hårfjerning

// skjønnhetsuke

Fikk med meg at de fleste ønsket hudtips, men har ikke fått noen spesielle hudprodukter og jeg er heller ikke den rette personen til å gi hudtips. Får kanskje 3 kviser i året, og thats itt liksom. Så da viser jeg heller hva jeg bruker til å fjerne hår på legger, under armene, bikinilinja og ja – der jeg føler for rett og slett 😉 Produktene jeg bruker har jeg fått hos makestyle.no

De gangene jeg har dårlig tid og allerede er i dusjen bruker jeg bare høvel, men foretrekker helst å bruke enten voks strips eller denne “Roll-On hair remover”. Begge deler er veldig smart og veldig lettvint. 

Voks stripsene kommer i en pakke med 12 dobbeltstrips, altså 24 til sammen. Det som er positivt med denne er at det blir ikke noe gris som med vanlig voks, og det er veldig lett å bruke. Det fjerner håret enkelt – nå holdte jeg på å si smertefritt men det er det ikke! Det er litt vondt i starten, men når du har brukt det et par ganger så blir det mye bedre. En fordel med å vokse framfor å barbere er at det varer mye lengre, og hårene som vokser ut blir mindre og tynnere. Etter jeg har vokst, tar jeg på remove after wax kremen, som fjerner rester etter voksen – deretter en cool gel som avkjøler området og lindrer smerter.

Ønsker du å bruke voksen på øyenbryn eller andre små områder, er det bare å klippe stripsene opp i mindre deler!

Voks stripsene til høyre


cool gel og remove after wax

Hvis jeg ikke føler for å bruke voks, så bruker jeg denne Roll-On Hair Remover saken. Du ruller den bare på leggene for eksempel, så kommer det hårfjerningskrem ut av seg selv. Jeg bruker å ha den på i 10 minutter før jeg skyller vek kremen. Det er mye mindre gris siden du slipper å smøre ut med hendene.Veldig enkel, og krever ca null anstrengelse.


Her kommer kremen ut


Til slutt avslutter jeg med en god body butter, denne fra TL SPA DESIGN. Ble best i test kåret av magasinet KK i 2009

– Hvordan fjerner du hår?

72 kommentarer

Siste innlegg