tynn eller tykk

 •   

Et innlegg jeg postet for et år siden. Velger å poste det igjen, er et viktig tema!

Mange tenker ikke før de sier til andre at “Herregud, du er alt for tynn, legg på deg.” eller “Du er et vandrende skjelett”. Dere må tenke på at folk kanskje blir såret? Går du rundt og sier til tjukke mennesker “Herregud, du er aalt for tjukk, slank deg”eller “Du er en vandrende kjøttbolle”? Nei, det er akuratt slik dere sier til de som er tynne. Tror du at de som er tynne faktisk ikke tar seg nær av noe eller blir såret om du går å sier sånn? Du ville jo ikke sagt slik til en tykk person, så hvorfor til en tynn person? Skal de liksom tåle så mye mere, skal de liksom bare ta imot dritt folk sier og leve med det? Nei – der synes jeg grensen går.

Noen har høy forbrenning og er derfor tynn, mens andre har kanskje lav forbrenning og har mye lettere for å veie et par kg for mye.
Det er slik vi er skapt. Hvis man ikke klarer å legge på seg uansett hvor mye man spiser, så er det jo ikke ens egen feil! Klarer man ikke slanke seg uansett hva man prøver, er det ikke ens egen feil det heller. Tenk litt før dere går rundt og kommenterer alle andres kropp.

Anoreksi:
Det er faktisk verden som skaper anoreksi. Det er menneskene i verden. De som går og kommenterer andres kroppsfett eller hvor stygg andre er, dere må være klar over at noen kan ta seg så ufattelig nær av det at de kan få store forstyrrelser og i mange tilfeller kan de få spiseforstyrrelser. Over 100 000 mennesker i Norge har spiseforstyrrelser, og langt under 10 000 av dem er gutter. Det vil si at jentene er de som spiseforstyrrelsene som anoreksi og bulimi rammer. Og det er jo litt logisk at jenter er mest utsatt, for vi jenter går jo og snakker så jævlig mye dritt om hverandre hele tiden! Og vi er ikke noe bedre enn de vi snakker dritt om akuratt…

Anoreksi kan være grunnen til død like mye som kreft kan, så anoreksi er ikke noe til å skyve under en stol. Kjenner du eller har noen omkring deg med anoreksi, prøv å hjelpe! Jeg har hørt at det er vanskelig å komme seg ut av det, så prøv å hjelpe alle så godt som mulig. Jeg har ikke anoreksi, jeg er bare tynn fra naturens side, men jeg har fått noen kommentarer opp igjennom livet om at jeg har det. Har egentlig bare lært meg å leve med det, og ikke bry meg så veldig mye. Merker jo at jeg av og til bare skulle ønske at jeg kunne veie et par kg til, men det kommer sikkert med årene.

Og en ting til: Selv om en er tynn eller tykk, så er alle nydelig på sin egen måte! Mange blir sikkert til å si at det er mye verre å være overvektig, og at de heller ville vært undervektig. Mye mulig dere har rett i det, men sånn som jeg ser det så er det like tungt å legge på seg som å legge av seg. Mange får utrolig dårlig selvtillit av å være for tynn, akuratt som litt tyngre folk får dårlig selvtillit av å være større enn de andre.

– Hva er din mening? Ser du på deg selv som tynn, “normal” eller tykk?


  1. Jeg synes jeg ser ganske normal ut 😉 Mange av vennene mine sier jeg er tynn men jeg vil ikke si det samme. Jeg synes heller ikke jeg er tykk. Men helt normal 🙂

  2. Jeg er ganske normal. Man burde ikke være sjalu på venninnen sin hvis man er litt “større”. Det er slik man er født. Jeg mener at man burde være glad for den man er.;-)

  3. Du er så nydelig! Du skal ikke tenke på hva andre sier. Jeg hadde gjort såå mye for å se ut som deg!
   Jeg synes jeg er ganske tykk, egentlig..

  4. Synes selv jeg er ganske normal egentlig, men bruker str 38/40 så er vel på grensa til plus size ifølge butikkene:-p Har ikke vært så “stor” som jeg er nå noen gang i mitt liv, så jeg er ikke helt komfortabel med det. Brukte jo 36 før.

  5. jeg er slank men er så jæævlig lei folk som sier “herregud så tynn du er”…
   JA DU DA FEITA?!?!? ingen sier sånn..
   jeg har skrevet om det 1000 ganger på bloggen min, samme tema som deg, og det har hjulpet litt…

  6. Ehm… folk ser på meg som feit, jeg selv ser på meg som feit, men venninnene mine ser på meg som normal. Men så er de litt tynne, så derfor ser jeg på meg selv som feit, jeg har gigantiske hofter, store lår og pga. hoftene så ser det ut som at jeg er ganske bred over livet. What to do? 🙁

  7. Tynn, og det er irriterende når folk kommenterer sånn som: så tynne bein du har, du må spise mer osv.. 🙁 Kjempebra skrevet! Å ja, det er sykt vanskelig å legge på seg.

  8. Kjempe glad for at du tar oppe dette 🙂
   Selv synes jeg at jeg er litt rundere enn jeg skal være, jeg er 168 og veier 55 kg… Vennene mine sier jeg er kjempe tynn og aldri må finne på og slanke meg :/ Hva synes du jeg burde gjøre? Hilsen 13 år gammel 😉

  9. Jeg føler meg helt normal! 🙂
   Har litt hofter, men herregud det skal da vi jenter ha 🙂 Og dessuten Therese Charlotte / Tcmn du er perfekt! 😉

  10. jeg synes du er vakker akkuratt som du er! du har en nydelig kropp, og utsende ditt er fantastisk! 😀

  11. Du er tynn, men du kler det!! Jeg er sånd som du er, eller noe sånd cirka. Men jeg er 11 år. Men du er fin som du er. <3

  12. enig.
   selv om jeg føler jeg er litt tjukk i forhold til andre, så er det jo meg, det er jo sånn jeg er skapt. Men jeg gjør jo noe med det, prøver å endre kostholdet og trener ved siden av gymmen..
   Men jeg mobber aldri noen for tykkelsen, slenger i hvertfall ikke dritt til de. Men selvfølgelig jeg tenker jo at de kanskje burde gjøre noe med det, det er jo normalt.
   Folk som er for tynne, er jo ikke et vandrende skjellett. Men det er noen som syntes det er ekkelt, noe som er forståelig!
   Det er mange grunner til at folk er tjukke og tynne, og det er vanskelig og ikke legge merke til det, eller tenke over det.
   Men folk kan spare seg med å slenge dritt til folk som er for tynne, eller litt tjukke!
   Hvis du mener at noen er for tynne eller for tjukke, så kan man ha meningen for seg selv. Det er i hvertfall noe jeg tenker om saken!
   Vær glad for den du er 🙂

  13. Ehehe… jeg som skrev dette: Ehm… folk ser på meg som feit, jeg selv ser på meg som feit, men venninnene mine ser på meg som normal. Men så er de litt tynne, så derfor ser jeg på meg selv som feit, jeg har gigantiske hofter, store lår og pga. hoftene så ser det ut som at jeg er ganske bred over livet. What to do? 🙁
   ville bare tilføye at jeg er 159 høy!!!!!!!!!!!!! føler meg så liten og feit :s

  14. Bra du tar opp dette! Jeg har hatt en spiseforstyrrelse, ble innlagt den 14. Mars og er fortsatt i behandling. Jeg går fortsatt og tenker og er redd for å legge på meg. Jeg har kostliste, og tenker på hva jeg vil spise. Må fortsatt legge på meg et-to kilo til, noe jeg er utrolig redd for. Er litt for tynn akkurat nå ja.
   Men en ting; man har ikke rask eller lav forbrenning. Det er mye mere komplisert enn det!
   Jo mere man veier, jo større forbrenning har man, jo mer må man spise.
   De som er overvektig kommer inn i et spisemønster der de må spise veldig mye, og har større matlyst enn andre, fordi de trenger mere kalorier om dagen for å ikke gå ned.
   alle har normal forbrenning, bortsett fra at noen kan ha lavt stoffskifte, og legger lettere på seg pga det.
   Det er også sånn at for tynne folk spiser litt mindre kalorier om dagen enn vanlige folk, fordi de trenger mindre.
   Man holder også forbrenningen oppe ved å spise små, regelmessige måltider om dagen.
   sitter man i still en hel dag, forbrenner man MYE mindre kalorier enn om man går rundt hele dagen. Altså, om man går rundt i en time forbrenner man ca dobbelt så mye enn om man sitter i en time.
   ALLE klarer å gå opp i vekt, bare man spiser mere enn man inntar. Det går inn an at noen ikke kan legge på seg, dette er bare tull. 🙂
   Noen har jo også bedre matlyst enn andre, og dette er faktisk i mange tilfeller arvelig.

  15. ser på meg selv som feit, men jeg er tynn i følge alle andre. grunnet det er at jeg føler meg tykk,for alle andre i klassen min er faktisk tynnere enn meg, stygt tynt. jeg vil si jeg er normal, egentlig. men føler meg tykk når jeg er på skolen grunnet alle er stygt tynne

  16. Det var veldig fint skrevet. du er et godt menneske…
   Jeg føler meg feit. ikke nødvendigvis bare pga vekten min, men fordi jeg her blitt mobbet. jeg ble mobbet på nettet av en anonym. det ble skrevet utrolig masse drit. ikke bare ‘du er for feit’ og slikt men kommentarer som ‘ jeg kjønner ikke hvordan du som er så feit kan ha venner’ og ‘du kommer til å dø snart så feit som du er’ og masse masse mer. fikk rundt 50 slike kommentarer på hver dag. tilslutt slettet eg hele siden. det høres ikke så ille ut, men det har gått veldig masse ut over mer i etter tid…..

  17. jeg er alt for tynn. jeg liker det ikke i det heletatt, og har kjempelyst til og legge på meg noen kg, men jeg får det dessverre ikke til. jeg har slitt gjennom hele oppveksten min med dårlig selvtillit pga dette siden alle klassekameratene mine kalte meg frk. anoreksia osv..
   jeg syns alle er fine som de er, om de er tynne, “normale” eller tykke.
   🙂

  18. jeg ser på meg selv som litt lubben, selvom jeg vet jeg er helt normar.. Men sånn tror jeg det er med mange jenter. Jeg har en venninne som ble født 3 mnd får tidelig, og det ser man på henne.. hun er kjempe tynn, og har syltynne håndledd, men hver gang hun får høre at hun er for tynn er det nesten at hun faller sammen i tårer. Så ord sårer veldig. Bra skrevet!

  19. jeg ser på meg selv som ganske tynn. og jeg blir absolutt ikke såret når folk sier jeg er veldig tynn, jeg blir bare glad av det. Så er nok litt uenig at man sårer noen ved å si at den personen er tynn

  20. fant ut på en side der man skriver høyde og kilo at jeg var lett overvektig, men gikk litt ned i vekt, så nå er jeg normal. prøver jo å spise sunnere, men ikke sulte!

  21. jg er helt normal vil JEG si , mn gutta og alle i klassen sieer hele tiden at jg er så tynn og sann , men jg skjønner dt ik for jg er ik så tynn .. og når de sier dt får jg dårlig samvittighet for dn ene bestevennen min er helt lik som meg omtrent i vekt og alt , men hun føler seg feit fordi alle sier til mg at jg er så tynn hele tiden , så jg blir litt irritert da for da blir jo jg lei mg når vennen min blir lei seg fordi alle andre sier til mg at jg er så tynn.. og da føler hun seg veldig “feit” mn hun er jo driittynn syns jg da , mn når jeg sier dt til hun tror hun ik på dt .. har du noen råd eller noe om hvordan jeg kan få henne til å skjønne dt? : )

  22. Jeg har høy forbrenning og er ganske lang. I følge mange tester og sånn så er jeg både undervektig og underernert, men jeg kan ikke legge på meg. Spiser mye, men det kommer ikke noen flere kiloer.
   Så nå har de i klassen min, familien min og legen min bestemt seg for at jeg har spiseforstyrrelser så jeg må begynne med tvangsforing. Men jeg spiser når jeg er sulten og ikke alt for lite, å selvtilliten har i allefall sunket med årene. Når du får høre hver dag på skolen at du må legge på deg, du har ikke former, du er et benrangel og du er alt for tynn. Jeg synes folk skal tenke på hva de sier før de sier det, for hvis du kommer med en kommentar så kan det være grunnen for anoreksi eller spiseforstyrrelser!

  23. Jeg syns det innlegget der var FANTASTISK!!!!! Det var også litt rørende!! <3 Jeg sermpå meg selv som en litt lubben normal person! :)) Og du er helt fantastisk!!!!!!! <333333

  24. BMI’en min sier overvektig, og jeg ser ganske tykk ut. Selv synes jeg at jeg er en blanding av normal og tykk. Det beste er at jeg faktisk driter i det! Jeg har lært meg å akseptere hvem jeg er, og hvordan jeg ser ut 🙂

  25. jeg har hatt anoreksi. det er helt utrolig hvordan det kan endre en person! før så jeg meg sev som tykk. når jeg hadde anoreksi så jeg meg selv som tykk. jeg så ikke hvor tynn og spinkel jeg var. jeg er så utrolig glad for vennene mine hjalp meg! jeg er glad jeg lever! nå veier jeg 40 ellernoe! 🙂 spiser forsatt ikke så mye, men jeg spiser mer av det jeg liker.hvis ikke familien min og vennene mine hadde julpet meg, hadde jeg sikkert vært død nå. tusen takk for du tar opp dette temaet! digger bloggen din!
   hilsen jente 14

  26. Helt enig!
   Jeg er veldig tynn, har fått mange kommentarer på at jeg er for tynn. Men det er jo bare sånn jeg er skapt. Jeg spiser mer enn de fleste andre i klassen, men jeg er fortsatt like tynn! Det er veldig sårende å få kommentarer på det, og som du sa, det er akkurat det samme om noen er tynne eller tykke, man blir like såret!

  27. Jeg ser på meg selv som tykk. Store lår, mye sidefett, store armer og store legger. Stort sett alt. Jeg har lenge slitt med spiseforstyrrelser, men i det siste har det gått mye bedre. Er hele tiden redd for at det skal komme tilbake, men håper det er en stund til. Den verste tiden hadde jeg hodepine, orket ikke gjøre noenting, og spiste mindre enn 200 kalorier hver dag..Er bare 1.53 høy, 15 år og veier 53 kilo. Målet er å veie 45 eller mindre hvertfall. Får se hvordan jeg gjør det..De som begynner å tenke på kalorier per dag osv, IKKE begynn. Det er sånn det starter. Jeg har hatt forferdelige perioder pga dette..Får håpe jeg blir bedre snart, og til alle dere andre som sliter med det!

  28. Jeg ser på meg selv som tynn, akkurat som du. Dette her er ikke tull, men du er den peneste jeg noen gang har sett, I love you <3

  29. jg syns selv at jg er helt normal. mn alle guttene og sann alle i klassen og alle som kjenner mg sier at “åhåhå du er driittynn da åfyfaeen du er så tynn” og sannt , mn jg er ik så tynn som alle sier ? og dt verste er at bestiien min , blir lei seg når de sier dt til mg for vi er egentlig like tynne mn ingen sier dt til henne og da føler henne seg feit og sier dt hele tiden at ah jeg er feit og ahh jeg er så overvektig mn hun er ik dt hun er driitatynn syns jg ? mn når jg sier dt til henne tror henne ik på mg å da føler jg mg som en dårlig venn ? før tokk jg dt at alle sa at åååå du er tynn aszz og sann som komplimanger , mn når dt går uttover vennen min er dt bare helt jævlig :(( har du noen råd elns ? ? <3

  30. Jeg er normal. Bmien min er 22, og det er NORMALT 🙂 men trener og spiser sunt for det om, har lyst til å miste et par kilo….

  31. Jeg føler meg tynn, og er tynn! Folk kommenterer av og til kroppen min, og hvor tynn jeg er, og jeg liker det ikke… En del av grunnen er pga stor forbrenning, og det kan jeg jo ikke gjøre noe med…
   Jeg er så ekstremt enig med deg, Therese! Kjempebra skrever! Stå på 🙂

  32. Jeg får alltid høre at jeg er tynn, selv av de nærmeste.Engang så gikk det så langt at når jeg skulle gå i prøverommet begynte jeg å gråte, jeg er ikke så tynn er bare litt tynnere enn andre, og jeg har god forbrenning, bare jeg går så forbrenner jeg masse.. så det sier vell litt det også. Jeg blir utrolig irritert når folk kommer å sier: oj, du er tynn! Jeg ler kanskje så går jeg vekk alene. Det er virkelig ikke gøy, folk burde passe seg for hva man sier..

  33. Jeg føler meg ekkel, og feit… Har så veldig lyst og gå i bikini og slippe og tenke på og trekke inn magen, vær gang det er noen i nærheten. Pappa sier at jeg er tynn osv, men jeg vet ikke om han sier det for og trøste meg, eller at det er sant … Jeg vill være normal som andre…… Jeg vill føle at jeg er fin…

  34. Det er ikke det samme å si “legg på deg” og “slank deg” til noen. Å få høre at man må slanke seg er mye mer sårende! Hvorfor? Fordi skjønnhetsidealet har gjort det vakkert å være tynn. “Alle” synes det er vakkert å være tynn, og det er VELDIG sjelden at du ser en overvektig skuespiller, programleder, modell eller andre som er med på å bestemme hva skjønnhetsidealet skal være. Jeg er ikke overvektig selv, er en mellomting mellom “normal” og tynn, og jeg vil fortsatt være tynnere. Klarer ikke forstå hvordan noen kan tro at det er like vondt å bli kalt “tynn” som å bli kalt “feit” (med mindre man lider av anorexia eller annen spiseforstyrrelse).

  35. Jeg så på meg selv som tjukk før, men i sommer har jeg gått ned et par kilo som jeg synes er bra! Men den følelsen jeg får av å sitte m dem som e normal å sir til hverandre på kødd: ” å eg får ikke plass på benken her, fløtt deg tjukka! ” Liksom på kødd til veninna så blir eg litt såra for dem tenke ikke over at det er andre som kanskje er rundt dem som e litt større! Jeg har slutta å ta meg nær til det, flere har kommentert at de synes jeg har blitt tynn noe som jeg blir glad for, men jeg tørr ikke å spise godteri, junkfood i nærheta av dem. Vi har en i klassen under oss ( Hun går i 8klasse. ), de fleste går rundt å sier hun er så tjukk, men jeg sir alltid: ” Tenk viss folk går rundt å sir om dokker at dokker e for tynn eller tjukk, trur dokker ikke hun vet det? Trur dokker ikke ho har prøvd? ” De fleste har slutta å si det rundt meg for dem vet at jeg er imot det! Så er helt enig med deg! 🙂

  36. Alle er normale på sin egen måte. Og jeg har hørt mange ganger at jeg er tynn, og jeg blir såret, men tror ikke de merker det! Kan dere som sier sånn, bare prøv å tenk litt før du sier noe, tenk om det hadde skjedd med deg, du hadde ikke læikt del selv.

  37. Jeg er tynn! Men jeg får hele tiden høre at “åååh, du er så tynn! Du burde legge på deg”.. og desverre, ja, jeg har tatt det til meg.
   Jeg spiser usunt for å legge på meg. Og det blir bare feil, men jeg klarer ikke å slutte å spise for å legge på meg. Jeg er redd for å bli lubben og “feit” nå 🙁 Så derfor har jeg begynt å trene mer enn før, og alt har egentlig bare blitt feil. 🙁

  38. hahahhaah!! sophieelise ligger på første plass!! du ligger på2 plass!! hhahahahhahah men du er best da!! 😀 <3 og eg er heilt enig med deg i dette innlegget her!eg har selv hatt anoreksi men eg kom meg ut at av de da 🙂 med god hjelp og støtte av familie og venner 😀 du er forbilde mitt<3 love you <3

  39. bra skrevet, og du har jo helt rett 🙂 ironisk og teit at det kommer en reklame fra google under med “slankepillen”..

  40. Jeg er veldig liten i forhold til alle andre på min alder, noe som fører til at jeg veier mye mindre enn dem også. Jeg veier rundt 30 kg, er 151 cm og går i 8. klasse. Ganske lite? De fleste på min alder er ca. 160-170 cm høye og veier over 50 kg! Alle ser på meg som liten og tynn, men jeg ser på meg selv som verken tynn eller tykk. Jeg synes at jeg er ganske normal, egentlig.

  41. Vet jeg er normal, nærmere undervektig enn overvektig, men i mitt hode er jeg feit og større en de fleste andre. Ville gjort alt for å hatt en kropp som deg!

  42. Jeg ser på meg selv som ganske tynn. Jeg er født sånn. Jeg er 14 år, er over 1.60 høy og veier 38-40 kg. Før pleide folk å si “spinkelbein” eller “fyrstikk” eller “flis” til meg. Som egentlig såret meg mye. Men jeg pleide å spøke det vekk, eller å skjule at det såret. Heldigvis er det ingen som gjør det nå lenger. Det var ca. 1 år siden, så var jeg på fotballbana, og ei jente jeg er venn med, sa at jeg hadde så fine og brune bein etter jeg hadde vert i Tyrkia. Jeg ble kjempeglad, men så sa hun som satt ved siden av: “De er jo drit tynne, bare skjelett omtrent”
   Jeg gadd ikke bry meg om henne der og da, men da jeg fortalte vennene mine om hva hun hadde sagt, ble jeg ganske lei meg når jeg tenkte over det. men som du skreiv, så er hun ikke så mye bedre selv akkurat.
   Jeg sier ikke at jeg ble mobbet eller noe, men ertet ble jeg. Og litt såret.
   så takk Therese 🙂

  43. Du har god grunn til å være fornøyd med deg selv og din egen kropp! Du er ei slank jente som samtidig har kvinnelige former.
   Jeg synes du er heldig som er naturlig slank og kan spise akkurat hva du vil uten å tenke at du legger på deg.
   Dette er kroppen mange ønsker seg, vær stolt over d!

  44. Er helt enig i det du skriver.. Jeg har alltid hvert veldig tynn og irriterer meg over det. Vennene mine sier jeg er alt for tynn og sånt, de tror ikke jeg blir lei meg av det.. Men jeg må vell bare leve med det

  45. utrolig bra skrevet therese, jeg er helt enig, men selvom jeg er helt enig sliter jeg litt selv. Jeg er ikke tykk, men heller ikke syltynn, men jeg klarer ikke få ned maten.. jeg klarer ikke få maten ned, men det er noe jeg skal jobbe med, for hvis ikke kan det virkelig gå feil vei ..

  46. jeg ser på meg som noe mellom normal og kjukk… Jeg har likksom litt fett jeg skulle ha kvittet meg med, men men, har man småe spiseforstyrelser går det litt opp og ned;)

  47. Jeg vil bare si at det jeg skrev øverst, angrer jeg veldig på!
   Beklager hvis det ga feil inntrykk.
   Jeg ville bare fram til at du skal være fornøyd med den du er og ikke bry deg om hva andre mener, for det er hva du tenker som teller!

  48. Jeg ser meg selv som tjukk,men familien min sier jeg har blitt tynnere en det jeg var før.Jeg er ikke så fornøyd over meg selv,men jeg prøver å akseptere det men går ikke så bra. Jeg har store LÅR Osv……………Men veldig ra at du tokk opp dette er digger deg og bloggen din!!

  49. normal. Før var jeg ekstrem tynn, hatet når folk sa noe som ” ah du er altfor tynn! ” eller ” skulle ønske jeg hadde kroppen din! ” Selvom alle tror det er ” bra ” å høre, er det ikke det. Følte meg som en fyrstikk når folk sa det, var utrolig flaut. Men nå har jeg lagt på meg mer,Ikke bare av den grunn, men på grunn av helse osv. Jeg ser ikke på meg selv som verken perfekt eller stygg. Men jeg liker kroppen min, jeg er ganske fornøyd med utseende og alt annet! synes det er bra om folk sier ” Jeg er normal i kroppen ” fordi da innser de selv at de ikke er verken feite eller alt for tynne. BURDE ELSKE SEG SELV.
   – dont hate me cuz i’m Beautiful

  50. Vennene mine sier jeg er syltynn,men syntes det såklart ikke selv. Har ikke selvtilitt.. Jeg er sykt undervektig,og vet det.. men syntes vel kanskje jeg er normal 😀 Er 174 og 45 kg,men det er vel normal det.. ? 🙂

  51. jeg føler meg selv som ganske tjukk i forhold til alle vennene mine, guttene i klassen har også erta meg i mange år for at jeg er litt tjukk. Og nå har jeg innsett at jeg faktisk er det, og jeg er 12 år (13 i mars) og veier 55 kg! Det syns jeg er altfor mye!! Og normal vekten for en 7ende klassing er 45 kg, og da veier jeg 10 kg for mye, e’kke rart at jeg føler meg tjukk og overvektig da? Også har jeg jo på en måte litt “henge mage” kan man kalle det :(og jeg har kommet i pubertenten, og det har ingen av vennene mine, også har jeg liksom gått igjennom alt det man skal få osv i puberteten, så jeg tror ikke jeg er helt normal! Menn… håper det forbedrer seg etterhvert ihvertfall!!! Så jeg syns du ikke er for tynn, og jeg skulle gjærne sett ut som deg, Therese ♥ du er en heeeelt nydeliiig jente!! ♥♥♥♥

  52. Jeg blir ofte lett såret på grunn av at jeg blir kalt tynn. jeg har vert vegetarianer i to år å jeg mistet mange kilo på grunn av det.Jeg måtte ta sprøyter for å få i meg nok proteiner å næring for jeg var fast bestemt på ikke å skade dyr ved å spise kjøtt. jeg var ofte hjemme fra skolen hadde store magekramper, besvimte og var veldig syk. nå kan jeg aldri tenke meg å ikke spise kjøtt, og jeg spiser utrolig mye(mer enn venninnene mine) men jeg får fotsatt høre hele tiden at jeg er tynn.
   til alle dere som sier at venninene deres er tynne osv. tenk at det kan såre utrolig mye! du vett ikke hva de har slitt med, hva de synes om kroppen sin og hvor mye slike kommentarer kan påvirke

  53. Jeg får masssse dritt komentarer på at jeg er alt for tynn o.s.v, jeg blir sykt såret av det men er blitt så vant til det at jeg prøver å gi faen. Det er ikke altid like lett -.- jeg har lagt på meg ca 9 kg det siste 1,5 året, men har også vokst over 16 cm…. jeg veide det samme fra 5.kl til 9.kl IKKE KULT!! Jeg takker deg sykt mye for å poste dette innlegget! <3 folk sier til meg at jeg er nøt til å legge på meg, men jeg spiser meat av alle jentevennene mine!! Jeg har tatt meg veldig nært av at folk sier det til meg, så jeg har begynt å spise en halv til 1 sjokolade hver dag... så tusen takk for den -.- jeg merker så sykt på humøret mitt at jeg ikke kan fortsette slik, men jeg er blitt avhengi, takket være alle dere!!!!

  54. Jeg ser på meg selv som tynn, men ikkje altfor tynn heller lizzom.. sånn akkurat som eg liker det 🙂

  55. jeg er vel normal ..har vel alltid vært det . men jeg er ikke normal tynn. jeg er NORMAL..jeg vil være tynnere. på skolen min er ALLE så tynne og fine..derfor ser jeg tykk ut ( I mine øyne ) det siste året har jeg endret livsstilen min totalt. drikker ikke brus , spiser NESTEN aldri no godteri ..vil trene mest mulig. venter bare på å bli tynnere..men jeg er jo ikke tykk i det hele taatt..men jeg må bli tynnere ..fordi jeg tror jo at det at jeg ikke er LIKE tynn som alle andre er grunnen til at ingen gutter liker meg eller at jeg ikke er spesielt populær. jeg sulter meg ikke..men noen ganger skulle jeg ønske det var et alternativ. og jeg er 14 år.

  56. har litt ekstra fett på magen og lårene, men ser ikke på seg selv som feit av den grunn, men kunne sikkert vært litt slankere 😉

  57. bra skrevet. syens du er fin som du er! du er jo slank, ikke tynn. er altfor mye fokus på slikt, så er ikke lett å være fornøyd uansett hvordan du er. men jeg ser vel på meg selv om helt normal 🙂
   blogganbefaling på bloggen min, btw

  58. Helt enig med deg Therese, alle er fin på hver sin måte, ingen burde bli mobbet uansett hva! Folk børr tenke seg grundig igjenom før de kaller noen tykk eller tynn!!

  59. du har rett i absolutt alt du sier her. Alle er fin på hver sin måte. Jeg synes jeg er normal, men det er litt sånn det at jeg har selvfølgelig lyst til å veie litt mindre. Det er sånn at når folk sier til meg på “kødd” nesten hele tiden at jeg er tjukk, så går det inn på meg uansett, jeg vil ikke det, men det skjer. Og når hver enkel person sier det flere ganger på “kødd” så begynner jeg å lure på om det er sant, så jeg merker litt på meg selv at det har godt inn på meg.
   Alt det du har skrevet her er akkurat sånn som jeg og alle andre tenker det:)

  60. Jeg er utrolig feit. Jeg er 12 år og
   veier 68. DU veier mindre enn meg
   Therese! Jeg er 157/158 vet ikke
   helt men noe der. Missliker meg selv,
   og hører hver eneste dag at jeg er
   feit fra andre. JIPPI. Blir utrolig lei
   meg når noen sier det til meg men
   jeg føler at vennene min esyns det
   er teit at jeg blir lei meg for det.
   Siden de ikke er feite selv…
   Prøver så hardt jeg kan å legge
   av meg, men jeg klarer det bare ikke!
   Trent, spist sunt og slutta å spise
   snop. Vært i aktivitet hele tiden!
   Klarer bare ikke å legge av meg!
   Eller.. sånn 2 kilo klarte jeg på
   sikkert 100 år. Alle veier mindre
   enn meg. Til og med voksne!
   Dette er noe jeg ikke vil si her
   selv om det er anonymt. Dette
   er dødsflaut for meg og den ene
   tingen jeg missliker med meg selv.
   Ikke at jeg liker alt annet med meg
   selv akkuratt. Og så er det det
   at nesten ingen vil være med meg
   siden jeg er feit. Alle baksnakker meg.
   Og jeg blir dritlei meg! Lyver til andre
   og sier at jeg ikke veier mer enn
   40 kilo. Jeg klarer det bare ikke (å
   legge av meg) Gir snart opp!
   Og i gymmen får andre til mye
   mer enn meg. Hadde jeg bare hatt
   litt mer selvtillit… Sint på meg selv.
   Men det er bra at du tar dette opp.
   Har aldri vært tynn. Mamma sier
   at vi er en familie som legger på
   oss bare vi ser på sukker 😛 Men
   mamma er ikke feit. Ikke søsknene
   mine heller. Og pappa er passe han
   og. Bra du tok det opp. Anonym

  61. tjaa, ser vel på meg selv som noe mellom normal og tykk 🙂 og det plager meg ikke noe særlig.
   veldig bra at du tar opp dette temaet!

  62. du har helt rett!
   jeg ser på meg selv som litt for stor, men jeg syns det er greit..tror nesten det er verre å ikke legge på seg uansett hva man spiser 🙂

  63. ser meg selv som på “normal” men mane syntes jeg er tynn, men det tar jeg bare somm positivt egentlig (:

  64. Helt selv synes jeg at jeg er normal 🙂 Men får litt dårlig selvtillit når jeg veier meg og så en av venninene mine , da er det stor forsjell (jeg er litt overvektig). Men jeg er begynt i puberteten og da går man opp i vekt ikke sant? De andre er flate og jeg bruker bh … Er litt flaut. Men jeg er vant til det og jeg er kanskje tyngre , å ikke like pen , men jeg er meg selv , og thats it lizm .. Så jeg sier bare , alle har sine egne grunner. Er bare teit å skulle slanke seg eller legge på seg. Vent til du er ferdig utvokst , da er du nok helt vanlig som de andre , skal du nok se ! Hvis ikke kan du bare trene eller noe sånt, ikke begynn å spis mindre siden det hjelper ingenting ! Jeg håper dere leser dette og er fornøyd med dere selv , jeg har mere form , enn de andre fordi jeg trener , og er i aktivitet masse hver dag , gjør det og dere kommer til å se , at dere er perfekta sånn som dere er !

  65. hej! hærregud, ENDELI nån som vet kos d dær e!!! e så utroli eni me dæ, dem som e tynn kan faktisk itj nå mot d enkelte heller…å d kan faktisk sår nån me å komenter d, e itj sikkert man kan nå for d…sååå forstår akkurat ka du menne!

  66. Jeg er egentlig normal.
   Alle føler seg kanskje litt for tynne eller litt for tykke.
   Jeg føler meg for tykk etter høyden min , egentlig..
   Jeg er ikke den som får til mest i klassen, som hopper og spretter , slår hjul går i bro og turner rundt.
   Dette emnet er viktig at en tar opp!
   Det du skriver blir punktet opp fint , og du skriver det så bra! 🙂
   Får bra selvtillit hver gang jeg leser
   Det ” Anonym ” her har skrevet tar opp så mye , sårer.
   Jeg stiller meg kanskje opp som anonym, det er kanskje feigt. Men i slike tilfeller er det greit!
   Anonym.

  67. Utrolig bra skrevet, helt enig i det du skrev!
   Jeg ser på meg selv som normal/tykk. men jeg føler jeg har litt dårlig selvtilitt men prøver å sjule det da.. så vetikke helt..Håper vel på at jeg er normal..?

  68. jeg er såå enig i hva du skriver. jeg er også ganske tynn, vil aldri slanke meg. Jeg hater å høre fra venner og andre at jeg er for tynn, jeg vil også si at det er det samme som å bli kaldt feit.
   bra skrevet 🙂

  69. jeg ser på meg selv som tykk (overvektig).. Trist, men sånn er det.
   Er en jente på 1.71 og veier 90 kg.. har alltid vært så jævlig overvektig, men har lært meg å leve med det.

  70. Jeg føler meg ganske tjukk, mamma er liksom tynnere enn meg, men hun trener hver dag, og jeg høyere enn henne, men likevel så føler jeg meg mye tjukkere enn de i klassen, men det er jeg jo også da, såå..
   BTW ELSKER bloggen din! <3

  71. Jeg føler meg kanskje litt tykk, men det er mange jeg vet om som kanskje skulle vært litt tynnere! Jeg er ikke tykk men føler meg tykk!!

  72. så enig med deg! Jeg vil si jeg er ganske normal, selv om jeg gjerne kunne vært foruten noe av fettet på kroppen min :p

  73. Jeg er ganske tynn selv, og syntes det er bra at du tar det opp! Er like ille å bli kalt tynn osv. Er helt enig med deg! Det er noe flere burde tenke på.

  74. Therese, jeg elsker virkelig disse innleggene som du skriver om (på en måte) selvtillit og alt slik! Ingen er perfekt, men alle er perfekt på sin egen måte (; Elsker deg virkelig tcmn (er en vane og kalle deg tcmn) <3

  75. elsker dette innlegget! jeg er ganske tynn selv, og vil selvfølgelig ha litt mer rumpe,og det sårer da noen sier: å herregud, du må legge på deg!
   Jeg er ikke like tynn som deg, men synes du har veldig fin kropp og har mye former til å være så tynn:D

  76. Jeg ser på meg selv som ganske tynn egentlig, men skjønner det ikke for jeg spiser utrolig mye – mye shit i løpet av en dag. For et år siden var jeg overvektig, jeg vet ikke hva som skjedde med meg, jeg bare raste ned i vekt. Vil vel kanskje si at bena og armene mine er veldig tynne, mens magen min er litt stor. Derfor sier jeg selv at jeg ser utrolig rar ut. Alle jeg kjenner sier at jeg er så pen som er så tynn og sånn, men jeg tar ikke det som noe kompliment. For jeg vet selv at jeg bare ser rar ut. Jeg er 1.73 og veier alt fra 48-51 kg. Alt fettet setter seg på magen, mens jeg skulle så inderlig ønske at litt av det satt seg på bena mine også.. + At jeg har dødslange ben i forhold til kroppen min, noe av det teiteste jeg vet om 🙁

  77. jeg ser på meg selv som feit, jeg føler at det er bedere å være for tynn enn å være for feit. fordi de er ikke videoer overalt av folk som er for tynne men for de feite er det, det er ikke for tynne folk man snakker om fordi de har sett dem på byn eller andre steder, nei det er feite..

  78. Enig med deg at det er viktig at man skal være forsiktig med det man sier til andre, hvis de er tynne eller tykkke. Normal… 🙂

  79. Det er ikke mer synd på jenter med anoreksi, enn gutter. Selv om det er færre gutter med spiseforstyrrelser.
   Men det er like jævlig å være sykelig tynn, som det å være sykelig overvektig.

  80. jeg er alt for tynn…. jeg er blitt mye mobbet for det også….. de slang ut rykter om meg i klassen om at jeg hadde anoreksi…

  81. Kjempebra innlegg.. Er så enig i det du skriver! Jeg har blitt mobba gjennom barneskolen pga. vekta mi, og det er jo ikke noe man kommer seg veldig lett igjennom, så jeg begynte med å kaste opp, eller nekte å spise. Jeg syns det er utrolig trist at jenter, og gutter i det hele tatt trenger å gå igjennom noe sånn som det. Etter ungdomsskolen har livet bare lysnet for meg, men selvfølgelig så er det mangen som føler det motsatte. Dem råder jeg å prøve å få tak i hjelp, uansett hvor lite de har lyst. Selv ser jeg på meg selv som lubben, selv om jeg får høre at jeg er helt normal. Det er vel kanskje arr etter mobbing, for det blir lagra i hodet. Noen tar det verre enn andre, og jeg føler jeg slapp lett unna. Selv om jeg enda bare er 14.

  82. Først og fremst therese, vil jeg belønne deg for å være så ærlig du er. Og jeg kjenner meg fantastisk mye igjen i hva du sier. For å si det sånn, har de tre årene på ungdomskolen vært de jævligste årene i livet mitt, mildt sagt 🙂 Mye skjedde på facebook, og jeg måtte alltid tenke nøyenøyenøye over hva jeg postet slik at jeg ikke fikk frekke kommentarer som kunne kobles til vekten min. Jeg har fått ting ropt etter meg som fugleskremsel, skjelett, beinrangel, tannpirker og så videre. I en guttegjeng i tredjeklasse på Vgs har jeg fått kallenavnet tp, som vil si tannpirker, jippi. Har blitt en del gråting, agressjon og på et tidspunk gikk jeg faktisk til innkjøp av vektøkingspulver…jeg vil påstå jeg er ca. lik størrelse som deg og er dritt lei alle kommentarene nå. Trodde ting skulle bli bedre nå som jeg har begynt på videregående, men neida…viser meg ikke i gymmen i joggetights mere vertfall, det ble faktisk for mye. Ble vel oppe i en 6-7 kommentarer bare da. Det er utrolig hvor støttende det er at du poster slike innlegg, og det er en av grunnene jeg fortsatt leser bloggen din.

  83. jeg er faktisk undervektig.. Jeg skjuler det altid med store genstre, og jeg veier rundt 40kg og jeg er 13år. Jeg ser normal ut på fjeset fingrene, lårene ( de er litt tynne ) OSV. Men rundt magen er jeg egntlig veldig tynn. Så du ser ribbe beina mine veldig godt når jeg går i bikini, og jeg er meget bleik fordi når jeg soler meg (ligger) blir magen min så tynn som fy!

  84. dette var utrolig bra skrevet!
   jeg følger meg for tynn, for jeg er undervektig til høyden min å være, men jeg har alltid vært tynn og har sånn normal forbrenning, men heldigvis er jeg sånn nogen lunde fornøyd med kroppen min!
   kunne egentlig ikke vært mere enig med deg. man skal aldri si “du er for tynn, legg på deg” eller “du er for feit, slank deg” til noen personer. jeg syntes at det er det indre som teller av en person uansett hvordan man ser ut, det er jo personligheten som teller og man er jo nydelig uansett hvordan man er 🙂

  85. Lubben, tjukk, overvektig, kanskje alt det eller verre, vet ikke jeg, men skulle ønske jeg så ut som deg, eller var mer normal, men jeg liker ikke å være så stor som jeg er 🙁
   Bra innlegg + digger bloggen din<3

  86. Jeg ser på meg selv litt for tynn egentli.. har sick høy forbrenning, men det er jeg bare glad for, for jeg er så glad i å spise, hehe.. ^^

  87. ser på meg selv som tykk, og selvtilliten min er sugen.. jeg har veldig lav forbrenning og jeg har trent masse, men ingenting funker!
   jeg målte også min BMI, det ødela meg bare enda mer:
   BMI over 25 er definert som overvekt
   BMI over 30 er definert som helseskadelig overvekt
   ( jeg hadde en BMI på 26 )
   jeg trodde virkelig ikke at kroppen min var så utrolig ille, så det ødela meg virkelig.. men jeg misunner kroppen din så utrolig mye, synes virkelig ikke du er for tynn! hadde gjort SÅ mye for din kropp.
   stå på, jeg digger både deg og bloggen din 🙂

  88. Jeg ser på meg selv som tynn. Og jeg får høre “Å, du er så tynn, hva er dietten din?”. Jeg har ikke noen spessiel diet, jeg trener og spiser det jeg vil, og så mye jeg vil. Jeg er ikke “Miss Healty” eller “Miss Fat”, men midt på, er fornøyd meg meg selv 🙂 ♥

  89. for tynn!!!!! og er like høy som lillebroren min som går i 1.
   og bli mobbet hver dag er ikke så gøy !!!!!
   fint skrevet

  90. Jeg er for tynn, har fått beskjed av legen at jeg må legge på meg, men det går bare ikke pga. min høye forbrenning. Jeg er 175 høy og veien 42 kg. Noe som egentlig er altfor lite. Jeg er ikke missfornøyd med kroppen min, men kunne ønske jeg hadde mer former! Men jeg spiser alt jeg kan og spiser alt jeg vil, så jeg nyter det – Selvom jeg antakelig vis kommer til å ta sillikon når jeg vokser opp.

  91. tynn..desverre:/
   har høg forbrenning, men e jo og veldig mongen so seier eg er heldig som er tynn, men og veldig mongen som seie eg e aaalt for tynn.

  92. Normal 🙂 jeg blir også kalt “for tynn” og jeg spiser mer enn mange av de andre som er større enn meg og de spørr om jeg spirser i det hele tatt!
   Sier de, og en som er litt tykkere enn meg sier at hun selv er tykk, hva er ikke mattelæreren min da som må gå sidelengs gjennom døren ? 😀 haha..

  93. jeg blir kalt for TINY hver dag på skolen,altså at jeg er altfor tynn osv! og alle sier sånn, ‘legg på deg!’ eller ‘ spiser du ikke mat eller?’ også er liksom jeg den som spiser mest av alle vennene mine og hele familien min liksom! jeg har høy forbrennig og legger ikke noe særlig på meg..men alle kommenterer meg hver dag! jeg bare ler av det akkuratt der og da for å ikke vise at jeg tar det til meg..men jeg blir faktisk veldig såret og tar det til meg..og når jeg snakker med noen om det eller nå som jeg skriver det her så får jeg tårer i øynene fordi jeg HATER at folk kaller meg det HVER DAG! dette er faktisk noe jeg tenker på hele tiden.. MEN,JEG ER FAKTISK IKKE DEN TYNNESTE! JEG ER TYNN MEN JEG ER IKKE ALT FOR TYNN. så jeg sjønner ikke hvorfor alle skal kalle meg sånne ting hele tiden!! det sårer utrolig mye.. HVER DAG JEG KOMMER PÅ SKOLEN SIER ALLE (MEST GUTTER) ”HEI PINNE” ELLER ‘HEI TINY’ OG JEG BLIR SÅ LEI MEG! men jeg vil jo ikke vise det heller.
   jeg tror du kommer til og overse denne kommentaren..men jeg ville bare fortelle min historie om hvordan jeg har det!

  94. utrolig bra skrevet! jeg er er litt for tynn, men jeg kan ikke noe for det, har fått mange kommentarer om at jeg er for tynn osv. og da blir jeg rett og slett lei meg:( jeg er som jeg er og det er ikke noe jeg kan gjøre med det<3

  95. ser på meg selv som normal. Egentlig er alle “normale” og man skal ALDRI sammenligne seg med andre fordi alle har forskjellig ben bygging! Jeg har selv hatt spiseforstyrrelser fordi jeg ikke følte meg noe særlig pen (og andre grunner). To av mine bestevenninner la merke til at jeg spiste mindre før jeg selv la merke til det, og de hjalp meg fort også ble jeg sendt til helsesøsteren på skolen for å få hjelp. Derfor gikk jeg ikke så veldig mye ned i vekt heldigvis. Synes det er veldig bra at du tar opp dette! 🙂 digger bloggen din! <3

  96. Jeg føler meg litt lubben. Vennene mine sier at jeg ikke er det, men de er vennene mine. De skal jo være der for å oppmuntre meg, og være venner. Du sier jo ikke “du er litt lubben” til en av dine beste venner heller.

  97. Jeg var undervektig får ikke så lenge siden, men veier det jeg skal nå. Jeg hører ofte at jeg er tynn å at jeg burde legge på meg noen kilo. Jeg tar det jo innover meg, men viser ikke utenpå at jeg blir såret. Jeg spiser my sunt og mye usunt. Men jeg trene (fotball) så jeg kan ikke noe får at jeg ser tynn ut. Jeg er bare sånn. Det er ikke min skyld. Er det?

  98. Utrolig bra skrevet! 🙂
   Helt enig, det er det samme, man sier jo ikke at folk er feit til andre.
   Jeg ser ikke på meg selv om spesielt tynn, men ikke tjukk heller.. Så normal, vil jeg si 😉

  99. Jeg har før blitt mobba, om man kan kalle det det? I hvertfall baksnakket. Utrolig mye også, fordi jeg hadde blitt så tynn veldig fort. Det de andre ikke visste var at jeg hadde spiseforstyrrelser, at jeg gikk ned rundt 10 kilo fordi jeg hadde for dårlig selvtillitt til å spise. Så jeg vet hvordan det føles, og jeg har enda ikke klart å komme meg ut av det. Jeg føler meg fortsatt tykk, selv om jeg er 170 og veger rundt 50 kg og vet at jeg ikke er noe tykk i det hele tatt. Likevell går jeg rundt og er deprimert fordi jeg føler meg stor, og at jeg ser større ut i klærne jeg går i, så jeg klarer liksom ikke å kle meg alltid. Ofte ender jeg opp med verdens største genser fordi jeg rett og slett ikke klarer å ha på meg noe som er i nærheten av tettsittende til kroppen..

  100. Jeg husker at du skrev dette innlegget her!
   Har alltid husket på det siden! <3
   Du er så flnk til å bry deg, og det er en veldig god egenskap! Du virker som en utrolig bra person

  101. Utrolig godt poeng. Jeg selv synes jeg er tykk, men la oss ta elevene på skolen som et eksempel. En på skolen min er myyye tykkere enn meg, men det er en ting han har som gjør at han er populær;personeligheten. Det er ikke mange som er populære når det kommer til folk som er for tykke eller for tynne. Mye enklere for mobberne og velge de som ser litt anderledes ut, enn helt normal ut. Right? Jeg, i åttende og halve niende ble ertet for dette. Jeg skulle visst bli sumobryter når jeg ble stor ifølge guttene. Under elevbedriften fikk jeg også gratis salat, helst en overfull salat, fordi jeg trengte det mere enn alle andre. Nå blir jeg ikke ertet for dette lengere. Siden 7 klasse har jeg vært bestevenn med jentene som er veldig populære på skolen, og de har støttet meg. Men det hjalp ikke. En dag så sa jeg til dem at slutt å slenge masse unødvendig dritt som jeg egentlig bare gir faen i, slutt å hakk ned på meg og andre. Visst du virkelig føler deg bedre av å hakke ned på andre, så er det synd for deg. Etter det sluttet han. Og “han” er den personen som er myye tykkere enn meg. Nå er vi venner, nå som jeg går i 10.klasse. Bestevennen min er undervektig, og har sagt til meg at hun også tar seg nær av om folk sier at hun er for tynn og blablabla. Han gutten som slenger – slengte dritt, er morsom, ganske kul og egentlig snill. DERFOR er han blitt populær. Han har personeligheten som han TØRR å vise frem. Det er det ikke så veldig mange som gjør. De fleste lever i skyggen av seg selv.. Men igjen;utrolig bra skrevet, elsker å lese når du skriver om noe sånt, og skriver det så utrolig bra!!

  102. helt enig! Får alltid høre at jeg er sykt tynn og jeg hater det! selvfølgelig vet jeg at det er riktig, men det plager meg like mye. Det samme er det når folk kommenterer høyden min! er 177cm og får høre hele tiden at jeg er så høy, og jeg blir ordentlig lei meg. Jeg hater å være tynn og jeg hater å være høy! Er liksom ikke så koselig å måtte gå å se ned på alle vennene mine og føle meg som en svær jævla sjiraff. misunner alle de som er mellom 160 og 170cm, har ikke ord for hvor lyst jeg har til å være lav

  103. therese , ikke bry deg om hva folk babler . det kan hende at du er tynn men du er vakker skal jeg si deg . du er nydelig . pen . snill . omtenksom . morsom . søt og alt . <3

  104. kanskje normal 🙂 har aldri hørt av andre at jeg er “tykk” men de vennene mine som veier noen kg mer enn meg sier selvsagt at jeg er tynn.. men jaja.. sånn er folk.. 😛 <3

  105. Jeg ser vel på meg selv som tykk. Men det går opp og ned, av og til er selvtilliten topp og av og til på bunn. Vennene mine sier selvsagt at jeg er normal, men grunnen til at jeg ser på meg selv som tykk er vel pga selvtilliten.

  106. Jeg har skyhøy kaloriforbrenning, og er egentlig ganske tynn…
   Trener ingenting for kroppen min heller, og alle sier at kroppen min er perfekt
   allikevel ser jeg på meg selv som tykk, hvis jeg spiser noe usunt får jeg dårlig samvittighet med en gang og føler meg bare feit.. hvis jeg spiser mye usunt en dag, slutter jeg å spise i 1-2 dager for å komme tilbake til den kroppen jeg faktisk er fornøyd med
   Jeg har innsett selv at jeg har problemer, og mange sier de vil hjelpe meg med å komme til normalen igjen, men jeg vil ikke selv for jeg vil ikke legge på meg eller spise mye for jeg får bare dårlig samvittighet av det. Jeg vet at jeg burde være kjempefornøyd med kroppen min, og at jeg burde sette pris på den, allikevel blir jeg ikke fornøyd og sulter meg i blandt.. Har så lyst å lære meg å sette pris på den kroppen jeg har, men jeg får bare dårlig samvittighet av det

  107. det er STYGT å være så tynn som deg! faen så nasty og ekkelt, jenter skal ha normal kropp for faen

  108. jeg ser meg selv som tynn og da mener jeg tynn også. jeg lider faktisk av anoreksi og det kan du lese på bloggen min her : http://siljehaansen97.blogg.no/1312991542_diagnose.html
   jeg føler meg frisk egentlig og har egentlig ikke kjønnt at jeg er syk.. jeg er ikke lagt inn på sykehuset og det er jeg litt glad for. det er en blogg jeg leser som også har anoreksi og hun var på sykehuset i 4 år faktisk fordi hun var så syk. og hun skrev at det var et helvette å være der. så jeg håper at jeg slipper og være der. Jeg prøver å ha så normalt liv som mulig og ikke gjøre noe dumt osv.

  109. jeg ser på meg selv som litt tykk..men jeg ble litt lei meg og fikk mindre selvtillit etter at jeg så på en vidio til sofieelise 🙁 viss dere blar ganske langt ned så ser dere den hun står i et speil og prater..jeg er så irritert for at du ikke er øverst på blogglista lenger men jeg skal gå inn på bloggen din mange ganger for dagen 🙂 BIG FAN!

  110. Jeg ser på meg selv som tykk. Forrige uke var jeg på leirskole, og før alle dro på fredagen hadde vi et lite møte, også på det boret der klassen min satt, var fullt så jeg satt med alene ned på et annet bord, også kommer det noen andre gutter og sier at jeg skal pelle meg vekk, også sier jeg “Nei! jeg var her først” også prøver han ene og dytte bort stolen min med armene, men han klarer ikke også sier en annen “du er alt for feit og veier for mye”! også sier dem at han skal dytte meg med beinet sitt. og da ble jeg dyttet vekk. og poenget i det jeg nettop fortalte var at de mobbet meg for at jeg var overvektig, så jeg satt å prøvde og holde tårene inne, for hvis jeg gråt ville alle se det. forresten det du sa at alle er perfekte som de er, det oppmuntrer meg veeeldig!<3

  111. Jeg er veldig tynn og har høy forbrening og nytter ikke å spise eller noe sånn. Og jeg får høre det av mange andre veldig ofte at jeg er så tynn.. Det er ikke noe gøy. Jeg blir ikke lei meg, men kanskje bare litt såret. Jeg er ganske høy også å da ser man vertfall tynn ut med så lange foter.. Men jeg prøver så godt jeg kan å ikke ta meg nær av det da!

  112. Jeg ser i grunn på meg selv som ekstremt tynn. Ikke fordi målene mine er så små nødvendigvis. Hadde jeg vært 1.60 hadde jeg sikkert vært helt passelig. Det er bare at når man er 1.80 så blir det få bukser som er lange nok uten å bli altfor vide osv. Bena mine er ikke så tynne de heller, men jeg skulle ønske at jeg hadde større rompe. Sorry for informasjonen, men slik er det. Er fornøyd med magen og hoftene mine, som kanskje er noen av de tingene i tillegg til rompa som mange er misfornøyd med. Jeg skulle også ønske at armene var bare bittelitt tykkere, for jeg hater å stå i singlett på bilder fordi armene mine ser så stygge ut 🙁 men jeg vet vertfall at det ikke har noe med meg å gjøre, for jeg spiser 3x mer enn andre i klassen hver dag. Både sunnt og usunnt. Det er bare slik jeg er, og rompa blir vel større etterhvert den også. Er jo fortsatt ung. Haha, 14 år. Er i grunn rart at 14 åringer klager på sånne ting, men det er sånn verden har blitt. 10-åringer på fremsiden av Vouge osv, osv.

  113. ehhm.. jeg ser egentlig på meg selv som tykk, men jeg har ikke noe promblemer med det, jeg lever livet og er ei glad jente.
   Men det er en ting som irriterer meg og det er når tynne folk står forran de som kanskje er litt overvektige og sier ting som ” ahh jeg er så tykk” , ” æsj se så feit jeg er” eller ” jeg burde serriøst slanke meg” det irriterer meg noe i grense land! Men jeg er enig i det du sier at det kan såre de tynne og få slike kommentarer slengt.

  114. Du er drit pen akkurat som du er Theresee!<3
   ALLE sier at jeg er så tynn og lita , men det er jo ikke noe jeg kan jøre annet enn å spise hele jævla tia!.. syntes alle burde være fornøyd med sånn som man ser ut , ialle fall du Therese! 🙂 <3
   digger deg ! :-))

  115. jeg er tynn! men er fornøyd med kroppen min, jeg! men jeg har så tynne legger og lår! det eneste stedet jeg legger på er rumpen, jeg har tutrumpe.. he-he, men er bare glad for at jeg legger på meg der! men vil egentlig være litt mer kraftig i låren også, for hvis jeg har tettsittende bukser er det ikke fint :(( HELT ENIG I INNLEGGET!

  116. Jeg er alt for tykk!
   Men jeg har sluttet og spise nå da.. Så nå har jeg gått ned et par kilo. 😉 Bortsett fra at jeg går rundt sulten, går det bra, OG DET VIRKER!! : D

  117. helt enig med deg! vennene mine sier at jeg er tynn og har en bra kropp, og ikka har noe å syte over. men jeg ser på meg selv som jeg har spist en dinosaur.. jeg har lår og smal midje og det er jo det jenter skal ha. men jeg har en tendens til av viss jeg ser litt sideflesk, så er det rett ut og springe klarer ikke å sitte inne å håpe på at det skal gå vekk av seg selv.

  118. Det her er som tatt ut av min egen munn! Jeg er nesten 180 cm høy og veier kun 55kg, så jeg er ganske tynn. Jeg har ikke noen form for sykdom, har kun utrolig høy forbrenning. Folk har i mange mange år kommentert kroppen min, at jeg “er sykelig tynn” “må være syk” “burde legge på meg” osv. og de tenker ikke over at det er like fælt for meg å høre det, som det er for en overvektig å høre det motsatte. Kroppen min er det jeg er mest missfornøyd med av alt, og den + de som kommenterer den, har dratt selvtilliten min ned til 0.. Jeg prøver å spise med tykkere, men det funker ikke. Nå er jeg utrolig glad for at jeg endelig har funnet en som tenker og føler akkurat det samme som meg, TAKK for at du deler det!! klem<3

  119. Hej, jeg føler meg tykk.
   Ble mobbet i 1-5 klasse av elever som var eldre enn meg. De kalte meg bolla,feita og andre sårende ord.
   For 5mnd siden var selvtilliten min heelt på bånn, men det steg så fort jeg fikk kjæreste som virkelig brydde seg om meg. Selv om jeg fortsatt er sammen med han nå, så har selvtilliten min sunket igjen..Jeg føler meg helt for jævlig egt..
   Jeg føler meg stygg, tykk og føler at alle ser ned på meg..Jeg har en del strekkmerker, og har hørt at de går bort ved å slutte å spise..
   Så i nærmeste fremtid skal jeg slutte å spise..

  120. bra skrevet! jeg hater når jeg er ute med folk og plutselig utbryter en “åh, æ e så feit!”, nå hun er tynn som faen. også står jeg der, som er noe noen kan kalle tykk. syns egentli det er dålig gjort å si det bare får å få komplimenter om hvor tynn hun er, mens det finnes mennesker som sliter med vekt og unseende.

  121. Tynn 🙁 Mange sier det også , men jeg har høy forbrenning å kan ingen ting for det.. Jeg har faktis gått opp nesten 9 kg på et år og er glad for det.. Føler meg ikke så veldig tynn..

  122. Jeg føler meg ganske tjukk…
   Jeg tør ikke vise meg i bikini på svømminga eller på stranda… Jeg må nesten gjøre det, men når jeg gjør det strekker jeg inn magen eller kryper meg sammen! Mange sier jeg er normal , og jeg prøver å tro på det… men de er jo venner så da har jeg litt mer vansker med å tro på det! Enig i det du skriver 😀

  123. Er helt enig med deg Therese. Mange i familien min går rundt og forteller meg hvor tynn jeg er osv. Jeg er veldig tynn til å være 165 cm høy. Uansett hvor mye jeg spiser så blir jeg ikke tykkere. Jeg kan heller ikke gjøre så mye med det…

  124. Veldig bra skrevet, Therese! .. Jeg ser på meg selv som overvektig. Jeg har slitt med “spiseforstyrrelser” siden starten på dette året. Har aldri vært sykelig tynn eller noe sånt, men jeg har sultet meg, og jeg strever enda med å prøve å finne en måte på å gå ned i vekt på. Jeg er 173 høy og rundt 54 kilo.. Jeg klarte å gå ned fem kilo på ei uke ved å spise bare en nutrilettbar på ei uke, noe jeg også prøver å få til igjen nå. Men uansett hvor hardt jeg går inn for å slutte å spise, klarer jeg det ikke sånn som sist gang, uansett om jeg vet at jeg bør gjøre det! Jeg var alltid den som var så tynn i vennegjengen før, men i det siste har jeg fått høre av mange at jeg har lagt på meg.. Jeg sliter sånn med vekta mi.. Jeg knekker sammen i tårer hver gang jeg står forran speilet før jeg går inn i dusjen fordi jeg synes jeg selv er motbydelig.. Er så lei av å føle det sånn nå, vet ikke hva jeg skal gjøre lengre..

  125. ser på meg selv som litt lubben (men ikke feit!) =)
   Er et utrolig viktig tema du tar opp, og du har skrivde veldig bra =) vi mennesker må bli flinkere til å tenke over hva vi sier… Den vi prater om/til kan kansje ha store problemer som ingen andre vet om, som sykdom osv.
   kjempe bra av deg å ta opp dette temaet =) du er en utrolig flink blogger, stå på vidre! =D

  126. normal, men likevel ikke fornøyd. føler lårene mine og rompa mi er litt for stor, særlig i forhold til den smale midjen min. men vi jenter blir vel aldri helt fornøyd med oss selv i guess 🙂

  127. jeg får hele tiden høre at jeg er normal/passe og at jeg har en fin kropp. Men jeg er ikke fornøyd. DU er helt nydelig Therese! Misunner utseendet/kroppen din og alt med deg! Du virker så himla perfekt! Elsker bloggen din! <3

  128. Ser på meg selv som lettere overvektig. Det skal også utrolig lite til før jeg blir såra. F.eks hvis en som er tynnere enn meg klager på at hun er tjukk, da føler jeg meg bare helt forferdelig og det er ofte jeg går å kaster opp det jeg har spist hvis noen sårer meg eller kaller meg feit osv. Jeg er 1.70 og veier rundt 68 kg.
   Jeg er helt enig med deg btw, man skal ikke kommentere vekten til noen uansett tynn eller tykk.

  129. normal egentlig, men spiseer så sinsykt mye usunt så bli nokk noen kilo ekstra snart, haha spiser godteri sånn hver dag!

  130. Jeg ser på meg selv som normal, mamma syntes det samme men de fleste vennene mine sier jeg er utrolig tynn! Ognutolig lav (noe jeg egentlig ikke er, bare de så er så høy) jeg er ikke den tynneste, ikke den tykkeste, ikke den laveste/minste ikke den største ! Noe midt imellom alt 🙂

  131. jeg er FEIT! jeg hater kroppen min og prøver å skjule den så mye som mulig! hver gang jeg nevner noe om det så sier venninnene mine bare neeeeei det er du ikke! men jeg VET jeg er det. jeg går ikke på stranda annet enn i syden.. syns det til og med er flaut der! ÅH jeg kunne øsnke bare magen min kunne vært litt mndre

  132. jeg ser på meg selv som litt lubben for at nesten ALLE
   botset fra 2 eller 3 er feit/lubben
   og jeg har de største lårene mn magen min er nesten flat ♥ og jeg har en lten dobbel hake på det verste
   er ikke alt for feit men ikke tynn !
   btw. du kler løs vipper veldigmye

  133. Alle vennene mine sier du er tynn å sånt, men jei har for store hofter !!! hater hoftene mine ….men er delvis tynn….

  134. Kjempebra skrevet! 🙂 Jeg har en “normal” kropp. Jeg er høy og har ganske stor benbygning og veier 70 kg. Kunne gjerne fått en flatere mage, men ellers er jeg tynn. Ble litt skremt da jeg så hvor mye jeg veide her om dagen, men det er bare noe jeg må akseptere. Man skal være fornøyd med kroppen sånn som den er 🙂

  135. veldig gla for at du tar opp dette Therese:) Jeg er ei jente på 12 år blir 13 snart som er litt tykkere en alle andre, men jeg har heldighvis ingen problemer med at andre som sier jeg er feit bare meg selv… har sykt dårlig selvtillit, er jævli irriterende om sommeren og gå i bikini og sjule magen sin … Når alle andre bare går dær me de fine kroppene. er så drita lei av å bruke 1 eller 2 størelser mer en andre !! og høre nei therese(haha, vi har samme navn) du er ikke tjukk du er kjempe tynn og høre at de snakker og flirer om det etterpå … Men heldighvis har jeg mange gode venner og:) men takk for at du tok opp dette var egentlig bare det jeg skulle si har sikkert lest det 5 ganger 🙂 Stå på videre, digger deg<3

  136. Alle i klassen min er normale… Jeg syntes jo de er tynne, men bruker ikke si det. Jeg vil ikke kalle meg selv for tykk, og ikke for overvektig, men mitt i mellom. Det er fordi jeg har mer flesk på kroppen enn alle de andre i klassen min, så av og til syntes jeg at jeg er litt feit og tykk 🙁

  137. Jævelig enig i det du skriv, æ e skjøll vældig tynn å det kommentere folk hele tia. æ sir te dæ at du sir ikke til noen som e feit “Nei ikke ta det siste kakestykke da legg du bare på dæ, men du sir te noen som e tynn ta detta kakestykke du treng det” det e ikke noe bedere å bli kalt for et beinrangel enn å bli kallt for feit osv , btw bra at du bryr dæ om sånt 🙂

  138. du skriver utrolig bra. får allerede bedre selvtillit av å lese det du har skrevet. jeg vet om en jente som har sammenlignet seg selv med andre, og syns de var feit, stygg osv. da gjorde hun noe med livet sitt, hun kuttet seg, sluttet å spise, og det kunne gått veldig gærnt. men det ornet seg tilslutt. heldig vis.

  139. jeg har anoreksi og har hatt det siden 7 klasse, pga av at folk begynte å kalle meg feit, til og med treneren min på friidreet kalte meg feit, noe jeg ikke var, han sa det på tull. Jeg var så lite at jeg ikke tok ironien og det er da alt begynte. Jeg har vært nær døden et par ganger på grunn av at jeg spiser for lite og jeg har ikke klart å reise meg. Null energi. Det er helt forjævligt å ha det og det føles som jeg er fanget i min egen kropp. Enkelte tror det går over, og det er ikke så farligt. Men jo det er utrolig farli å ha det og det går ikke lett over. Jeg spiser ikke mer enn en riskake om morgen og en skive til kvelds. Kan hande jeg spiser litt mer, men ikke alltid. Jeg trente en del før, men no klarer jeg ikke å trene like mye for jeg ikke har energien jeg en gang hadde. Det er ikke bare å spise, det er utrolig vanskelig å ta det inn i munnen. Ene gangen jeg var nær døden måtte jeg ta 12 tabeletter hver dag, og da var jeg nettopp fylt 15 år. Jeg blir hele tiden kalt tynn og at jeg må legge på meg, det er noe av det verste folk kan si til meg. Jeg hater det. Jeg er no heldigvis på bedringsvei og har begynt på vidergående og lærer å spise riktigt på helse og sosialt. Håper jeg en gang kan føle meg vell i min egen kropp.

  140. Jeg synest jeg er tykk.. men venninnene mine sier at jeg er tynn.. noen ideer hvordan og slanke seg.. tips liksom??:) hadde vært veldig takknemmelig visst du kunne laget ett innlegg hvor du sier hvordan man kan slanke seg.. Jeg vil gå ned noen kilo.. uansett kjempebra skrevet!

  141. Jeg ser på meg selv som midt i mellom tynn og normal jeg, jeg er liksom ikke for tynn, men jeg er jo litt tynn! *:D ellsker bloggen din! du er awmazing as! 😀

  142. jeg er for tynn synes jeg selv, men den største grunnen til at jeg ikke liker det, er at jeg ikke har noen former pga det.. er så utrolig frustrende!! er 15 og et halvt år gammel nå, og eneste uten pupper og rompe i klassen.. skulle virkelig ønske jeg kunne lagt på meg litt!

  143. er vell “normal”, men hater at jeg alltid må gå rundt å måle meg med andre pga. at jeg er redd for å være for tykk..

  144. Jeg er ganske tynn, har veldig høy forbrenning, legger ikke på meg selv om eg spiser hele tiden. Er 13 år, 162 høy og veier bare 38 kg. Hater når folk sier at jeg er alt for tynn og at jeg må legge på meg osv. Jeg klarer ikke å legge på meg, det går ikke, haha..

  145. Synes det er bra at du skriver om slike viktige ting ofte, ikke mange store bloggere som gjør det! Synes det er dumt at du misforstås om vekten din :/
   Jeg anser meg selv som tynn. Tingen er da at jeg er høy(hvertfall for alderen min), jeg vokser fortsatt, er naturlig tynn, høy forbrenning og jeg trener regelmessig(går på dans, gym på skolen, sykler til skolen og litt annen trening innimellom) har da alltid vært rynn, selvom jeg elsker brus, junkfood etc., men elsker sunn mat også!
   Hehhe, ble litt langt ^^,

  146. Jeg vet egenklig ikke, jeg er ikke sånn tjukk, men jeg er overvektig syns jeg ivertfall. Når jeg er med de 2 beste vennene mine, føler jeg meg tykkere siden de er så utrolig tynne…
   Så tror jeg ser på meg en plass mellom tykk og normal. Skulle gjerne hatt kroppen din

  147. Jeg er ganske tynn. Men det er ikke min feil. Jeg legger ikke på meg uansett. Og jeg blir sykt lei meg og irritert når folk komenterer at jeg er for tynn eller noe sånt. Spesielt når vi er en gruppe med mange mensker. komentarer som foreksempel “herregud så tynne bein du har ser ut som du har anoreksia. Dette er sykt irriterende. Kan faktisk ikke noe for det.
   Digger bloggen din og deg foresten .

  148. jeg er utrolig tynn, og hater det! har fått utrlig mange komentarer slengt i trynet pga av at jeg er så tynn, noe som ikke er kjekt i det hele tatt. Jeg mener det er like ille å fortelle en som er kjempe tynn at hun er det som å fotelle en som er overvektig at hun er overvektig. Tusen takk for dete innleget, det var utrlig fint!

  149. har hele livet få høre at jeg er altfor tynn, folk har kommet bort å spurt meg: Har du anorexi eller?
   Her om dagen sa tilogmed læreren min at jeg måtte begynne å spise, at jeg må legge på meg and so on. Jeg har faktisk blitt ”mobbet” for det og blitt kalt ”anorexiunge”
   Og hver gang må jeg si at jeg har høyforbrenning og at det ”ligger i familien”
   er så sykt lei av at folk skal drive å snakke ”dritt” om andre fordi de er tynne. Man hadde aldri gått bort til en tykk dame/mann å sakt at de måtte gå ned i vekt, at du må spise mindre osv.
   Skal liksom ikke tynne folk ta seg nær av at folk kaller dem for tynne. Kunne skrevet såå mye mer, men det gidder jeg ikke. Utrolig bra skrevet Therese.

  150. Jeg syns jeg er veldig tykk ! Jeg er 13 år gammel veier 55,5 kilo sist jeg veide meg og er ca 160 cm ! Hva kan jeg gjøre for og gå ned i vekt og bli tynnere ? : )

  151. Det er klart at det sårer like mye å få høre “legg på deg” som det er å høre at noen sier “slank deg”. Det er kanskje vanskelig å forstå, men det er jo det samme prinsippet; man får beskjed om å endre på utseende sitt.
   Dagen “skjønnhetsideal” sies å være tynn, men spør du hva folk mener så kan du jo selv høre hvor mange som faktisk liker jenter med former, og jenter som ikke er for tynne. De fleste mener nok at dagens modeller er alt for tynne, så tynne at det ikke lenger blir så veldig fint.
   Jeg selv er tynn, veldig tynn. Legen min har sagt det til meg, foreldrene mine passer på at jeg spiser nok og nevner det hele tiden, venner av meg ber meg om å “legge på meg” i tillegg til å at de har pekt på meg og ropt “æsj!” fordi armen min var så tynn.
   Jeg spiser mer enn nok, og ofte mer enn mange av vennene mine, men jeg legger ikke på meg for det.
   Det har vært et stort problem for meg, jeg finner ikke klær som passer og jeg HÅTER å gå i litt korte kjoler, fordi beina mine ser ut som de skal knekke sammen hvert sekund.
   Det sårer like mye.

  152. Enig med det du sier. Har blitt rakket veldig mye ned på i de siste årene om at jeg var for feit, så jeg sluttet og spise, og nå kjemper jeg mot og få mat i meg, slik at jeg ikke får anoreksia. Har hatt symptomene for det, og da ba jeg om hjelp. Er ofte på sykehuset og tar prøver, veier meg, får planer der det står hvor mye jeg skal spise og hvor ofte. Men en ting jeg har lært, vær deg selv, og vær stolt over det! Jeg ser på meg selv som tykk, men jeg ER tynn. Og dere som leser kommentaren min, dere som blir rakket ned på, ikke bry dere om hva de sier, DU er bedre enn dem. Og si ifra. Dere som rakker ned på andre, stopp med det selv, dere aner IKKE hva konsekvensene kan bli til. Jeg har flere venner som er blitt mobbet, og noen av dem var bare noen sekunder fra og død. Tenk over hva dere sier, og gjør mot andre personer, og husk en ting! Det er DERE som rykker ned, ikke de “ofrene”. Det er DERE mobbere som har et dårlig liv som rakker ned på andre, ikke andre som er seg selv, og viser respekt for andre. 🙂

  153. Jeg er kanskje litt lubben, men det er noe jeg har lært meg å leve med. Jeg tror grunnen til at mange sier; “du er altfor tynn, legg på deg a!” og ikke mener det vondt er at det er vanligere å være litt undervektig enn overvektig. Det er også mange som har fått for seg at gutter ikke liker jenter med appetitt. Derfor er det “negativt” og være tykk fordi man mener at da klarer man ikke å justere kostholdet sitt like bra som vanlige.. Jeg skulle heller ønske jeg var undervektig enn overvektig men slamtidlig så er det kanskje fordi jeg er litt overvektig og ikke har det så bra med meg selv. Kanskje jeg tror at hvis jeg var undervektig ville alt vært bedre? Jeg vet ikke. Men en ting er sikkert, att det er utrolig mange i Norge som har dårlig selvtillit fordi folk alltid skal slenge kommentarer som er utrolig unødvendig. En person som er tynn vet selvfølgelig det, og en som er tykk vet også det. Hva er vitsen med å si det? Er det for å minske selvtilliten? De kan jo ikke gjøre det for å være hyggelige? Eller hva? Man kan vell bare spare seg for det. Det gjør jo ikke personen tykkere eller tynnere, det bare ødelegger personligheten.

  154. jeg synes vel selv jeg er litt lubben.. men jeg er ikke særlig overvektig, ligger litt over gjennomsnittet på min alder, men det kan også være tross høyden min. Jeg er 13 år, 170 høy og veger 56 kg, for å være åpen, ehehe.
   Men jeg har selv fått kommentarer som; “Du er syltynn!” eller “du er jo bare beein!”
   Mange sier også jeg er tynn fordi man kan se ribbeina mine på ryggen min, men jeg mener ikke det er derfor?
   Jeg hadde ikke syntest det hadde vært dumt å være tynn, å jeg tar ikke sånne kommentarer negativt, men jeg forstår at noen gjør det, selvfølgelig! Jeg er vel mer en person som ikke tar sånne kommentarer veldig nær på meg..
   Men ja, det er et viktig tema det der, Therese!
   Takk for at du tok det opp!

  155. Jeg er sånn tynn som deg! 🙂
   og er helt enig i alt du skriver! har alltid fått høre at eg ser ut som et skjellet! og ja det sårer faktisk sykt noen ganger!

  156. Dere som synes det er så jævli trist å være tynne, dere får jo xs eller noe og modeller er jo tynne så det er jo det som er “fint” mens jeg blir kalt tjukka og får spydige kommentarer hver dag og det værste er at det er fra mine bestevenner som tror jeg tåler det. Dere aner ikke hva jeg kunne ha gjort får at en fremmed gutt eller no skule si at jeg var tyn. Dere tynne aner det ikke men når jeg var 10-12 var jeg liten og tynn og jeg likte heller ikke å bli kalt skjellet og sånt men det er værre å være stor og ikke kunne kjøpe denne buksa eller ikke gå i singlett fordi man ser DEN magen. Så skjerp det tcmn! Det er vell ikke så ille å være 16 år å bruke s og xs men å være 14 og bruke l og xl er det som er ille.

  157. Nesten alle vennene mine sier at jeg er for tynn, og at jeg må legge på meg. Det er sykt irriterende. Hvis de synes jeg tynn eller ikke, hvorfor må de i det hele tatt bry seg ? Jeg blir lei meg, når de sier det.. 🙁

  158. Jeg kan på en måte ikke si hvordan jeg ser meg selv på for i sommer når vi var på camping tur i boden var det like før jeg fikk spissforestyrelse, jeg klarte liksom vare ikke og se alle de som hadde så alt for tynne lår – men jeg trur også det var fordi jeg var en del med de som var mindre enn meg.. Uansett, så var det slik som om at kroppen min ikke tok i mot maten med tanken på at jeg ikke ville ha størrelsen min. Jeg angrer veldig på at jeg ikke bare godtok den jeg var da – men nå plages jeg av noe som går følgende: Vist jeg omså bare spiser ett chipsflag, så blåser magen min seg opp, når jeg får begynt og brukt litt energi så synker den ned igjen.. Det er noe jeg virkelig ikke liker men nå ser jeg meg selv på normal 🙂

  159. Jeg ser på meg selv som normal, men jeg har sykt bolle mage!
   Og hver gang jeg ser i speilet synes jeg egentlig at jeg er kjempe feit- mens andre (nesten alle andre) synes jeg er tynn. Jeg spiser kjempe mye men jeg ser meg selv som feit mens andre synes jeg er altfor tynn… så jeg vet faktisk ikke om jeg er tynn eller feit :/

  160. Litt herming etter voe når det gjelder isbiter! 🙂
   – Likte inlegget, og jeg diggar deg! :D<3
   DIGGAR faktisk X) Orker ikke endree 🙂

  161. Jeg har høy forbrenning, er 165. cm høy og veier 40 kg. Jeg har også fått noen kommentarer opp gjennom årene, men har egentlig bare likt oppmerksomheten rundt det at jeg er tynn. Men her om dagen var det første gang jeg hadde svømming med jentete fra klassen og når jeg tok på meg bikinien så var det ei som nesten ropte. Oi! Du hadde små! Jeg hadde nemlig sagt til henne her om dagen at alle hadde mye større enn meg, men hun hadde virkelig ikke trengt å reagere sånn! Dette skjedde rett før vi skulle gå ut i svømmehallen og jeg fikk plutselig DEN dårlige selvtilliten! Hadde mest lyst å sette meg ned å gråte akkurat der o da, men det kunne jeg ikke. Så resten av svømmetimen gikk jeg å holdt meg for brystet og latet som om jeg frøys. Jeg strever også veldig med å finne bukser som passer! Klarer ikke finne en eneste en som sitter tett på beina mine! Jeg skulle hele tiden ønske jeg hadde mer former og tykkere bein. Av og til kan det være like ille å være tynn som tykk..

  162. Åh du er så dum! overvektige legger ikke ut slike bilder av seg selv som du gjør, frøken selvtillit 😉 bullshit

  163. vet ikke helt hva jeg er jeg.. 😛 Men ikke ille ment eller noe, men jeg tror nok ikke at det bare er de som er skikkelig tynne som får høre dritt.. Mange drittsekker der ute som sier masse stygge ting til folk som veier litt mer enn det normale, eller hva jeg skal kalle det.. Jeg kjenner noen som blir mobbet og sånn fordi de er litt “tykke”, noe som er skikkelig dårlig gjort.. Men skjønner deg, det er sikkert ikke gøy å få høre dritt hele tiden..

  164. Hei! Jeg vil at du skal skrive dette på bloggen. Sitere min kommentar TCMN 🙂
   Jeg er veldig tynn, sikkert litt tynnere enn deg. Jeg har alltid vært det. Og ifjor var det en feit jente som plagde meg og snakket om meg til andre av jeg var stygt tynn og måtte spise meg! En feit mobber en tynn jente. Serier jo seg selv, sjalusi. Men jeg er faktisk ikke ekkel tynn, hvertfall ikke i år. Og har hatt problemer. Men ikke nå lenger. Jeg har alltid også sagt at det er likt om vi kaller noen tynn eller feit. Det er så dumt! Og desuten er du ikke ekkel tynn Terese! Synes du er fin og passlig 😀

  165. Forskjellen er vel at overvektige i større grad har et realistisk syn på seg selv, noe som mange “tynne” ikke har. Og dere får si så mye dere vil at over- og undervekt skyldes hvor rask forbrenning hvert enkelt person har, men det er som regel ikke tilfellet for overvekt! Fedme kommer oftest av at man trykker i seg for mye mat og beveger seg for lite; latskap, menneskelig natur. Under- og overvekt i dagens samfunn er et luksusproblem, og hvert enkelt individ har selv ansvar for hvordan de takler respons fra menneskene rundt seg. Det blir for dumt å få et slags hatforhold til samfunnet fordi man ikke greier å takle livet på egen hånd.
   Angående denne bloggen og dens tilhengere er det vel tydelig hva folk er interessert i: SEG SELV. Se på responsen, de fleste snakker om seg selv og livet sitt, ikke om selve saken. Tcmn har blitt en avgud som ikke har peiling på hva hun snakker om.

  166. Bra emne, har virkelig sett etter noe sånt.
   ser på meg selv som altfor tynn. jeg blir ikke akurat mobba for det, men folk nevner det hele tiden, det er ikke så gøy. i tillegg føler jeg meg så annerlednes alle vennnene mine… de har liksom pupper og alt sånt, siden jeg er tynn har jeg nesten ikke pupper, og jeg synes det er flaut å vise meg i bikini.. jeg er veldig missfornøyd med kroppen min, og synes at det er vanskelig å legge på meg,,

  167. Jeg ser på meg selv som tykk og jeg ønsker veldig gjerne å gå ned i alle fall ti kilo før jeg begynner å nærme meg å være fornøyd med meg selv. Jeg skulle ønske jeg var naturlig tynn som deg og mange andre, eller i alle fall normal, men jeg er vel ikke en av dem og blir vel aldri det heller. Folk flest tror jeg går i joggebukser og hettegensere fordi jeg synes det er deilig, men egentlig er det bare for å gjemme alt fleske under.
   Synes det var kjempe bra skrevet. Synes du er fin akkurat som du er nå. Du er både pen, naturlig tynn og er god på innsiden også (sånn som jeg har blitt kjent med deg gjennom bloggen din).

  168. Tynn…! jeg spiser og spiser, men legger ikke på meg.
   Jeg hater at folk kommenterer kroppen min!
   Jeg vil ikke være anonym på denne kommentaren, for jeg er ikke flau over at jeg er tynn.

  169. ser på meg selv som normal.
   Men moren min rakker ned på meg hele tiden, sier jeg på begynne å slanke meg for snart så ruller jeg.. men jeg er ikke feit.. jeg har så vidt mage liksom.. moren min har nettopp tatt slankeoperasjon..så derfor rakker hun ned på meg, for nå er hun tynnere liksom

  170. Jeg er undervektig… Alle sier at jeg er tynn og det plager helt sykt! Jeg føler meg som et skjellet når folk sier det… Jeg har prøvd å legge på meg, men det er ikke lett. Jeg er helt enig i det du sier 🙂

  171. jeg vet ikke helt hvordan jeg skal beskrive meg selv, normal kanskje ..
   jeg har veldig lange og tynne armer, på bilder osv er de så tynne og lange at de er ekle å se på ..
   men når det gjelder bein osv, har jeg ganske store lår, jeg prøver å trene dem slik at de blir mer strammere, men har enda ikke lykkes ..
   jeg har dårlig selvtillit til kroppen min og hater å vise dem frem i bikini. men jeg kan heller ikke si at jeg er verdens feiteste, for det blir bare slemt mot de som faktisk er overvektige ..

  172. Jeg har det å den måten! Jeg har alltid hørt at jeg er altfor tynn og det er helt feil og at jeg umulig kan være frisk. Vær gang noen sier det eller tar meg rundt håndleddet eller beina blir jeg utrolig såret og lei meg. Jeg tror ikke jeg kjenner noen som er så godtemoms som meg. Jeg er heldigvis vokst litt bedre til nå. Hører det ikke like ofte lenger!

  173. Heisann 😀
   jeg er like tynn som deg og det merkes veldig på meg at jeg er tynn..hvertfall i overarmen :
   men hvordan greier du å på en måte skjule det litt.. jeg ser ut som en pinne i armene..det er jævlig ekkelt.. og sykt irriterendes at alle sier at jeg er så tynn og hvis noen sitter på ryggen min så sier de at jeg knekker -.-”
   det er ikke lett å legge på seg heller…for jeg vil jo ikke legge på meg på “de feile stedene” 😉
   hva synes du ?

  174. æ e enig med deg folk må akseptere d den andre er og ikje kommentere dt stygge men dt positive på andres vei og følelser:)

  175. Herlig at noen tar det opp 🙂 Uansett hvordan man ser ut er man perfekt på sin helt egen måte , man er unik og ingen kan endre det !

  176. Normal tror jeg, litt tynn. Vennene mine sier at jeg er tynn, men ikke alt fort tynn. Så jeg veit ikke helt 🙂

  177. jeg synes at jeg er tykk, noen ganger ble jeg mobbet pga dt,
   en jente i klassen som jeg trodde var vennen min, gikk til en av vennene mine og kalte meg for en feit bitch

  178. Jeg har fått mange komentarer på at jeg har anorexia og er en “anorexiaunge”. Heldigvis hadde jeg en god venninne som stilte opp for meg og sa; “tror du kanskje ikke hun blir såret når du sir slike ting om henne? og forresten, hun har IKKE anorexia”. Jeg følte meg unormal i flere uker etterpå, og jeg hadde skikkelig dårlig selvfølelse etterpå. Jeg har også blitt kalt no-boob, skjelett og fått vite at jeg er altfor tynn” at jeg har “alt for tynne bein” og at jeg må “legge på meg noen kilo”. Noen av vennene mine har tilogmed sagt at jeg skal begynne og spise smør. Tenk om jeg ikke vil spise smør? Tenk om jeg trives som slik jeg er, og jeg går i tights om jeg vil, selv om folk sier at jeg ser så ekkelt tynn ut osv. Fuck dem, jeg lever mitt eget liv.

  179. jeg er 14 år og minst i klassen men eldst er kun 150 å veier kun 40 kilo å jeg er så jævla lei når folk kaller meg tynn å liten så jeg vet hvordan det er 🙂

  180. Hei!
   Jeg er en jente på 13 år, jeg er veldig tynn og jeg får akkurat samme kommentarer daglig, selv om jeg spiser masse. Jeg tror det har noe med at jeg går på håndball og vi trener masse pluss at jeg har høy forbrenning i tilegg, jeg tror ikke folk skjønner at det ikke bare er synd på dem som har litt ekstra fett, men også vi som har litt mindre føler oss heller ikke helt “perfekt” for å si det sånn. Det er fint at du bryr deg!!!

  181. Kjempe bra innlegg Therese! mange vil kanskje se deg som litt ” overfladisk” noen ganger, ikke vondt men, men litt sånn rosa, blond,brun og deilig. men sånne innlegg viser det motsatte, kjempe bra 🙂

  182. Er ganske tynn. Men har muskler som bygger det opp, vist ikke jeg hadde trent hver dag så hadde jeg vært nær risikoen for og være ekstremt tynn. :/

  183. Jeg spiser så mye jeg kan,men klarer ikke å gå opp i vekt. Er snart 15 år og veier 41 :/ Ingen av klærne mine passer meg lenger,ser helt forferdelig ut. Mange kommer med denne kommentaren – Du er så tynn,sjekk beina dine,de skal knekke snart. Spis litt mer’a… men de vet ikke hvor mye krefter jeg bruker for å komme opp i vekt -.-

  184. Jeg er helt enig!
   Jeg er ikke så overvektig eller tynn selv, men har ønsker om å være tynnere – merkelig nok.
   Men, jeg har faktisk problemer med å spise. Spiser sjelden, og det har vart i over 3 år nå – spiser litt mer nå da. Men jobber med saken 😉

  185. Jeg sliter med spising grunnet akkurat det. Har slitt med det i rundt 10 måneder, på to dager har jeg spist en pølse nå. Jeg føler meg kraftigere enn normalt – men skal ikke kalle meg selv tykk. bare ikke helt fornøyd : )

  186. jeg ser på meg selv som normal 🙂 jeg er fornøyd med kroppen min, selv om jeg ikke akkurat er tynn! jeg har for stor rumpe, stygt hår, kviser, stor nese, stygge fingre, og sånn kunne jeg sikkert holdt på i flere timer, men jeg velger å overse “feilene” med meg selv! 🙂

  187. Jeg føler meg selv som normal. Og jeg er fornøyd med det! 🙂 Mange sier jeg er tynn,men da tenker jeg at det er noe positivt,man bør være stolt av seg selv,og hvem man er. Mener jeg. Og alle er spesielle eller gode på sin måte! Og til noen som har gitt dere kommentarer om kroppen,ikke bry dere om det..! Jeg har også fått direkte kommentarer fra noen,det såret meg,men jeg har alltid noen som kan støtte meg,og det er folk som kan støtte dere også i slike situasjoner..!

  188. Får rundt 8 år siden fikk søsteren min anoreksi. Vi skjønte det da hun sluttet å spise, drikke, å være med vennene sine lenger. Hun var syltynn og hadde angst. Jeg husker ikke tiden der så veldig godt, jeg var liten og hadde to yngere søsken. Vi var i møter med sykehuset her der vi bor men de hadde ikke plass. Etter 1 1/2- 2 år ble hunn innlagt. Jeg husker den natta utrolig godt. Jeg var 10, lillesøsteren min 8 og lillebroren min 6. Vi lå i sengen hennes å gråt. Søsteren min var så svak at moren min sjekket pulsen hennes hver natt å hun torde nesten ikke ta øynene fra henne.
   Det var krangling heletiden.Og foreldrene våre (samt familiemedlemmer) forskjellsbehandlet utroolig mye. Det var en tung tid for meg og søsknene mine så jeg kan ikke skjønne hvordan det var for storesøster.Hun truet med selvmord å stakk av flere ganger. Hun kuttet seg selv og hun har forstatt store arr. Jeg husker at de bestandig kranglet om hva hun skulle siPse og hvor mye. Hele tiden når jeg hørte de begynte å krangle, tok jeg med småsøskne mine ute, eller ned i kjelleren så vi skulle slippe å høre å alt bråket. Vi slo på tv så høyt at vi ikke hørte noe, eller hoppet på trampolinen til naboen. Når de haddE kranglet ferdig kom mamma som regel å hentet oss.
   Det var en forferdelig tung tid med masse bråking, kjefting, gråting osv.. Mamma fortalte oss egentlig ikke så mye, men viss vi så at hun gjemte bort mat under måltidene, spydde på do eller satt og kuttet seg selv så måtte vi si ifra. Jeg husker spessielt en natt (tror jeg var ca 11år) jeg var utrolig trøtt så jeg skulle opp å ta meg et glass vann. Jeg gikk forbi badet, der jeg hørte den verste gråten jeg noensinne hadde hørt. Jeg lukket opp døren å så pappa sitte på kne med hendene foran ansiktet. Det er noe av det værste jeg har opplevd. Jeg løp tilbake til sengen min å gråt høyt ned i puta.
   Nå går alt mye bedre! Hun har kommet inn på videregående, har mange venner å spiser normalt ( viss jeg kan kalle det det). Hun sliter fortsatt med tvang å angst, men det er myeeee bedre nå enn det var før!!Det har selvsagt tatt langtid å bearbeide dette, men tiden leger alle sår vet dere! Jeg sliter fortsatt med å tilgi henne for alle de fæle tingene hun har sagt til meg og mine, og det hun har utsatt oss for i så mange år. Men jeg vet at hun egentlig ikke mener det. Så alle som har kjenner til/er anorektisk, det vill gå bra tilslutt, viss du prøver det beste du kan og vill bli frisk! De som er ordentlig glad i deg bryr seg ikke om hvordan du ser ut! Du er perfekt akkurat som den du er. Jeg unner ingen å gå igjennom noe slikt! Verken å ha anoreksi eller å ha noen familiemedlemmer som har det! Det er en ufattelig grusom sykdom som jeg vet mange 100 har dødd av! Men søsteren min kom helskinnet utav det, noen som jeg er utrolig takknemmeligog stolt av/for! Jeg velger å være anonym fordi jeg vet søsteren min leser bloggen din! Du er foresten utrolig flink Therese:) Har satt veldig stor pris på om du kan poste denne kommentaren, jeg vill så veldig gjerne hjelpe folk der ute og jeg tror denne historien kan hjelpe noen!

  189. kjempe bra skrevet må jeg si!
   Synes alle bør være fornøyd med den kroppen man har, men det kommer jo aldri til å skje. Selv er jeg ganske tynn, og hateer når folk kommenterer på det. Tilogmed folk som er tynnere enn meg sier ” å, spis mere. du e så tynn” Spiser jo helt normalt. serr. 😀

  190. Jeg ser på meg sjøl som tykk, eller i det minste litt for stor ifølge min mening. Klarer liksom ikke syns synd på de som er så tynne, hvis ikke de er altfor tynne selvfølgelig! Men når jeg sliter med å bruke ordentlige olabukser synker selvtilliten til under null. Jeg hater å prate om kropp og alt det der med venner, føler meg som den ballongen, selvom vennene mine sier at jeg absålutt ikke er tykk er det veldig lett for de tynne jentene å si det. Merker at jeg kunne skrevet en bok om hvor kjipt jeg kan ha det til tider med tanke på hvor jævlig mye utseende og kropp betyr for tida!

  191. Helt enig med deg! Jeg har egentlig aldri følt meg tynn, men jeg har bare fått flere og flere kommentarer på det etterhvert. Så siden folk har sagt det så mye til meg, så begynner jeg å se det selv. Når jeg ser meg i speilet får jeg lyst til å grine, man kan liksom se ribbeina mine. Mange sier til meg at jeg burde spise mer. Og jeg spiser egentlig ganske mye, ikke fordi jeg prøver å legge på meg, men jeg spiser mye, sånn er jeg bare. Men jeg legger ikke på meg forde. Og det som jeg syns er så teit med meg selv, noe jeg rett og slett hater er at, når noen kaller meg tynn, tør jeg ikke å si ifra at det ikke er greit. Jeg ler liksom for å skjule at jeg egentlig blir lei meg. Så folk vil sikkert si at det er min egen feil som ikke sier i fra, og det er jo for så vidt sant, men de som “mobber” burde tenke over hvordan de hadde reagert hvis de fikk en sånn kommentar.
   tusen takk Therese for at du postet dette innlegget, det fikk meg til å tenke på at det ikke gjør så mye hvordan jeg ser ut, for jeg vet at jeg er en fin person inni meg:)

  192. helt enig! jeg har veldig høy forbrenning, tror jeg siden jeg er ganske tynn.. føler meg egentlig ganske normal, men har fått et par kommentarer her og nå.. bra skrevet! 🙂

  193. det er så sant det du sier, og bra at du tar det opp, er mange som trenger å høre det! og jeg ser på meg selv som tykk! 🙂 men er på tur til å gjøre noe med det.

  194. Egentlig tynn. MEn jeg har selv medfødt spiseforstyrrelser jeg har slitt med i nesten hele livet. Nå har jeg blitt kvitt de, men forbrenner fortsatt mye.

  195. Synes det er veldig bra at du tar opp dette temaet, for det er et viktig tema for de aller fleste jenter som leser bloggen din, er jeg ganske så sikker på. Det skulle ikke vært slik, at det er så mye fokus på at folk skal være tynne, slanking osv, men det er nå slik det er..
   Jeg har selv fått diagnosen anoreksi, og det er helt jævlig.. Ser på meg selv som veldig overvektig, men alle andre sier jeg er altfor tynn.. Går til behandling, noe jeg har gjort i et halvt år, fordi jeg er psykisk syk..

  196. Jaaa, altså jeg vet jeg ikke er direkte sjukk, men likevell så er de negative tingene ved kroppen min jeg legger mest vekt på. For meg er det slik at jeg har dårlige og gode dager. på de gode dagene kan jeg si til meg selv: Du er tynn/normal og pen. Men andre dager er jeg skikkelig deppa og tenker bare stygt om kroppen min. Er sur resten av dagen. Det er dager jeg kan spise 4 pannekaker og fortsatt være sulten. Mens andre dager hopper jeg over lunsjen og minsker på frokosten. Når jeg sitter og tenker, så burde jo egentlig alle bare godta kroppen sin. Men desverre er det ikke slik. Ikke for meg heller. Jeg har hørt at hvis man er 160, er det vanlig å veie 60kg! Og at det er normalt. Det er jo logisk at en som er høy veier mer!!!
   Jeg er ca. 165 cm, jeg veier 55kg

  197. Du er perfekt sånn som du er,jeg synes du er kjempe pen og du er utrolig vakker. Jeg ser opp til deg, jeg vet hva du tenker: hun vet kjempe lite om meg osv. Men av det jeg har sett her på bloggen og alle videoene dine så virker du som en super person.
   Jeg veier lite, men jeg spiser så mye som jeg greier men legger ikke på meg. Jeg får veldig ofte høre at jeg er kjempe tyn og alt sånn. Men det helper ikke at jeg får høre det det eneste som skjer er at jeg blir lei meg. Jeg setter utrolig stor pris på at du poseter dette inlegget.
   Klem <3

  198. Hei. Jeg blir jo selv mobbet pga. jeg er tynn mener de fleste. altså, jeg spiser normalt, men fordet sier de at jeg er for tynn å må legge på meg. Jeg kan jo ikke noe for at jeg er tynn. Av og til føler jeg at jeg ikke tør å danse eller gå i tights fordi jeg blir mobber av det. Jeg synes at det er viktig at du poster dette emnet:-)
   Digger deg:-)

  199. Flott at du postet dette, Therese!
   Selv har jeg som en tanke om at jeg er lubben, men alle sier til meg at jeg er utrolig normal. Dette er noe jeg faktisk tror på også. Jeg kan ikke gjøre noe som helst mer for å få bort valpeflesket, og jeg akter ikke å sulte meg. Var bort i noe lignende i starten av åttende, da var jeg faktisk bort i å ikke spise mat på flere dager. Ingen merket noe, men det gikk opp for meg at jeg var slem mot kroppen min. Hvorfor skulle kroppen min straffes? Dette er noe jeg angrer fryktelig på, og noe som jeg ALDRI skal gjøre igjen – ALDRI. Jeg spiller fotball, spiser sundt, og jeg er i bevegelse hver eneste dag. Da kan jeg jo ikke gjøre noe mer! Du skriver på en utrolig god måte, og jeg kan ikke få takket deg nok for at du postet dette innlegget.

  200. har egentlig blitt mobbet hele livet å blitt kaldt tykk. Noe som i 9 klasse førte til at jeg fikk anoreksi og nesten tok livet mitt… Jeg har egentlig ikke vært spesielt tykk heller. har gått veldig opp og ned i vekt, men er stabil nå på 65 og er 173 høy. Men må si at det ikke haar vært lett og at jeg har veldig komplekser for kroppen min, nettopp pågrunn av dumme drittsekker som ikke klarer å la være å slenge dritt. Faen ta dere, å tenk før dere snakker!

  201. Hei, mange sier til meg at jeg må legge på meg, men jeg vil jo ikke bli feit, jeg kan se mine egne ribbein, men jeg likker ikke så mye fettamat, men jeg elsker MCdonalds, men er dere kanskje bare 3 ganger i året, det er en gutt i klassen over meg som sier at jeg bare er skinn og bein, jeg blir fktisk ikke lei meg, men jeg blir veldig redd 🙁 Jeg har hatt selvmords tanker om dette. Det er vanskelig for meg, jeg har aldri spist mye siden jeg var liten, nå er jeg redd for å dø baree pga dette som han gutten i klasse trinnet over meg sier, er bare skinn og bein, jeg er 12 år gammel, er syltynn, jeg er så redd som fy, tør ikke si noe til mamma eller pappa, ikke engang til besteveninnene mine. Jeg er så redd for å bli ledd av 🙁 Hvis jeg sier i fra til han gutten ler alle bare av meg, demk gjør det hele tiden, jeg blir så lei meg at jeg ikke vil leve lenge, dette er 100% sant Jeg LOVER deg, hilsen en livredd jente.

  202. Jeg har alltid tenkt på meg selv som tykk, og jeg har i perioder vært kraftig, men aldri tykk. Jeg er ikke tynn, men jeg er normal. Jeg synes det er så dumt å gå rundt å være misfornøyd med seg selv når man først har vært så heldig å få seg selv utlevert, du lever bare én gang, og jeg gidder ikke gå rundt å klage hele livet. Jeg kunne plukket på en haug med ting som jeg ikke likte ved meg selv – men jeg kan også plukke ut en haug med ting jeg liker ved meg selv.
   Jeg trener 4-6 ganger i uka, det er mye, jeg spiser sunt, men jeg legger lett på meg. Jaja. Det er bedre at fettet legger seg på utsiden enn på innsiden, da kan man få blodpropp…

  203. Føler meg normal egentlig, og alle sier jeg er slank… Selv om jeg også har morgener hvor jeg bare ser meg i speilet og tenker: “Åh jeg er så stygg og feit”. Tror egentlig alle jenter har sånne dager iblant.

  204. Jeg ser på meg selv som tynn. Jeg hadde en liten spiseforstyrrelse før, som jeg har kommet meg over. Synes bloggen din er utrolig inspirerende, Therese 🙂 ihvertfall dette innlegget! Er også enig i det du skrev, med at å kalle en altfor tynn, er som å kalle et overvektig menneske for tjukk/feit.

  205. jeg misliker kroppen min på mange måter, mest fordi jeg har noen ekstra kilo….
   synes det du skriver er viktig å få med seg, fordi verden er faktisk så ille, spessielt for jenter(når vi tenker på dette altså!)…. noen ville sagt til meg at jeg var normal, jeg sier tykk! Mamma sier kanskje litt kraftig, men det er fordi det ligger i slekta…. Jeg er lei av at folk klarer på at de er tykke, store, brede, ikke kan spise noe godteri(i verstefall ikke spise i det hele tatt!) og de veier rundt 40 kg! HALLO! jeg er ca 165 cm høy, og jeg veier ca 65-70 kg, og jeg er blitt mer og mer glad i den vakta jeg har, noe jeg syns alle jenter burde bli! Og gj.nsitts vekta; IKKE hør på den, det handler om gener, aktivitetsnivået, hvilket land de bor i m.m…
   Sist vil jeg bare si at uansett hva dere tenker på; ja, spis maten din, og ikke tenk på dårlig samvittighet hvis du spiser smågodt på en lørdag liksom! det er altfor mye press på oss jenter!!!!!!
   PS:Therese, du er helt sinnsynk nydelig!<3
   hilsen fast leser <3

  206. Ser på meg selv som normal, men alle andre kaller meg tynn.. Det er kjempe slitsomt å få høre..
   veier fortsatt 37 kg, å er 155cm går nesten aldri opp i vekt, men jeg blir glad hver gang jeg har lagt på meg ett kilo, men det er fordi, jeg vet jeg er tynn, pga, forbrenning, å unormalt masse trening. men spise sunt, burde man uansett. Ikke alle er skapt for å være som meg. Selv har jeg prøvd å trene mye, for å gå opp i vekt. Fordi jeg var lei av å bli kalt tynn.. Endte opp med og bli overtrent, å ble bare tynnere. Ikke min store drøm. Etter jeg innså hva jeg hadde gjort, fikk jeg et mye mer sunt forhold til kroppen min. Jeg synes selv at formen på kroppen din har ingen ting å si. Har fått høre at gutter bare liker store jenter, “mer og ta i, mer og være glad i” Men det er å en løgn. Noen gutter liker tykke jenter, noen liker tynne. De fleste gutter liker deg uansett, så lenge du ikke har mer muskler enn han. Husk det.
   -Sigge

  207. Veldig bra skrevet!
   Jeg ser på meg selv som naturlig tynn. Jeg er ikke tynn fordi jeg trener, men fordi jeg aldri er sulten og spiser derfor veldig lite. Jeg er også ganske lav. 11 år og 145cm høy.. Derfor får jeg ofte høre at jeg er spinkel og blablabla. Men nå har jeg lært å ikke bry meg. Jeg prøver å spise mye, men siden jeg ikke er sulten blir jeg dårlig av å spise. Dessuten er jeg veldig kresen. Så vær dag må jeg tvinge i meg mat som jeg ikke liker når jeg ikke engang er sulten. Når folk sier de er sulten tenker jeg at de er veldig heldige. De som vet dette om meg sier jeg egentlig er heldig, men jeg vet faktisk ikke hvordan det er å være sulten! Vil gjerne legge litt på meg da. Alle sier jeg er så heldig som er så tynn, men det er en grunn til at jeg er tynn. Jeg hører folk klage over at de har vondt i magen siden de er så sulten og masse sånn. Men dere er faktisk heldige! Ingen vet hvordan jeg har det men det er tragiskt…for dette er nemlig ikke det eneste problemet mitt…

  208. vell jeg ser på meg selv som tykk…men det er fordi jeg er det…jeg er overvektig…og mange normale ungdommer jeg møter slenger dritt til meg og sier jeg må slanke meg og slikt…riktignokk bryr jeg meg ikke så mye om hva de sier lengre..for de har jo aldri spurt hva jeg faktisk gjør med livet mitt akkurat NÅ! ^^
   Men ikke faen at jeg ville synke så laft å hakke på tynne folk…om jeg ser noen som jeg synes ser allt for tynn ut bryr jeg meg ikke så mye….og jeg går i alle fall ikke å sier at personen må legge på seg….det er like sårende som om folk sier jeg må slanke meg…
   og nå skal jeg være erlig å si at jeg er glad jeg har den opplevelsen videre i livet med å være overvektig…det gjør at jeg ikke bryr meg om hvordan andre ser ut generellt (utseende, klær osv)
   og uansett hvordan folk ser ut så kan di ha verdens nydeligste personlighet eller av de ikke så bra personlighetene…slik er det bare 🙂 men man burde alltid bli kjennt med dem, før man skal si noe om dem 🙂
   Var et fantastisk bra innlegg forresten!! 😀

  209. Bra skrevet!
   Hvordan jeg ser på meg selv er forskjellig fra dag til dag, av og til syns jeg at jeg er helt ok, mens andre dager har jeg bare lyst å ta en kniv å skjære av meg alt fettet!

  210. Bra skrevet! Folk klager heletiden på hvor tynn jeg er, og det er bare jævlig irriterende. Jeg har sluttet å ta meg nær av det, men det er så unødvendig! Ser på meg selv som helt normal og spiser til jeg er mett 🙂

  211. Jeg er bittelitt tynn i forhold til høyden, men jeg elsker det faktisk! (har bare høy forbrenning, men føler meg heller ikke FOR tynn) Det er jo sååå mange som mener de er for feite, men som er normale. Så det slipper i hvertfall jeg :)Jeg tror nåkk jeg også hadde tenkt det samme hvis jeg var litt tykkere for jeg har ikke verdens største selv tillit. Jeg er derfor veldig førnøyd med magen og beina mine, hihi 🙂 Men er jo derfor ikke så “stor” “up stairs” men det kommer nok med årene.. 🙂 Men det er jo SYKT irriterende når alle! bukser er for store!!

  212. Jeg ser på meg selv om normal. Jeg er litt høyere en gjenomsnittet, så derfor har jeg noen kilo ekstra enn de som er lavere. Men det jevnerer seg utover kroppen, så jeg er ikke overvektig.
   Veldig bra skrevet!
   Jeg syntes du er perfekt!

  213. heei ,, synes det var utrolig bra skrevet .. jeg syntes jeg er kjempe feit .. har sååå lyst å gå ned 10 kilo .. jeg veier 65kilo og er 1.73 og det jeg synes det er alt for myee , jeg er jo bare 13 år og alle andre veier MYE mindre !!

  214. Jeg ser på meg selv som normal når jeg er hjemme og uten venner, men med en gang jeg går ut med venner så føler jeg meg tykk.
   Alle mine venner har flat mage og de er tynne, men jeg har en liten bilring og magen henger litt utenfor når jeg har på bukse.
   MEN, det jeg mener er irriterende er når, de som vet at de er tynne og slanke og har en fin kropp klager på at de er tykke!
   En eks-venninne av meg, klagde på at hun var så tykk og at hun måtte slanke seg og sånt, og hun er meget tynn fra før av.. og da føler jeg meg bare enda større!
   En annen ting som gjør at jeg føler meg litt tykk, er at de lager så mye klær som er ettersittende nå, og jeg hater det..da føler jeg at flesket mitt tyter overalt.
   Og gensere med åpen rygg er så fint, og jeg har lyst på det, men i forhold til alle ander på skolen min som bruker det, er jeg for tykk.
   Jeg vil begynne å trene, men det er ingen som gidder å bli med, og da mister jeg motivasjonen til å trene helt…
   Ok, dette var litt “fml”, men jeg skriver det jeg synes..

  215. Jeg er overvektig. Jeg prøver å overvinne meg selv når jeg ser meg i speilet. Jeg er 155 cm og veier rund 57 kg. Jeg prøver utrolig mye. Jeg pleier altid å være sisst i gymmen. Jeg hater virkelig kroppsformen. Jeg hadde en gang en blogg, men jeg ble mobbet pga kroppsformen.
   Men jeg er egentlig ganske heldig. Jeg har verdens beste venner. De støtter meg utrolig mye. Jeg får altid komentarer om at jeg er utrolig pen og sånnt. Er du undervektig eller overvektig, slutt aldri å vær deg selv. Slutt ikke gå med de klærne du pleide å gå med. Bare fortsett å vær den du er.
   Jeg er så utrolig glad for at du er der Therese. Jeg ser opp til deg, og du er så utrolig nydelig <3
   - Anonym

  216. Jeg ser på meg selv som normal når jeg er hjemme og uten venner, men med en gang jeg går ut med venner så føler jeg meg tykk. men, det jeg mener er irriterende er når, de som vet at de er tynne og slanke og har fine former klager på at de er tykke!
   og når ingen vil være med meg å trene vil ikke jeg gå alene å da mister jeg mitivasjonen helt. xD
   Men du har en kjempe fin kropp! 😀

  217. Jeg ser på meg selv som ganske normal, kanskje litt tynn, mens alle sier at jeg er så tynn og har så lange, fine, tynne bein osv. Jeg har alltid vært tynn, det ligger i familien, men jeg har også fått dårlig selvtillit, og trodd at jeg så tjukkere eller tynnere ut enn det jeg var! Jeg har tilogmed hørt at jeg har vært nesten litt for tynn! Det var en periode hvor jeg hadde begynt å trene på sykkel, da fikk jeg litt strammere mage, men også en del mer leggmuskler. Da føltes leggene mine mye større, og jeg følte at alle hadde tynnere bein enn meg. Men en dag så sier plutselig en av venninnene mine at hun hadde så lyst på sånne bein som meg, men jeg syntes jo det virket som ho var mye tynnere enn meg, men fant ut at faktisk var låra mine litt tynnere enn hennes, og leggene hennes var litt tynnere enn mine. Etter det fikk jeg faktisk litt bedre selvtillit igjen, selvom den tingen ikke spilte noen rolle i det hele tatt! Vi sammenligner oss med andre, og rettogslett rakker ned på oss selv, jeg får ihvertfall mindre selvtillit hvis jeg sammenligner meg med en annen, og jeg tror nok mange andre gjør det også. Etter at jeg skrev den kommentaren her så har jeg faktisk begynt å tenke på alt det jeg har skrevet, jeg skal slutte å sammenligne meg alt for mye med andre, jeg skal slutte å tenke at jeg kommer til å gå opp mange kilo, så jeg blir alt for tung(for det må jeg jo, jeg skal jo vokse mer)osv. Men uansett hva, så finner vi mennesker alltid noe å klage på, men ingen blir vel mer perfekte for det, gjør dem vel? 🙂

  218. Jeg ser på meg selv som en muskel bunt, jeg kan løfte 80 kilo, jeg plages ikke. jeg kan ha tre stykker på ryggen min samtidig. Jeg får utrolig fort muskler, arvet etter min far. jeg er snart 1.70 cm høy.. Jeg er bare 11 år gammel, altså jeg går i 6.trinn…. Det gir meg null selvtillit og jeg hater å vise fram kroppen min. jeg som har gym en gang i uken og svømming en gang i uken på skolen som sir at jeg MÅ vise fram sicks-packen min og klompene på armene mine og de syke store låra mine.Du har hjulpet meg fram i dette Therese ved å skrive om det- Tusen takk <3

  219. jeg så på meg selv som normal før, men så begynte jeg å få kommentarer fra min beste venninne(!!) om at jeg er for tynn, og nå hater jeg noen gang kroppen min…

  220. Greit nokk at du har rett i at det har jævli mye å si hvis man blir kalt “feit” eller “tynn” og det e helt klart at det har en faktor i årsaken til spiseforstyrrelsa, men helt ærlig? Trur du ikke sånne folk som dæ e med å påvirke? Sånn som du kler dæ å ser ut?Folk som e mye omhandla i media? tru mæ du e nokk en “Thinspiration” for mange. Du e jo et forbilde for jenta (gutta?) fra alder nede i 10-11 til “voksne” menneska. Synd å si det men det e sant! Men igjen glad du tar det det opp, å takk gud for at du ikke går rundt å blogge om at du e feit! Det hadde vært skandale!

  221. jeg er for tynn… har prøvd å legge på meg leeenge.. men det bare går ikke, jeg spiser og spiser, kan sitte hele dagen å bare spise.. helt forferdelig. men uansett hva jeg gjør så legger jeg ikke på meg.. mange som sier” åhh du er så tynn” ” guuud,lægg på deg” osvosv.. noen av tilfellene mener de det godt, men andre er jeg faktisk ikke helt sikker.. å jeg har utrolig dårlig selvtilitt pga dette. men prøver å ikke ta meg nær av all dritten.. å fokusere på at alle er forskjellige.. men føler også at det hadde vært lettere for meg om jeg hadde vært ” tjukk” for da kunne jeg jogget det av meg i alle fall.. å prøvd å leve i et sunt kosthold..

  222. Dette temaet er det få som tenker over… synes det er veldig bra at du tar det opp! Er selv vokst opp med kallenavn som fyrstikken, stankelbeinet, skjelettet, anoreksiakiden osv, og har ikke trivdes noe særlig med det. Folk klager over at jeg er alt for tynn, har fått høre flere ganger at det er på randen til å være ekkelt. Klart jeg tar sånt innover meg, på samme måte som en tykk person ville tatt det inn over seg å bli kalt ekkelt feit. Jeg kan INGENTING for det, hele livet har jeg vært uvanlig spinkel selv om jeg spiser som en hest (de som virkelig kjenner meg vet hva slags matvrak jeg er og at jeg har så og si det motsatte av anoreksia), sånn er det bare. Jeg er over hodet ikke fornøyd med det og er veldig klar over det selv, derfor har jeg ingen behov for at folk poengterer det hele fuckings tiden! Det er ingen som tenker på og er klar over at det sårer på lik linje med andre frekke kropps-relaterte kommentarer. Men det gjør det virkelig. Hater min egen kropp og går sjeldent i bikini eller tettsittende ting siden jeg hele tiden er redd for å få slengt kommentarer etter meg.. fordi det skjer så alt for ofte. En person med vekt litt over gjennomsnittet vill faktisk normalt sett ikke gå gjennom noe slikt, folk har akseptert og godtatt former. Nå er det plutselig galt å være tynn fordi samfunnet ikke vill legge press på ungdom. Presset blr ikke fjernet, det lempes bare over på en annen gruppe.
   Jeg får bare leve med dette problemet helt til samfunnet godtar alle kroppsformer. Legger ikke på meg what so ever uansett hvor hardt jeg prøver. Jeg spiser faktisk så mye at man skulle tro jeg var den bolla. Kanskje det har noe å gjøre med nettopp dette “leggpådeg”presset? Er faktisk helt avhengig av mat…

  223. Det er merkelig, nesten ingen som er tykk blir kalt overdrevent tykk om du har venner.. Desverre, så blir folk mobbet for å være tykk, men det e flere som blir kalt for “for tynn”…
   Selv følte jeg meg helt normal til jeg flyttet ett annet sted, i tredjeklasse…
   Men presset er stort, jeg er en av de jentene som blir kalt for for tynn, og at jeg må starte å spise mer, for 3 år siden, stappet noen venner av meg masse godteri inn i munnen min, å sa at jeg skulle bli feit. Selv, synes jeg at jeg er den jeg er, Mange folk tror at jeg ikke spiser, men det er feil, jeg spiser mye mer enn de gjør, er ikke min feil at jeg har høy forbrenning, folk sier å at jeg burde starte å trene mer, for å få muskler. Det er feil, trener nå 9 timer i uka, å veier 37 kg, er 153 cm høy, å det er feil å si at jeg er ufortjent tynn, jeg har trent sykt mye, jeg spiser sunt, passer på kostholdet mitt, å går like vell ikke opp i vekt, jeg blir sjeleglad hver gang jeg har lagt på meg ett kilo, men nå går ting ganske bra, jeg har sixpack, vinner over mange i handbak, men likevell, tror folk at jeg er som jeg er fordi jeg “ikke” spiser, FEIL. Har å fått høre tusenvis av ganger, at gutter liker jenter med former, det er f… ikke min feil at jeg ikke har former, å jeg kommer best ut av det, fordi at trening får deg til og se yngre ut ( kanskje derfor jeg ser ut som at jeg går i 4 når jeg går i 9..) og jeg blir ikke en feit bolle… Selv synes jeg at former er en teit unnskylding, jeg synes det er fint at folk heller tenker at jeg har former enn at jeg er feit, men likevell, kjempemange av de som sier det, sier også til meg “du har ikke former, ingen gutter liker deg! For gutter liker bare jenter med former” Jeg sier ikke til dem ” Gutter liker ikke feite jenter,altså ikke deg for du har ikke former, du er feit” begge to er uansett feile påstander!
   Det er også ganske slemt, for jeg kan ikke telle engang hvor mange ganger folk har klaget på at jeg ikke har former! Jeg har ikke former, men giddno å klag på det, æ e lei av det, å vil bare at du skal slutte, en venninne av meg, tror jeg alltid har vært litt sjalu på meg, (han innrømte det for en stund siden) tror jeg nå tenker; Hahahaha, endelig kan jeg være den beste, å så maser hun hele tiden, “mer og ta i mer og være glad i” “når skal du få store pupper?”
   Og jeg er så sykt lei av det, at jeg er GLAD vi flyttet… Hun er en kjempegod venninne, å jeg elsker henne, men det er kjempefrekt!
   Skulle ønske verden torte og være sånn her på ekte, å ikke bare på internett, for jeg tør det, jeg tør å si alt jeg har skrevet nå, til folk, å jeg skulle ønske at alle de som gikk rundt å kaller folk tykk og tynn torte å si; jeg er ufornøyd med meg selv, det er derfor jeg sier det. Jeg liker ikke kroppen min ( blant mine venner, føles jeg som en av de eneste som faktisk er fornøyd nok med kroppen min) Jeg er lei! selv mine foreldre, har sagt at jeg må legge på meg, å at jeg er for tynn, Treneren min ( i anledning en sport) sier at jeg er for liten til å spille i posisjonen min, å ikke minst vennenne mine som sier at jeg er for tynn til og være fin ( har 3 venner som siar at jeg faktisk er fin)
   Å dette ble altfor langt, men om du har lest alt, vet du min mening, å mest sannsynligvis, har et godt hjerte…

  224. Noen er tykkere enn andre, og det må man bare akseptere. Alle har lyst på den perfekte kroppen, men det er få som kan få den. Derfor hjelper det ikke at andre mobber deg og sier at du må slanke deg eller legge på deg! Alle er forskjellige og det er sånn verden er. Jeg har fryktelig lyst til å bli mye tynnere, men det er bare på grunn av at jeg har blitt mobbet siden jeg er større enn de andre jentene i klassen, men jeg har ikke tenkt å få anoreksi eller noe sånt, så jeg spiser i alle fall.

  225. Kjempebra innlegg!
   Jeg ser på meg selv som tynn, men har kraftig benbyggning/korte muskler… Kunne ønske jeg var spinkel, sånn som deg!
   Men jeg vet jeg ikke bør slanke meg, for man ser beina i kroppen min (eks. ribbeina) godt, og jeg har veldig lite fett på kroppen.
   Har lyst til både å gå ned i vekt og opp i vekt! Ned i vekt for å bli spinklere, og få slankere ben, opp i vekt for å få større former/pupper, og for å få bort six-packen… (har ikke sånn skikkelig six-pack, men man ser den jo).
   Ikke noe gøy at alle sier det er stygt med jenter med six-pack… har det naturlig, kan ikke noe for det 🙁 spiser normalt og trener 1 gang i uka…
   er nesten 1.70 høy og veier ca. 54 kg.
   P.S. digger bloggen din! <3
   P.S.S. jeg pleier ikke å kommentere på blogger. Leste dette tilfeldigvis for 2. gang, så da tenkte jeg at jeg kunne kommentere for en gangs skyld!

  226. Jeg føler meg helt normal, jeg har kanskje litt mere fett på kroppen enn de andre jentene i klassen har. Men det er ingen fasit på hvordan en kropp skal være. Jeg synes alle burde være stolt over sin egen kropp og ikke gå rundt å være flau over hvordan man ser ut. Det hadde jo bare vært kjedelig hvis alle hadde vært prikk like?? :)) bra at du tar opp dette temaet Therese, det er veldig viktig! Utrolig mange tenåringsjenter leser bloggen din og får inspirasjon fra deg-you go girl!

  227. jeg vil ikke si at man kan kalle seg normal. man er jo normal selv om man har litt mer kroppsfett enn andre. jeg skjønner hva folk mener når de kaller seg normal, jeg kan selv kalle meg normal kanskje. men normal kan tolkes på alle forskjellige måter!
   helt enig med deg i dette innlegget! 😉

  228. Når eg ser på deg syns jeg du er veldig tynn, men fin!! Jeg er normal, eller tynn. Du har helt rett i alt du skrev! <3

  229. for å si det sånn… jeg er tykk! hater kroppen min og alt ved den!!!!!!!! spiller fotball, så har ganske mye muskler på grunn av det, men ville gjort alt for å ha vært tynn…..

  230. Jeg kaller meg selv for tynn, jeg har heller ikke anoreksia, men grunnene til at jeg ble tynn var at jeg begynte å slutte å like en del ting og jeg ble veldig kresen på mat, men høy forbrenning ligger vel også i familien..

  231. Bare å sjekke BMI’en din det så står det om du er undervektig, normalvektig eller overvektig 😉 Selv er jeg normalvektig

  232. Flott innlegg. Jeg har ikke helt peiling på om jeg er tykk eller tynn lenger etter mange år med anoreksi, bulimi og overspising. Men akkurat nå så er jeg ganske tykk 🙁 Utrolig hvordan verden kan ha kontroll over oss…

  233. Jeg kunne ikke sagt det noe bedre!. Jeg er fullstendig enig.. Hver gang jeg prøver å snakke med veninnene mine om det (de aller nærmeste), så fortsetter noen av de alikekvell å kommentere hvor tynn jeg er. Jeg synes selvsagt at jeg er utrolig tynn og prøver desperat å gjøre noe med det, men det går bare ikke. Vennene mine tror jeg spiser alt for lite men de aner ikke hvor mye jeg egentlig spiser til vanlig.. Har spesielt 2 stk jeg kan snakke med, om dette og som godtar det å være forskjellige 🙂

  234. Gudbedre å digg det er å være mann! 😀
   Hor og konkurer om hvem som er tynn og feit og lat som om dere bryr dere!
   Desperate etter komplimenter for å bekrefte at dere faktisk ser “heite” nok ut??
   I ren desperasjon søker dere tilbakemeldinger for å få bekreftelse på hva man er, for man er så usikker på seg selv at man lar seg diktere av idealer som er helt meningsløse?
   Tips: Har dere tenkt på jenter: at det er nettopp slike blogger, spm og hysteri om klær, smike og hjenedødt eksistensielt substitutt for virkelige verdier som skaper spiseforstyrelser? Åpne øynene da jenter! Jeezez!
   Dere er da vel smartere enn dette? Det værste er at dere selv mater denne forvrengte virkligheten.
   Ja for all del, stå på og styr om så uviktige ting som noen kilo på ei badevekt! Slapp av: alle får panekake-ræv og hengepupper til slutt uansett. Det er ikke bare fett % , BMI , Christian Loubotins sko, vera wang kjoler, dior mascara som avgjør om du er en sexy kvinne! DETTE HÅPER JEG DERE FATTER!
   Dette er ikke hat: Bare en bønn om at dere for egen del ikke kaster bort de beste årene i livet på fjas!

  235. kjenner meg helt igjen i dette innlegget. Har også veldig høy forbrenning, og jeg får høre ofte at jeg er for tynn. Folk tenker kanskje ikke så mye over det når de sier det, men man oppfatter ting forskjellig. En typisk setning jeg har fått slengt i trynet flere ganger er: wow, man kjenner jo beinet!
   Med andre ord, det er ikke noe særlig å få slike kommentarer. Visse ting kan man ikke noe for, så hvorfor gå rundt å kommentere det?

  236. Jeg er ganske tynn, veier under 50 kilo og er 1.60 høy.. Det er fordi jeg har veeldig høy forbrenning, og så er jeg født ganske tynn i tilegg. Er ganske irriterende når folk sier ting som: shit, du er så tynn! og: du har så tynne bein og armer! Det er ikke akkurat noe morsomt å høre.. Men det ble sagt mere før, ikke så mange som sier noe særlig om det lenger egentlig. Men jeg er fornøyd med sånn jeg er, men tenker jo noen ganger at jeg skulle ønske jeg hadde litt “mere på kroppen”.

  237. Jeg sliter veldig med dårlig selvtillit. Vennene mine sier at jeg er normal eller tynn, men jeg klarer ikke å gjøre det samme. Jeg er stygg, kjempe stygg faktisk og jeg er kjempe tjukk. Jeg vet jo at jeg ikke har noe å klage over siden jeg er jo egentlig ikke tjukk, men jeg vil så gjerne være perfekt og jeg misunner deg kjempe mye. Jeg er sikker på at hvis jeg så ut som deg ville jeg hatt kjempe god selvtillit…

  238. blir jo litt feil det du sier egentlig da, når sikkert 95% av alle jenter vil være tynne. så jeg skjønner liksom ikke hvorfor det er så innmari “slemt” å si at noen er tynn

  239. Jeg blir litt paff når jeg ser alle dere flotte jenter her inne som sier at dere veier så utrolig mye og som praktisk talt er verdifulle, normale jenter som ikke trenger å bekymre seg i det hele tatt. Du er TYKK når du får beskjed av legen din at du bør gjøre noe med vekta di, og når du ikke kan gå i en normal butikk for å kjøpe klær eller at du heldigvis kommer inn i den største størrelsen bakerst på knaggene.. Disse beskjedene har jeg selv fått. Jeg er ikke flau over å si at jeg er 166 og veier 98 kg. Det er virkeligheten og noe man bare må finne seg i og gjøre det beste ut av, samtidig som man kan gjøre noe med det om man har den styrken og viljen. Du er ikke en fæl eller stygg selv om du er tynn, underernært, normal, lubben, overvektig eller noe midt i mellom dette. Bare vær deg selv, for alle andre er opptatt!

  240. Hei, jeg føler jeg er slik som deg. Jeg spiser veldig mye, men er likevel tynn og legger ikke på meg. Jeg er 16 år er 165 høy og veier 36 kilo. Burde jeg gått til legen eller er jeg normal?

  241. Jeg mener selv at jeg er normal. Jeg er kanskje tung i vekten, men jeg er ikke “feit”! Jeg vet at jeg veier litt mye, men det er egentlig bare pågrunn av skjellet oppbygningnen min. Jeg har sterke og sunne ben, og det er jeg stolt av. Jeg vill ikke ha et skjellet som ikke tåler noe.
   Men jeg vet at det er mange som sier til de som er mindre i både vekt, og størelse at de burde legge på seg, jeg må innrøme at det kan glippe ut av meg også, noen ganger. Men jeg tror at det er fordig mennesker er sjalu på de som er tynnere, men jeg har nå forstått at hvis noen hadde kunne vært tynne for en dag, så ville de kanskje tatt det til bake.
   Det er faktsik ingen som er perfekte, men man må være som man er! Og jeg vet at hvis du klarer å akseptere deg selv, og hvordan du ser ut så er man det nærmeste man kommer perfekt!

  242. Jeg har spisefortyrrelser og sliter kjempe mye med og spise, fordi jeg får vegringer når jeg spiser.. Jeg kaster ikke opp maten, men bare spiser helt sykt lite.. men hvorfor er fordi jeg klarer ikke spise, jeg vil men jeg klarer ikke.. jeg får komentarer på at jeg er veldig tynn, men jeg orker ikke tenke så nøye igjennom det.. men dager jeg kan eks. være litt lei meg, da kan jeg begynne å gråte over det. fordi innerst inne blir jeg utrolig lei meg for det, jeg kunne jo ønske jeg hadde et helt normalt forhold til mat…

  243. Jeg ser på meg selv som normal.. egentlig. Men når jeg veier meg, føler jeg at hele verden går under for jeg føler jeg veier så mye (veier 40 kilo & er 1.65 høy & er 13 år). Men det er vell kansje bare på grunn av oppbyggningen av kroppen min? Og.. når jeg ser på magen, lårene, rumpa, leggene & til og med brystene mine… vil jeg at beina mine skal være syltynne & rumpa og brystene skal være mindre. Så på grunn av dette har jeg i det siste vært redd for å spise. Og nå for tiden spiser jeg _ekstremt_ lite og har gått ned 3 kilo. Noe jeg er _stolt_ over. Og det er bare på grunn av at jeg spiser lite. Men… jeg er også UTROLIG redd for at dette kan utvikle seg til en spiseforstyrrelse, noe jeg ikke vil, for jeg _vet_ det er vanskelig å komme ut av. Men samtidig vil jeg havne opp i en spiseforstyrrelse… det er faktisk ett av mine største _ønsker_. Og deretter når jeg har nådd den vekten jeg vil ha & kroppen, spise vanlig igjen.. men jeg _vet_ det ikke er så enkelt som det hørest ut som.
   – Takk for meg.

  244. Det er en gutt i klassa mi han driver å mobber meg bare fordi jeg har større lår og hofter enn allle di andre men han sier ikke at jeg har store hofter og lår han sier at jeg er en “dundre på over 500”.
   vis man blir fortalt at man er tykk eller kraftig så er det ikke lett å se på seg selv som normal.
   hilsen jente på 10år….

  245. Jeg har hatt anoreksi, og sliter nok en gang med å få i meg nok mat, ikke fordi jeg ikke liker maten, men fordi jeg synes jeg er tykk, enda alle sier jeg er tynn. Jeg har slitt med psykoser og vrangforestillinger + angst og depresjon, og det ikke folk tenker på, er at medisiner kan gjøre folk tykke. Man bør holde godt kjeft før man snakker til noen om hvorvidt de skal slanke seg. For min del startet det i eget hode, og ikke av andres kommentarer, men jeg har hørt skrekkhistorier fra andre.

  246. Det eneste jeg ikke er fornøyd med, med meg selv er lårene mine… de kunne godt blitt ”strammere” om du skjønner hva jeg mener, de er litt lubbne på en måte….syns jeg da…
   Jeg er bare 12 år (!) og føler at jeg beynner og få forstyrrelser med tanker om åssen jeg ser ut men sånn jeg tenker jeg ser ut stemmer nok ikke helt med åssen jeg EGENTLIG er…
   Selv om jeg er normal (egentlig tynn-normal) så vil jeg trene for å bli litt tynnere men også for å bli litt sprekere…. MEN JEG ER SÅ LEI AV AT JEG IKKE ”GIDDER” ELLER UTSETTER DET ELLER BARE RETT OG SLETT IKKE HAR ORK! Kunne ønske jeg var litt mer motivert og ikke ga opp treninga etter 3 ganger (max 3-4 ganger, herregud)….
   Jaja…det er sånn jeg er.
   -Du er den DU er og det er det som teller!!<3

  247. Jeg er 12 år, veier 50kg og er 1.60 høy. Jeg synes jeg er feit, spesielt hendene! Jeg går på dansing og synes det er flaut å danse i tights. Jeg ELSKER mat, og jeg prøver å ikke spise for mye.. men det går jo ikke!

  248. æ vil bare si at du e sykt tøff som tør å sei ifra 😀 e virkeli gla for at det e noen som skjønne at det folk seie te persone som e tynne e veldi sårans.. å te dei som seie slike ting te okke så vil æ bare sei at det e sårans å vist dykke vil sei noe så ikke komenter hvordan mi ser ut for mi kan ikke noe for det… + e virkeli gla i å lese bloggen din 😉

  249. folk burde være fornøyd me ossen medpersonene ser ut uansett.. kan aldri vite om personen sliter me noe eller har det vanskeli så respekter personene for den de er ikke for den man vil de skal være 😉

  250. Hei Therese 🙂 Kjempe bra innlegg! Jeg har akkurat tenkt det samme, og går å irriterer meg over at så mange går rundt og tror at de som er undervektige ikke blir såret som de som er overvektige.. Husker en gang på skolen min, så satt alle jentene og en lærer og snakket om selvtillit.. Og alle dro opp “åh jeg føler meg så feit” osv osv. Og dette var jenter med drit fine kropper.. Og da satt jeg der og bare tenkte over hvor heldige de faktisk er! Jeg er selv undervektig og får i grunn ganske dårlig selvtillit pga det. Men alle venninnene mine sier at de syntes jeg har fin kropp. Men klarer ikke helt å tro på det.. Jeg har prøvd alt for å gå opp, spiser alt jeg klarer og har begynt å trene for å gå opp i muskelmasse. Noe som faktisk har hjulpet litt. Men glemmer aldri hva jeg har blitt kaldt opp gjennom åra.. Noe som kanskje alltid kommer til å være klistret på hjernen min..
   Men om noen år går man vel sikkert opp, for har hørt at det kommer med årene 🙂 hehe.

  251. Hei 🙂 jeg er helt enig e det dur har skrevet. Jeg er en av de som er tynne. Og har ikke så godt selvtillit til meg selv for alle sier jeg er tynn å må legge på meg men jeg klarer det ikke… Venner sier jeg har fin kropp men jeg tror ikke helt på det for jeg føler de bare sier det for at jeg skal bli glad og få god selvtillit. Og det er spesielt trist når familie også sier det , jeg klare ikke å legge på meg men nå i det siste har jeg spist veldig mye og jeg føler jeg har lagt på meg så jeg er på vei oppover 🙂 Har du noen tips til hvordan jeg skal takle det ?

  252. Er vel litt tykk egentlig.. Men har bestemt meg for å trene og spise sunnere.
   Det er faktisk værre å være alt for tynn enn litt overvektig, det er enklere å slanke for enkelte enn å legge på seg for andre.

  253. Jeg ser på meg selv som litt over lubben… Jeg får masse kommentarer av vannenne mine at jeg er rynn men tror ikke på dem… Jeg er redd for å få anoreksia jeg har 4 fotball treninger i uka og 2 cheerleading treninger.jeg turner og er aktiv men jeg greier bare ikke å se at jeg ikke er tykk:(

  254. emilie vist æ ska sei mi meining så tru æ ikke du trenge å være redd for at du får anoreksi fordi du trene så mye 😉 anoreksi e sån at du for eksempel får tvangstanke og du tror du e tykk når du ser deg i speilet 😛 du burde være fornøyd me ossen du ser ut for alle e perfekte uansett 😉 vist du e fornøyd me ossen du ser ut så ikke tenk på kå andre seie te dæ 😉

  255. Dette var et sikkelig bra innlegg! De fleste ser på seg selv som tykke, men det er bare sånn vi jenter er… Du burde abselutt poste dett innlegget ofte! Kan jeg ha dette som gjesteinnlegg på min blogg og linke til deg?

  256. Jeg føler selv ikke at jeg er tykk, og heller ikke lubben, jeg er egentlig ganske tynn. Jeg er ganske stor sånn for høyden, er 1.60 høy, bruker 38-39 i skostørrelse og er 10 år. føler meg dermed litt stor for alderen. Men jeg syns ikke jeg er tykk, kjenner ingen med spiseforstyrrelser (tror jeg) men jeg er forferdelig redd for at jeg kansje gjør det likevell!
   Jeg syns det er forferidelig trist for de som har spiseforstyrrelser ! Jeg sier det bare, ingen er perfekte og det er det ingen som kan gjøre noen ting med. Sånn er verden!

  257. Bra skrevet! I klassen min så er det mye drittsnakking av spesielt to jenter. Jeg har vurdert og bytte skole og sånt.. De er så sjalue på meg fordi jeg er stor nok til og handle på BikBok og VeroModa mens de må handle på barneavdelingen på Cubus. Det er nesten catfight for og arve topper etter meg selv om ingen får det. De slenger rykter om meg og alt.. En gang var jeg syk og måtte på butikken for og kjøpe noe halslinser, da spredde de ryktet om at jeg skulket og blablabla, jeg tar meg virkelig nær av slike ting og blir lei meg, jeg skal vedde på at jeg har kommet hjem, lagt meg i senga og bare grått i en time etter skolen. Mamma og pappa har kjempet en evig kamp. Rektor sjønte ikke poenget med og bytte klasse så jeg går i den samme klassen som før:( Jeg har bare guttevenner og de liker og henge med meg og kommer hjem til meg og spørom jeg vil være med ut, de er mine ekte venner. Jeg har så lyst til å si at jeg er ”normal” men jeg ser vel på meg selv som tykk:( Sjekk bloggen min og si hva du syns.. Håper du tar deg tid til og lese denne kommentaren:)

  258. er tynn, men er fornøyd med det 🙂 selvom alle synes jeg er altfor tynn så prøver jeg å ikke bry meg så veldig 😉 for har ikke lyst på former eller noe sånt :))

  259. ser på meg selv som dirrekte tykk. hater kroppen min, og føler meg alltid helt jævlig når jeg er ute blandt folk. føler at jeg skiller meg ut og tar altfor stor plass. plager meg psykisk å, gråter ofte pga dette, er bombe sikker på at jeg ikke er bra nok pga den osv.
   har vurdert spiseforstyrrelse, men venindene mine hjalp meg og jeg tenkte at jeg ikke ville gå så langt. detter også alltid ut av treningen, men skal begynne nå igjen og faktisk klare det.
   du er ett godt forbilde, Therese! elsker bloggen din 🙂

  260. Jeg var også tynn av natur slik som du, når jeg skriver “var” så vil det ikke si at jeg er tykk nå, men jeg er begynt og legge på meg. Noen ganger skulle jeg ønske jeg kunne dra tilbake i tid for og få lårene mine tilbake. Bare ett år omså. Men slik går ikke så jeg vil bare si at du burde nyte det mens du ennå er tynn naturlig, så lenge du spiser hva du vill og ikke overdriver med trening så er det slik sin kropp er ment å se ut. Å du burde være fornøyd!! 😉

  261. Noen gang sier venner: – Du er altfor tynn til og være så “høg” Du må spise mere! Haha jeg syns det er fett kjedelig og spise! spiser ikke ofte…2-3 gang om dagen 🙂 man skal jo spise 5-7 gang om dagen…Mamma OG Pappa blir sånn her hvis jeg sier at jeg er feit: Neh!!! No må du slutt!! du e alt for tynn Kristine!!!!! ikke begynn med noe tull! haha det er så artig og høre når de siser sånn xD Men jeg er TYNN!!! har høy forbrenning men har ikke så tynne lår hvis jeg bare står i trusa xDDD digg deg Therese, Du e tynn og fin og pass og vær den du e♥ Jeg blir Rana`s glaeste persjon hvis du kommenterer på bloggen min 🙂

  262. min veninne er 11 og veier 50 kilo.
   mange sier :der er kjukka balla feita, og noen sier: er du gravid eller???andre tar henne i det de kaller fettet og sier forskjellige matretter som er u-sunt.
   jeg kommer aldri til og svikte henne……………..

  263. Jeg veier 40 kg og er 145 cm høy…er jeg utrolig overvektig da?
   Jeg har ganske høy forbrenning tror jeg. Siden jeg svømte i svømmehallen i en halvtime og gikk ned en og en halv kilo…sååå er jge overvektig eller passe??

  264. Er så glad for at du tar opp dette temaet! Slike kommentarer har gjort at jeg har fått dårligere selvtilitt enn jeg kunne ha hatt. skrek ofte da jeg kom hjem fra skolen pga av slike kommentarer. Til og med enkelte “venner” forstår meg ikke når jeg sier at det sårer, og di bare fortsetter. Eneste som har hjulpet er når jeg har blitt så sint og slengt dritt tilbake. Jeg tenkte aldri over at jeg var tynn før, brydde meg ikke noe om det, men etter at folk hele tiden har påpekt det så har jeg prøvd å lagt på meg, uten nytte.

  265. jeg er bare så glad for at du forstår andre.
   jeg er jo bare 12 år og jeg veier mer enn lærerne mine, og det er alvorlig.
   jeg har dårlig selvtillit og får problemer med enkelte timer på grunn av vekta.
   før gråt jeg nesten hver dag jeg kom hjem fra skolen, men ettersom jeg ble eldre har jeg ikke så mye problemer med det lenger.
   ps. elsker bloggen din!

  266. Jeg er SÅ lei av at folk går rundt og kaller meg tynn… 🙁 Venninnene mine sier alltid at “det er farlig” og at jeg “må legge på meg”. -.-
   Endelig en som faktisk tenker over dette! 🙂
   Jeg er bare 11 år, (elsker bloggen din!) men jeg bryr meg om det fordet. Skulle ønske utseende ikke var noe det viktigste her i verden for noen… Jeg synes det er bedre å være tynn enn tykk. Jeg gidder ikke å legge på meg bare fordi noen sier jeg er for tynn. ô_o
   Tusen takk for at du viser at du bryr deg! <3
   Digger bloggen diin! =)

  267. alle er fine akkurat sånn de er. men syns du virkelig dette er et viktig tema? tynn eller tykk har IKKE noe å si.

  268. Jeg synes selv jeg er litt kraftig. Jeg har hørt det fra mange andre også. andre synes jeg er normal..!

  269. Jeg vil vel si at jeg er normal. Men det handler også om hvordan man mot andre. Er du dårlig mot andre og er tjukk kan andre slenge dritt om deg.
   Jeg synes man skal være glad for at man er akkurat den man er og sette pris på at andre liker deg.
   I klassen min er det spesielt viktig for vi er så forskjellige! Noen av jentene er syltynne noen er litt kraftigere og noen er helt normale. Derfor er det viktig å ta vare på hverandre spesielt når man omgås hver dag!

  270. Jeg vil vel kalle meg normal (?)
   Jeg er 13 år (blir 14) og veier 44.5 kg og er 1.55 m høy. Som liten var jeg litt lubben og hadde det såkalte “barnefettet” eller “valpefett”. Siden har jeg slitt med dårlig selvfølelese og dårlig selvbilde. Men jeg har lært å akseptere den jeg er men bikinisesongen er enda ikke kjempemorsom! Men ett tips til alle som higer etter “sixpack.” det er ikke situps du må ta hvis det frister med en sixpack! Situps trener magen men det er løping som fjerner fettet 🙂
   Syntes det er kjempebra at du tar opp dette viktige temaet Therese ! Stå på <3

  271. Jeg sliter så mye med selvtiliten at jeg har vurdert flere ganger å bare ta mitt eget liv, men jeg tørr ikke snakke om det til noen… Folk kan være grusomme, og jeg snakker ikke bare om jenter… Folk, både gutter og jenter har kalt meg tjukka og stygga gjentatte ganger… Når funker livet mitt sånn at jeg spiser nesten ikke og jeg trener mer, gruer meg til skolen for å så komme hjem å gråte og trene… Jeg skriver ikke dette
   Jeg sliter, for å si det mildt… Mine nærmeste venner ser ikke at smilet mitt er falsk og de skjønner ikke hvorfor jeg gjør det jeg gjør. Så nå føles det ut som jeg mister alt… Jeg trenger ikke se eller få høre hvor mye folk hater meg, jeg bare vet de snakker om det… Jeg skjemmes over å vise meg selv, alt på grunn av mennesker… Fryktelige mennesker … Folk ser sikkert på meg som en physisk* sterk person, men det er jeg ikke, jeg bryr meg….. De ser meg le og smile og regner da med at jeg tåler det, og at jeg ikke vil si set ril noen, men grunnen til at jeg ikke sier det til noen vet jeg ikke hva er, det går bare ikke…jeg får nok ikke et ord ut, bare bryter sammen og blir liggende… Jeg er overbevist over at jeg kommer til å dø tidlig, pga. menneskene…Det føles ut som jeg er i et dypt hull, med ingen som vil hjelpe meg opp…tok rqktisk opp dette på skolen, men ingenting forandret seg…læreren demonstrerte med et ark…vi skulle ødelegge det, umumulig å få fint igjen….hvis dere skjønner….beklager skrivefeil:…og dette er ikke for å syte men for å si eet mildt er livet forferdelig….Ps: føles sinnsykt godt å dele det men alikevell være anonym…tusen takk for et topp innlegg:)- anonymia

  272. De fleste er ikke flau over å være tynn, og derfor er det akseptert at folk kommenterer det. Det er jo mer positivt å være slank enn det er å være tykk, men grunnen til at det er så mange små-tykke tenåringer i Norge er jo fordi de spiser så masse dårig mat. Folkene i klassen spiser nudler hver dag, og klager over at de legger på seg….

  273. Jeg ser på meg selv som tykk…men jeg aner ikke hvordan andre ser på meg :S problemet som gjør at selvtilliten min blir presset rett ned, er de tynneste, peneste, mest populære jentene som sier de er stygge og feite… dette er sårende for meg og et par andre jeg kjenner. Det er helt grusomt å stå der, og vite at man faktisk er mye “større” enn de som klager. Jeg klager aldri, ALDRI! Så derfor er det helt forferdelig at de som ikke har noe å klage over, er de som klager mest…

  274. Jeg er født med en ekstremt skyhøy forbrenning og går opp svært få kg i året. Og jeg spiser for nærmest 3 personer. Ingen i klassen min forstår hvordan jeg ikke kan være feit og ihvertfall ikke så tynn! 😛 Jeg bryr meg ikke en dritt om det men når du får høre hvert friminutt (jeg spiser i hvert friminutt) SPISER DU HELE TIDEN? Ö HVORDAN KAN DU VÆRE SÅ TYNN DA? da, begynner du å bli litt smålei av å høre det. som om du ikke veit det sjæl fra før av. Jeg trener 2 ganger i uken for å få muskler så jeg blir litt mindre tynn bare.. Men det er ikke lett å ha så høy forbrenning heller! Tar mye lenger tid før du får former osv. Men der er jeg litt heldig allikevel. Men når jeg blir sånn 19 sikkert begynner jeg nok å legge på meg håper jeg.
   Du veit, tykke pleier alltid å si at de er så misunnelig på oss supertynne. Forskjellen på oss, er at dere kan jogge hver dag mens vi må få tabletter av legen for å senke forbrenningen! Jeg må egentlig kanskje gå på sånne, men det har foreløpig ikke vært tema.
   Men det er ikke noe feil med tykke personer! 🙂 Mer å være glad i 🙂

  275. Jeg synes jeg er litt feit… Har liksom VELDIG stor rompe, lår og hofter… Og i tilleg har jeg skrårygg..
   Så da ser man skikkelig feit ut… 🙁
   Jeg føler liksom ikke har så mye fett og sånt på magen bare veldig mye hud elns.
   Den er liksom veldig myk (ikke når jeg strammer magen da)…
   Jeg elsker og være i aktivitet og sånt men kondisen min er helt forferdelig.
   Og når jeg prøver å få den bedre med og jogge og sånt så liker jeg ikke det helller.
   Jeg svetter også veldig fort så i gymmen vil jeg likso ikke spille håndball siden man må løfte armene så mye og sånt…
   Jeg hvet jo at det finnes deodorant, men det funker liksom aldri…. 🙁

  276. Alle er fine som de er ! Og det er noen som kler og være tynne, og det er noen som kler og være tjukke.
   Sånn er det bare!
   Jeg syntes du er helt nydelig!
   Og til alle som sier at hu er for tynn: Henne er fin sånn

  277. syns jeg er litt smålubben, var kjempetynn før, men jeg liker meg selv som jeg er og det har jeg alltid gjort 😉

  278. Jeg er 164cm lang og ca. 50 kg, og jeg selv synes det er normalt, men jeg er kanskje litt tynn da, skulle ønske jeg ikke hadde vært like tynn som jeg er, men jaja… : )

  279. Jeg er normal nå tror jeg. Har alltid vært veldig tynn fordi jeg er 169 cm høy. Men nå har jeg lagt på meg sånn 15kg, så da er jeg vel normal 🙂
   Er som sagt 169 høy, veier 62kg og bruker 75C / 75D i Bh størrelse.
   Tynn? Normal? Tykk? Det er kommer vel helt ann på hver enkelt person som ser 🙂
   Fin blogg 🙂

  280. jeg ser på meg selv som normal/tykk. men mamma sier jeg er tynn. tror det er for at jeg ikke skal føle meg så tykk. jeg er 155cm høy ca og ville vært lavere, går i 8. klasse nå. veier 45 kg nå og har gått opp mye. veide 39-41 avhengig av når på dagen for ikke så lenge siden. og rett før jul veide jeg 42. så jeg har gått opp, har heller ikke noe pupper, idet hele tatt, og er kjempemisfornøyd med det. men jeg har ganske tykke “damelår” som mamma kaller det. har kjempedårlig selvtillit og føler meg feit, for søsteren min har/ har hatt anoreksia. du er kjempepen og ville sååå gjerne hatt kroppen din og høyden din du er perfekt!

  281. Folk kaller meg tynn hele tiden..Alle sier jeg er syklig tynn osv.. Og det sårer veldig også 🙁
   Jeg trener mange ganger i veken, spiser sunt. Så jeg er ikke syklig tynn, jeg er frisk som en fisk. jeg har veldig høg forbrenning, og har prøvd å legge på meg mange ganger. Men det går ikke..
   Alle skal vere fornøyd med hvordan de er, uansett fasong og utsjånad 🙂

  282. For tykk, skammer meg skikkelig.. er 155cm og veier 59 kg
   fyfaen, har bare lyst til å drepe meg selv. fml..

  283. Jeg er 161 cm høy, og veier ca. 52 kilo… Er det mye eller lite, selv synes jeg at jeg er feit, men alle vennene mine sier at jeg er tynn..

  284. jeg sliter ofte med svømming i 8.klasse. Alle venninene mine er pene og tynne. Og hva er jeg?
   55 kilo, 160cm og 13 år. Med mage..
   Jeg er veldig glad i å trene men det hjelper ikke, slutter å spise noen ganger.. men vil ikke.. Vil nesten bare spy når jeg ser på meg selv i speilet med bikinien…
   tips… tror jeg trenger hjellp:/

  285. jeg er alt for tynn.. jeg er snart 16 år, 161cm og veier 42-43 kilo..
   jeg gråter når jeg går på vekten for å veie meg (jeg må, pga leger), og noen ganger når jeg ser meg selv i speilet, og ser at beina inni meg viser veldig godt..

  286. Jeg har en bestevenn som er mye tynnere enn meg. Jeg føler meg feit hver dag, og går med mest mulig posete gensre for å ikke vise det.
   Hver dag jeg ser meg i speilet tenker jeg at jeg må gjøre noe med dette, men når jeg får høre at besteveninna mi har trent magen sin tynnere til hun skulle til syden. Ble det mer arbeid til meg. Jeg er så sjalu på de som er tynnere enn meg, syns det er hardt å se. Og når de tynne klager over kroppen sin, blir jeg bare mer frustrert. Det er vanskelig å si at man er fornøyd med kroppen sin. Men du har helt rett i det du skriver.

  287. er helt enig i det du skriver. jeg har super dårlig selvtillit fordi jeg syntes jeg er for tynn. jeg syntes bena mine er for tynne og siden jeg har veldig lange ben ser jeg tynnere ut enn det jeg er. armene mine er for tynne, puppene for små osv.
   jeg er også 160 slik som deg, jeg veier 49 kg og er 16 år. er superstolt over at jeg snart er oppe i 50 kg, som da er mitt mål. men selv om jeg snart veier 50 kg, viser det liksom ikke.
   jeg har alltid fått høre, enten direkte eller fra baksnakking at jeg er for tynn og at jeg er nødt til å legge på meg.og jeg kan love at jeg prøver. Jeg spiser og spiser og går ikke på noen aktivitet fordi jeg er redd de få kiloene jeg har skal renne bort. jeg har i alle år gått på fotball og jeg ar digget det, men etter en liten ulykke sluttet jeg. jeg har alltid hatt lyst til å begynne på fotball igjen eller dansing, men som sagt er jeg super redd. jeg vil ikke miste de kiloene jeg har klart å legge på meg.
   jeg føler meg ikke vell i noen klær fordi, tja, jeg er for tynn. og selv om jeg leser mange stedet at bare jeg kan gjøre noe med selvtilliten min, er det supervanskelig. jeg prøver jo selvfølgelig hver dag, men det er ikke lett når man har blitt mobbet for hvordan jeg har sett ut i alle år. og selv om jeg vet at det ikke er mye jeg kan gjøre siden både mamma og pappa er tynne, har jeg fortsatt et lite håp om at jeg en dag vil legge på meg og få bedre selvtillit.
   vet egentlig ikke helt hva som var hovedpoenget med det jeg skrev. hadde et ganske bra et i sted når jeg begynte å skrive, men det er glemt.
   jeg vil bare at både du Therese og alle dere andre som sliter med selvtilliten der ute ikke er alene. og til dere andre som ser folk i byen eller andre steder og tenker “oh damn, hun der har anoreksia”, eller “jeeze, hun burde gjøre noe med kroppen sin” tro meg, de fleste av oss prøve så godt vi kan. 🙂
   og pliis ikke baksnakk, det gjør bare ting litt verre enn det allerede er, fordi ikke alle klarer å takle det like bra som enkelte 🙂

  288. Jeg er også enig i det du sier. Jeg er snart 16 år, 158 cm høy og veier 39-40 kg. Mange sier slikt som; “åhh, nei, jeg er redd for å knekke deg viss jeg setter meg på deg”, “du er jo bare skinn og bein”, “ta å spis mere da”.. osv. Jeg har tynne armer og ben. Er egentlig ikke “redd” for å gå i bikini og lignene, men om det er noen som sier noe, trekker jeg meg tilbake

  289. Jeg syntes at jeg er for tykk men jeg trener 5 ganger i uka og spiser nesten ikke godis og lever sunt men allikavel er jeg lubben men jeg syntes det er dårlig at folk bare skal komentere det jeg tar meg veldig lett nær av ting og sånn. Jeg er faktisk en hyggelig person synd at folk bare skal dømme for utsiden. Men jeg er ganske grei hvis d skjønner er ikke sånn sykt stygg bare litt lubben men jeg har litt mellom brunt hår med lysestriper og olivengrønne øyne og alle sier jeg er så pen og jeg syntes det selv noen ganger men vekta mi er sykt irriterende
   Hilsen en jente på 12 år
   Men slapp av jeg veier ikke 100 kilo jeg er 8 kg overvektig 🙁 men jeg løper fortest av alle i klassen og er sterkest av alle guttene

  290. Veldig bra skrevet, hadde ikke trodd at tcmn kunne skrive så.. ja vet ikke hva jeg skal si… modent? (Og det kommer fra en jente på 12, haha) Men uansett helt enig med deg!

  291. Jeg ser på meg selv som en normal person. Jeg er 15 år og er 1.55 men privatlegen min sier at jeg kommer til å bli over 1.58 sånn rundt 1.60 eller 1.61 og det er forsovidt greit for jeg er ikke den personen som er lav og sier jeg har skikkelig lyst til å bli høy og sånt. Jeg er fornøyd med høyden min egentlig…jeg liker å være liten og søt jeg… Men tilbake til poenget mitt, jeg veier 49,7 kg, og jeg syns det er heeelt normalt….. Så jeg vil kalle meg selv for normal:)

  292. Veldig bra skrevet, jeg liker at du har sånne innlegg av og til 🙂 Men jeg vil si at jeg er ganske normal, eller når det kommer ti høyden vet jeg ikke helt. Jeg er 13 år og 165cm høy, er det mye/normalt? Men når det kommer til vekta o.l (jeg vet ikke hvor mye jeg veier) så vil jeg si at jeg er ganske normal, verken tynn eller tjukk.
   Håper på svar tilbake, om høyden 😉

  293. Kjempe bra skrevet 🙂 Jeg synst at jeg er tynn, jeg hører det fra andre folk også. Eks folk i fammilien tror jeg slanker meg osv, men jeg kan ikke noe for det, jeg er bare sånn.. Jeg er 13 år og er 158cm, jeg ligger visst nok rett under gjenomsnitet i høyde, og veier bare 42kg eller jeg varierer VELDIG en dag veier jeg 42, en annen dag 40 også putselig 43 igjen..

  294. Normal, mange kaller meg tykk, på grunn at jeg har muskel i bein og armer!
   Går på turn, så er kanskje kraftig muskelmessig.
   Men er normal ellers.

  295. Jeg er 15 år og begynner på videregående til høsten. Er 1.62 høy og veier 42 kg, og er flatbrystet… Jeg hater kroppen min for den er alt for tynn, synes jeg. Folk kommer å tar i rundt håndleddet mitt å sier at det er sykt, og får stadig vekk kommentarer på at fotene mine er veldig tynne, noe som de også er. Jeg begynner å gråte hver gang noen sier feks “hærregud korr tynn du e” Får mange slike kommentarer. Heldigvis vet vennene mine at vekt og slikt er et veldig sårt tema for meg, men nye folk jeg møter osv kommenterer slikt.. Jeg skjuler kroppen min veldig mye med baggy klær. Går nesten aldri i jeans for hater de tynne beina mine.. Det er irriterende og høre at folk sier at jeg burde være førnøyd med å være så tynn. Jeg vil være normalt tykk for alderen.. Jeg klarer heller ikke å gå i bikini i offentlighet, men det er mest pga at jeg ikke har bryster som er noe som palger meg grenseløst.. Har heller ikke fått mensen. Jeg føler meg egentlig ganske annderledes for alle vennene mine har fått mensen, har bryster og er tykkere enn meg..

  296. Er ikke helt fornøyd med meg selv jeg..theh..Har får tynne ben, for liten rumpe, jeg er tynn , men er litt feit på magen fordet..liksom…jeg har mange valker når jeg sitter osvosv..får lere meg selv og akseptere det og heller begynne å trene får å føle meg bedre, heheh ! 🙂

  297. Hei Therese!
   Utrolig bra skrevet, og på en måte som alle forstår:)
   Liker bloggen din og hvordan du skriver på! En enkel og god tekst i hvert innlegg, og du har alltid gode overskrifter + veldig fine/kule bilder:) Noe i min stil..
   Jeg føler meg litt tykk, eller vet ikke.. Man kan jo ikke sammenligne seg med andre, eller kan man det? Men jeg føler meg liten på størrelsen, men liker det egentlig litt..
   Jeg er 12 år, 148 cm. og veier 47 kg. Men nå som jeg har vært syk i én uke, så har jeg gått ned ca 1 kg, fordi jeg ikke har spist noe hele uka..
   Skal starte på ungdomsskolen til høsten, og da jeg var der for ikke lenge siden følte jeg meg GANSKE så liten i forhold til de andre!
   Men tjukk.. Det er det værste jeg kan høre på.. Heldigvis kommer ikke folk bort å sier det til meg da. Når jeg ser meg i speilet, blir jeg både glad for å se at jeg har fat-pack, men samtidig deppa, fordi magen henger litt utenfor buksa..
   Noe jeg trøster meg med er at vi alle er forskjellige og vi må ta vare på oss selv, for den vi er.. Og min beste mamma da! Hun har vært en skikkelig støttespiller for meg. Og det setter jeg pris på.. Også venner..
   Men skal ikke begynne å prate så mye om meg selv.. Dessuten er jeg bare 12 år, og har egentlig bare å holde munn igjen.. Det er jo din blogg.. Men takk for et fint innlegg!
   Håper du vil svare meg da.. Hadde vært veldig fint å fått étt svar ihvertfall 🙂 -Maria ,12 – Tønsberg.

  298. Normal, men når jeg spiser noe usunt så føler jeg at jeg legger på meg på to sekunder.
   Noen ganger når jeg er trist synes jeg at jeg er tykk, men da sier bestevenninnen min at jeg ikke er tykk <3

  299. Blir litt lei meg av noen komentarer.. når de sier de er omtrent like høye som meg og veier 54 og sier de er feite, da tenker jeg bare.. WHAAT?! jeg veier mye mer jeg har liksom lyst til og grine.. man er ikke stor .. overvektig når man er 1’62 og veier 52 – 54 jeg er 174 og veier 74 jeg tørr ikke veie meg mer lenger jeg..

  300. Jeg er rundt 155 cm høy og veier ca 50 kg… jeg er ikke akuratt tykk, men ser ikke på meg selv som særlig tynn heller. jeg tror jeg har veldig lav forbrenning, for i fjor trente jeg nesten hver eneste dag for å slanke meg. Jeg fikk masse muskler i løpet av det året, men på den tiden viste jeg ikke at muskler veide mer enn fett, så når jeg veide meg og så jeg hadde bare gått opp i vekt ga jeg til slutt opp. jeg fikk veldig god kondisjon, og lå egentlig litt forran de andre på den fronten, så jeg fikk ikke presset meg selv, og derfor mistet jeg ingen kilo, og alt virket håpløst. jeg var bare 12 år da, men vurderte å kjøpe meg slankepiller! Nå har jeg slått meg mer til ro med vekten min etter at jeg begynte på ungdomskolen, og begynte å se flere positive egenskaper med meg selv. men jeg er fortsatt ikke fornøyd med kroppen eller utseende mitt i det hele tatt.

  301. ‘Normal’ men samtidig tykk på en måte… når jeg var liten så sa alle at jeg var tynn som en fyrstikk, men nå sier ingen det, og det får meg til å lure meg selv til å tro at jeg er tykk, jeg vet det.. men det er fortsatt noe som får meg til å ha dårlig selvtillit, storesøsteren min har også hjulpet en del med at jeg har utrolig dårlig selvtillit, hun sier ofte ”åh, sara, du er så tung!” eller ”jeg måtte bære en sekk som var like tung som DEG på ryggen!” Jeg tenker ofte at jeg er smartere enn hun, for jeg sier ikke slikt til henne, jeg prøver også og slanke meg, men jeg tenker også at det ikke er noe vits, for familien min er stor, og bred, hvist jeg slanker meg så vil jeg se syk ut.. Men det positive er at vennene mine har hjulpet meg kjempe mye med disse tankene, de har sagt at jeg kommer til å bli syk hvist jeg slanker meg, og at jeg er så høy, det er derfor at jeg veier så mye… Elsker vennene mine<3

  302. Jeg er overvektig, og vet det, og trives for det meste med det. Jeg har venner og familie som aksepterer meg for akkurat den jeg er og det hindrer meg ikke i jobben eller noe annet. Selvfølgelig, selvtilliten kunne vært bedre, for jeg eeelsker ikke akkurat å gå i trange klær, men elsker å kle meg pent og delvis moteriktig 😛 Uansett og jeg hadde gått ned i vekt så hadde beinbygningen skjult vekttapet, og i beste fall hadde jeg sett feilproposjonert ut 😛 Men elsker at folk er seg selv, og kommer i alle størrelser og fasonger 😀

  303. Kan du please skrive et innlegg om hvordan du har fått så store pupper, når du er ganske “tynn” ? Jeg er syltynn, og kunne gjerne fått litt større bryst. Håper virkelig du kunne tatt deg tid til dette. Tror flere jenter der ute hadde satt stor pris på det. !<3

  304. Hei, du har helt rett i det du har sagt, Therese. Jeg er 12- 13 år, 1,65 m høy og veier 52kilo. Jeg er ikke stolt over det, alle i klassen min er så tynn og fin, så kommer jeg når jeg står atmed og hopper tau. Da føler jeg meg skikkelig ukomfortabel, jeg føler at guttene ser rart på meg…
   De har så fin figur, og jeg skulle ønske at jeg var dem. Liksom det er i pararellklassen de jentene er i. Jeg og mine bestevenner i min klasse, kan på en måte baksnakke dem litt, men det er jo rett og slett siden vi er litt sjalu.
   PS: KAN DU SKRIVE ET INNLEGG OM HVA JEG MÅ GJØRE FOR Å BLI SLANK?
   Jeg har en jente i min klasse som er besatt etter meg, jeg blir helt gal, hva skal jeg gjøre for å få henne på avstand? 🙁

  305. Jeg elsker at du tar opp sånne ting! Jeg ser på megselv som en litt for stor 17-åring. Jeg er kun 1.60, men jeg veier absolutt ikke like lite som en jente på min høyde skulle veid, noe som er veldig vanskelig for meg. I det siste har jeg kommet meg litt over det at jeg er stor, og bare lært meg og leve med det. Jeg har også vokst litt opp, noe de rundt meg har også, og man innser mer og mer hvor uviktig vekt faktisk er. Det er veldig deilig! Om man ser på meg, kan man tro jeg veier mindre enn det jeg faktisk gjør – noe som er positivt utad – men når jeg selv vet hvor mye jeg veier, så hjelper ikke det så veldig. På en annen side har jeg aldri hatt det så bra som jeg har det nå, jeg elsker livet – og jeg har kommet fram til at gutter ikke er verdt det om de ikke kan godta et par kilo for mye! Og folk kan si så mye de vil at det “bare er til å slanke seg”, men det er så sykt vanskelig. Så jeg syns ikke de som ikke vet hvordan det er å være overvektig, skal uttale seg noe om det! Jeg vedder på at det er like vanskelig å legge på seg, for undervektige mennesker. Folk må bare godta at folk er forskjellige – og alle størrelser er like vakre!

  306. Ville bare si en ting her.
   Folk over her som er på høyde med meg, (1.59) sier dem er tjukke når dem veier 50-60 kilo. Hva med meg da? Som er 1.59 og veier 74. Jeg er ikke spesiet tykk, men ganske rund. Å se dere som faktisk er ganske slanke, ikke tynne, men slanke, kommentere sånne ting, sårer. Ikke bare dem som er slanke blir såra, men også dem som er tykke. Det er så feil å tenke når man er 15 år gammel, at man vil slanke seg og man veier rundt 50-60. Greit man vil bli mer trent. Men for all del, ikke tenk slanking. Jeg har ubevisst slanka meg en god del. Jeg har gått ned en god del rundt magen fks. Men det var ubevisst.
   På sett å vis, så er det sårendes for meg å se dere som er slanke si sånne ting, for det får fks folk som er større enn dere føle seg kjempe store! Større en vi er. Jeg prøver ikke å henge noen ut noen med dette. Men jeg mener folk bør tenke litt over før de sier at de vil slanke seg. Jeg skjønner dem som ligger høyt over “normalt” som dere vil kalle det. Men dere som er slanke, skjønner meg ikke på dere…

  307. Er så utrolig enig! det er helt sykt hvordan man kan føle seg når noen kommenterer det. jeg blir ofte kalt for å ha anorekisa det er helt forfardlig jeg har derfor aldri fått noe bra selvtilitt

  308. Jeg syns egentlig selv jeg er normal. jeg er ikke for tykk, eller for tynn. Av og til kan jeg tenke at jeg heller ville vært tynn enn tykk, for da ville ikke folk sagt at jeg er tykk, med mindre det hadde bare vært kødd da. 🙂 men jeg vet ikke hvorfor jeg har tenkt slik før (litt nå også, men ikke så mye som før, i det hele tatt!) Men jeg har liksom alltid tatt det som at det er frekkere og å si at folk er tykk enn tynn, men det er jo egentlig ikke slik. For det er like ille å si at en person er “farlig tynn” som å si at du er “forferdelig tykk”. Det er jo ikke noe positivt i det hele tatt. Jeg er egentlig ganske så fornøyd med at jeg er slik jeg er. det har liksom jevnt seg ut litt ettersom jeg har blitt større. Fordi for en stund siden, så var jeg litt “feit” ikke på den måten, men tykkere enn det jeg er nå da, som du/dere skjønner. Men jeg har strekt meg og blitt lengre og tynnere, jeg trener også, rettere sagt at jeg går på fotball 2-3 ganger i uka. 🙂 Det blir liksom bare sånn. Det går av seg selv. man kan være stolt av seg selv i det ene øyeblikket og i det andre øyeblikket syns at du selv er forferdelig stygg og feit, eller for tynn. Slik er det ikke hos meg lenger, selv om det har vært det før.
   Jeg har en bestevenninne på sykehus nå, som har anoreksi, og jeg gråter (er lei meg) omtrent hver dag, for jeg vil at hun skal bli frisk. Men det er ikke så lett for oss som ikke har noe å gjøre, når vi ikke jobber med det. Men jeg ønsker henne all hell og lykke. Til alle som har det. Det er like ille som å være for tykk. BTW.

  309. Jeg ser på meg selv som tykk – noe jeg igrunn er. Jeg hater kroppen min og har derfor veldig lav selvtillit. Jeg har ingen venner og er hjemme hele tiden. Derfor har jeg tenkt å gjøre noe med det, så nå er jeg på slanking, og er på god vei. Nå gjenstår det bare å bli tynn, noe jeg har ønsket i ganske mange år.
   Du, Therese, har virkelig drømmekroppen. Jeg kunne ønske jeg var like tynn som deg. (:
   Ha en fin dag videre!

  310. mennesker er egentlig ganske kresne, vi plukker ut ting på kroppen vår som vi ikke liker, og sier sånt som dette her: skulle ønske jeg var litt tynnere der osv…
   Vær stolte over dere selv, og ett sted utti den vide verden er det alltid noen som misnunner DEG for ett eller annet 😉 det er ikke bare du som misunner! 🙂
   – Liv (myhearts)

  311. jeg ser på meg selv som tynn…. Men jeg er såå syyykt lei av en “venninne” som klager over at jeg er så tynn 🙁 Hun kalger hele tiden over at en i klassen sa at hun var litt “kraftig”, men med meg så kommer hun med kommentarer som dette: – Du bør begynne å legge på deg litt! – Er du sikker på at du ikke har anoreksi ? – jeg fatter ikke at du er noe flink i fotball, fordi du er så tynn.
   Jeg vil bare skrike til henne; har du et problem med det feiten ? men jeg greier ikke å si det, så derfor blir det bare til at jeg ler det bort, eller sier at jeg vet det…
   Er så sinnsykt enig med deg! 🙂 De tynne skal liksom tåle mye mer en de tykke! men de tykke får mange frekke kommentarer også av folk som tror de er heeeelt perfekte

  312. Veldig bra skrevet !
   Jeg var undervektig, har gått til lege for å følge det opp hele livet… helt til for ca et halvt år siden, da klarte de endelig å finne ut hva det var !
   Jeg fikk sykt vondt i magen når jeg spiste, men av og til var det bra, sånn har det vært hele livet.. helt til nå jeg er 17 år! da de fant ut at jeg hadde gluten allergi.. noe som gjorde at jeg ikke la på meg, og kunne gå ned i vekt . så jeg tok noen blodprøver for det, og da fant de ut jeg hadde det.
   Grunnen til at jeg ikke har fått vite det før nå, er for at det ikke har slått ut, det kan ligge der, men de kan ikke finne det ut før det slår ut! så når de fant det ut, så måtte jeg til gastroskopi, da bedøver de svelget ditt med en spray, og tar nedi en slange gjennom munnen og nedi magen, tar noen prøver der og tar den opp igjen.. tok max 3 minutter, det gikk kjempefint ! ikke vondt eller noe, og når jeg fikk svar på de at det var 100% sikkert gluten allergi. Nå skal jeg inn igjen om noen dager til ny skjekk, da må jeg “svelge” slange igjen.. gruer meg faktisk ikke litt engang! siden det gikk så fint sist 🙂 værste er at du ikke kan spise eller drikke på 12 timer i forveien, for å ikke spy og for at det skal gå lettere når jeg skal “svelge” den.
   Så nå som jeg er begynt på glutenfri mat, er vekten, søvnen, humøret, magen ++ kommet seg. skikkelig deilig og lettende 😀
   Så nå er jeg kommet opp i normal vekt igjen, og det føles faktisk veldig deilig !! før var klærene i xs for store 😮 men nå passer de meg perfekt !!
   Ville bare dele det.. du er sterk <3 jeg digger deg TCMN ! <3

  313. Velkommen etter… Btw det er jenter som deg som er med å skape noe av presset til å holde seg slank. Poster hundrehvis av bilder hver dag og klager over hvor stygg du er. Gå å pul ei geit, viktig tema men det kommer fra feil person.

  314. Jeg ser på meg selv som veldig kjukk..Men alle sier at jeg er tynn jeg veier 60 kg og er 10 år..
   Vet det er myyyye!

  315. Utrolig bra innlegg synes faktisk du skal poste det omigjen, nå i 2013! , jeg synes jeg er alt for tynn 🙁 har hørt en del kommentarer for å si det sånn…,

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg