , e kun fette jævli misunnelig på dæi å får at dem ikke har 1.plassen å like mange læsera :p Drit i ka folk syns å ka dem mene, det e din blogg, du bestemme kordan bilda du lægg ut å kor mange ganga du blogge om dagen :p

  214. Hei! Altså, noe du kanskje ikke forstår er jo sikkert det at alle di her ”haterne” bare er sjalue på deg, eller kjenner deg i virkeligheten hvor du har gjort dem sinte eller slikt. Du framstår jo godt som en liten dritkid som er stygg med moren din, røyker, snuser, sminker deg med flere lag brunkrem/foundation, rouge, mascara, eyeliner, eyebrowpencil, lebestift/lipgloss og piffer deg opp med topper sånn at puppene dine er klem langt opp i haka di. ( overdriving, men bare for å ha deg sagt). Og nå snakker jeg av egen erfaring altså. Jeg gjør det samme, men når det skjer på en blogg hvor du er på førsteplass og har flere tusen lesere liksom, da blir det litt ille. Det irriterer både meg, voksne, og andre at du legger ut slik dritt hvor du er såååå stolt over at du er stygg med moren din, fester, røyker, drikker og snuser. DET er overhodet ikke noe bra forbilde! skjerp deg! Sånnt legger man ikke ut på en blogg! FACTS.
   Men så, du er ei helt utrolig pen jente både med og uten sminke, kjempefin stil, kjempefin kropp, sikkert kjempegrei personlighet, og blogger kjempebra. Er ikke fan av deg kan man si, men fan av bloggen og skrivemåten din, og alt du gjør som gjør bloggen så spennende som den er. Håper du ikke slutter å blogge sånn som voe! Noe må man jo glede seg til å lese om i hverdagen 🙂
   Også, igjen. De som komenterer bloggen din, er helt forskjellige mennesker. Du har over hundre komentarer, og da må du regne med mange forskjellige meninger også. Hadde det ikke blidd litt kjedelig å få de samme komentarene hele tiden? Ærlig talt, du viser virkelig at du bryr deg når du hisser deg så opp av kommentarer. Isteden for å framstå som en dritkid og en frekk jævla sinnatagg med fullt av dritt på ett innlegg, kan du jo heller ta det opp på en ordentlig måte hvor du sier det du mener, uten så masse tegn og språk som sier i seg selv at du er sååå forbanna og kunne drept alle liksom!!!!!… nei. det blir for feil, og folk mister respekt for deg og blir bare enda mere sinna.
   Du er ei så pen jente at du må regne med fullt av sjalusi og misliking. Jeg misliker deg ikke eller noe, beundrer deg av og til i min egen hatestund for at du er så fin og sånnt, men jeg mistet rett og slett en del respekt for deg. Og det tror jeg nokk mange andre gjorde også, ellerhva? Jaja, stå på med di andre fine og spennende innleggene og nyheten dine Therese, du er flink! 🙂

  215. For å gjøre blogglivet bittelitt lettere for deg:
   – dropp bilder med mye kløft
   – dropp “oppstilte” bikinibilder
   Da blir du tatt mere seriøst også 😉 Du er jo kjempepen og har fin kropp, men tydeligvis er dette 2 punkt som plager mange.

  216. siden de som misliker ting du gjør, de kan jo bare lese en annen blogg da!! IT’S YOUR LIFE THERESE!! de bestemmer ikke om du skal slutte osv.. du virker som ei grei og kjempe kul jente å henge med..
   drit i dem, de har ikke noe bedre å gjøre..
   faktisk er det ikke enkelt å blogge.. det er igrunn vanskelig, de kan jo lage en blogg selv. ++ du erpå 1.plass.. så da har du flere tuuuuusen lesere, og du kan ikke gjøre alle førnøyd.. bare fortsett slik du føler for, jeg liker deg fortsatt <3

  217. Du ba jo “the haters” om å pøse på med kommentarer, men det er faktisk over 90% positive ser det ut som! Ikke ta dette ille opp, men det virker ikke som du vil blogge mer. Du sier at det er blitt et så ork, og at du “beklager, men det skal bli bedre snart”. Du blogger for å tilfredsstille oss lesere, men jeg synes du har fått veldig lite interessante innlegg etter du kom på førsteplassen. Du som vanlige folk blir nok sliten, og at mange ytrer sine meninger på bloggen din hjelper sikkert ikke noe særlig heller. Men du må forstå at det kan provosere, og det er nok ikke det at du viser deg frem så mye på bloggen, men mer at du virker som om du ikke bryr deg om leserne dine i det hele tatt. Du er liksom så care til alt, og den typiske ungdomsjenta som må eksperimentere og feste, snuse, være oppsternasig mot foreldrene og alt det der. I starten av bloggingen din virket du som en veldig koslig jente, men nå virker du bare som en typisk “mobber”. Jeg tror nok at du burde ta deg en pause, og få lysten tilbake!
   FOR DU ER EN BRA BLOGGER, NÅR DU SYNES DET ER ARTIG! 🙂

  218. jeg er innom bloggen din vær dag, omtrent. Vær dag kommer jeg til det samme. Vær dag er jeg fylt med nytt håp om noen andre bilder enn av deg selv. Såklart må man ha et eller to bilder av seg selv i et innlegg. Men jeg er ikke intressert i dine pose bilder eller bikini bilder. Før synnes jeg du var bedre en voe, nå har du blitt.. ja vet ikke hva. Jeg vet det er gøy og drikke og alt det der ogat det er en del av livet ditt. Men prøv og hold det på face.Tror nok omtrent alle leserene dine vet at du snuser nå. Fornøyd? Og du er 16 år slutt med all den pushen som man gjør når man er 14 år. Dette er ikke dritt, men min mening! jeg vil høre noe fra den gammle therese! den som lagde videoer, og tok bilder av hunden sin osv, plis bli ho igjenn! jada vi sjønner du er stolt av puppene dine, men du får mye mer respekt viss du ikke pusher til det opptimale, det er det som er verst for meg.
   Vell stå på og bli den gode bloggeren vi vet du er!

  219. digger bloggen din btw 🙂 Men kan du si hvor du kjøpte de solbrillene og hvor mye de kostet ?? 😉

  220. Jeg kan si deg en ting: Dette er din blogg, som handler om DEG.. folk må kunne godta den måten du vil legge ut tingene på! Stå på og forresten elsker jeg bloggen din. <3

  221. Skjønner ikke hvorfor de som skriver slik til deg holder på slik. dette er bare dårlig assa, de er nok velidig sjaue over deg og bloggen din! Jeg synes du er helt utrolig 🙂

  222. Til Therese <3 Jeg er stooor fan av bloggen din! (L)
   P.S Jeg skjønner at du reagerer sånn.. Stakkar deg...<3
   Ikke bry deg om de idiotene som skriver sånt! Jaævlige idioter ass.....
   Ikke la det hindre deg i å blogge! VÆR SÅ SNILL!!

  223. Det er en grunn til at du ligger på 1.plass å blogg! Du bestemmer selv hvilke bilder du legger ut, og hvis folk ikke liker det er det ikke noe du kan gjøre med det. De som slenger dritt er oftest de som ikke har det helt bra med seg selv. Fordi de føler seg mektige av å slenge dritt til andre. Jeg syns du er ei modig jente som virkelig ikke er redd for å vise seg selv! Jeg elsker bloggen din, hvordan du blogger og alle bildene. Jeg håper virkelig ikke alle de stygge og unødvendige kommentarene hindrer deg i å blogge. Men du er ei sterk jente som tåler all den dritten du får, og det er supert at du ikke lar det gå inn på deg! Stå på videre Therese!

  224. Dere kan jo også huske at Therese er en helt vanlig ungdom, om hu snuser, hva er det for et problem? Opp til hu om hu vil snuse eller ikke. Se deg omkring, hvor mange ungdommer finner du som ikke røyker eller snuser? Alle har problem med foreldrene sine, så det er også helt absurd og bruke i mot henne. Om dere mener ”barn” ser opp til henne, kan heller foreldrene følge med hva barna deres surfer på, om det er et så stort problem? Ja, hun lever en vanlig hverdag, som vi alle andre gjør. Hva annet kan dere forvente at hun skal blogge om? omg, la jenta blogge som hun vil, se ut som hun vil og legge ut bilder det av hu vil. TAKK FOR MEG

  225. Jeg digger bloggen din. jeg digger alt det du gjør, som du mener at ikke er et forbilde for andre. du er ungdom, så du må få lov til å feste, ha det gøy, kle deg “horete” og snuse. gjør akkurat det samme selv 🙂 bare fortsett og blogg om akkurat det du har lyst til, du er desidert den kuleste jenta jeg har lest om på blogg.no! 🙂

  226. Jeg digger bloggen din jeg :- ) Ikke bry deg om dem som kommenterer stygge ting.. jeg skjønner kanskje hva de mener med horete, selvom jeg ikke syntes du er det! fordi når man legger ut bilder av seg selv i bikini, så viser enn på en måte hvor bra enn selv ser ut.. tenk på de som kanskje har endel fett på kroppen og er helt nede pga det, så ser de de bildene av din flotte kropp.. da blir de jo helt på bånn.. men stå på, you rock girl! 😀

  227. Ditt liv, din blogg. Stå på, og blogg som det passer deg. Bloggen din er fin og gøy å lese, kanskje nettopp fordi du ikke lar deg påvirke negativt av sjalusifulle folk som ikke har bedre å gjøre enn å sitte å kommentere tull. Noe som også kalles for fritidsproblemer.
   Bloggen din rocker(!) og husk: Det er en god grunn for at bloggen din er på 1.plass, og det er ikke pga av haters.

  228. Er det så rart at leserne dine ikke blir enige om det de vil du skal skrive om når du har godt over 20 000 lesere? Det er desverre ikke sånn at alle sammen setter seg ned å bestemmer i felleskap hva de vil lese om. Noen vil ha ditt og noen vil ha datt. Sånn er det å ha en blogg med mange lesere, jentami. Lær deg å lev med det.

  229. loooool, hvorfor godkjente du ikkje komemntaren min? :p innså du at det faktisk var sant ? hahah, ja, du har vertfall lest den, håper jeg banket litt fornuft inni huet ditt

  230. Hei.
   Jeg beklager så mye om jeg har kommet med stygge kommentarer osv.
   Men dette her er den tredje kommentaren jeg skriver.
   Jeg har bare sagt at du har en fin blogg og at du er ei kjempe pen jente.
   Men noe så stygt ville jeg aldri sagt.
   Hvis jeg har det så ber jeg så mye om unnskyldning.
   Åja kan du sjekke bloggen min?
   runapia99.blogg.no
   Å du er den peneste jenta. Og snilleste i hele verden som gidder og blogge etter stygge kommentarer.

  231. Bare drit i de folka som driver på sånn 😀 synes du gjør det bra jeg : D
   de folka som driver på sånn, de er bare sjalu på deg, pga at du gjør det bra med bloggen din og at du er populær 😀
   stå på 😀

  232. Herregud, så tragiske folk er. Det er akkuratt det jeg digger med deg, du er ærlig, og du prøver ikke å leke noe du ikke er. Er så lei av toppbloggere som Andrea og som Voe (når hun blogget), som leker så perfekte, skjuler at de snuser, røyker og drikker, og som lyver å skriver de har hatt jentekveld når de egentlig har vært på fest. Man må jo få velge selv hvordan man vil skrive, og man trenger ikke å skrive alt på bloggen, men å lyve sånn som de gjør er bare så kvalmt.
   Du burde være stolt over deg selv, du er et kjempe godt forbilde på at man skal være seg selv og gi faen i hva andre sier og mener om deg. Det er jo en grunn til at du ligger på første plass 🙂
   Stå på!

  233. Dette er første gang jeg er inne på din blogg.. Du er en søt jente som er veldig flink til å blogge! Jeg hadde selv blogg en gang og det er faktisk vanskligere enn hva folk tror! Leserene tror det bare er å legge inn et innleg og det er det, men NEI…
   Oss bloggere kan gje feil inntrykk.. Folk kan tro du er en “hore” fordi du er litt lettkledd på noen bilder og kan fremstille deg som en hore i innleggene.
   Jeg klarte ikke å ha blogg lenger pag. slike kommentarer og det er bare tragisk!! jeg håper du klarer deg, og det eneste jeg sier er STÅ PÅ du er veldig flink å blogge. det er opp til leserene om dei vil kommentere. noen liker bloggen din, andre ikke.

  234. Ikke ta til deg det stygge. Helt ærlig synes jeg du bør blogge slik DU vil, ikke slik alle andre vil. Stå på! Elsker bloggen din <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg