lulu’s sminkevesker

// skjønnhetsuke (vet at det er en veldig lang omtale, men jeg liker å beskrive det nøye til dere)

Jeg har fått tilsendt to sminkevesker fra makestyle av merket Lulu’s. Begge er selvfølgelig rosa, som passer perfekt til å ha sminke i. Først og fremst litt nerdefakta om sminkeveskene: Alle Lulu’s sminkemapper er laget av PU som ofte er belagt på ekte skinn eller høykvalitets canvas. Dette stoffet er nedbrytbart. Merket Lulu’s er norsk og er laget av norske designere.

Det første jeg la merke til med sminkeveskene var at de så veldig eksklusiv ut – og da mener jeg veldig. Glidelåsene var ordentlig, og “gull”belagt. Veldig gode glidelåser, har ikke kilt seg fast en eneste gang iløpet av tiden jeg har brukt de. Veskene er også store og rommer mye, og har lommer innvendig. Stoffet utenpå, som minner om skinn, blir ikke skittent så den holder seg ren.

Først skal jeg vise dere den lille sminkevesken, denne er dessverre utsolgt i rosa, men du får den i en litt større størrelse i samme farge. Hvis du vil ha akkurat den lille i den størrelsen jeg har får du den i både svart og brun. Jeg likte veldig godt den lille, det blir den som kommer til å være i vesken min. Den er lang nok til at koster og maskaraer passer nedi uten å måtte ligge på skrå og at hårene på kostene blir ødelagt. I tillegg er det to mindre lommer der du kan ha singelnåler, øyenbrynsblyanter etc. 
svart i liten størrelse     ////     brun i liten størrelse
ikke avbildet: rosa i mellom størrelse    
////    svart i mellom størrelse    ////    brun i mellom størrelse


Fine glidelåser!


Disse to lommene på hver sin side.

Så har vi den store sminkevesken. Denne er som en stor toalettmappe, med to rom. Det øverste er veldig, veldig praktisk. Her oppbevarer jeg koster, favorittmaskaraen min osv. Det er også en lomme i det øverste rommet hvor jeg oppbevarer hårstrikk, singelnåler, hårklyper osv. På den måten har jeg alt på plass! Det nederste rommet har jeg all sminken min. Veldig praktisk å ha det samlet på en plass, for du bruker jo ikke å ta med deg absolutt all sminken du har i vesken når du skal på skolen eller noe. Det er to store lommer i det nederste rommet, her oppbevarer jeg vippelim, neglelim, løsvipper osv.

rosa stor sminkeveske    ////    svart stor sminkeveske    ////    brun stor sminkeveske


Lommen i det øverste rommet.


Se så praktisk! Nå holder kostene seg fine og rene, og jeg mister aldri favorittmaskaraen min.


Det nederste rommet. Dette er veldig stort! Jeg har plass til masse sminke, og i tillegg kan jeg putte den lille sminkevesken inni her og enda ha plass til overs. Love it!


Disse to lommene på siden, du kan ha hva du vil her.

Bare for å nevne det, så skal Lulu’s slutte å selge rosa sminkevesker. De skal heller selge i andre farger, så hvis du vil ha rosa så er du nødt å skynde deg for å få tak i det. Makestyle selger bare de de har igjen, for de får ikke flere på lager. Førstemann til mølla 😉

107 kommentarer

Siste innlegg