Just pink it up – konkurranse

Nå er det en veldig kul konkurranse som pågår. Du kan vinne en drømmekveld for deg og dine venninner, en once in a lifetime experience, hvor Jan Thomas og X-Teamet kommer hjem til deg. De vil da legge festmakeup på deg og alle dine venner, gi dere gode tips og råd innenfor makeup og trend. Ikke nok med det – alle får hvert sitt valgfrie antrekk fra Moods of Norway til en verdi av 1 000 kr og en stor goodiebag med makeup fra Max Factor!

Hvem sier nei til dette – at makeup eksperten selv, Jan Thomas, skal sminke akkurat deg? Hadde blitt i hundre om jeg hadde vunnet dette. For å delta i konkurransen gå inn HER. Du trenger bare invitere et par venner (mellom 4 og 9) og skrive et innlegg på bloggen din om et kult minne du og vennegjengen din har hatt sammen.

Konkurransen varer til 23 oktober, og består av 3 delfinaler og en superfinale. To av delfinalene er ferdig, og neste delfinale er nå på kommende fredag (14 oktober). Dere har altså fortsatt mulighet til å vinne en drømmekveld med Jan Thomas og X-teamet – skynd dere å delta! 

LINK TIL KONKURRANSEN

– Er det noen spesielle du kunne tenkt å hatt med deg på en slik kveld?

170 kommentarer

Siste innlegg