vis litt respekt

 •   

Først vil jeg bare dele en rørende histore jeg fikk som kommentar på innlegget under av ei som heter Johanne. Vil bare kondolere masse til deg, og tuuusen takk for at du ville dele det. Jeg kan ikke forestille meg hvordan du har det, men du er en sterk person!  

“Hei! Faren min ble revet bort fra meg 11-9-01.

Han var på ferie sammen med den nye konen hans. Jeg skulle egentlig være me , men ombesemte meg i siste liten. De skulle se på tårnene. De var et uskyldig ektepar som fikk livet sitt frastjålet av terrorister. Jeg gråter hver dag. Jeg kjenner meg igjen i det denne jenta sier. I begynnelsen ville jeg bare dø jeg også. Men nå er jeg 22 år, og jeg skjønner ikke at det har gått ti år. Jeg husker dagen som om den var igår. Jeg kom hjem fra et besøk hos en venninne. Jeg åpnet døra og ropte. Alt jeg fikk til svar var et hulk. Jeg sprang inn i stuen, hvor moren min satt på gulvet med telefonen i hånda og gråt. Hun gråt på en måte jeg aldri har sett noen gråte på. Jeg spurte hva det var men fikk ikke noe svar. Bare hulk. Jeg hørte noen lyder fra badet. Jeg gikk for og sjekke . Der sto farmor foran speilet og gråt på samme måte som mamma. Ikke hun svarte meg heller. Jeg ble sint og nyskjerrig og jeg ropte. Jeg ropte mens tårene rant. Hva er det som skjer ropte jeg. Mamma kom inn på badet.Vi må snakke…. Vi satte oss i stua. Kan noen si meg hva som skjer!? Det har vært en kjempestor og forferdelig ulykke vennen min, sa hun. Det er noen veldig slemme folk som har styrtet noen fly inn i tvillingtårnene. Men.. men er det ikke der pappa er? sa jeg.

Jeg begynte og hulke. Jeg gråt og gråt og klarte ikke og slutte. Men så brøt farmor inn. Det er ikke sikkert han er død. De har ikke identifisert de døde enda.

De neste dagene var et rent helvette for meg og familien min. Det kom folk vi aldri hadde møtt med blomster og hilsener. Etter noen uker reiste mamma for og identifisere han. Han hadde verken kommet hjem eller ringt så jeg hadde mistet håpet fullstendig. Mamma kom hjem etter noen uker. Hun var likblek og så rett og slett ikke ut. Jeg og farmor skjønte hva hun kom til og si.

RIP alle som har mistet sine kjære. Jeg kan med et tungt, men ørlig hjerte si at jeg vet akkuat hvordan dere ha det. Therese du har hjulpet meg gjennom dette.”

Også vil jeg bare ta opp en ting, og det er dere utrolig respektløse folk som kommenterer ting som ABSOLUTT ikke passer seg på sånne innlegg som det jeg skrev under. Dere som begynner og rette på ting, dere som klager på at jeg har funnet informasjon på nett. Hva så om jeg henter fakta på nett? Hva så om overskriften er lik andre bloggere sin? Hva så om pårørt ikke er et ord? Hva så om DU ikke bryr deg?! Innlegget var ikke for at dere skulle klage, det var for å vise MIN støtte til personer som syns den dagen er tung. Det var for å vise at JEG bryr meg, at JEG også sørger i dag. At JEG har et hjerte, som alle andre også burde ha.  

Og å komme med kommentarer om “kan du linke meg, sjekk bloggen min, konkurranse på bloggen min” and so on. Herregud, har ikke ord. Det viser jo selvfølgelig at dere ikke leser innleggene før dere kommenterer, men det er noe dere burde gjøre i dette tilfellet. SPESIELT du som kommenterte dette “Hvem faen bryr seg? Jaha, visste dere at 17 000 barn dør av sult hver eneste dag?” Vel, si det den dagen du mister noen på en så urettferdig, hard og brutal måte. Vi er mennesker, det er normalt å bry seg. Du kan jo ikke eie et særlig stort hjerte. Selvfølgelig dør det alt for mange mennesker hver dag, men som noen kommenterte så prøver vi å gjøre det vi kan for å bekjempe og forhindre fattigdom og sult. Men du kan ikke sammenligne det med terrorangrepene – hvor noen kaldblodige mennesker har PLANLAGT å drepe et stort antall uskyldige mennesker. Har lyst å sammenligne deg med de som planla dette, for de tenkte vel også “Hvem faen bryr seg?”. JEG BRYR MEG. Hva sa du når Norge opplevde angrepene for snart 2 måneder siden? “Hvem faen bryr seg?” Vel, stortsett hele Norge og mange mange andre land.

Sånn, god natt. Takk for fine kommentarer ellers <3 

bilde // google 


bilde // meg


Tuva og meg i fakkeltoget etter Utøya og Oslo-bombingen

  1. Uff, stakkars Johanne :/ Kondolerer så mye<3
   Jeg bryr meg!! Jeg sørger idag<3 helt utrolig og tenkte på at det faktisk går ann og være så respekt løse som Therese nevner med de kommentarene. Det er folk som har fått revet bort sine nermeste, da kan man ikke sitte og si " hvem faen bryr seg?" .. du burde tenkte litt lenger en nesetippen din,du som sier det!!

  2. Uheldigvis finnes det respektløse folk! Det er bare dårlig gjort og uannsvarlig! Det er sånne mennesker som burde sittet på flyet selv! Jeg setter pris på dette innlegget fordi det viser at du som mange andre bryr seg! Jeg bryr meg og det vil jeg ALLTID gjøre!

  3. Meg: De er respektløse ja, det er jeg helt enig i. Men å si at de burde sittet på flyet selv er litt vel drøyt, ikke min verste fiende en gang ville jeg unnet å sitte på flyet og bli tatt vekk fra livet på en sånn måte.

  4. Ja det var vel litt drøyt, jeg beklager det, men av ot til blir jeg også veldig sur lei meg av sånne folk! Jeg ville heller ikke satt min verste fiende der! Alt som skjedde den dagen var noe forferdelig!

  5. Leste faktisk gjennom noen av kommentarene på innlegget under selv, og jeg reagerte på akkurat de samme kommentarene som deg.
   Uuutrolig bra skrevet Therese, jeg digger deg!! Du virker så utrolig snill :’)

  6. R.I.P. The 2976 American people that lost their lives on 9/11 and R.I.P. the 48,644 Afghan and 1,690,903 Iraqi people that paid the ultimate price for a crime they did not commit….

  7. LOOOOOOOOL !!! Det er sikkert oppdiktet. For det vet alle, om dere leser skikkelig. Altså nøye! LOOL xD
   Synes ikke synd på deg, Johanne! HAHHAHAHAHAHHAAHAH XD

  8. Sykt trist det med Johanna! Og jeg kondoler for de som mistet sine liv den dagen og de som mistet noen de elsket den dagen 🙁
   Vil bare nevne dette her: I løpet av disse 3 siste dagene har Therese måtte blogge om at folk har misforstått og folk har kommentert stygt! Skjerp dere og vis litt respekt. Liker dere ikke bloggen hennes så slutt å gå inn på den og legg igjen stygge kommentarer! Hun blogger for leserne sine, okei?

  9. BRa skrevet therese, og jeg kunne ikke vært mer enig i det du skriver. Jeg blir så sykt irretert av hjerteløse idioter som ikke klarer å tenke klart.

  10. Herregud, Victoria… tenk om det er en sann historie da? Du aner da ikke om det er sant eller ikke.
   JEG BRYR MEG! ♥ Kondolerer så masse til alle pårørende.

  11. Kunne ikke vært mer enig i det du skriver!
   Det er helt så respektløst og fælt at folk skal sitte å skrive sånn ting, og spesielt: Hvem brys seg da? osv.. Blir helt sjokkert jeg!
   Historien var utrolig sterk og trist! Fikk tårer i øynene av å lese den. Det er så trist det som skjedde. Håper alt går bedre etter vært med hun som skrev historien! <3

  12. Helt enig kjære deg!
   Uff… er vanskelig og tenke på at så mange mareritt som har rammet denne verdenen. Skal det bli “normalt” og legge ut bilder etter en bombing der man viser sin støtte? Har ikke ord…virkelig godt du viser omsorg og viser hva gode mennesker og gode hjerter står for!
   Stolt av deg! ❤
   9/11 har virkelig alltid vært et stort tema for meg, og vil alltid være det. Og etter det med Utøya/Oslo
   så ble jeg nok engang sjokkert over hvor kalde mennesker det finnes OVERALT i verden, uansett kultur og religion. Ondskap finnes overalt!
   I værfall veldig glad for at du som Norges største blogger viser hva alle bør gjøre i en sånn situasjon UANSETT hvor mange onde mennesker som skriver MENINGSLØSE kommentarer – BRY SEG!
   Stor klem til deg ❤

  13. Vil også gi all min kondolering til jenta du siterte fra, og alle andre som sitter ødelagte hjemme uten familiemedlemmer pga terrorangrep osv!❤

  14. kondolerer. Therese du må slutte å bry deg om alle som skriver stygge kommentarer. du sier du ikke bryr deg, men det gjør du jo tydeligvis, for du skriver noe om de i hvert innlegg. DU ER DEN BESTE BLOGGEREN <3

  15. Utrolig respektløst av dem. Kondolerer til alle som mistet noen 11/9 ♥
   Men det at vi gjør det vi kan for å bekjempe fattigdom og sult er jo ikke helt riktig heller.. Vi kunne gjort veldig mye mer.

  16. Eg har sett deg bruke pels på noen bilder. Bryr du deg ikke om de stakkarslige dyrene som lider for sånne som deg? Sult er ikke værre, mennesker kan snakke for seg selv 😉 men det kan ikke dyr.
   Disse dyrene blir holdt innesperret i trange og vonde bur i over 4 mnd. Tenk på det du. Grusomt og trist at folk er så egoistiske og hjerteløse.

  17. Jeg sitter her og leser blogger men i dag er dette det mest pårørende inlegge jeg har lest . Dette er en jente som tok noe til seg og måtte leve med det .og hun har klart seg ! 😉 takk for at dere vill dele dette . Og bloggen din er mitt største forbilde .
   Og takk jeg lerer stort av deg og din blogg.

  18. Hei! Jeg syntes det er driit trist. Ossen kunne de slemme folka gjøre noe sånt:( Men var det du som mista faren din eller hun jenta?
   Kjempe bra skrevet… Du vet virkelig ossen man skal skrive på en blogg(men du er jo på topplista)Jeg er absolut så sykt enig med deg og dette er forferdelig. Bra skrevet <3

  19. Nå var det vel ingen norske som døde under terrorangrepet 9/11, så om ikke Johanne har utenlandsk far(noe som også virker rart siden hun skriver de var på ferie), så får vil heller klappe for en god historie som lurer alle dere uvitende fjortiser….

  20. Kjempe bra skrevet!
   Jeg er utrolig enig med deg!♥
   Du er en veldig flink blogger♥
   Til Victoria: Det er unedvendig av deg og skrive det, forstår bare ikke at du kan gidde..! Johanne er faktisk ganske tøff som faktisk skriver det!! Jeg forstår deg bare ikke!!!

  21. Herregud du victoria.
   For det e jo helt klart at du vil ha oppmerksomhet! når du legg med navn og link. men herregud. bra at du står frem og ikke e anonym!
   Men ka om historia e tilfelle ? Greit du har din rett til å tru at det kan være fake. Men vis nu litt sympati på at det FAKTISK kan være sant! om det ikke e sant..ja,da e det ikke sant.

  22. jeg skjønner ikke hvordan noen kan ha så ondt hjerte til og skrive noe sånt. jeg bryr meg utrolig mye om det som skjedde selvom jeg var liten da det hele skjedde. det er uansett veldig tragisk, men da må isåfall den personen aldri ha opplevd og mistet en nær seg på en urettferdig måte. sånne fortjener ingenting.

  23. Jeg er helt enig med deg, therese 🙂
   mangen folk kan være respektløse, jeg kjenner ett par sånne folk, (nevner ikke navn) og de er ikke særlig snill hvis de sier “hvem faen bryr seg?” det er ikke snilt…

  24. Det var faktisk ikke en enste nordmann som omkom terrorangrepene på 09/11/2001, så det at faren hennes døde er jo egentlig litt rart…
   Men veldig trist alt sammen, hvil i fred alle ofre.

  25. Det er trist å tenke på at noen faktisk vil gjøre slike ting! Selvom de ikke bryr seg, så kan de iværtfall slutte å kommentere noen sånt og heller la være å kommentere det! Alle burde tenke over hva de skriver på blogger og hele internett! Når folk skriver: Javell, jeg bryr meg ikke?. Tenk på de som mistet de de var glade i, tenk hva de føler. Det er helt forferdelig hva som skjedde for 10år siden og 2månder siden. Selv jeg mistet en jente på utøya som betydde noe for meg.

  26. Hvorfor gidder egentlig noen av dere å kommentere at det Johanne skrev ikke er sant ?! Tenk om det faktisk er det! Og det er bedre å tro på noe som kanskje er sant enn å ikke tro på det når det faktisk er sant! For hvis det er sant så er det utrolig trist, og utrolig dumt for dere som faktisk skriver her at det ikke er sant og ler. Kvalmt..
   Uansett, utrolig bra skrevet Therese! Helt enig i alt du skriver. RIP alle som døde 11.9.

  27. At noen kan være så respektløse som det der!

   Kondolerer til Johanne! Må være helt forferdelig måte å miste noen på.

  28. skjønner når du blir irritert. uff kondolerer til du som mistet faren din :’ var 3 år når dette skjedde nesten fire så jeg husker ikke så mye av det!

  29. For engang skyld kan jeg si at jeg er enig i det du skriver og at det var ett bra innlegg :- ) Fortsett litt mer i den banen så kanskje du får deg en ny leser :- )) Ha en fin dag videre !

  30. Greit nok å ikke rippe opp i en trist historie, men ingen nordmenn døde i terrorangrepene i USA.. Tror vi snakker en fjortis med litt fantasi :

  31. eg syns d bare e domt av folk å kommentere sonne domme ting !! :O kondolerer Johanne ! eg tror ikke at eg hadde klart å leve uten faren min ! Leste d og begynte å gråte 🙁 synes så synd i folk som har mistet noen i en sånn urettferdig situasjon ! Leser bloggen din Therese vær dag ! Digger den <3

  32. Bra skrevet, Therese! Terrorisme kan overhodet ikke sammenlignet med sult. Sult kommer av naturens gang, mens terrorhandlinger river uskyldige menneskers liv vekk på en brutal måte av ondsinnede mennesker.

  33. Du er et godt menneske Therese 🙂 Vil virkelig kondolere til hun som skrev det og ALLE som mistet sine kjære ..

  34. ehmm..ingen nordmenn døde i terrorangrepene i USA!Tror det er noen som vil ha litt oppmerksomhet her!

  35. herregud så tåpelig.. !
   Jeg har lest bloggen din fast i snart et år Therese, jeg pleier aldri kommentere, men er stort sett innom hverdag. Begynner å bli sykt lei av at folk skal kommentere så tåpelige ting til deg! At noen skal skrive at de ikke bryr seg… det er bare egoistisk..og historien om Johanne eg kanskje sann kanskje ikke, men synes uansett utrolig synd på henne. Og sånne ting som det er det bare frekt å sette spørsmålstegn ved spør du meg! Og folk som sender deg reklame eller klager på at du ligger på topp listen.. -.- Når de spør etter reklame så kommer du selvfølgelig ikke til å gi dem det. Og hvis de ikke vil at du skal være på topp listen trenger de jo ikke lese bloggen din! Uansett du er en utrolig god blogger så på!, og R.I.P til de stakkars som døde.. <3

  36. har lest bloggen din i eviheita, men har ikke kommentert så ofte. ville bare si at æ skjeldent har sett et så godt gjennomført innlegg som du nettopp skreiv, og det traff skikkelig på venstre sia. har ingen grunn til å føl mæ truffet av ordan dine, sia dem ikke omhandla mæ, men det du skreiv nådde virkelig inn. thumbs up and keep up the good work! heie på dæ.

  37. Sånn vil det alltid være i bloggverden, uheldigvis. Lagt merke til en del sånne kommentarer på min egen blogg, og det er ikke akkurat fint når man sitter å skriver om barnet man akkurat mistet osv. Men sånn vil det alltid være og man må rett og slett bare overse det, eventuelt slette de kommentarene hvis man gidder 😉

  38. Er HELT enig med deg Therese, kan ikke tro at folk kan være så egoistiske og kommentere sånne ting når forferdelige ting som dette hat skjedd, og det faktisk er ti år siden. Du skriver kjempebra, og bryr deg virkelig om andre som har det vondt. Vil bare si at du er forbildet mitt! Synes også veldig synd på alle som har mistet noen de var glad i. Både i terror og utenom. rip <3

  39. hei therese du er verdens beste blogger,ilu, du er bare helt perfekt , det er en ting jeg lurer på og det er va jeg skal hete på bloggen, for du kjønner at jeg skal lage en blogg men at jeg finner ikke et navn, kann du kansje hjelpe meg? du er hverdens beste håper du svarer, forde jeg har skrevet før og da svarte du ikke nor jeg spurte deg etter noe ps digggggger blooogen din<3 DU ER BEST<3

  40. Dette var utrolig bra skrevet! jeg er helt enig me deg, og syns at det er kjempe bra at du bryr deg. du er et forbilde for MANGE jenter, og at du skriver dette på bloggen din, får mange jenter til å tenke å bry seg mer om andre. you go girl!

  41. Heeei.. Har johanne blogg, så jeg kan si til henne selv hvor mye jeg kondolere and so on ( som du sier, elsker og si det – )
   Therese, folk er bare så idiotiske når de skriver slikt- hater selv og få slike komentarer. Selv om jeg nesten ALDRI får kommentarer

  42. TIL VIKTORIA:(hun som skrev der oppe)
   Tenk litt med hodet,tenk på hvordan du hadde reagert om du hadde mistet den beste personen i livet ditt, tenk litt..Hvordan tror du hun har det? Det er helt sykt hvor trist det er,synes det er sykt dumt av deg å skrive sånn,unnskyld meg..bare tenk litt! (ikke det at jeg skal blande meg såå mye.)
   Tcmn: Kjempe bra skrevet,og utrolig bra at du tar opp slike ting!

  43. huff!, utrolig hva som skjer heer i verden! å hva folk opplever, bare pågrunn av at andre skal ødelegge!
   kjempe bra skrevet therese!

  44. Helt enig!
   Jeg mistet faren min rett før sommeren og det var utrolig vondt! Ikke at jeg vil sammenligne eller noe med Johanne, men jeg vet åssen det er og miste en så nærme og det føles ut som man er med i en film! Faren min døde av at hjertet hans bare plutselig stoppet, han lå ikke på sykehuset eller noe, han sykla også bare falt han av sykkelen! Jeg vil bare si til deg Johanne at jeg føler med deg og jeg vet åssen det er og verden er ikke rettferdig!
   RIP!

  45. Først vil jeg si , kondolerer til deg dom mistet faren og stemoren din! Jeg har aldri opplevd det sånn som deg, men kan alikevell tenke meg hvor forferdelig det er.
   Også vil jeg si at det er respektløs av folk som kommenterer stygt og sier ‘ hvem bryr seg ‘ spesielt på en slik dag som dette! Uansett er det ikke minst mobbing og kommentere foreksempel stygt på bloggen til therese, selvom hun skriver bare et innlegg om dagen, kan det hende hun har brukt flere timer på det innleget, det bør alle tenke på!
   Stå på Therese ! Jeg er innepå bloggen din hverdag, og du og resten av bloggerne gjør dagen ett tak lettere for meg. Tusen takk<3
   Hilsen tretten år gammle julie

  46. Bra skrevet . Eg har sett filmen i går . det døde sykt masse folk då :/
   Fint bilde av deg og Tuva btw 🙂

  47. Jeg mener at du tar opp en utrolig viktig sak her og er imponert over hvordan du klarer det, Therese. Men det som ryster meg mest det er kommentaren som du hadde i innlegget ditt her. TIL HUN KOMMENTERTE: Jeg blir sint når jeg ser dette og det er klart at barn dør av sult, men det er ikke dine barn uansett, men å miste sin far er enda verre enn at et totalt ukjent barn dør av sult. Ikke det at barna skal dø, men det er en pappa som snakkes om her !!! TENK LITT
   Men ellers så sørger jeg over alle tapene som har gått tapt i 9/11 🙁 RIP

  48. Jeg kjenner at jeg blir like frustrert som deg når jeg leser de negative kommentarene. Bare drit i hva de sier, stå på, du er en SUPER blogger, og jeg ELSKER bloggen din! <3

  49. Faen så bra Therese! Fyttikatta, kunne ikke sagt det bedre sjøl 😉 Men husk at det alltid e noen idioter som må åpne kjeften sin uten at de vet hva de snakker om! Men bra du setter folk på plass!

  50. Jeg bryr meg!! Jeg sørger idag<3 helt utrolig og tenkte på at det faktisk går ann og være så respekt løse som Therese nevner med de kommentarene. Det er folk som har fått revet bort sine nermeste, da kan man ikke sitte og si " hvem faen bryr seg?" .. du burde tenkte litt lenger en nesetippen din,du som sier det!!

  51. Jeg er nå 14 år gammel. Jeg bor alene her med mamma og pappa, men jeg har 2 halvsøsken.. jeg hadde 3 av dem.. Broren min døde for et par årsiden. nå er jeg klar for operasjon på sykehuset…

  52. utrolig bra skrevet, det er så respektløst blir lei meg når jeg så det!
   – min bestevenn døde, imorgen er det ett halv år siden og jeg sørger utrolig over han, han var den gutten som fortjente det beste. og jeg har det tungt, jeg kan ikke beskrive med ord hvor vondt det er å miste en du elsker!
   – kondlerer til alle som har mistet en som står de nærmt!

  53. Du er utrolig flink og skrive Therese, og du får virkelig formidlet et så viktig tema på en kjempe bra måte. Leser bloggen din fast, og kommer til og fortsette med det. Er utrolig respektløst og kommentere dritt kommentarer for de som gjør det, om ikke akkurat den vedkommende er “truffet” av den sorgen som mange andre har fått etter dette angrepet eller det på utøya, så er faktisk jeg selv det, mistet en av mine beste kompiser og den følelsen og tomheten man sitter igjenn md etter noe sånt er utrolig vond. Takk, for en super blogg og all respekten du deler med andre, Therese!:)

  54. bra skrevet! 🙂
   Helt enig i at folk som ikke bryr seg kan holde sine meninger for seg selv.. Og å skrive ting som “link meg” i slike innlegg hører jo ikke hjemme..
   Men igjen, bra skrevet! <3

  55. Bra du tar det opp! HATER folk som tror de vet ALT, kjenner ALLE, har ALTID rett! Åhh! Dra til helvete folk som tror dere er AKURATT sånn som jeg beskrev, fordi, jeg VET at det er noen som er sånn, og som leser dette! Dere må jo være heeelt tomme i hodet! Å sammenligne et terror angrep og at barn dør av sult? AT DET GÅR ANN! Ja, vi prøver å redede og hjelpe barn og voksene som dør av sult, men vi kan ikke gjøre noe for å forhindre et terror angrep! Therese – DU er en UTROLIG flink blogger! Du bryr deg om andre, du skriver ikke bare og sminke og hår, og du friter i at folk kommenterer deg! det er ikke selig mange som kan det! Jeg ser opp til deg Therese, det har jeg altid gjort!

  56. sykt bra at folk bryr seg her !! f.eks da jeg så på TV om utøya og oslo ble jeg helt ute av meg. jeg sto å gapte foran Tv`en , og syntes så synd på hele norge ! jeg følte meg helt hjelpeløs og ubrukelig. men siden hele norge står sammen, bir vi på en måte stor hjelp til de som er skadet eller har mistet noe. vi hjelper de å vise at vi, alle i norge bryr seg. jeg kjente ingen som døde eller ble skadet, men befolkningen i norge er jo som søsken for å si det sånn.. under dette har vi støttet hverandre, vist omsorg for hverandre, osv.. synes det er dumt at folk kan være så innemari frekke.. helt fjukt !

  57. hei, broren min var på utøya.. jeg vet hvor jævelig det er og ikke vite at en person du er fryktelig glad lever eller ikke.. det er det værste jeg noen gang har opp har opplev i hele mitt liv.
   det hele startet med at mamma skulle hente meg hos pappa.. jeg bodde ikke hos mamma da fordi jeg hadde egentlig blitt kastet ut. jeg ble så rasende at jeg pakka baggen min og rømte hjemme fra. pappa og mamma begynte og ringe megm jeg tok ikke telefonen fordi jeg var så jævla forbanna. plutsleig får jeg melding av pappa at jeg måtte komme meg hjem så fort som mulig uannsett hvor forbanna jeg var fordi det var terroriste på utøya der broren min var.. jeg ble i sjokk ig visste ikke hva jeg skulle gjøre!
   jeg gikk hjem til slutt og venta hele natta for at mamma skulle ringe og fortelle at broren min hadde det bra. det tok så lang tid så til slutt ringte jeg mamma selv og spurte om ho hadde funnet han og de andre hjemmefra. mamma hadde ikke funnet noen.. hun spurte på sundvollen hotell om de visste om broren min var der eller om de hadde sett han.. de sa nei og mamma fortalte meg da at broren min kanskje var død. 2 minutter ringer mamma opp etterpå og jeg hører mamma bare hyl skrike i telfonen. jeg blei utrolig redd! men etter ho hadde skriket og gråtet i flere minutter skreik ho bare: JEG FANT HAN! JEG FANT HAN!!
   så la jeg på og ropte på pappa. pappa kom inn ig spurte hv det var for noe.. jeg sa at mamma hadde funnet broren min. pappa satt seg ned og sa ER DET SANT ? ER DET SANT!? og begynte å gråte på en måte jeg aldri hadde sett noen gråte før.
   den dagen var den værste og på en måte beste i hele mitt liv. jeg gråt faktisk ikke selv den 22.7.11 fordi jeg var så i sjokk at jeg skjønte ikke selv hva jeg drev med.
   vi skulle egentlig reise til mamma med en gang de kom hjem, men pappa hadde drukket konjakk så det gikk ikke..
   men 23.7.11 dro vi hjem til mamma og jeg bare løp ut av bilen og inn i huset! der så jeg broren min står i stua og har tårer i øynene.. jeg løper det forteste jeg kan mot han og kaster meg på han, jeg beynte og gråte for første gang på lenge.. jeg sa til han: jeg trodde aldri at jeg skulle få se deg igjen! og jeg aldri mer si at jeg hater deg noen gang i hele mitt liv uansett hvor mye vi krangler.
   når jeg var ferdig med å stå der og klemme han trudde jeg at jeg bare hadde stått det i 5 sekunder.. men egentlig så hadde vi stått mitt på gulvet i stua i 25-30 minutter.

  58. Syntes det er helt forferderlig at alle menneskene døde av alt som har skjedd. Har en veninne som hadde en venn som svømte over. Det var helt forferderlig. Jeg hvat akuratt hvordan det er å miste noen, jeg har nemmerlig mistet min bestevenn altså faren min. Han tapte kampen mot kreft i 2001. Hvis du vil så kan du lese søsteren min sin hjemme side. http://www.alfmortenheen.piczo.com
   Vi savner han utrolig mye å vi hvet hvor mye de menneskene som mistet noen savner de. 🙁

  59. Herregud, så trist det er! Sangen i forgje innlegg ble jeg så rørt av! Jeg er kjempeening i det du skriver her!
   Therese, du er en flott blogger, med et bra hjerte! 🙂 <3

  60. Utrolig bra skrevet Therese! Jeg er så enig med deg! Alle dritt unger som ikke har et hjerte til å bry seg kan i det minste la være å kommentere, er så unødvendig! Om du ikke skriver om de 17 000 barna som dør av sult hver dag betyr det jo ikke at du ikke bryr deg om de også! Jeg digger deg Therese, du får sagt det 😉

  61. JEG ELSKER DEG, HELT SERIØST! Det innlegget der burde virkelig få alle til å tenke seg om to ganger før de kommenterer noe. Er helt enig i absolutt alt du skriver i innlegget, alle andre kan bare dra til helvete.
   Og til Johanne som mistet faren sin 11/9-2001; kondolerer så ufattelig mye. Jeg har aldri mistet noen mennesker som stod meg nær før, så jeg klarer ikke å forestille meg hvordan det har vært. Men jeg regner med at det var helt forferdelig. Stå på, du er sterk!

  62. Bra skrevet! Jeg skjønner ikke at folk gidder å kommentere sånN! Hvis det eneste de har å si er drittslenging så hvorfor leser de bloggen din i det hele tatt da ?

  63. Jeg er helt enig og støtter alle som har blitt fratatt noen! Det har på en måte kjed med meg.. Farfaren min døde på island og vi hadde ikke penger så jeg kunne ikke ta farvel eller noe jeg kunne ikke se han engang, jeg gråt i en uke og gråter av og til på nettene!!! Jeg synes syn på de som blir fratatt noen! Det er en forferdlig situasjon å være i jeg tenker på farfaren min hvær dag og det er veldig leit det som kjedde med den jenta<3 Hun må ha hatt det fælt og leit! Og er helt enig med Therese at de som skriver dritt komentarer skal skamme seg og at de ikke har et hjerte i den kroppen de er i!!! Jeg kondolerer for de som mister noen i familien!<3<3

  64. Noen folk er bare utrolig respektløse ! unnskyld meg, men dette er alvorlige ting! hvordan gidder de vikrkelig å kommentere sånt?
   Kondolerer Johanne :-/ <3

  65. Denne historien er oppdiktet. Ingen nordmenn mistet livet i terrorangrepene 9/11. Jeg synes det er skinnsykt at noen dikter opp en historie om at faren sin død.
   Denne historien er oppdiktet. Ingen nordmenn mistet livet i terrorangrepene 9/11. Jeg synes det er skinnsykt at noen dikter opp en historie om at faren sin død.
   .
   .
   .
   .
   .
   .
   .
   ..
   .
   .
   .
   .
   .

  66. Så sykt trist at det finst folk som klarer å tenke ut sånne tanker, og enda verre å utføre de 🙁 R.I.P for de som mistet livet sitt i denne forferdelige hendelsen.

  67. Denne historien er oppdiktet. Ingen nordmenn mistet livet i terrorangrepene 9/11. Jeg synes det er skinnsykt at noen dikter opp en historie om at faren sin død.
   Denne historien er oppdiktet. Ingen nordmenn mistet livet i terrorangrepene 9/11. Jeg synes det er skinnsykt at noen dikter opp en historie om at faren sin død.
   Denne historien er oppdiktet. Ingen nordmenn mistet livet i terrorangrepene 9/11. Jeg synes det er skinnsykt at noen dikter opp en historie om at faren sin død.
   Denne historien er oppdiktet. Ingen nordmenn mistet livet i terrorangrepene 9/11. Jeg synes det er skinnsykt at noen dikter opp en historie om at faren sin død.
   Denne historien er oppdiktet. Ingen nordmenn mistet livet i terrorangrepene 9/11. Jeg synes det er skinnsykt at noen dikter opp en historie om at faren sin død.
   Denne historien er oppdiktet. Ingen nordmenn mistet livet i terrorangrepene 9/11. Jeg synes det er skinnsykt at noen dikter opp en historie om at faren sin død.
   Denne historien er oppdiktet. Ingen nordmenn mistet livet i terrorangrepene 9/11. Jeg synes det er skinnsykt at noen dikter opp en historie om at faren sin død.
   Denne historien er oppdiktet. Ingen nordmenn mistet livet i terrorangrepene 9/11. Jeg synes det er skinnsykt at noen dikter opp en historie om at faren sin død.
   Denne historien er oppdiktet. Ingen nordmenn mistet livet i terrorangrepene 9/11. Jeg synes det er skinnsykt at noen dikter opp en historie om at faren sin død.
   Denne historien er oppdiktet. Ingen nordmenn mistet livet i terrorangrepene 9/11. Jeg synes det er skinnsykt at noen dikter opp en historie om at faren sin død.
   Denne historien er oppdiktet. Ingen nordmenn mistet livet i terrorangrepene 9/11. Jeg synes det er skinnsykt at noen dikter opp en historie om at faren sin død.
   Denne historien er oppdiktet. Ingen nordmenn mistet livet i terrorangrepene 9/11. Jeg synes det er skinnsykt at noen dikter opp en historie om at faren sin død.
   Denne historien er oppdiktet. Ingen nordmenn mistet livet i terrorangrepene 9/11. Jeg synes det er skinnsykt at noen dikter opp en historie om at faren sin død.
   Denne historien er oppdiktet. Ingen nordmenn mistet livet i terrorangrepene 9/11. Jeg synes det er skinnsykt at noen dikter opp en historie om at faren sin død.
   Denne historien er oppdiktet. Ingen nordmenn mistet livet i terrorangrepene 9/11. Jeg synes det er skinnsykt at noen dikter opp en historie om at faren sin død.
   Denne historien er oppdiktet. Ingen nordmenn mistet livet i terrorangrepene 9/11. Jeg synes det er skinnsykt at noen dikter opp en historie om at faren sin død.
   Denne historien er oppdiktet. Ingen nordmenn mistet livet i terrorangrepene 9/11. Jeg synes det er skinnsykt at noen dikter opp en historie om at faren sin død.
   Denne historien er oppdiktet. Ingen nordmenn mistet livet i terrorangrepene 9/11. Jeg synes det er skinnsykt at noen dikter opp en historie om at faren sin død.
   Denne historien er oppdiktet. Ingen nordmenn mistet livet i terrorangrepene 9/11. Jeg synes det er skinnsykt at noen dikter opp en historie om at faren sin død.
   Denne historien er oppdiktet. Ingen nordmenn mistet livet i terrorangrepene 9/11. Jeg synes det er skinnsykt at noen dikter opp en historie om at faren sin død.
   Denne historien er oppdiktet. Ingen nordmenn mistet livet i terrorangrepene 9/11. Jeg synes det er skinnsykt at noen dikter opp en historie om at faren sin død.
   Denne historien er oppdiktet. Ingen nordmenn mistet livet i terrorangrepene 9/11. Jeg synes det er skinnsykt at noen dikter opp en historie om at faren sin død.
   Denne historien er oppdiktet. Ingen nordmenn mistet livet i terrorangrepene 9/11. Jeg synes det er skinnsykt at noen dikter opp en historie om at faren sin død.
   Denne historien er oppdiktet. Ingen nordmenn mistet livet i terrorangrepene 9/11. Jeg synes det er skinnsykt at noen dikter opp en historie om at faren sin død.
   Denne historien er oppdiktet. Ingen nordmenn mistet livet i terrorangrepene 9/11. Jeg synes det er skinnsykt at noen dikter opp en historie om at faren sin død.
   Denne historien er oppdiktet. Ingen nordmenn mistet livet i terrorangrepene 9/11. Jeg synes det er skinnsykt at noen dikter opp en historie om at faren sin død.
   Denne historien er oppdiktet. Ingen nordmenn mistet livet i terrorangrepene 9/11. Jeg synes det er skinnsykt at noen dikter opp en historie om at faren sin død.
   Denne historien er oppdiktet. Ingen nordmenn mistet livet i terrorangrepene 9/11. Jeg synes det er skinnsykt at noen dikter opp en historie om at faren sin død.
   Denne historien er oppdiktet. Ingen nordmenn mistet livet i terrorangrepene 9/11. Jeg synes det er skinnsykt at noen dikter opp en historie om at faren sin død.
   Denne historien er oppdiktet. Ingen nordmenn mistet livet i terrorangrepene 9/11. Jeg synes det er skinnsykt at noen dikter opp en historie om at faren sin død.

  68. Hva gjør det til en ekspert på hvem som døde 9.11?! Hvem skulle finne på noe sånt?! OMG…
   Love your blogg therese!
   Love youuuu!

  69. er så enig med deg therese! og jeg kondolerer masse til jenta med denne historien<3
   og til deg som har stalka hele kommentar feltet med at det var ingen nordmenn som mista livet 9/11. Skjerp deg! det kan jo henda at faren var fra utlandet elle noe da...

  70. Det er bra at du bryr deg og at andre ikke bryr seg og virkelig tar tak i dette.. det er virkelig trist at noen i det hele tatt har sanvitighet til og kommntere noe annet når alt handler om terrorangrepet .. Jeg synes du er en veldig strekt person som holder ut alt det dritet folk skriver og sier til deg.. Dumt at noen er så svak i seg selv at det skal gå utover alle andre!
   DU er en strek person Therese! og stå på videre du er også eg forbilde for mange som leser bloggen din! 🙂

  71. det er så utrolig teit og urespektløst å kommentere kommentarer som de du nevnte i innlegget. Det som skjedde 9 .septempber og 22. juli er helt forferdelige ting, men som faktisk skjer her i verden. Jeg kondolerer til jenta med historien og til alle de pårørende og døde 9/11 2001

  72. Jeg mener absolutt ikke og være respektløs og kommmentere dette innlegget, men det var det nyeste og får bare håpe du leser dette enkle spørsmålet!
   Hvorfor har du/dere slettet innlegget som “mobbet” SophieElise?
   Utrolig rørende innlegg, du skriver bra! Stå på Therese:)
   Hilsen FAST leser!!

  73. Folk tenker bare på seg selv,hvis de personene som tenkte bare på seg selv,kanskje dem kan prøve å tenke hvis det hadde skjedd med dem. Hvis dem personene som er så dumme hadde prøvd å vært snill mot folk så kanskje folk hadde vært snille tilbake!Folk tenker på seg selv,tenk om alle folk i hele verden hadde vært sånn,da hadde jeg særiøst ikke klart meg,hater folk som tenker på bare seg selv og ikke andre,dårlig gjort.
   Stakkars jente som måtte oppleve alt det forferdelige må jeg bare si,tenk å oppleve noe sånt.kondolerer! <3

  74. Forfredelig..
   Men ingen nordmenn ble drept 11 september, hvorfor har ikke jeg fått med meg dette?
   huff..

  75. Huff, tårene bare rant ned over kinnene mine når jeg leste dette som hun jenta hadde skrevet! helt forferdelig :S

  76. Det er virkelig respektløst og dikte opp en slik historie. Og du som toppblogger burde nok være litt nøyere på og sjekke “kildene” dine. Hvis du googler, så finner du fort ut av at INGEN norske statsborgere mistet livet under terroren. I Skandinavia var det en svensk mann som ble drept, og han hadde ingen “ny kone” med. Jeg har selv mistet en kjær, og synes at du burde presisere at dette er en falsk historie. Og at dessverre så velger mange og få oppmerksomhet på måter som blir helt feil.

  77. Helt riktig Sara. Fikk sjokk når eg leste den historien, INGEN nordmenn ble drept. Tenk på de som faktisk har mistet noen.. Man finner ikke på slike ting.

  78. helt enig! det e så utrolig trist å leste.. må være så utrolig tungt for henne og alle andre som mister noen på en så urettferdig måte! føler med dem!

  79. Helt Enig! Du er så utrolig flink til å skrive sånt, når jeg leser på andres blogger ser jeg ofte at folk er sånn. Hvorfor? Det er jo egentlig bare teit..
   Håper du fortsetter med bloggen din lenge!

  80. Bra skrevet Therese! Utrolig nok er det noen som ikke bryr seg om andre, de bryde seg sikkert ikke når terrorangrepet i norge var engang. Tenk hvis en av de idiotene som kommenterer det tullet døde i terrorangrepet, skulle vi lissom ikke bryd oss vi da!

  81. Helt ufattelig hvor enig jeg er med deg Therese, du bryr deg virkelig, viser masse kjærlighet og omsorg , mens visse andre bryr seg bare om seg selv og kjærlighetsproblemer. Unnskyld meg, men det blir for dumt når det er 10.år siden noe såå trist har skjedd. Føler med deg Therese, og kondolerer. Du er en fantastisk person, virkelig!♥

  82. Hei Therese.
   Må bare fortelle deg at du er utrolig sterk og jeg ikke forstår at du holder ut med et tusener av hjernedøde lesere!
   Og du har en utrolig bra blogg, og at folk ikke bare skjønner ironien fra feks det ”fjortis” innlegget, får meg til å lure på hvor dumme folk av og til er!! Og hvorfor i helvette folk ikke bare kan gi faen i å komentere dritt som overhode ikke angår de.. enten lider folk av unormal lav IQ eller så bare MÅ folk komentere dritt! er så lei av folk som skal komentere absolutt negativt på alt! virker som noen av dere leser blogger til Therese bare for å finne feil! Uansett Therese så håper jeg at du vet at du skriver utrolig bra! Og det at du poster hva du vil å ikke hva visse lesere vil står det utrolig respekt av! og igjen SJERP DERE!

  83. Les denne siden respektløse unger som kaller dette lyving: http://www.nrk.no/nyheter/1.6912722
   Der står det at 3 nordmenn døde under hendelsen.
   Utrolig teit at faktisk DERE sier at jenta lyver. Det er teit at dere sier at Therese ikke har loket rundt på nettet for å finne ut om dette er sant. Det er bare utrolig barnslig av dere å si henne lyver! Jenta snakker sant og det er forferdelig! Kondolerer så mye Johanne, alle mine tanker går til deg å pårørende<3 Og Therese, utrolig bra at du klarer å uttrykke følelser på nettet. Tenk, det er 59 000 fjortisser som leser bloggen din. Du iblant/alltid et veldig godt eksempel for oss. Digger deg! <3

  84. Herregud! at det finst sånne vesner her i norge!, de burde ikke ha lov og bo her, tremeningen min var på utøya, det var trist men jeg kjente henne ikke så godt da…Men bra du engasjerer deg!, det smitter over på andre

  85. Det dødde ingen nordmenn i terrorangrepet i USA! Og du therese som er toppblogger burde ikke tru på noe sånn tull, så Johanne skrev!

  86. Hei bra skrevet men ennå er det noen som skriver:
   Denne historien er oppdiktet. Ingen nordmenn mistet livet i terrorangrepene 9/11. Jeg synes det er skinnsykt at noen dikter opp en historie om at faren sin død.
   Denne historien er oppdiktet. Ingen nordmenn mistet livet i terrorangrepene 9/11. Jeg synes det er skinnsykt at noen dikter opp en historie om at faren sin død.
   Denne historien er oppdiktet. Ingen nordmenn mistet livet i terrorangrepene 9/11. Jeg synes det er skinnsykt at noen dikter opp en historie om at faren sin død.terrorangrepene 9/11.
   Denne historien er oppdiktet. Ingen nordmenn mistet livet i terrorangrepene 9/11. Jeg synes det er skinnsykt at noen dikter opp en historie om at faren sin død.
   Denne historien er oppdiktet. Ingen nordmenn mistet livet i terrorangrepene 9/11. Jeg synes det er skinnsykt at noen dikter opp en historie om at faren sin død.
   Denne historien er oppdiktet. Ingen nordmenn mistet livet i terrorangrepene 9/11. Jeg synes det er skinnsykt at noen dikter opp en historie om at faren sin død.
   Denne historien er oppdiktet. Ingen nordmenn mistet livet i terrorangrepene 9/11. Jeg synes det er skinnsykt at noen dikter opp en historie om at faren sin død.
   Denne historien er oppdiktet. Ingen nordmenn mistet livet i terrorangrepene 9/11. Jeg synes det er skinnsykt at noen dikter opp en historie om at faren sin død.
   Denne historien er oppdiktet. Ingen nordmenn mistet livet i terrorangrepene 9/11. Jeg synes det er skinnsykt at noen dikter opp en historie om at faren sin død.
   Denne historien er oppdiktet. Ingen nordmenn mistet livet i terrorangrepene 9/11. Jeg synes det er skinnsykt at noen dikter opp en historie om at faren sin død.
   Denne historien er oppdiktet. Ingen nordmenn mistet livet i terrorangrepene 9/11. Jeg synes det er skinnsykt at noen dikter opp en historie om at faren sin død.
   Denne historien er oppdiktet. Ingen nordmenn mistet livet i terrorangrepene 9/11. Jeg synes det er skinnsykt at noen dikter opp en historie om at faren sin død.
   Denne historien er oppdiktet. Ingen nordmenn mistet livet i terrorangrepene 9/11. Jeg synes det er skinnsykt at noen dikter opp en historie om at faren sin død.
   Denne historien er oppdiktet. Ingen nordmenn mistet livet i terrorangrepene 9/11. Jeg synes det er skinnsykt at noen dikter opp en historie om at faren sin død.
   Denne historien er oppdiktet. Ingen nordmenn mistet livet i terrorangrepene 9/11. Jeg synes det er skinnsykt at noen dikter opp en historie om at faren sin død.
   Denne historien er oppdiktet. Ingen nordmenn mistet livet i terrorangrepene 9/11. Jeg synes det er skinnsykt at noen dikter opp en historie om at faren sin død.
   Denne historien er oppdiktet. Ingen nordmenn mistet livet i terrorangrepene 9/11. Jeg synes det er skinnsykt at noen dikter opp en historie om at faren sin død.
   Denne historien er oppdiktet. Ingen nordmenn mistet livet i terrorangrepene 9/11. Jeg synes det er skinnsykt at noen dikter opp en historie om at faren sin død.
   Denne historien er oppdiktet. Ingen nordmenn mistet livet i terrorangrepene 9/11. Jeg synes det er skinnsykt at noen dikter opp en historie om at faren sin død.
   Denne historien er oppdiktet. Ingen nordmenn mistet livet i terrorangrepene 9/11. Jeg synes det er skinnsykt at noen dikter opp en historie om at faren sin død.
   Denne historien er oppdiktet. Ingen nordmenn mistet livet i terrorangrepene 9/11. Jeg synes det er skinnsykt at noen dikter opp en historie om at faren sin død.
   Denne historien er oppdiktet. Ingen nordmenn mistet livet i terrorangrepene 9/11. Jeg synes det er skinnsykt at noen dikter opp en historie om at faren sin død.
   Denne historien er oppdiktet. Ingen nordmenn mistet livet i terrorangrepene 9/11. Jeg synes det er skinnsykt at noen dikter opp en historie om at faren sin død.
   Denne historien er oppdiktet. Ingen nordmenn mistet livet i terrorangrepene 9/11. Jeg synes det er skinnsykt at noen dikter opp en historie om at faren sin død.
   Denne historien er oppdiktet. Ingen nordmenn mistet livet i terrorangrepene 9/11. Jeg synes det er skinnsykt at noen dikter opp en historie om at faren sin død.
   Denne historien er oppdiktet. Ingen nordmenn mistet livet i terrorangrepene 9/11. Jeg synes det er skinnsykt at noen dikter opp en historie om at faren sin død.
   Denne historien er oppdiktet. Ingen nordmenn mistet livet i terrorangrepene 9/11. Jeg synes det er skinnsykt at noen dikter opp en historie om at faren sin død.
   Denne historien er oppdiktet. Ingen nordmenn mistet livet i terrorangrepene 9/11. Jeg synes det er skinnsykt at noen dikter opp en historie om at faren sin død.
   12.sep.2011, 16:12
   DET ER SÅ DØLT DE SOM SKRIVER DETTE DE ER DUSTER!!
   DETTE VAR MIN MENING:::::::

  87. Flott at du tok det opp Therese, du er et fantastisk menneske. Ser virklelig opp til deg. jeg er 13år:)

  88. JEG BRYR MEG! jeg fatter ikke at folk kan være så hjerteløse og ikke bry seg for dem som har det vondt!!! jeg begynner å gråte inni meg.
   + elsker bloggen din <3

  89. Det der var bare syykt bra sagt og skrevet, Therese!! Du er virkelig en person som mange ser opp til, og du burde være stolt av deg selv : ) Du er en fantastisk bra person! <3
   -Rip, alle som har mistet sine kjære i den forferdelige ulykken for ti år siden.. 🙁 jeg føler med dere!

  90. Du er høyt respektert av meg, Therese! Sykt herlig jente, sier nå jeg! Beste innlegget jeg har lest på lenge! Du har et varmt og kjærlig hjertet, ta vare på det.

  91. Jeg ble født i 1998, og kjente mine foreldre i ca 2 år før de begge mistet sitt liv under terror angrepene. I tilleg til mitt lille søsken som var i magen til mamma da hun døde. Jeg er halvt Amerikansk og halvt norsk og har aldri virkelig kjent foreldrene mine. Det er rart å ikke ha foreldre, og ikke kjenne dem, og ikke huske noe fra dem. Og jeg syntes det er sykt at noen kommenterer så unødvendig. Det er sikkert ikke bare jeg som blir rørt av det, men også Johanne og mange andre.
   Jeg føler med alle som har mistet livet sitt og mistet sine nære for 10 år siden.

  92. Vet du hva det aller værste er Therese? At det kommer slike kommentarer på dette innlegget også…. Folk eier ikke skam eller sosial inteligens. Skjønn litt da folkens !!!!!

  93. Utrolig sterk historie, og kjempebra skrevet, Therese. Men jeg tror ikke at noen norske døde under angrepene?

  94. Utroli rørende!
   ((Dette har ikke noe med dette å gjøre men anbefaler du macbook pro eller macbook air?))

  95. Hei, jeg elsker å lese bloggen din, det er ikkje rart du ligger på førsteplass, for det fortjener du. Du tar opp saker/ting som virkelig har mening og betyr noe, i motsetning til andre blogger. Jeg bryr meg, og alle må stå i sammen om sorgen for å redusere smerten. Det er bra at du skrivet tilbake til de som ikke bryr seg!

  96. Jeg syns det er utrolig flott at du bryr deg om de positive leserne dine! Først så må jeg si at jeg er fast leser av bloggen din, og for det andre.. Så er jeg UTROLIG enig med deg. Jeg blir så utrolig provosert av alle de negative kommentarene som kommer av ingen grunn bare pga. du gjorde en liten feil, eller noe annet. Stå på videre Therese, og til henne som mistet sin far i ulykken i 2001!

  97. Hei, helt enig med deg noen mennesker er bare teite. OG de fleste er nok sjalue på deg. Du er en inspirasjon for mange, du er så flink til å ignorere det frekke og teite ting folk skriver 😀
   Jeg har lest bloggen din fra starten, og jeg elsker ærligheten din ! Stå på Therese .

  98. Ånei, Så Trist ! Begynner Nesten å Gråte Selv D’:
   Jeg Har Ikke Mistet Familie Eller Venner i Terrorangrep, Men Mistet Onkelen Min Etter Kreft i 8 Måneder. Han Døde 17 Mai 2011 D’:

  99. Har du alltid noe negativt å si Therese? kan du ikke respektere at folk sier og gjør akuratt hva de vil. Det er du som må roe deg ned her, ikke leserne

  100. Fy søren therese.
   De som sier at du ikke er et bra forbilde burde virkelig tenke om igjen. Du har jo et så stort hjerte, jeg skjønner ikke hvordan de kan gå glipp av det. Du skriver så fint, og det du skriver gir virkelig mening. Ja du kan kødde deg noen ganger men når du er seriøs viser du en virkelig fin side av deg selv. Tusen takk for at du gir så mange jenter et godt forbilde. Håper du fortsetter å blogge lenge.

  101. Den dagen har ikke påvirket meg på noen måte, jeg 6 år og i Syden på den dagen så jeg forstod ikke mye. Men i etter tid så kan jeg ikke si noe om det bortsett fra at jeg kondolerer til alle de som mistet livet eller som mistet noen de var glad i 🙂

  102. Vet hvordan det føles for Johanne jeg har og så følt det lit sonn før jeg bor ikke hos foreldrene mine men kan forsat trefe de, men vis jeg ikke fikk vite at jeg ikke fikk se faren min eller mammaen min så har jeg vært lei meg. Og vis noen skriver at så tykt kommentar så blir jeg veldig lei meg så vis du ikke vet hvordan det er å miste noen så drit å skrive sånt TAKK FOR MEG!

  103. Denne historien er oppdiktet. Ingen nordmenn mistet livet i terrorangrepene 9/11. Jeg synes det er skinnsykt at noen dikter opp en historie om at faren sin død.
   Denne historien er oppdiktet. Ingen nordmenn mistet livet i terrorangrepene 9/11. Jeg synes det er skinnsykt at noen dikter opp en historie om at faren sin død.
   Denne historien er oppdiktet. Ingen nordmenn mistet livet i terrorangrepene 9/11. Jeg synes det er skinnsykt at noen dikter opp en historie om at faren sin død.terrorangrepene 9/11.
   Denne historien er oppdiktet. Ingen nordmenn mistet livet i terrorangrepene 9/11. Jeg synes det er skinnsykt at noen dikter opp en historie om at faren sin død.
   Denne historien er oppdiktet. Ingen nordmenn mistet livet i terrorangrepene 9/11. Jeg synes det er skinnsykt at noen dikter opp en historie om at faren sin død.
   Denne historien er oppdiktet. Ingen nordmenn mistet livet i terrorangrepene 9/11. Jeg synes det er skinnsykt at noen dikter opp en historie om at faren sin død.
   Denne historien er oppdiktet. Ingen nordmenn mistet livet i terrorangrepene 9/11. Jeg synes det er skinnsykt at noen dikter opp en historie om at faren sin død.
   Denne historien er oppdiktet. Ingen nordmenn mistet livet i terrorangrepene 9/11. Jeg synes det er skinnsykt at noen dikter opp en historie om at faren sin død.
   Denne historien er oppdiktet. Ingen nordmenn mistet livet i terrorangrepene 9/11. Jeg synes det er skinnsykt at noen dikter opp en historie om at faren sin død.
   Denne historien er oppdiktet. Ingen nordmenn mistet livet i terrorangrepene 9/11. Jeg synes det er skinnsykt at noen dikter opp en historie om at faren sin død.
   Denne historien er oppdiktet. Ingen nordmenn mistet livet i terrorangrepene 9/11. Jeg synes det er skinnsykt at noen dikter opp en historie om at faren sin død.
   Denne historien er oppdiktet. Ingen nordmenn mistet livet i terrorangrepene 9/11. Jeg synes det er skinnsykt at noen dikter opp en historie om at faren sin død.
   Denne historien er oppdiktet. Ingen nordmenn mistet livet i terrorangrepene 9/11. Jeg synes det er skinnsykt at noen dikter opp en historie om at faren sin død.
   Denne historien er oppdiktet. Ingen nordmenn mistet livet i terrorangrepene 9/11. Jeg synes det er skinnsykt at noen dikter opp en historie om at faren sin død.
   Denne historien er oppdiktet. Ingen nordmenn mistet livet i terrorangrepene 9/11. Jeg synes det er skinnsykt at noen dikter opp en historie om at faren sin død.
   Denne historien er oppdiktet. Ingen nordmenn mistet livet i terrorangrepene 9/11. Jeg synes det er skinnsykt at noen dikter opp en historie om at faren sin død.
   Denne historien er oppdiktet. Ingen nordmenn mistet livet i terrorangrepene 9/11. Jeg synes det er skinnsykt at noen dikter opp en historie om at faren sin død.
   Denne historien er oppdiktet. Ingen nordmenn mistet livet i terrorangrepene 9/11. Jeg synes det er skinnsykt at noen dikter opp en historie om at faren sin død.
   Denne historien er oppdiktet. Ingen nordmenn mistet livet i terrorangrepene 9/11. Jeg synes det er skinnsykt at noen dikter opp en historie om at faren sin død.
   Denne historien er oppdiktet. Ingen nordmenn mistet livet i terrorangrepene 9/11. Jeg synes det er skinnsykt at noen dikter opp en historie om at faren sin død.
   Denne historien er oppdiktet. Ingen nordmenn mistet livet i terrorangrepene 9/11. Jeg synes det er skinnsykt at noen dikter opp en historie om at faren sin død.
   Denne historien er oppdiktet. Ingen nordmenn mistet livet i terrorangrepene 9/11. Jeg synes det er skinnsykt at noen dikter opp en historie om at faren sin død.
   Denne historien er oppdiktet. Ingen nordmenn mistet livet i terrorangrepene 9/11. Jeg synes det er skinnsykt at noen dikter opp en historie om at faren sin død.
   Denne historien er oppdiktet. Ingen nordmenn mistet livet i terrorangrepene 9/11. Jeg synes det er skinnsykt at noen dikter opp en historie om at faren sin død.
   Denne historien er oppdiktet. Ingen nordmenn mistet livet i terrorangrepene 9/11. Jeg synes det er skinnsykt at noen dikter opp en historie om at faren sin død.
   Denne historien er oppdiktet. Ingen nordmenn mistet livet i terrorangrepene 9/11. Jeg synes det er skinnsykt at noen dikter opp en historie om at faren sin død.
   Denne historien er oppdiktet. Ingen nordmenn mistet livet i terrorangrepene 9/11. Jeg synes det er skinnsykt at noen dikter opp en historie om at faren sin død.
   Denne historien er oppdiktet. Ingen nordmenn mistet livet i terrorangrepene 9/11. Jeg synes det er skinnsykt at noen dikter opp en historie om at faren sin død.
   Det er mange kilder som kan bekrefte det, blant annet: http://en.wikipedia.org/wiki/Casualties_of_the_September_11_attacks

  104. Utrolig bra skrevet ! =)
   Jeg kjenner også at jeg blir utrolig irritert når folk kommer med sånn kommentarer!
   Til deg som har kommentert over: Hvis du ikke bryr deg så trenger du faktisk ikke kommentere det! Alt på wikipedia er ikke sant, tro det eller ei!
   Jeg kunne mistet broren min i sommer-glad for at det gikk fint… Men om jeg hadde fått sånne kommentarer at jeg ikke har noen grunn til å bli lei meg, tror jeg at det hadde klikket for meg! For jeg tenker ikke bare på meg selv, jeg tenker på alle de andre som mistet noen du var glad i! Enig med deg Therese ! <3

  105. TIL MAREN
   SØK LITT RUNDT PÅ INTERNETT OG DU VIL FORT FINNE UT AV AT INGEN NORDMENN DØDE I 9/11 ANGREPENE. VI SOM ER GAMMLE NOK TIL Å HUSKE NOE AV DET SOM SKJEDDE I 2001, HUSKER AT DET BLE SAGT AT INGEN NORDMENN DØDE!!!!!!!!!
   SØK LITT RUNDT PÅ INTERNETT OG DU VIL FORT FINNE UT AV AT INGEN NORDMENN DØDE I 9/11 ANGREPENE. VI SOM ER GAMMLE NOK TIL Å HUSKE NOE AV DET SOM SKJEDDE I 2001, HUSKER AT DET BLE SAGT AT INGEN NORDMENN DØDE!!!!!!!!!
   SØK LITT RUNDT PÅ INTERNETT OG DU VIL FORT FINNE UT AV AT INGEN NORDMENN DØDE I 9/11 ANGREPENE. VI SOM ER GAMMLE NOK TIL Å HUSKE NOE AV DET SOM SKJEDDE I 2001, HUSKER AT DET BLE SAGT AT INGEN NORDMENN DØDE!!!!!!!!!

  106. Hun jenten som skrev det til deg, var hun norsk? Var de som døde norsk? For det står nemlig INGENTING om noen norske som døde i 9/11, og hvis noen norske hadde dødd der hadde det nok blitt skrevet en god del om i medier. Det er ekkelt og forestille seg det, men det er mange som lyger om mange forskjellige saker fordi de vil ha oppmerksomhet, empati og sympati. Men for all del, kanskje jeg har feil, men jeg har søkt på nettet om norske har dødd der, men ingenting har komt opp.

  107. TIL HENNING: Hvordan kan du si at dette var oppdiktet? Hvor har du fått vite det fra? Wikipedia kanskje?.. Isåfall, hvordan kan wikipedia, eller hvor enn du har hørt det fra, vite at kanskje èn normann døde? Nei, jeg syns det er frekt å si det rett å slett. hvordan kan du si til Johanne, hun som skrev DEN kommentaren, at det var oppdiktet? hva faaen?! Tror du hun dikter opp alt det der? Hun beskriver i detaljer, at farmoren hennes sto på baderommet, moren i stua med telefonen inntil øret, gråtene.. Serriøst, da kan man nesten ikke si at det er diktet opp, og helt feil. Skjerp deg Henning..
   Eller utrolig bra skrevet Therese, elsker innleggene du poster, du er umotstålig flink! 🙂

  108. For en utrolig trist hendelse…, jeg synes det er helt forferdelig at vi mennesker skal miste våre nære og kjære pga. disse forbaskede terroristene! Jeg blir bare sint av å tenke at de faktisk vil gjøre noe sånt mot andre mennesker..
   Og enda en ting jeg IKKE forstår, er at andre gidder å si noe så TEIT og ufølsomt som : “Hvem faen bryr seg? Jaha, visste dere at 17 000 barn dør av sult hver eneste dag?” de kan heller bare la være å skrive noe sånt og i stede holde det for seg selv! ha i det minste respekt for andre !
   Jeg synes det er så utrolig bra at du støtter andre som har hatt sånne tøffe ting som skjer med dem ♥

  109. til alle dere som sier at det ikke var sant! Faren miin var fra utlandet. Og jeg er adoptert. Jeg bryr meg ikke til alle dere som sier at dette ikke var sant, for jeg vet at det er sant(selv om jeg kunne gitt mitt eget liv for at det ikke var det) og det er det som betyr noe.! Tusen takk til alle som kondolerer ! Det betyr mer enn dere kunne forestille dere. Og takk therese for at du er så støttende. Og til dere som mente jeg ikke snakket sant. Tror ikke dere jeg kan på oppmerksomhet når jeg vil. Jeg hadde aldri kunnet lyve om noe sånt. Jeg skulle ønske det ikkke var sant, men det er det og nå kommer barnet mitt til vokse opp uten sin ekte bestefar.. men takke therese og alle andre som kondoler:) Jeg kommer til og ta med meg hver komentar av de som kondoler . Takk!!

  110. Herregud, dere som sier det er oppdiktet vet jo ingenting om hva som skjedde, og som hun kommenterte her så var hun adoptert, og faren var fra utlandet. Jeg kjenner henne ikke, men jeg har forsatt nok respekt til å ikke begynne og anklage henne for å lyge. Blir så irritert over folk som snakker/skriver før de tenker.
   Kondolerer så masse til johanne som mistet faren sin i tragedien!

  111. Kondolere Johanne < 33. Eg veit kordan du føler deg.. mistet eit søskenbarn på julaften og ei bestemor førr,, eg føler med deg !!

  112. Jeg kjenner jeg blir drit sint og flau på andres vegner når de sier at de ikke bryr seg om de som mister livet på en slik grusom måte! Du fikk alt fram jævlig godt, og jeg tror nå at de som har kommentert frekt har dårlig samvittighet!! Du er egentlig jævlig smart og får ting rett fram! Det er bra at så mange bryr seg, det gleder å se 🙂

  113. Jeg har desverre hardt for å tro at denne historien er sann, ingen norske statsborgere omkom under 11. September angrepene! Dessuten mener jeg at en 22 åring ikke ville skrevet så utrolig usammenhengende.. Er dette oppdiktet er dette det mest respektløse jeg har sett på lenge!! Nesten 3000 mennesker døde, dette er ikke noe å tulle med!!
   Hvis denne historien derimot skulle vise seg å være sann synes jeg oppriktig synd på denne familien som mistet sine kjære!

  114. “Hvem faen bryr seg? Jaha, visste dere at 17 000 barn dør av sult hver eneste dag?” hva i heeelvete er problemet?! jeg kjenner jeg blir så forbanna at det koker inni meg når det bor slike mennesker i mitt eget land! hvem faen som bryr seg.. nei man kan vel si at bortimot OVER halve verden bryr seg! om denne personen synes det er så trist at barn dør av sult så burde han/hun til helvete vise omsorg og respekt ovenfor terrorangrep der så mange dør av ondskapsfulle jævler som gjør det for at familien skal være stolt. vil fortelle den dritten at han/hun kan dra til helvete og redde de 17 000 fattige og sultne barna med en gang!! kanskje du kan vise mer respekt og medfølelse for andre da, hvis det noen gang kan være mulig! forbanna iddiot.

  115. Bra skrevet 🙂
   Folk tenker at det dør så mange, så da her det ingenting å si om flere dør unødvendig? WTF!?

  116. Et fantastisk flott innlegg av deg dette! Antakelig det beste du noen gang har skrevet! Du er opprørt, og da skriver man oftest best. Din harme er ærlig og rett på sak. Ingen tvil om at du er Norges beste blogger!
   Syns forresten “pårørt” var et flott ord og bør legges inn i ordboka. Det er lov å lage nye ord. Alle som behersker skrivekunsten gjør det, bare fortsett du!

  117. Dette var skikkelig fint skrevet! Jeg ble skikkelig rørt da jeg leste alt i dette inlegget. Jeg vil si ærlig at dette er det fineste jeg har lest! Og det er ikke noe jeg bare sier.!

  118. Det er så utrolig respektløst av folk! Jeg vil tro at de fleste bryr seg innerst inne, men skal leke !”kule og kalde” over nettet, utrolig tragisk spør du meg! Er veldig enig i alt du sier! Det er veldig viktig og vise at man bryr seg, man kommer ikke langt uten.. Jeg føler vedlig med denne jenta som mistet faren sin på en så utrolig vond måte. Jeg var på utøya den 22.juli da det grusomme skjedde, så jeg blir utrolig irritert og sint over folk som ikke bryr seg! hva faen er vitsen? Men ville også si at jeg liker bloggen din utrolig godt stå på videre :-)!

  119. Jeg skjønner hva du mener! Folk kommenterer dritt fordi de er sjalue! du må aldri føle deg truet til å slette bloggen eller slutte, fordi du har et godt hjerte og du er langt ifra ego, du tenker masse på andre! Du er en fantastisk person ( som jeg har skjønt bare pga en blogg) du er mitt forbilde! Alltid når jeg logger på pc, går jeg rett inn på bloggen din, jeg får så mye innspiratisjon! Bare drit i de stygge kommentarene og bli glad av alle de fine og de som vil støtte deg i alt!

  120. Jeg er absolutt enig i det du sier, Therese. Syns det er utrolig dumt at folk som ikke har peiling på hva de snakker om kommenterer og slenger dritt. MEN så vidt jeg vet så var det ingen nordmenn som døde 9/11, i hvertfall ikke i terrorangrepet i NY. Det var jo mennesker fra 90 forskjellige kontinenter i verden, men ingen fra Norge som jeg kan huske. Jeg ville ha trodd at det da ville ha stått i media i de siste dagene, om nordmenn som hadde mistet sine nære og kjære. Men hvis inlegget fra personen er sant, så kondolerer jeg på det sterkeste! 🙂

  121. kunne virkelig ikke blitt mer enig i det du sa! fy faen til en respektøs drittkjerring, hva er det med folk? ALLE ANDRE MED ET HJERTE BRYR SEG!! blir så sinnsykt provosert. og det å komme med usaklige ting som å rette på deg osv, hva faen? JÆVLA IDIOTER, HVA ER DET MED DERE. skaff dere et liv, seriøst.
   hvil i fred alle som mistet livet <3

  122. Faen ! Jeg skjønner ikke koffer folk skal være så fuckings respektløs ! Herregud for noen drittsekk ! dere vet at de døde mange fra den angrepet !Og tenkt hvis du mistet en fra din familie og andre går rund og sier ” hvem faen bryr seg til deg ” hadde du ikke vært jævla lei deg ! faen skjerp dere altså !

  123. Hei!
   jeg syns det er sykt trist alt som har skjedd, men vil bare fortelle en ting..
   mamma leser en bok som heter Sov mitt lille Norge, og i den boken står det hva som virkelig skjedde 9 september.
   President Bush hadde planlagt hele greia. Han var midt i en rettsak for et eller annet han hadde gjort og derfor ville han at noe annet enn det skulle være i fokus. men det er ikke bare det som skjedde. Twin towers skulle rives uansett siden det var noen giftige greier i veggene, og hvis de bare hadde rivet dem hadde dem måtte brukt mange milliarder kroner på det noe de ikke hadde tror jeg.
   Derfor fikk bush det til å se ut som om det var noen folk som hadde planlagt det pga religiøse meninger (ellerno).
   For hvis du tenker over det kan ikke bygningene bare falt rett ned pga 2 fly som kjørte inn i det, da hadde bygningene antagelig veltet, men de bare datt rett ned og grunnen er fordi de hadde satt bomber i veggene sånn at de datt rett ned.
   jeg er veldig dårlig til og forklare, men ja det var hvertfall det som sto i boken.
   og det syns jeg er helt utroolig dårlig gjort at de skal ta livet av såå utrolig mange mennesker fordi dem ikke hadde råd eller ikke ville betale (er ikke helt sikker på hva det var)
   er ikke 100% sikker på at alt jeg sa er riktig men det var ihvertfall det mamma hadde lest i boken.

  124. Til en uten navn.. :S :
   Har tanken om at han kanskje ikke var norsk falt innom deg?! Jeg vet ikke, men hun sa ikke noe om det heller. Det er så respektløst av deg! Det er som om du roter i andre sitt privatliv! Og du trenger i alle fall ikke å kommentere hvis du har noe så dumt å skrive som det!

  125. Therese, jeg vil bare si deg hvordan jeg ser på deg. Du er modig og tar noen ting lettere enn andre og andre ting tungt, du er kjempe vakker både inne og utsiden. Du er kjempe flink å skrive på bloggen din. Du er din egen person, du kan være litt overflatisk og egen, litt sta. Men du bryr deg om andre som ikke er som deg. Du er så utrolig vakker og sier din egen mening, og i norge kan alle si SINE meninger. THERESE, husk dette, det er tusenvis som vil hakke og slå deg ned, men det er milionvis som vil hjelpe deg og se deg skinne. Ja, vi er alle sjalu og vil være frekk. Men verden er bare sånn, men husk at vi som støtter deg er her. Det er flere positive enn negative, noen av de negative er bare litt store, men flertalle i positive er bedre. Love u, Klem og hilsner fra din støtte :*

  126. utrolig bra skrevet therese, du kunne ikke ha hatt mer rett!
   Mine tanker går til alle pårørende! <3

  127. Hvem faen bryr seg??hvordan går det an og skrive det? den personene er i så fall veeldig OND!! Da trerrorsngrepet i norge skjedde, var jeg i sverige,og etter jeg har spist så går jeg opp til en jeg kjenner som heter andreas og de andre vennene mine,også spør jeg “hvorfor er dere så triste?” og jeg visste ikke at det hadde skjedd. Også sier han”har du ikke hørt eller sett hva som har skjedd i oslo??” Da svarer selvfølgelig jeg”nei” også forklarer han meg hva som hadde skjedd, og jeg ble kjempe redd!Jeg og Marte(den ene veninna mi i sverige) satt og så på tv nesten hele tiden! senere når jeg skulle dra hjem,begynte jeg og gråte fordi jeg var redd for hva som kommer til å skje og hva folk kommer til og snakke om (og kanskje kalle folk). Det er en god stund siden, men jeg lurer på hva DU TCMN mener om det som Skjedde i Olso??

  128. Kjære naive tenåringer…
   Johanne har diktet opp en meget usannsynlig historie, i hvertfall mtp. at:
   A) Ingen nordmenn omkom 11/9.
   B) …”de skulle bare se på tårnene”. Vel, WTC hadde ikke åpnet for publikum enda, hadde det vært tilfelle hadde nok dødstallet vært MYE høyere.
   Så les litt historiebøker, dere som knapt var født da det skjedde. Dere uttaler dere fryktelig bombastisk om en dag dere tydeligvis ikke vet noe om.

  129. Jeg er enig… folk burde vise litt hensyn til døden, en dag for kanskje 1 år siden eller noe sånt sa søstra mi “en jeg kjenner har mistet en veldig god venninde, hun ble påskjørt av et tåg i fylla, venninden overlevde, men hun så på at hun døde” Jeg sa bare “Jaja…” Nå angrer jeg sykt på dette… For 3 uker døde moren min, hun hadde en tøff tid og klarte ikke og leve lenger, så hun tok livet sitt 🙁
   uansett, da jeg fikk vite dette kjønte jeg at man ikke skal tulle med døden, fordi folk har det sykt vondt når noen nære venner eller nær familie dør, jeg skal aldri tulle med dette eller svare sånn igjen, vennene mine har hjulpet meg og støttet meg igjennom denne tida, og det er jeg så takknemlig for! Og jeg og søstra mi savner henne noe sykt, men man må gå videre, men man burde ihvertfall ikke tulle med det at folk dør… Ihvertfall ikke i terrorsaker osv! Det er alvorlig og sårt, viss noen kommer der og tuller med det blir det jo bare værre for de pårørende…
   Jeg er 12 år, og søstra mi er 17 så vi tokk dette veldig hart i tilleg til at kjærsten til søstra mi kjente noen som døde på utøya, dette var helt forferdelig! Uansett så er jeg enig med deg ihvertfall!
   Elsker bloggen din.
   -Kristiane <3

  130. Hei 🙂 Jeg er helt enig i deg, og skrev senest i dag et innlegg om spamming av andres blogger, og dette med å vise omtanke og respekt for noe som andre har laget (for en blogg er jo tross alt noe egenlagd) Vel og merke har jeg i dette innlegget vært krass mot konkurranser i tillegg, mye fordi enkelte av de som driver konkurranser, spammer andres blogger med linker til denne, uten å tenke over hva slags innlegg de egentlig kommenterer, eller hva det dreier seg om. Et typisk eksempel er å skrive “Fin blogg, jeg har konkurranse etc. etc.” under et blogginnlegg om angst og depresjon.
   Hvis du leser innlegget (hvilket er fullstendig valgfritt) vil du nok reagere på noe av humoren og sarkasmen som jeg bruker for å vekke folks oppmerksomhet rundt temaet, men samtidig er det fullt og helt et innlegg skrevet i dypeste alvor, rettet mot all form for spamming.
   Døden er en ting som ikke kan beskrives i ord, alltid. Døden kan være en befrielse for et gammelt menneske som har levd et langt og herlig, innholdsrikt liv, men et mareritt for en ung gutt eller jente, mann eller kvinne, som hadde hele fremtiden foran seg. Døden og sorgen som kommer etterpå, skal tas på alvor, og selv om latter for mange virker ulovlig i den mørkeste stund, så er det også mulig å le litt, uten å virke respektløs. Likevel, og her kommer mitt poeng: Dumme, impulsive, frekke kommentarer rundt dette, er veldig uheldig, og enda mer uheldig er det fordi man er ekstra sårbar i en sorgprosess/sjokkfase. Jeg vet dette veldig godt, fordi jeg mistet søsteren min på tragisk vis for 11 år tilbake.
   Jeg håper folk leser innlegget ditt med forståelse, og tar dette med seg videre. Takk for at du delte det med oss 🙂

  131. Det er bra at du bryr deg det gjør jeg også ! Det er en god grunn til at du har den mest leste bloggen <3

  132. herregud, det er så tragisk, trist og helt ubeskrivelig å høre slike historier. På samme måte som jeg er utrolig glad for at folk meddeler slikt! Støtter dem, bryr meg om dem. Kondolerer! Du er en dyktig blogger Tcmn! :’)

  133. HEi! Forstår helt hva du mener! Noen mennesker er så såå respetløse… men du burde skjekke opp litt før du legger ut en historie so mdu har fått på mail el. lignende… I historien virket det som faren og stemoren var norske, eller? Ingen nordmenn ble drept under terrorangrepene i usa 11.09.01….

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg