kjøpt meg bil

Stem på lillesøster og lillebror i leverposteikonkurransen, verdens beste lesere!! Thia kan du stemme på HER og Julian kan du stemme på HER. Dere kan stemme hver dag hvis dere vil, de har sykt lyst å dra til Disney World – haha!


Haha, er ingen bilder av meg selv på bloggen for tiden men hater å poste bilder når jeg ikke har ordnet meg og ser stygg ut. Iallefall så har jeg funnet meg bil, skal hente den på mandag – den står ca 3-4 timer utenfor Tromsø! Det er ingen vanlig bil, er nemlig en superharry mopedbil som jeg har lov å kjøre på mopedlappen. Tenk så mye diggere enn å kjøre på firhjulingen min, nå har jeg både varme, musikkanlegg, to seter, tak over hodet, automatgir(viktig!!) og bagasjeplass. Haha, gleder meg som faen selv om det ser harry ut.

Den er blå nå, men for å toppe harryfaktoren har jeg vurdert og lakke den rosa eller lilla, ha pelstrekk på setene og rosa terninger hengende på speilet ved  frontruta, hahaha. Hva tror dere, skal jeg og Sofie pimpe denne greia? Ser jo litt sliten ut nå så hadde gjort seg med litt freshere farger and so on! 


Må nok fikse den plastikk-støtfangeren forran der, bare ta litt teip og lim hahaha!


Tenk så fet den hadde vært i en rosa farge med masse skinn i! Barbiebilen 😉

Okei, haha så harry – men jeg bryr meg ikke, gleder meg til å lode rundt i denne lille driten. Haha! 

303 kommentarer

Siste innlegg