selvtillit

Det er så utrolig mange som spør om selvtillit, hvordan de kan få bedre selvtillit, hvordan jeg har fått det og om jeg kan hjelpe de. Sannheten er at selvtillit er noe man må klare å få selv. Du må lære deg å akseptere deg selv som den personen du er, akseptere hvordan du ser ut og klare å leve med det. På en måte lære deg å elske deg selv. Er du missfornøyd med vekta di, kan du alltid gjøre noe med det. Hvis du føler at du må gå ned i vekt for at selvtilliten din skal bli bedre, så kan du jo prøve det.

Jeg selv har slitt mye med selvtilliten min opp gjennom årene. Mamma har vært min beste støtte oppi alt dette, men samtidig den verste. Har hatet hun for at hun har født meg og at jeg har arvet genene hennes, men elsket hun for at hun har hjulpet meg opp gjennom årene og vært gjennom mye av det samme som jeg har. Når jeg bodde i Oslo slet jeg ikke noe særlig med det, men når jeg flyttet opp hit i 6. klasse ble det liksom verre og verre. Ble mobbet for at jeg var så liten, begynte på ungdomsskolen 137 cm høy og 29-30 kg. Var liten og tynn som en fyrstikk, og så ut som jeg egentlig hørte hjemme i 5. klassen. Slet veldig mye med dette, og var på x antall sykehus besøk for å finne ut hvorfor jeg vokste så tregt. Fant ut at skjellett-alderen er 2 år forsinket, så derfor vokste kroppen min 2 år senere enn den skulle. Dette måtte jeg bare akseptere, var ingenting å gjøre med det. Var et tema hos sykehuset å sette meg på veksthormoner, men de fant ut at det ikke var nødvendig. Fikk så store håp når jeg i en alder av 13 år fikk vite jeg kunne begynne på det, men de håpene ble knust. Akkurat der og da føltes det ut som om hele verden raste sammen for meg…

Er enda ganske liten og tynn, men er ikke sykelig tynn og er heller ikke så lav som folk flest tror. Er snart 160 cm, og jeg veier 42 – 43 kg. Jeg har til og med lengre ben enn Tuva, jeg har faktisk sykt lange ben. Det er en av tingene jeg ikke liker med meg selv. Siden jeg har såpass lange ben ser jeg enda tynnere ut enn jeg er.

Saken er altså at jeg har ikke verdens beste selvtillit. Jeg liker ikke fregnene mine, jeg syns jeg er for tynn, for lav, for mye fregner, for spiss nese, for tynne armer, for lange ben, for små pupper and so on. De fleste tingene her er ting som kommer til å komme med årene: jeg kommer til å gå opp i vekt, vokse et par cm til, få større pupper osv. Men det har mye å si hvordan du ser på det. Hvis du konstant går og tenker over disse “problemene” kommer du ikke til å få noen selvtillit at all. Du må egentlig prøve å bare se bort i fra det, og tenke på dine positive sider. Jeg er glad for at jeg er den jeg er. Uansett hvordan jeg ser ut, så hadde jeg alltid funnet noe å klage på. Jeg har lært meg selv å akseptere meg for den jeg er, noe som er viktig.

Prøv å fokusere på det du liker med deg selv, og ikke tenk over det negative. Da skal du se at du får mye bedre selvtillit og folk merker det på deg. Vet ikke helt om jeg fikk fram noe poeng i dette innlegget, skrev egentlig bare ned alt jeg hadde på hjertet.

Jeg sier bare:

fuck you haters

og:

vis deg selv fram, ingen skal kunne ta fra deg at du er fornøyd med kroppen din eller deg selv.
 
jordan pruitt // outside looking in

351 kommentarer
  1. Har akkoratt samme probleme(eller ikke med størrelsen min) men av dårlig selvtilit.. Men faktisk(på grunn av deg) hater jeg ikke fregnene mine lenger! 😀
   Før hata jeg dem, men når jeg ser hvor utrolig fint det er på deg, liker jeg fregner!:D haha, høres litt patetisk ut, men elsker fregnene dine! 😀
   Å for å si det sånn er du også utrolig heldig for du har den perfekte kroppen og utsende spør du meg! ^^

  2. Du har jo den perfekte kroppen og pent ansikt. Puppene dine er jo store, vær så snill, ikke få silikon. Du er heldig du ikke er som meg, 14 år, og ikke pupper i det hele tatt.

  3. kjempe bra skrevet! Sliter med høyden min jeg også – blir rett og slett mobbet…alle sier jeg ser ut som en 11 åring pga jeg er 157cm og går i åttende.

  4. Kjempefint at du skriver dette 🙂 Utrolig aktuelt og bra tema du tar opp. Du skal være glad du ikke har for lett for å legge på deg også, ialefall sånn når du blir eldre blir du nok veldig taknemmelig for det 🙂 Selv har jeg de siste årene hatt noen kg for mye, men aldri hatt bånn i bøtta selvtilitt av den grunn.
   Men nå har jeg mister 14,5 kg siden slutten av januar. Og det er jo klart selvtilliten kommer mer da:) Og det er utrolig herlig. Får høre av venner og familie at jeg stråler. Det gjør jo igrunn at man stråler enda mer.
   Viktig å kunne kikke å speilet av og til å kunne se og si inni seg at man ser bra ut. Da får man en myyyye bedre dag og man føler seg mye mer vel:)
   Du er ei vakker og pen jente som tørr å være 100% deg selv, takk for det 🙂 🙂

  5. Veldig bra skrevet,Therese 🙂
   Men…Jeg vet ikke helt om det hjelper så veldig å legge ut sånne bilder av deg når du skriver om selvtilitt,og du allerede har det,også legger ut slike bilder som også gjør at andre jenter får dårligere selvtilitt!
   Bare sånn btw:) Ellers så har du jo helt skjønn kropp da,det må du være veldig stolt av!! Stå på videre,you are the best!

  6. Jeg er også liten. Jeg er ca 148 cm høy, og begynner i åttende nå om to uker!
   Heldigvis blir jeg ertet og ikke mobbet, og vi (vennene mine og jeg)bare ler sammen av det : )
   Det er egentlig ganske stor forskjell på å erte og å mobbe!

  7. I mine øyne er du perfekt. Men selv sliter jeg utrolig mye med selvtillit, jeg hater alt med meg selv, spesielt kroppen min, jeg syntes før at jeg veide mye, men foreldrene mine sier at skjelletet mitt veier mye, jeg er 160 cm og veier 48kg. Tusen takk for dette innlegget, det fikk meg faktis til og tenke.

  8. Utrolig bra skrevet! Hadde syykt dårlig selvtillit før på barneskolen, men nå har jeg bare godtatt hvem jeg er, og kan ikke forrandre så masse på det!
   Du har sykt fin rumpe btw! lå bare sykt godt merke til det på bilder, hehe

  9. Sykt bra skrevet! Har egentlig aldri tenkt så mye over meg selv, men det er noen små ting jeg irriterer meg veldig over, sånn f. eks. dårlig hud. Plages av eksem. egentlig er huden min noe som jeg er missfonøyd med, men jeg gidder ikke å tenke så mye over det. Da blir alt bare grått og trist.

  10. Utrolig bra sakt! Du er virkelig en å hente inspirasjon fra therese! Jeg skal si deg en ting, jeg er fornøyd med kroppen min, men du har virkelig babe kropp! Perfekt mage, fine ben, puppene dine ser bra ut, og du har et nydelig ansikt! Det må du vite :):)

  11. Äilaa: Herregud du har jo drømmevekten!! Jeg selv som snart er 160 cm vil gjerne veie 48 kg, og tro meg. Du vil _ikke_ veie 43 kg. Det er alt for lite, og du er alt for tynn da. Men du har perfekt vekt!

  12. Tusen takk Therese<3 vennene mine sier også at vekten min passer bra til kroppen min :). Men kroppen din har alltid vert perfekt i mine øyne, eller hele du har alltid vert perfekt i mine øyne! <3

  13. Bra skreve! slite sjølv meg både vakta og høgda. eg er 154 cm og skal begynne i 9 klasse… og er feit som faen -_- blir kalt feit på skulen, folk seie eg tar for stor plass i gangen, eller er vel berre ein gut som seie de, men dei andre ler av de.. uansett : de du skreiv hjalp litt, takk! men de e ikkje lett å forandre på vakta. eg trena 4-5 gonga i veka, men ingen forandring, vil liksom berre gje opp heile treninga..

  14. Hei Therese 🙂 Har fulgt bloggen din en veldig lang periode, og har blitt mer og mer glad i deg som person. Har sett hvordan du har utviklet deg både på innsiden og utsiden. Jeg liker hvordan du skriver. Liker bloggen din rett og slett veldig godt. Dessverre kommer kritikken;
   Dette innlegget er godt skrevet, men du må virkelig passe på en ting. Du sier du er glad du ikke har for mye på kroppen, ikke er to meter høy, og ikke har hengepupper med strekkmerker. Du har utrolig mange lesere som faktisk har dette. Om ikke alt, så i hvert fall en av delene. Vekta kan man alltids gjøre noe med, men hengepupper kan man ikke forandre uten en operasjon. Høyden kan man i hvert fall ikke gjøre noe med, og derfor skuffet dette meg..

  15. Bra inlägg! Man ska vara nöjd med den man är. Speciellt vi tjejer borde tänka mer på vad vi är bra PÅ istället för om vi ser bra UT. Vi är inga dockor, vi är människor.
   http://blondinbella.se/ har till och med skrivit en bok en det 😛

  16. Du er heldig som er så liten som du er! 🙂 Jeg er over 1.70 og er ikke fornøyd! Greia er at jeg vokste alt for fort så huden min klarte ikke å henge med så ja jeg er 17 år og har strekkmerker på rompe, lår, mage og pupper! Jeg er så flau over det, men jeg vet at jeg ikke kan noe for det, har i ettertid begynt å akspektere meg selv som den jeg er, men henger forsatt mye igjen. Syns det er bra at du skriver om selvtillit . Det er noe vi jenter sliter så sinsykt med (ja gutter også, vet) Stå på videre Therese! Du er et bra forbilde for de som er yngre enn oss til og med kanskje for de som er eldre enn oss 🙂

  17. Kjempe bra skrevet! Selvtillit er faktisk noe av det mest sexy en person kan ha. Å tørre å vise seg frem, å vise det man har, og å være stolt over det!
   Du fikk frem et bra poeng i det du skrev 🙂 stå på videre med bloggen!

  18. Du er kjempe søt! Leser bloggen din hver eneste dag, du blogger så bra. Og alt er nyttig og lese! Elsker tipsene dine, du gir meg masse insprasjon. Men, du er bra som deg selv. Jeg begynner på us nå og er nesten 160, det er ikke gøy og være høy 🙂 men, ja! du er en kjempe søt jente, Therese!

  19. herregud du har ingenting å klage på :(! jeg kunne gjerne fått alle fregnene dine, spiss nese å alt ! jeg er 1.70 å veier 59 føler jeg veier alt får mye å er alt får høy, å føler jeg har får store pupper, herregud jeg messuner deg syykt !

  20. Nydelig skrevet! Jeg er også 160 og kommer ikke til å vokse mer men blir ikke mobbet heldigvis.. Men sliter utrolig mye med selvtillit fordi jeg er mørkhuda og folk pleier å ofte kalle meg innvandrer og at jeg ikke er verdt noe å slike ting bare for å hakke ned på meg siden jeg er fra ett annet land .. Ofte tenkt på at kanskje verden hadde vært bedre uten meg, men det er nok ikke den beste løsningen..

  21. dødsbra skrevet! små pupper? sillikon? nå kødder du! Du er slank men har likevel former! Sikkert en haug som misunner deg for det, og derfor klager så mye på bikinibildene dine. Du er dødsfin, therese! <3

  22. Enig i mye du skriver. Men det er ikke akkurat veldig godt å sitte her og være den som veier litt ekstra, og være den som har litt større pupper. Ihvertfall ikke når du skriver det på denne måten 🙂 Det er helt supert at du har klart å skape selvtillit for deg selv, og jeg har ikke noe imot det. Det er bare når jeg leser sånt at det er vanskeligere for meg å bygge bedre selvtillit. Sliter veldig med det selv.. Men et flott innlegg!!:-)

  23. syns det er litt rart av deg å skrive om selvtillit, så fokusere på alt som kan “fikses” (nese, pupper osv), i tillegg til å be folk som syns de er for tykke å gjøre noe med det (vet du mener det godt, men man skal være forsiktig med å råde noe slikt, kanskje de tror det er løsningen på selvtillitsproblemet, men ofte er det ikke det). Selvtillit handler om å akseptere den man er, noe du forsåvidt nevner, men det handler om å klare det uten å måtte fikse på seg selv.

  24. Sol: Man får ikke resultat av trening på LENGE. Så det du har holdt på med hittil, ikke ødelegg det! Aldri gi opp.. For hvert minutt du trener, jo nærmere er du en drømmekropp! 🙂 Hvis du ikke får resultat, så blir man heller ikke feitere av det i hvertfall. 😉 Ble bare litt catchet av din kommentar_

  25. silikon? er du gal! du må ikke ta det! uff, det er ikke pent. du har kjempefine pupper, ikke tenk tanken engang. + de vokser jo sikkert mye mer uansett!

  26. Bra skrivi 🙂 syntes du ikke er altfor tynn sånn at det er stygt,du er egentlig passe 🙂 men jeg tror det er bedre å ha den høyden du har, isteden for å være 174 og begynner i 9.klasse…. OG jeg er jente ..

  27. råbra skrevet! ah, jeg sliter fortsatt med selvtilit, men som du skrev, det er noe JEG kan endre på, så jeg har nokk noe og jobbe med!

  28. veldig bra skrevet. vær glad for at du er den du er, jeg sliter med selvtilliten fordi jeg er 1.80 høy, og jeg lover, ingenting er verre enn å være høy. missunner lengden din jeg!

  29. Veldig bra skrevet. Jeg synes du ser bra ut. Har også slitt med dårlig selvtillit før, tror det er mange som gjør det uten at de tør å innrømme det. Jeg fikk meg tilbake ved å tenke på hvordan jeg kunne forbedre meg selv for å få det bedre. Det funket. Jeg trodde jeg var tjukk, jeg var ikke fornøyd med kroppen min. Jeg er slettes ikke tjukk, det var bare noe jeg trodde. Bra innlegg 😉

  30. bra skrevet!
   men skjønner ikke hvorfor du er så “barnslig”, siden du legger hele tiden ut sånn fuck bilder osv.. tror ikke noen annen førsteplass toppblogger har vert sånn før,,, og skjønner ikke hvorfor du alltid gjør det for det er ikke noe kult akkurat:p

  31. Endeligt er det noen som sier ifra jeg er missfornøyd med kroppen min og prøvde å tenke positivt dette innlegget sier ganske mye om hvordan man skal være fornøyd med seg selv og tåle det jeg er en jente som begynner i 7 og er 146 jeg er lav men jeg synes det er bra takk for at du på minnet meg om det <3

  32. wow.. der gikk selvtilliten min virkelig opp… du gjør det jævlig mye bedre for oss som faktisk har hengepupper med strekkmerker og litt mer fett på kroppen enn du. hold kjeft og tenk over hva du sier da.

  33. Utrolig bra skrevet ! selv har jeg slitt med dårlig selvtillit i flere år , men nå som jeg har klart å akseptere meg selv for den jeg er og for hvordan jeg ser ut er livet bare digg ! viktig å være fornøyd med seg selv. synes det er bra du skriver om dette siden det er så mange som sliter med selvtilliten og slikt ! stå på videre med bloggen pena ! 😉 <3

  34. Utrolig bra skrevet! Jeg kommer til å følge med på denne bloggen fremover,og jeg gleder meg en hel masse alt nå! 🙂 Lykke til videre med bloggen!

  35. ooops, mente attentionwhore* beklager dysteleksien min. du burde ikke legge ut så mange lettkledde bilder, tenk på alle gamle menn som sitter der ute å runker til kroppen din.

  36. Jeg er HELT enig med deg! Du skulle sagt det på tv.du er en utrolig jente. Du var tøff og fikk deg gjennom den sterke tiden med å tenkte mer positiv, men jeg synest du er helt perfekt. Pen, snill, flink.
   Jeg hadde synest at det måtte vere vanskelig å skrive dette innlegget.
   Tusen takk tc <3

  37. Hei! tusen takk for at du svart på det! jeg er en jente som sliter med selvtilliten blandt gutter helst!
   jeg ble kalt nerd i en periode og nå som jeg skal begynne på undomskolen så gruer jeg meg til det å bli kalt nerd hvis jeg får bra karakterer!
   Men nå skal jeg bare drite i hva de har å si siden hvis man får bra karakter får man utdanning 🙂 takk!!!

  38. Hei ! Hvor gammel var du når du bled sånn cirka like høy som de andre i klassen din ? 🙂 Har det sammen problemet som du hadde..
   Har ikke blogg så.. hvet ikke om du får svart meg : /

  39. Hei ! Hvor gammel var du når du endelig bled like høy som de andre i klassen din ? :- ) Har det samme problemet som du hadde ..
   Har ikke blogg så .. hvet ikke om du får svart meg : /

  40. veldig bra skrevet. Jeg sliter dessverre litt med selvtilliten min også. Føler aldri jeg er nok, på en måte. Er passe tynn, men vil liksom bli supertynn- egentlig er det jo ganske teit å gjøre, men jeg skal nok slanke meg for å få bedre selvtillit.. 🙂

  41. Det er som regel alltid slik; Jenter som er tynne og lave ønsker å bli høye og litt tykkere, mens de som er høye og litt tykkere ønsker å bli liten og tynn. Jeg er også ganske liten og tynn, men har lært å akseptere meg selv slik jeg er. Jeg elsker bloggen din, du er så ærlig og skriver om alt mulig. Heeerlig 😀

  42. æsj,fy faen joggu har du stygg mage fysj, at kamera ditt ikke sprekker når du tar bilde av magen din! du tror du er fin du sikkert!!!!

  43. Har akuratt samme problem! Helt likt. Jeg er kjempe lav av vekst. Går i 7 klasse og er 138 cm. og veier 23 kg. Mange mobber meg for forskjellige ting. Små føtter, tynne ben, stygt tynn, lav osv. Men jeg prøver ikke å bry meg om det. Men folk bare fortsetter. Heldig vis har jeg noen venner som støtter meg og foreldre så jeg skal klare meg. Jeg har prøvd å sminke meg litt for å få bedre selvtillit og det funker litt. Men jeg må bare være meg selv. Og ikke bry meg om andre. PS: Er forelsket i bloggen din Therese! 🙂 Hilsen Ida

  44. wæ, slutt!
   Vær glad for at du har lange bein å har en så flott kropp, ingenting å skjemmes over!
   Mitt beste tips til selvtillit å det å stole mer på seg selv er å lese boka elller se filmen “the secret”.
   Lykke til 🙂

  45. Bra skrevet. det hjalp meg mye, men jeg har selv dårlig selvtillit pga. jeg ikke er fornøyd med utsenet mitt.. jeg er ikke pen jeg har nesten ikke pupper å er 15 år.. jeg er tynn, men det er mange som kaller meg alt for tynn men det er også mange som sier at jeg er normalt tynn, men det som plager meg er jo at folk kaller meg sykt tynn å nå har jeg hørt det så mange gang at jeg blir litt lei meg, men jeg viser jo ikke det… Å jeg er jo forelska i en gutt, men jeg tørr jo ikke å si det til noen. ikke til han engang! men nok om det. jeg har så utrulig mange pene, fine, søte, nydelige å perfekte venner, men vær gang jeg ser på dem tenker jeg hver gang: åå see vor pene de er sånn vil jeg også se ut!osv. å bare så dere vet det så spiser jeg ganske mye, det er mange som blir overaska om hvor mye jeg egentlig spiser.. så en ting er vel at jeg har dårlig selvtillit. men nå skla jeg ikke klage til deg mer. men takk vis du tokk deg tid til og lese kommentaret mitt. BTW du er en kjempe god skriver å det burde du fortsette med.. jeg digger bloggen din å det er det sikkert mange som gjør. 😀 du er utrulig pen å søt.. jeg syntes du er pen son som du er. men kan du ikke setteut et bilde der du ikke redigerer noe på bilde?? et helt normalt bilde av deg selv?? å jeg valkte å være anonym pga. at ingen skulle kunne finne ut hvem jeg var.. det er kun en person som får vite hele navnet mitt å det er deg 🙂 fordi jeg vet at du ikke kjenner meg.

  46. jeg er 1.55 og 18 år gammel. men det er ikke noe å gjøre noe med, så får bare leve med det. Prøver å tenke på at det er bedre å være 1.55 enn 2.00 , for en jente.

  47. Kjempebra skrevet! Viktig å ha bra selvtillit, på meg går det veldig opp og ned. Jeg er fornøyd med beina mine, men hadde jeg ikke hatt de lårene jeg har, hadde jeg elsket dem.

  48. KJEMPEBRA SKREVET ! men det var synd at de mobba deg , det har ikke DU fortjent !!! <3 <3 🙂 jeg sier berre at du er kjempe snill jente og fin kul og eg støtter deg over alt mitt hjerte! 😀 ha en fin dag videre :))

  49. Synes du har fin kropp jeg 🙂 Er værre å føle se for feit vil jeg tro. Og pupper har du jo!
   Synes du har et kjempefint ansikt også 😉

  50. Ta deg en tur til en undertøysbutikk og få vite hva du bruker i bh størrelse.. ser du heiser opp puppene etter stroppene.. det er ikke der støtten ligger 😉 du er nok en 65 størrelse.. du ødelegger nakken din med og henge puppeme etter stroppene, stroppene skal være slapp nesten.

  51. Bra skrevet synes jeg dette er.. Selvtillit er faktisk noe man må finne selv. Det er ikke noe man får uten akkurat det du skriver om.. Vi er ikke perfekte noen av oss, og alt handler vel egentlig om å godta seg selv som den man er.. :=)

  52. og DERFOR leser jeg bloggen din! det er slike meningsfulle innlegg som gjør det verdt å klikke innom for å sjekke om du har lagt ut nye innlegg! E DIGGÅ DÆ! keep up the good work, therese! 🙂

  53. heei therese <33 du har en utrolig fin blogg, og jeg leser den hver dag. Men jeg lurer på en ting.. Du har jo alltid så fint design, og super fine headere.. men jeg lurer veldig på hvordagn du lager de headerene? du hadde vært supersnill om du hadde lagdt inn et innlegg om hvordan du lager så fine headere, om du lager de på en nettside, eller hvem program man må laste ned ellerno <33 Hilsen en som elsker bloggen din therese <33 !

  54. Jeg holder på å gå ned i vekt, får håpe jeg klarer å komme ned til x kg! 🙂 ELSKER bloggen din, du er nydelig!

  55. syntes du var høy,fregnene dine er søt,og vis ingen som hadde det ville hatt det bort,hadde ikke du vært så søøt<3 syntes du ser litt tynn ut,men tynn, sånn fint:) + at puppene dine er ikke små !

  56. Det går ikke ut over selvtilitt,det går ut over at folk kan bruke bildene dine,og gamle folk kan se dem og lete etter deg siden du ikke er redd for og vise deg fram! Pass litt på disse bildene dine..

  57. Dette innlegget hjalp meg litt 🙂 Jeg sliter med min selvtillit på grunn av mobbing. Jeg prøver å gå ned i vekt og bli tanner, jo nermere målet jeg kommer jo mer selvtillit får jeg :D. Noen tips du gir oss hjelper mye, vil bare si takk! <3

  58. DU ER SYKT GOD TIL Å SKRIVE!!!!11
   plis se på videoen min av “Rolling in the deap” av adele!!!!1 jeg synger! kommenter og jeg kommenterer tilbake!!11 takkk

  59. jeg synes 160 er høyt jeg. er 155cm selv (og er snart 17 år), så jeg er ganske lav selv. har ikke vokst siden sjuende klasse (bruker ihvertfall et skopar jeg bruke da!). men jeg liker det! jeg liker å være den lille jenta, hehe.

  60. Utrolig bra skrevet! Jeg har slitet veldig med selvtilliten min siden jeg er så tynn, og det vet jeg, men folk sier det til meg hele tiden! Dette innlegget hjalp veldig… Tusen takk :)) Ser veldig opp til deg! ^_^

  61. Så bra du skriver om selvtillit, Therese! Vet det er mange der ute som sliter med akkurat det, selv gjorde jeg det før. Men nå har jeg klart å venne meg til kroppen min, og la være å fokusere på kompleksene mine. Men likevel misliker jeg magen min, men slik er den bare..

  62. Det der handler om selvfølelse. Det å akseptere hvordan man er og ser ut. Det å ha gode tanker om seg selv, og det bra med den man er.

  63. kjempebra skrevet!
   sliter veldig med selvtilliten min.. prøver å godta meg som den jeg er (sliter veldig med å være tynn jeg også , og jeg har PRØVD ALT, men ingenting funker…) men det er alltid noen som skal slenge kommentarer.. selv noen av vennene mine kaller meg anorexia, og man kan jo si at det sårer veldig .. har kommet til det stadiet at jeg sliter selv med å gå i tskjorte blant folk .. hater at det er sånn!
   .. aner ikke hvorfor jeg skriver dette, men måtte vel bare få det ut 🙂

  64. Jeg synes du har den perfekte kroppen.. Jeg skal begynne i 8.klasse nu å har nesten ikke pupper..
   Jeg er virkerlig ikke fornøyd med min kropp.. men du, du er helt PERFEKT fra min side :*

  65. Jeg bare tenker, du er jo tynn, brun, fin hårfarge, fint navn, fine tenner og så videre. Du har sikkert hatt en del kjærester, og har mange venner. Men for de som ikke har hatt/har noen av delene, de er det jo ENDA vanskeligere å få selvtillit opp for!
   Hva skal de gjøre?

  66. Så utrolig bra skrevet, therese! Sliter selv med dårlig selvtillit pga jeg er altfor tynn. Folk som sier at de som er tynne er heldige – ja greit nok, de er sikkert det, men det er ikke noe gøy at alle går å sier “shit, du er tynn!!”.

  67. Er så enig me deg med denne settninga ”vis deg selv fram, ingen skal kunne ta fra deg at du er fornøyd med kroppen din eller deg selv.”

  68. Jeg er ei jente på 15 år som skal begynne i 10. klasse. Jeg har ikke pupper og jeg har fatpack. Jeg hater fregnene mine, skulle ønske jeg kunne tatt dem vekk på en eller anna måte. Jeg er også orange håra som gjør at folk kalla meg ginger heile dagen. Vennane mine kalla meg tilogmed. ”Du er den fineste gingeren jeg noen ganga har sett” . Men det dei ikke vet er at ginger er et nedlatende ord for vi som er orange håra. Jeg prøver å holde meg sterk, men det er ikke alltid det går. Når jeg ikke klarer mer, går jeg opp på rommet, gråter så lavt jeg kan (så ikke mamma eller noen skal komme opp å spørr hva som foregår) . Hata livet, alle er så sykt frekk…

  69. Et viktig tema du tar opp, og det er fint at du er så ærlig og reflektert. Alle jenter har en periode i livet der selvtilliten ikke blomstrer – stort sett er det når man er ung og i utviklingsfase. Jenter er eksperter på å sammenligne seg med andre, og til å finne feil. ALLE har feil, så hvorfor skal man fokusere på det? Hvorfor ikke heller fokusere på det som er positivt, og akseptere at det er de ulike karakatertrekk som skiller deg fra alle andre. Fregner er bare sjarmerende, og jeg har aldri forstått hvorfor de som har fregner hater dem slik. Akkurat som vi med stritt hår ikke skjønner hvordan de med krøller kan mislike det. Men det er akkurat slik det er: vi streber etter det vi ikke har, og slik er det i de fleste situasjoner som dukker opp… Vi kan beundre andre, misunne andre, og når det kommer til oss selv er vi flinke til å kritisere og hate. Vi må slutte med det! Du er en vakker jente, og selv om kroppen er tynn så er den ihvertfall ikke underernært? Puppene ville jeg aldri finne på å definre som for små, det viktigste er ikke størrelsen men at de passer til kroppen. Og fregnene er og forblir en del av deg. Det er med i skjønnhetens helhet. Det er mange jenter som beundrer ditt utseendet, bare så du er klar over det – og det ikke uten grunn. Fortsett å være glad i deg selv, og selvbildet og selvtilliten vil utvikle seg til bare det bedre. Personligheten vil lyse gjennom og forsterke ditt vakre ytre.

  70. Bra skrevet!
   Jeg synes fregner er kjempe fint! Skulle faktisk ønske jeg hadde det selv. Og forresten, du er perfekt. Akkurat sånn du er. Stå på Therese!

  71. Det der var sinnsykt bra skrevet! Tusen tusen takk! Jeg har selv hatt det samme problemet som deg! Var like liten og tynn når jeg begynte på ungdomsskolen og jeg fant også ut at skjelettet mitt var 2 år yngre enn meg. Nå er jeg rundt 155 høy og skal begynne i 10.klasse! Vokser forhåpentligvis litt mere! Og jeg syntes det var så utrolig bra og lese at jeg ikke var den eneste som var sånn, så igjen, tusen takk!

  72. Hadde jeg hat en så fin kropp som deg hadde jeg vist den frem på bilder!! Du har sååååååå fine ben også! HELDIG! <3

  73. Helt enig med hva du skrev! Jeg å hater fregnene mine, å at jeg er litt lav! Men etter jeg leste dette begynte jeg faktisk å tenke på de tingene jeg er fornøyd med meg selv, å ikke bare de negative tingene! Tusen takk 🙂 Hehe…

  74. selvtilitt er noe av det jeg sliter med! jeg er 161 høy, og veier 56kg (!!!!!!)og jeg skal begynne i 8.klasse nå til høsten. jeg spiller fotball fire ganger i uken, danser og er på jogging. så jeg kan ikke si jeg er feit. fordi jeg er ikke det. men ved at jeg er så mye mer utviklet enn mange andre på min alder og de som er eldre, så føler jeg meg feit. + at vekta betyr mye for meg, og jeg skulle ønske jeg var max 50kg..

  75. therese, therese, therese. det at du har lange ben og er tynn er en GAVE. når du blir eldre og høyere kommer du faen meg til å ha kroppen jenter drømmer om. jeg har ei veninne som er lang og tynn, og bare 15 år. hun har allerede fått en stor modelljobb når hun fyller 16, og tjener flesk på det.
   hun postet et bilde av seg selv i bikini på ei modellside, og fikk over TRE HUNDRE komentarer hvor fette heldig hun var som hadde så fin kropp.
   Vær fornøyd med at du er tynn, og vær fornøyd med bena dine. de som er overvektig sliter mye mere med å slanke seg enn hva de som er tynn sliter med å legge på seg.

  76. Sykt bra innlegg Therese! Dette hjalp meg+ sikkert mange andre til å få en litt mer postiv måte å se på seg selv på.

  77. du har STORE, PERFEKTE pupper, therese. jeg vet at jeg ikke er den eneste som mener det. Jeg begynner i 9ende og 0pupper.. det er ikke gøy.. men ville bare si at fregnene dine er perfekte, har det selv og liker det my bedre nå 🙂

  78. er AKKURAT som dei! er kjempe liten og begynner i 8.klasse og har blitt litt mobbet for det før. Har også vert med sykehuse for veksthormon men fekk det ikke sa at ei akkurat ikke trenkte det blei dritasur men heldig vis er det nokken i klassa mi som er lav også + ei har astma…

  79. Du e fette rar, du har så fette mye fregna at æ spyr av å se på dæ !! Du ane ikke kor stygg du e så du burde ha dårlig selvtillit !! Glad i deg NOT

  80. Du e kjempe pen, men du har litt for mye fregna synes jeg, har ikke noe imot det, bare ville si det og du viser deg for mye fram, men uansett digge dæ og bloggen din 🙂

  81. Helt enig Therese !:) Du er ei nydelig jente!:)Du burde være fornøyd, akkuratt som en modell 🙂

  82. Bra skrevet! jeg sliter veldig med dårlig selvtillit for de jeg er så liten,jeg begynner nå i 8ende og er bare 1,44 høy.Skjelletet mitt er også forsinket med 2 år, så jeg går på hormonspøyter. Å siden jeg er så lav har jeg gått igjennom veldig mye har blitt mobbet i 4 grusomme år,det var så ille at det ble en politisak og det kom i media. Jeg har enna ikke selvtillit til meg selv fordi jeg hater hvordan jeg ser ut,men etter at jeg leste dette innlegget har jeg fått bedre selvtillit,Tusen takk Therese! digger deg syykt my <3

  83. jeg sliter litt med det samme som du gjorde, håper jeg kan klare å bygge opp selvtilliten min like mye som deg 🙂

  84. Dette innlegge ga ett stort poeng og jeg bare digget det…. Jeg sliter selv mye med selvtillit fordi jeg føler jeg er den største personen i hele verden… Men vet at jeg ikke er det men det er så mange fine nydelige og slanke personer, som f.eks deg…. jeg likte dette innlegget spå godt… Hehe litt teit men fikk litt tårer i øynene av det for jeg kjente meg igjenn i det du skrev om å være for liten bare jeg føler jeg er for stor (men jeg ble heldigvis ikke mobbet da) Stakkar deg som ble det….

  85. Jeg sliter med dårlig selvtillit siden.. ja, jeg er 14 år og har ikke pupper i det hele tatt !! alle andre jeg skjenner har fått store pupper, så kommer jeg med ingenting 🙁 det sliter veldig på selvtilliten min…
   Har du noen tips på hvordan man kan få større pupper ?
   Pliis svaar..

  86. Flotte jenta! Ønsker deg alt godt og synes det er så fint å lese det du skriver:) ta gjerne en titt innom bloggen min, en fashion blog og hyggelig dersom du finner gleder og inspirasjon der du vil dele.
   Gode klemmer til vakre vakre deg
   Helen Sævik Fashion Blog

  87. Sykt bra skrevet! Jeg slet også med at jeg ble “mobba” for at jeg var liten på barneskolen, men tok det egentlig ikke så nær meg. Ugress vokser fortere enn blomster 😉 Er snart 160 cm nå jeg også, og er ett år yngre enn deg 🙂

  88. for et bra inlegg! du er utrulig. du passer fregner du er pen,søt,fantastisk.du viser hvem du er.elsker det du gjør. det er derfor vi leser bloggen din. du er deg selv.ingenting kan endre det. stå på videre! btw. du skriver veldig veldig bra.loveu

  89. Utrolig bra skrevet, kjenner meg selv i teksten 🙂 har også slitte med selvtilliten min og gjør det fremdeles, jeg må bare akseptere den jeg er ellers blir det bare verre, jeg hatet trynet mitt fordi jeg ser bollete ut, jeg ble mobba pga utseende.Men keep on therese du er flott både utvendig og innvendi sykt fin tekst.

  90. HERREGUD THERESE … snufs . blir helt rørt her !! utrolig bra skrevet . fikk et tåre i øyet <3 profesjonell psykolog (for sonne som meg) THERESE ammagad <3

  91. Heisann! FLOTT innlegg! Det er FIIINT å ha lange bein, man ser høyere ut slik:))) Hadde det selv var ufornøyd fordi jeg tenkte jeg hadde lav overkropp, men er utrolig fornøyd med beina, men tenker på å fikse overkroppen:) Og om du ønsker å bli høyere så tren, trening er faktisk et mirakel for høyden:) Selvfølgelig ser ikke alle like fort forskjell, men om du ikke fokuserer sånn hver dag på om du har blitt noe høyere, men tenker DETTE skal jeg oppnå!” så vil du merke forskjell! NUMMER en trenings øvelse er å gjøre pullups på en stang, du vet du drar deg oppover mens du henger og holder tak i en stang(du skjønner nok hva jeg mener). GRUnnen til at akkurat dette virker er fordi tyngdekraften holder deg jo på bakken, når du hopper gårr du fort ned på bakken igjen, ikke sant? Det er tyngdekraften så tenk når du gjør disse pullupsene, du drar deg opp, mens tyngdekraften drar deg ned, dette fører til at kroppen blir dratt, altså forlenget. VI lever i en helt annen generasjon enn det våre foreldre, besteforeldre etc. levde i. Vi har INTERNETT, så bruk den Therese, både for det med høyde, og b.l.a. fregner, det går ann å fikse alt dette:) Lykke til! Håper det hjalp:)

  92. hei! jeg har eit lite pørsmål. ble du leideg da annais slutta??? digger deg. du ser driiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit bra ut.

  93. Du har utrolig pen kropp! Jeg fatter deg utroligt godt med det der og våre for tynn , jeg synes jeg er alt for tynn , Jeg begynner i 9ende og veier 42 kilo

  94. hvor mye tid bruker du i solarium?
   forresten, bra innlegg. forstår at det er mange som sliter med selvtillit, til og med de som oppfører seg som om at de har selvtillit… er like missfornøyd som de som har mindre selvtillit. TRUE STORY.

  95. Bra skrevet Therese :D. Slet veldig med selvtilliten min på barneskolen og på deler av ungdomsskolen. Jeg kan ikke akkurat si at jeg var så veldig fan av de i klassen min (hvertfall ikke på barneskolen). De mobbet meg, og stengte meg ute. Ikke vet jeg hvorfor, men det kan være det samme nå ;).
   Når vi er inne på jenter som er under gjennomsnittlig høy. Jeg har ei venninne som fikk mensen i femte klasse. Hun ble ikke mer enn 155 (og en halv). Hun veier rundt 50 kg nå :). (Hun er et år eldre en deg). Har også ei venninne som er 125 cm høy, men det er fordi hun har en sykdom, som gjør at hun ikke blir mer enn rundt 130 :). Kortvokst/dverg :)).

  96. jeg er greit fornøyd med kroppen min… har former og alt det der.. men det er EN TING som irriterer meg… jeg er ALTFOR BRUN.. jeg er halvt norsk of halvt arabisk.. å jeg blir driiiiit fort brun, herregud er jo neger nå! jeg synes jeg har veldig fin mage (har piercing også) .. nesa mi og hudfargen kan jeg faen meg endre på! veldig bra skrevet av deg, therese:)

  97. Veldig bra skrevet,men en ting jeg ikke skjønner…Hvorfor har pupper SÅÅÅÅ JÆÆÆVLA MYE å si,du har jo faan meg svære!!Ingen bryr seg hvor store pupper en jente har,det er bare et lite pluss for enkelte gutter osv. Blir litt provossert når du sier at du vil ha større pupper osv,du er jo lita og tynn som en ape.Så de passer jo kroppenn din!!!

  98. Utrolig bra skrevet!:) Folk tuller og “mobber” meg også fordi jeg er så lav.. 154cm og begynner på videregående

  99. De fleste har ting de ikke liker med seg selv, og gjør man noe for at disse problemene skal gå bort (gå ned i vekt elns) er det vanlig at man oppdager andre ting man ikke liker med kroppen. En skal være glad for det man har fått

  100. Hei Therese! Jeg misunner deg så syyykt! Jeg går i 6.klasse er 154 cm og veier utrolig mye! Nesten dobbelt så mye som deg! Gruer meg vær gang jeg ser en vekt! Jeg blir mobbet hele tiden! Jeg prøver å trene så mye jeg klarer men det hjelper ingenting (nesten).
   Som du sier å ikke spise er kjempe farlig! Søsteren min har spiseforstyrrelser, p.g.a det!
   Jeg vil bare at du skal vite at du er den mest perfekte jenta i HELE universe!

  101. Jeg synes du er kjempe pen Therese. Jeg liker fregnene dine jeg. Og du har mye større pupper en meg, så du bør være kjempeformøyd. Mange som kunne tenke seg og være deg. Og med den personligheten som du også har, du er rett og slett perfekt. Du forteller om dine negative sider, men alle har slike sider :D:D:D:D fortsett og stå på slik du gjør 😀

  102. du er nydelig 🙂 og veldig flink til å blogge om viktige ting…
   btw. Hadde du “rødt” hår før du farget det? Bare lurer siden du hadde vært utrolig pen med det… Og naturlig er alltid best! 😉

  103. Jeg er SÅ glad for at jeg bor i USA! Her har folk et helt annet synspunkt på ting. Jeg er tynn og liten, med blondt hår. hver gang jeg går på kjøpesenteret, får jeg fremmede bort til meg som forteller hvor vakker jeg er! Har fått mye bedre selvtillit, for i Norge hadde det ikke vært noen ting spesielt med meg. Her i USA, har jeg fått flere komplimenter enn jeg noen gang har fått i Norge. I går for eksempel, kom en dame opp til meg og sa; “You are such a beautiful girl. So petite, with blonde hair and long eyelashes!” Jeg smilte bare til henne og sa takk, men etter det har jeg følt meg mye bedre med meg selv 🙂

  104. hei!
   jeg er så utrolig glad for at DU sier dette.
   jeg sliter utrolig mye med selvtillit.. jeg har blitt veldig mye mobbet, på grunn av at jeg er veldig lav.. jeg er 145 cm og starter i 9 klasse nå. og samtidig har jeg et problem med at jeg ikke legger på meg så.. kan vell si at jeg er veldig tynn. jeg har veldig små pupper.. og bruker fortsatt 70a. noe som gjør meg utrolig flau!
   jeg pleier og gjøre meg til og ikke være meg selv når jeg er med andre en bestevenner og familie, fordi jeg er så usikker på meg selv. aner ikke hvordan jeg skal oppføre meg og er ikke sikker på om de kommer til og like den virekelige MEG.
   har snakka masse med venner og mamma spesielt. men har vurdert ofte og gå til sykolåg. men da tror sikkert folk at jeg er sykisk syk osv.. men det du har skrevet har hjulpet meg, og håper du kan fortsette og motivere de som er litt svake når det gjelder selvtillit. tusentakk.

  105. Vist du vil ha gulskjæret bort fra håret, kan du bruke sølvshampoo. Du får kjøpt det hos frisøren eller på http://www.blivakker.no. Sitt med den i en halvtime, kanskje to ganger om det er nødvendig, og da får du en mye kaldere farge uten gulskjæret. Da slipper du å bleke det enda en gang siden det sliter på håret^^

  106. utrolig bra skrevet!
   Har dårlig selvtillit, sliter med kroppen min, er fornøyd med overkroppen. men syntes lårene og rompa er for stor(e) men jeg han begynt og blåse i det, og lever med det: )

  107. Kan du skrive om selvskading også, og psykiske problemer mens du først snakker om selvtillit 🙂 Vet at nesten alle ser opp til deg, og du virker som en sykt reflektert og klok jente, hadde vært fint om du kunne vise oss ditt syn på selvskading og andre psykiske problemer 🙂

  108. Så utrooolig bra skrevet av deg! Alle har komplekser, så jeg tror at man må fokusere på det man liker istede for det man ikke liker.
   Synes selv jeg er for tynn, har for lange ben i forhold til overkroppen og for mange fregner… så det er en del likheter der.
   Uansett, så må man bare lære seg å leve med den kroppen man har og lære seg å elske den. Da, når man har lært seg det så får man selvtillitt så det holder tror jeg! 😀

  109. Dette var jo et flott inlegg. Fint at du er ærlig 🙂 men synn at du må legge ute så sykt lettkledde bilder hele tiden. Det ødela liksom idyllen til det egentlig ganske så fine inlegget.

  110. Er heelt enig med deg therese! Å jeg håper virkelig du har selvtillit, for jeg har helt erlig kunnet død for å hatt et sånt uutsende sånn som deg! Du er rett og slett syykt pen! Og jeg elsker bloggen din, prøver så godt jeg kan med å lese bloggen din hver dag 🙂
   I<3tcmn

  111. Mye av det du sier er sant.
   Men på ingen vond måte, har jeg følt at jeg vil slanke meg og gå ned i vekt etter jeg leser blogge din. Fordi du har forandret deg. Jeg følte du blogget mye mer om andre ting før, nå går alt i kropp og brunfarge. Jeg er hvit, 1.63 høy og veier 46 kg og er farlig tynn for hva jeg egentlig bør være. Og jeg har ikke store pupper heller. Noe jeg ønsker. Jeg vil være tynn og ha store pupper. Du har store pupper, du!! Og du er kjempebrun og har dødsbra kropp. En sånn kropp jeg ønsker jeg hadde.
   Når jeg leser toppbloggere som klager på at de er bleike og sånt, men egentlig ser ut som om de komme fra utlandet, så tenker jeg: hva er jeg da????
   Fordi huden min tar ikke til seg så mye brunfarge så veldig raskt. Og i tillegg så sliter jeg med bekymringer, som tilsier at jeg ikke vil ta så mye sol, fordi jeg føler alltid at jeg har kreft eller noe, uten jeg har det. Og da vil jeg heller ikke ta noe særlig med sol, fordi jeg er redd for hudkreft osv…
   Jeg sliter UTROLIG med selvtillit, skal jeg si deg..
   Du er pen som du er!!!

  112. Hei duu Therese^^
   Jeg må ærlig inrømme at jeg hadde mine tanker om deg i starten. Men så har jeg bare forsatt å trykke meg inn på bloggen din. Da jeg så denne posten her, ble jeg igrunn satt ut. Du er utrolig smart, pen og en strålende ung kvinne rett og slett. Du velger de rette orda. Jeg syns du fortjener 1.plassen. Virkelig. Du er nok et bra forbilde for mange jenter, jeg ser iblandt opp til deg, akkurat nå. Dette var et flott inlegg. Klem

  113. Selvtillit er veldig viktig. Sellom jeg bare er en liten 11år gammel jente som er utrolig liten i verden så kan jeg skjønne mye. Jeg leser bloggen din fra morgen til kveld. Men det kan også være veldig vanskelig får de fleste ungdommer da en av norges toppbloggere er utrolig tynn. kansje de føler seg feite! men det er da selvtillit kommer inn. Det er utrolig viktig. uansett! Når folk sier: Åå, jeg er så feit og alt sant! Da vet jo ikke vi hva vi skal svare! Ja du er feit! Nei. De som sier det vil bare at vi skal si at dem er tynne. men det må di si selv. Kan du gå inn på bloggen min! kommentere? Du kan jo si om jeg fikk noe ut av denne kommentaren!

  114. Til alle dere som misliker å være høy. Hallooooooooooooo, det er det fineste som finnes! Det er de som er høye som får oppmerksomheten da folkens. Jeg måler meg omtrent hver dag, bare for å se om jeg er blitt en cm eller to høyere. Er selv 1.70 og ønsker for alt i verden å bli minst 5 cm til!

  115. fåår trodde jeg du var litt sjølego men du har besvist at du er en vakkerperson jeg har lenge hatt det vanskelig ,jeg har vært og er et mobbeoffer.det er godt og høre når folk snakker sånt DU ER EN SUPER PERSON!<3

  116. har selv slitt mye med selvtilitten, og jeg synes det er flott å høre at du også er missfornøyd med deg selv, men takler det, for ddet viser at jeg trenger ikke å ha det slik 🙂 du er nydelig, og kroppen din er fantastisk! jeg skjønner at du kanskje vil ha litt mer kjøtt på beina, og fregner er sikkert travelt, men ingen av de tingene du nevner er ting jeg syne ser styggt! vær lille fregne på kroppen din er unik, og det er også resten av deg! jeg vil bare si at du er nydelig, og jeg skulle ønske jeg så ut som deg … !
   -sofie , 14år .

  117. Jeg er heller ikke akkurat stor, begynte på ungdomskolen 150 høy og veide mellom 30 og 35 kg. Jeg har alltid vært blandt de minste, men jeg har egentlig ikke fått så dårlig selvtillit av det. Før skulle jeg ønske at jeg var like høy som alle andre osv, men nå kan jeg faktisk aldri forestille meg selv noe høyere, og jeg skulle heller ikke ønsket at jeg var høyere. Men jeg har alltid hatt gode venner rundt meg som aldri har rakt ned på meg pga høyden min. Du er modig som tør å skrive om selvtilliten din på bloggen din 🙂

  118. Jeg er 143 og skal begynner på u-skolen, jeg kjenner meg veldig igjen i det du skrev men, jeg går faktisk på Vekst hormoner og har gjort det i 2 år nå, om jeg ikke hadde startet med det er jeg ganske sikker på at jeg hadde hvert rundt 130. Har blidt mobbet mye for at jeg er så liten og at jeg fort begynner å gråte, jeg har hørt det 10000 ganger før.
   Jeg har hatt spise forstyrrelser i ca 8 år det begynner å bli bra igjen, husker at jeg ble mobba siden mamma hadde sagt til lærerne at de måtte passe på at jeg spiste opp, så jeg måtte sitte igjen etter alle hadde gått ut. Nå er jeg kjempe glad for at jeg ble sittende igjen ellers så hadde jeg hvert mye tynnere, jeg er fortsatt livredd for vekten min, sikker på at jeg veier rundt mellom 20 og 30 kg.
   Når jeg var liten var jeg alltid på sykehuset for enten det eller det, ene gangen var jeg der i 4 uker for å gjøre magesekken større, husker jeg hadde aldri følt meg så mett før (Hadde faktisk aldrid hvert onkelig mett før det) de matet meg med en slange ned i nesa + at jeg måtte spise Fire måltider hver dag. det var helt forferdelig. Dette er jeg også glad for at de gjorde <3
   Jeg blir alltid lei meg når folk som ikke er oer vektige i det hele tatt og sier at de er tykke, da får jeg en klomp i magen, hater at folk sier det. Og jeg har også opplevd at folk sier at de er alt for tynne, det blir helt feil for meg.
   Jeg har heldig hvis noen fantastiske venner som har fått selvtilliten min opp og å få vere med i "Knerten" fik den enda høyere, "Jeg kunne faktisk gjøre nytte av meg" Jeg er kjempe glad for at jeg har gått gjennom alt dette så jeg kan bli litt høyere, ville spise og få selvtilitten opp, men er fortsatt ikke kommet så langt.

  119. syns du ser helt flott ut 🙂
   lurte på om du kunne legge ut bilder av tanga du bruker på å krølle håret i eget innlegg? Å skrive litt om den er god eller4 om noen bølgentenger eller krølltenger du annbefaler? 😀
   takk på forhånd!

  120. kjempe bra skrevet!
   Ved og lese det her, burde jeg heller være stolt over den kroppen jeg har.( er nemlig ikke det )
   Elsker sommer, men hater og vise meg i bikini, er så redd for hva andre tenker om meg. Men har nå lært bare av og lese det her at det er ikke mitt problem hvis de ikke akspekterer meg for den jeg er og sånn jeg ser ut 🙂

  121. Hvis du har så stor selvtillit offer gidder du å bruke tid på å sktive så mye.. Hvis du ikke bryr deg det er jo ikke vits du kan jo bare gi faen i folk som sier ting om deg. Ikke bruk tiden på å skrive noe som du egentlig ikke bryr deg om ! 😛 jeg synes bloggen din er drit bra å alle de som har noe i mot den kan jo bare gi faen i å gå inn på den. 😛 ikke bry deg Therese du er kjempe pen ! Å alle de som har noe i mot det og er mesundelig javel fuck di.. 😛 du er kjempe flink <3

  122. Therese, du er forbildet mitt! Du har alltid sterke meninger, du er ikke redd for å si dem, og du er stolt over AKKURAT den du er! Keep on! Jeg støtter deg uansett!
   Hilsen fast leser og en stor “fan” 🙂

  123. Fregner er vakkert, Therese. Jeg tar sol fordi jeg vil ha fregner. Med fregner ser man sunn ut. Og selv om det er vanlig, er det noe helt unikt.

  124. utrolig pen kropp! å ja du så litt liten ut for et par år siden mn nå ser du defentlig ut som en 17-åring! å liker å lese bloggen din når du er positiv å ikkje frem stiller deg selv mye verre å mer negativ enn de du er, så ja forbedret deg mye på de i de siste! :-))

  125. Bra skrevet! Jeg har ikke dårlig selvtillit nå, selv om jeg har slitt med meg selv tidligere. Jeg var som deg, 136 cm og 27 kg, klar for åttende klasse. Ble ikke mobbet for det, eller kanskje det bare var meg som valgte å ta det positivt, haha! Nå er jeg mer komfortabel med min egen kropp, selv om jeg fremdeles er liten. Nå er jeg 155 cm og veier 38 kg.. Det er ikke stort, men jeg vokser jo ikke, og legger heller ikke på meg. Kan ikke gjøre noe mer med det, så hvorfor klage? Er veldig enig i at det hjelper å fokusere på det positive med seg selv, det hjalp meg masse 🙂

  126. utrolig pen kropp! å ja du så veldig liten ut for et par år siden men nå ser du defentlig ut som en 17år ring! å liker når du er positiv på bloggen å fram stiller deg slev som en morsom å positiv persjon noe som du ikke gjor i en periode, me gusta! :-))

  127. Du er kjempesøt med fregner Therese! Det er det som gjør deg så vakker;) og så har du en kropp som det bare er å ta av seg hatten for:D

  128. det er mange som sliter med selvtillit ja, jeg tror det ikke er noen som kan gå igjennom et liv uten dårlig selvtillit. Jeg synes det er veldig bra at du tar opp sånne ting! Du hjelper faktisk folk:-) jeg synes du er en herlig jente, med en fin kropp! Ingen er perfekte, takk og lov for det:) det er mange som tror dem er perfekte, men på innsiden så har sikkert dem noe dem ikke liker ved seg selv også.

  129. selvtillit har jeg også slitt mye med og det går som regel opp og ned! du har ingenting og si med at du har tynne armer, lange bein, masse fregner osv! du er du, og du må elske deg selv!jeg synes du er dødspen og har en perfekt kropp! weallloveu <3

  130. så utrolig bra skrevet, therese! du får fram et godt poeng.
   har selv blitt mobbet på ungdomskolen, og siden da har jeg slitet veldig mye med selvtillit. men nå som jeg har det bedre med meg selv, så har også selvtilliten steget opp 🙂

  131. Du har utifra bildene å dømme en kjempeflott kropp, og et nydelig ansikt!
   Jeg slet med mye av det samme med veksten på ungdomsskolen, selv om vi aldri sjekket det hos noen lege, men plutselig skjøt jeg i været, og etter tre år som den laveste på ungdomsskolen var jeg plutselig den høyeste av jentene på videregående. Men jeg synes ikke det har så mye å si. Så lenge du trives i din egen kropp er det bare helt supert! Det har ikke jeg klart å lære meg enda.
   PS: Beina dine var lekre, så du får jobbe med å bli fornøyd med de også!

  132. Det var en bra sang du haddde lagt til nedfor innlegget ditt! 🙂 Likte veldig godt det du hadde skrevet også!

  133. Sjønna ikkje kordan du kan sei alt de stygge om den fine kroppen din! 😮 E syns du e nydeli, finn ingen feil… litt iriteranes i grunn, hadde eg fått telbude om ditt utseende hadde eg tadd d GLATT! De e ikkje d at eg e tjukk å sånn, eg e ganske tynn å høg, men uanset.. du e mykkje finare uansett ka du mein! 😉 <3

  134. Hei ! 🙂
   Jeg tror ikke du kommer til å lese dette, men jeg håper virkelig du gjør det ! 🙂
   Jeg er en gutt på 16 år som nå nettopp leste dette innlegget og jeg kan fortelle deg dette: Du har ikke for små pupper, du har ikke for lange ben, fregnene dine er søte, nesa di er søt, du er ikke for tynn. Jeg syns du er den perfekte jenta. Håper virkelig du leste dette ! 🙂 Du har ingen grunn til å ha lav selvtillit 🙂

  135. Helt enig! min selvtillit var het forferdelig tiligere men etter som årene har gått har jeg bare begynnt og respektere meg selv for den jeg er;)

  136. Jeghar også forsinkelse med voksingen min, begynner i niende og er 145 og veier 30. Når jeg var ti hadde jeg skjellet som en syv-åring..

  137. Jeg kjenner meg igjen i det du skriver.. Har ganske dårlig selvtillit, jeg sliter ikke med veksten men jeg vokser for fort. Jeg begynner på u- skolen til høsten og er 175, det kjipe er at jeg er høyere enn alle guttene i klassen og det er liksom nå guttenetiden kommer… Yeey!-.-
   Poenget var at jeg er kjempestor fan av bloggen din og er 100% enig. Haterz can go to hell because their life is to hate on beautiful people.
   Stor fan og jeg kommer alltid til og være det. Og hvis noen har et problem med deg, har de et problem med meg så hvis det er noen hatere som ser dette, SKJERP DERE!!! FÅ DERE ET LIV!!
   xoxo Marit

  138. Kjempebra skrevet!!! Trodde du var veldig selvgod og sånn… men nå ser jeg at det er mye du ikke liker ved deg selv. Det gir MEG selvtillit, og å se at sånne som du ikke bryr deg om hvordan andre ser ut osv gjør meg bare enda gladere…

  139. Fint skrevet. Og det er vel sånn at man aldri kan bli HELT fornøyd med hvordan en selv ser ut, uansett. (Med mindre man blir veldig selv god osv, da) Jeg vil gjerne bli tynnere (selv om jeg ikke er overvektig, syntes jeg fortsatt jeg ser stor ut i speilet. Andre som veier like mye/ mer enn meg syntes jeg ikke det samme om.), og få fler fregner, helt omvendt av deg. Det kommer vel alltid til å være sånn at man forventer mer av seg selv enn andre?

  140. Hei!
   Veldig bra innlegg!Jeg har egentlig en veldig bra selvtillit,noe jeg ikke hadde før.Jeg er liten i vekst,og har alltid vært det.Jeg hatet det før,men nå aksepterer jeg det.Alle er forskjellige,og ingen like.Man må bare akseptere seg selv som man er,og være fornøyd med det 🙂

  141. Utrolig bra skrevet! 🙂
   Har vert igjennom mye av det samme borsett fra at jeg ble mobbet for at jeg er høy ikke lav, jeg startet på ungdomskolen 176 høy og alle rundt meg kalte meg langbein, kroppen på stylter osv. det skjer heldigvis ikke mer. men når det tok slutt var det vist nesen min det var noe galt med, som nesten ikke er bein i og ser ut som en grisenese, noe eg ikke en gang hadde tenkt på før andre begynte og mobbe meg for den..
   selvtilliten min er vel ikke akkuratt men eg kan vel si det samme som deg, fuck you haters !

  142. Bra skrevet! Men duuu, det er noe positivt med å ha et skjelett som er to år yngre, når du liksom er 80 så har du 78 år gammelt skjelett XD

  143. Jeg går på veksthormoner. Tok sprøyte i armen en gang i mnd og en hver dag i låret. Nå tar jeg bare den jeg må ta hver dag :/ Det er litt plagsomt…

  144. håper du leser det!
   utrolig bra skrevet!
   jeg sliter utrolig med selvtilliten min, jeg er alltid flau når jeg er med gutter og jenter.Ikke når jeg er med min bestevenner, men vennene mine. Jeg prøver å bygge den opp.Og mamma mener at jeg skal snakke med noen om det.Noen som er expert på sånne ting, så ille syns mamma det er!
   Jeg sliter med kviser. Jeg har sånn ca 20-30 kviser, men jeg er utrolig usunn, men jeg legger aldri på meg.Noe jeg liker! Jeg er alltid tørr rundt nesa, men jeg ble det etter å ha bada i klor. Siden jeg er allergisk mot det :p og kroppen min, den er ikke akkurat noe å skryte av.

  145. Jeg vet at dufår så mange kommentarer at du ikke rekker å lese alle?? Men jeg personlig synes at du har en utrolig pen, uvurdelig kropp<3 Som jeg kunne drept for å ha. Jeg skulle ønske at jeg hadde mye større pupper, tynnere lår, lengere kroppshøyde og mye lysere lengere hår. Pluss en ny munn. Men når jeg leste innlegge så begynte jeg å tenke litt. Etter som du sa det. Tenkte jeg at alle er jo ikke så fornøyd med kroppen sin. Så hvorfor skulle de hakke ned på andres sin. Andre folk bryr jo seg bare om hvordan de ser ut så de driter litt i hvordan du ser ut. Ikke sant??
   -Emma<3

  146. veldig bra skrevet 😉 Sleit mye med selvtilliten min før, men den er MYE bedre nå! Jeg sleit/sliter med at jeg er for høy og ser eldre ut en jeg er.. Jeg skal nå begynne i 8 jeg er 172 og ser ut som om jeg er 16! Nå syntes jeg det egentlig bare det er fint at jeg ser eldre ut, men før syntes jeg at det var en KATASTROFE!!

  147. Du er en nyderlig jente Therese:) Mange sier at ingen er perfektet… Men jeg sier at ALLE er perfekte:) Og du er perfekt du som alle andre:) Du har et perfekt ansikt og en perfekt kropp:) Vær deg selv Therese:)

  148. Du er nydelig, Therese! Har selv masse fregner, så skjønner godt hvorfor du ikke liker det, for jeg hater det selv.

  149. Å vise seg fram og deige seg er jo det motsatte av god selvtillit. Det kan bli dratt en paralell mellom det og gutter som tøffer seg når han ikke føler seg kul nok for evt den pene jenten. Det får som oftest det motsatte resultatet av hva man i utgangspunktet ønsket.

  150. jeg syntes du har en utrolig evne til å snakke for deg. jeg forstår med engang at du er ei ordentlig jente! vær seg selv, gjør hva du vil; det er din kropp, og det er ditt liv! og fregnene dine, det er jo bare så utrolig søtt. du er sjarmerene, therese! og bloggen din er kjempe fin! absolutt min favoritt! keep up the good work, girl! 🙂

  151. Hei søta
   Du har et nydelig ansikt, og fine bryst.
   Du kan bli med meg på Happy Day garantert, så
   Bare gå inn på TV2 bliss og meld deg på

  152. Jeg synes selvtillit er veldig viktig ! jeg har ikke selv dårlig selvtillit, men så klart, jeg går ikke rundt og sier at jeg er stygg og feit sånn som andre fjortiser gjør, altså, om jeg synes slike ting om meg selv, hadde jeg hatt STORE problemer, og jeg er utrolig lei av at sånne 6-7. klassinger skal klage over utseende sitt, mange i klassen min gjør også det, og mange andre på skolen.. man må rett og slett akseptere seg selv for den man er, ingenting annet å gjøre med det, så klart, som du sier ; om man er noen kg for mye, så kan man gjøre noe med det ! ikke klage på det, det er det jeg er lei av, at folk skal klage over seg selv ..:)
   – ingrideeelise.blogg.no

  153. Kjempefint innlegg. Men du sier at man skal tenke på det positive med seg selv. Jeg finner ikke noe positivt med meg selv. Jeg føler at jeg må høre positive ting fra andre, og det er jo ikke så særlig bra å være avhengig av hva andre sier.Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre lenger…

  154. Det er jo lett for deg å si når du er pen, tynn, flink til å skrive og når du er så talentfull.
   Vanligvis så pleier jeg å le av sånne folk som skriver sånt, men jeg må bare si at du faktisk imponerte meg jeg får nesten tårer i øynene.
   Og vet du hva du har faktisk rett vi er alle pene og perfekte. Og vi har alle selvtilitt sev om vi ikke merker det. Selv om du ikke synes at det er noe bra med deg så er det alltid det.
   Tusen Takk !!
   Hilsen din aller største fan <3

  155. Hei! Jente på 25 år her. Jeg har lest innlegget ditt, og måtte bare si at jeg syns det var veldig bra! Tror det å akseptere seg selv er roten til god selvtillitt og god selvfølelse. Vær glad i deg selv 🙂
   God jul til deg!

  156. Bra skrevet! Jeg er 14 snart 15 er 154 høy har ikke pupper er tynn og ja ligger rett å slett etter alle andre. Gir meg skikkelig selvtillit..

  157. Jeg og har et stort problem med selvtillit og det er gale, jeg blir mobbet på skolen for vekten min (går i 9.) og noen ganger vil jeg bare legge med i et hjørne og gråte, mange går liksom rundt å kommenterer, du blokker veien, jeg kommer ikke forbi og vist jeg går forbi dem roper de etter meg ” troll, monster” og masse sånn.. til og med min egen mor plager meg med vekta. Jeg er 177 høy og veier ca. 89 kg, og jeg vet selv at jeg er overvektig og det plager meg for jeg klarer ikke gå ned i vekt, men folk treng ikke gni inn at jeg er er større enn andre, jeg har strekkmerker som mange andre og er veldig flau over de, men kan ikke akkurat gjøre noe med de for de går ikke vekk igjen.

  158. Den sangen sang jeg og bestevennen min på sommeravslutningen 2011.
   Jeg er den laveste i klassen, og jeg blir mobba av noen i parallellklassen min.. de kaller meg ” mini ”.
   Jeg er tynn, lav har ikke pupper..

  159. Therese, du er heldig. Veldig heldig!
   Jeg er 1.61 , 14 år og veier 56 kilo. Jeg er sykt overvektig, og gråter meg selv i søvn, jeg takler ikke livet mer. Jeg takler ingenting lenger fordi jeg føler meg overvektig.
   Teksten var fantastisk btw.

  160. Therese , du ser fantastisk ut.
   Første gang jeg kom innom bloggen min tenkte jeg , faen for en “bitch” hun er så jævla bimbo og drit stygg. Men jeg fikk en slags trang til å komme innom bloggen din ganske ofte , skyldte ofte på å si at det var bare får å se hvor “teit” du var.
   Men nå er jeg her fast leser og elsker både deg og bloggen din du er heeelt sykt fantastisk.
   Dette innlegget var flott , (du kan tone ned brunfargen litt)men det er min mening.
   Hatere kan bare fortsette for det er mange flere som elsker deg.
   Jeg har også slitt med selvtilliten min, når jeg var liten var alt så lett du kunne spise hva du ville sitte veldig stille men du så fremdeles normal ut å vekta holdt seg der den skulle.
   Så plutselig kommer du i puberteten og alt blir annerledes , jeg merka at jeg la på meg mer og mer.
   Jeg sluttet å spise mye hele tiden sultet meg ut på en måte.
   Så, så jeg at det ikke hjalp noen ting da begynte jeg å trene og merket sakte men sikkert forskjell.
   Nå har det gått 2 år og jeg føler meg fantastisk jeg ville jo selfølgelig hatt litt større pupper mindre kviser å sånn , men det vet jeg ikke haster.
   Venninde mine sier alltid å hvorfor er du så tynn og sånn jeg er så feit kunne ønske jeg var som deg , osv.. hva kan jeg si til dem??
   Håper noen tok seg tid til å lese historien min
   Btw: IKKE bli som sophieelise det lukter redigering lang vei på bildene hennes (men hun har god personlighet)
   <3<3elsker bloggen din<3<3

  161. Ikke alle vennene mine har så ‘veldig’ god selvtillit.. :s De sier ofte at de selv er såå stygge og de er jo kjempe pene! Før sa jeg det men jeg har forstått at jeg må vere fornøyd med meg selv, og det er jeg! Jeg er normalt tynn, jeg veier ca 34 kg, er 1.45 og er 12år 🙂 Så jeg er fornøyd 🙂 Og det burde alle andre vere også!!

  162. Jeg elsker at du tør å skille deg ut fra tidligere toppbloggere! Du er virkelig noe for deg selv, positivt ment, og du har nydelig kropp! Jeg har noen “valker”, men jeg må bare leve med det ettersom jeg ikke får ut fingern og gjør noe med det. Jeg er ikke fornøyd med beina mine, syns de er så korte… Rumpe, mage og lår er noe jeg kan ta i egne hender og jobbe med, må bare gidde først.
   Jeg har slitt med selvtillit det siste halvåret, ikke av utseendet, men det kommer fordi det virker som mine to beste venner har dolka meg i ryggen og trykt meg ned til det laveste. Jeg har bare prøvd å holdt meg unna, men er ikke så lett når det har vært de jeg har stolt på hele min ungdomstid.

  163. Hei Therese! Elsker bloggen din! Du er virkelig en helt super blogger, og jeg blir rørt når jeg leser innlegg som desse! Selv om jeg godt skjønner at du ikke liker vekten din, vil jeg bare si at jeg synest du er heldig! Jeg er 165, og er snart opp i 60 kg! Hvet ikke hvorfor, for jeg er egentli veldig tynn, liksom under normal, fordi skjelettene mine vises skikkelig godt, men hver gang noen spør meg om hvor mye jeg veger fordi jeg faktisk er så tynn, så lyver jeg alltid! Ikke en gang mamma eller pappa vet hvor mye jeg veger, fordi jeg er så redd for at noen skal vite det…. Ofte så sier jeg at jeg veger mellom 48-51 kg, og noen ganger får jeg sjokk når jeg går på vekta, fordi jeg har løyet til så mange, at jeg starter å tro på det selv….. Du er en helt fantastisk blogger! Elsker deg :* -Ida<3

  164. siden det er snakk om selvtillit ville jeg bare si at eg ikke hadde selvtillit til å utføre en gruppe sex

  165. Jeg har en venninne som synes selv hun er tykk, hun er veldig lang og synes selv hun er tung, hun veier 60 kg og hun er 164cm og går i 7. Klasse som meg. Jeg er selv tynn, jeg er 160 cm og veier kun 42kg, som deg therese, men jeg tenker ikke over det, men jeg blir lei av at venninna mi går å sier jeg er så perfekt og sånt, hva skal jeg si til henne? Og veier hun mye? Burde jeg
   hjelpe henne uten å såre henne, og hvordan?:( og hvor mye burde jeg og hun veie?
   Håper du svarer Therese, trenger virkelig hjelp!:(
   Hilsen ei jente som lurer

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg