GB by Gun-Britt (hårprodukter)

Nå vil jeg anbefale en rekke hårprodukter til dere. Jeg bruker disse selv, og er veeeeldig fornøyd. Håret har absolutt behov for å få pleie av gode hårprodukter, og disse oppfyller de kravene jeg ser etter. Du får glans, håret blir rent og det blir lett å style. De fleste produktene jeg har av denne serien er for blondt hår, og de produktene for blondt hår er med på å fjerne uønsket gulskjær blant annet. Det er en av tingene jeg virkelig liker med GB! Alle produktene i serien finner du hos MakeStyle. Dette er en omtale i samarbeid med MakeStyle, men inneholder mine 100% ærlige meninger.


Dette er det jeg har av produkter i GB serien.


Først og fremst har vi Shampoo Blonde og Conditioner(balsam) Blonde. Disse er begge for blondt hår, og fjerner blant annet gulskjær. Blondiner får veldig lett gulskjær, og det er veldig praktisk at man bare kan bruke en shampoo og balsam som hjelper oss med å få det vekk. Samtidig forsterker de blondfargen uten gulskjær. Håret mitt ble veldig mykt og fikk mye glans av disse to, så jeg har nå pakket vekk all dårlig shampoo og balsam og disse er nå blitt erstatterne. Visste du at disse også beskytter håret mot UV stråler?

// shampooen for vanlig hår     // shampooen for volum
// balsamen for vanlig hår        // balsamen for volum


Hårkuren! Jeg virkelig ELSKER denne, Deep Treatment Blonde er utrooolig god for håret mitt. Jeg har aldri kjent håret så glatt, mykt og “friskt” etter jeg har dusjet som det ble når jeg brukte denne kombinert med de andre produktene. Selveste hårkuren er lilla siden denne er for blondt hår, og igjen hjelper det med å få vekk gulskjær. Veldig bra for tørt og porøst hår også, så denne anbefaler jeg til alle.

// hårkuren for vanlig hår


Hårspray og volumpulver. Hårsprayen har jeg ikke brukt så mye, i og med at jeg ikke bruker hårspray, men jeg har brukt den i luggen for å holde den på plass. Som navnet sier, Styling Spray STRONG, så holder denne lenge. Jeg trengte ikke ha den med meg i veska for at luggen skulle holde seg på plass gjennom dagen.

Hårpulveret STAR DUST er det samme som Osis Dust it, bare ti ganger bedre og du får mye mer i flasken. Håret blir ikke like tørt og ekkelt som det blir av Osis. Pulveret gjør at du får volum i håret hvis du ikke vil tupere og bruke masse hårspray. Det er en sunnere og tryggere måte å skape volum på uten å skade håret for mye. Hvis du også har mye fett i hårrøttene så fjerner Star dust dette. For best resultat burde du avslutte med en shine spray.


Jeg farger jo håret hyppig, og har bleket det mye. Det etterlater ikke håret så friskt og sunt som jeg skulle ønske det var, men det er prisen man må betale for en slik hårfarge. Tuppene mine splitter seg ofte, og til slutt knekker de. Har lenge lett etter et godt serum som gjør tuppene myk, og denne er veldig bra. Split Ends Serum kan du bruke i hele håret, og er veldig bra for de som har tørt og porøst hår. Man tar enkelt og greit 1-2 dråper og fordeler i håret før man føner/retter det, så blir det glansfullt og sunt. Inneholder blant annet Vitamin E.

Her finner du alle GB produktene

– Har du prøvd GB by Gun-Britt? Hvilke hårprodukter bruker du?

Siste innlegg