spørsmål om språkreise

Svarer på litt spørsmål i forbindelse med språkreisen, svarene kommer i 2 innlegg. Del 2 kommer i morgen 🙂

– Hvor mye koster det?
Det er helt forskjellige priser, men jeg og Tuva skal til Florida på Resort og det koster 32 000 ca. Du finner priser på Florida turen HER! Jeg og Tuva valgte å bo på resort siden vi vil bo sammen med masse andre folk, og det blir litt vanskelig om man skal til vertsfamilie.

– Hvor kan man bestille?

Du kan bestille her, og der får du en oversikt over alle de forskjellige destinasjonene 🙂 

– Hvordan er det med undervisning og sånn?
Den reisen vi skal på innebærer 5 x 40 minutter undervisning om dagen, 4 dager i uken. Det blir altså  3 timer og 20 minutter undervisning daglig, med pauser imellom. I tillegg er det en utfluktsdag i uken. Det blir selvfølgelig ikke som vanlig skole der du sitter og regner mattestykker med brøk, likninger osv. Tror det går mer på engelsken og landet/stedet du er på.

– Er det mye fritid når du er der nede?
Det vet jeg enda ikke, siden jeg ikke har vært der. Men utifra det jeg har hørt hos andre er det ganske mye fritid slik at man kan gå på stranden, shoppe og lignende. Du drar jo ikke dit bare for å sitte med undervisning 🙂

– Hva er passelig alder til å reise på språkreise?
Så lenge man ikke er utrolig hjemmekjær og klarer seg uten foreldrene sine et par uker går det meste bra. Vil si fra 14 år og oppover, men det er bare min mening. De har jo språkreiser til forskjellige aldersgrupper, og det står anbefalt på EF’s sider hvilke aldre som passer til å reise til de forskjellige landene. Er kanskje bedre for en 13 åring å reise til London enn til Malaga om dere skjønner.
 
– Hvilken dato reiser du og Tuva?
Vi reiser den 5. juli frem til 1. august, 4 uker i solfylt paradis. Også gjentar jeg: vi skal bo på EF Resort (hotellet) 😀 

– Er språkreisen sponset?
Ja, det er den, men det betyr ikke at vi kommer til å lyve til dere om meningene våre! Hvis vi får noen dårlige erfaringer kommer vi så klart til å dele dette med dere, slik at dere kan unngå å gå i samme fella. Til nå virker det iallefall veldig seriøst og bra!

Litt info fra hjemmesiden:

– Har du noen flere spørsmål peis på i dette innlegget 🙂

78 kommentarer

Siste innlegg