verdens beste krølltang

Hei! Vil dere gjøre meg en liten tjeneste? Gå inn HER, velg Tromsø også stemmer du på Karina Skreland (nederste navnet). Det er ei jente som brukte å være barnevakt for meg når jeg var liten, og vil veldig gjerne at hun skal få oppleve dette!


Nå skal jeg vise dere min favoritt-krølltang. Det er Gorgeous Curl Wand fra Makestyle, og du finner den HER. Jeg har prøvd mange forskjellige krølltenger, men denne er den jeg liker best. Du kan lage både korketrekkere og bølger med denne, og den er veldig enkel i bruk. Jeg brukte ca 15 minutter på å krølle korketrekkere i hele håret mitt, og da gjorde jeg det veldig nøye. 

For korketrekkere tar du små deler av håret om gangen, og for bølger tar du større deler av håret om gangen. Hvordan krøller man håret? Du snurrer bare hårdelen rundt tangen, begynn innerst på tangen og snurr utover. Hold hver del i minst 10-15 sekunder avhengig av hvor mye hår du har (mye hår om gangen må være lengerp å krølltanga). Hvis du vil krølle bare det nederste starter du å snurre på håret der du vil krøllen skal starte!


For å slå den på/av trykker du bare på knappen. Når krølltangen er på lyser det blått.


Denne tuppen gjør det mye lettere å krølle, siden den ikke blir varm kan du holde fingeren på den. 


gorgeous!


Her har jeg krøllet Meline sitt hår, og delvis krøllet mitt hår. Man velger selv hvor man vil at krøllene skal begynne.


Her har jeg krøllet Sofie sitt hår. 

Jeg er superfornøyd med krølltangen min. Den kommer i en nydelig innpakning, ser veldig chic ut og er enkel. Den er heller ikke så ille i pris, koster bare 599,-. Perfekt som julegave også! Kan få til en video en eller annen dag der jeg viser hvordan man bruker den, selv om det ikke er noe hokus pokus. 

Kjøp den HER, ikke glem og skrive inn rabattkoden “Tcmn” – da får du 10% rabatt (varer ut onsdag)

247 kommentarer

Siste innlegg