forbilde?

  •   

Nå har jeg tenkt å ta opp et ganske viktig tema. Nemlig forbilde.

Får veldig mange kommentarer hver dag om at jeg er et stort forbilde og slikt, og det er jo selvfølgelig noe jeg tar hensyn til. Prøver å ikke blogge for mye om ting som jeg helst vil skjerme dere for, siden jeg har en del unge lesere. Blant annet festing, solarium og sånt. Ting som kan være skadelig på lang basis. Med en gang jeg legger ut noe som kan gi feile signaler til leserene mine, får jeg kommentarer som “Du er et dårlig forbilde!! Tenk på leserne dine” og “Nå jeg ALL respekt for deg”. Det syns jeg er litt rart, for ja – ALLE mennesker gjør feil i livet. Ingen er perfekt.

Og det er mange som kommenterer at jeg må ta hensyn til de yngre, og det er jo forsåvidt sant – men hvis de er så unge at  de føler en trang til å herme etter meg med alt jeg gjør så er de litt for unge til å sitte på nett spør du meg. Hadde jeg blogget om absolutt alt jeg gjør til en hver tid ville sikkert noen blitt sjokkert og jeg hadde sikkert mistet mange lesere, for en person er ALDRI slik en blir fremstilt på bloggen. På den andre siden er jeg en utrolig ærlig person som ikke legger skjul på så mye, så dere lesere vet det meste om meg. Jeg svarer ærlig på spørsmål, jeg skriver ingen løgner på bloggen og jeg inkluderer dere i det meste som skjer i hverdagen min. 

Tenk bare hvor skremmende det egentlig er å blotte ut livet sitt på den måten jeg gjør, hvor hvem som helst kan lese det og alt man gjør blir på nettet i en laaaang stund. Når du skal søke jobb kan arbeidsgiveren din enkelt søke deg opp på nett og få opp hele bloggen din, alt det dumme du har lagt ut som du ikke tenker over og alle dumme bilder du har delt med så og si hele verden. Dette burde jeg selv også begynne å tenke mye mer over.

Mange av dere stiller dere også veldig kritisk til reklame. Dette er noe jeg er veldig nøye med. Skriver jeg et reklameinnlegg for et produkt – er dette noe jeg alltid gjør dere klar over. Enten ved å skrive at jeg fikk det i posten eller at innlegget er i samarbeid med den og den nettsiden. All reklame jeg skriver inneholder 100 % ærlige meninger om produktet. Enkelte andre toppbloggere skriver nesten alltid at de har kjøpt det, og jeg ser med en gang om det er kjøpt eller om det er reklame. Jeg syns det er utrolig dårlig gjort å lyve til leserne sine på den måten, og det er faktisk ulovlig å gjøre det. Man SKAL nevne at det er reklame. Når man sier man har kjøpt et sponset produkt er det å villede leserene sine, noe som er ulovlig. 

Gamle bilderHva mener du, og hvordan stiller du deg til reklame innlegg?

Siste innlegg