Sola tar på

Halloo

Nå ligger jeg i senga som et slakt. Er faktisk veldig slitsomt å ligge ute i sola hele dagen, man blir veldig trøtt. Vurderer å ta en liten powernap, men vurderer også å dusje så jeg kan ordne meg osv. Vi får se hva jeg gjør. I kveld skal vi ut og spise som vanlig, etter det skal vi sikkert shoppe som vanlig det også.

I går kjøpte jeg meg et par solbriller, tre jeans og faktisk en hettegenser som jeg våknet i når jeg stod opp. Trodde jeg hadde fått heteslag eller noe, men aner ikke hvorfor jeg sov med den tjukkeste genseren i verden.

 Nei, jeg velger powernap. HEJDÅ <3 og slapp av, bildet er mindre drøyt enn å ligge i bikini altså. 

Hva skal du i dag? 

  1. SÅ kult 🙂 I dag skal jeg bare slappe av i sola og varmen 🙂
   Driiitsexy du er, så sykt brun!! 😀
   Haha, bedre i undertøy enn i bikini? ^^ Jaokei, greit det <3 😀

  2. Altså, et normalt menneske ville ikke reagert på det bilde, det blir for dumt! Håper du har det kjempefint og koser deg masse! Du er herlig! : )

  3. Alle har vel skjønnt at du liker godt å legge ut bilder av deg selv med lite klær, hvorfor skal du alltid unnskylde deg.

  4. Skulle egentlig på ferie,med drar i morgen i stedet 🙂 og du som kaller deg ” … ” som er over meg, LA HENNE VERE I FRED! du har vel ikke noe med hva hun legger ut!

  5. Okei, du må jo like det her. Først så syntes jeg noen bilder var greie, men når du legger bilder av deg selv i bikini eller undertøy på hvert innlegg så blir det litt mye. Vi har forstått at du er stolt av kroppen nå, så chill. Jeg digger deg kjempe mye, men det begynner å bli litt for drøyt. Vi jenter som følger med på bloggen din leser faktisk bloggen din, vi er ikke interesserte av deg halvnaken.. Tenker du ikke på hvor mange som ser det her? Og syns du ikke det er ekkelt å tenke på at det sikkert er mange gutter og til og med menn som ligger å masturberer til bildene din? Sorry for jeg sier det rett ut, men det er faktisk fakta. Men hvem vet, kanskje du liker det..? Lurer på om foreldrene dine ser alle bildene du legger ut, og jeg lurer på hva de syns…
   Det jeg skulle fram til er at du må tenke på hva du legger ut, og ikke minst på hvem som ser på bildene.. Du har full rett til å være stolt over kroppen din. Fordi du har veldig fin kropp, og det kom fra en jente på din alder.. Ikke en 40 år gammel mann… Men bare tenk over det, fordi det er temmelig ekkelt ;s

  6. DU ER EN EKTE HORE du visser for mye kroppen din og den er ikke deilig engang hore hore SKAM FLAUT tror du noen liker kroppen din FLAUT FAEN

  7. DU ER EN EKTE HORE DU VISSER FOR MYE KROPPEN DIN DU TROR LIKER DET OG SKRYTER AV KROPPEN DIN INGEN LIKER DEN ENGANG FLAUT?????????
   SKAM DEG HVA SIER FORELDRENE DINE FLAUT OM JEG HADDE VERT DEG HADDE SKAMMET MEG FOR LIVET

  8. Bikini elr undertøy?! det er jo ikke så stor forskjell! dessuten, hvor mangen ser ikke hun når hun er på stranda å alt sånt? jeg synes at det er helt greit å legge ut bilder av seg selv, sånn, når man er i syden! hallo, dere sitter vel ikke med jakke og bukse når dere er i syden! er selv i syden, og ja har ikke hatt på meg noe annet enn bikini. så synes dere som klager over bildene, burde tenke litt! og vedder på at moren vet hvilken bilder hun legger ut 😉
   – Kos deg videre, Therese! digger deg! urettferdig brun! har vert her 3 dager å er laaaangt ifra så brun som deg ..

  9. therese er i syden da folkns, hvorfor bryr dere dere om hun legger ut bilder i bikini ell undertøy, er vell bare missunlige på at therese har litt finere kropp enn dere taaaaaaaaapere 🙂

  10. Til dere som ikkje liker att ho legger ut bilde av seg selv I bikini og undertøy, slutt å vær på bloggen hennes da , jeg tror ikkje Therese bryr seg om dere ! Prøv å sitt I kjeledress I syden !

  11. Bikini eller undertøy, ettfett. Herregud, å alle dere som klager! Skulle tro dere aldri har sedt en kropp før, big deal. Dere har en selv, så er det ikke bare å holde kjeft alle dere som klager 😛
   Elsker bloggen din Therese! :- D

  12. Okei, til alle dere drittunger som trur dere er no: Hva faen tenker dere med? Skjønner ikke hvorfor dere i det hele tatt GIDDER å prøve å leke så jævla vesle voksne med alt det piss preiket, høres nesten ut som dere prøver å lære henne noe elns, trur dere ikke hu vet alt det fra før? Hun velger selv å legge ut sånne bilder og at det kanskje sitter gamle menn å ser på er jo hennes sak – stå på theresefiin!

  13. Litt overdreven “smoothing” av huden på enkelte bilder i de siste innleggene dine.. just saying 🙂

  14. ” hallooo det e bikini folkens, står no vel faen ikke i undertøy på bloggen. Dum???”
   – Dum – tydligvis

  15. Fyfaen..folk klager. Vil dere at en blogger ikke skal være seg selv?? HVIS HUN VIL LEGGE UT BILDER AV SEG SELV, HAR HUN LOV TIL DET! Gash…

  16. Fyy så brun du er Therese!, skulle ikkje ha gått and!
   Når man er i syden (eller det e varmt ute) går man jo seff i bikini !(eller undertøy) .
   kor e du henn , ?
   kan du legge ut bilder av innkjøpet??;)

  17. Du har noen hvite flekker på armen.. men det er du nok klar over alt altså 🙂 Du er DRITBRUN! 😀
   Kos deg! <3

  18. det er absolutt ditt valg å legge ut bilder av deg selv, hvor du står i undertøy, bikinier og utfordrende klær. men, hvorfor har du så stort behov for å legge ut halvveis nakne bilder, og når du poserer i veldig utfordrende, og litt horete kjoler, som får deg til å se litt billig ut, ut på nette? hvem som helst kan lagre de, og bruke. du burde nok begynne å tenke litt på hva du legger ut!
   ellers så er du en kjempe søt jente, og jeg liker bloggen din 🙂

  19. Hehe… i går sa du at det var sykt teit og legge ut bilder av deg selv i undertøy, hva gjør du nå? ;P
   btw Elsker boggen diin!! :DDD fast leser!

  20. Hehe, når jeg var i Tyrkia våknet jeg også med hettegenser, altfor varmt!
   Kos deg videre på ferie! 🙂

  21. Hei Therese! Håper du tenker på hvor farlig det er å utsette huden din for så mye sol – særlig i syden. Sykdommer som hudkreft kommer ofte etter mange år, ikke med en gang, hvis huden har vært veldig utsatt for stillesittende soling.
   Ta det fra en tidligere kreftpasient – (jeg har hatt Hodgkins Lymfom, ikke hudkreft; jeg er veldig forsiktig i sola.)
   I dag er jeg helt frisk!
   Helse og sunnhet er så mye viktigere enn å steke seg for å bli så brun som mulig!
   Dette er ikke skremselspropaganda – dette er virkeligheten.
   Klem fra LH, 31.

  22. vet du hva jeg liker ved deg therese?
   at du kan legge ut bilder av deg selv i bikini og undertøy uten å bry deg om hva alle sier ! dessuten er jeg helt enig med deg… om man kan legge ut bikinibilder, så kan man vell legge ut undertøysbilder? det er omtrent det samme 🙂

  23. RESPONS TIL:
   “”POSTET AV: HAHAHA FAIL
   ” hallooo det e bikini folkens, står no vel faen ikke i undertøy på bloggen. Dum???”
   – Dum – tydligvis”
   Du har tydeligvis ikke hørt om noe kalt “ironi” ??
   HAHA FAIL! 😉
   digger deg Therese (y) (vet du ikke trenger en peptalk for å drite i alle taperne som gjemmer seg bak stygge kommentarer, men uansett: drit i dem! 😉

  24. hvor har du kjøpt det korsettet du hadde på deg på det ene bildet i et av de andre innleggene? 🙂 den “kjolen”..

  25. Hahaha, disse bitchene som driv å kommenter negativt, faen, æ visste ikke det fantes folk med så lav selvtillit at de må gå inn på en blogg, å skrive dritt om personen som de ikke kjenner en gang. Haha! Therese, bare legg ut med så mange lettkledde bilder du klarer, du er ung og fin, og det er du jo ikke for alltid akkurat! Er bare å vise seg frem og utnytte ungdomstiden så mye du klarer!! 😉

  26. Hallo folkens..!!! La nå Therese få legge ut de bildene hun vil! Bikini og undertøy er jo nesten det samme, så hvorfor skal det være galt av henne å legge ut bilder av henne i undertøy?
   Men Therese, som mange andre har skrevet, så synes jeg du må passe på, og tenke på hvem som kan se bildene, og hva de kan gjøre med dem!
   Uansett, jeg digger deg for den DU er! :- )

  27. Fant ut at venninnen min skal bo på samme hotellet som du er på, mens du er der 😛 Haha, sammentreff!

  28. Jeg mener ikke dette for å tigge eller mase, men jeg har en ny blogg, og som start på bloggen har jeg en spørsmålsrunde, jeg kommer til å svare på video. Valgfritt om du vil stikke innom bloggen og stille meg spørsmål, det setter jeg stor pris på! 🙂 Legg meg gjerne til som venn om det faller deg inn 🙂 Ha en flott kveld!

  29. aaaaahhh. jeg lurer på hvordan du setter opp håret ditt sånn! jeg ser mange som har sånn, men jeg skjønner ikke hvordan man får det til. Jeg suger med hår..

  30. alle sier at du er så brun og at du er så heldig.
   kan ikke nekte på at du har en herlig farge!
   men å utsette huden sin for så mye sol er ikke bra.
   du kan få hudkreft. også blir du ekstra rynkete når du blir eldre, og der er ikke tull engang. tro meg!

  31. Du er sykt brun! Men du kler det 🙂
   Og seriøst, alle som klager på at hun legger ut upassende bilder – det er ikke hennes problem at dere gidder å bruke tiden deres på å klage på det. Det er deres valg om dere går inn på bloggen og blir irriterte av det eller ikke.

  32. er jo ikke drøyt uansett .. ser ut som en unge som ligger der, ingen ting provoserende eller rart med det 😛

  33. Digger deg THERESE <3
   sykt brun du e !!! <3
   håpper du får en fin dag viddere 🙂
   E skal bade i sjøen i dag , glada me 🙂

  34. Til; HAHAHA FAIL
   Hun står jo ikke i undertøy? Hun tar jo bilde av seg selv når hun sover. Blir sto forskjell fra det å ta bilde av seg selv i et speil sånn som hun har gjort med badetøyet. Tenk litt. ;-p
   Digger deg Therese! ♥

  35. Du blikr bare mer og mer kvalmende for hver innlegg. Minner meg om hvordan VOE var på slutten av sin “bloggkarriere”.

  36. Heisann Therese!
   Jeg lurer på en ting: hvor kjøpte du overdelen din (den toppløse BHen(?)) på det bildet? Er det Bik Bok?

  37. Hei Therese 🙂
   jeg skal reise til bulgaria snart. så lurer svært på om du kan fortelle meg litt jeg bør vite? va er positivt å negativt med plassen?
   er det mye å gjøre der? båt utflukter? eller andre ting? aktiviteter? kan man leiie moped,firhjuling,sykkler eller noe? er det god mat? har dem kjøpesentrer? jeg aner ingen ting om plassen. så vill gjerne vite alt du har å si 🙂 hadde vært super snillt av deg!!! 😀 btw jeg digger bloggen din. leser vær dag 🙂 er fan av deg !!!
   Kos deg vidre i bulgaria ;D er det varmt der nå? hatt mye dårlig vær? å hvilket hotell bor du på? hehe ble mye spørsmål her 🙂 håper du har tid å svare

  38. la nu brre jenta få legge bilder uta seg selv, det e ikke nåkka særlig BIG DEAL akkurat……..
   Det e hennes blogg og vess noen av dere (nå snakker jeg ikke om de som ikke har noe imot det)
   ikke klarer og takle at hun legger ut bilder, da slipper jo dere å lese bloggen.
   ka e så farlig med undertøys bilda og bekini bilda??

  39. Personen som la ut dette sa at hennes ønske gikk i oppfyllelse
   10 minutter etter hun hadde lest dette! MEN IKKE NOE JUKSING!
   Dette “spillet” gir et morsomt / ufårståelig / men sant utløp!!
   Ikke scroll nedover, les og utfør en linje av
   gangen, det tar kun 3 minutter og er verdt et forsøk!
   Først, få tak i penn og papir. Når du velger navn i spillet, vær
   sikker på at velger mennesker som du virkelig kjenner, og følg
   ditt første instinkt, ikke sitt og vurder. Scroll en linje av gangen,
   ellers er spillet ødelagt
   1. Først, skriv ned tallene 1 til 11 nedover i en kolonnen
   2. Så, ved siden av nummer 1 og 2, skriv ned to
   tall. De du kommer på først.
   3. Ved siden av 3 og 7, skriv ned navn på to personer av det motsatte kjønn.
   Ikke kikk videre før du har gjort unna punktene 1, 2 og 3 ellers fungerer det ikke!
   4. Skriv ned hvem som helst sitt navn (som familie eller
   venner…) på 4.,5.og 6. plassen.
   Ikke juks, ellers blir du opprørt over at du gjorde det!
   5. Skriv ned sangtitler på plass nr 8, 9, 10 og 11
   6. NÅ, ØNSK DEG NOE, FØR DU GÅR VIDERE!
   Og her kommer nøkkelen til spillet …..
   1. Du må fortelle (tallet på plass 2) mennesker om dette spillet
   2. Personen på plass 3 er den du elsker!
   3. Personen på plass 7 er den du liker, men ikke kan forstå
   4. Du bryr deg mest om personene på plass 4.
   5. Personen på plass 5 er en som kjenner deg veldig godt.
   6. Personen på plass 6 er din lykke-smed.
   7. Sang nummer 8, er sangen som beskriver dine følelser
   person nummer 3.
   8. Sang nummer 9, er sangen som beskriver dine følelser
   for person nummer 7.
   9. Sang nummer 10, er sangen som forteller deg mest om dine
   tanker.
   10. Og sang nummer 11, er sangen som best
   gir et bilde av hva du føler om livet.
   Kopier denne til siden din innen 1 time etter at du
   har lest dette. Hvis du gjør dette, vil ditt ønske gå i
   oppfyllelse. Hvis ikke, går det motsatt vei.

  40. KAN FOLK BARE GI EN GOD FAEN I Å KRITISERE HVA THERESE LEGGER UT? det er like mye irriterendes for oss andre, å lese kommentarene, som det er for therese. La henne vere i fred. Hva faen har dere med det, egentlig ? tenk på fremtiden, tenk på alle som ser dette, hva faen ? Hun har lagt ut bilder av seg, det er det leserene ønsker. Jeg er glad hun gir blanke faen i hva dere sier, ver glad for at hun blogger, og ver glad for at hun har selvtillit! Kanskje dere sliter litt med det, siden dere hacker ned på Therese som viser kroppen sin, men gi no faen i å les bloggen hennes da. Det er jævlig irriterendes å lese alle som kritiserer. Nå krisiterer jeg dere. gi en god faen. Therese sin blogg, Therese sitt liv, Therese sine valg. gi-en-god-faen.

  41. for mange er det sikkert litt drøyt å legge ut bilder i undertøy og bikini. Men vis ikke du syns det, så er det jo ditt valg. Vis du er komfortabel med å legge ut bildene så er det jo null problem! Andre blir nok å si sin mening hele tiden, men enkelte (haters) eier rett og slett ikke respekt og syns det er helt ok å slenge dritt. Ikke bry deg om dem og fokuser på de gode og greie leserne dine, de som sjekker inn på bloggen flere ganger om dagen fordi de vil lese flere innlegg. De som leser helt til det ikke er mer å lese, og de som kommer til å følge med bloggen til dens ende. Du er jo 16-17 år du er jo fult klar over konsekvensene med å brette ut livet sitt på bloggen, og legge ut bilder i bikini og undertøy. Du vet jo at folk kan lagre og misbruke bildene dine, det skjer jo med alle “kjendiser”. Det er bare å politianmelde med en gang!
   Jeg må bare si til deg stå på Therese! Bloggen din er super som den er, og vis du ikke gidder å blogge en dag eller to, så er det helt greit! Du er en utrolig skjønn jente, og sikkert kjempekoselig å være omkring. Tenkte bare å skrive en støttende melding til deg som bare er ment godt. Vi har jo sett en blogger tidligere som gikk under pågrunn av dritt-kommentarer. Og det vil jeg ikke skal skje med deg, derfor tenkte jeg at jo flere gode kommentarer, jo mindre sjangse er det at det skjer. Alle dråpene i havet teller liksom. Lykke til videre med bloggen, jeg leser hver dag og syns det er underholdene og spennende å lese innleggene dine. Takk for at du blogger! :-)) <3

  42. Skjønner ikke at folk klager når du legger bilde ut av deg selv? du er jo kjempe pen!
   bruun heeldig <3

  43. haha, digger at du nå skriver “varsler” til de som kommenterer stygt ang bildene dine, på hvert innlegg.. ha det fint i syden.

  44. herregud du er drit deglig og drit hot ass. jeg leser bloggen din bare fordi jeg elsker bildene du legger ut når du er i bikini! Faen du er sååå brun!!! digger jenter med lyst hår og er brun!! og hater jenter som er drit bleik og har helt møekt hår.. du er peen !!

  45. Digger bloggen din !
   Jeg er ny leser fordi jeg nettop lagde bloggen min ..
   Men vil bare si at du er syykt pen og veldig brun ! Helidige deg 😀

  46. amanda og dere andre fjottnisser: for det første synes jeg dere kan dra lang til pakistan hvis dere ikke liker hud. REIS! fordi i land som pakistan så går ikke kvinner i klær som viser hud. men vi er i norge, og jeg blir helt sykt irritert når folk sier sånn som dere. at jenter ska hvist ikke gå i bikini elr “utfordrene kjoler” wtf??? ska man gå jogge bukse og tykk hette jakke?! og du sier “utfordrene kjoler” … hallo?! det er ikke noe som er en “utfordrende kjole” men det finnes noe som heter voltektsmenn og uansett hvor liten bikinien din eller et annet klede er så ber man ikke om å bli knulla. men det fatter vell ikke dere -.-“

  47. omg, undertøy og bikini er akkurat det samme.. bade at badetøy er i sånn “badestoff”, så chill folkens! elsker brunfargen din therese, gidder du å dele litt med meg? 😀

  48. Du er digg, og jeg liker deg veldig godt. Synes ikke det er noe særlig spess å legge ut bilder i bikini jeg, men i hvert innlegg? Bloggen din begynner å bli en pornoside nesten ;p

  49. Hei, jeg digger bloggen din :))
   men jeg lurer på hvilken sminke bruker du når du er på ferie? Bruker du det samme som du gjør når du er hjemme eller?

  50. ja, hallo ? Når man er i syden så er det faktisk helt greit å legge ut bikini/undertøysbilder av seg selv, for da går man jo faktisk i det! Akkurat som at det er helt greit å legge ut nakenbilder av seg selv når man tar en dusj eller ligger i badekaret. For da er man jo naken! : ) Dette er noe ALLE vet.

  51. Hvis dere ikke takler at hun legger ut bilder av seg med bikini på i syden og synes det er ekkelt, da kan dere bare drite i å se på bildene da! Skal hun gå med bukse og genser da? Nei nettopp. slutt å klag da!tenk dere om før dere skriver dette!hun har også følelser.stå på Therese drit i de. stå på<33

  52. Jeg virkelig elsker bloggen din, og jeg har sitti nå og lest noen av de ”hate” kommentarene dine, og jeg syntes litt synd på de, for de har jævelig lite og gjøre hvis de må sitte og kommentere sånt på bloggen din ! Det er du som bestemmer hva du legger ut, og jeg er bare 13 år og jeg syntes det er litt kult og se hvor brun du har blitt og at du er stolt over kroppen din og tørr og legge ut sånne bilder ! De andre som kommenterer dritt er sikkert så usikre på kroppen sin at de blir misunnelige av og se hvor digg du er 😉
   Go on bitch, jeg digger deg ! 🙂

  53. Heei jeg vil bare si deg at jeg er din faste leser og din blogg er bare den beste ever <3 !!! Jeg har lest hvert eneste innlegg av din blogg!! du er den beste bloggeren ever!!! <33333 jeg elsker hårvideoene dine kan du lage en til?!! de er sååå kjekke hilsen en ny faste leser!!!

  54. dere som kommenterer stygge ting, hvorfor gidder dere å bry dere? det er Therese sitt liv, og hvis dere ikke tåler bildene, så ikke gidd å les bloggen hennes.. lol.

  55. Kjære Therese, serriøst nå må du fokusere mer på bloggen din. Jeg vet at du også har et liv som alle andre, men du har også fått 1plass som norges blogger. Jeg syns det er på tide at du gjør deg verdig den tittelen, for i det siste har jeg merket at prioriterer bloggen minst av alt (det virker ihvertfall sånn), og det syns jeg du burde gjøre noe med. Man skal ikke bare ta det for gitt når man når opp til toppen, men heller jobbe videre for å holde seg på topp. Jeg sier ikke dette for å krenke deg elns, vil ikke at du også skal slutte bloggen som voe, pga de stygge kommentarene osv. Alt jeg prøver å si er at jeg ønsker den gamle sprudlende, glade, morsomme Therese tilbake, that`s all! Hilsen en fast leser <3

  56. Har ikke gjort noe spesielt i dag, men har pakket ut av kofferten siden jeg nettop kom hjem fra ferie 🙂
   Du har kjempefin farge! Det har vært dårlig vær der jeg har vært hele sommer, så jeg er fortsatt veldig blek! uff… 😛

  57. Vil ha brunfargen din ! hvilken sololje bruker du ? ville vært fint om du kunne si det i neste innlegg 🙂

  58. Jeg var oppe på fjellet og gikk Galdhøpiggen en gang til i går .. kom akkurat hjem! Se bloggen min for mer om turen <3 Elsker btw utsende ditt, innkjøpene og alt annet 😀 (a)

  59. Hei bleika!
   Digga bloggen din. Du e sykt bleik assa, huff! Tromsø væringa assa… Okei, skal ikke snakke jeg bor jo tross alt i Bodø. Men betakaroten og solarium er serriøse livreddere når man bor i iskalde nord-norge.

  60. fyyy fader så bitch du er! moren din kom fint bort til deg og spurrte om du ville være med på shopping og du skjellte hennee ut som bare faaen ogderretter gjorde du det samme med lillesøsteren din på bare fire år. ditt monster! og slik som du skryter sånn av betakaroteb, men så går du jo på barbie dop…… det sa din GODE venn kine til meg….. og så stolt du er over kroppen din , så har du anorexia . folkens : therese er et dårlig forbilde! hun har anorexi og er psyykisk ustabil! ++ at hun er teit med alle hun møter! går og sier at hun BARE har pult 17 gutter siden januar…. hvem sier sånne ting til folk dem ikke kjenner?
   -A

  61. Hei!
   Jeg syns du har kjempe pen kropp og alt sånn, bare sånn at det er sagt før jeg forteller videre, for jeg forteller ikke dette som en sjalu person. Det er ikke sånn at jeg syns du ikke skal være stolt av kroppen din på noen måte, for du er en av få heldige som ikke trenger å trene for å være tynn. Men her er saken; har du virkelig ikke lest vg oppslagene om fotballfrue.no? Hun forteller jo såklart veldig mye om trening og kosthold, og du forteller jo mye om hvordan du vil legge på deg.. Men måten du hele tiden viser bilder av kroppen din på, gjør at du blir lik som fotballfrue på en måte, og du må virkelig forstå at det er mange unge som leser bloggen din! Og at som toppblogger så påvirker du også mange folk. Neste gang burde du virkelig vurdert nøye hvilke bilder du legger ut av deg, for dette er ikke bare en chill blogg lenger, som bare er en fritidsinteresse, du er faktisk på topplisten, som forbilde for mange. Enten du klarer å innse det eller ikke..

  62. Først og fremst vil jeg bare si at bloggen din er utrolig fin, og at jeg får mange gode tips til min egen blogg. du må aldi slutte å blogge therese. du er mitt store bloggidol 😀 Don`t give up!

  63. Vi har skjønt at du liker å legge ut bilder av deg selv halvnaken. og når du først bestemmer deg for å kle på deg, kommer du med horete kjoler.
   slutt å legg ut bilder av deg selv halvnaken, æsj. seriøst. Kle på deg, hore.

  64. Herregud, du kommer til å få hudkreft til slutt.. For ikke å snakke om rynker.
   Overdreven soling fører til hudkreft! Hver eneste gang du tar solarium øker du sjansen for å få kreft med 150 %..

  65. En ting er sikkert og det er at du ikke fortjener 1. Plassen 😉 du blogger annenhver dag og har noen ganger flere dager enn det imellom. Har du ikke fått nok gratis varer enda?

  66. i og med at du faktisk er nummer 1 på topplista, så kinda..’forventes’ det at du faktisk blogger mer enn 1 gang i uka. just sayin’

  67. Hahahha, bryr meg fint lite om de “drøye” bildene du legger ut, men hva sier foreldrene dine egentlig?

  68. Til Jeanett ! det er jævlig alvorlig å kalle folk for hore 😉 ei hore selger sex !!! man er langt i fra hore hvis man legger ut bilder av seg i bikini… går du i våtdrakt du eller ? Hvorfor bryr du deg i det hele tatt om hva henne går kledd i ? er du en nonne eller noe ?

  69. Hun kan jo ikke akkurat kle på seg for å ta bilder eller endre hele seg fordi hun er på topplista… hun e’kke horete ! Det er min mening iallfall.

  70. I dag skal jeg bare slappe av hjemme. Det pøseregner her hjemme i Norge så jeg
   misunner deg veldig det fine været.
   Jeg digger bloggen din! Du er utrolig pen. Kan du plis ha en må gjøre video når du kommer hjem? Kos deg i varmen.

  71. Herregud, la jenta være i fred! Det er hennes liv og hennes valg, så hvorfor gidde å høre på noen 12 åringer som sier hva hun skal gjøre? Det er sant alt det greiene dere sier med gamle menn, jobb osv… Men man lever i dag. Så hvis hun ønsker å legge ut slike bilder, så får hun værsågod gjøre det! Hun er 16 år og vet garantert nok risikoen for dette. Spesielt etter alle de gangene dere maser og klager på henne om det. MEN HUN BRYR SEG IKKE! Er det så jævlig vanskelig å forstå? Hun lever sitt eget liv og gjør det hun har lyst til! Ingen burde egentlig stoppe henne for det. Det er en bra ting å ikke hele tiden høre på hva risikoen kan være for ditten og datten. Hvordan ville livet vert ellers? Grått og kjedelig! Man må av og til tørre å gjøre noe, selv om ikke alle synes det er drita kult. Jeg ser opp til personer som gir blaffen i hvordan morgendagen kanskje kan bli og bare lever i dag, i dette sekund. De personene som tenker og gjør sånn er mitt forbilde.

  72. Du er jo så utrolig brun!
   Jeg blir ikke brun uansett hvor hardt jeg prøver! ;D
   Du ligger mye å slapper av får jeg inntrykk av. det her ikke jeg tid til med 100 unger <3 haha..
   kos deg i dag daaaa
   <3
   <3
   2 barns mooor

  73. De eneste kommentarene jenta får er jo bare krangling fra dere! Skjerp dere! Tror dere det er så gøy å kun få slengt dritt? Kan dere heller ikke heller kommentere noe fint? Stakkars jente, det er jo ikke rart hun blir lei bloggen innimellom. Fy søren så teit. Dere krangler som små drittunger i et kommentarfelt. Voks opp

  74. Haha, jeg skjønner meg ikke på folk som sier “æææsj, kan ikke se. Du står i bare undertøyet. Iuuu” Men med en gang man har på seg bikini er det ingen som sier noe. Latterlig :p
   Kos deg resten av ferien da : )

  75. http://blogitgirls.blogg.no/
   http://blogitgirls.blogg.no/
   http://blogitgirls.blogg.no/
   http://blogitgirls.blogg.no/
   http://blogitgirls.blogg.no/
   http://blogitgirls.blogg.no/
   http://blogitgirls.blogg.no/
   http://blogitgirls.blogg.no/
   http://blogitgirls.blogg.no/
   http://blogitgirls.blogg.no/
   http://blogitgirls.blogg.no/
   http://blogitgirls.blogg.no/
   http://blogitgirls.blogg.no/
   http://blogitgirls.blogg.no/
   http://blogitgirls.blogg.no/
   http://blogitgirls.blogg.no/
   http://blogitgirls.blogg.no/
   http://blogitgirls.blogg.no/
   http://blogitgirls.blogg.no/
   http://blogitgirls.blogg.no/
   http://blogitgirls.blogg.no/
   http://blogitgirls.blogg.no/
   http://blogitgirls.blogg.no/
   http://blogitgirls.blogg.no/
   http://blogitgirls.blogg.no/
   http://blogitgirls.blogg.no/
   http://blogitgirls.blogg.no/
   http://blogitgirls.blogg.no/
   http://blogitgirls.blogg.no/
   http://blogitgirls.blogg.no/
   http://blogitgirls.blogg.no/
   http://blogitgirls.blogg.no/
   http://blogitgirls.blogg.no/
   http://blogitgirls.blogg.no/
   http://blogitgirls.blogg.no/
   http://blogitgirls.blogg.no/
   http://blogitgirls.blogg.no/
   http://blogitgirls.blogg.no/
   http://blogitgirls.blogg.no/
   http://blogitgirls.blogg.no/
   http://blogitgirls.blogg.no/
   http://blogitgirls.blogg.no/
   http://blogitgirls.blogg.no/
   http://blogitgirls.blogg.no/
   http://blogitgirls.blogg.no/
   http://blogitgirls.blogg.no/
   http://blogitgirls.blogg.no/
   http://blogitgirls.blogg.no/
   http://blogitgirls.blogg.no/
   http://blogitgirls.blogg.no/
   http://blogitgirls.blogg.no/
   http://blogitgirls.blogg.no/
   http://blogitgirls.blogg.no/
   http://blogitgirls.blogg.no/
   http://blogitgirls.blogg.no/
   http://blogitgirls.blogg.no/
   http://blogitgirls.blogg.no/
   http://blogitgirls.blogg.no/
   http://blogitgirls.blogg.no/
   http://blogitgirls.blogg.no/

  76. Hun ligger på 1. plass på topplista, det er vel faen ikke hennes feil ? Greia med blogger er vell å blogge om det man vil. Vi kan ikke bestemme om hva hun skal blogge om. Eller hvor ofte hun skal blogge. Å HERREGUD OM DU ER SÅ JÆVLA MISSFORNØYD MED BLOGGEN HENNES, SÅ SLUTT Å LES. Er så utrolig unødvendig at sjalue jenter leser bloggen din bare for å komme med frekke kommentarer. La hun for guds skyld blogge som hun vil.

  77. ble bare slumming her 🙂 og ja man blir trøtt av all varmen! 3 år siden sist jeg var i syden, og husker at jeg hadde meg en powernap nesten hver dag før man ordnet seg for og dro ut 🙂

  78. Dette begynner og bli for dumt… Du blogger aldri, og når du blogger så blir det bare sånne pisse-kjedelige blogger. Og du er ikke ett SÅ godt forbilde, når du deler litt mye om deg selv på bloggen.. Og JA vi skjønner du er stolt av kroppen din! Og JA du har en fin kropp, men det finnest grenser.. Begynn og let etter inspirasjon. ;)Digger deg , syntes du virker som en søt og hyggelig jente.. Men heller kanskje ta en lang pause, og planlegge først? 🙂

  79. Jeg lurer på om jeg kan kjøpe den krølltanga på en vanelig butikk den som du kjøpte i en bod eller noe. digger bloggen din !!

  80. Haha, må nesten le av alle kommentarene som kommer fra de som sutrer mest og ja det er sant. Nesten alle kommentarene som står her er fra de som krangler om hva hun legger ut av bilder. Mesteparten av de kommentarene kommer nok fra de misunnelige blogg- jentene som skulle ønske de vare like pen, tynn og brun som henne. Hva skal man si, hun blogger om det hun vil og legger ut det hun selv vil. Det er ikke noe leserne kan gjøre med, så om folk er så irritert over at hun ligger på topp lista så er det bare nysgjerrigheten deres som har skylda.
   Det at hun er brun er fordi hun går på betakaroten, det har hun som sagt flere ganger. Tror forresten hun ikke er så dum at hun ikke har tenkt over den saken at gamle griser eller slektninger/venner osv ser bildene. Alle som vil kan jo se dem. Greia med alle bildene hun legger ut er jo fordi hun blogger om det temaet. Det med bikinier og undertøy så bare søk på salg av klær osv så finner du jo folk i bikini og undertøy. Legger de profesjonelle sidene også ut drøye bilder også da kanskje?? Selvsikker og stolt over utsende kan hun ikke nekte på at hun er, og leserne kan jo heller ikke nekte på at hun faktisk nesten er strøken.
   Så tenker litt over det selv folk som slenger dritt, det eneste som skjer (siden hun driter i de negative kommentarene) er jo at hun bare fortsetter å slenge ut flere bilder for å motbevise/irritere/ eller driter i hva andre mener. Syntes det er bra at hun står for det hun sier og velger og ikke å høre på all den dritten folk kommer med. Du så jo hvordan det gikk med VOE. (Ikke det at jeg leste alle kommentarene, men hu slutta i hvert fall)

  81. Haha, må nesten le av alle kommentarene som kommer fra de som sutrer mest og ja det er sant. Nesten alle kommentarene som står her er fra de som krangler om hva hun legger ut av bilder. Mesteparten av de kommentarene kommer nok fra de misunnelige blogg- jentene som skulle ønske de vare like pen, tynn og brun som henne. Hva skal man si, hun blogger om det hun vil og legger ut det hun selv vil. Det er ikke noe leserne kan gjøre med, så om folk er så irritert over at hun ligger på topp lista så er det bare nysgjerrigheten deres som har skylda.
   Det at hun er brun er fordi hun går på betakaroten, det har hun som sagt flere ganger. Tror forresten hun ikke er så dum at hun ikke har tenkt over den saken at gamle griser eller slektninger/venner osv ser bildene. Alle som vil kan jo se dem. Greia med alle bildene hun legger ut er jo fordi hun blogger om det temaet. Det med bikinier og undertøy så bare søk på salg av klær osv så finner du jo folk i bikini og undertøy. Legger de profesjonelle sidene også ut drøye bilder også da kanskje?? Selvsikker og stolt over utsende kan hun ikke nekte på at hun er, og leserne kan jo heller ikke nekte på at hun faktisk nesten er strøken.
   Så tenker litt over det selv folk som slenger dritt, det eneste som skjer (siden hun driter i de negative kommentarene) er jo at hun bare fortsetter å slenge ut flere bilder for å motbevise/irritere/ eller driter i hva andre mener. Syntes det er bra at hun står for det hun sier og velger og ikke å høre på all den dritten folk kommer med. Du så jo hvordan det gikk med VOE. (Ikke det at jeg leste alle kommentarene, men hu slutta i hvert fall)
   Det med fremtiden kan nok forresten være sann, at det kan være vanskelig å finne en jobb. En ting du burde passe på i hvert fall.(Hvem veit, kanskje det har forandret seg igjennom tiden)

  82. ja hun visser mye kroppen vi vet at hun er stolt okei hurra men ikke overdriv heller da og slutt å kommenter hva folk ikke liker med henne herregud jeg forstår at dere ser opp til henne men hallo voe er bedre en henne og andre badendyck de hverfall viser ikke seg nakene heregud skaff deg et liv

  83. Oi, har du arr eller noe på armen? Du har sånne hvite flekker der 😮
   og btw, vil ha brunfargen din. Blir aldri brun >.<

  84. fyfaen, jeg slutter å lese bloggen din, hvis du fortsetter sånn, du er på topplista og blogger så jeevlig lite, hvis det r så vanskelig så slutt:) slutt for faen

  85. Stå på therere, drit langt faen i hva alle andre syntes og mener. Du velger selv hva du legger ut, så de andre burde bare holde kjeft! Du er kjempe pen og en stor innspirasjon for mange!
   Stå på, så brun du er btw!

  86. veit du ka therese?! æ vurdere faktis å slutte å læse bloggen din ! førr at du blogge aldriii! veit du e på ferie, men når du kommer hjæm , kommer du t å blogge like lite ! hade

  87. SHIT! Tror ikke mine egne øyne nå.. _Bikinibilde_ ?!?! Du e crazy. Helt sykt at du legger slike bilder ut. Absolutt ingen andre jenter legge slike bilder ut på nett. Foreslår at du tar på deg burka før neste blogg-fotografering. Dette var _for_ dristig…

  88. Når er det det skal komme litt mere bilder av deg, og mindre bilder fra artige.no?
   visst jeg har lyst te å se på bilder fra artige.no, så går jeg innpå artige.

  89. OMFG ! la jenta blogge akkurat når det passer henne !! Og la henne legge ut de bildene hun vill !!
   Bikini ? SO WHAT ? Alle går jo i bikini ! hva er så nøye da? Og EVA ! MANGE jenter legger ut bilder i bikini -.- Therese ! Bloggen din er kjempe bra og ikke minst fin !! Og ikke la disse seriøst hemma folkene gå innpå deg !! de betyr ingenting ! <33 I.L.U Blogg !!!! <3

  90. Omg, Therese, drit i alle de stygge kommentarene du får! det sier bare noe om de som kommenterer, ikke om deg! du er et stort forbilde for mange, de som kommenterer stygt er bare teite og umodne, sant? :p
   Jeg digger deg værtfall, og sier bare: Du får maange flere positive kommentarer enn negative, såe <3
   Stå på! <3

  91. fyfaaen, særriøst folkens. Ho er et vanlig menneske, det er vanlige klær, det er ikke noe ekkelt? Hvem har aldri hatt bilde av seg i en bikini? man bader i bikini, det er “eklere” det, såe. Det er ikke noe ekkelt i det hele tatt egentlig. så se nå å la jenta kle seg i hva ho vil, å dessuten er ho jo på ferie!
   Hvis dere har så mye imot hu, noe jeg egentlig ikke tror, for jeg tror bare dere som kommenterer stygt er jævli oppmerksomhetssyke, menne om dere har det, bare gi faen i å kommenter da vel, å les en annen blogg med folk som går med vinterklær hele året? dere kan uansett drite i å kommentere stygt, folk har jo følelser da, uff, jeg synes litt synd på deg therese, men det har jo ikke noe med deg å gjøre da så 🙂 ståå påå <3

  92. Andrea Badendyck FORTJENER førsteplassen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  93. ro ned folkens,ho e et menneske!! tenk på hvist det har vørre dokk da? kessn har det føltes? ja,nettop,tenk litt på det og!
   huff,alle dokk haters e bare ute etter oppmerksomhet!

  94. Madelen: Tror Eva skreiv LITT veldig ironisk 🙂
   skjønner ikke hva folk sliter med her egentlig? går dere med bukse i syden? hvis hu går i bikini eller undertøy skal hu gi faen i å legge ut bilder da? da klager dere jo enda mer ! seriøst folkens, la nå jenta få gjøre som hu vil.. virker som dere aldri blir fornøyde jo !

  95. du e skikkeli peeen jenta! å drit bare i kaa folk sir om dæj.. for du e jo perfekt 😉 lurte på en ting kossn at du e så tynn? spiser du aldri godteri å karbohydrater.??. misunner kroppen din å håper jeg blir like tynn endag.. :/ håper på svar 🙂

  96. Når folk reagerer, reagerer de ikke slemt. De reagerer helt normalt. Mange (de fleste) sier bare at man skal være careful med hva man legger ut på nettet. Hvis man ligger der i undertøy, og legger ut bilder av seg selv nesten naken på nettet, så hvorfor skulle ikke folk reagere? Det er sikkert ikke ment “vondt” , men hei, det er et faktum at man får kommentarer tilbake.
   Folk sliter ikke med dette, eller er sure fordi Tcmn legger ut bilder av seg selv slik. Men de (fleste) reagerer på hvorfor hun gjør det.
   Hun er ikke “hore” eller “bimbo” på noen måte. Men hun har sikkert også mange som ser opp til henne, og daglig 28 000 lesere (ca). Da er det ekstra mange som ser bildene hennes. Jeg personlig mener ingen ting vondt, men ja, hvorfor legge ut bilder av seg selv i undertøy?

  97. Så mye krangling det var her da..
   Du har en utrolig pen og flott kropp som jeg forstår at du trives med 🙂 Visst alle jenter hadde hatt en sånn kropp og en sånn farge på kroppen, hadde det ikke vært mange med dårlig selvtillit, sånn som meg. Men, så kommer det jeg vil komme fram til, ikke ta det feil.. Det er jo okei å legge ut bilder i undertøy og i bikini, men det er alvorlig farlig! Og i Bulgaria, Tyrkia og alle andre ferieplasser er det menn som vil ha slike blonde jenter som deg, Therese.. Så passe deg ..!!
   Stå på! Norges beste blogger 😀

  98. Mote, bilar av deg som folk enten like å sjå på eller ser opp til er populær, men lite viktig. Likevel er denna bloggen #1. Skummelt! Kvifor? jo fordi:
   http://www.ebaumsworld.com/video/watch/81648625/
   Det skjer faktisk ting som me alle burde bry oss om som er viktig for heile verda si framtid.
   Eller er dudykk nøgd med all forureininga, krigen, fattigdommen, skeivt fordelt resursar, makt sjuke folk osb. ?
   Pengar er ein illusjon, du er ikkje meir spesiell enn meg eller eit barn i afrika eller Jens stoltenberg eller Obama.

  99. Som jeg sa dette er bare en Blogg til en helt vanelig jente.. Dere mobbere for slutte å besøke denne bloggen.. Hvis dere har så mye imot at hun ligger på 1 plass. så SLUTT å besøk bloggen. Hun er en kjempe ung jente. Hvor mange stygge kommentarer hadde DU? tålt å få iløpet av en dag??? – Hilsen mijo1.blogg.no.

  100. Heisann! først og frems må jeg si at jeg digger bloggen din utrolig mye TCMN!du står for det du mener og det er bra ! så må vell jeg også det .
   Tenk dere hvor mange andre folk som ser Theresse på stranden i bulgaria. viss alle vi lesere hadde vert på samme strand som henne ( det er vell som godt som umulig så dette er bare et eksempel ) hadde vi godt bort til henne og sakt du er for “lettkledd“? Nei ! for det er normalt og ikke ha på seg noe mer når man er syden turister . og da blir det litt drøyt viss jenta må ta på seg både genser og bukse bare fordig det er så mange som klikker som faen ! Og her kommer det inn det jeg skrev litt lenger oppe, du står for det du mener og det må du fortsette med ! 🙂 jeg digger deg virkelig og du er et stort forbilde ! så viss dere har noe imot hva hun legger ut så er det bare og krysse ned siden med en gang !

  101. ^Folk mener ikke at man ikke skal gå rundt i bikini på stranda. Det er det faktum av at hun poserer foran kamera/i speil og tar bilder i bh/bikini osv. Folk hadde reagert annerledes om det var et vanlig bilde hvor hun f.eks ligger og soler seg. Er forskjell på å ta bilde i et speil/slik som dette innlegget for å VISE seg frem, enn å ha et bilde fra stranda.

  102. Dere, det er forskjell på å ligge i undertøy, men her DRAR hun jo rumpa oppover for å vise den! Jeg syns flere har overdrivet, hun er jo LANGT i fra hore! Å være hore er ikke å kle seg med mindre klær, å være hore er å selge seg selv. Selger Therese seg? Nei. Så dropp det 🙂
   For dere som har så mye i mot hun, så ikke gå innom bloggen da? no lifers

  103. Mye sjalusi rundt på kommentarene her, bare for hun ligger i undertøy, asså å ligge i undertøy er det da like gale som å ligge i en bikini ? det er jo det vi er så sykt oppmerksomme på, når ve ser noen som har bilde av seg selv i bare undertøy er det jo en skam, men når det kommer til bikini kommer kommentarene som pen, fin kropp osv, det blir så dumt å klikke helt for at en person du ser liker og ta bilde av seg i bikini, kanskje hun er fornøyd med kroppen sin, og om hun er det lar vi henne være det, selv om kanskje du ikke er det, har dere ingen grunn til å kritisere det !
   Digger deg tcmn, og for en brunfarge :D! kos deg videre i sommer!!

  104. “POSTET AV: HEDDA
   Okei, til alle dere drittunger som trur dere er no: Hva faen tenker dere med? Skjønner ikke hvorfor dere i det hele tatt GIDDER å prøve å leke så jævla vesle voksne med alt det piss preiket, høres nesten ut som dere prøver å lære henne noe elns, trur dere ikke hu vet alt det fra før? Hun velger selv å legge ut sånne bilder og at det kanskje sitter gamle menn å ser på er jo hennes sak – stå på theresefiin!”
   halla fjortissfaen
   skjer med å leke jævlig kul?:)
   btwwww, du tror du er litt for deilig ass , therese
   “POSTET AV: TENK DERE OM FOLKENS!
   Heisann! først og frems må jeg si at jeg digger bloggen din utrolig mye TCMN!du står for det du mener og det er bra ! så må vell jeg også det .
   Tenk dere hvor mange andre folk som ser Theresse på stranden i bulgaria. viss alle vi lesere hadde vert på samme strand som henne ( det er vell som godt som umulig så dette er bare et eksempel ) hadde vi godt bort til henne og sakt du er for “lettkledd“? Nei ! for det er normalt og ikke ha på seg noe mer når man er syden turister . og da blir det litt drøyt viss jenta må ta på seg både genser og bukse bare fordig det er så mange som klikker som faen ! Og her kommer det inn det jeg skrev litt lenger oppe, du står for det du mener og det må du fortsette med ! 🙂 jeg digger deg virkelig og du er et stort forbilde ! så viss dere har noe imot hva hun legger ut så er det bare og krysse ned siden med en gang !”
   eh, lol? ja, selvfølgelig er det lov å gå i bikini i syden! skutt?
   andre folk snakker om hva hun LEGGER ut, hu kan jo kle på seg litt når hu tar bilder av seg selv da. det er noe helt annet å legge ut bilder i bare undertøy/bikini enn å gå på en strand i syden i bare bikini, tenk litt søta.

  105. Hei Therese! Jeg syns du er utrolig søt og du er en utrolig flink blogger og dette sier jeg ikke for å være slem eller nedtrykkende slik som mange andre. Men faktum er at jeg syns du burde tenke litt over hva slags bilder du legger ut på bloggen. Du ligger på topplista og har over 20 000 lesere hver dag. Det tilsvarer over 20 000 mennesker som ser alle de bikini- og undertøysbildene du legger ut. Leserne dine er ikke bare en hau av sukkersøte små jenter som ser opp til deg. Du kan være sikker på at det sitter 40 år gamle menn og kåte gutter og ser på bildene dine. Syns du virkelig ikke at det er ekkelt å tenke på?
   Vet forresten foreldrene dine at du legger ut slike bilder? Hadde jeg vært moren din hadde jeg vært utrolig redd. Du er tross alt noe av det mest dyrebare hun har, og jeg tviler på at hun ønsker at du legger ut slike bilder og viser dem til hele verden. Alt som legges ut på internett blir der i laaaang tid. Jeg kan banne på at det er mennesker daglig som kopierer bildene du legger ut av deg selv.
   Det er fult og helt ditt valg at du legger ut slike bilder, og du har sikkert hørt derre 100 ganger før, men det virker som om du må høre det en del ganger før du forstår alvoret i det.
   Jeg mener at kroppen er hellig. Det er ok med litt kløft, men ærligtalt. Man skal ikke vise fram for mye. Tror ikke jeg ville følt meg så utrolig spesiell visst over 20 000 mennesker allerede hadde sett kjæresten min i undertøy liksom.

  106. Bare folk som har en iq på 2, skjønner ikke at du brifer så jævlig med lle bildene du legger ut! Du vil vise folk at du har så ”FLOTT” kropp. Ta også skjerp deg a

  107. Menneskekropper er menneskekropper… Hvorfor ikke bare godta det ? Det ser varmt ut der du er i og med at du er så brun- Heldig ! D: Tenker nok de fleste går rundt sånn for å få en fin brunfarge og nyte ferietiden nå som den er her 🙂 !

  108. hællemann, hu er jo i bulgaria? det er jo sykt varmt der , også selv om hu legger ut bikini bilder elns, så klikker det jo for alle! hu er jo tynn og brun, så liksom det gjør jo ikke noe om hu legger det ut da? i såfall, syntes jeg det er sykt tragiskt å klage på det, bare la hu gjøre det. hu kommer ikke til å slutte å gjøre det av den grunn, dere burde tåle det! herregud. misunner deg therese!

  109. ogsåå! om hu blogger lite, hu er på ferie. da gidder man jo ikke sitte på pcn hele tia heller. og hu var jo et liv, alt handler ikke om bloggen! så kanskje hu ikke blogger så mye, men nok til at folk gidder å lese bloggen hennes, og komentere, hu er jo på 1. plass, og det kan hu jo ikke noe for, det er jo vi som gjør til at hu er det. så syntes dere burde være fornøyd med at hu i det hele tatt blogger, for hu får jo sinnsykt mye dritt og! stå på therese, digger deg <3

  110. ok, eg blir forvirra her!
   du sei at du ikke bryr deg om dem som skriv stygge ting å det gjør du sikkert ikke heller, men dokke som skriv “halo, ho må få blogge når ho vil da!!” eg er enig i det da, men assa du ligge på første plass da, å det virka som om du blogge lite for å få stygge komentarer, men halo assa du ligge på første plass! o0
   kan vel blogge litt meir enn d her vel!?!?! lol
   å det er greit at du e på ferie, men tenk me hodet da kvinne, du ligg på første plass!!!!! viss du ikke blogge meir så fortjene du rett å slett ikke å vere på føste plass! sånn er det bare! XPXPXPXPXPXDXD

  111. å. guud. Slutt å diskuter. Dette er bare tåpelig altsa. La henne få bestemme selv hva hun har på seg og hva hun gjør. Det har dere ingenting med …
   Bra blogg. fast leser jeg.
   ~ Andrine

  112. du har sikkert hørt det tusen ganger før, men du har en utrolig fin kropp. jeg skulle gjort mye for og ha en slik kropp selv.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg