this is me

Haha hei bloggen!

Nå er det slutt på “puss” og silikon tull, jeg er tilbake. Den siste dagen har jeg tilbringt som den mest overfladiske personen jeg vet om. Jeg har verken silikon eller en så forkastelig oppførsel, det skjønte de fleste av dere. Åh, dere har null peiling på hvor tungt det har vært å ha på seg 4 bher. Fikk nesten pusteproblemer, og sinnskyt vondt i ryggen.

Grunnen til denne plutselige omveltningen er at jeg er så pisse lei kommentarer som “du har silikon, du er så fjortis, herregud vis litt mer kløft, ååh du bruker for mye sminke, du suger å blogge, du er bimbo, hore, pornostjerne” osv. Dere skjønner? Og de kommentarene får jeg liksom når jeg er meg selv. Så for å provosere litt (mye) satte jeg ting helt ut på spissen. Jeg trives med å være sånn som jeg er til vanlig, og ingenting dere sier kan endre på det. 

Og ja, det har vært mye negativitet på bloggen i det siste. Men vit at jeg setter utrolig mye pris på alle dere søte lesere som jeg har, dere er på en måte med på å gjøre livet mitt til det det er. Uten dere hadde ikke bloggen vært tcmn.blogg.no, og jeg hadde ikke fått oppleve alt jeg får. Hadde jeg kunne gjort det ville jeg tatt hver og en av dere med på en jordomseiling og tilbringt et helt år med dere!

Når det gjelder Sophie Elise, så hahah. Vi har absolutt ingenting i mot hverandre, og det var ikke hun jeg etterlignet. Det jeg sa om Sophie i videoen var også tull, noe hun vet og var klar over før jeg i det hele tatt lagde den. Så det har ikke vært noen “bloggkrig” mellom oss, det var planlagt mellom meg og hun. Hun er en kjempesøt jente og en kjempeflink blogger som helt klart fortjener en høyere plassering enn hun har. 

Så nå er det tilbake til ordentlig blogging, hadde egentlig tenkt å holde dette gående et par dager men en dag var nok i massevis for min del. Tror det var det for dere også? Her er mitt lille triks for store pupper (selv om du får pusteproblemer):


_bare_ 4 bher, hahaha! 

  1. Bra du er tilbake, til ditt vanlige deg. Haha, trodde virkelig du hadde blitt sånn, jeg bare wtf? hva har skjedd med tcmn, men neida. Ble glad nå når jeg leste innlegget:D hihi!

  2. haha, jeg synes du har en kjempe fin blogg, det er veldigt bra at du ikke bryr deg om hva andre mener, det er det som gjør at du er en stor inspirasjon for meg stå på jeg leser bloggen din hver eneste dag ! du er kjempe kul !

  3. HAHAHHAAH FETTE UNØDVENDIG THERESE, ane du kor mye pr du har gjedd til sophie og hvor mye du mistet ?!

  4. haha, fyfaen therese, trudde du va blitt heelt barbie bitch xd Rett før du mista en leser der asså!
   Genialt 😀

  5. Dette designet så i grunn ikke bra ut. For mye skygge, irriterende svart felt i kommentarene og for enkel header.
   Så til innlegget: det er bra du provoserer litt:) Noe de fleste helt sikkert skjønte.

  6. Okei, det der var bare heelt genialt!. Håper virkelig at andre skjønner det og slutter å gi stygge kommentarer ogsånt!Liker bloggen kjempe godt! 🙂

  7. synes dette blir for dumt. Uprofft av en som ligger på 1. plass på blogg. En spøk eller ikke, videoen du la ut var jo både upassende og frekk. Ironi eller ikke, tenk no vertfall litt over hva du legger ut.

  8. LOL?!
   sophieelise er så mye bedre enn deg, bitch!!
   1000 ganger finere kropp enn deg, og ser bra ut, iforhold til deg;) og du he den stygge kjeften din tru du må oppere den litt ikke litt men MYE
   ingen ting er ekte på deg jo. Du er faen meg falsk!!
   smør deg inn med litt selvbrunning du, sånn at du ikke blender folk med det kritthvite håret ditt og huden din.
   haha, takk for meg!

  9. stolt over deg Therese! ikke la hatersene vinne 😀
   har fulgt deg siden du begynte å blogge og skal følge deg til bloggen slutter!

  10. fyfaen så kul du er ! at du gidder å provosere, og dra det så langt ut, jævli kult lizzm. håper sophie elise tok dette bra da !
   men uansett, du er så sykt kul. digger humoren din, og at du er deg selv, driter i hvor mange som hater deg og hva andre syns om deg. forbilde ! ;*

  11. åh, synd du ikke holdt det gående noen dager til, var skikkelig gøy å lese innleggene og se de superteite kommentarene noen kom med! men anyways, digg u

  12. Du er en utrolig pen jente, men er det virkelig mulig å få så store pupper på ett år? :O Give me some of that! ;P

  13. Hvem gidder å være så dum at de bryr seg om hva du gjør… DET ER DITT LIV!
   Men jeg likte den gammle Therese uten silikon bedre, men det er jo egentlig ikke noe jeg kan blande meg opp i, det er ditt liv, lev det og vær lykkelig. Som mange sier, – Lev livet, du lever det bare èn gang!

  14. det eneste jeg faktisk trodde på i hele denne “saken” var akkurat dette med sophie, og at dere ikke var venner i det hele tatt. fint å høre at det bare var spill fra begges sider:)
   fin måte å få frem et poeng på også, men husk, haters makes you famous 😀

  15. Herregud Silje Lien, om hun syntes det er fint, er det vell fint i hennes øyne. Må ikke tro du er best i å lage design her alstå, mange er flinkere enn deg. Selvom du er kjempeflink!
   Haha, du eier Therese! Begynte faktsik å lure. x)

  16. Du har en utrolig bra blogg : D Leser den hver dag : ) Det er ikke sikkert d ser denne kommentaren : ( Men jeg vil du skal vite at du har en utrolig bra blogg : D

  17. æ må nu sei som di andre, du e rå! æ syns det e så jævli kult at du drit rætt oppi di stygge kommentaran, uansett om di kain vær vældi frækk, usportsli å meiningsløst. du e kjæmpe flenk å æ digga bloggen din 😉

  18. Det viktigste er at du tar godt vare på helsen din. Ikke la de 4 bh’ene ødelegge ryggen din. Du greier deg fint uten dem!
   Bloggen din er utrolig bra, du må ikke høre på de negative kommentarene. Bare tegn på sjalusi…

  19. Kjempe bra blogg leser den to ganger pr dag kanskje tre ganger , stå på videre kjempe bra du er deg selv stå på digger bloggen din 😀 !!!!!!!!!

  20. Ja, du klarte ikke fortsette nettopp fordi du fikk masse backlash. Noe som var fortjent.
   Alt du kommer med er selvopptatt, overfladisk tull som er helt uten substans. Om du trenger å leke deg med fire bher og masse puppebilder for å provosere, så viser det bare at du er overfladisk og at du bryr deg om hva andre mener (selv om du sier du ikke gjør det).

  21. haha, jeg gikk rett på det! <3 du er søt therese, bra du er til deg selv igjen. Men det er bra du er deg selv, for du er perfekt <3 love you <33 -Fride

  22. Skjønte at alt var kødd. Det var så sykt mange som trodde på det å vett. Så maaasse stygge kommentarer om både deg og Sophie. Seriøst, retards ass.
   Tcmn, digger deg. Skjønte det var kødd, fordi jeg vet du ikke er sånn. Leser både din og Sophie sin blogg, men liker deg best og vill alltid være sånn 😉
   Men må innrømme at det ble litt for teit! men bra du innrømmer det såpasst fort!

  23. Perfekte Therese!!<3 du er nydelig, du er mitt forbilde <3 jeg gikk rett på jeg <3 du har jo store pupper fra før av, så begynnte å lure <3 digger deg!

  24. Må si jeg misunner at du ikke bryr deg om hva andre sier, men jeg skjønner ikke hvorfor du gjorde alt det bryet med å oppføre seg som en fjortis bare for å se hva andre sier?….

  25. det var nesten så jeg sluttet og lese bloggen din når du la ut den videoen! men nå tar jeg det bare med latter, du er en utrolig god blogger Therese! Ikke slutt pga kommentarer, la folk ha sine meninger, de kjenner ikke deg og vet ikke hvordan du er! haters makes us stronger, right?

  26. kødd eller ikke, du gikk over grensen.. trodde du var bedre enn det. at du har pupper gjør ikke deg til noe som helst. det er stygt med så store..

  27. HAHAHAHAHAHA, DIIGGER DEG THERESE! DU ER BARE HELT RÅ OG DET ER FLOTT AT DET FAKTISK FINNES NOEN DER UTE MED LITT SELVIRONI OG SOM IKKE MÅ VÆRE DØNN SERIØSE HELE TIDEN. hahahaha jeg ler av alle som klikket på de andre innleggene.
   Fortsett å være deg selv Therese, det er det ingen kan ta fra deg!! WOHO Go THERESE! 😀

  28. åååå! herreminhatt, nå ble jeg glad <3 trodde du hadde forandret deg helt! glad for at du er den du er ♥ ikke bry deg om de stygge kommetarene, de kjenner deg ikke en gang! det er de som driter seg ut med å skrive det, for det viser at de dømmer folk uten å kjenne dem! digger bloggen din therese, den er best! du er ikke redd for å være deg selv, og det er utrolig topp! for å være ærlig ble jeg så sur når jeg så videoen og vurderte å slutte å lese bloggen din.. på den ene siden trodde jeg det var fake, på den andre siden virket det så real! du er en flink skuespiller, hehe <3 fortsett å vær den du er, don't change because of haters! de fleste er nok bare sjalue på deg - ikke rart! men nå skal jeg slutte å skrive, for tastaturet begynner å sprekke! okei, tulla! hahah, jajaj! digger deg!

  29. Hahahhaha! Du er rå therese,men værsåsnill bli deg selv igjen!Du er helt perfekt og du må ikke bry deg om de andres helvettes kommentarene? Du har HELT normale pupper og kløft er fint! Jeg har kløft hele tiden og det gjør ingenting? BLI DEG SELV IGJEN,PLIS JEG BER DEG <3 Du er stil ikonet mitt! Ikke bry deg om de som kommenterer stygt du er deg og de er bare jævlig sjalue for at du er en god blogger på 1 plass!

  30. jeg kjønte med en gang at d var fake, fordi du hadde laget en video der du ikke hadde “silikon” å den tok du da du hadde kommet hjem, så da har nå mottet dratt ned dit igjen for å få silikon 😉
   hehee..
   digger bloggen din, er innom den hver dag..
   glad for at du ikke er en person som slutter og blogge pga stygge kommenterer,, Bra du bare ignorerer det! 😉

  31. HAHA, så sykt kult at du tulla med det! Jeg prøvde det akkurat, fikk latterkrampe av meg selv.. hehaha.. men du er utrolig flink til å blogge! 🙂 stå på!

  32. hahah, ble sjokka i stad, du gikk litt over streken daa! men bra du er den ”vanelige” igjen!
   hah aauuu!

  33. you know what? I LOVE YOU <3333 haha, gleder meg til du begynner å blogge mer ^^ puss puss ... neidå 😉

  34. HAHAHAHA, Jævlig kult at du turte gjøre det der med tanke på hvor mange lesere du har ! x)
   Digger bloggen din <3

  35. Okei, jeg tok kanskje litt av der altså. Ble utrolig provesert. Har alltid likt deg, men når du begynte å snakke dritt om andre blogger, fikk jeg virkelig sjokk.

  36. Haha, folk er så egoistiske.. De tenker bare på seg selv og hvordan DE er.. Har fulgt bloggen din en god stund, og vet du hva? Jeg leser den fordi du er en god blogger! Og dessuten, hva tjener folk på når de slenger dritt om hvordan du er? Hvis de har mye i mot det, kan de bare holde seg unna bloggen din da vell? x) Men det er min mening! Fortsett bloggingen, og fortsett å være deg selv! Drit i de som ikke liker ditt egentlige jeg, de har sikkert nok med seg selv. Jeg digger deg, og det er jeg sikker på at mange andre gjør også!

  37. Therese,du er en drit bra blogger og det er ingen som kan gi deg skylden om at du er på første plass.Det er leserne som bestemmer og det at de leser bloggen din er velig bra!Du har vært favoritt bloggern min helt siden Voe slutta og du skal være det!Jeg skjønner deg veldig godt om at det er ikke så gøy å blogge lenger siden du har brukt opp alle ideene dine.
   Stå på vakre,pene,smarte og topp blogger Therese!
   Tenk på de snille kommentarene for de er mye flere enn de frekke!

  38. Haha ! SÅ SYK BRAA 😀 DIGGER DEG OG HOLDNINGENE DINE, SYNES DETTE VAR ET RÅTT STØNT 😀 KEEEP ONN GOING <33333333

  39. Sophie Elise har som sagt en finere kropp enn deg, uansett hvordan du fremstiller kroppen din på bloggen. Og hun har også pupper, noe som du ikke har og er sykt sjalu på. Virker som du bare pusher bare for at det skal se ut som du har bryst! Uansett så har du en bra blogg, bare ikke push så mye å tru deg 🙂

  40. Bra eg likte ikke den vidoen der hørte du skikkelig selvoptatt ut men dette innlegget var drit fett glad for å få deeg tebake søøtah<3<3

  41. Therese, kjenne det klikke førr meg når folk driv å sir at alle andre e bedre enn dæ. Om dem e bedre enn dæ, kafaen bryr det dæ? Alle menneska på jo jorda e likestillt uansett kordan du ende å vende på det. Æ syns det e bra at du drar en spøk på bloggen så man får litt action å ikke førr mye Therese. Hadde alle blogga vært som din så hadde det virkelig vorre krig i verden om kem som sku ha vært på topplista. Ka andre syns om dæ e bære latteli å si til dæ, når dem vet at du ikke bryr dæ. Dem kommer ingen vei med det, så till dokker haters, håpe det nån sinne går opp et lys før dokker om at dokker e fette dom i hode. Håpe du fortsette akkurat sånn som du gjør, førdi du e faktisk den eneste som fortjene å være blandt de topp 100, og ikkje minst nr 1!

  42. Hahahah, genialt! Syns det er morsomt eg, de som skrive stygge kommentarer e bare rett og slett sjalu, e ikje någe å henga seg oppi! Du e flink! Stå på 🙂

  43. hehe, digger deg, rett og slett! 🙂 og liker de som er slik de er, de stygge kommentarene du får på hverdagsbloggene kommer bare fra folk som er misunnelige og som ikke tørr å leve slik de innerst inne har lyst til å leve selv. Stå på tuva, du er megasøt!! 🙂

  44. Therese du er råå kul,pen,virker utrolig snill ut og ingen har rett til og kalle deg stygge ting eller noe jeg synes du er perfekt jeg! 🙂 du er utrolig flink til og blogge jeg føller med bloggen din ver dag jeg har tatt en titt innom den hverdag disse 2 ukene så jeg bare digger deg! 😀

  45. hahahaha digger deg Therese 🙂 Kan godt tenke meg at det ikke var noe godt å ha 4 bh`er på seg, men jeg lo :p
   Du er ei tøff jente, du er flink til å si dine meninger og stå på ditt, stå på! ikke la deg knekke av noen eller noe 🙂

  46. så bra at du ikke bryr deg om hva andre sier altså negative ting 🙂 det er så mange som skal rakke ned på de som ligger på topp-lista… årr blir så irritert på dem!!

  47. digger deg , du er den kuleste noen gang! drit i alle de ekkle som skriver stygt til deg , de er bare misunnelig!! for om de ikke hadde vært misunnelig og de hadde ment det drittet de skriver, hvorfor skal de gidde å lese bloggen din da ?
   DU ER BEST

  48. Herregud. Om dere har noe imot therese, så ikke les bloggen hennes da vel? Om hun er så sykt fjortis og dere ikke syns hun fortjener 1 plassen så må dere faktisk tenke på at det er lesertallet som bestemmer det. Dere er med på å la henne være der.
   Syns du er tøff jeg, Therese.

  49. utrolig bra at du faktisk gjorde et slikt stunt, er ikke mange som hadde turt det – hvertfall ikke med tanke på hvor mye attention som gikk fra deg og til hun andre, jeg er meget imponert! har fulgt bloggen din en stund nå, og jeg sjekker opp formspringen din iblandt, og det finnes mye negativt – og jeg elsker måten du takler det på, og hvordan du erobret negativiteten med dette påfunnet! Stå på, thessy!

  50. Skjønner at det er vondt å få sånne tilbakemeldinger, men ikke glem det er førre som liker bloggen din! Elsker bloggen din STÅ PÅ!!!!

  51. kjempebra at du ikke bryr deg om hva de andre sier !<3
   du er en kjempebra person, therese , har alldri møtt deg men er innom bloggen 7-8 gang om dagen ! <3 elsker bloggen din , du fortjener en 1 plass og høyere vissst det hadde gådd , ikke ta de stygge kommentarene til deg , ikke bry deg ..
   se heller på det som er possitift her i livet !!!
   de positive kommentarene , de leserne som virkelig liker og ser opp til deg 🙂 visst du bare tar det litt innpå , blir det som og bære en veldig tung sekk som du ikke klarer og bære den blir bare tungere og tungere ,det vil føles akkuratt like færlt som d 4 bh'ene på x) du er en bra person .
   jeg ser på formspringen din iblant masse negativt . men , du takler det , du er en kriger og er ikke redd for og vise hvem du er ! du lar ikke de som kommenterer styggt og skriver fæle ting få det de vil mest . det er og rakke ned på deg for at de selv skal få bedre selvtilitt .. du oser av selvtilitt , på en bra måte og du er ikke overlegen , som de fleste bloggere som ligger på topplisten er ,som sagt en kriger fortsett sånn og de blir lei !
   fortsett videre therese ..

  52. Å endelig ! Jeg ble litt redd jeg , for at du var seriøs 😉 men jeg digger bloggen din <3 stå på !

  53. Skjønner virkelig ikke at folk ikke tar en spøk, og det at folk faktisk sier at de skal drepe deg? Hva tenker de med? Herregud, selv om du hadde vært slik som du tullet med at du var, så skal ikke folk drepe deg? Tror virkelig at mange andre skal skjerpe seg, istedenfor. Digger deg og bloggen din, og du fortjener faktisk førsteplassen mere enn noen andre som gir seg ut for å være anonyme og bare si negative ting som de virkelig mener til deg, enn du som bare tuller med andre. Og jeg forstår ikke at noen fremdeles kan være så sure? Folk, Therese hadde avtalt dette med Sophie, kan dere roe ned med å si at hun snakker dritt om henne? Det er faktisk dere som snakker dritt om Therese, og ikke motsatt! Og til dere andre som ikke forstår at Therese er på førsteplass, så kan dere jo bare takke dere selv, for dere er en av leserne hennes. Dessuten har hun en utrolig bra blogg, og hun skriver utrolig bra. Noen ganger tuller hun, slik som nå. Og det er meningen at dere skal forstå tullet, og ikke ta det så utrolig seriøst. Selv etter at Therese forteller dere sannheten, så snakker dere videre om at hun er slik? Tror dere på det enda? Jeg må bare si at mange av dere driter dere utrolig mye med kommentarene oppi der. joda, kanskje jeg driter meg med denne, men jeg står for det. Jeg er ikke anonym, jeg lar alle vite at det er meg, fordi jeg kan stå for det jeg gjør. Kanskje dere burde gjøre det samme neste gang.
   Therese, hvis du i hele tatt leser dette, så vil jeg si at du har en utrolig bra blogg, og at du ikke bør bry deg noe som helst om det andre kommenterer. Du er utrolig pen, og flink blogger. Det er bare gøy at du tuller også, og om noen ikke kan ta en spøk, så trenger de ikke å lese bloggen din. Det er ingen som tvinger dem. Jeg har lest bloggen din kjempe lenge, og du er en av forbildene mine 😉 ehe, og ja. Jeg vil bare si at det er utrolig bra gjort av deg at du klarer å takle alle de teite, slemme og idiotiske kommentarene. Du er kjempeflink, stå på♥

  54. haha, herlig! har jo heile tida skjønnt at det va noe, sykt bra av dæ og ho sophie. les begge sine blogga, og æ digge dokk!

  55. FYFAEN, du er bare helt rå! Du må bare vite at jeg hadde det utrolig gøy da jeg leste de siste innleggene nedenfor! Bloggen og personligheten din er et friskt pust og du er bare fantastisk herlig annerledes!!! Drit i stygge kommentarer, de positive er de oppriktige og sanne! Vi elsker deg, men mange har tydeligvis vansker for å takle helt at du skiller deg ut. Men Oh Lord, elsker deg!

  56. bare så synd at du no har gjedd sykt mye pr til sophie og du har mista. ho ligg nemlig allerede på 4 eller 3 plass imårra, nettop pga. det her:)

  57. digger deg fordi du tør å være den du er! uansett hva andre sier. jeg elsker måten du takler alt det negative på!!

  58. Synes du er driitkul ! Drit i hva andre sier, Det er ditt liv. Bloggen din har alltid vært min favorittblogg. Leser den hver dag! Du må ikke bry deg om de som kommenterer stygt om deg. De er bare sjalu fordi du er så perfekt som du er. Aner ikke hvorfor så mange synes det er rart å legge ut bilde av den brune magen din og deg selv i bikini. Hva er så galt med det? Fortsett som du gjør! Jeg kommer hvartfall ikke til å slutte å lese bloggen din. Digger deg og det du gjør : D

  59. skjønner ikke hva folk får ut av å være så stgge og slemme mot andre mennesker? liker dere ikke therese og misliker at hun er på første plass så hjelper det hverken at dere er storkjefta eller besøker bloggen hennes! skjerp dere, karma is a bitch 🙂

  60. skjønner ikke helt hvorfor folk liker å være frekk mot deg Therese:)
   Jeg digger deg, har alltid digget deg å kommer alltid til å gjøre 🙂
   Jeg er utrolig nok ganske lik deg..
   Stå på!!
   VerdensBesteBlogger :_
   Selvom du burde blogge oftere.. men skjønner deg også da.

  61. Jeg digger deg. Du har en helt unik blogg som skiller deg utfra andre blogger og du gjør det gøy å lese blogger. Du gjør det du føler for, og driter i andre, elsker det!! Hva så om du er på 1.plass, det bestemmer ikke du. Og jeg skjønner ikke at folk skriver så mye negativt. Det er vel bedre å være seg selv enn en skikkelig seriøsordentliganstendig blogger? Det at du er på 1.plass kan ikke lesere forvente at du skal være et skikkelig godt forbilde?Du må få lov til å være den du er uansett plassering. Fikk meg en god latter av innleggene dine i dag. Jeg liker deg for den du er, jeg har vært fast leser av deg en god stund, og selv om motviasjonen syns jeg det er mye bedre at du blogger usaklige innlegger ol. enn ingenting.
   pusspuss

  62. måååå le av de som klager over at du viser puppene dine. man lærer på ALLE moteprogram å vise frem det man har og det man er stolt over. suck on that bitches 😉 sjalu barn som ikke har pupper i det hele tatt som sier det sikkert :p selv har jeg ikke så verst store pupper akkurat, og jeg gjemmer de ikke 🙂 hvorfor skal man det? må vise frem det man har!
   digger deg, skjønner meg ikke på folk som skriver dritt og ikke engang kan stå for det siden de er anonyme. er vel heller dere som er fjortisser. klikker mentalt for en liten spøk. gå å lek på e6!!!
   STÅ PÅ THERESE 😀 <3

  63. Haha, jeg syne du er skikkelig Awsome Therese!^^
   Du driiiter i hva alle andre mener, og det er det som gjør deg så j*vli unik. Skjønner ikke engang at folk gidder å liksom prøve å komme med en frekk kommentar? :OO Stå på videre, ser det er maange som ihvertfall synes du er skikkelig kul :DD

  64. Dettan va planlagt? Det va det helt sekkert, utruli ka folk må ty te førr å få oppmerksomhet 🙂 Patetisk likavell.

  65. Æ skulla ha godt likt å ha sjett at mordi hadd lest bloggen din æ . At du pushe fram puppan din heile tia å alt derre. Æ veit at du kødda me derre neom. Æ har itj nå imot at du bruke push up , men skulla ha sjett uttrykke te mora di. Hadd vorri arti. Å æ glede mæ te denj daan du ska skaff dæ jobb , å dæm sjer all herre bildan. Good luck si æ bare 😉

  66. Syns egentlig det du gjorde var veldig tragisk men jaja ingen er like og alle har forskjellige meninger og humor.
   Jeg har ikke noe imot deg altså for jeg var fast leser før men ja, vet egentlig ikke hvorfor jeg slutta med det men uansett.
   God natt du er forresten IKKE noen bimbo så drit i det andre sier 🙂

  67. haha! jeg vet at du har fått maksimalt med ”jeg digger deg” kommentarer,men fyfaen! Du er helt topp. De som har noe imot deg og mener dette er så fittebarnslig kan gå å legge seg. Du er og vil alltid være norges mest diggbare bloggjente. Aah, digger digger digger deg! stå på, lots of love:-)

  68. ikke bry deg om hva andre sier! eg du fornøyd med den du er, så ikke la andre sine negative kommentarer ødelegge det 🙂 digger deg!

  69. Du er kjempe flink til å blogge. Du bruker ikke heller mye sminke.
   Det er bare tull det de andre sier om deg for fdu er kjempe kul.
   Du er og flink til å blogge!!!!
   STÅÅÅÅÅ PPPÅÅÅÅÅÅ!!!!!!!!!!!!! ALDRID SLUTT

  70. Hahahahaha, du finner alltid på så mye morsomt x)
   Kjempe morsomt å lese bloggen din, jeg digger deg! :’D

  71. Til hun/han som skrev dette;
   LOL?!
   sophieelise er så mye bedre enn deg, bitch!!
   1000 ganger finere kropp enn deg, og ser bra ut, iforhold til deg;) og du he den stygge kjeften din tru du må oppere den litt ikke litt men MYE
   ingen ting er ekte på deg jo. Du er faen meg falsk!!
   smør deg inn med litt selvbrunning du, sånn at du ikke blender folk med det kritthvite håret ditt og huden din.
   haha, takk for meg!
   Du har skrevet det samme på Sophie Elise sin blogg også, bare det at du skrev Therese i den andre setningen, så ærlig talt. Tror du feilet litt :))
   DU EIER THERESEEEEE! xD ♥♥

  72. Jeg synes du er utrolig sterk som gjør dette og ikke slutter å blogge pga stygge folk som komenterer stygge ting…
   Digger deg, du er utrolig kul <3

  73. Du er genial. 🙂 hahah, gikk ikke på det, men jævlig mange som ble hissige. Synes det er bra du står imot de negative kommentarene på en slik måte, og ikke skriver et lang innlegg om hvor mye det sårer! Uansett, så er du fantastisk akkurat som du er ! 🙂

  74. hvem gidder vel å gå med 4 bh’er?
   kun for og lure leserne om at du har tatt silikon? wtf?
   bra du er tilbake snuppa!

  75. hahaha, kødder du? xD Trudde det hadde klikka heelt for deg jeg. Men skjønner deg. Når folk driver sånn kan man jo likegodt bli sånn og vise åssen det egentlig er :p Bra den gamle Therese er tilbake, fikk litt noia liksom 😉

  76. jeg misunner deeg , for at du driter i di som slenger dritt om deg ,, de hadde ikke jeg klart !
   Du er så RÅÅ ! digger deg 😀
   btw: jeg elsker bloggen din ,, jeg er fast leser 😀

  77. du e rå , therese!
   for det første så har sophie bitch elise svææær nese å ser utrolig stygg ut , og hun er ikke minst utrolig usikker på seg selv hu holder jo forann trynet på alle bildene , noe som såklart er til det beste sånn at leserene hennes ikke spyr eller noe slikt! men halla , hun er barbie who’s a bitch og du er helt fantastiskt nydelig 🙂

  78. det er jo ganske opplagt at hun ikke har silikon, for om hun hadde tatt det kunne hun gått i vanlig bh før fire måneder senere, og hun kunne ikke ha svømt og alt det andre. man må nesten bare ligge i ro i fire måneder. herregud sier jeg bare, utrolig teit av folk å dømme deg på den måten. bare stå på, du er rå!

  79. du er lol. det var bare for å vise deg frem. synd at du har så små at du må fire bher for å få dem opp. L – O – L

  80. Ekkelt du er en falsk person som tar silikon når du e så ung du blir kansje ikke et stort forbilde til andre på din alder som gjør en feil som å ta silikon jeg mener ikke at du er stygg men det er veldig feil å ta silikon men du ser ok ut men jeg syntes bare det er feil og du skryter veldig mye og sier at jeg er best ikke vondt ment men kult hår hilsen rosie

  81. bra du ikkje bryr deg, du er deg sjølv det er ikkje så mye du kan gjøra me utseende ditt. så om folk ikkje like det de ser, kan de bare drita i å se på deg og. syns du er dødskul eg therese! eg digge bloggen din, er innomm kver dag 😀 så bare drit i ka andre sie, og stå på! <3

  82. Hahaha! Jeg trodde på det! Det så sykt ekte ut! Du må ikke bry deg om hva andre sier! Jeg følger med på bloggen din og den er kjempestileig! elsker den!! 😀 Du er perfekt skkurat som du er! 😀

  83. Bra det bare var kødd! jeg tenkte at jeg skulle slutte å lese bloggen fordi det virket som om du var en skikkelig dust! men leser den fortsatt <3

  84. Fyfaen , de som sier sånn de må jo være helt stokk dum i hue ! .. særr , noen e født med store pupper osv! .. og Therese er vist en av dem ! ;ppp .. man trenger ikke ha silikon for å ha store pupper… haha .. lol !
   Digger bloggen din og deg therese :))

  85. hahah, så sykt morsomt gjort!
   hvordan går det med hundene dine? ta en titt innom http://budadogs.no/ denne siden gjør virkelig mye bra med hjemløse hunder:) kanskje tipse om den i ett innlegg? fotballfrue gjorde det, og det var virkelig bra, for jeg hadde aldri hørt om den før! 😮
   de er avhengige av donasjoner og folk som vil adoptere hunder!

  86. jeg digger det du har gjort, det var drit kult 🙂
   men når skal du legge ut innkjøpne dine fra syden ? 🙂

  87. er det mulig og rykke sånn ned på andre mennesker når du ikke er hakket bedre selv, får det første er det du som viser mest kløft, bikini bilder, bilder av magen og brifer over kroppen din , ikke sophie. får det andre er det utrolig barnseligt av deg og snakke dritt om en annen blogger. jeg syntest hun fortjener en så mye høyere plasering en deg akkuratt nå. du var bare latterlig dom. syntes du børde lage en video å si til alle som leser bloggen din at det faktisk var du som dommet deg skikkeligt ut. Du skal liksom være forbilde til mange som leser bloggen . kyss meg i rompa du lager bare faenskap og rakker ned på alle andre. Sjalusi heter det på godt norsk.

  88. Jeg syntes ikke du viser at du ikke bryr deg hva folk sier om deg, når du lager så mye unødvendig styr av det selv.
   Og du nermest ber om litt kritikk når du presser brystene opp til haken i hvert bilde du har av deg.
   Kanskje du skulle tenkt deg om to ganger, familiemedlemmer kan lese bloggen, og som sagt så er de på topplisten av blogg noe de mindre ser opp til.
   De fleste blogger er oppmerksomheten rettet mot mote, venner og diverse andre ting. Ikke pupper.

  89. GODT å høre at dette bare var tull. Kjente at jeg faktisk ble veldig provosert. Men hey, det er lov å tulle litt en gang i blant, så hvorfor ikke gjøre det med stil! 😉
   Skjønte ikke hva som hadde skjedd med den skjønne nordlendingen som jeg starta å følge bloggen til :p
   Godt å ha deg tilbake, den virkelige deg!

  90. Syns det er jævlig teit at folk oppfører seg helt SKUTT i hodet.. Du EIDE alle de stygge kommentarene hardt! Jeg har fulgt med bloggen din siden du kom på topplisten, og en inspirasjonskilde har du vært 🙂 Jeg gleder meg alltid til et nytt innlegg!

  91. Jaja, noen er sånn….
   Selvom jeg ikke har peiling, kan jeg forestille meg at det ikke er så kult å få sånne kommentarer..

  92. det gjorde jeg også, bare med 7 bher! puppene var oppi halsen og det var virkelig vondt å puste!!!

  93. Det er kjempe dårlig gjort at folk sender sånne stygge kommentarer til deg! Da kan dem egentlig blåse i å skrive kommentar til deg,det er dårlig gjort av dem! Ikke hør på dem,du er du,å de kan godt være fjols,men dem kunne faktiskt sende en koselig kommentar til deg,for det er det du fortjener.Du er best! Du har en kjempe koselig,morsom og spennende blogg! Den fortjener en skser i terningkast.Håper du ser denne kommentaren:))Å kanskje skriver tilbake,du trenger ikke det assa,men det hadde vært litt koselig;) Ha fortsatt en god sommer!! Klem fra Ida merete!

  94. eg liker bloggen din kjempe godt,eg er innpå den nesten kvar dag 😉 det er så sinsjukt dårlig at folk skal kommentere stygge ting og ord om deg, ¨vi må få vere som vi er uten at andre skal fortelle kordan vi skal vere, så eg er veldig enig med deg om det du skriver 😉

  95. Du viser bare at du bryr deg når du holder på sånn. Hadde du bare oversett det og latt det ligge, så hadde du vist at du hever deg over det, men det du gjør nå er stikk motsatt. Vet du skriver hele tiden “bryr meg ikke om kritikken” osv, men det gjør du jo tydeligvis, det hadde vært umenneskelig og ikke tenk et gang over hva folk skriver.
   Selvfølgelig er mye av det folk skriver ikke til å forstå, og bare utrolig teit og barnslig. – men det er noen som har mye rett i det dem sier. Som det at bloggen din er utrolig mye fokusert på kroppen din. Tenker du ikke over at moren og familiemedlemer kan se at du legger ut masse bilder av kroppen din sånn at hele verden kan se det?
   Det kommer ikke til å se bra ut når du da senere i livet skal ut i arbeidslivet, ikke sånn som folk kopierer bildene dine og hvor mange steder man kan finne bilder av deg på nett, halvnakene bilder osv. – ser ikke så utrolig bra ut om du skal ut i et alvorlig yrke.
   Stripperjobb får du vel lett..
   Du har en god blogg, du skriver bra og har mye interesangt og komme med, men samtidig blir det fokusert alt for mye på kroppen din.

  96. hvorfor vil du ha store pupper? du blir ikke midre kul av å ha småe, synes det er litt rart, men det er ditt valg 🙂

  97. hva faen er galt med deg? hvorfor står du ikke bare og poserer naken? unskyld meg .. du drieter jo i alt og virkelig tar bilder av sine egene pupper? det er faen emg for drøyt.. skjønner ikke at moren din lar deg gå sånn. Om du er så glad i og vise frem puppene dine så hvorfor ikke bare legge ut et bilde hvor du står uten 4 BHER PÅ? herregud.. og du skal starte i 2? wow..
   og btw, det er sikkert ikke så mange gutter som leser bloggen, om det er derfor du viser så mye pupp:P

  98. en ting (ikke slemt) : hva er vitsen med å bruke 4 bh’er.. ? det er juks og ikke så fint :PP
   2 tingen: bruker du 4 bh’er therese? 🙂

  99. Kunne ikke digget deg mer ! Drit i dritt kommentarer 🙂 de er bare misunnerlige. Bloggen din er braa!!

  100. 4 bher?? wtf… på et tidligere innlegg sa du at du ikke kommet til og stille opp i undertøy på bloggen men det er jo nesten det du gjør når du tar bilde av kløfta di, og puppene dine på bloggen >.< men hvorfor prøver du egentlig og få så store pupper, når du har store fra før...på de bikinibildene så du myye finere ut en på de bimbo bildene du legger ut så med gigantiske boobs...

  101. HAHAH! digger deg 😀
   Alle tror de har noe med alt, å må bare komentere dritt til folk de ikke kjenner. Er herlig at det er folk som kan gi faen, å bare provosere de som fortjener det! Folk har faktisk ikke rett til å skrive dritt, uansett hva 🙂

  102. Ja.. altså helt greit og bare spre ut puppene dine på bloggen. seriøst. selv om noen kommenterer elr sier du har silikon. SO WHAT ? Duuude. chill.. men dessuten skrev du tidligere ” det er bare bikini, tror du jeg viser meg i undertøy i blogg, dom ? ” vel der beviste du deg selv 😉 Og tenker du faen ikke på fremtiden din. jobb osv. dette kan du slite med. disse bildene kan flyge overalt på nett. tenk langsiktig kjære deg…. tenk litt over virkligheten. ka sier dine foreldre til dette ?? jaja… styr på…

  103. For min del kan du vise puppene dine med Norge, men bare så du vet det… de bildene du legger ut av puppene dine blir hardt misbrukt av seksuelt forstyrret, små gutter. Men jeg bryr meg ikke, ditt valg. Jeg kommer fortsatt til å stikke innom bloggen din uannsett 🙂

  104. Okk Tcmn!! du kan ikkje fare å trøkke ned på folk førr at du har silikon og ho sopie ho har ikkje silikon engang , nån får dt og nån ikkje , uansett du e blond tvæss igjønna:) bye!!!!!

  105. Super fin blogg , men ikke bry deg om sånne dumme kommentarer , men bruker du fire bher til vanlig ? bare lurer 😉

  106. Æ syns det e så teit at folk komentere stygt å enda e dem anonym! tørr dem ikke å si ka dem hete? tydeligvis ikke..
   men uaz du e super flink blogger! 😀

  107. Drittunge! hva gjør du?! 4 bh’er.. du er bare ett barn. Slapp av. Du trenger ikke storepupper for å være pen. Du er allerede en nydelig og søt jente, ikke øddlegg deg selv og ryggen din pga pupper.

  108. Kjempe fin blogg !! <3
   men 1 ting: det er drøyt med 4 bher!
   KLøft ekke alltid tøft!
   Men digger deg fordet! forsett og blogee, men ikke fortsett med og posere sånn som dette, da blir du bare stempla.. sorry ass, men er ærlig! men du er sykt pen! det må du vite, men når du posere sånn som det her, er du litt hore , ja !

  109. Ahh, digger deg Therese! Jeg elsker det med at du er deg selv fullt ut, beundrer det! Du er på en måte et forbildet. Også digger jeg at du kan finne på sånne morsomme ting sånn som det her, utrolig bra! Er fast leser av bloggen din!!! <3

  110. skjerp deg! I det forje innlegget skrev du at du ikke ligger ut bilder av deg selv i undertøy! Det er søren det eneste du gjør! Du er på på topp på blogg listen. Oppfør deg som om du fortjener det! For det gjør du ikke. Du oppfører deg kun som en drittunge!

  111. Theresse<3 takk gud for at du blogger! du er en legende ! elsker deg , bruk tiden din godt å fornuftigt , drit langt faen i va andre sier! sattan ass , du er rå! ikkje glemm det ! RÅ!
   å ikkje bare det , du er en skikkelig babe:*
   wow ass , skulle gjort ALT for å vere vennen din ! eller snakka me deg på facebook ! omg bitch!<3
   gla i deg !

  112. herregud, ikke bry dei om hva andre sier.Du er bare deg selv å det får nesten di som leser godtaa, eller så kan di bare drite i å lese bloggen din ! Hvis di som ikke liker bloggen å bare ska komentere frekt å drit kan di bare slutte å lese bloggen din !

  113. det er ikke så veldig fint med så store pupper og så går det sykt innover , det ser litt dumt ut rett og slett, men fin blogg ikke bry deg om folk som meg 😀

  114. Fy faen du slit onge , sjønna faen me ikkje koffer du lægg ut sånner bilda, vess du e så fette oppmerkosmeht syk , koffer går du brre ikje naken då ? ..
   Du veit at du bi å få konsikvænsa me det når du bi eldre ? å skal få deg jobb osv..
   akurat dæffør eg ikje lika sånner jente såm deg , fette nasty..

  115. da veit vi kor store puppa du har?? prøve du å si kor mange bha du har på før å få like fin e som sophie sine??

  116. du hadde ikke 4 bher, du hadde hvertfall flere, eller man ser at du har en tubebh også, under genseren!

  117. Hi hi kult triks ! Jeg trodde du hadde blitt sån 4ever ! Du er rå kul beste bloggen eg har lest ever! Love bloggen din

  118. what! eg trudde seriøst at du hadde tatt silikon eg begynte og lure litt der! Bra du ikke hadde gjort det på ekte!

  119. dæven de tittsan va hårate kan æ bo mella dæm, så kan æ klippe plæna som e dær…d trængs…

  120. operer til mye større pupper. Jeg sier ikke at de er for småe, men hvis du opererer så kan det hende du ikke får så mange stygge kommentarer. Prøv det.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg