sizemafia

Som noen av dere sikkert vet, har jeg vist dere et mafiaspill tidligere. Er så og si aldri innom det, for nå bestemte jeg meg for å prøve noe nytt. Fant ut at jeg ville prøve ut SizeMafia. Det er et veldig populært mafiaspill, og er litt mer avansert enn det jeg har prøvd før. Det ble opprettet 30 desember i 2010 av en som heter Sondre Hjertaas.

I selve spillet finner man en del mafiating, og lever på en måte i en mafias verden. Du kan velge blant mange oppstartsland, Norge, Kina, Italia, Russland osv. I spillet skal du bygge deg opp så langt du klarer for å prøve å bli den rikeste, mest fryktede mafiaspilleren. Hele spillet i seg selv er veldig mafiapreget, men det er også noen faktorer som ikke har noe med mafia å gjøre. Blant annet felles chat hvor man snakker om alt mulig, forum osv.

De mest populære tingene inne på sånne spill som dette generelt er chatten, gambling, kriminalitet, drap og det sosiale. Mange får seg faktisk veldig gode venner ved å spille det her. For å komme deg fram i spillet skal du altså rane ting, drepe andre brukere, få penger, skaffe deg bedrifter, familie og få makt. Det kan se ganske vanskelig ut i starten, men du kommer deg veldig fort inn i det når du får grepet på spillet!

Det jeg også liker med SizeMafia er at de deler ut iPhoner, iPoder og gavekort til brukere ukentlig via konkurranser. 

Noe spennende – alle som registrerer seg >> HER <<, må kommentere på dette innlegget du nå leser med brukernavnet sitt på SizeMafia, og jeg vil trekke ut et par personer som vinner en iPod Shuffle hver! 


Som sagt – ny på spillet så ingenting å skryte av. Skal begynne å få litt cash moneyyy først og fremst

335 kommentarer

Siste innlegg