Sommer

Beklager at dere hører så sent fra meg i dag, men jeg sto opp så sent som klokken 4 og har ikke hatt tid til å blogge før nå. Ble skikkelig lei meg når jeg våknet, for jeg har gått glipp av en hel dag med sol. I morgen derimot blir det tidlig opp for å dra på skolen og levere de siste bøkene, så skal dagen tilbringes med Cecilie og Renate i bukta.

Har fått noen spørsmål om sommeren min, og når passer det vel bedre å svare på det enn nå?

Hvordan blir du brun?
– Ah,  det er mange som spør om dette. Jeg går på betakaroten, samtidig som kroppen min får nok av sol. Enten det er gjennom solarium eller vanlig sol. Betakaroten er utrolig bra, og jeg anbefaler det til alle som ønsker en fin og gyllen brunfarge på kroppen. Du kan lese om det i et innlegg jeg har skrevet HER. 

Hvor skal du i sommer?
– Jeg skal til Sunny Beach i Bulgaria den 4. eller 5. juli og være i 2 uker. Ellers skal jeg bare være hjemme i Tromsø, forhåpentligvis blir det fint vær her også. Det blir muligens en liten London-tur på meg og mamma, alt ettersom hvor “snill” jeg er. Haha!

Har du noen ferieplasser å anbefale? 
– Ja, det er mange flotte plasser du kan reise til. Hvis du tenker i Norge, så er det veldig fint på sørlandet om sommeren. Går vi litt utenfor boksen kan man reise til steder som Hellas, Tyrkia, Gran Canaria, Kypros, Bulgaria, Barcelona, Thailand (åh, DIT vil jeg!) osv. Selv har jeg vært de fire førstnevnte plassene. Sånn aller best liker jeg Tyrkia og Gran Canaria, men det kommer jo ann på hva man er ute etter. Tyrkia og GC er mye billig juggel, billige drinkz, stabilt varmt vær, plagsomme tyrkere og spanjoler osv. Akkurat slik jeg liker 😉

Hvor mye bruker du å shoppe for når du reiser utenlands?
– Det kommer veldig ann på. De siste gangene jeg har vært i syden har jeg shoppet for 5000 – 7000 kroner, men da har jeg kjøpt masse klær (mye jeg angrer på som aldri har blitt brukt) og sko. Man får mye for pengene, men kvaliteten er dritdårlig. Krymper, fargene falmer og det blir fort ødelagt.

Er det noe mer du lurer på, spør bare!

Siste innlegg