“skjønnhetsuke”

Hei!

Sitter egentlig bare og venter på at Fristet skal begynne klokken 22, på TV3. Utrolig bra program syns jeg, er alltid spennende å se på hvilke fristelser de blir utsatt for. Nå vil jeg også bare informere om en ting. Ser dere denne haugen med ting? Ja – den på bildet under. Se nøye!

Det har seg nemlig sånn at dette er nesten bare sminke, hudpleieprodukter og hårprodukter. Hele denne uken vil jeg poste et innlegg daglig med noe av dette i hvert innlegg. Første innlegget får dere allerede i kveld rett før jeg legger meg. Jeg lager en ny kategori som heter “skjønnhetsuke” der jeg legger alle disse innleggene.

Alt jeg blogger om denne uken er sponset av makestyle.no – og for meg er det valgfritt å skrive om det, jeg skriver selvfølgelig som vanlig mine 100 % ærlige meninger og jeg får IKKE betalt for å skrive om det. Kun selveste produktene, og jeg velger bare ut de jeg selv liker. Jeg har selvfølgelig testet ut produktene en stund før jeg skriver om de!

Dere vil blant annet få lese om sminke, koster, løsvipper, hårprodukter og stylingredskaper, hårfjerning, negler and so on. En haug av skjønnhetstips for å si det sånn! Jeg selv syns dette er utrolig morsomt, og jeg elsker å skrive om produkter. Gleder du deg? Hva synes du om det?
 

92 kommentarer

Siste innlegg