mål framover

  •   

Hei!

Nå må jeg begynne å motivere meg selv litt, livet mitt har ikke vært “i orden” i det siste. Det er alt for mye rot, det svømmer over med ting jeg har å gjøre som jeg hele tiden glemmer, jeg er ikke motivert nok til skole osv. Tenkte derfor å skrive en liten liste over ting jeg skal bli flinkere til, ha som et lite “uformelt” mål!

 Først og fremst skal jeg bli flinkere på skolen. Skal komme tidsnok daglig, gjøre alle oppgavene vi får i timene, alle innleveringer og øve til prøvene for å få best mulig karakter. Må tenke mer positivt på skolen, og gi meg selv litt motivasjon!

 Pengebruk. Jeg er utrolig dårlig til å fordele pengene mine ut over hele måneden. Siden jeg sparer så mye av lønnen min, og kun disponerer 5000 kr til fritt bruk så må jeg være flinkere og fordele pengene slik at jeg ikke går med 5 kroner den siste uka hver måned. Det er utrolig irriterende, iallefall når jeg må mase på venner om å låne penger fordi jeg har klart å bruke opp mine egne på mat og annet tull.

 Roe ned helgene. Har hatt den perioden i livet mitt der jeg har følt jeg har måttet feste hver helg. Kanskje ikke at jeg har måttet, men jeg har villet. Har vært så rastløs at jeg ikke klarte å sitte inne, og jeg hater og gå glipp av ting. Det er ikke sunt og feste for ofte, derfor skal jeg roe meg kraaaaftig ned. Er jo mye koseligere og ha en chillekveld med noen venninner – du husker iallefall hele kvelden!

 Mer orden i livet. Jeg hater når livet er et eneste rot. Det ser ikke ut på rommet mitt, krangler mye med mamma, jeg glemmer avtaler, har lite tid til de vennene jeg vil være sammen med og jeg har ikke orden på ting jeg egentlig burde ha orden på. Skal bli myye bedre på alle disse områdene.

 Og sist, men ikke minst, bloggen! Fra nå av skal jeg fokusere litt mer, oppdatere ukens leser (har hatt problemer med å endre det i designet, men skal få fikset det i morgen!), oppdatere jevnlig – minst 2 ganger daglig, ha videoer litt oftere (ikke forvent hver uke) og bli flinkere til å ta bilder av det jeg gjør. 

– Har du noe du må få mer motivasjon til å gjøre? 

 

Siste innlegg