DETTE ER EN FALSK BLOGGKRIG

14.09.2011: DETTE ER EN KØDDEVIDEO! Er så mange som ikke skjønner det. Jeg og Sophie (som det er snakk om i videoen) avtalte å ha en falsk bloggkrig, jeg har ikke silikon, jeg spiser ikke baby mat and so on.

ALT ER KØDD

Og forresten, Mathias (som _ikke_ er broren til Tuva) har ukens blogg konkurranse akkurat nå. Gå inn HER

597 kommentarer
  1. ok, vil gjerne vite sannheta. har du tatt silikon eller ikke?:O og hviste ikke at man kunne ta det under 18 år men jaja 🙂 uansett, digger deg<3

  2. Det er ingen som er best eller perfekt. Du er en flink blogger, men syns du får flere motstandere når du skryter for mye om deg selv. Du tjener mer på å skryte om andre…
   Syns du skal hedre andre enn å si for mye om hva som er rett eller galt!
   Håper du innser litt feil i den videoen din, ellers så ønsker jeg deg en fin sommer!

  3. SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO

  4. Du er ikke best assa, dæven du er selvdigger.
   Hvorfor er du på førsteplass i det hele tatt?!
   Bare slutt med å snakk stygt om andre bloggere!

  5. elsker bloggen din therese! men jeg bare lurer, fikk du lov av mamma`n din og ta silikon? hadde hun noen meninger om det?:)
   blir glad om du svarer i neste innlegg <3
   hilsen ei jente som er fast leser av bloggen din og elsker den ! <3

  6. Hva faen?!
   du er snakker jo bare om deg selv og brunfargen din jo.. du var mye bedere blogger før, da brydde du deg ikke om ting og nå sitter du og skryter over puppene dine? du er den største fjortisen jeg har sett! duer jo en skam for de som er fjortiss!.. at du klarer og være slik Therese? sier en ting! FJORTISS! til grader!.. sorry men du er ikke noe pen når du prøver for hardt.

  7. Du slit. Herregud du va mye artiere før når du va en litn snørrunge som gjor “må-gjøre” videoa. get a life.

  8. Therese, nå savner jeg Therese Charlotte Margrete nielsen(?) altså.
   Bare så du veit det. Har fått nok av etterligninga di, så fenk over at andre også har følelser..
   Men har ikke tenkt å slutte å lese bloggen, seff! 😉

  9. Ohyeah bloggkela, håpe dettan fortsette 😀 å det e bra du hjelpe ho SOPHIEELISE.BLOGG.NO lengre opp på topplista 🙂

  10. selfølgelig har hun ikke tatt silikon, hun er ikke mer enn 16 år….tror nok hun bare vil irritere de som slenger drit, eller noe..

  11. Hvordan tok du silikon? sprøyte eller opersjon? jeg har ikke peiling på sanne ting jeg! hvor mye kostet det? og varer det hele livet? 😉

  12. Herregud hva har skjedd med deg???
   Plutselig har du blitt sykt berte med “silikon” i puppa og alt sånn!!
   “nå skal jeg gå og spise baybymat” hva faen??
   du mister kanskje litt lesere når du har blitt sånn og sånt! Det er mange andre barn der ute i verden som har deg som forbilde!
   Skjerp deg!

  13. du drit dæ så sykt ut nu.. en som hold førsteplassen kan faen ikke gjøre sånn der. dettan blir førr latterlig, der mista du all respekt + en læser (å sannsynligvis fleire enn mæ)

  14. Greit nokk at du får jævla mange stygge kommentarar om alt.. men trenge nå faen sje blanda inn Sophie i dette? å fortella oss kor stygge du suns hu e. Det seie bare litt som deg sjøl

  15. Hva er det du egentlig prøver å oppnå? Skjønner at de siste innleggene bare ha vært kødd, men med mindre du forklarer i stedet for å provosere, ender du bare opp med å skjemme deg ut. Og ikke på den uhøytidelige/kinda funny måten, dette blir faktisk bare flaut.

  16. eh, hahahahahah, nå ler jeg. hva tror du at du er?
   fyfaen, hva er dette for noe tull?
   gi fra deg førsteplassen du, real fake somebody geek

  17. WTF? sophie og du, va ikke dokker snær vænna?
   du bynner og bli sånn der fette wannbe linni meister? bloggen din va way bedre før

  18. Unskyld får at jeg var litt skuffet over deg men er ikke det nå.Du blogger bra og det er sant.Du er super pen med eller uten silikon du er du og ingen kan forandre på det, så ikke glen at du eier tcmn.blogg.no og du er den som her blitt øverst på topp 20 så du er den beste den alle liker.
   +Ikke bry deg om de som sier stygge ting til deg de er bare sjalue, jeg er også litt sjalu på at du er så pen.Jeg elsker deg som bloggveninnde
   SES MVH Ida Marie

  19. haha, digger deg! de som tror på denne videoen må jo være dumme? slutt å sleng dritt til therese. hennes blogg, hun er den hun er. ikke be hun være en annen :p

  20. hmm, likte mottoet ditt! Av og til føler jeg meg som en real nobody da.. :/ Men overlever nok.. Syns det er bra at du driter langt opp i hva andre sier/mener (virker sånn isåfall) og at du gir beskjed om sånt. 🙂

  21. Kanskje litt teit og rakke ned på andre bloggere da, men men!
   Og dere andre, med og si at dere mistet respekten fordi hun liksom har “tatt silikon” hahaa.. Det er jo det dummeste. Er ikke sikkert det er sant engang. Hun prøvde jo bare å etterligne.

  22. Selv om du kødder på denne videoen, eller hva du nå enn prøver på, så er det bare syyykt patetisk gjort av deg! Man henger ikke ut andre bloggere på den måten. Da skulle du i hvert fall sagt det på en ordentlig måte hvis du har noe i mot henne.
   Herregud, Therese, men denne videoen tok kaka.
   Hva har skjedd med hun jenta som eide denne bloggen før den kom på 1. plass? Hun fins tydeligvis ikke mer…

  23. ikke gi deg med dette! nå har hun kommet med en frekk video, synes du skal ta igjen. var trossalt hus som begynte hele greia..

  24. Herregud, hva har skjedd med deg? Hvordan kan noen ville bli så harry og bimbo som du er? Ser jo helt forferdelig ut!
   For å være helt ærlig virker det som om du har blitt hjernevasket eller noe… skjerpings

  25. å gjøre narr av og etterligne hun der svenske tøtta er oppbrukt for leeeenge siden, og faktisk ikke noe gøy lengere. syns heller du burde bynne og blogge som før!:)

  26. du er patetisk, hun er en mye bedre blogger en du noen gang kommer til å bli. man skjønner at du er bare er jævlig sjalu..

  27. mange av dere som har kommentert her, har sikkert kommentert akkurat det samme på sophie sin blogg;) JEG liker sophie, og ENDA MER etter å ha sett dette. tror virkelig at tcmn er redd for å miste plassen;) ro egga, sophie er enda 9 plasser/10 plasser bak

  28. Når ble du fjortiss a ?
   Du er jo helt bitch ; )
   Jeg skal fortsette å lese bloggen din..
   ..fordi jeg elsker å få latterkrampe 😀 Jeg ler meg ihjel 😉 Det skal ikke virke positift azz !

  29. Digger deg ! 😀 Og elsker at folk kommer til å bli så jævlig provosert av denne videoen, synes litt synd på dem..

  30. Hahahah Therese, fck up 🙂 Din jævla horeblogger! Du skulle ha vært nr 1 ved å være hore
   Sopehieelie er så mye fuckings bedre enn deg! Du lever med et fake KROPP! fuck u 🙂 Sopehie er mye penere enn den har ingen FREGNER æjs? faen deilig du er faen meg ikke deilig du er stygg,fregner, fake pupper. Og snart skal jeg komme og knivstikke deg i puppene dine så sillikonene blir ødelagt og hele deg blir ødelagt. Fuck u! Du er så sinnsykt frekk mot alle! Du er den vesle hora :D! Støtter SOPEHIEELISE FUUULTT UT OG INN! du kan bare tørke meg i ræva. skal til trømso snart. Og da skal ejg faen meg banke dritt ut av deg.

  31. er det sant at du har silikonpupper? ikke noe galt ment! jeg skjønner hvis du har gjort det, for du hadde jo minipupper fra før av:) skjønner at folk gjør det for å få det bedre med seg selv! stå påå

  32. Hahahahahahahahahahahahaha, sykt at ingen skjønner at hun ikke har tatt silikon og at hun bare kødder.. :p hahaha omg.
   Digger deg Therese !

  33. drar dere ikke denne litt for langt nå?
   litt barnslig å ha slik bloggkrig i grunnen, trodde du var litt bedre enn det therese!

  34. Synes du virker så overlegen mot ho Sophie.. Sophie er seg selv, og jeg synes bloggkrigingen deres er helt barnslig. Jeg skjønner du blir irritert over en sånn stygg kommentar, men det å hacke så mye ned på sophie gjør deg dessverre ikke bedre. er nok ikke så veldig lenge du ligger høyt på topplisten! Leser bloggen din hver dag, og liker den som den er. Synes ikke du hermer noe.

  35. E har vanskeligheter for å tro på om du e seriøs eller ikkje..har lest bloggen din lenge no å kan ikkje huske at du va sånn før…hmm…

  36. haha, mest tragiske æ har sett på leeenge, jealous much for at sophie har puppa og du mer som ikke? 🙂

  37. Herregud, nåkka så latterlig har æ ikke sett på år og dag. Æ tenke du ska ta å jekk dæ ned et par hakk – verken du eller ho andre tøtta e nåkka glansbilda; uten all dettan stasjet (laushår, vippa, extensions, fake puppa, osv) så tvile æ sterkt på at dåkker ville vært like høy i hatten. 🙂
   Dettan e direkte barnslig. Ironisk eller ikke ironisk har absolutt ingenting å si, dettan e FLAUT på alle mulige måta man kan vri og vende på det. Og ka e greia med å heng ut hverandre? Har dåkker et problem med hverandre, javel, så la det vær med det – e det absolutt nødvendig å blottlegg det førr hele Norge? Nei. Akkurat.
   Og en liten ting til, æ trur du ska rett oppmerksomheta di mot nåkka anna enn han Lars-Petter Granli 😉 Babymat & sitatet hannes e vel varemerket hannes. Slutt å gjør dæ te, ta nu heller å vær litt orginal enn å følg andres fotspor.
   God bedring sir æ bare 🙂

  38. Hehehe, du skal ha en ting – å det e at du e jævli god å provosere! Ellers syns æ detta bære blir latteli og barnslig. Detta toppa alt! Å du har dessværre drette dæ loddrett ut.
   Håpe verkeli SOPHIE tar førsteplassen med storm, ei jenta med ei personlighet som verkelig ikje mange ”rosa bloggera” har. Jenta e perfekt!

  39. OMG hu Sophie var faktisk en real nobody. Digger deg så mye bedre. Du tar hu lett! Og hvem er på topplista da? JO DUU !! Ikke henner. Det ser så utrolig ut som om hun leker så jævla mye bedre enn deg, og utseende ditt er faktisk way mye penere enn henners. Hu tror faktisk hu er no, men da har hun ikke sett deg. Du er aller jentes drøm. Men den kroppen som alle gutter elsker. Love u therese <3

  40. fårtsår virkelig du er på første plass?
   først så e du frekk og hakker ned på andre. og så blogger du kjedelig og useriøst!
   men fortsatt elsker jeg bloggen din<3

  41. hahhhaha dritbra! les kommentaran oppfor, e folk dom? sjønne dem ikke at det e kødd..haha å sophie må jo forvente kritikk når ho ser ut sånn som ho gjør. hahah fette braa therese!

  42. haha. til alle dere som sier sophie(eller sofie som hun egentlig heter) er den falske… huff, dere skulle bare visst

  43. Jeg skjønner ikke hvorfor du skjelder henne ut… Begge to får høre negative kommentarer om samme ting, dere burde være de som støtter og skjønner hverandre.

  44. HVA ER VITSEN MED Å VÆRE SÅ JÆVELIG BARNSLIG THERESE? DET ER MANGE SOM IKKE LIGER DEG FRA FØR AV. KAN VEL IKKE AKKURAT SI AT FOLK VIL LIKE DEG NOE BEDRE NÅR DU RAKKER NED PÅ ANDRE ! -.- DU DUMMER DEG UT ; )

  45. Må sei du hadde en utrolig dårlig måte å få fram poenget ditt på. Du blir ikke tel nåkka bedre person enn sophie når du hell på med dritt slenging. Håp før guds skyld at det e ironi vess ikje så skjønn æ ikje korsn du kunne ha kommen på første plass.
   Sophie bruka nu ikje meir ironi enn dæ, og ho e en minst like bra blogger – om ikje bedre!

  46. Jeg digger bloggen din, men ett spørsmål og en kommentar:
   Hvorfor begynner du å etterligne/snakke drit om sophieelise.blogg.no? Isåfall, skriv ett innlegg om det!
   Syntes det er egentlig, rett og slett DRØYT å holde på slikt! Dette er ikke deg++sophie må få være hvem hun vill!
   Skriv ett skikkelig innlegg om dette, så leserene dine får svar!
   Men digger bloggen din å digger deg!

  47. Ærlig talt, jeg er enig med deg og dette med sofie. Men “æ e bæst”?, du burde heller takke lesrene dine for at du leser bloggen din!

  48. ja okei dette blir for dumt! Greit nok at du skryter av deg selv, noen må jo gjøre det også..
   Men du er sykt latterlig som faktisk gidder å holde på med slike ting som dette over lengre tid. Nå syns jeg at moren din bør ha en hånd med i bildet .. alt for domt ..

  49. herregud, tror dere VIRKELI THERESE har tatt silikon?
   FOR DET FØRSTE : så tror jeg aldri at moren hennes kunne latt henne gjort det
   For det tredje tar det faktisk ganske lang tid til at puppene er “ferdige etter oprasjonen”
   Ellers hadde hun ikke vist dem med engang, de må være i bandasje osv..
   Grunnen til at det skjer ut til at puppene til ‘Therese ser ut til å sprenges HÆR er på grunn at det 5- 7 BH ene hun har på seg.
   Therese , når du er på førsteplassen, så håper jeg du skjønne rat du er forbildet til mange, du lager bloggkriger mellom deg og en annen jente som er prikk likens som deg, når du sier noe stygt til henne , snakker du egentlig til deg selv.
   Håper du forstår at dette kommer til å følge deg gjennom hele live å at det er flere jenter/gutter som har lagret disse bildene.
   God luck with your life.
   Å husk å bruk første plassen til noe fornuftig.

  50. håper du vet at det er utrolig barnslig for en 17 åring å rakke ned på en annen blogger, vertfall når du er øverst på blogglista.. ja sophie pusher sykt og elsker å vise frem kroppen sin, det er dere akkurat like på, men hun har vertfall litt pupper fra før da..
   og en ting til: trodde det var du som klagte sånn på at vi blogglesere ikke skulle kommentere utfordrenes bilder, er det bare med deg det gjelder eller? lol du har synket lavt!

  51. du e sååå fette teit, herregud :p
   sophie e 1000 ganga bedre enn dæ, og det vis jo bare kor sykt langt du synk med denna videobloggen, skjerp dæ onge

  52. Youre the barbie who`s a bitch, and you take no twist!
   Du e jævlig selvdigger, bitch og alt det der! Puppan dine drar sae it, og hvis du tror du e saa sexy, tar du jævlig feil!

  53. Okei, kor i faen ska man starte. Bor sjøl i Tromsø, og det e ikke akkurat sånn at ho Therese e den mest populære her. Kjenne flere folk som ikke like ho enn det motsatte. Det du sir på videoen din e faktisk bare helt forferdelig.. Du har ikke spesielt fin kropp, og det at du spis babymat får mæ bare til å tenke på kordan det skal gå med dæ? Det ser allerede ut som om du har anoreksi. Stakkars dæ, og stakkars vennan dine i tromsø som må være med den personen du e.

  54. det er lenge siden jeg hadde tatt en tur innom bloggen, så jeg gikk innpå, der jeg så denne videoen, og jeg tenkte:
   Hva har skjedd med deg? Før så virka du mer søt og hyggelig, og i denne videoen rakker du ned på andre, og prøver å overbevise alle andre om at du er deilig?! wtf?
   men nå vet ikke jeg om videoen er seriøs, men er målet ditt å få så mange haters som mulig?
   måtte bare si det.
   Du bryr deg sikkert ikke, men der mista du all creds fra meg. Det skal en del til før jeg klikker meg innpå denne bloggen igjen, sjerp deg!

  55. Uansett hvem som er på 1. plass elr ikke så er Sophie mye mer real enn deg uansett. Hun er blitt utsatt for mobbing ganske lenge, og når man blir det i en lang stund kan man slite med selvbilde etterpå. Kanskje derfor hun er så opptatt av å se fin ut. Å det er ikke hennes skyld. Å når du sier ting som dette støtter du mobbing. Som toppblogger er du er sinsykt dårlig forbilde… Men kan jo ikke forvente noe annet av deg uasnett da.. Du er jo fem år i hodet.
   Sophie er naturlig perfekt du er bare fake..
   STÅ PÅ SOPHIE!!!!

  56. Viss dette er sant så er det litt driti ut av deg fordi på den videoen du hadde før denne videobloggen her så har du ikke sånne store pupper. Og du sa att du fikk det i bulgaria.. Jeg skjønner ikke helt “humoren” din i dette her. og du skal liksom være ett forbilde til mange….

  57. em… visst du ikke føle dæ trua? koffer rakke du ned på sophie som ikke har gjort narr av dæ, og ho har faktisk sagt at ho like at du e på første plass og ho prøve ikke å komme på første plass og får nokk stygge komentara på sett utseende + hår + sminke + puppa. !?
   soo what om ho har 4 bha på sæ? visst du e så fette sjalu på ho så gjør nu det det samme da de formlause, flatbrøsta lille unge <3
   barbie e ei plastikkdukke med langt blondt hår, fin kropp og e perfekt nåkka som sophie E! twisten e at ho prøve ikke være barbie ho ser ut som ei men ho e ikke ei barbie.. at du gjør narr av ho e fordi du e redd, du blogge fette dålig nu! du sir at sopfie blogge om bare sæ! DA måtte æ flire! sophie blogge om klær, kjæreste ( det har ikke du fordi du e ei lita syltynn fetta med mini puppa) ho blogge om treninga si førr å motivere andre, ho blogge om hårforlengelser for å hjelpe andre, ho blogge fra 3 til 4 ganger om dagen og du blogger bare en eller to ganger!! noen ganger blogger du ikke i det hele tatt å du er på første plass!!
   å sette dær å gjøre narr av ei stakkars jenta som tørr å være sæ sjøl e bare utrulig teit av dæ therese, kafaen starte du en krig mot sophie førr vess du ikke føle dæ trua !? koffer gidd du å sette å gjøre narr av ei jenta, å bruke tia de på det, å så mye som du vet om ho sir jo bare litt om hvor mye du leser hennes blogg, burn!du e et fette dålig forbilde nu din mobber..
   åee, btw ho e nu mye bedre i engelsk enn du e !! hahah, du hørtes ut som en liten førsteklassing som nettop hadde lært seg noen engelske ord !!

  58. Altså, dette er det MEST PATETISKE jeg noen gang har sett! Er du klar over hvordan du oppfører deg egentlig? Du er en jævla snørrunge som tror at alle digger deg, mens sannheten er at halvparten som leser bloggen din leser den kun for å le av hvor tragisk du er. Alt handler ikke om brunfarge, pupper og å prøve å se deilig ut.
   Og hvis dette er måten du prøver å dra lesere på synes jeg rett og slett synd på deg. Du mangler helt klart en viktig del som kalles intelligens. Du er rett og slett den dummeste bimboen ever.
   Du burde slutte med dette selvgode pisset her før du blir enda mer forhatt i bloggverdenen.
   Takk for meg.

  59. Jeg vet ikke om det er kødd jeg.. håper ihvertfall det. Men du ser tydelig forskjell på puppene hennes før og nå.. men kansje hun putter noe under slik at det skal se sånn ut, hva vet vel jeg? 🙂

  60. Må sei mæ eni m nånn oppi her at du va flenkar før t å blogg.. å dere m silikon, korr du tok det, vis arr’an dine ? e det ubehagelig ?korr my betalt du ? vill gjærne at du svare mæ på e-post eller på bloggen din.( spør ang at æ har tanken på evt ta det sjøl ein gang)

  61. Bra du tørr å stå for det du sier og lager en videoblogg om det, det er tøft og bra gjort av deg. Jeg syns fortsatt at du virker litt fake siden du tar silikon og sminker deg no jævlig overdrevet, men det er min mening , akkurat som du har en mening om hun andre alle sier du etterligner ! Skal heller ikke blande meg oppi dette, ditt liv og dine valg men jeg sier bare min mening, akkurat som du sier det 🙂 kos deg videre med silikon .. du trives jo best med det

  62. Hvorfor spiser du babymat?!
   Altså det er jo du som viser puppene dine hele tiden på bloggen, ikke Sophie. Visst du ser nedover på bloggene til begge kan du selv se det at det er ikke henne men du som egentlig ”skryter”
   Men synes du oppfører deg ganske så barnslig, er sikkert ikke alene om det. Du sier liksom til deg selv at du er blond, deilig og har pupper!? Altså normale folk sier ikke slik om seg selv, det vet alle. Men men, det er nå bra du har selvtillit da, ikke bare litt selvtillit heller!
   Jeg har fulgt bloggen din kjempe lenge nå. Men du har blitt dårlige etterhvert som tiden har gått, nesten som om du forventer at visst du ikke blogger gjør det ingenting fordi du vet at du ligger på topplista, og du vet at folk sjekker bloggen din hele tiden nesten.
   Men du skal og vite det at det er nok en god del som ikke leser bloggen din lenger pågrunn av at du bare lager innlegg om deg og din ”fantastiske kropp og pupper” i følge deg da.
   Men, men Therese. Du får kose deg med bloggingen din videre.

  63. det e jo en skamm før nordnorge detta her!! lol, brun blond og silikon…. HAHAHAHAHHAHHHAHAH serr du e så fake mens ho sophie ho e assa det real shit!

  64. Haha, hvafaen holder du på med? Du taper bare på det her selv i lengden, når du begynner sånn her så ender du bare opp med haters? Skjønner ikke vitsen, så utrolig umodent, herregud skaff deg et jævla privatliv.

  65. okeeei! du har et problem jente! Det e ikke meiniga å vær så jævli frækk mot dæ, men hallo? når du ser denne videoen sjøl, ring det ikke ei bjelle da? du e fette fjortis, og fyyfan kor du vis frem puppan dine? e det ett poeng med det? ka du skal fram tel? du va en så mye bedre blogger før, savner den bloggjenta….

  66. hahaha, ”bloggkrig” som ho sir. Og du har kanskje første plassen, men IKKE hennes store stygge puppa osv.. Altså , du eie ho lett

  67. seriøst? hvorfor snakker du sånn om sophieelise som du ikke en gang kjenner?, du er så sykt selvoptatt du ser jo ut som en liten rotte! hahaha digger når du ender opp uten venner

  68. greit om du kødder bare for å gjør det, men om du prøver å etterligne sophie.. herregud, du driter deg ut:) ganske barnslig når du er så gammel..:)

  69. Herrgud folkens dere må jo kjønne dette er kødd. Sånn serr jeg sitter og ler meg ihjel av dere som ikke kjønner dette er bare kødd. HAHAHAHAHAHAHA

  70. Jeg er i allefall på ditt ¨team¨ Therese.Du er mye mer ¨barbie¨enn henne (mener det bra). Du er penere og bedre til og blogge + att du også er snill og ikke dum ;D Har egentlig ikke noe i mot henne, men når hun sier noe stygt om deg, da blir jeg sinna altså. (Selv om dette bare er tull, som jeg håper, og at dere ikke tar dette seriøst) Og btw sweetheart, du har MYE større pupper enn henne! ;P

  71. Jaja… du er smart som sier bloggen hennes, eller navnet. Siden da skal liksom alle som er her inne til hennes blogg så da får hun mer lesere …
   SMART Therese charlottløk eller hva faen du het…

  72. Du er bare helt rå! Digger deg! Må nesten bare le av alle som kommer med drittkommentarer. Stå på Therese, du eier!

  73. Hvorfor krangler dere? kan ikke bare begge to holde kjeft! er dere missundelig på hverandre eller? virker sånn!!!!!!
   tenk på hva dere gjør selv, før dere kritiserer andre! dere er veldig like, så dere har ingenting å si!!

  74. em… visst du ikke føle dæ trua? koffer rakke du ned på sophie som ikke har gjort narr av dæ, og ho har faktisk sagt at ho like at du e på første plass og ho prøve ikke å komme på første plass og får nokk stygge komentara på sett utseende + hår + sminke + puppa. !?
   soo what om ho har 4 bha på sæ? visst du e så fette sjalu på ho så gjør nu det det samme da de formlause, flatbrøsta lille unge <3
   barbie e ei plastikkdukke med langt blondt hår, fin kropp og e perfekt nåkka som sophie E! twisten e at ho prøve ikke være barbie ho ser ut som ei men ho e ikke ei barbie.. at du gjør narr av ho e fordi du e redd, du blogge fette dålig nu! du sir at sopfie blogge om bare sæ! DA måtte æ flire! sophie blogge om klær, kjæreste ( det har ikke du fordi du e ei lita syltynn fetta med mini puppa) ho blogge om treninga si førr å motivere andre, ho blogge om hårforlengelser for å hjelpe andre, ho blogge fra 3 til 4 ganger om dagen og du blogger bare en eller to ganger!! noen ganger blogger du ikke i det hele tatt å du er på første plass!!
   å sette dær å gjøre narr av ei stakkars jenta som tørr å være sæ sjøl e bare utrulig teit av dæ therese, kafaen starte du en krig mot sophie førr vess du ikke føle dæ trua !? koffer gidd du å sette å gjøre narr av ei jenta, å bruke tia de på det, å så mye som du vet om ho sir jo bare litt om hvor mye du leser hennes blogg, burn!
   åee, btw ho e nu mye bedre i engelsk enn du e !! hahah, du hørtes ut som en liten førsteklassing som nettop hadde lært seg noen engelske ord !!

  75. KA I HELVETTE? e du serr så dum/oppmerksomhets’syk at du begynne en bloggkrangel?
   ok, før når du faktisk blogga bra, og ikke vist puppan din på kvart jævla bilde så va æ ein stor fan av dæ!
   men du har seriøst forandra dæ sykt, heilt sykt. du gikk fra ei søt jente, te ei jente som vise puppan sine på hvert ett bilde på bloggen din, og som begynne en bloggkrangel på en video? WTF
   SERIØST, SKJERP DÆ THERESE! skuffa
   -en før, stor tcmn-fan.

  76. hahah, snakke masse drit å prøve å være som den jenta du ikke kjenne engang! haha, du mista nettopp en leser. uups. your doing down Therese.

  77. Du skal faktisk faen ikke snakke,du har faen meg en ordentlig bh på deg og en tubetopp under. Du fikk faen ikke pupper før du begynte i vgs. Så fuck ya bitch

  78. Skjønner seriøst ikke dere som sier at hu er rå? WTF?! Dagens vits.. Brag a little more, your angry attention bitch! Du har seriøse problemer, det er jo faen meg du som pusher opp puppa dine, å ja ofc har du tatt silikon ja, tenker jeg og 😉

  79. hhaaha, skikkelig teit av dæ å gjøre narr/late som du e ho sophie! du e bare så sinnsykt sjalu! sellom det e ei jenta som e penar enn dæ treeng du ikke å være slem! haha,en grunn før at æ heller les sophie sin blogg isteden for din! detta gjør mæ rett og slett sur! haha

  80. Du syns vel ikke at du drar spøken litt langt nå? Ser virkelig ikke humoren i dette :p Steike meg så umoden du er :p

  81. Okey… idiot
   Du er bare sjalu på Sophie Elise sitt hår fordi hun har lengre enn deg! Du er bare sint fordi noen ser bedre ut enn deg. Du er FAKE

  82. Det er faan mei ikke bra at du er på 1.plass, du er jo ei HORE takler ikke det oversminka ansikte ditt, bybye BITCH!
   And remamber everything isn`t abaout u!
   SMASKSMAKS, hore

  83. haha digger deg bare mer og mer, jeg 😀
   Har ikke noe imot noen av dere. Jeg liker folk som er litt “selvdiggere” fordi det beviser at du har selvtillitt 🙂 Selvtillitt er utrolig viktig!
   Om du ikke trivdes med kroppen din før, og gjør det nå som du har silikon(om det ikke bare er kødd:)) så er det du som bestemmer.
   Du er utrolig bra, og heldig som ser ut som du gjør 🙂
   Stå på mafacka! 😀

  84. THUMBS UP FOR FLAU FRAMTIID!! xD AHHAHA Jeg er heller en REAL nobody enn en som deg 🙂 Sorry as… Der mista du denne leseren ;S

  85. Altså ja du ligger på 1 plass, men dette er ikke en grunn til å rakke ned på andre bloggere Therese. Det var kanskje slik man drev med da man gikk i 8 klasse kanskje? Skal ikke du begynne på 2vgs? Kanskje på tida og vokse opp litt da.. Ja kanskje du har noe i mot sophie, men da foreslår jeg at du ikke bryr deg noe mer om hun i stede for og rakke ned.. Det er utrolig barnslig. Og du må faktisk huske på at du er et bloggforbilde for mange yngre, og da er ikke dette en bra måte og stå frem på.. Tenkte bare og si ifra, grow up!

  86. De bloggerne på topplista skal virkelig ikke oppføre seg som 12-åringer! Man skal ALDRI disse en annen blogger, da virker det som om du bitcher deg til toppen? Etter den videoen her,slutter jeg å lese bloggen din og det her gjør Sophie til en MYE bedre person og blogger enn deg!:) Skjerp deg

  87. Vet ikke helt om det der er seriøst? :p men hvis det er det så burde du se å få huet ut rævva før du mister alle leserne dine. åssen du oppførte deg på den videoen var rett og slett patetisk å se på, har aldri sett noe så falskt før.
   håper virkelig at den videoen bare var tull og at vi snart får se noe ordentlig blogging fra deg! 🙂

  88. herregud.. dette her blir for dumt ! det er DU som gjør denne saken helt patetisk, du er 17 år og må utgi deg for og være en annen for å få DEG til og føle deg bedre ? du har mistet veldig mange lesere idag, og håper virkelig blogg.no gjør noe med det du har gjort nå.. dette er faktisk mobbing offentlig, og det er straffbart.. Voks opp og skaff deg en hobby 🙂

  89. Sophieelise <3<3<3
   Du er bare så sykt wannabe. Og du ødelegger for deg selv, for vet du hva som skjer når du gir henne så mye oppmerksomhet på bloggen? :)) alle begynner å lese hennes blogg fremfor din, fordi hun blogger mye bedre enn deg!
   I mine øyne gikk du akkurat fra å være en bra, morsom og jordnær jente til lavmål, med å disse Sophie! Mistet all respekten for deg i løpet av 5 minutter. 😉
   stå på jenta, i det minste er de store puppene dine real shit 🙂 wait whaaat.

  90. AHHAHHA, du er så jævlaaa genial! Jeg dør av deg, stååå på! Du fortjener 1. plassen helt sykt mye. Lillesøstra mi er forresten så dum og har gått rundt og sagt sånn “Andrinee, det er helt sant. Tcmn har silikooon.” Og jeg har vært sånn, herregud skjønn ironiii! Digger humoren din, therese <3 🙂

  91. Jeg gjentar, hvor gammel er du egentlig?
   Ser ikke at Sophie Elise har vært stygg mot deg på bloggen hennes før du begynte og oppføre deg som en 6.klassing? Haha, vet ikke om jeg skal le eller gråte for jeg blir så flau på dine vegne Therese! Fatter faenmeg ikke hva en så jævla egoistisk å overfladisk bortskjemt drittunge som deg gjør på 1.plass?! Du blogger omtrent aldri, å du er faenså sur å lame på alle bildene å videoene at det ser ut som du tenker “aah hælvette den bloggen her ass.. Gjør dette bare for lønn så jeg kan shoppe!”. Og du skal faenmeg ikke klage på at Sophie Elise pusher opp puppene sine, haha! Du viser da dine fantastiske push-up-pupper i hvert inlegg du også da! Lukter jeg sjalusiii? Krysset bloggen din i 2 min å du har allerede gitt deg. Alle vet det var til Sophie, hørt om respekt? Skulle jeg mobbet noen med en annen smak enn meg? Viss hun vil være blond og fake, la henne være det? Hun har nå hvertfall en hjerne i forhold til visse andre:-)Btw, fake håret hennes er da mye finere enn ginger håret ditt:) Respekt lille deg.. Men, haters make you famous! Grow up, jeg blir kvalm.

  92. heia threse charlotte jævelig bra video er din største fan :DDDDDD
   du ble drit fin med silikon … å det va fine piercinger
   du kjøpte :DD å kjoler..
   jeg fikk intrykk av deg fikk mer selvtilit når jeg leser bloggen din.. jeg vil å ha piercing når jeg blir litt eldre er bare 10 år.. elsker bloggen din å for andrede gang jeg er din største fan..
   . spørsmål : kan du en gang komm til mosjøen å møte meg i byen plis det e min største drømm :DDDDDDDDDDD
   love you ILU<3 <3<3<3<3<3<3<33<3<3<3<3
   spørsmål: har du kjæreste??? kan du lese inleget mit i en av videoene dine plis ::
   ps: kan du lese denne?????
   ps :når jeg er lei meg leser jeg på bloggen din

  93. Håper for din del at videoen og de to siste innleggene kun var på kødd. Jeg har aldri i hele mitt liv sett noen snakke seriøst om seg selv og andre på den måten. Greit nok, du har tatt silikon(enten det eller så har du puttet et par sokker i bh’en din til 800 kr), men det viser kun at du har for liten selvtilitt til å kunne leve med den kroppen du har. Du sier også at det e bedre å vær en “fake somebody” enn en “real nobody”, å da lurer jeg på om du syns det er en god følelse at folk vil henge med deg fordi du er “drop dead gorgeous” med store falske pupper? Vil heller si at det er bedre at folk liker deg for den du er, og ikke for hvordan du ser ut.
   så igjen, håper for guds skyld at dette bare er kødd.

  94. Det eneste du trengte å si var at du ikke etterignet henne. Ikke alle de stygge tingene. Du virker dårligere enn henne som går i forsvarsposisjon, eller i det hele tatt føler deg truet nok til å gå til angrep på henne. Og jeg liker ikke henne en gang, men du var så råtten i kjeften at jeg holder på hennes side. Det hjelper aldri å gjøre som du har gjort nå.
   Og det kommer til å bli underholdende å se hvordan dette ender.

  95. Du er den det mest patetiske barnet jeg noen gang har sett. Barn ja, for det er nettop det du er.
   Ta deg sammen og oppfør deg som en normal tenåring. Har ikke dine forldre lørt deg noe som helst om normal folkeskikk?
   Selvfølgelig er silikonpuppene bare vås fra ende til annen. Du burde kanskje undersøke litt nøyere på forhånd før du kommer med sånne uttalelser. Du vet kanskje ikke at du faktisk ikke engang skal løfte atmene dine på noen uker etter du har tatt silikon……

  96. herregud…det at du har store puppa kan du jo ikke for, det ligg kanskje i slekta?..ikke vet æ, men uansett, det at du har “silikon puppa” e bare utrolig lavmål å si, å at du går med klær som vise litt bevise jo bare at du e stolt over kroppen eller fornøyd med den. Og det e jo sånn sett bra å være ihvertfall litt fornøyd med kroppen istede for å gå rundt å klage over kroppen 24/7.
   Ikke bry dæ om ka folk sir om dæ, dem e sikkert bare sjalu (vet at alle sir det, men kordan anna grunn kan det være?) Digge bloggen din Therese! <3

  97. Pst, du burde også tenke litt gjennom hva du gjør, får høre mye fra deler av vennekretsen din som går bak din rygg.

  98. hahahhaha, fette bra, theresse! men serr, ho dere sophie e fette stygg, du må passe på at ho ikke tar over plassen din 😉

  99. Jeg må bare si Therese at jeg likte deg mye bedre før! Det er faktisk DU som ikke har silikonpupper, mens Sophie har, HAHAHAAH. Dessuten, som noen sa; om man har silikon kan man ikke løfte armene opp før etter en uke..
   Jeg vet så og si IKKE om dette er noe tull dere holder på med,da, men uansett; dette er mobbing offentlig på nett, er straffbart og kan anmeldes 😉
   Leste bloggen din hele tiden før, og trodde du var en god person, men du er bare fake. HVIS du leser gjennom Sophies blogg, så er hun utrolog bra, og er virkelig seg selv, mens du er bare tåpelig og faker!

  100. Sorry assa Therese, Nå mista jeg lysten til å fortsette å lese bloggen din 🙁 Jeg digger den du egentlig er ….. Men dette blit for teit… Jeg veit det er kødd, men du bør ikke rakke den på andre for å komme opp selv. Hun sier i en video at hun synes du er super søt. NÅ HATER HUN DEG SIKKERT !! Ikke bli sur på meg men dette er bare fakta 🙂 PS: Jeg er en fast leser, såååå bevis at du ikke er en bitch <3

  101. Hva faen?!
   du er snakker jo bare om deg selv og brunfargen din jo.. du var mye bedere blogger før, da brydde du deg ikke om ting og nå sitter du og skryter over puppene dine? du er den største fjortisen jeg har sett! duer jo en skam for de som er fjortiss!.. at du klarer og være slik Therese? sier en ting! FJORTISS! til grader!.. sorry men du er ikke noe pen når du prøver for hardt.
   hva faen ? er du så dum at du ikke skjønner at hun tuller ? HAHA jeg ler, 🙂

  102. Er det mulig?
   Du har IKKE noe silikonpupper.
   Somsagt, som de andre sa: du kan ikke løfte armene på en uke, når du har fått silikon i de!Du har blitt helt anderledes, du var helt anderledes før! Jeg pleide og lese bloggen din hele tiden før,men nå gjør jeg IKKE det! Bare som du vet: du har mistet MASSE lesere idag!Jeg likte bare deg, så mye før! HVA HAR SKJEDD MED DEG EGENTLIG?!
   Du oppfører deg som et barn, ja, en 6-klassing!
   Du er bare helt patetisk!Du oppfører deg teit, du er rett og slett helt umoden, ja det er DU! Se til om skjerp deg nå! Ja, håper du har det fint for deg nå, etter at du mobber Sophie.

  103. Tenk nu litt over at du har yngre lesera som kanskje ser opp til deg. Du ligger trossalt øverst på topplista, og da e d ikke akkurat sånn heeer du bør oppføre deg i og med at du e et forbilde for mange. Syns d her blei litt drøyt, selvom alt kanskje bare va tull fra di sie. Man kan faktisk kalle d her for mobbing.
   Liker bloggen din! Når du klarer å være litt mer saklig… Stå på videre :p

  104. wow, har lest blooggen din lenge å har beundret deg som person, alltid sett på deg som en voksen jente med mye i hode men nå mistet jeg litt respekt for deg for dette var usmakelig og utrolig barnslig gjort..

  105. du tror du er så deilig !!
   Du er det styggeste jeg har sett!
   Du hadde sikkert kjempe små pupper før du fikk silikon !

  106. haha 😛 synes det er litt kjedelig at du ikke er deg selv på bloggen! greit det kan være artig med litt kødd, men det blir liksom så teit og kjedelig.. hvis du får litt mer fart i filmene, så ok-ok!! ok, det er litt morsomt da! hahah ^^

  107. HAHAHHAA, jeg dør! Digger deg Therese, alt med deg. Du er så sykt morsom å elsker da du videoblogger sånn der, for å provosere. Så sykt morsom å flirer meg i hjel av deg!
   YOU GO GIRL!

  108. Haha, du e rå! Bra du e det sjøl, og at du har sjølironi! Herligt at du tar igjen på di som hakke ner på deg 🙂

  109. FY FLATE therese!!! du er RÅÅÅÅ! skjønner de ekkle/spydige kommentarene bli harde noen ganger, men overse de totalt! vær deg selv!
   ‘BE YOUR SELF, EVERYONE ELSE IS TAKEN’ – sier jeg bare.
   Jeg hadde driti ti om du hadde tatt silikon liksom, det er DIN kropp, dine pupper og DU bestemmer. digger deg uansett hva du gjør.
   stå på med all den gode blogginga di! du fortjener faktisk ikke å få alle de spydige kommentarene du får. fuck you guys, som er ekkle mot therese.
   Jeg blir rett og slett vemodig av å se på hvor mye dumt dere skriver til ho 😉
   GO GIRL!!
   -Helene R. N

  110. Ja,hadde sikkert vært morsommeere hvis det hadde vært deg som er NATURLIG, men syntes den var grei, men når jeg skrev innn sophie sin blogg sjønnte jeg alt, å vitsen din blei userr å frekk.
   Du kommer til å miste mange lesere nå..

  111. Du trenger ikke synke så lavt som det hær, jeg mista desverre respekten for deg jeg nå. Utrolig dårlig gjort å rakke ned på andre bloggere kun fordi hun nærmer seg mer og mer oppover mot 1 plassen, noe som du er utrolig redd for – tydeligvis, hvis ikke?
   Hvorfor rakke ned på henne? Du gjør det bare verre for deg selv..

  112. Bra du er deg selv og ikke er en barbie som henne. støtter deg, det er du som er en ekte blogger her, hun blogger bare for å vise seg frem. Stå på 🙂

  113. SERIØST DIGGER DEG!!!! :))) holdt på å le meg ihjel når jeg så videoen. genialt 😉 og de som skriver negative ting som fjortis å sånn er bare sjalu.

  114. Har vært fast leser lenge, men nå fikk jeg lyst å kaste opp! er det mulig å synke så lavt? Hva har Sohpie egentlig gjort deg? Har vudert det en stund nå, siden du har blogget så kjederlig så lenge, men NÅ! slutter jeg å lese bloggen din. skuffet over deg…

  115. Du tror du er så kul. Du er bare teit. Baner hele tiden, tatt silikon som 16 åring (som foresten ser forferdelig ut), farger håret, oversminker deg, skryter….
   Og ja, du er jævlig teit. Og nei du er ikke deilig….

  116. Du er drit KUL!!!! DU e du eie sykt !!! eg leve opp te deg du e mitt forbilde !!! du e best <3 !!!

  117. haha.. disse kommentarene er jo gode eksempler på hvor mange haters det er i Norge, som ikke lar andre leve livet sitt, og spøke litt. Lurer på ossen livet dems er. Skal du få respekt, må du gi respekt!
   ellers, herlig videoblogg, Therese!

  118. det er virkelig for drøyt å henge ut en blogger på den måten! selvom det er på tull eller ikke. hva skjedde med den gamle therese? den jenta som eide denne bloggen før den kom til førsteplass, som faktisk fortjente førsteplassen.

  119. Du sier selv at hvem er dere som skal komme her å snakke styggt om puppan dine.. og rett før det sitter du at du heller vil dø en å etter lingne sophie elise. Okei at det finnes nolifers men du MÅ være den største! Alt du tænke på e dæ sjøl. sei ikkje at du e grei irl, men vest du e slik som du e på bloggen hadde ikkje æ vært venn med dæ selv om æ hadde fåd en milion før det. selv om du e den mest leste bloggern, betyr ikke det at du er den mest likte bloggern.. og når du har så mye i mot en person hvorfor bry deg i det hele tatt. hadde du ikke prøvd å etter ligne sophie elise hadde du sakt; Kansje det ser ut som æ etter ligne ho, men nei æ gjør ikkje det 🙂 men i stede begynne du å slenge drit over et tastatur! det e lavmål! Ta det face to face eller skriv det tel ho privat. ikkje prøv å lek tøff på en fuckings blogg.. Du kan sei herregud ass, men det æ skriv nu e true story. Det kan faktisk såre en persjon veldig at ca 1000 stk(første gangen æ e på bloggen din) sett å høre at du synnes ho e en dålig persjon. men æ håpe ho e smart nok tel å hæve sæ over komentarn dine å skjønne at; okei du e fin men i min verden så e fakrisk ho finare 🙂
   Og back tel di siste sekundan av bloggen din; Skjer med at du trur det e tøfft å spise babymat ? det e bedre for kroppen vest du joggen så lenge som du sei å faktisk spisen MYE mat vist ikke begynner kroppen å fordøye musklene og du kommer til å bli syk.. det er bare et tips håper du tar det til deg 🙂
   -Ruben

  120. Å hakke ned på andre bloggere er vell ikke akkuratt helt proffesjonelt gjort i og med at du er nr.1 på blogg lista.. greit nokk kjerringa er dum som et brød, men å understreke det på denne måten her er vell ikke det første jeg ville valgt men..

  121. Kjempe fint at du står for det du selv vil og ikke bryr deg om hva andre sier! Du er kjempe pen, nå kjenner jeg deg ikke, men du er sikkert kjempe snill og mange jenter fikser på puppene sine, så hvorfor kan ikke du lixm? Digger bloggen din og du har fått ei ny fast leser! 🙂

  122. haha, fette genial video. :p
   å dokker andre? e dokker på jorde eller? trur dokker virkelig ho sitt å sir sånt på video utn nåkka ironi? jessunavn ikke piss på dokker. Blir bare flaut x) pussys

  123. Ahahahah du er så genial!
   Stakkars de folkene som ikke klarer å se ironien i dette! De må vell ha det vanskelig i hverdagen..

  124. Sånn særr. Detta va fette overdrevent! Om du ikje e sjalu, så koffer rakke du ned på ho da? D bevise jo bære at du e sjalu på ho! Syns du va kul, men særr.. ikje oppfør dæ som en 10-åring. Detta va altså, som sagt, overdrevent. Uansett om d e tull eller ikje, så tænk nu litt :p

  125. Jeg blir så sur når jeg ser alle de stygge kommentarene til therese. alt var kødd okei? også ler jeg når mange sier hun er flatbrysta. ka fan? kordaan kan dokker si det? har dokker sett ho naken eller?:) Og koffer i det hele tatt sitte å diskutere puppa? Jeg elske bloggen til therese<3 og det e fan ikke lett å få slengt så mye dritt for en kødd. men heldigvis gir therese faen i mye av det! you go girl!<<3

  126. Stå på, Therese! 😉 Jeg er SÅ enig med deg!
   Og dessuten, du ser MYE bedre ut enn Sophie Elise. Du eier henne forever! ♥

  127. Haha, staa paa! <--- f*cka tastatur i hellas, f*cka ting aa si ogsaa egentlig ^^ Bare ikke slutt aa blogg! <3

  128. Der mista du enda flere lesere, har lest igjennom så å si hele bloggen, hun skriver bedre enn deg, deler følelerser og ser bedre ut. FAKTISK
   skjerp deg, har holdt med deg leeeenge, men nå er vi dritt lei av alt tulle ditt.
   byyeee

  129. Hei,Therese de jævla dritungan som trur de e nokka nor de ier no stykt .. de e rettog slett sjaluu
   jeg vil at du skal drite i va folk sier og mener ja for f… du er ekte du vil ikke ødelegge deg selv og det er bra.. kan du lage video til de som er sånn men ikke si navnet mitt i videon ..
   hilsen Helena <3 elsker deg du er mitt fårrbilde

  130. serr dere?! dere skjønte dette var tull eller?
   greit hun har skrevet ett innlegg over om at det var tull, og at sophie på en måte var med på det !
   Men therese, be yourself!

  131. Maren ♥ Caroline : tviler sterkt på at hun slutter å leve livet sitt, fordi hun mistet deg som leser. Gidder du ikke å lese bloggen hennes, aight;) Ingen som bryr seg akkurat. Hun har liksom 30 516 andre lesere. Bare slutt å kommenter dritt 😉

  132. OG EN TING TIL Maren ♥ Caroline :
   det at du holdt med henne, var ditt valg. Ikke henne som bestemte det 😉 Det er faktisk mange lesere her som faktisk digger “tullet hennes” som du kaller det.

  133. Å gjøre dette var veldig teit av deg, å rakke ned på andre bloggere når du allerede er på første plass på topplisten! Jeg pleide å lese bloggen din før, før du ble så frekk mot andre bloggere bare fordi noen sier du etterligner dem. Si bare at du ikke gjør det enn å slenge dritt om dem!

  134. Har du virkelig tatt det?:) vurderer selv når jeg blir 18. kan du lage et innlegg der du skriver hvor mye det kostet og om du fikk noen bivirkninger? digger puppan dineee ! hilsen en annen tromsø jente :))

  135. SÅ JÆVELIG BRAAAA <3<3
   alle skjønner jo at sophie elise har mange bher på 🙂 du er herlig therese

  136. jeg hr totalt mistet absolutt all repsekt for deg..sånne mennesker som deg gjør meg rett og slett kvalm når de holder på som du har gjort nå på denne videoen..get a life.Du blir voksen endag du og med mere ansvar.sånn oppførsel som dette får deg absolutt ingen steder
   KVALMT!!!

  137. Du er for tynn og liten til å ha så store pupper, det ser bare dumt ut! Og du ser ikke ekte ut, hverken i ansiktet eller på kroppen. Skaff deg et liv og slutt med å snakke dritt om andre.

  138. Jeg savner når VOE var på topp! Hun TULLA ikke med sånt en gang. Jeg vet jo at dette er tull, men det ble litt mye nå 🙂 mener ikke å være frekk, men er ikke dette litt over streken?

  139. omg, kan ikke alle slutte å kommentere stygt. Har dere ikke noen annent å kommentere, så kan dere drite i å kommentere.
   Dere som sier at hun ikke “fortjener” første plassse, get a life. Visst det er så ille så må dere jo slutte å være på bloggen hennes da?
   Omg, dere tenker ikke over hva dere skriver tror jeg. Det er så synnsykt teit av dere!
   Og for dere som tror hun er sånn, det er kanskje fordi alle der sier hun etterligner sophie (ellerno) såklart gjørt hun ikke det! kanskje hun gjorde det fordi dere sier det – men såklart gjør hun ikke det! Therese er seg selv i godt og vondt og skjønner at hun blir drit lei av all den dritt sleningan noen av dere kan komme med!
   Om det er så ille at hun har førsteplassen så drit i å kommenter til henne da og GET A LIFE !!
   Men til slutt må jeg få si Therese. Du er dritpen og på disse årene jeg har fulgt bloggen din har du forandra deg sykt masse – på en posetiv måte! Du er mitt forbilde og jeg takker deg fordi du er så flink til å blogge og har videoblogger!
   Du er super flink, så stå på og ikke ignorer de stygge kommentarene, heller si stopp og sett ned foten og få en slutt på det! Alle kan heller si noe på en konstruktiv måte. Enn å si ting rett fra sjela med stygge ord og teite tanker!
   STÅ PÅÅÅ!!
   <3<3

  140. Å herregud ! sherp dere ! di som kommenterer så mye dritt om therese ! bare misunnelie sikkert ,, !
   PS: ELSKER BLOGGEN DIN ! 😀

  141. er du virkelig så stolt av puppene dine at du trenger å skryte sånn av de? og i tillegg rakke ned på andre bloggere når du ligger på 1.plass? du er ikke akkurat et forbilde for de unge som kanskje lese bloggen din. har du tenkt på det? kanskje du bør tenke deg om før du legger ut en slik video på bloggen din? voks opp litt da. og har du virkelig så god selvtillit når du sitter å skryter slik av deg selv. “det er meg som skal være høydepunktet i livet deres”? jaja, har du trua på deg selv, så keep going.

  142. haha, jeg elsker deg therese du er så best! digger deg så utrolig mye, ikke bry deg om hva andre folk synes om deg, de er bare teite! du er mitt forbilde <3:)

  143. hahhahahha! komiskt 😀 på en bra måte altså ;p æ sjønte jo du jor d hær før å provosere å bevise nåt så æ har bare flirt av d 😀 å fikk latterkrampe av dn hær videoen <3

  144. digge dæ, du e sinnsykt kul ! drit i ka andran sei om dæ, du e dritt kul å dæm som sei nå i mot det e nånn hæstkuka ;; !

  145. AHHAHHAHA digger deg! og hun der sophieelsise kan bare stikke til ….. hun kommer aldri til å slå deg mohohohooaoaoaoaoaa

  146. hahaha!! du er bra morrsom therese:b jeg liker ikke ho derre shopie elise… hun er så fucka i hue!!!
   fin blogg du har;)

  147. Huff, så latterlige dere er……bare for at folk skal følge med på bloggene deres. nå ble jeg faktisk JÆVLA skuffa over dere begge.

  148. Haha, u mad? Du skryter av du spiser babymat, faker pupper, prøver å være humoristisk. Du bommer, hun kommer seirende ut av det der.

  149. hahaha, herregud folks! hvis dåkker ikke skjønne at det hær bare e kødd så e dåkk serr idiota hele gjengen! trur dåkker at hu hadd gjort sånn der mot sophie på onkli eller, æ mene ka trur dåkker omhu likosm! therese e faktisk sykt kul å dåkker drit dåkker hvis dåkk skriv at dåkk e skuffa over at hu la ut det dær! lol dåkker

  150. du er en SKAM for Norge kan du dra deg ut av landet vårt ? herregud sitter du virkelig og bruker tid på og ranke ned på andre , hvor lavt kan du egentlig synke her eller ? og du som liksom skal være et forbilde hahaha , jeg bare ler av deg ! du er en bimbo ..
   som tror at du er drit pen ? du er ikke pen utenpå eller inni..
   jeg syntes synd i foreldrene dine som har deg som unge ,jeg har serriøst drept meg selv ..Men haha ja jeg er glad jeg ikke er deg <3 suss suss :*

  151. Ser du ikke hva dette kommer til å blir i fremtiden det kan gå utover utdanningen din og fremtiden din. Jeg tviler sterkt på at du vil ta dette til deg. Men jeg seriøst driter faktisk i hva du gjør med livet ditt å hvor mye du ødelegger bare ved å lage en video å noen bilder.,men kanskje du og puppene dine kan tenke litt over det ?
   Å det

  152. Ser du ikke hva dette kommer til å blir i fremtiden det kan gå utover utdanningen din og fremtiden din. Jeg tviler sterkt på at du vil ta dette til deg. Men jeg seriøst driter faktisk i hva du gjør med livet ditt å hvor mye du ødelegger bare ved å lage en video å noen bilder.,men kanskje du og puppene dine kan tenke litt over det ?

  153. hahahaha, du e sick genial! fyfaen kor æ daua av kommentaran dine :’) men serr, e ikke den videoen å dra det litt langt? liksom, masse folk kommer jo til å ta sæ nær av det du sir.

  154. OMFG! Du er så sinnsykt dust ass. “Jeg er best, jeg skal være høydepunktet i livet deres, blond, brun, deilig det er meg!” WTF?!? Herregud og til og med tatt silikon som er jævlig støgt på deg. Hater deg. Du var mye penere før. Nå er du bare en IDIOT. Du er ikke deilig, og du er dårlig blogger. Skjønner ikke at du ligger på topp og at det faktisk er noen som liker deg. Du bare viser deg fram hele tiden, tror du er pen og kul. Egentlig er du bare stygg!! HATER DEG!!!

  155. herrigud!
   e skjønna no fanmæ koffør ho bi lei! har dåkker sett på kommentaran??
   e digga bloggen din og e synes det e sykt bra at du sei ifrå at du e dritt lei! og de som skriv de hær kommentaran og ikke lika ho så før det første så kan no dåkker bare gi fan å kommenter vess dåkker ikke har nokko fint å kommenter og før det andre vess dåkker abselut ikke grei å la va så gi no bare ein rein fan å les bloggen hennes då! dåkker e bare sjalu og dåkker treng hjelp :))) takk før meg ;** xoxo bitches

  156. hahahah, ler meg skakk ihjel 😀 Digget denne videoen, ikke noe vondt mot sophie elise, men dette syntes jeg var moro! hoho, litt humor tåler vell norske lesere ;)you go therese ;*

  157. Jeg skjønner det her er kødd,men du har unge lesere som kansje ikke skjønner dette? Og toppbloggere burde ikke dra spøken så langt.

  158. haha at du gidder. dritten
   hører du hva du selv sier eller blir du ikke flau.
   andrea er så mye bedre og du suger pikk for å side rett ut.
   og du maren? hva faen er moro hun sitter og sier at hun er best hva faen. du er ikke perfekt med silikon vel og håre ditt heregud det er jo brunt ini og blont haha stygg ass.
   ååååja du er en hore

  159. Jeg har vært fastleser på bloggen din i 1 år.. uten å komentere noe som helst. Og denne gangen er den første gangen jeg komenterer på din blogg. Og jeg syns det er litt viktig det jeg har å si nå, faktisk. Jeg syns bloggen din var mye bedre før, p.g.a nå snakker bare om puppene dine, brunfargen din og ja.. bare om deg selv faktisk. Men før brydde du deg ikke så mye om det dere. OG herregud,jeg skjønner det her er kødd, men du har unge lesere som kansje ikke skjønner dette? .. toppbloggere burde ikke dra spøken så langt. OG jeg syns du virket veldig bitchy på videobloggen! Takk for meg.

  160. Jeg skjønner at du ikke har tatt silikon, men jeg syns du er utrolig kul og sterk som tørr å være helt deg selv når du er på førsteplassen. Du må aldri tenke på å slutte å blogge. Din blogg er den jeg er først innom på mårran og sist på kvelden. Bare drit i dem som komenterer stygt, de har et STORT problem.
   Håper du storkoste deg i Bulgaria.
   Stå på Therese <3

  161. Det var litt drøy video syntes jeg,, du er blitt mye mer selvdigger en det du va før
   og btw jeg likte bedre å lese bloggen din før når du ikke var så selvdigger.
   du er liksom blitt litt bimbo!

  162. Woow, enn at noen tjener mange tusen på å leke fjortis og kødde om at man har silikon-pupper.. Du ber jo om stygge kommentarer når du legger ut slike videoer.
   Haha, jeg må le.. Ha et fint liv!;-)

  163. Greit at du ville provosere og sånn, som du skrev i noen innlegg fra forleden, men det at du legger ut sånne videoer og tar sånne bilder av puppene dine “på tull” er jo et skrik om oppmerksomhet – kødd eller ikke. Det sier jo mer om deg enn det det gjør om de “lett-provoserte” leserne dine. Jeg har ingenting i mot deg personlig, jeg leser bloggen din, men jeg skjønner bare ikke at du har vett til å legge ut sånne bilder som de øverste innleggene dine på bloggen din. Greit at du ikke bryr deg om hva andre mener om deg – ditt liv, dine valg, som du har “stått” for i blogginga di hele veien, men du driter deg selv foran hele Norge ved å holde på sånn, og da snakker vi ikke om kødd, spøk, alvor og ditt liv, men verdighet og selvrespekt overfor deg selv.

  164. lol hva faen feiler deg? for det første, er sophie elise en jææævlig mye bedre blogger enn deg, og for det andre er det jævlig lite vits å rakke ned på folk som ser bedre ut enn deg. hu som har the fakefake og du som er finest? hvafaen. man ser jo at du tyydligvis liker puppene og looken hennes. du gjør meg kvalm etter denne videoen 🙂

  165. Bra du er deg sjølv, det er faktisk ikke alle som tørr og sitte å si sånn som du sitter og seier ting om deg . Elsker bloggen din leser den kver dag . Diigger deg ! ;*

  166. så du sier at vi som ikkje har silikon eller noe sånt er dumme ? eg synest du burde skryte av andre enn og stå og seie du e best og vi kunne ikkje leve uten deg og bla bla bla ! eg likte bedre Voe for ho sto ikkje og banna og tar silikon og trur du e best og masse anna ! ho trudde på andre og brydde seg om andre ! ho hadde gøye vidoer og skreiv masse fint om andre og takka for alle kommentarane !

  167. hahahha, så jæævli lattis når jeg så denne videoen. u got my sense of humor, biatch! digge bloggen din theresee 🙂

  168. Jeg dævver seriøst av alle som er så jævla overlegne og er sånn: “seriøst, skjerp deg, bitch : p” omg! hahahahahahahaha, lukter det brent her?!

  169. hei;) Jeg har lyst å ha sikikon i puppene selv. jeg lurer på måte du betale allt med det samme el kunne du dele opp summen ?

  170. plz.
   Ruben.
   Når du kommenterer hun er nolifer osv osv så er det bare DEG det er snakk om.
   Det gjelder flere.
   Alle som føler seg tøff bak pc skjermen og prøver og leke veldig tøff på internettet og prøve og få andre folk til og føle seg Stygg/dum you name it.
   Det er faktisk forsket vet du hvorfor Folk mobber andre på nettet?
   FOR dem er ikke like fine/smarte, dem/den personen(e) som driver og mobber andre på nettet betyr det at personen selv har blitt mobbet og vil prøve og føle seg cool og mobbe andre.
   Det er bare og drite i og mobbe og skrive stygge kommentarer. Hva er egentlig vitsen?
   Hun har rett til og skrive hva hun vil og når hun vil osv.
   Hun kan legge alle bildene hun vil av seg selv.
   Vist ikke du/dere liker det så slutt og gå inn på siden HERREGUD……

  171. Jeg synest at det er bra hva du sier hva du mener!
   Og det er jo bra at du er ærlig!
   Og jeg er forsatt like glad får at du blogger:)
   Jeg er da en fast leser her og jeg liker bloggen så ikke la deg lure av de som skriver litt sånne komentaren til deg! Stå på!

  172. Therese, jeg har lest bloggen din siden du var 15 år. Da var du en jente som tok bilder av hverdagen sin, hva du gjorde og skrev vanelig. Da begynte jeg og lese bloggen din. Jeg elsket den. Den var så natulig. Men for et halvt år siden, begynte du og forandre deg. Jeg tenkte jeg gir henne en sjangs. Men NÅ, du skriver bare om deg selv og kun bilder om deg selv, ikke hverdagen din nei. Du tar noen outfits i ny og ned. Men nå går det for langt. Kjerp deg. Skriv ett innlegg star på nytt. For det burde du. Og start med og ta bilder av hverdagen din, ha ned kameræt over alt. Du er ikke tcmn lenger.
   Mvh.

  173. Hør her alle sammen som er imot Therese:
   Drit i å se på bloggen hennes da vel. det er jævli dårlig gjort av dere. hvis dere leste lengre opp, så sto det av Sofieelise hadde fått vite at Therese skulle lage en sånn video. Therese er mer ekte en ”barbie with a twist” så drit og dra. Dere kan jo bare ikke gidde å kommentere. dere hadde ikke likt det hvis noen sa det som dere sier om therese til dere, hadde dere vel ? TCMN fortjener 1. plassen ! STÅ På THERESE! DU EIER !

  174. kan du ikke blogge litt som den gamle tcmn gjordee? Nå er det bare pupper, brun farge, sminke.. ja, som du sier me, myself and I! Elsker at du sier ting rett ut, er deg selv og driter litt i hva andre tenker osv. Men det går for langt når du rakker ned på andre. uansett så ser alle at du pusher puppene dine jævli mye, lover deg at du får henge-pupper når du blir eldre, du bare fucker dem opp ved å skvise de sammen så sykt mye!
   men alikevel må jeg si at jeg elsker bloggen din! så bare.. ceep up the good work n’ don’t let the bad take over!

  175. hahah, drid bra therese!
   er det noen som oppfører som en bitch, så er det sophieelise, hun oppføre seg som en hore, bare får og være ærlig! men digger deg therese, stå på! skjer ikke om sophieelise klarer og ta din plass! she is just a bitch

  176. Haha… Du er jo bare latterlig..
   Fort det første er silikon såååå ut…
   For det andre er du under 18år…
   For det tredje ser det overhode ikke ut som du har silikon…
   Å være en blond bimbo er ikke akkurat inn lenger…

  177. Fy faen kor teit du e som snakke stygt om ho sophiee!!
   Du e ikke nokka bedre sjøl! Du har den værste bloggen!!!!!!!!!!!!!!!! gidd ikke å læse bloggen din nu! æ som trudde du va ei hyggeli jenta !!! Slutt å snakk sånn om ho !!! Therese your the bitch

  178. du har så rett therese ! fy fader, du er mye bedre en den ugly greia sophie, hvem gidder å herme etter den fake greia ? omg … du kommer alltid til og vere best ! love your blogg <3 and ofc u 😀

  179. vet at dette er tull, men hallo?? hva er vits ? rakker ned på andre.. du er vel sjenert for at hun har kroppen til en ungdom.. HAHA! du er vel redd for at hun skal ta plassen din på topplista ? hun fortjener det hvertfall.. hun har ikke sagt NOE negativt om deg, også kommer du da, rakker ned selv du sikkert kødder.. sophie elise er rå! såå slutt og rakk ned på henne. jævlig unødvendig.. barnslig du er som gidder og etterligne henne..

  180. Jeg synes du er kul akkurat som du er, og uansett hva du velger 🙂 jeg elsker bloggen din! og jeg vet nå at det var tull da 😛 men de andre negative kommentarene er bare tragiske! 🙂

  181. Det er mange som sier at du er så snill og er en god blogger , men der er vi uenige! du burde ikke skryte såå mye av deg selv eller..? og du var myyyyee penere uten silikon.! du er sikkeert veldig fornøyd med deeg selv men du ser helt …. ut! ja vertfall vi syntes det er bedre med 4bher enn silikon.. vellvell ha fortstatt en god sommer :-)…

  182. Therese,du er pen som du er. “Be yourself,there is no one better” stå på,du er en fantastisk blogger!

  183. Vis jeg skal være ærlig, så er du en selvdigger på høyeste nivå! Først tenkte jeg: hehe, litt komisk! Trodde hele videoen var kødd, jeg hvet nå ikke det… men det er det jo sikkert faen meg ikke. ja, utseende er viktig for deg, var det noe mere som var viktig, eller er den knøtte lille baby-hjernen din for liten til å tenke på noe annet? Du gjør en jævelig stor tabbe! Du må tåle dårlige kometarer en gang i blant, fordi jeg er sikker på at det de sier er sant! Vis det er viktig at du ser bra ut, så kan jeg vel si litt… når du fikk bloggen var den spennede, nå er du en selvdigger! indreskjønnhet: 2% , ytre skjønnhet: 10%, på den måten du er nå så er du bare et stort 0 nå spørr du meg! tenk litt på andre!

  184. mæn faktsk så vise ikke ho sofie fram puppan sennæ så mye som du jær ! så slutt å klag !
   å sia du nævnte ho i videon så får jo bære ho fleire læseræ 😛
   så.. gratulerer.. du e fleeenk..(ironi!)

  185. hahah kafaen tror du du e? sophie elise mye bedre blogger enn deg,så ikke kom her og tro du e stor og viktig !!kjønner ikke hvorfor du e på topplista lol du driter deg ut !!

  186. Før var du 100% hele TIDEN!
   NÅ ER DU 0,00000000009%
   FØR VAR DU DEN SNILLE, OMTENKSOMME,ROLIGE THERESE CHARLOTTE!
   Nå er du blitt Fjortis Therese Charlotte som selvdigger, silikon-puppedigger, HATER det!!!!!!!!!!!! ALLE likte deg før du begynte med dette!!!!!!!!!!!!!!!!!! Snart mister du sikkert de fleste leserene dine!
   Digger deg(Gjorde det)
   Men tror ikke jeg VIL lese bloggen din lenger=(
   Men skal stikke innom av og til.
   Men har du virkelig silikon?
   Før sa du jo på en spørsmålsrunde: HVIS DERE TROR AT JEG HAR TATT SILIKON NÅR JEG IKKE ER ATTEN OG UTEN OG FÅ LOV AV FORELDRENE MINE VET DET, ER DET DERE SOM HAR ET PROBLEM! NÅ ER DET TYDELIG VIUS DU SOM HAR ET PROBLEM….. LIKE ETTER(nå) HAR DU TYDELIG VIS TATT SILIKON OG “DIGGER” DET!!!!!!!!!
   HVA GÅR DET AV DEG!?

  187. du er blitt så veldig selvgod etter at du fikk silikon , det var ganske mye om deg og du sier at ALT handler om deg? Men det gjør det ikke 😉
   Og du er ihvertfall ikke midtpunktet i mitt liv…

  188. Du e bæst! Les bloggen din såå ofte æ kan.. Tror no ikke noen kan komme over TCMN! I allefall ikke på toppliista der tror æ du vil være lenge!<3

  189. Du er en person som kanskje ikke er skapt for og ha litt for bra selvtillit. Du ligger ikke på 1 plass pg puppa dine men pg personligheten din, og sånn du er nå så er ikke akk folk så veldig intresert i,så du kommer vel kanskje ikke og være på topp så lenge du snakker om puppa dine…

  190. det er faktsik DU som gir unge jenter dårlig selvtillit. Better to be a fake somebody than be a real nobody? HVEM TROR DU AT DU ER?! seriøst du burde finne på noe enn å gi jenter dårlig selvbilde!

  191. Therese, du e den BESTE bloggeren æ vet om:) <3
   æ skjønne ikke at folk syns at du er en fake hore??:O Du er bare dæ sjøl, å det skal andre folk være glad for! HERREGUD, hvis ho ikke hadde vært ho sjøl, ja da hadde hun vært en fake hore !! Therese, fortsett å
   vær dæ sjøl! akkurat sånn som på videoen :)! Å du etterligne ikke ho Sophie Elise !!! Du e dæ sjøl <3<3 DIGGE DÆ SYKT <3!!!!!!!!!!!!!!!!

  192. Digge dæ Therese !<3 Du e bare dæ sjøl! Skjønne ikke at folk syns at du e en fake hore ?:O
   Å du etterligne ikke ho Sophie Elise!!! Ho e DRIT STYGG !!!!!!! LoL til alle som syns ho e en fjortis, fake hore osv.....
   Elske dæ <3<3<3<3<3

  193. HAHAHHAHA, jeg ler meg ihjeeeel!!! DIGGER DEG!! Fantastisk morsomt å se, tror jeg såg filmen nesten 3 ganger og jeg skrattlo.. Du er rett og slett bare hysterisk morsom av og til når du er sarkastisk! :D!!

  194. håper du vet at folk har tatt bilde av deg i videoen, og du fremstår bare mer som en bitch, og ja. jeg vet det er kødd

  195. Du er frekk på bloggen!
   Det er ikke noe bra å hvere sån på en blogg lism`?
   fine pupper har du og du burde hvere stolt men slapp av da! -.-

  196. Fikk et helt annet syn på deg nå, uansett om det er kødd eller ikke. Du skal liksom være et forbilde for andre blogglesere, men ender opp som ei jente som prøver og etterligne en “real” jente. Selvom hun er blond og har store pupper. So? blond er det mange som er, pupper er det mange som har. Du trenger ikke å begynte å etterligne henne på den måten.

  197. 1. Du er det mest tåpligste jeg noen sinne har sett.
   2. Du er fake, oversminka og stygg 🙂
   3. Du er egen, digger deg selv helt for jævlig.
   4. Ikke prøv å si du har store pupper, det der er over 10 BH-er pressa sammen i en minitop kødd ting
   5. Gå å dø.

  198. Altså helt serriøst ikke for å være frekk men nå begynte du å være bimbo ??
   Silikon – trodde aldri det skulle bli deg liksom
   farge håret er nå greit liksom men du vet at du tar sol altfor ofte sant. Du ødelegger huden din helt!!!
   Bare tips …!

  199. bare for å få påpeke det med en gang. er ikke sikkert alle her skjønte at det var en kødd, hvis det i det hele tatt var en kødd da????
   Og du blir faen ikke en bedre blogger av å sitte å snakke dritt om andre bloggere… herregud. hadde skjemtes hadde jeg vært deg as.

  200. hvorfor lage en slik video? du burde skjemmes! Sophie har da ikke falske pupper, men du, du bruker vell flere bher på alle bilder du .. att det går ann

  201. serr je mååå bare le ass!
   skjønner itte at du greier å lage sån film engang je! haha lol! silikon?? vitsen å ta det a.. eh sorry meg men je har omtrent sånne pupper lissm uten silikon! og du skryter på deg veldig mye! je leste bloggen din før mye og blir mindre sån du er nå.. haha perfekt! deilig! LOL! du er itte akkurat deilig da.. hihi je kan si je er pen og je har sjangs på gutter.. men omg lager itte video og sitter og tror je er noe! serr FJORTIS diluks! hadde je vært deg hadde je spart det du driver med! du vil ha oppmerksomhet! opmerksom sjuk ass! du synker veldig laft og må itte ha det helt bra med deg selv! sorry meg:p

  202. stikk av ‘mej’, la hu faen få gjør ka hu vil! det e du som burde skjemmes her, som går å ‘arrestere’ hu får sikkert hver ting hu gjør ? det e en grunn te at hu har laga videoen vettu! hvis du ikke like hu og bloggen hennes , ikke læs den! du e faen mæ snål , akkurat som alle andre som klage på hu ;ff
   stekk av , det e hennes blogg , ikke din!

  203. Fuck u! Hvofor er du så jævelig frekk mot hun? Du sier hun har små pupper? Kommer fra en liten frekk jævel med push-up ganger 3. Fy faen du er stygg azz. Voks opp a, hun er 10 ganger så moden som deg… Hun har helt rett, du er bare mesunelig på henne!Du er jævelig fake! Lille dverg. GET A LIFE! Du er en skam over alle som heter Therese! Du aner ikke hvor mange lesere du har mistet etter denne videoen!Gå å spis babymat nå med den stygge dialekten din! Heng deg!

  204. HAHA, dritbra video! Skjønner dere ikke at hun bare kødder ? xD HAHA! HUn spiller jo bare ho Sophie ? HAHA

  205. Fyfaen Therese det var noe helvete braa sakt… ditt liv hvafen er problemt til folk [ si at du pr;ver ] gj;re som andre det er ditt fucking liv LAA JENTA VER I FRED!!! sorry disse tastaturene feiler noe j’vlig !! men IKKE GI OPP SEXY GIRL 🙂 <3

  206. hahahahahahah så morsomt at jeg dør !
   Hvis folk ikke skjønner at du tuller må de jo være hjerne dø! hahaha har sikkert sett den 20 ganger like morsomt vær gang 😀

  207. SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO
   Takk fårr mæ

  208. Åhh, du er bare best. Hvorfor er folk så jævlig dumme å kaller deg fjortiss? Du er deg selv. Du er forbildet mitt, jeg er en jente på 11 år, å jeg hater sophies stygg elises blogg hun er jo tjukk i huet. Å hvorfor er du ikke øverst du har gådd ett hakk ned. Jeg digger deg å bloggen din. Stå på Terese! Begynn å blogg mye bedre sånn at styggingen ikke kommer forbi deg.. eller hun kommer aldri forbi deg for du er best. Elske dæ Terese! Æ e veldig ofte i Tromsø bor i Mehamnå ønske å se dæ på ækte! Love u! Å ikke glem at jeg støtter deg;**

  209. fy faen du er fjortis. tenker jo bare på deg selv, meg meg meg. herregud. at du er på førsteplass eller hva faen det skjønner jeg ikke. tragisk !

  210. til: Anne!!
   jeg syntes det er alt for dumt og si til en person “gå og dø” jeg vet ikke hva som feiler deg, selvfølgelig er det lov og ha sine egne meninge og syn på livet, men den syntes jeg var alt for dum og teit !!!
   siden du har egne meninge og syn på livet og menneske, så kan jå Therese det også.
   Til dere som sender stygge kommentarer!:
   det er bare dumt av dere og si at therese føler seg bedre ved og rakke ned på andre, men det er jo akkuratt det dere gjøe og jeg blir veldig lei meg på therese sine vegne…
   MEN, det er jo dere som rakker ned på therese og sender forferdelige kommentarer, det er rett og slett ikke ord jeg setter på min munn! og jeg er helt sikker på at dere ikke hadde følt dere så jævlig bra hvis dere hadde fått sånne kommentarer slengt i ansiktet av folk hun ikke kjenner, og jeg har sett veldig mye dritt i livet mitt men akkuratt det der er ikke noe jeg aksepterer!!
   Jeg tviler veldig på at dette vil hjelpe på at du får mindre stygge kommentarer, men du må bare vite atte du har min støtte , og jeg er her for deg 😀 <3<3

  211. Heh,ho miste ikke læserea for at ho e sæ sjøl..folk e forskjellig og det ska dokk respektere om dokk læs bloggen hennes! Æ digge deg therese og det kommer æ alltid te å gjøre ♥

  212. hahaha, herregud så morsomt å lese kommentarene her! folk tar jo helt av, og har virkelig ikke et snev av humoristisk sans. stå på Therese!

  213. Skjønner dere ikke at dette ikke var ekte ? Les de neste innleggene,da.Syns du var flink jeg,Therese.Du ei i å hold dæ alvorlig,sku ønska æ gjor det;) Stå på videre!

  214. HAHAHA, jeg dauer når folk ikke sjønner at du kødder. Hvor dumme går det ann å bli? Ofcorse har du ikke silikon når du er 16 år… LOL, folk må bli litt mer realistiske, jeg blir faktisk flau…
   Haha, fortsett sånn du (: <3

  215. Det finns faktisk folk som har silikon i den alderen, så vi er ikke dumme fordi vi ikke “skjønner det”. kult, men hvorfor babymat o.0?

  216. kanskje dette var tull, men du er patetisk! du tror du er så deilig, pen, tynn kul og best….kremt… du er den største fjortisen jeg har sett! er det mulig?? jeg ler bare av tanken…

  217. SOPHIEELISE.BLOGG.NO<3
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO<3
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO<3
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO<3
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO<3
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO<3
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO<3
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO<3
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO<3
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO<3
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO<3
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO<3
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO<3
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO<3
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO<3
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO<3
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO<3
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO<3
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO<3
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO<3
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO<3
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO<3
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO<3
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO<3
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO<3
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO<3
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO<3
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO<3
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO<3
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO<3
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO<3
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO<3
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO<3
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO<3
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO<3
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO<3
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO<3
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO<3
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO<3
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO<3
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO<3
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO<3
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO<3
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO<3SOPHIEELISE.BLOGG.NO<3
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO<3
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO<3
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO<3
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO<3
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO<3
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO<3
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO<3
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO<3
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO<3
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO<3
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO<3
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO<3
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO<3
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO<3
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO<3
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO<3
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO<3
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO<3
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO<3
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO<3
   SOPHIEELISE.BLOGG.NO<3
   tcmn.blogg.no = fjortis,du vet at du er på topp pga. du er så dom
   ? xp
   btw siden bloggen handler om deg, må jo videobloggen handle om deg også 🙂

  218. For dere som ikke skjønte det, så var dette tull fra Therese sin side? Og Sophie Elise var også med på det. Herregud, dere snakker om at hun er blond? Face the facts, det er dere som er blonde når dere enda ikke har forstått at det er tull.
   Herregud, så opptatt av alt det negative at dere ikke gidder å ta dere tid til å skjekke at det negative faktisk var tull. Snakk om å LETE etter feil.

  219. Du er den falskeste jeg har sett på lenge!
   før var du mitt forbilde, nå er du en taper!
   It’s better to be a fake somebody , then a real nobody, ja men vet du hva? du er A FAKE NOBODY.
   Ikke tro at du er noe bedre enn andre, cause gess what, you are not.
   biatch.

  220. Ana du kor jævli teit d e å va sånn som du e . E likt d før men OMG kor stygg,bimbo og teit du e blitt !!!!!!!!!!

  221. HERLIGHET, bitchhh i HØY grad ro deg ned selvdigger….Skjønner ikke hvorfor du har så mange lesere du er jo Patetisk…!!!

  222. Hva er greia med å rakke ned på andre bloggere? Det gjør ikke deg noe bedre. Jeg tar dette som en køddevideo. Nekter å tru at det virkelig er deg som snakker. Du virker så mye voksen når du blogger enn dette.
   Syns ikke du fortjener 1.plassen etter å ha sett dette. Men ellers fin blogg 🙂

  223. du therese!
   hvor er den søte gamle kule morsomme therese som jeg har sett for en stund siden. Jeg skjønner ikke hva som har skjedd….
   du rakker ned på andre;(
   jeg er ikke så mye inne på bloggen, går heller på youtube for og se dine gamle morsomme videone.
   jeg vil ha den gamle kule snille morsomme therese tilbake.

  224. Ikke gidd å kommenter sånne ting som ikke trengs og kommenteres! Hun bestemmer jo selv hvordan hun skal se ut.. Å Therse har en fantastisk kropp å hun vil årne puppene sine.. so? Det er hennes liv for faen! Bry dere om dere selv, plis’ahh!
   Du er kjempe flink til å blogge! elsker bloggen din, leser den vær dag! Klææmz 😀

  225. Jeg mente det jeg sa. Vet at dette er veldig barnslig men det er sant: vis du ikke har noe hyggelig og si så bare hold kjeft.
   Vi kan ikke bestemme hvordan hun skal være. Jaja jeg savner den gamle therese ja jeg gjør det. og det hr skrevet uten og slenge masse dritt om therese.
   Jeg synes du er kul, og morsom og sånn men likte deg bare litt bedre før. jeg leste bloggen din før den kom på 1. plass. jeg digger deg theresse.
   Men jeg gikk nedover alle komentarene og jeg synes synd på therese. HUn har valgt det hun har valgt. Hennes blogg hennes liv.
   Digger deg fortsatt therese<3<3
   Ps:Kan du lese bloggen min?

  226. MEST PATETISKE LILLE DRITTUNGEN JEG NOEN GANG HAR VÆRT BORTI. Skaff deg et liv fjortiss. du er faen ikke mye bedre en alle andre jævla wannabe.. grunnen til at folk lese denne bloggen er fordi du er så jævla tragisk at det blir faen me vittig

  227. Hva faen?? jævla selvdigger og du sier at sophieelise ikke er bra hun er mye snillere søttere og flinkere blogger en deg du snakker bare om hvor herlig du er bloggen din suger sier jeg bare du er en en babrbie skal jeg si deg og kan du slutte og si at du er deilig for jeg har sett 1000 andre jenter som er fineren deg!! og sophieelise er myeeeeeeeee! pener deiligere og snilleren deg så slutt!! menner ikke for og være frekk sier bare sannheten sånn at du kanskje lærer noe av det:-) + ikke lek deilig med den engelsken din du burde serr gå på engelsk kurs selv 5 klassing er flinkeren deg så ikke tro du er flink i alt babrie.. du sier at sophie snakker om håret sitt og puppene sine osv men egentlig er du værre , deet eneste du snakker om er deg selv.. Ok kansje det er det du skal for det er “din blogg” men selvom det er det kan du være litt hyggelig men det er du engang ikke bare slett den stygge selvdigger bloggen din SUGER!

  228. you say that sophie talking about her hair and her breasts, etc. but really, you are worse, uploading only thing you talk about is yourself .. Ok maybe that’s what you should for it is “your blog” but even if it is it can be somewhat enjoyable but it is the time not only did the ugly self-love your blog sucks!

  229. hahah, beste videoen jeg har hørt på lenge. men du må ikke mobbe folk med sikilon og sånne pupper da:p det har jeg(silikon og sånne pupper altså) og jeg er ikke 18! :))

  230. vi er ikke noe bitcher, og ikke noe divaer. tror heller det er deg, vær det selv heller Theresse, du er pen uten Silikon og det er bare TEIT TEIT TEIT!!!!!! du va forbilde mitt før men etter det jeg hørte på vidioen. NEVER!!! ikke no lenger sia du forandra deg VELDIG!!!