VIDEO – everyday makeup

Den eneste grunnen til at jeg faktisk legger ut en video klokka 8 på morgenen, er fordi jeg døgnet i natt og ikke hadde bedre å gjøre for å få tiden til å gå. Det er derfor jeg høres så sinnsykt død ut + at jeg er forkjølet.

Nå skal jeg hive meg på firhjulingen og kjøre til Renate, så skal vi ta <3 buss <3 til bukta med trinnet og sole oss, grille pølser og chille. Blir diggz, spesielt når det er meldt 23 grader! Vi snakkes senere 🙂

620 kommentarer
  1. Elsker øyenbrynene dine 🙂 frister nesten å få noen til å nappe mine sånn, selvom jeg er ganske fornøyd med sånn som mine ser ut også. er så heldig at jeg har natulig svarte øyenbryn, så jeg slipper hvertfall å bruke brynspenn hver dag for å fikse på de

  2. Hehe, oi…. Du trenger virkelig ikke all den sminken, Therese! Du er kjempefin uten 🙂 Jeg ville kanskje trodd den sminken var litt fest eller noe 🙂 Du trenger ikke å klasje 1000 pudder i ansiktet, for du er kjempe natrulig pen uten 🙂 Fundation og mascara holder vel til en vanlig skoledag nå på sommeren? 🙂

  3. Du burde farge håret lysebrunt og klippe det skulder-kort! Hadde du kledd. Håret ditt er litt for mye bleika nå, men det er jo bare min mening.
   Sminka synes jeg blir litt overdreven til hverdag, men funker sikkert til fest.

  4. Å fytti helvette jeg stokk da Push Push sangen kom! 😛 Haha, den kom veldig brått på :p
   Syntes håret ditt var finere med den litt mørkere blondfargen, den du har nå ble litt for lys.. Men du har veldig fint hår da! Skulle ønske jeg hadde like langt og tykkt:)

  5. Likte vidoen 🙂 og så søt nys du har 😀 hihii :p
   Kjenner jeg er litt misunnelig på været deres idag ja.. Her er det varmt, men flom..!
   Kos deg på turen 🙂

  6. her er det opptil 35 grader i skyggen ++. Liker sminken din, men hvorfor sminke seg så når det er meldt pent være og dere skal å bade?:)

  7. hei! hvilket kamera bruker du her?
   Hvilket kamera bruker du til å ta bilder til bloggen? og hvilken linse/objekt har du? 😀
   -Klem

  8. Heeei! digger deg veldig! <3
   men jeg lurte på om du vet når tuvaw skal starte å blogge igjen? digget bloggen hennes også ble det plutselig slutt.. 🙁
   Kan du være så snill og svare på dette spørsmålet!!

  9. stakkar du virket trøtt! Du sminker deg sygt fint, hvordan får du til og dekke fregnene så godt, jeg og har fregener skjønner du:) Jeg synes du er veldig fin med fregner, men synes ikke jeg passer det selv.. Men du e skikkelig pen, og knall bra video:) Og hvor har du kjøpt onepiecen? den var dritkul!

  10. Du er faktis kjempe pen! Misunner dej kjempe mye<3 hvilken shaampoo og baøsam bruker du!? Håret ditt er jo sinnsylt mykt!!!! Koooos dej!

  11. Du er så fin Therese og jeg digger bloggen din!!
   Såg ut som om du brukte sminke før du begynte, så jeg tenkte : wow!! Hot!!

  12. får huden din puste? fordi id pudder er en foundation, bare ikke flytende! foundation+foundation+pudder+blusher huden er for tett med så mye sminke,og da får den ikke puste, som fører til kviser. men du hadde veldig fine bryn!
   håret ditt så litt unaturlig ut, men det er sikkert sånn du liker det 🙂

  13. Du burde farge håret brunt, og klippe det kort!
   Også burde du prøve å ikke ha så sykt mye sminke, bedre naturlig! 🙂

  14. Kjempefin du ble 🙂 Et lite tips kanskje ang. blush er at du bør ikke dra den så langt ned i ansiktet, blush bør aldri gå lavere enn nesetippen din 🙂 F.eks på profilbildet ditt ser man hvor altfor lavt den ligger. Men du ser kjempefin ut uansett!

  15. Syns du sminket deg fint jeg! Hater sånne som mange av de over her med ”bedre å være med naturlig”. Omg,du er pen du therese:-) Håret ditt er også kjempe fint nu

  16. så søt du er nydlige therese 🙂
   du fortjener virkelig å vere på første plass 🙂 elska dej <3
   glad i deg 🙂
   hilsen maria

  17. Du er kjempefin Therese! BTW Ikke bry deg om de helt fucka kommentarene du får!!
   De er bare missunelig !
   Syntest du har en kjempefin blogg<3 ^^

  18. Mange gode produkter du bruker! Ble fint!
   Men skjønner ikke helt greie med hvorfor du bruker flytende foundation når du har så strøken hud, det tetter jo igjen porene slik at huden ikke får puste. Det igjen kan føre til at du får kviser. Ville droppet den og bare brukt pudder om jeg hadde så fin hud som deg! Meeen, igjen, du sminker deg superfint! Og søteste nyset forresten, haha!

  19. Ikke frekt ment, men syntes du burde farge håret ditt brunt igjen, du kler bare ikke det blonde etter min mening 😉

  20. Skjønner faen meg ikke at du skal FJERNE fregnene dine? Det er jo det som gjør deg naturlig og pen. Sluttresultatet her er: Du ser prikk lik alle andre jenter i den alderen…

  21. For et forferdelig hår du har nå ;o Du kledde det ikke etter min mening …..
   Og sånn som Per sier, så er du ikke naturlig i det hele tatt. Men FAKE….. Du dynker fjeset med brunkrem og pudder, fjortiss kaller vi det….
   Unskyld meg, men dette likte jeg ikke…… -.-

  22. Hei du er PEN <3 + at du har HELT likens one piece som meg <3 Jeg så det i starten av videoen og du er kjempe flink til og lage videoer og sminke deg ! Men kan du gi noen tips på bloggen min?? og vil du lese den ?? blir jeg kjempe glad <3 http://www.maramoro.blogg.no !
   Hilsen en STOR therese fan !

  23. du e sinnsykt pen, digge håret ditt! bare gi faen i dæm stygge kommentaran du får, dæm taperan har ikke nåkka liv… Keep up the good work :))

  24. kan du skrive hvilket merke sminken er og hvilken farge det er i et eget innlegg? + hvor du har kjøpt det.
   – du er utrolig flink til å blogge 🙂 fast leser.

  25. Hei! jeg lurte på hvordan du har fått håret ditt så glansfullt og sunt når du har bleket håret ditt så mye for å bli blond. Jeg bleika håret mitt fra mørk brunette til blondine og håret mitt ble så slitt og tørt sellom jeg brukte hårkur.. Håper du kan lage et innlegg om det, sikkert mange som lurer på det samme :- )
   Elsker bloggen din !

  26. Oi, trenger du virkelig all den sminken bare for å gå på skolen?;o Du har så fin hud fra før av.. Så skjønner ikke hvorfor du bruker så mye..

  27. Håret ditt så utrolig glatt og blankt ut!:)
   Kan du lage et innlegg om alle hårproduktene du bruker?
   Digger bloggen din<3

  28. Hvorfor har du så store pupper når du er så tynn? har sett det på noen av bildene dine 🙂 kan du svare på det neste spørsmålsrunde??? På forhånd : takk 🙂 forresten jeg digger bloggen din!!

  29. Herreguuuud, hva gjør du for å få så blankt og fint hår? Har nettopp farget mitt blondt også, og hadde likt å få noen tips, spesielt for å få bort det gule skjæret 🙂 Jeg bruker sånn lilla shampo, men er det noen flere triks du kan?

  30. Hei du har kjempe kjempe fin blogg<3 jeg veit egentlig ikke hvorfor men....den er fin <3
   Jeg hadde et spørsmål:Hvor redigerer du videoen?
   tar du videoen med speilrefleks kameraen din?
   kunne du hatt en egen innlegg om kameran siden jeg akuratt har fått sånn kamera men jeg kjønner ikke så veldig mue...:S hadde vært utrolig fint om du gjorde det:)
   I AM A BELIEBER<3

  31. veldi fin blogg, leser den hver dag.
   men du ødelegger jo huden av å bruke foundasion og pudder nå på sommeren. +++ før du tar på foundasion må du jo ha en hudkrem, sån at huden får puste…

  32. så fint ; ) skulle bare ønske foundationen ikke var et alternativ for deg.. du vet på sommeren osv. lys hud. ikke bra ;(

  33. hei, fin blogg. jeg har akkurat begynt å lese den, og jeg kommer til å fortsette. Hvor er det du har kjøpt den one piecen ? 🙂

  34. Heey! Hvis du har tenk til å klippe deg enda kortere… skal u gjøre det elv med saks? i såfall hvis du skal det så, må du legge ut vio når du gjør det:) Det er gøy å se på !
   Du må ikke men … du har jo gjort det så hvorfor ikke en gang til? 😛
   Neida.. velg selv. Tror du hadde kledd kort også:) Synes håret ditt er langt fortstt

  35. hvordan klarer du å få så sykt fint hår? 😮 kan du lage et innlegg om hvilke du bruker i håret ditt?

  36. du er så pen! Men, bare lurer.. Når du bruker den sminken du gjør nå, dekker du fregnene da? Pga. jeg har fregner selv, og helt ærlig.. Er ikke så veldig glad i de..

  37. Kan du væær så snill å si hvor du har kjøpt den new york capsen? leter overalt etter en sånn, men finner ikke de capsene som er på en måte ”bøyd” frempå :.. Pliiis

  38. Hei:) jeg liker det gamle håret mye bedre! men klipp det kortere nå … men jeg elsker bloggen din … aldri slutt med å blogge da er blogg.no helt blææ værsånsill ikke bry deg om de stygge folka som komenterer stygget … ! er ikke en fan men liker bloggen din.

  39. Bare ett tisp; ID’en (pudder-foundationet) skal du alltid påføre med sirkelbevegelser rundt i hele ansiktet 😉
   Fin blogg 🙂

  40. hei vi elsker bloggen din leser den hver dag. tror du at du kan legge igjen en kommentar på bloggen vår: namara.blogg.no plizzzzzzz det hadde betydd så mye. klem fra oss

  41. Silje : Du får dem på Dressmann! Billigere er det der også. Jeg har selv holdt av en til i morgen 🙂 Er få igjen i blått. Endel igjen av rødt og MASSE av grønne. I alle fall der jeg var.
   Noe jeg lurer på Therese, hvis du ikke bruker mascara. Hvorfor har du svart under øynene? Hva er det?

  42. hvor ofte vasker du håret? det er så skinnende og så pent og hvis jeg har i strikk og slipper løs håret blir det helt annerledes. Sliter også med fett hår og vasker annenhver dag, de produktene jeg bruker funker ikke helt, har du noe tips? kan du ikke lage et innleg om åssen du får håret ditt sånn det er osv? 🙂 kjempefin på håret btw 🙂

  43. Langt oppi der: Trur du faen hu bryr seg om DU sier hu er care? lol sier jeg bare, fins grenser for hvor facka i huet man kan bli snuppa
   Du er super pen therese! søta 🙂

  44. ja, hvordan blir håret ditt så glatt og fint? hvilken shampo og balsam bruker du for å få det så fin? 😀

  45. Digger blogge din. Men hvordan får du håret så slett og ikke krusete og tørt? Var nesten litt litt skummelt å se på! Hvilken shampo og balsam bruker du? Må vite må vite!! :DD

  46. Dæm som si at du har dårlig blogg å spør om du har ingen venner har kanskje ikke så mye bedre blogg eller noen venner selv! Digger deg Therese<3 Du er forbildet mitt! De som synes du ble stygg med blondt hår tar feil! du er DRITPEN!!! STÅ PÅ SØTA<3

  47. Du er fin!
   Er faktisk småenig med noen over her, du har kanskje håret noen hakk for blondt nå. Jeg synes du kler blondt hår bedre enn brunt, men hva med noen hakk mørkere blond enn det du er nå? 🙂

  48. Hei,jeg elsker bloggen din og har fulgt med på hele bloggen din.Jeg elsker den og du er kjempeflink med videoer til bloggen din. Du er mitt forbilde når det gjelder blogging<3 Du har den beste bloggen. Ps: Fast leser! Ikke glem det
   Ps: Du er kjempepen <3

  49. Therese vær så snil, farg håret ditt brunt igjen. Du ser så helt fantastisk nydelig ut når det er brunt. Også synes jeg du er jævlig pen uten faoudition! du er heldig ;* btw: elsker bloggen din har fulgt meg syyykt lenge!!

  50. Fin video!
   Kan du lage et innlegg om håret ditt, om fargen ogsånt? elsker håret ditt! Men får det ofte grønnskjær i klor ogsånt? Digger bloggen, Therese! 🙂

  51. Hvilke hårprodukter bruker du siden håret ditt glinser og er så flatt osv, det er bare sååå fint ?<3

  52. du lignet jo på fjortis karakteren i ”fagerborg ungdomskole” på tv norge når du reiste deg i den rosa dressen og det hvite håret..

  53. Jeg synes du virker så overlegen, og du ser det også når du har så blondt hår. Farg det, du ville vært superfin 🙂

  54. Jeg digger deg faktisk så mye at jeg drømte at jeg var på tusenfryd, også møtte jeg deg så var vi sammen resten av dagen!:-D
   Hadde vært noe det!!
   btw, bra video

  55. syns du så så mye mer naturlig ut før! og brynene dine blir jo veldig unaturlige når håret ditt er platina og øyenbryna er mørke 🙂 syns du er pen uten all den unaturlige sminken du bruker! 🙂 bare min mening da! du velger selv:D

  56. Ække så fint med hvitt hår og svarte øyenbryn!!!! farg håre ditt brunt.. du kledde det bedere… 🙂

  57. Hei:) Håper du kan svare på dette spørsmålet, hvordan får du brynene dine til å være så fine?? og kan du lage en liste over makupen du bruker t.d. pudder, Foundation, hva du bruker til bryna, for å få de fine.?

  58. kjempe bra vidio, det er bra at du putter inn vidio av og til ååå du er suåer snill som gjør det når du ikke er helt frisk. God bedring.
   du er kjempe pen med og ute sminke<3 og håret ditt er helt nydelig!!!!!

  59. du er veldig flink og blir veldig pen. men jeg skjønner ikke pointet med å sminke seg så mye, når du egentlig er nydelig uten sminke ! elsker bloggn din

  60. hvordan kan du bruke så my sminke, liksom foundation, id, pudder og hele pakka, og fortsatt få det naturlig? hvis jeg bruker alt det, eller foundation, pudder osv blir det skikkelig skille..

  61. herrgud.. får brekninger – du kler deg som en hore, du sminker deg som en og du er en! Beklager å måtte si det, men du er faktisk forbildet for mange unge jenter så du burde kansje tenke litt på hvordan du oppfører deg/kler deg. Håret ditt er bitch-blondt og øyenbrynene svarte, hvor i hodet ditt er det fint tørr jeg spørre? Og du trenger ikke klæsje all den sminken i fjeset ditt, du har jo ingenting du trenger å dekke?

  62. JEG VAR PÅ CUBUS FOR Å KJØPE LIK CAPS SOM DEG MEN DE HADDE DEN IKKE… HVOR KJØPTE DU DEN ? NÅR ? ER DU SIKKER PÅ AT DU KJØPTE DEN PÅ CUBUS OG IKKE EN ANNEN BUTIKK ?
   DU MÅÅÅÅ SVARE, ER DESPERAT !!

  63. De som sier at du er horete osv… er bare barnslige! Du er fantastisk pen, og jeg bare elsker håret ditt. Men må indrømme at du virker en smule sur når du videoblogger. Det ser ikke ut som at du synes det er morsomt å blogge, ser mer ut som at noen tvinger deg til det…

  64. kjempefint 🙂 Men kan du farge håret ditt brunt igjen? du er så syyykt mye penere med brunt hår ;D

  65. til deg som postet denne kommentaren :
   Postet av: :p
   hvordan kan det være midt på natta når det kommer sollys inn rett bak deg ved trappa?.. ehhe, driti ut
   hun bor i troms noe som er ganske langt nord hvis du ikke var klar over det, å hær i nord (bor i bodø) så står solen opp ca 2 timer etter den er gått ned. altså midt på natten. du som dreit deg

  66. du får sikkert denne kommentaren hele tiden, men jeg savner tuva og det hadde vært gøy å se et bilde av henne nå liksom… jeg er nne på bloggen hennes hver dag for å sjekke i håp om at hun har blogget, men det har hun jo ikke, jeg håper bare det går bra med henne… jeg skjønner hvis du er lei av disse kommentarene, men jeg håper du forstår 🙂

  67. Hei. Jeg vet ikke om det er vits å poste en kommentar når jeg ser du får over 100 per inlegg, men jeg gjør et forsøk;) Til tirsdag har jeg norsk eksamen, og jeg har valgt å se på språkendringer i det norske språket. En del av debatten som pågår er om det norske språket kommer til å forsvinne, og gå over til engelsk. Siden jeg har lagt vekt på sosiale medier, og blogger, har jeg studert din blogg. Jeg fant ut at av dine 24 siste overskriftene, var 13 av dem(altså over halvparten) på engelsk. Spørsmålene mine er:
   1. Hvorfor bruker du engelske overskrifter istede for norske?
   2. Tror du det norske språket er i ferd med å gå over til engelsk?
   3. Er du bevist på å skrive riktig Norsk, eller skriver du som det faller deg inn?
   Hadde vært utrolig kult, og bra for min eksamen om jeg hadde fått en kommentar eller to fra deg om dette.
   mvh Andreas (19 år, fra Kristiansand)

  68. hva i huuuuuuuuleste er det du har på deg? er visst en annen stil der du bor enn i oslo-området, pluss at å kjøre firhjuling? superkleint

  69. Hei !
   1) HVILKEN SHAMPO OG BALSAM BRUKER DU?? du har utrolig glatt og blankt hår!!
   2) HVILKEN RETTETANG BRUKER DU??

  70. til du som sa det med at sollyset kommer inn: HALLO, her i nord norge har vi faktisk SOL på natta og DØGNET RUNDT!! ser ikke forskjell på klokka 2 på dagen og 4 på natta.

  71. Elsker videoebloggene dine, du må få til å lage flere! Jeg er en ganske nylig leser av din blogg, og av det jeg har sett digger jeg deg, du er deg selv og blogger om ditt liv på en bra og morsom måte. Du får frem at ikke alle er perfekte, folk gjør feil, og at livet ikke alltid kan være en piknik i parken. Stå på!

  72. Du bruker veldig mye pudder, solpudder og slikt, hehe. Men, kjempefint sminket (: Digger deg og bloggen din!

  73. du burde farge håret LITT mørkere (eller mørkt), klippe det LITT kortere og klippe det opp!! 🙂 det vile du passe med! Men du har så sykt fint hår! Du er superheldig!
   Hvilken sjampo og balsam bruker du?
   Eller er det noe annet som gjør at du får håret ditt så fint (hårkur elns.) ? 🙂

  74. hva skjer med bloggen din fortia a? du fortjener så jævli lite den første plassen ass! det er folk å blant annet topplista som jobber skikkelig hardt for å komme øverst .. men du gidder faen ikke blogge engang ..

  75. for en grusom attedude du har.
   Tror faktisk du er den minst sjarmerende bloggern på topplisten noen gang.
   DET ER FAKTISK LOV TIL Å SMILE EN ELLER TO GANGER I LØPET AV EN VIDEOBLOGG.

  76. Veldig fint sminket, og liker håret, selv om det kanskje er litt gult. Du er en utrolig pen jente, også. Men jeg ville nå i hvert fall lagt på et lett lag mascara, det åpner øynene mye mer.

  77. så koselig det hørtes ut med tur i bukta.. her i stockholm har vi mange bukter å velge i, men det blir ikke det samme!
   sjekk ut bloggen min for å lese om livet mitt med en mann som spiller fotball på aik, og som mamma til en liten engel 🙂

  78. kan du skrive hvilken foundation du bruker? farge, priso hvor man kan kjøpe den. Legg gjerne ut en link, hvor man får kjøpt den? Du sminker deg kjempe fin!

  79. kan ikke du legge ut videoen av deg og tuva, når dere kledde dere ut ssom utelendinger? 🙂 jæææævelig gøy om du gjor det!

  80. det er jo leserne som bestemmer om hun er på topplista eller ikke? kanskje grunnen til at hun har så mange lesere er at hun faktisk er seg selv og ikke bryr seg om hva andre syns? Alle har sine problemer, og hun trenger ikke å være mer perfekt enn oss andre bare fordi hun har 30.000 lesere. Det viser bare at hun faktisk er som alle andre, og jeg syns det er utrolig bra! Drit i å kommenter negativt hvis dere virkelig ikke har noe bedre å komme med, det viser bare sjalusi i en større grad.
   Digger deg, therese!

  81. hei. for å være helt ærlig syntes jeg ikke du fortjener første plassen på blogg.no. For det første du blogger aldri nesten, og det virker som om du blir bare mer og mer selvgod. tror ikke blogg greia er bra for deg heller. sannheten is a bitch

  82. du er jo kjempepen uten sminke! 🙂 om jeg hadde gått uten mascara en dag, hadde alle fått tidenes latterkrampe, helt sant 🙂
   men du har skrevet en del om at du har klippet deg osv, og jeg synes du kledde det korte håret, og jeg ser virkelig for meg deg med enda kortere hår! kanskje skulderlangt, med lugg? 🙂 og kanskje litt oppklipt? håper du tør å ta sjansen på det! 🙂
   og en ting til, jeg lurer veldig på hva som skjer med tuva! vet at mesteparten av oss lurer på det, og jeg har hørt en del rykter, men vet ikke hvilke jeg skal tro på..
   stå på med bloggingen, du er fortjent førsteplassen! 🙂 <33

  83. Heisann 🙂
   Kan du skrive om den krølltanga du har og brukte i sist video, har veldig lyst på den og lurer på hvor lang tid det tok når du bestilte den og om den er verdt pengene, plis (:

  84. Herregud, dokker som har skrevet stygt.. Det e bare å drit i, okei? Dokker lure ikke noen andre enn dokker sjøl. Therese e 16-17 år, ho får kle sæ som ho vil, ho får sminke sæ som ho vil, ho får være våken når ho vil, ho får ha sånn hårfarge som ho vil ha, ho blogger når ho vil å har tid! Treng dokker å bry dokker? Ho therese tar sæ ikke nær av alt den driten som blir slengt ut her, det e ikke mye vits å si sånne ting! Ho bestemmer helt sjøl, det e ikke leseran hennes som gjør! 🙂
   Elsk på bloggen din therese! Klem fra fast leseer

  85. Unskyld meg men du skriver ganske kjedelig innlegg fortiden jeg gidder bare ikke å følge med 😛 Jeg skal få hun som er nummer 2 på blogglisten til å komme på første!<3 HADE BRA<3

  86. du er så pen Therese! jeg sitter med søstra mi på fange, så peker hu på bildet ditt og sier “ååå! hu var pen!” (hu er bare 3 år!) jeg syntes du burde drite i de stygge kommentarene i dette innlegget her, jeg har lest nesten alle og syntes dem er sykt barnslige! jeg blir sinna selv om kommentarene ikke er til meg! skjenner jeg blir helt sprengt av sinne! slapp av Therese, dem er bare misunnelige! jeg har vært fastleser kjempe lenge, og ble inspirert av deg siden første gang jeg så deg på you tube. jeg tenkte “åååhh! den bloggen må jeg bare finne ut hva heter! og siden det har jeg vært fastleser <3 stå på! jeg veit du klarer det!

  87. åherrregud kor dåli du e til å blogge, e helt sykt? du e på topplista å har ikke blogga på 2 daga? lol.. å du hakke sagt et pip om at du e opptatt eller borte elns egang.. fyfaen!

  88. DU KOMMER MED LØGN PÅ LØGN OM AT BLAH BLAH DU SKAL BLI BEDRE OG FLINKERE TIL Å BLOGGE OG DITTEN OG DATTEN, MEN SKJERPER DU DEG? NEEI. DET ER BARE ORD DET, SOM DU SKRIVER I ET INNLEGG FOR Å TILFREDSTILLE OSS OG DEG SELV, MEN SOM IKKE FUNKER FORDI DET ER BARE JUG DET DU SIER. OM DU SKAL FORTJENE Å LIGGE PÅ BLOGG.NO TOPPLISTA, SÅ BØR DU SØREN MEG BEGYNNE Å BLOGGE SLIK AT DU FORTJENER DE PENGENE DU FÅR AV BLOGG.NO OG ALLE LESERNE DINE. DEN ENESTE GRUNNEN TIL AT DU FORTSATT HAR SÅ MANGE LESERE SOM DU HAR ER FORDI TUSENVIS AV OSS ER INNOM BLOGGEN DIN FLERE GANGER OM DAGEN MED ET ØRLITE HÅP OM AT DU KANSKJE HAR SKJERPET DEG. MEN DAG PÅ DAG SKUFFER DU LESERNE DINE.. GET YOUR STUFF TOGETHER GIRL!!

  89. OK, HVA SKJER MED TUVA … JEG SAVNER HENNE SYKT, KAN SU SNAKKE MED HENNE, OG KANSKJE FORTELLE HVORFOR HUN IKKE BLOGGEN , HUN ER S[[ FLINK, MEN VI SAVNER HENNE !

  90. Sofie; Er du virkelig en bloggfan av Therese ? Hva er vitsen med å mase om at bloggerne skal lage et innlegg, tror du det hjelper ? Seffølgelig vil vi jo at Therese skal blogge, men hun kan jo få litt tid på seg da! Det er ikke så lett å være nr.1 på blogg lista da.. -.- Så hallo, alle er ikke så glad om morgenen, så er det vits i å smile da ?(snakket til noen andre nå btw). Therese, bruk den tiden du vil, jeg kommer hvertfall til å være veldig fan av deg <3

  91. særr ?! dåkker såm klager over ho 24/7 skaff dåker et liv ! muli å være stygg i hode ? ho e jo en nydelig jente såm vælger helt sjøl kordan ho klær sæ, kordan ho viser puppan, kordan ho sminker sæ, kordan ho årdner håret å kordan ho snakker ! e de vits å kommentere, viss dakker har et så trasi liv at dåkker ikke har nå godt å si ?! nord-norske folk e hard i språke, vi ekke søringa, vi driter i andres stgge ord. la ho være den ho vil være. ilu tcmn <3
   -klæm Ronja ;

  92. BLOGG OFTERE DA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FUU PÅ SEG.. VI MENER AT DU IKKE SKAL BLOGGE HVER TIME MEN KANSKJE 2 GANGER HVERDAG! IKKE HVER 3 DAG!!

  93. eneste grunnen til at jeg starta å lese bloggen din var på grunn av all variasjonen, mange oppdateringer osv – Hvor har det blitt av?

  94. du e flenk til å smink de! Mene, men du sug i å blogg…
   No e ikkje ho Tuva på topp 10 lengre! e syns vi ska få vett koffer ho ikke blogga ;$ eller at ho kan skriv at ho itje kommer tell å blogg meira i nærmaste framtid.. elns!

  95. Syns det er rart at du fremdeles er nr.1 på topplisten. Er mange flere enn deg som fortjener den 😉 Du blogger jo nesten aldri heller.

  96. SÅ at du skal få 10tusen i måneden av dette, er ganske så urettferdig for alle de andre som blogger hundre ganger bedre enn deg.

  97. For å være helt ærlig og gi deg kritikk du kan jobbe med, så er du skikkelig dårlig til å holde leserne dine oppdaterte nå for tiden. Du er ellers en veldig god blogger, men nå skuffer du meg Therese.

  98. GI FRA DEG PLASSSSSEN TIL ANDREABADENDYCK!GI FRA DEG PLASSSSSEN TIL ANDREABADENDYCK!GI FRA DEG PLASSSSSEN TIL ANDREABADENDYCK!GI FRA DEG PLASSSSSEN TIL ANDREABADENDYCK!GI FRA DEG PLASSSSSEN TIL ANDREABADENDYCK!GI FRA DEG PLASSSSSEN TIL ANDREABADENDYCK!GI FRA DEG PLASSSSSEN TIL ANDREABADENDYCK!GI FRA DEG PLASSSSSEN TIL ANDREABADENDYCK!GI FRA DEG PLASSSSSEN TIL ANDREABADENDYCK!GI FRA DEG PLASSSSSEN TIL ANDREABADENDYCK!GI FRA DEG PLASSSSSEN TIL ANDREABADENDYCK!GI FRA DEG PLASSSSSEN TIL ANDREABADENDYCK!GI FRA DEG PLASSSSSEN TIL ANDREABADENDYCK!GI FRA DEG PLASSSSSEN TIL ANDREABADENDYCK!GI FRA DEG PLASSSSSEN TIL ANDREABADENDYCK!GI FRA DEG PLASSSSSEN TIL ANDREABADENDYCK!GI FRA DEG PLASSSSSEN TIL ANDREABADENDYCK!GI FRA DEG PLASSSSSEN TIL ANDREABADENDYCK!GI FRA DEG PLASSSSSEN TIL ANDREABADENDYCK!GI FRA DEG PLASSSSSEN TIL ANDREABADENDYCK!GI FRA DEG PLASSSSSEN TIL ANDREABADENDYCK!GI FRA DEG PLASSSSSEN TIL ANDREABADENDYCK!GI FRA DEG PLASSSSSEN TIL ANDREABADENDYCK!GI FRA DEG PLASSSSSEN TIL ANDREABADENDYCK!GI FRA DEG PLASSSSSEN TIL ANDREABADENDYCK!GI FRA DEG PLASSSSSEN TIL ANDREABADENDYCK!GI FRA DEG PLASSSSSEN TIL ANDREABADENDYCK!GI FRA DEG PLASSSSSEN TIL ANDREABADENDYCK!GI FRA DEG PLASSSSSEN TIL ANDREABADENDYCK!GI FRA DEG PLASSSSSEN TIL ANDREABADENDYCK!GI FRA DEG PLASSSSSEN TIL ANDREABADENDYCK!GI FRA DEG PLASSSSSEN TIL ANDREABADENDYCK!GI FRA DEG PLASSSSSEN TIL ANDREABADENDYCK!GI FRA DEG PLASSSSSEN TIL ANDREABADENDYCK!GI FRA DEG PLASSSSSEN TIL ANDREABADENDYCK!GI FRA DEG PLASSSSSEN TIL ANDREABADENDYCK!GI FRA DEG PLASSSSSEN TIL ANDREABADENDYCK!GI FRA DEG PLASSSSSEN TIL ANDREABADENDYCK!GI FRA DEG PLASSSSSEN TIL ANDREABADENDYCK!GI FRA DEG PLASSSSSEN TIL ANDREABADENDYCK!GI FRA DEG PLASSSSSEN TIL ANDREABADENDYCK!GI FRA DEG PLASSSSSEN TIL ANDREABADENDYCK!GI FRA DEG PLASSSSSEN TIL ANDREABADENDYCK!GI FRA DEG PLASSSSSEN TIL ANDREABADENDYCK!GI FRA DEG PLASSSSSEN TIL ANDREABADENDYCK!GI FRA DEG PLASSSSSEN TIL ANDREABADENDYCK!GI FRA DEG PLASSSSSEN TIL ANDREABADENDYCK!GI FRA DEG PLASSSSSEN TIL ANDREABADENDYCK!GI FRA DEG PLASSSSSEN TIL ANDREABADENDYCK!GI FRA DEG PLASSSSSEN TIL ANDREABADENDYCK!GI FRA DEG PLASSSSSEN TIL ANDREABADENDYCK!GI FRA DEG PLASSSSSEN TIL ANDREABADENDYCK!GI FRA DEG PLASSSSSEN TIL ANDREABADENDYCK!GI FRA DEG PLASSSSSEN TIL ANDREABADENDYCK!GI FRA DEG PLASSSSSEN TIL ANDREABADENDYCK!GI FRA DEG PLASSSSSEN TIL ANDREABADENDYCK!

  99. omg til hu ovenfor her..
   men uansett, har ikke du fregner? Hvorfor vil du skjule di, for man ser jo nesten ikke at du har det, man ser bare lag på lag med fondation og pudder.. just sayin’

  100. heei, elsker bloggen tin Therese! 🙂
   jeg har nå nylig blitt storesøster for tredje gang, for lille Olivia.
   Hun er med i konkuransen om Lano-ungen 2011, og det hadde vært kjempe bra om dere som leser dette stikker inn om å trykker på hjertet under bildet 🙂
   Man kan stemme en gang per dag 😉
   Vi er en stor familie, og det betyr at det er utrolig dryrt å reise…
   premien er en reise sjekk på 30.000 kr, som vi har UTROLIG lyst på 🙂
   takk, på forhånd <3
   her er linken:
   http://www.lano.no/bidrag/olivia-sor-trondelag

  101. ta det litt med ro da folkens! Her i nord er sinsykt bra vær, så jeg skjønner godt at hun heller vil være ute å nyte været enn å sitte foran pcen å oppdatere dere 😉 tidens vær her oppe nå for tiden skjønner dere…:D *ut å sole meg snart* hihi

  102. Jeg må bare få sagt et par ting om deg og bloggen din.
   1) Hver gang du sier noe om bloggen, på bloggen, så er det enten om at du har fått stygge kommentarer eller at du er så dårlig til og blogge eller at leserne dine er så drittunger. Du gir alltid uttrykk for at blogging er noe du liker og gjøre, tvert imot virker det nå som at du er lei men blir for pengene sin skyld.
   2) Mange sier du legger ut horete bilder, og du lurer på om de aldri har sett pupper ol før? Altså, man skal ikke legge ut alt på nettet, jeg sier ikke at bildene dine er horete men det finnes visse grenser som jeg syns du kanskje har gått litt over. Vi tar jo ikke noen skade av at du legger ut sånne bilder av deg selv, men får din egen del burde du ikke gjøre det. Det er nok ikke så gøy hvis du kommer på jobbintervju og de har funnet frem bilder hvor du viser fingeren eller står i bh med veldig push up og veldig liten bikinitruse.
   3) Jeg sier ikke at du skal gå frem som et prakteksemplar og late som om livet ditt er helt fantastisk, men i forhold til at du har mange yngre lesere som ser opp til deg så syns jeg ikke du trenger og legge ut om at du skal kose deg med snus og at du legger snusene dine over alt. Man tar etter sine forbilder vet du.
   Syns du hadde en bra blogg, som nå har tapt seg ekstremt i det siste, og hvis du ikke vil blogge lenger så slutt heller enn og drive en tullete barbie blogg. Håper du leser kommentaren og tenker litt over det.

  103. Åjåj, det fineste håret jeg har sett ! Om du ikke har vist hva du bruker til håret, kan du gjøre det?? Du har kjempe fint Hår! Elsker videoene dinee :-))) Du er utrolig pen!!

  104. du må blogge mer! det minste vi kan forvente av en toppblogger er da et innlegg om dagen. skjønner at du kanskje har det travelt, men lag da i det misnte et mobilblogg innlegg? :p

  105. kjempee bra video!
   eg digger bloggen din, men du virker altid litt sur på videoane dine.. men kan hende da berre e noke eg trur 🙂

  106. HVORFOR SKREV DU IKKJE BARE
   BLOGGES OM 3 DAGENR??
   BLOGG JENTE, DU HAR MANGE LESERE SOM ER UTOLMODIGE HER;)
   HAR GODT SNART 3 DAGER NÅ, DU SA DU SKULLE TA DEG SAMMEN!
   ALLT FOR BLOGGEN? HIHI:D
   TA DEN TIDA DU TRENGER, MEN ER DU VIRKELIG SÅÅÅÅÅ OPTATT????
   DU ER LITT SØT DA!
   VI FORVENTER EN FORANDRING, NESTE GANG MÅ DU KOMME MED MINST 4 INNLEGG<3
   NEIDAAAAAA BERRE KØDDA.
   VI STØTTER DEG VI IKKJE SANT?
   DIGG BLOGG DU HAR, JALLEFALL NÅR DU BLOGGER XD
   KLEM MEEEEEEEEEG!

  107. Jeg bare digger bloggen din og deg!!! :)) Er fast leser ! <3 Sjekke bloggen min?? andrrrea97.blogg.no <3<3 hadde satt veeeeldig stor pris på det! 😀

  108. digger bloggen din Therese, men serr, skjerp deg litt 🙂 du legger ut en video også glemmer du bloggen di neste dagene, og ikke bry deg om frekke kommentarer, som det klagete inlegget du skrev for litt siden, just saying 🙂

  109. Forresten – jeg er enig med de andre om at du virker sinna på videoene dine.
   Du virker liksom skikkelig care og sur :p

  110. Hei! jeg syntes at du har en utrolig fin blogg! 🙂 Leser den ofte.
   Jeg vil bare minne deg om at det er ikke lurt og legge ut bilder når du står i bikini/undertøy.
   Det kan misbrukes og jeg vet om jenter det har skjedd med. Det kan legges ut på sider hvor ekle griser av menn kan se på og runke til det, så please.. Ikke legg ut sånne bilder 🙂

  111. penah!
   hehe, må bare fortelle en skikkelig morsom ting som skjedde her om dagen. jeg var på stranden sammen med en venn også så jeg en jente som lignet veldig på deg bakfra. så sa jeg HEY, er ikke det Therese fra tcnm.blogg.no?! det ropte jeg drit høyt også..men det var jo ikke deg da..
   btw du er utrolig nydelig. kanke du blogge snart? :O ikke for og mase eller noe, men jeg går inn på bloggen din 1000000 ganger dagen ^^. ilyb <3

  112. må si meg enig med de andre, du virker jæveli sur på alle videoene dine, og du blogger jo nesten aldri. Det er andre som fortjener 1000 ganger mer en deg å vere på topplista!

  113. Hvorfor gidder du ha blogg? Du er på 1 plass, folk forventer litt mer blogging om dagen . du blogger aldri, hvorfor gidder du i det heletatt, du får bare jævla ufortjente penger hver måned!

  114. Herregud, folk er så teite. Tror de er eksperter på hvordan ting skal se ut, hun bestemmer da for faen selv hvordan hårfarge hun har og hvor mye sminke hun bruker.. Og det med at hun burde gi fra seg plassen til noen andre – wtf? Hun bestemmer da vel ikke at folk skal lese bloggen hennes! Gaah, blir provosert enda det ikke angår meg!

  115. Jeg har to spørsmål til deg:
   1. Om du var så sykt dø og syk og hele pakka, og ikke hadde noe å gjøre, hvorfor i huleste døgna du når du kunne sovet?
   2. Hvorfor retter du håret? Håret ditt er HELT rett fra før. Og ikke kom med kommentarer som “Det er fall i det, men man ser det ikke på bilder/videoer osv… Det er ikke rett i virkeligheten”, for det funker ikke. Du sliter bare på håret.

  116. Skjønner ikke hvorfor du ligger på 1. plass lenger… du har ikke blogget på snart 4 dager! UFORTJENT 😛

  117. Farg håret ditt brunt som det var, det var så fint ! Føler at jeg likte deg bedre den tiden du ikke var på 1.plass, du blogga jevnlig og spennende. Nå føler jeg at du blogger for du “må”. Innleggene kommer sjeldent og du ser veldig oppgitt ut. Just sayin’
   Også blogger du ikke mer om tuva, og kan du opptadere litt om henne ? 🙂
   hilsen fast leser i et år

  118. Kan du ikke si noen ting om Tuva? Kommer hun i det hele tatt tilbake ? Vet du eventuelt hvor lenge det er til hun kommer tilbake?
   Leser du forresten alle komentarer?

  119. Guud så fin du er, Therese! Blondt hår passet deg så utrolig bra 🙂
   Synes foresten håret ditt ble mye finere når du klippet deg.

  120. haha, chill dåkker. ho e jo care.. har dåkker ikke fatta det?.. en grunn til at ho ikke blogge. ho e vel å feste å gjør det ho like <3

  121. Du tjener en god slump med penger på å blogge og jeg synes nesten det begynner å ligne på missbruk av blogg.no nå. Meningen er jo at du skal blogge oftere enn det du gjør. Som jeg sa, du får penger for å blogge, men du er blitt en utrolig sløv blogger. På meg så virker det som om du bare blogger for å få pengene, du virker skikkelig sur på mange av videoene dine. Jeg synes så mange fler fortjener topp plassen enn deg nå. Er ikke rart du ligger der fortsatt, alle er jo interessert i å lese bloggen din å dine nyeste innlegg, men du kommer jo aldri med innlegg.. folk er innom flere ganger om dagen for å sjekke, dermed får du flere besøkende. Dette er forferdelig skuffende av deg.Jeg synes at en blogger som ønsker å ligge på første plass skal blogge mer, og ikke bare blogge et innlegg på 2-3 dager. Du må slutte å få så mye fokus på kroppen din og puppene dine. Ene innlegget har du “små” pupper, neste innlegg har du store pupper med push up i bh`n.. du legger ut bilder av deg i bikini/undertøy, skjønner jo at du ikke tenker så langt at mange gamle ekklinger tar bildene, runker til de og legger de ut vidre på nettet, og sånn formidles bildene dine.. Du er, 16? 17? Du burde tenkt lengre enn det..
   Hvis du virkelig vill ligge på 1plass, så gjør deg fortjent til det.. hvis ikke, gi ifra deg plassen og stop å blogg..
   Bloggen din er blitt en skuff nå..
   Marlene.

  122. Altså, ikke for å være frekk eller noe. Men jeg syntes du bruker veldig lite av tiden din til å blogge, forventer kanskje litt mer når du er toppblogger. Må si det er deprimerende å gå innpå bloggen din flere ganger dagen og samme innlegget står der, og det kommer kanskje et nytt den neste dagen(e). Hilsen skuffet leser.

  123. Hmmm.. Hvorfor gokjente du ikke kommentaren min, Therese? Ble det for voksen prat for deg ?? Jeg skrev bare det som var sant..

  124. Hva er i veien med dere? Hun må jo få lov til å blogge når hun har tid!! Det er ikke sikkert dere blogger alltid heller når dere ikke har tid? Så la Therese få blogge når hun vil!!!!!!!

  125. Du har ikke blogget på en stund nå.. eller egentlig ikke så lenge siden, men for meg som leser bloggen din nesten vær dag føles det sånn ! <3
   BTW: Du er sykt pen

  126. Jeg leser bloggen din vær dag nå, og nå mister jeg lysten på å følge bloggen din ! : (
   Jeg digger deg Therese, du eier, du er drit pen, og klipp deg korte! Du blir sykt fiiin <3
   Kanskje du burde begyne å blogge igjen, bare et tips! Jeg skjønner hvis du har masse å gjøre! Men kanskje du mister lesere av det, og du mister 1 plassen!!
   Det du ikke må gjøre, er å slutte å blogge! Never, Never!!
   Jeg digger deg<3 : )

  127. Jeg leser bloggen din vær dag nå, og nå mister jeg lysten på å følge bloggen din ! : (
   Jeg digger deg Therese, du eier, du er drit pen, og klipp deg korte! Du blir sykt fiiin <3
   Kanskje du burde begyne å blogge igjen, bare et tips! Jeg skjønner hvis du har masse å gjøre! Men kanskje du mister lesere av det, og du mister 1 plassen!!
   Det du ikke må gjøre, er å slutte å blogge! Never, Never!!
   Jeg digger deg<3 : )

  128. Begynner egentlig ikke å skjønne hvorfor jeg i det hele tatt GIDDER å gå inn på denne bloggen lenger! Du blogger jo aldri…
   Husker du klagde på VOE, i en video du hadde, der du sa at den som ligger på 1. plass på blogglista må ihvertfall blogge 2-3 ganger om dagen! Og nå har ikke du blogget på 3 dager !

  129. Så utrolig feigt av deg og ikke poste kommentaren min.
   Jeg brukte faktisk ganske lang tid på den, og det var konstruktiv kritikk og jeg slang ikke dritt.
   Du tåler ikke sannheten, desverre.

  130. Whyyy? hvorfor ligger du på 1.plass? når du nååå ikke har blogget på 3 dager! syns det er litt trist.. Fler som hadde fortjent den bedre enn deg nå:/ sorry! Liker egentlig bloggen din jeg! Bli litt flinkere til å blogge! kanskje du vinner tilbake lesere 🙂

  131. Du sminker deg kjempe fint, du fortjener første plassen kjempe bra.. men vis du blogger litt oftere hadde det vært tipp topp 😀 Stå på , Therese <3 Jeg digger deg å bloggen, du er verdens beste blogger ! Love you
   Klem <3

  132. Er så enig med Silje!
   Liker bloggen din, men du var mye flinkere før!
   Andrea Badendyck HUN fortjener førsteplassen som beste bloggeren.

  133. HEI! Jeg bare lurer på en ting.
   Hvordan fikk du håret blondt?
   Bleiket du det ?
   gjore du det hjemme eller hos frisøren?
   Blir det ikke tørt etter bleiking?
   Pliis svar , ønsker blondt hår selv!! <3<3<3

  134. du er sykt pen. kan du blogge litt oftere! gå hjerne inn på mentos5675 den bloggen er syykt braaaaaaaaaa! men gå inn på den! <3<3<3 elsker deg ; )) <<3<3<3<3<3<3<3<3<3 blogg oftere <3<3<3<3<3<3333 hva har skjedd med tuva ? kvordan går det med henne ? <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

  135. Jeg er sikker på at du ikke har fjernet sminken skikkelig før du begynte du kan neppe ha så mørke bryn til vanlig.. :p
   Bruker du ikke mascara?

  136. Når jeg ser nedover bloggen din, så ser jeg bare bilder av deg selv! Kan du ikke ta litt bilder av ting rundt deg, og ikke bare deg? 🙂 Men du må jo ha bilder av deg selv også da! Men ha en sånn mellomting 😀

  137. kan du bynne å bogge litt oftere?!! du ligger liksom på 1. plass og det er ikke nå vits at du ligger på 1. vis du aldri blogger!

  138. du har fint og glatt hår! du hadde blitt mye penere med brunt hår til skuldrene. ahh, nydelig! men det er min mening:-)

  139. Hei!
   du leser kanskje ikke akkruat denne
   komentaren men jeg mener ikke å være
   frekk men kan du begynne å skrive litt oftere
   allerede nå har det gått 3 dager uten at du
   har skrevet noe så plizzz skriv litt oftere
   P.S kjempe bra video og digger bloggen din!

  140. Ikke for å være frekk men du fortjener ikke ligge på 1. plass siden du blogger jo så lite!!
   Selvom du kanskje har hatt det travelt klarer jo de fleste andre bloggere og slenge inn et innleg eller to.
   Og du blogger jo dårligere og dårligere også!!

  141. nytt innlegg snart?.. btw elsker bloggen din leser den hver dag å nå går jeg bare å venter på nytt innlegg 😛 <3

  142. Du mistet akuratt en leser, sorry ass, men hvorfor skal jeg gå inn på bloggen din når jeg blir skuffet? Blogger jo aldri!
   Leser fotballfrue.no!

  143. nytt innlegg snart?… btw elske bloggen din leser den hver dag går bare å venter på nytt innlegg^^
   elsker alle bildene dine, headeren, designe og videoen osv !!!! <3
   Jeg syns det blir feil me folk som klager på deg du er jo døds go, kul og du jør sikkert så godt du kan.. :))

  144. sjønner ikke hvorfor du ligge på topplisten.. du er flink til å blogge, men du blogger så LITE! eg skjekker bloggen din hver dag, men er ikkje ofte det er nye innlegg.. skuffet

  145. BLOGG ! Du blogger jo drit lite .., er innpå bloggen din hver dag, men ser jo aldri noen nye innlegg nesten.., når du ligger på topplisten burde du hvertfall blogge 2 ganger om dagen…, !!

  146. HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?HVOR BLIR DET AV TUVA ?!?!?!?
   KAN DU SKRIVE DET I ETT INNLEGG ?!?! KAN DU SKRIVE DET I ETT INNLEGG ?!?! KAN DU SKRIVE DET I ETT INNLEGG ?!?! KAN DU SKRIVE DET I ETT INNLEGG ?!?! KAN DU SKRIVE DET I ETT INNLEGG ?!?! KAN DU SKRIVE DET I ETT INNLEGG ?!?! KAN DU SKRIVE DET I ETT INNLEGG ?!?! KAN DU SKRIVE DET I ETT INNLEGG ?!?! KAN DU SKRIVE DET I ETT INNLEGG ?!?! KAN DU SKRIVE DET I ETT INNLEGG ?!?! KAN DU SKRIVE DET I ETT INNLEGG ?!?! KAN DU SKRIVE DET I ETT INNLEGG ?!?! KAN DU SKRIVE DET I ETT INNLEGG ?!?!

  147. jesus maria kristus, ta nu å skjerp dæ med blogginga.. lol. det e jo bare teit at du ikke sir i fra at du har tatt en pause elns, du kan jo gi et lite pip i det minste, med mindre du e dø da.. best for dæ at du lever!

  148. Elsker bloggen din, men du er forferdelig dårlig til å blogge. Syntes ikke du helt fortjener 1. plassen din akkurat nå. Ikke akkurat vondt ment.. 🙁

  149. kan du ikke blogge snart! du fortjener ikke å ligge på 1.plas! btw: headeren din var litt sånn stygg…

  150. Ikke frekt eller noe, men det er jo ikke vits å sjekke bloggen din når du blogger så sjeldent. Syns ikke du fortjener 1.plassen, ettersom det er så mange andre bloggere som gjør det så mye bedre enn deg. Såå, vist du vil beholde 1.plassen burde du gjøre bedre innsats! ^^ Just sayin.

  151. Har gått inn på bloggen din mange ganger i dag, for å se om du har blogget! Men neiida. Du fortjener ikke 1.plassen, ettersom det er kjempemange andre bloggere som gjør det mye bedre. Og hva skjer med å ikke godkjenne komentarene jeg har skrevet før? utrolig feigt.

  152. syykt fiint du sminka deg 😀 men kan du lage en “Må gjøre video” igjen ?? de er så morsomme !! 🙂

  153. Nå har jeg lest gjennom mange kommentarer, og halvparten av de jeg har lest så har det stått at du skal blogge mere, og jeg skjønner dem. Du ligger på førsteplass og får penger for det, men hvis du ikke da leverer tilbake til oss det vi (leserne) gir deg, da ligger du nok ikke lenge på førsteplassen. Jeg har blogget selv før, og da var det veldig travelt for meg og blogge, men da må du i tilfelle slette bloggen din? du vet jo at det er travelt og hvis du vil bruke mer tid på venner enn blogg så må du for all del bare det – men tenk på leserne dine! 😉

  154. faen du fortjene ikke å ligge på 1. plass,du sir hver jævla gang at sorry,jeg skal skjerpe meg osv bla bla bla,skjer det?IKKE FAEN

  155. Jeg fatter faktisk hvorfor du er på første plass. Jeg ble nesten deprimert av å se på den videoen av deg. Er det kanskje ikke bedre å vente med å lage video av deg selv til du ser noe mer happy ut enn det du er?

  156. Hvorfor sier du HELE TIDEN at du skal bli flinkere til å blogge, men blir ALDRI flinkere?:( det er sykt skuffende!:(

  157. Skjer med snakket om at du skal prioritere bloggen først, og at du skal bli bedre til å blogge osv? blir så irritert. DU FORTJENER IKKE 1.PLASSEN !!

  158. hei jeg lurte på hvem sjampo du bruker siden du har så fnt silke hår
   det hadde vært fint om du kunne svare meg tilbake

  159. Jeg fatter ikke hvorfor du egentlig ikke blogger nå? En blogger, som fortjener 1.plass, er en med spennende og brae innlegg, som blogger HVER dag, og evt flere ganger om dagen. Du sier at du blir forvirra, men såpass må du jo vite at du må blogge mer. Jeg blir irritert, og det er det mange som blir. Syns en annen skulle fortjent 1.plass, som er ærlig og vet å blogge mye, og som er en ungdom som ikke legger ut at de snuser, er stygg med moren og røyker og alt mulig slags dritt som andre kan finne på å gjøre fordi de vil være som deg. Må ærlig innrømme at du er ei dritpen jente, men har du blogg som er norges-berømt, bør du virkelig skjerpe deg jente. Har du bloggpause, si i fra. Har du ikke tid til å blogge, eller ikke har nett, skriv ett kjapt innlegg med telefonen eller få noen av vennene dine til å si ifra. Det er så synnsykt irriterende! Regner med at mange går inn å sjekker bloggen din flere ganger om dagen, å bare ber om at du skal ha blogget, men så har du ikke det. er det rart folk blir irritert? nei.
   Jaja, stå på, håper du fortsetter å blogge, og iallefall blir på en 2-3 plass!

  160. tror dokk virkelig hu har så veldig lyst og blogga når NESTEN alle klage? det e kje så gøy får na..
   -kje bry deg, du e kjempe flink!

  161. Okei, for noen dager siden sa du at du skulle sette bloggen som første prioritet. det har du ihvertfall IKKE gjort. det er 3 eller fjerde dagen du ikke har en jævla lyd fra deg. du fortjener ikke første plassen med denne blogginga som du kaller det. du blogger jo aldri lenger, så det vel kanskje litt feil å kalle det det?
   andreabadendyck blogger hver eneste dag, og nå er tilogmed maccen hennes ødelagt. fortsatt blogger hun. du sier du savner bloggen, og tenker på den? det er rett og slett bullshit, du har ihvertfall aldri vist det. skjerp deg, det er fakta.

  162. skjønner ikke hvordan du fortsatt ligger på 1.plass! du fortjener den ikke engang! dt er så mange andre bloggere som blogger mye bedre og oftere enn deg! du blogger jo etter 2-3 dager! Jeg har ikke noe imot deg og du er en flink blogger, men du fortjener ikke 1.plass ettersom du bare blogger 3-4 ganger i uka. Du bør gi fra deg plassen, Therese! du fortjener ikke å være her! seriøst, det er så mange gode bloggere der ute som fortjener 1.plass og du er ikke en av dem! langt ifra! Du blogger ikke om noe som helst lenger.. bare masse crap! Andre der ute fortjener den plassen du fortsatt ligger. Skjønner virkelig ikke at du får betalt for å ikke å blogge! skjønte det heller ikke når du blogget.. så aldri hva folk så i bloggen din, men jaja.. folk har forskjellige meninger.. MIN mening er at du ikke fortjener denne plassen og dermed skal eventuelt gi den fra deg!!!

  163. du ligger på første plass å da synst jeg virkelig du bør prioritere bloggen litt mer, minst et innlegg hver dag. du skuffer.

  164. tror du det hjelper ved å la vær å poste kommentaren min’? lol Therese du vet hva som er sant og jg vet at du vet det! du fortjener ikk 1.plass! bare dropp bloggen du! mange andre der ute fortjener plassen du ikk fortjener!

  165. Påtide med en oppdatering?? Håret ditt er ikke fint nå, så sinnsykt mye finere du er når det er brunt. Som blondine ser du ut som wannabe 12 årig barbie.

  166. Jeg tror Therese kommer til å være mektig irritert i neste innlegg når hun ser alle klagene om at hun blogger lite… huff 😛

  167. Seriøst du for penger for å blogge + du ligger på førsteplass!! Da må du jo blogge, hvis ikke du vil blogge, GI FRA DEG FØRSTEPLASSEN!

  168. okei, du har ikke blogget på 3 dager nå!? har ikke du sakt i hvert innlegg “sorry for dårlig blogging, skal skjerpe meg. lover dere!” vitsen med å skrive det, når det aldri skjer? skuffende.. og du skal liksom være toppblogger på 1.plass? whoop….sier jeg bare

  169. dumming, når tid skal DU blogge igjen, hæææ???? jeg syns ikke det er noe gøy når du ikke blogger, og du er den kuleste jeg vet om og du fortjener første plassen, men du måå snart blogge assa !! :):):) klem fra linnea <3

  170. Tanken er vell og ikke blogge på ei stund for å få opp lesertallet…også kan jeg tenke meg hun liker å irritereeeee!
   Får da ha lykke til. Hvis dette her fortsetter tror jeg det blir mange hater’s til slutt… heheheh

  171. folkens, hun har et liv hun også, kanskje hun ikke alltid har tid til å oppdatere to-tre ganger hver dag, eller hun bare ønsker en liten pause nå.
   og til alle dere som sier at hun skal gi fra seg plassen, dere vet at det er antall besøkende som bestemmer hvem som er på topp? så dere er nå selv med på å holde henne der hvis dere hele tiden går inn på bloggen for å klage 🙂

  172. skal du bli som hun tuva, du blogger ikke så mye syntes jeg. Du må jo blogge litt mere da, du er så flink til det når du gjør det ordentlig.

  173. Therese, skjønner at du kanskje ikke har så god tid til å blogge iblant. Det har ikke jeg heller alltid. Men jeg klarer som oftest å presse inn et mini-innlegg ihvertfall annenhver dag uansett. Og hvis du ikke har tid til det heller kan du jo kanskje bare logge inn et sekund og skrive at du har det travelt for tiden. For helt ærlig, du ligger på 1. plass og du får betalt for å blogge, og synes du kanskje ikke det er litt urettferdig ovenfor alle de andre flinke bloggerne på blogg.no som ikke får en dritt men fremdeles blogger bra hver dag? Vet at dette er din blogg og du bestemmer selv når du føler for å blogge og greier, men allikevel… I tillegg til at du skuffer alle de tusenvis av leserne dine (inkludert meg). Jeg digger både deg og bloggen din, men du burde bli mye bedre på å oppdatere jevnligere!

  174. Drit kul video ! Du er flink til å sminke !!! Du er en utrolig søt jente ! Du har en utrolig fin blogg som er kjempe spennende å lese ! går innom den 2 ganger hverdag . Du fortjener 1. plass assa !
   BTW: Du ligner utrolig mye på Lindsay Lohan <3 <3<3 haha , skulle trodd dere var tvillinger .

  175. HVA ER VITSEN MED SOLARIUM NÅR DU BARE SMINKER OVER ALT UANSETT??
   DU VET AT DET ER KJEMPEFARLIG OG ….. (man kan lett få kreft)
   ikke ødelegg livet ditt med solarium, du er dritpen uansett!! <3

  176. Greit at du har et liv og sånn, men liker du egentlig å blogge? Du oppdaterer svært sjeldent.
   Jeg syns du er kjempe søt, men kanskje droppe å blogge?

  177. Egentlig burde du søke på å få tilbake jobben din på burgerman, eller hvor du jobbet. Funker jævlig dårlig vet du, at du slutter med den vanlige jobben din for å tjene penger her. Det betyr jo bare en ting. DETTE ER JOBBEN DIN. Herregud Therese. Du pleide vel ikke vanligvis å droppe kveldsskiftet før. Eller kanskje morgenskiftet. Før du bytter med en kolega. Ser ikke at noen andre blogger for deg!
   Om du prøver å “slutte” å blogge nå, fordi alle her oppe sier det, så burde du hvertfall vært såpass til å fortelle det. Ikke tenke, det er det de ønsker elns.
   Egentlig fortjener du det jo, å ligge på 1.plass. For det er vi som gjør at du ligger der. Så om dere alltid driver å sier at hu ikke fortjener det. Så får dere slutte å klikke dere inn her da.
   Men bare et lite tips. Søk om jobben din tilbake før du blir sittendes med ikke en dritt!!! :):):)

  178. Malin :
   Jeg kan ikke tro du mener at hun fortjener å ligge på 1 plass når hun er så frem og tilbake med bloggingen.. Seriøst. Hun tjener penger på å blogge, men kommer med et innlegg hver 2-3 dag.. sånn som nå. Hun fortjener ikke ligge på 1plass om hun utnytter bloggen for å få penger.

  179. Fin blogg<3<3<3<3<3<3 men....du kan sitte og godkjenne alle komentarene, men du kan ikke blogge? jeg er skuffet. sån seriøst lissåm, du er på første plassen.. tenk deg om tcmn <333333<3<3

  180. dere anonyme solariu-folka over her.. Det er faktisk større sjanse å få kreft i solarium enn å bare være i solen, fordi da kommer strålene mye nærmere huden og er unaturlige. Men man har en liten sjanse for å få kreft av å være for mye i solen og, men absolutt ikke like mye som om du tar sol i solarium.

  181. Jeg elsker bloggen din masse, og du er kjempe flink til å blogge! <3 Det er jo en grunn til at du ligger på 1.plass, og det er jo fordi folk enjoys bloggen! <3 Vært fint med noen nye innlegg, ja! 🙂 Gleder meg til neste innlegg! Klarer nesten ikke å vente heller, sjekker hele tiden nå.. Menmen, det kan jo hende det er krise med pc'en, kanskje derfor du ikke blogger...
   STÅ PÅ THERESE! <3
   Vær litt optimistiske folkens! <3 Det lønner seg alltid å være positiv i de aller fleste situasjoner 🙂

  182. synes dere som sier at bloggen ikke er oppdatert ofte nok er ganske blåst, det er ikke noen plikt å skrive ett visst antall innlegg om dagen og hvor god eller dårlig therese er å blogge er jo opp til henne, i dette tilfelle får hun jo bare bøte med at hun i såfall får ferre lesere.. blogging er ikke en jobb, det at man får betalt for det gjør man jo fordi blogg.no tjener på at vi bruker deres nettsted. dere som virkelig bryr dere bør tenke at det er hennes valg og at press og stygge kommentarer ikke er noe som gjør lysten større. Hun er en jente som alle oss andre, la henne ha ett liv!

  183. Hei! jeg har et spm. Ikke ta dette som en fornærmelse, men jeg lurer på om du noen gang har tenkt på hvor mye dritt du setter på ansiktet ditt? det er hundre forskjellige produkter som er bare i ansiktet ditt! tenk deg hvor nasty det er og hvor nasty det i tillegg er for guttene som titter innom bloggen din. jeg vet ikke om det er fregnene du prøver å skjule eller det orange håret, men å ha fregner og orange hår er noe jeg hvert fall ikke ville ha tatt bort om jeg hadde vært deg. Om du vil ha et tips så vil jeg fortelle deg at både gutter og jenter liker best naturlige og ikke oversminket(spesielt) kvinner. jeg bruker 3 minutter på å sminke meg, noen gang maskara og gjerne pudder. syns du skal slutte med all den oversminkingen, du er på topplistet og de fleste titter gjerne innom topplistebloggern, så om du ikke vil bli skjemt ut av “hele” Norge, og kanskje bli tatt litt seriøst, burde du virkelig tenke på hvor ekkelt og hvor mye klin(aka slim) du legger i ansiktet ditt. Ansiktet ditt er bokstavligtalt kladdet med alt mulig, det er ikke en flekk som ikke har blitt sminket 4 ganger. her går det i øyenbryn til øre, det er helt SYKT!

  184. Unnskyld meg, men hvorfor sier så mange ”hun burde ikke være på topplisten” Det er jo faktisk en grunn til det, og det er at folk vil lese den. Men visst det er så drit vansklig for dere å se at hun faktisk er på 1 plass på den topplisten, så slutt å klikk dere inn på bloggen da vel!
   Stå på Therese <3

  185. Når du driver å legger ut vanlige skrive innlegg, så fremstår du som en søt og energisk jente, men når du legger ut disse videoene virker det som om du bare kjeder livet ut av deg .. Det virker som om du bare vil bli så fort som mulig med å være ferdig med filmen.

  186. Du bruke i det minste skrive at du har en bloggpause eller noe? leserene dine forventer at du skal blogge!

  187. Folk som kritiserer sminkingen hennes:
   Det er hennes hud, hennes liv, og hennes valg. Om hun vil sminke seg, så la hun gjøre det! 🙂
   Jeg er helt sikker på at Therese reagerer på alle disse kommentarene om at hun ikke burde blogge mer og ikke fortjener topplisten osv.. Det er faktisk en person bak denne bloggen som skriver dette. Har samme følelser som oss. Hvordan ville du ha reagert på disse kommentarene? Jeg hadde IKKE likt det.
   Digger bloggen din, Therese! <3

  188. når man ligger på 1.plass på BLOGG.NO , sier det seg selv at man skal blogge da..
   Og det er en selvfølge at lesere krever en del !

  189. ctop.blogg.no
   ctop.blogg.no
   ctop.blogg.no
   ctop.blogg.no
   ctop.blogg.no
   ctop.blogg.no
   ctop.blogg.no
   ctop.blogg.no
   ctop.blogg.no
   ctop.blogg.no
   ctop.blogg.no
   ctop.blogg.no
   ctop.blogg.no
   ctop.blogg.no
   ctop.blogg.no
   ctop.blogg.no
   ctop.blogg.no
   ctop.blogg.no
   ctop.blogg.no
   ctop.blogg.no
   keyes.blogg.no
   keyes.blogg.no
   keyes.blogg.no
   keyes.blogg.no
   keyes.blogg.no
   keyes.blogg.no
   keyes.blogg.no
   keyes.blogg.no
   keyes.blogg.no
   keyes.blogg.no
   keyes.blogg.no
   keyes.blogg.no
   keyes.blogg.no
   keyes.blogg.no
   keyes.blogg.no
   keyes.blogg.no
   keyes.blogg.no
   keyes.blogg.no
   keyes.blogg.no
   keyes.blogg.no
   keyes.blogg.no

  190. Hallo ? Virker som hun må ha en skikkelig god grunn for å ikke blogge. Hun trenger ikke blogge hvis hun ikke vil ! Det er jo opp til henne. Men å sitte å si at hun ikke fortjener 1.plassen kan jeg ikke forstå. Hun velger når hun vil blogge, hvis hun vil blogge. Det har ingenting å si om dere synes hun skal det.
   Stå på Therese, du er FLINK til å blogge 🙂

  191. Du er en kjempebra blogger! Stå på 🙂 Du er sykt pen, og du har skikkelig fint hår! <3 Du kler blondt hår skikkelig godt og det er så mykt å fint 🙂 Elsker bloggen din 🙂

  192. Voe var også på topplisten og fikk like mye dritt slengt til seg, men som jeg husker det blogget hun i hvertfall daglig. Attention whore much? Skal alle ha samme mening og bare positive tilbakemeldinger til deg bare så de kan få et innlegg tilbake? Skammes av å være fra nord med deg her.

  193. blogg når du vil! husk at du blogger for deg selv! unnskyld meg, men de som slenger dritt har virkelig ikke noe liv

  194. wma.blogg.no
   wma.blogg.no
   wma.blogg.no
   wma.blogg.no
   wma.blogg.no
   wma.blogg.no
   wma.blogg.no
   wma.blogg.no
   wma.blogg.no
   wma.blogg.no
   wma.blogg.no
   wma.blogg.no
   wma.blogg.no
   wma.blogg.no
   wma.blogg.no
   wma.blogg.no
   wma.blogg

  195. Dere som spammer ned andres bloggadresser er egentlig reint PATETISKE.
   Selvom boggene deres suger, så gjør det vel ikke det bedre ved å spamme ned andres nettsider. Dere hadde ikke trengt det om dere hadde hatt en bra blogg. For da hadde dere ikke “bedt om lesere” som dere gjør nå. Send en jævla blogshout elns. Eller noe mye bedre. SKAFF DERE ET LIV!

  196. Når Therese ikke blogger er det mest sannsynlig en grunn til det, så ingen her har rett til å kommentere at hun er så sykt dårlig til å blogge, for hvis hun ikke blogger har hun EN GRUNN til det! Og ingen kan komme å si at hun er dårlig å sminke seg, for det er hun ikke. Det vet tilogmed de som sier det! Så dere som sier at hun suger i å blogge tar F E I L !!!

  197. Ja jeg kritiserer kanskje sminkemåten hennes. Men hvordan du går i hverdagen og hvordan du sminker deg har faktisk mye å si på personligheten. man kan se at denne stakkars jenta sliter med selvtillit. hun skal både strutte ut med rumpa som en 14 åring og sminke seg som en 50år gammel silikonkjerring. det er helt sykt at små jenter skal se opp til slike jenter. vær naturlig for det er det folk liker best, om du ikke vil ha feil inntrykk. gjerne for meg at hun kan sminke seg hvordan man vil, men når du har en blogg som ligger så høyt på listen, burde man kanskje tenke seg litt om før man dytter i seg masse dritt i ansiktet, det er jo gjerne folk som kjenner henne igjen på gaten og mange som vil oppfatte henne som noe helt annet en det hun er. jeg gir kun råd, for jeg har hørt sykt mye dritt og synes synd på jenta som sitter å blogger til folk som ler av henne. og det er jo sant

  198. herregud, skjønne ikke at du fortsatt ligg på 1.plass. du love å love, men ingenting av det du love bli gjort. mista all min respekt.

  199. Det er jo ikke hennes feil at hu fortsatt ligger på 1 plassen. Det er jo fordi alle går inn her 🙂 Hu bestemmer jo sjøl om hu vil blogge eller ikke. Det er ingen lov som sier at man MÅ blogge 15 innlegg om dagen dersom man ligger på 1 plassen. Vær litt snille mot mennesker da. Hadde aldri klart å være så fæle som dere er. Har virkelig ikke hjertet til det 🙂

  200. Er ikke av de som pleier å komentere neggativt, men nå blogger du drøyt dårlig…
   Altså når man ligger på 1.plass og får BETALT for å blogge…?! Blabla, det er hennes blogg… Det krever endel å ha dette som jobb. Du sier jo selv at “fra og med i dag er jeg etterlleraane av tcmn.blogg.no”

  201. Jeg skjønner godt at hun ikke gidder å blogge når hun har slike sure og sutrete lesere. Noen av dere er så frekke at jeg begynner å lure på hva som skjer med oppdragelsen deres!

  202. ALLE HATERS KAN STIKKE TIL FAENS 😉
   E DET RART HUN IKKE BLOGGER NÅR DERE BARE SKRIVER DRITT TIL HENNE?
   Å HUN MÅ IKKE BLOGGE 1-2 INNLEGG HVER JÆVLA DAG SELV OM HUN ER PÅ TOPPLISTA!
   OG EN LITEN TING TIL: DERE HATERS ER ME PÅ OG FIKSE HENNE PÅ FØRSTE PLASSEN PÅ TOPPLISTA, SÅ OM DERE IKKE VIL HA HENNE DER, SÅ IKKE GÅ INN PÅ BOGGEN HENNES!
   RIGHT?

  203. Skjønner veldig godt at Therese ikke blogger hele tiden jeg. Hun har faktisk ett liv i forhold til mange andre her som klikker bare fordi hun ikke blogger på ett par dager. Har dere ikke bedre å gjøre enn å klage?

  204. Dere vet det at hver gang dere klikker dere inn hit så er dere med på å bidra henne masse penger, så om det er så jævlig så….. ikke trykk dere inn.

  205. Stå på Therese. Ikke slutt å blogge! Vær så snill, du har den kuleste bloggen i verden! 🙂
   De som skriver dritt er bare misunnelige på hvordan du er som person og utseendet ditt. Du har ingenting å skjule 😀 IKKE slutt med blogginga!

  206. SOFIE G :
   Frekke? kom med et eksempel på noe frekt en person skriver. Jeg har lest så å si alle kommentarene og de dreier seg om hvor skuffet leserne er av Therese.

  207. Herregud, folk her trenge virkelig å ta en CHILL PILL! Relax, er ikke alltid så lett å blogge hver dag, spesielt når det begynner å bli sommer….
   Sure og negative kommentarer er bare så teit, og irriternedes….. Har du ikke noe bra å si, så FAEN IKKE GID Å KOMMENTEER!!

  208. Herregud.. Folk er så desperate. Slutt å si at hun MÅ blogge mere fordi hun er på førsteplass, og slutt å si at hun ikke fortjener den. Det er DERES “feil” at hun er der, og om dere ikke synes at hun er god nok til å blogge så slutt å les den, og slutt å syte. Det er en BLOGG dere, get a life lizm! 😉

  209. Til dere som kommenterer så utrolig negativt: Ser dere ikke at dette er akkurat dette som skjedde med Voe også? Det er bare så utrolig frekt gjort, og egentlig..faen ta dere. Vis LITT respekt da! Kanskje hun ikke blogger så mye for tiden, men hallo, det er ikke verdens undergang :p

  210. du burde ærlig blogge litt mer når du ligger på førsteplass egentlig… :/ Jeg liker virkelig bloggen din og sånt og har vært fast leser i over et år, så jeg ikke en sånn anonymius. Bare lurte på nooo… Får du penger av blogg.no når du ikke blogger?:)

  211. THERESE HAR IKKE TILGJENGELIGHET TIL DATA, RO DERE NED. ER DERE I TVIL PÅ HVORFOR HUN IKKE BLOGGER SÅ KAN DERE SE PÅ FACEBOOK SIDEN HENNES, ENKELT OG GREIT!
   Dere er hensynsløse, det at det er overhodet mulig å skrive så mye stygt til ei jente, oppfør dere, drittunger.

  212. Skal jeg si noe Therese ? Jeg syns du ser så mye finere ut i blondt hår jeg , den fargen du har akkurat nå ! Ikke mørk , eller en tone mørkere . Fordi nå Therese er du bare skikkelig babe !:-) Elsker bloggen din , og ikke bry deg om hat kommentarene fordi de fant ikke noen som var mer perfekt enn du så de måtte ha noe å hakke på slik at du føler deg dårlig . Og det at du ikke har blogget på lenge har kanskje noe med alle drittkommentarene da , men det tenker ikke folk på . MEN STÅ PÅ THERESE , og det med håret ditt og sminken din bestemmer du for all del selv egentlig ! Du er iallefall forbanna kul .

  213. Therese du er jævla fin vet du det? bare vent til ett år, så skal jeg love deg at alle guttene henger etter deg 🙂 såånne som deg er det man kaller naturlig pene. Du må forresten bare drite i de hat kommentarene sånne som de er hva man kaller sjalue, og jeg tror du også vet det 😉

  214. blogg da søtaa! du er driit pen! kunne du ikke fortalt oss om hvordan du klarer og ver så tynn og fin? og så fin brunfarge, hår, kropp, pupper og øyner! lær oss det.

  215. Du er så pen Therese! men skjønner virkelig ikke hvorfor du bruker så mye sminke når du har så sinnsykt fin hud !? det ødelegger egentlig bare hele “gløden” i annsiktet med all sminken. dette er ikke ment som hakking på deg altså, men bare et lite tips 😉 er ikke skikkelig sminkeekspert, men bruk heller bare litt foundation og solpudder eller noe for å få litt glød istedefor og klæsje hele trynet fullt med masse unedvendig sminke som du egentlig ikke trenger, for du er utrolig pen og har veldig fin hud (ivertfall som jeg ser på bilder osv.) Men du er uansett nyydelig, digger bloggen din !

  216. Vil beskytte deg og slenge en kommentar i trynet på deg. Du er blitt jævlig overlegen, det er hele greia. Det går ann og smile selv om du er syk. Si ifra når “Therese” er tilbake, dette er bare for jævlig og lese.

  217. Therese spurte ikke om dere synes hverdagssminken hennes var pen, stygg eller for mye. Utallig mange lesere har etterspurt sminkevideo, og det har hun nå laget. Dette var forresten heller ikke en film om hvorvidt håret hennes er rett, skjevt eller har fin farge heller. Nå må dere ta dere sammen og kommentere saklig. Dere spurte, hun ga – hold dere til tema. 🙂
   Tror det er MANGE som er sjalu på Therese, uten at dere er helt klar over det selv. Må innrømme at jeg ble greit “provosert da hun la ut bildene av seg selv i bikini og viste frem kroppen. Og jeg vet at å kommentere dritt gir en tilfreds følelse av at du har satt vedkommende på plass. Men spør dere selv en gang til;
   “Herregud, for ei hore, prøver å vise frem kroppen så jævlig og push-up er bare fornavnet! Sånn går det ikke av å oppføre seg”
   – Har hun fin kropp? .. njaa..neii..jo.. ja.
   – Hvorfor er det negativt å vise den fram? .. fordi det er horete.. ingenting negativt i det, mange skammer seg over kroppen sin, og det skal man ikke. det er GREIT å være stolt over kroppen sin og å vise den fram.
   – Hvorfor er det negativt å bruke push-up? .. hu vil så jævlig ha større pupper, men det har’a ikke. ingenting negativt her heller, det gir noen ekstra pluss visuelt og vedkommende kan få bedre selvtillit. CARE om det er synlig eller ikke for oss andre.
   Føler man seg pen, er man det!
   Men, ja – jeg kan signere på personen litt ovenfor her; Therese er ikke lenger den hun var. Men hun har forandret seg, og som lesere har vi bare å akseptere den forandringen og bli med på den. Vi styrer ikke hennes liv, men det er det enkelte av dere som tror. Ja, hun kan skrive, legge ut bilder og oppføre seg provoserende enkelte ganger, men tror dere ikke hun er klar over konsekvensene det kan gi i ettertid SELV? Det hun skriver om skolegang og innrømmet at hun er lat osv. gir hun nok et lite positivt inntrykk for kommende arbeisgiver – men hun er klar over det. VI trenger ikke sette hun på plass og fortelle dette, det er ikke oss det går utover. Det er ikke våres liv. Therese er blitt en ganske erfaren blogger nå.
   Godt forbilde eller ei – en rosablogger utenom det vanlige. Hvis hun provoserer dere for dere motstå det enkle klikket som transporterer dere til bloggen hennes, så får dere ikke lest de “forferdelige” innleggene hennes.

  218. Fin video, men ufattelig irriterende at du snakket så lavt, og at musikken var så høy. Ble sittende å skru volumet opp og ned heletiden. :

  219. kjempefin video! 🙂 men kan du legge ut en til bare at det er party makeup? 🙂 <3
   PS: elsker bloggen din 😀

  220. “ikke spør hvorfor jeg sminker meg, det er midt på natta”, haha 🙂 Forestten, herreguuuud så pen du er! *misunnelig*

  221. Hva er navnet på det ene pudderet du brukte? Det sorte med gullfargede figurer på lokket? Umulig å høre mye av det som blir sagt i videoen så…

  222. DU MÅ IKKE BRUKE ID KOSTEN DIN I DITTA ANDRE PUDDERET! id innholde ikke nokken ola å når du blanda det så vil den ikke bli så jevnt fordelt på huda di !

  223. du er flink til å sminke deg!
   men et tips er å ha på pudder og foundation på ørene også, så de ikke skiller seg ut : D
   er det din naturlige hårfarge ? kjempe pent hår!

  224. Synes du tok på litt veeeel mye sminke, ettersom det skulle være hverdagssminke og du skulle ut og sole deg. Etter min mening så holder det med maskara og litt solpudder om dagen!¨
   xxx

  225. Hahah hvorfor stritta du håret når den var så jævlig stritt fra før’a?
   ps: du er helvette så fin

  226. Hei.!
   du er drit pen ,at det går ann..! det er ikke rart i at alle jentene er missunderlige..!
   vi synes det var en veldig fin video..!

  227. Du er utrolig fin, og bloggen like så. Her kommer jeg med enda et kompliment, og det er at du har veldig fin hud. Så til dere andre som kanskje ikke har like fin hud, vær så snill og ikke bruk så mange produkter på huden samtidig. Bruk enten flytende foundation, eller, i pudderform (jeg antar at du bruker id foundation?). Det kan fort bli for mye produkt på huden, og da er det umulig å få resten til å se bra ut. Ren og fin hud er nøkkelen til å lykkes med sminken.
   Ha en fin dag!

  228. finn deg et annet mineral pudder, jeg får til sånn homepat siden jeg sover så dårlig, og det er fordi jeg får så mye av et dårlig mineral og det var id som var grunnen, pudderet fører også til tørr hodebunn og fett hår

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg