arash ft. helena

“Nei dæven, har jo en blogg” slo det meg for ikke så alt for lenge siden. Helgen har gått alt for fort og har blitt tilbringt med koselige venner og mindre koselige venner med + litt for sene kvelder. Nå er jeg endelig med stødige ben på bakken – så da er det på tide å blogge som normalt. Når jeg tenker meg om, for en helg egentlig! Haha… jaja, nei vi trenger ikke snakke om det.

Jeg har tilbringt 70% av dagen på sofaen og bare stirret på pc-skjermen, og de siste 30% av dagen har jeg brukt på å spise pizza og drikke tusen liter vann. Og for første gang i mitt liv har jeg sett en hel fotballkamp på TV. Synd LSK tapte med selvmål og greier. Er forresten det laget jeg heier på, og har gjort det helt siden vi flyttet til Oslo.

Nå har jeg nettopp lagd meg et stort glass med isbiter som jeg sitter og knasker på, sinnsykt godt.


hjemmelagde knuste isbiter, burde bli kokk eller noe


se hvem som kom hjem i går forresten! <3 lotta <3Også må jeg introdusere de to fineste sangene jeg vet om til dere, av Arash og Helena. Dere er nødt å se på videoene og, for det er en nydelig histore bak sangene. Se “pure love” først . Etterpå ser dere på “broken angel”. Man må liksom se den ene først for å skjønne historien i den andre. Elsker de sangene, seriøst.

Først denne:

Så denne:

Nå skal jeg fortsette å spise isbiter, vi snakkes!

Siste innlegg