peeeeels?

 •   

Herreguuud som mange av dere tok av i jakkeinnlegget. Selvfølgelig er det synd på dyrene osv, men tror dere ikke at Canada Goose som er en så anerkjent merkevare ville ha blitt avslørt tidligere om den brutale pelsdyrhåndteringen sin hvis tilfellet virkelig var slik som på den videoen som florerer rundt på nettet? Videoen inneholder jo absolutt ingen bevis for at det er Canada Goose sin virksomhet, det virker jo heller som at det bare er noen som har startet et rykte.

Tror ikke dere at PETA og alle andre dyrevernsorganisasjoner er all over Canada Goose for å følge med på pelsdyrhåndteringen demmes? De har fulgt nøye med Canada Goose i flere år sikkert, og hvorfor skulle det først NÅ oppdages at det er slik de skaffer dyrene sine… Det vekker litt mistanke hos meg om at videoen kan være fake/tilhøre en annen virksomhet.

I tillegg, hvis dere leser Canada Goose sin fur policy lyder det “Canada Goose kjøper ikke pels fra gårder av noe slag – noensinne!” som vil si at de aldri kjøper fra en tilfeldig gård der folk ikke vet hvordan dyrene har blitt behandlet. Dere kan lese hele fur policyen her

Også vil jeg bare si at jeg er utrolig glad i dyr, men jeg elsker ikke en coyote like mye som jeg elsker min egen hund. En Coyote er ikke menneskets beste venn. Det er et villdyr, og det er ikke en utrydningstruet art heller. Coyoter har evnen til å angripe, men de unngår for det meste kontakt med mennesker siden de er redd for oss. Det har kanskje ikke vært så mange tilfeller hvor mennesket har blitt angrepet, men det har vært flere tilfeller med barn. For meg kommer det helt ann på hvilket dyr det gjelder når det kommer til pels.

Jeg velger altså å kjøpe meg Canada Goose basert på mine egne meninger, ikke deres. Og det som står ovenfor er et lite utdrag av hva jeg mener om pels. Det er faktisk ikke alle som har like sterke tanker og brenner like mye for ting som enkelte gjør. Dere får hate meg for det om dere vil, men jeg har tatt min beslutning. Siden jeg mest sannsynlig kjøper brukt er den allerede solgt, og da er jo allerede “skaden” skjedd på dyret.. Mye mulig akkurat du syns meningene mine er blåst i hodet og helt idiotiske, men sånn får det bare være!

  1. Jeg syns du er modig som sier ting rett ut slik du føler det. Har blitt en litt sånn “kul” ting å være imot, men jeg må si at jeg respektere deg veldig for at du tørr å være annerledes. Det at du har veldig gode argumenter hjelper jo også en del ! Jeg sier kjøp 😉

  2. Jakka e nydeli, du bestemme om du kjøpe den eller ikke. Folk bestemme ikke over deg, og folk som blir sint for de du vil være varm da det er kaldt ute er bare sjalu. ♥

  3. Døds bra skrevet! Jeg er helt enig med deg. Jeg kjøpte meg en parajumper kodiak for en uke siden,og der er det pels på hetten,og jeg har fått flere komentarer som ” syns du ikke synn på dyrene?” Syns det er så latterlig at når en video blir lagt ut,og noen sier den er fra pelsfarmene til canada goose,så tror alle de naive menneskene i norge på det med en gang!

  4. helt enig ! det kommer så syykt ann på hvilket dyr det er ! har selv en canada goose som jeg arvet etter søskenbarnet mitt, først var jeg litt skeptisk, men så tenkte jeg som deg; skaden er allerede skjedd, det blir ikke noe bedre eller verre bare fordi jeg velger å overta den 🙂 !

  5. så enig! skal vi liksom la være å spise kjøtt å ha dårlig samvittighet for det? vi lever i 2011 folkens og vi vil for alltid bruke pels, slangeskinn, ull eller taco..

  6. Vil du virkelig argumentere med at det er greit ettersom det er et dyr som har hatt episoder med angrep av barn? Da er det vel like greit å bruke pelsen til hunder. Eller har du kanskje ikke hørt om de tilfellene der hunder har angrepet mennesker/barn?
   Det er greit nok at du velger å gå med pels, selv om det ikke er noe jeg står for. Men å komme med sånt fjas, og argumentere med at dyret har angrepet barn.. Det gjelder faktisk alle dyr. Så vil gjerne høre noen andre argumenter for hvordan en coyote er mindre verdt enn hunden din.

  7. Her er jeg helt enig. Og selv om du kjøper jakke eller ikke skal det ikke være avhengi av andres meninger. Man tar heller ikke “Canada goose parti”, som noen nevner her – som om dette er en rettsak vi diskuterer -, om du skriver en slik tekst.
   Utrolig bra skrevet, haters gonna hate.

  8. Enig med deg jaa! Og du Ingvild, jeg reagerte litt på “Så jeg vil gjerne høre noen argumenter for hvordan en coyote er mindre verdt enn hunden din”. Det er jo en selvfølge at HUN bryr seg mere om hunden sin enn en coyote. Det hadde nå du vært også. Og det er det hun sier her!

  9. Selvfølgelig skal du kunne kjøpe en canada goose. Personlig syns jeg faktisk det er litt overfladisk med alle de som henger seg utrolig opp i pelshandlingene. Mennesker dør i Afrika, kan ikke ungdommen bry seg litt mer om det heller ?

  10. Kjøp den om du vil, dit valg 🙂 men vil bare opplyse om at meget tvilsomt at denne videoen er et såkalt “rykte”. Tror du virkelig disse menneskene lagde videoen bare for å sabotere for canada goose? Du virker litt naiv på akkurat denne delen av innlegget ditt. Akkurat som om du lyver for deg selv og ikke VIL tro det er sant 🙂

  11. Tenk på alle de dyra som dør for å bli en jakke, som tilbringer hele livet i et lite bur. Det du har gjort er jo faktisk bra i forhold!! Du bestiller der pelsen faktisk er fra dyr som har fått levd et godt liv først<3 Jeg hadde aldri bestilt pels seg, ettersom jeg er STERKT IMOT pelsklær, men når du først skal ha noe med pels synes i hvertfall jeg at det er bra at du tar dette valget! Disse dyrene fikk i det minste leve et godt liv! 🙂 Enig med deg i det du skriver her, Terese 😉

  12. Utrolig bra skrevet, jeg er helt enig med deg! Som Ingvild har skrevet over, “Mennesker dør i Afrika, kan ikke ungdommen bry seg litt mer om det heller?”

  13. Flott du har lest deg litt opp, og faktisk viser pelshaterene (og alle andre for den del) at du vet hva du kjøper! Coyotene blir forresten skutt uansett, ikke på grunn av at folk skal ha pelsen til jakkene, men på grunn av nasjonale reguleringsplaner, hvis ikke du visste det 🙂
   Men herregud da, selv om folk ikke liker pels trenger er det vel ikke nødvendig å kalle folk “”faens selvsentrerte fitte” om man kjøper noe du ikke er stor fan av? Folk har lov til å ha egne meninger og ta egne valg, og selv om noen ikke liker det, går det vel an å bruke et normalt språk for å formidle det?

  14. du er så lol.. når du skal skrive om sånnt kan du iallefall komme med riktig info eller gode begrunnelser.
   “En Coyote er ikke menneskets beste venn. Det er et villdyr, og det er ikke en utrydningstruet art heller. Coyoter har evnen til å angripe, men de unngår for det meste kontakt med mennesker siden de er redd for oss. Det har kanskje ikke vært så mange tilfeller hvor mennesket har blitt angrepet, men det har vært flere tilfeller med barn. For meg kommer det helt ann på hvilket dyr det gjelder når det kommer til pels.”
   jaok, så hvis det ikke er en truet art er det ok?
   som du sier holder de til for seg selv, men når de føler seg truet angriper de selvfølgelig! …
   det kommer ann på hvilket dyr? javell, så det er i grunn no big deal å skade et dyr du ikke er så glad i, men når det kommer til å skade eks. hunder er det mye værre?
   for all del, respekterer at du har dine meninger. absolutt ikke noe galt i det, bare tenk over litt før du skriver..

  15. jeg syns nå pelsen er MYE finere på dyret enn på en jakke! og jeg mener MYE finere! men jeg respekterer dine meninger, og skal ikke komme å være morra di å bestemme over deg heller, men jeg mener at man ikke skal bruke det men respekterer dine behov,

  16. sitat “. En Coyote er ikke menneskets beste venn. Det er et villdyr, og det er ikke en utrydningstruet art heller. Coyoter har evnen til å angripe, men de unngår for det meste kontakt med mennesker siden de er redd for oss. ”
   Det er vel kanskje ikke så rart når slike som deg velger å kjøpe produktene deres, hadde noen ønsket å flå deg for å bruke huden din som pynt hadde du ikke stått og tatt de imot med åpne armer du heller, du hadde kjempet for livet ditt – akkurat som de gjør. Du kan prøve å bruke vinklingen på at de dyrene ikke er utrydningstruet, men det gjør det ikke OK for den del. Jeg har fulgt bloggen din i snart et år. Det kommer jeg til å slutte med nå. Jeg ønsker ikke å støtte en blogger som tjener PENGER på det hun skriver om, når hun velger å støtte dyreplageri. Sånn er det bare, du tar dine valg, dine lesere tar sine.

  17. Vil bare informere alle dere ikke drep coyotene, mange dyr dør for at du skal ha den jakken osv.
   Coyote ulven er det samme som prærieulv, den er farlig, og mange av disse MÅ drepes for å holde bestanden nede, det er overflod av dem..
   De lever fritt og har et fint liv i villmarken. Ergo de er ikke avlet for pelsens skyld, de lever ikke i små trange bur, og de blir ikke misshandlet.
   De fleste i videoene blir også jaktet på å skutt, akkurat som man gjør med elgen, haren, rådyret etc.
   Er det ikke bedre at pelsen blir brukt til noe bra da?
   Og btw. spiser ikke alle dere som er så i mot storfe kjøtt? svinekjøtt? osv? Har dere ikke tenkt på at disse dyrene blir avlet frem, og drept når de er feite nok bare for at vi skal ha noe digg mat på bordet? Er det bedre det da liksom?
   Skjerp dere
   Bra du tørr å si meningen din Therese 😀

  18. Må si meg litt enig! Også må jeg også påpeke at hvis det som er i videoen der er fra canada goose, hvorfor i alle dager ville de vært så dumme og filmet det? så sprengt er de vel ikke? Hvis det hadde vært slik metoden deres hadde vært hadde de ikke villet røpe det, og da hadde de hvertfall ikke villet filmet det… Jeg tror at denne videoen er laget for å stille canada goose i et dårlig lys, og jeg tror virkelig ikke canada goose er så groteske at de filmer at de dreper dyr. Det er nok heller noen andre dyreplagere som har laget den videoen der for å sette canada goose i dårlig lys, altså. Rett og slett! 🙂
   Jeg er imot dyreplageri, men vurderer selv å kjøpe meg en goose! Og ikke si at therese er et dårlig forbilde, det stemmer ikke. Selv om dere er imot det, betyr det ikke at hun er et dårlig forbilde, så absolutt ikke. Hun har meninger selv om hun er toppblogger, det er derfor vi leser bloggen hennes. Hvis du ikke liker henne, ikke les bloggen! 🙂

  19. Også vil jeg bare si at jeg er utrolig glad i dyr, men jeg elsker ikke en coyote like mye som jeg elsker min egen hund. En Coyote er ikke menneskets beste venn. Det er et villdyr, og det er ikke en utrydningstruet art heller. Coyoter har evnen til å angripe.
   Seriøst ? selvfølgelig er ikke coyote din bestevenn eller ikke menneskets bestevenn. Men du kan ikke sammenligne hunden din med et dyr som lever fritt :S. btw en hund kan angrepe mennesker og hunden er egentlig et villdyr. mennesker er ikke ment for å ha kjæledyr det er for at vi skal føle oss bedre.

  20. Hahaha! Er ikke vanskelig å gjennomskue deg. Du VIL ikke tro det, kun for din egen samvittighet. Innerst inne tror jeg nok du vet hvordan situasjonen egentlig er..
   Du får uansett stå for ditt valg! Men er totalt uenig i “påstandene” dine.

  21. Mammaen min og tanta mi har canada goose jakke og ekte pels jakker, sjerf og vesker osv, men jeg villet alldrid gåt med pels. Men eg kan jo ikke hindre dæm å gå i pels, selv om eg prøver:)
   Ps. Jeg og vennina mi kommer på fredag;)

  22. Du er så stygg i huet at jeg blir kvalm 😉 pels tilhører ikke mennesker,din huleboer. Det er snakk om ville dyr, de holder seg til innstinktene sine,betyr ikke at vi skl mishandle de 😉 du skriker jo til bikkja di, flott eier du er :)) du vil bare ha høy status, ved å gå i pels som ikke tilhører deg.. Du er rett og slett styggog hjerteløs 🙂
   hvorfor skal en være misunnelig på en liten drittunge som går i pels?tydeligvis blitt en trend å mishandle dyr;) og nei,du er ikke glad i dyr når du kjøper ekte pels 😉

  23. Coyotehunder er for mange, og det er, selv om det er fælt å si det, bedre for alle, at noen blir “tatt bort”. Akkurat som med elg, hjort, osv.
   Men det er ikke det vi, iallefall ikke jeg, reagerer så voldsomt på. Det er måtene dyrene blir drept på. Det som står på Canada Goose sin side er mest sannsynlig sant, men som du ser så står det ikke noe om måtene de dreper de på, de bare forsikrer om at de ikke får pelsen fra farmer. Så videoen som florerer på nettet stemmer. Disse forferdelige metodene som vises på filmen er fortsatt tillatt å bruke i mange land. Det er ikke alle land som har en like “streng” (selv om den ikke er streng nok) policy for hvordan dyr skal jaktes på og drepes, og dyrehold generelt. Men hvis du har vett i hodet så ser du jo at disse metodene er helt grufulle og hjerteskjærende, og selv om det teknisk sett er tillat, så er det feil å støtte det.
   Jeg synes ikke det er så himla forferdelig at DU kjøper en Canada Goose-jakke Men du har så mange fans, at jeg tror du kommer til å inspirere minst et par hundre til å gjøre det samme. Og det synes jeg er helt jævlig å tenke på.
   Men for all del, gjør som du vil, jeg ville bare informere deg om at videoen er sann. Og selv om videoen først kom ut nå, så har det i evigheter blitt beskrevet på nettet, akkurat de metodene er vist på filmen, og at blant annet Canada Goose bruker disse. Så nå vet du det.

  24. Pels er feil uansett. Vi trenger absolutt ikke pels. Alle vet hva pelsindustrien handler om. Så om merket er anerkjent, så betyr det ikke at dyrene lever i sus og dus. De fleste pelsdyr blir plaget hele livet, og venter på og dø. Og unnskyld meg, det fortjener INGEN skapninger. Det er dyrs natur å angripe hvis de føler seg truet, det gjelder både tamme og ville dyr. Så det var et teit argument fra din side.
   Folk lager sånne innlegg for å lette på samvittigheten sin og kunne si at pelsbruk ikke er feil, fordi det er et villdyr. Herrejemini. Enten er man imot pels, eller ikke. Ingen dyr fortjener tortur og fangenskap..
   Dessuten så blir ikke dyrene drept UANSETT, de blir drept fordi egoistiske mennesker kjøper pels.

  25. Om dette fortsetter KAN de bli utrydningstruet. Det er greit at du har kjøpt jakken brukt, men det handler også litt om hvilket image du skaper. Når du går med en slik jakke er det ingen som vet/bryr seg/tenker på om den er kjøpt brukt eller ny. Du viser faktisk at du støtter. Merker jeg blir mektig irritert, da det virker som at du har null peiling og innsikt i det du skriver om.

  26. Uansett. pels skal være på dyr! Syns det er helt mongo å drepe et dyr bare fordi pelsen skal være til pynt på ei jakke! HERREGUD!

  27. Er helt enig med deg Therese! Det var veldig bra at du skrev dette innlegget, for det burde få folk til å tenke! U go girl! <3

  28. Hei!
   Jeg er på flere måter enig med deg i dette her. For å ikke gre alle meningene å argumentene dine under en kam å si de var direkte bra må jeg si at noe var også feil å si ettersom statistikker viser at det er flere hunder som har angrepet mennesker enn coyoter, selvfølgelig er det ikke så mange coyoter som møter mennesker. Ihvertfall til dere som har spist ett egg i dag, eller pølse på brødskiva deres så vil jeg si at et normalt norsk gardsdyr lever ett sinnssykt mye dårligere liv en en coyote. Hvis noen av dere har sett en dokumentar fra for eksempel en kyllingfarm vil dere skjønne hva jeg mener.
   Et nytt argument som er viktig å ta med er at hvis ikke Canada goose ikke har vært med innskrenke bestanden ville coyotene nådd et klimaks der de ville dødd av lite tilgang på mat og utvikling av dødelige sykdommer, dette lærer du om hvis du tar jegerprøven. Noe jeg anbefaler alle med en mening om at ikke man skal jakte på dyr.
   Sist men ikke minst så er jo dette profesjonelle jegere som gjør dette hele tida, og for dere som har sett videoene av at de dreper coyoter, selvfølgelig liker jeg jo ikke at de bruker feller, men de skuddene de greier er bare helt syk bra! Skuddet eksploderer jo inni coyoten og den kjenner ingen smerter når den dør, så alternativet å dø av sult eller en sykdom er mye verre.
   Kjøp Canada Goose, mennesket har jaktet og brukt pels i klær siden tidenes morgen.

  29. Hvorfor er det ingen som tenker på gjessene som gir dunen inni jakken? De er dyr de også, akkurat som coyoten. De har vel ikke levd ute før de blir drept og flådd, eller flådd og drept? For man finner ikke gjess hvor som helst…

  30. Åherregud. Du sammenligner ett vilt dyr med din egen hund. Jaja. For all del, gå med pels om du føler det er så verdt det, jeg synes ihvertfall ikke at smerten til dyret er verdt det at du skal føle deg så bra med den jævla jakka de! Pels er nydelig på ett dyr! Du skal liksom være ett forbilde, tenk deg alle som kjøper den jakka bare fordi du kjøpte den. Trur ikke du aner noen ting som helst jeg. Bare fordi du googla deg litt fram og leste på sia, så vet du alt hvordan dyret hadde det før det ble drept. å btw. du sier du kjøper den brukt og dyret er allerede drept, joa, men det blir jo litt som å gå rundt med en hasj plante på genseren sin og si man ikke røyker, men man viser at man synes det er okei å gjøre det. Kanskje ikke det beste eksempelet jeg kom på i farta, men det får så være. Men folk skal jo få gå i det man vil. Men da må folk få si hva de vil 🙂 åja, jeg synes meningene dine er helt blåst i hodet, for ikke snakke om idiotiske.

  31. Og til deg som skrev om gjessene: de samler dun som har falt av gjessene noe som gjør at duna er ekstra fin pluss at ingen gjess dør 😉

  32. “Siden jeg mest sannsynlig kjøper brukt er den allerede solgt, og da er jo allerede “skaden” skjedd på dyret..”
   Huff, dette beviser hvor ung du er. Ja, “skaden er allerede skjedd, de har drept dyret og laget pelsen”, men DU støtter det at de gjorde det ved å kjøpe den pelsen. Hadde ikke pelsindustrien tjent penger på at folk kjøpte pelsen, ville alle pelsindustrier vært konkurs! Tenker du ikke på det?
   Det er måten du formulerer deg på som skaper meninger, kjære deg. Ikke handlingen i seg selv 🙂

  33. Trur ikke du ville kjøpt jakken vis du var et stakkars dyr som ble tatt fra retten til å leve bare for å være på en jakke siden folk ikke kjøpe fake bare fordi dem vil føle seg bra! Men eg hate deg ikke! Man burde ikke ha hat i hjerte sitt…

  34. å hærregud… “skaden” fortsetter så lenge folk fortsetter å kjøpe jakken.
   Om det kommer en ny type snus, og alle liker den og kjøper den, da fortsetter jo de å lage fler!
   Om det er ingen som kjøper den, da blir den jo borte.
   Ja, meningene dine er idiotiske, men jeg forventer ikke noe mer av deg, Therese :p

  35. http://www.dyrevern.no/artikler/nyheter_om_pels/ikke_kjop_canada_goose-jakker
   Så klart sier Canada G at det ikke er så ille som andre skal ha det til, det er jo det kalles å være naiv og uvitende. les nå heller hva dyrevernaliansen sier og det som både er på nyheter og ren fakta..
   Jeg skal ikke prøve nekte deg i å kjøpe Ganada goose. Eneste jeg vil er at du skal vite at canada G faktisk er et så sterkt tilfelle av dyremisshanding, uansett hva de selv sier og lyver om..
   Du virker som en morsom og snill jente, jeg mener ikke noe vondt om deg, jeg kommer ikke til å slutte å lese bloggen din, men rett skal være rett! Canada goose er ren dyremisshandling hvor di IKKE skyter dyrene, men setter dem i feller hvor di ofte lider seg til døde.
   Om du velger å kjøpe CG så gjør nå det, men gjør det ikke i uvitenhet. 🙂

  36. “Jeg velger altså å kjøpe meg Canada Goose basert på mine egne meninger, ikke deres”
   hvorfor i helvete spurte du leserne dine om hva de syntes når du gir blanke faen i hva de sier. Du gir seriøst faen i dem hahaha! eneste grunnen til at du smisker, er for at du ikke vil miste de slik at du ikke havner på topplista lengre. sure kjerring

  37. Du har absolutt INGEN bevis på at den videoen som florerer rundt på nettet kan være falsk. Tenk visst den virkelig er ekte da?!
   Selvom dyrene blir behandlet riktig før de skal bli til pels, syns jeg det fortsatt er utrolig urettferdig at mennesker skal bruke det. Det er absolutt INGEN god grunn til å bruke pels, å si “jamen, dyrene kommer ifra en bra pels oppdretter”. Det hjelper ikke.
   UANSETT HVILKET DYR DET ER, så har det fortsatt følelser det også! Så det at du sier at du ikke bryr deg om coyote, syns jeg er kvalmt sagt av deg. Greit at den angreper barn, men uansett er det et dyr, og ikke minst et villdyr. Den skal få leve fritt, og ikke ende opp som pels på folk.
   Du burde også høre på dine lesernes meninger, selvom det kanskje ikke interesserer deg.
   Kjøp hva du vil, men du er motbydelig menneske om du kjøper det. Jeg har virkelig fått et annet syn på deg nå, og skal slutte følge bloggen din 😉

  38. En annen ting. De som sier VI som er naive for at vi tror at måten de får pelsen på ikke er så ille. Er jo heller naivt å velge å tro på Canada Goose. Å de videoene er jo med skjult kamera, ikke de selv om har filmet? Jeg har i tillegg har en del erfaring med dyrenes rettigheter osv. Skal ærlig innrømme at jeg blir påvirket å smålig forbanna av enkelte kommentarer her, men de vises også hvor uvitende de er.
   Jeg sier det igjen Therese, du virker som en søt, snill og grei jente, ingenting vondt om deg, jeg mener det virkelig. Jeg mener bare at rett skal være rett og når man ikke har ordentlig informasjon og interesse for å både ha lært og blitt klok på dette, så blir det for dumt å kommentere ditt og datt om noe de tydeligvis ikke har peiling på og langt i fra noe realistisk syn på.
   Jeg savner videoblogger!!
   🙂

  39. heihei 🙂 du har en utrolig bra blogg. Ville bare si at det med pelsen er helt opp til deg, og det er bra du står for dine egne meninger.
   selv har jeg delte meninger om pelsbruk, men synes at du har et godt poeng angående den videoen for canada goose. i tillegg vil jeg bare si at kaninpels kan også være et godt alternativ for coyote (om du finner en fin jakke med det), for kaniner er faktisk noe vi spiser (ikke jeg, men er syykt vanlig i hele verden). Derfor blir kaninene slaktet uansett, og da kan like gjerne pelsen anvendes med god samvittighet 🙂
   stå på!

  40. Hei! 🙂
   Jeg skal si min mening, og jeg er ikke enig i det du sier. Om det er så at videoen er fake, hva så? De lager jo uansett pelsen av dyr, og det er jo helt ille. Hvis du mener coyotene angriper, hva gjør mennesker da? Utrydder? Kanskje det er rett ord.
   Hvis man har sett den videoen, vet at de bruker ekte pels og alt det der, kan jeg ikke skjønne at noen i det hele tatt har hjerte til å gjøre sånt mot dyr.
   Og det er min mening :))

  41. Så bra skrevet! Jeg elsker å lese det du skriver, fordi du alltid sier dine meiniger! Å ikke bry deg om de som har noe i mot det du har skrevet, de er bare sjaulu fordi du kan å si va du mener! Stå på Norges Beste Blogger!;)

  42. hvis du virkelig trenger en varm jakke,og i tillegg er i mot pelsdyroppdrett, hvorfor ikke bare kjøpe en bergans boblejakke?

  43. Jeg er enig med deg. eller, du velger jo selv, og jeg syns det blir for teit når tusen lesere kommer imot deg og blir dritsure. Det er litt eh overdrivelse (lesere alså)
   Digger deg 🙂

  44. Det er greit at du skriver det du mener, osv. men du skal være et forbilde for oss blogglesere, og det blir du ikke nå. sier ikke at du skal skrive det vi vil, men har du no dumt og si, hold heller kjeft om det:)
   I det siste har jeg følt at du bare har holdt det oppe på 1. plass pga alt det drittet du har skrevet om ting. sier bare mening, men digger bloggen din fordi om, når du har innlegg som er værdt å lese! 😉

  45. OMG ! jeg er så …..jeg har ikke ord du er så fornuftig at det er synd fortsett å si din mining
   jeg var en av de som ikke ville at du skulle kjøpe en jakke med pels på. men jeg hviste ikke hva det dreiet seg om,egentlig. du er en skam bra blogger med egne meninger ,det syns jeg er stein bra. fortsett slik !!!!

  46. Hvordan skulle dette innlegget hvelpe noe som helst på at du skal kjøpe deg Canada Goose? Dette var minst like meningsløst som det andre innlegget ditt..
   “Også vil jeg bare si at jeg er utrolig glad i dyr, men jeg elsker ikke en coyote like mye som jeg elsker min egen hund. En Coyote er ikke menneskets beste venn. Det er et villdyr, og det er ikke en utrydningstruet art heller. Coyoter har evnen til å angripe, men de unngår for det meste kontakt med mennesker siden de er redd for oss. Det har kanskje ikke vært så mange tilfeller hvor mennesket har blitt angrepet, men det har vært flere tilfeller med barn. For meg kommer det helt ann på hvilket dyr det gjelder når det kommer til pels.”
   WTF? Så fordi du ikke har Coyote som kjæledyr så er det greit at du går rundt med den på jakken? Du kan ikke kategorisere dyr på den måten. Det finnes ville hunder også, det betyr ikke at de er mindre verdt enn din hund av den grunn. Og ja, selvfølgelig kan dyr angripe mennesker (også hunder) men det er ingen grunn til at vi kan gå og drepe den i motens navn av den grunn. Og jeg er fullstendig klar over at den “Canada Goose” filmen er fake as fuck. Og det er ingen unnskylning for at de dreper uskyldige dyr for at jålete mennesker vil ha det på kragen sin..!
   Tenk litt lengre enn din egen nese.

  47. hah, fyfaen du faile. hvis du drit i meningen til leseran dine, å du tenke etter dine egne meninge, så kan jo også drite i å spørre kordan jakke vi syns du burde kjøpe dæ? herregud, e no bare å ta ei jævla jakke, da blir du sikkert mer fake enn ka du e. e det muuuli

  48. Morsomt satt og snakket om pels i går med ei ;P Orker vel ikke en gang diskutere hva jeg synes om pels 😛 på bloggen kan vel diskusjonen vare evig hehe.

  49. For og si det mildt. Du VAR mitt forbilde, før du postet dette. Jeg ble kvalm av og bare lese meningene dine. Det er faktisk folk i verden som prøver og stoppe dette. Du gjør det ikke noe bedre av og KJØPE ekte pels. Selv er jeg en dyreelsker og ville gjort alt for å stoppe dette med pels. Tenker du aldri lenger enn nesen din? NEI, du gjør ikke det. Du provoserer leserne dine og angriper oss på en slik måte som gjør at du mister lesere. Det eneste du faktisk bryr deg om er å se bra ut. Jeg kan bare ikke tro det. Det er dyr som sitter i bur som blir pint til døde og det eneste du tenker på er og få ny jakke? Nei, gi deg.
   Det hjelper lite og skrive om hva du mener om pels, det kommer ALDRi til og bli tilgitt. Du er litt av et forbilde, du 🙂
   Jeg vet at folk vil prøve og angripe meg nå og si AKKURAT hva di mener, men tenk neste gang.. hva om de går tom for rev, kanin og ulver? Jo, de tar hunder de finner på gaten og katter. Det er bare..umennskelig..

  50. Kan ikke si at jeg er helt enig med deg, men syns du er utrolig flink å få frem hva du mener på en ordentlig måte! Syns du hadde mange gode argumenter og innlegget ditt fikk meg faktisk til å tenke litt. Ikke så mye at jeg er blitt for pels, men såpass mye at jeg forstår alle de som kjøpet jakker med ekte pels osv. <3

  51. sa ikke du du ikke brydde deg om kritikk ? jeg ser mange innlegg der du skriver “så mange som tok av i kommentarfeltet” osv. så det betyr jo at du tar deg nær når du bryr deg med å skrive et helt innlegg om det. 🙂
   men er ikke enig med deg og det burde være ok, å ha hver sine meninger 🙂

  52. Jeg blir oppgitt over påstandene de fleste kommer med.
   For det første. Coyote er et skadedyr. Coyote blir skutt for å holde bestanden nede nettopp fordi det ikke skal bli for mange av dem. Det som kommer til å skje hvis det blir for mange av de, er at coyotene begynner å trekke ned til byer fordi det blir for lite mat i naturen.
   I tillegg vil det være en større smittefare. Flere dyr kommer til å bli smittet av det coyotene bærer på. Flere bestander blir da truet.
   Canada goose kjøper da opp coyotene som staten regulerer.
   De skyter ikke coyotene for å lage ei jakke. De skyter de for å regulere bestanden. pelsen blir brukt til jakker og andre ting.
   Ville heller ikke stole på div. dyrevernsorganisasjoner, da blant annet PETA selv torturerer og dreper dyr for å lage div videoer og bilder. søk opp PETA dreper dyr osv.
   Og den filmen som ligger ut om canada goose… gå inn på buckingtheodds. Seriøst, det er de som lager videoene! Ikke Canada Goose! Jegere, eller rettere sagt, red necks….

  53. Eg er helt enig med deg Therese:)desse komentarane om at dyr blir misshandla er bare tåpelige .. det er folk der ute som gjør det men dei er bare helt skrudd. vis folk som vil bli noe ved å bruke pels på produktene må dei behandle dyra bra, for ellers mister dyra kanskje hår og det blir ikke fin pels. eg har saueskinnsteppe på rommet .. folk spiser jo sau, og eg har en vest med kalkunfjær .. folk spiser kalkun og .. når en har fått maten en trenger er det bare sløsing å kaste det du har igjen av pels .. eg veit jo at en ikke spiser mink og coyote .. men det er villdyr og f.eks. mink er eit skadedyr .. og hva ville du gjort vis en coyote angrep ungen din ??
   Eg vil bare si at eg er helt enig i det du sier og at hvis du vil ha jakka .. så kjøp den .. dei som sier dei skal slutte å lese bloggen din får bare gjøre det .. men dei har ingen grunn til det !!

  54. syntes du skal sjekke litt bedre på nettet og spørre folk før du skriver om sånt;) fordi det har faktisk kommet bevis på at de er brutale mot dyr. du syntes ikke synd på dyrene nei, du vil bare se” fin og rik ut” .. det eneste jeg ser når jeg ser en med pels på er BLOD, du er faktisk med på å gjøre industrier større, og du er med på at å drepe dyr er helt ok. så please ikke lek som om du bryr deg! forresten så er dt veldig stygt med pels, hadde du likt det om jeg hadde dratt av deg alt huden din og tatt det på jakken min:) TVILER !!! men hadde faen meg likt å gjøre dt mot deg:D så hadde du kanskje følt noe slags sympati for dyrene som dør for at du skal ha på pels på lua di som ikke varmer engang, det er jo helt sykt

  55. er så enig ! jeg har fått hørt det samme som deg opptil fleere ganger. kjøp deg jakka du ! verd det

  56. vet ikke helt om akkurat den videoen som går rundt på nettet er sant, men forskjellige dyrevern bekrefter at CG ikke bruker brutale feller.
   For deg er pelskragen bare en pyntegjenstand. For dyret var den hele livet.
   Tenk deg om når du handler – vil du virkelig ha dyrs liv på samvittigheten?

  57. LER ! ka søren er du driver med ? du sier du er en dyre elsker, men kjøper selvom pels ?? har du mistet hjernen eller? og ka vet du om at hunder din er vært mer en et annet dyr? det andre dyret har like stor rett til å leve som hunden din !?
   TENK DEG OM !!!

  58. HALLO !!! hva feiler dere folkens ??? forfedrene våre har brukt pelsen til dyr i hundrevis av år! hvorfor skal ikke vi kunne fortsette med det ??? hvis vi ikke kan drepe dyr i det hele tatt så hadde det blitt en overflod av det og det hadde hadde blitt mye mer utrygt å gå på tur fordi det kanskje kom ett vilt dyr rett framfor deg og angrepet deg .. er det mye bedre? eg er sikker på at dei fleste av dere som skriver komentarer om at det er respektløst mot dyrene, spiser kjøtt .. er det respektløst for dyrene? skal vi kaste masse ull og pels som vi kan varme oss med etter at vi har spist dyret bare fordi det er respektløst?

  59. Kan ikke folk bare godta at Therese tar sine egne valg?
   Jeg dør av kommentarer som “Du var mitt forbilde før du posta dette, skal aldri lese bloggen mer assss” eller “FAEN SÅ FALSK DU ER!! VIL PINE DEG TIL DØDE -.-”
   JA OK, gå å grin da, alle bryr seg og sånt. Nei.
   Therese: Digger deg 😉

  60. Ved å kjøpe jakken støtter du en industri som ikke har noen medlidenhet for noen somhelst dyr. Kanskje du tror at Canada Goose er ett sånn vidunder eksemplar der dyrene blir avlivet på en human måte, men du tar feil .. men det er opp til deg. Håper bare du er klar over hva konsekvensene er for at du kjøper denne jakken og hvilken side av saken det er du støtter.
   – Ei som er imot slakting av dyr og å bære kadaver rundt nakken

  61. For å sette det i et annet perspektiv, tenk at disse dyrene må faktisk bøte med livet sitt for at du skal gå med ekte pels rundt nakken. For den jakken du kjøper, er det drept et dyr. Jo færre som støtter canada goose, jo færre dyr må bøte med livet sitt. Villdyr eller ikke, de har like mye verdier som et tamt husdyr. Du fremstår ikke som noe godt eksempel for leserne dine når du uttaler deg på den måten at “Det er et villdyr”, og du hadde ikke tenkt i det hele tatt å spørre på bloggen din om hvilken jakke du skulle kjøpe, når du allerede visste hva du ville ha? i mine øyne blir du en cruela deville..

  62. Til alle som klikker mentalt, det som vises på videoen er normal jakt på slike dyr! tenk at de dyrene faktisk har levd ute i villmarka og hatt det fint. MYE bedre enn innesperra og mishandla oppdrettsdyr! Det som vises på videoen er IKKE dyreplageri det er JAKT!

  63. ”De har fulgt nøye med Canada Goose i flere år sikkert”
   HVORDAN KAN DU SI ‘SIKKERT’??? du bare liker å tro ting du fordi du har så lyst på den jakka?! du har ikke undersøkt noe engang!!
   og nei de kjøper ikke pels fra tilfeldige farmer, men de bruker egene metoder som e like ille!!!!!!
   DU ER UBRUKELIG og du bør mye heller skrive innlegg som får folk til å unngå å kjøpe seg pels enn å skrive og bruke slik propoganda som Canada goose også gjør!! DU HAR IKKE PEILING!!!!!!!!!
   og enda en ting, TRENGER du en EKTE canada goose jakke?! du kan iallefall kjøpe en fake som heller ikke har ekte pels!!
   IKKE BRUK CANADA GOOSE!!!!!!!!!!!!!

  64. Jeg blir så sint når jeg seg slike oversminkede jenter som støtter slike aksjoner for å flå dyr, slik at de kan kle på seg drømmejakka til vinteren. Kjøper du jakke med uekte pels vet du vertfall at du ikke har drept et dyr, sånn i teorien.

  65. jeg personlig ville aldri kjøpt en canada goose jakke, men jeg dømmer ikke deg om du gjør det. folk må få gjøre hva de vil, og vi kan ikke ta valg for andre. slutt å bland dere oppi alt andre velger å gjøre 🙂

  66. Bare så det er sagt, så har nesten hvilket som helst dyr evnen til å angripe. Man støtter pelsindustrien så lenge man kjøper seg pels, og da vil hele industrien øke. Du fremstår så forferdelig uvitende, og du tenker jammen meg ikke lenger enn nesa de rekker. Oppgitt!

  67. Det er nettopp det som er problemet. De skriver at de aldri har/skal mishandle dyr, eller kjøpe pels fra andre organisasjoner. Men det er nettopp derfor alle reagerer, canada goose HAR mishandlet dyr, og gjør det ennå.
   Man dreper dyr for å få i seg mat, ja det er snat. Men drepe dyr for å få en jakke ? hva er viktigst for deg, jakka eller å få i deg mat ?
   Jeg hadde spart opp til canada goose jeg, og tenkt å kjøpe den samme dag jeg så videoen, men etter videoen ombestemte jeg meg virkelig, og det burde du også, du er topp blogger, du skal være ett forbilde til mange små, tenk over hva du gir inntrykk for !

  68. Hater ikke bare deg, hater alle som kjøper pels. Mer selfishe mennesker finnes det ikke her i verden. To venniner av meg har kjøpt jeg er minner de på det hver dag at det er ett ekte dyr de har på seg. Kommer ALDRI til å kjøpe ekte pels. Og canada goose er uansett stygg og mainstream.

  69. Blåst i hue, mildt sagt… Hunden din, eller hunden min, alle dyra er like mye verdt. Kanin eller ulv, pels er pels uansett, så det blir for dumt det greiene her ass…. Ditt valg.

  70. Veldig enig med deg! Personlig så kjøper jeg ingenting med ekte pels fordi jeg ikke kan vite hvordan de har fått pelsen eller hvordan dyrene har blitt behandlet i forveien, men når det gjelder Canada Goose er det ingen beviser for at videoen som er lagt ut på nett, virkelig er Canada Goose.
   Dessuten er det faktisk veldig vanlig å bry seg mer om sin egen hund enn en hvilken som helst coyote, de aller fleste ville sagt det samme. De ville valgt sitt eget kjæledyr fremfor andre dyr.
   Her i Norge er vi jo heller ikke noe bedre. Vi dreper ikke ulven for pelsen og kjøttet kanskje, men vi dreper ulven fordi den spiser sauen. Det er i mine øyne fullstendig meningsløst, i og med at det er bondens jobb å passe på dyra sine. Ulven tar sauen fordi det er mat, og vi dreper ulven fordi den oppfører seg som en ulv skal…I tillegg tar vi også livet av kaniner og harer for pelsens skyld og kjøttets skyld. Hvis du først skal kritisere et merke (i dette tilfellet Canada Goose), så ta også med deg alle. Er du fullstendig i mot pels, burde du også være vegetarianer. Er det bedre å drepe dyr for å få kjøtt enn det er for å få pelsen? Og når dyret først er drept for kjøttets del, kan man ikke da bare ta i bruk pelsen også?

  71. Jeg synes at det er bra at du ikke lar andre si hva du skal gjøre..
   Jeg avskyr pels, men jeg har ikke noe i mot de som går i det.. Det er bare jeg som ikke støtter det.. 🙂

  72. Dummeste jeg noen gang har hørt deg skrive !
   Kom med argumenter som faktisk er sanne, haahah så katten og hunder angriper ikke barn. Uansett er det verre viss hunder eller katter… De bor med mennesker og skal vite hva som er rett og galt.
   En stakkars coyote veit faen ingen ting om hva som er rett eller galt, den er blitt lært opp til å forsvare seg sjøl!
   Skaff deg noe fakta før du uttaler deg om noe!

  73. Synes det er bra du sier meningen dine, og er enig i deg mye av det du sier, men synes du kunne ha droppa og ha det bildet i innlegget, hehe 🙂

  74. “skaden” er allerede hendt? Hvis du kjøper jakken så oppmuntrer du bare bransjen.
   Vi bor i 2011, er det virkelig nødvendig å ta liv av et dyr bare for at jakken skal ha en litt fin hette. Pels er finest på dyrene. Selvfølgelig vil en coyote ikke ha menneskelig kontakt, den er skapt slik. En hund er like mye verdt som en coyote. Synes at en coyote har like mye rett til å leve som din hund, gir det meg en rett til å skyte den?? Nei. En coyote har ikke gjort noe mer for å fortjene å bli skutt enn din hund. De begge gjør det som ligger i deres natur. Det er en selvfølge at en hun skal være sosial med mennesker, men slik er det ikke for en coyote. Skal en coyote straffes for at den ikke er like kosete som en hund? Alle dyr er like mye verdt. Jeg har selv to katter som jeg elsker, og tanken av at like uskyldige dyr som dem blir skutt og/eller oppholdt i uforsvarlige miljø, og avlet opp bare for å bli senere drept osv osv, og for hva?? En jakke??? Er det virkelig så utrolig viktig å ha litt pels på en jakke? Er det nødvendig å frarøve et helt uskyldig liv? Rykte eller ikke, de dreper uskyldige dyr.
   Jeg hater deg ikke, jeg er bare uenig med deg.

  75. Jeg er faktisk heelt enig med Monica som har en kommentar over meg. Coyote er skapt slik! Det er ikke noe jeg eller deg som kan gjøre noe med! du er med på å “utvide” bedriften nå, og gjøre slik at flere dyr blir skutt! du må også tenke på at du er en stor blogger og når du kjøper en Canda goose så vil mange av leserne dine uheldigvis følge det etter deg. Det gjør det bare verre! Ikke noe bedre. Og du er da altså med på å utrydde disse stakkars dyrene! Du må sånn særiøst ta en ny tanke på denne saken her. Dette begynner å gå over grensa og snart har folk tenkt til å starte en stor protistering mot denne Canada Goose bedriften, hvor hygelig hadde det vært for deg om et bildet av deg med jakka på hadde hatt en stor rød X på mens folk protisterte? Hygelig!
   Og får å avslutte det hele, så eier jeg ikke så mye hat i meg for å gå rundt å hate en person som jeg ikke kjenner.

  76. fy faen du er dum, og hater dyr føler jeg, det dyret på bildet kan være på en av jakkene du skal kjøpe! du er så dum, respektløs, og du burde skamme deg………….

  77. Eh, man merker godt at du ikke er så smart tenkende i hvertfall.
   For det første: Nei, du elsker ikke coyotene fordi det ikke er ditt eget dyr! Hadde du hatt en, hadde du vel elskt den like mye som du elsker hunden din?? Alle dyr kan angripe, ikke bare coyotene. Hunden DIN kan angripe deg. Coyoter er jo akkurat som hunder.
   Og for det andre, HVORFOR tror du coyotene vil angripe oss? Hva er det vi gjør mot dem? Netopp, dette vi ANGRIPER DEM! Vi lar dem lide, vi dreper dem, vi er noen jævler mot dem. Hva skal de gjøre tilbake? Være snille, og la oss misshandle og drepe dem??
   For det tredje du kan ikke tenke at hvis du kjøper pels, så gjør det ikke noe for dyret er allerede dødt. Det er noe av det latterligste jeg har hørt, sånn serr. Kjøpte du en sånn jakke, ble det produsert en ny jakke. I tillegg støtter du jo pels når du kjøper det.
   Men ja, det er ditt valg, men ikke driv å kom med slike utsagn som ikke er noe sanne liksom. I tillegg til at du er en toppblogger, så vil mange små barn tro på alt det du skriver…

  78. Jeg har sett en sånn vidio å begynte å gråtte. Jeg er veldig imot dyreplageri og pelsopprett, men det er ditt valg og jeg synes det er greit : )
   Ps.. Jeg DIGGER bloggen din <3!

  79. D e heldigvis ikkje æ som går me ett dødt dyr på mæ :)) Men du ska førr all del kjøpe dæ ei jakka, me en dau coyote på. At du som faktisk e ett forbilde førr mange, å kjøpe dæ ei jakka “fordi den e varm”, e bare respektlaust me tanke på dyre som e bak på hetta! Antar at utseende på jakka har mye å si men æ kan love dæ en ting, at den jakka e ikke varmere enn det du kan finne I TROMSØ uten pels. Men førr all del, gjør som du vil. æ støtte i allefall ikkje pels, å d e æ gla førr. Uansett kor mange argumenta du kommer me, går du fremdeles me ett dyr som måtte dø førrdi du vil ha ei canada goose jakka. Jesus, såklart støtte du dem uansett om du kjøpe den brukt.Æ håpe virkelig ikke at du går i fakkeltoge imårn sammen me oss som e mot pels her i nord..

  80. kyss meg i rævva, therese ! virkelig barnslig av deg.
   Skjønner det at du ikke har noen følelser for en coyote, iogmed at du aldi har møtt den, mn vil det si at det også er greit å skyte, pine, og drepe ett uskyldig barn i brasil, fordi du ikke kjenner barnet? 😉 blir akkuratt det samme !
   Grunnen til at coyotene angriper er fordi at vi trenger oss inn på deres terretorium, og de VET at vi ikke kommer for å klappe de? Noe som kalles selvforsvar!
   Men siden jeg har lyst på ny arm, så tok jeg å skøyt ett barn i brasil, og tok armen. Jeg mener, barnet angrep meg jo? OG jeg er ikke glad i barnet på samme på samme måte som jeg er i lillebroren min?
   Blir akkuratt det samme 😉

  81. Man blir satt i bås som et forferdelig menneske som fortjener å dø på de verst tenkelige måtene hvis man kjøper noe med pels, men kjøp av en goose definerer ikke deg som person!
   Og pelsen på hetten brukes ikke fordi den er så pen å se på, men fordi denne jakken opprinnelig er ment for polfarere eller de som jobber under ekstreme værforhold. Pelsen på hetten er til for å beskytte ansiktet, og fuskepels hadde ikke hatt like stor effekt.

  82. Hei!
   Først vil jeg bare si at mia som skrev lengre oppi her er den som har mest peiling av dere som har kommentert! Mange her er usaklige personer uten bakgrunnskunskaper om værken jakt eller dyreforvaltning.
   Jeg er på flere måter enig med deg i dette her. For å ikke gre alle meningene å argumentene dine under en kam å si de var direkte bra må jeg si at noe var også feil å si ettersom statistikker viser at det er flere hunder som har angrepet mennesker enn coyoter, selvfølgelig er det ikke så mange coyoter som møter mennesker. Ihvertfall til dere som har spist ett egg i dag, eller pølse på brødskiva deres så vil jeg si at et normalt norsk gardsdyr lever ett sinnssykt mye dårligere liv en en coyote. Hvis noen av dere har sett en dokumentar fra for eksempel en kyllingfarm vil dere skjønne hva jeg mener.
   Et nytt argument som er viktig å ta med er at hvis ikke Canada goose ikke har vært med innskrenke bestanden ville coyotene nådd et klimaks der de ville dødd av lite tilgang på mat og utvikling av dødelige sykdommer, dette lærer du om hvis du tar jegerprøven. Noe jeg anbefaler alle med en mening om at ikke man skal jakte på dyr.
   Sist men ikke minst så er jo dette profesjonelle jegere som gjør dette hele tida, og for dere som har sett videoene av at de dreper coyoter, selvfølgelig liker jeg jo ikke at de bruker feller, men de skuddene de greier er bare helt syk bra! Skuddet eksploderer jo inni coyoten og den kjenner ingen smerter når den dør, så alternativet å dø av sult eller en sykdom er mye verre.
   Kjøp Canada Goose, mennesket har jaktet og brukt pels i klær siden tidenes morgen.

  83. Veldig bra poeng du kommer frem med og jeg respekterer deg for ditt valg, selv om jeg personlig aldri vil kjøpe noe av ekte pels. Jeg synes bare det er unødvendig at de skal dø (selv om de dør på en human måte) KUN for pelsen sin vinning. De spises jo ikke, de dør jo kun på grunn av pelsen for at folk skal se “bra” ut. Det synes jeg er unødvendig. Det finnes så mange andre alternativer for å holde seg varm.

  84. Sykt , sier bare jeg ! Dyr er mer verd enn en forbanna stygg pels kåpe !! Folk som sier sånn burde ikke få ha dyr . Fy dei !!

  85. Det handler ikke om å ha ulike meninger, men din fullstendige mangel på empati. CG kjøper ikke dyr fra gårder, greit nok, men hvordan tror du de får tak i dem? Tror du virkelig at de sender ut noen jegere som sitter på post og får skutt noen dyr i løpet av ei uke? Dyrene fanges i saksefeller hvor de blir stående lenge i ekstreme smerter, så da vet du det, at dyret du har om nakken led i flerfoldige timer før det døde. Jeg håper du vet at levende individer føler smerte på lik linje, uavhengig av hvor søte de er, så den lille hunden din hadde hatt like vondt i den saksefellen som det coyoten på jakkeslaget ditt hadde. Jeg dømmer ikke alle som bruker pels om det er grunnet uvitenhet, men at du er fullstendig klar over at dyret led før det havnet på jakken din og bidrar med videreproduksjon når du kjøper en jakke er for meg helt forkastelig. Du burde skamme deg.

  86. Siden det tydeligvis ikke er nøye for deg, kanskje du bare skal ta å flå hunden din slik at du kan bære den rundt deg? fyttifaen, blir så dårlig

  87. Når du først velger å kjøpe CG-jakke, er jeg helt enig i at du burde kjøpe den brukt. Du skader jo ikke noen flere dyr da! Egentlig er jeg imot jakker/produsenter som bruker ekte dyr, men det blir litt anderledes å kjøpe den brukt. Er verken for eller imot det, men du støtter ikke CG ved å kjøpe den brukt i alle fall! 🙂

  88. Dette var rett og slett kvalmt å lese. Du må vite at med de argumentene dine så virker du utrolig uintelligent. Er det mulig?!

  89. “Jeg er selv imot pels, men jeg respekterer din mening. De er greit at du kjøper jakke med pels, siden det er din mening, men jeg er imot pels da osv.. osv..”
   HAHAHAHA Hvor dumme kommentarer går det an å skrive?
   Er du MOT pelsindustri, er det ikke GREIT at hun kjøper jakke fordi hun “har en annen mening”.

  90. Må si det mest tragiske med dette er egentlig alle de negative kommentarene. OK, så dere har andre meninger enn Therese, sånn er det bare. Man spiser jo også kjøtt? Siden Canada Goose er ett av de største merkene som har pels på, så er det lite sannsynlig at ikke dyrevernsorganisasjonene har gripet inn OM dyrene faktisk blir mishandlet og bor i små bur. Visst de rett og slett bare har blitt skutt og jaktet på (som med elg, hjort osv.) så ser ikke jeg noe galt i det. Ha respekt for andre sine meninger. Syns det var veeldig bra skrevet Therese!

  91. stakkar dyr, ber for dem. har ikke si noe om den er kjøpt eller ikke for da betyr at de må lage fler siden de andre som skal kjøpe jakken ikke kan kjøpe de brukte. carlings og urban har jakker som er like varme og MYE finere, herregud, den canada goose jakka er jo drit stygg. men jaja, forundrer meg ikke at du kjøper den,du er så dum uansett..

  92. men hvis ALLE hadde sluttet å kjøpt det flådde dyret limt til en jakke så hadde vel det blitt SLUTT med produksjon av canada goose, og den triste delen er at coyote ligner på min egen hund <3 🙁
   Lag flådd hud av kakelakker, edderkopper og sånne stygge små vesener ens :p, I DONT CARE! - bare ikke de søte dyrene <3

  93. skjønner hva du mener, og i og med at du bor der du bor, og trenger derfor en varm jakke, sier jeg kjør på med en canada goose om det er det du vil ha 🙂
   likevel er jeg utrolig i mot at man skal drepe et uskyldig dyr bare for å ha det som “pynt” på en jakke!
   men alle har jo forskjellige meninger 🙂

  94. Så du mener at det er helt greit å ta pelsen fra et dyr bare fordi det ikke er utrydningstruet?
   ; ”Dyrene er jo døde uasett, og de kommer jo ikke tilbake selvom jeg kjøper jakken.”
   Det er det teiteste jeg har hørt! Det er sant at dyret ikke kommer tilbake, men når du bestemmer deg for å kjøpe jakken støtter du faktisk pelsindustrien.. Den eneste måten å få slutt på det er ved å ikke kjøpe deres produkter!
   Dyra var her før oss! Vi har faen med ingen rett til å ta deres pels og bruke den som pynt!!

  95. Spiller ingen rolle om det er for canadagoose eller et annet merkevare.Du kjøper pels uansett.Pels er pels,det kan du ikkke so noe om.
   Ettersom du har dyr selv så kan du vel tenke deg om noe drepte din hund for å deretter bruke pelsen.?Du ville ha latt det skje?
   Bare sett det litt i et annet perspektiv.Sier ikke at jakken uansett kan være varm,god og fin.Men det finnes mange andre jakker også,med fake PELS.Om du er ute etter noe veldig varmt,kan du jo gå for Bergans eller noe?
   SIer ikke at du ikke skal kjøpe,du står jo for dine egne valg.Men bare tenk deg litt om.

  96. Eg forventar ikkje at ein elev på vidaregåande skule skal ha lært seg så mykje om kjeldekritikk og skepsis, men eg trudde at empati og sympati var medfødte eigenskapar.
   Du skriv:
   “Selvfølgelig er det synd på dyrene osv, men tror dere ikke at Canada Goose som er en så anerkjent merkevare ville ha blitt avslørt tidligere om den brutale pelsdyrhåndteringen sin hvis tilfellet virkelig var slik som på den videoen som florerer rundt på nettet?”
   Kor lang tid tok det før omverda såg omfanget av dei tyske konsentrasjonsleirane? Visste tyske konsumentar at den eksklusive såpa og lampeskjermane i det 3.riket at fettet og huda kom frå fangar i konsenstrasjonsleirane? Kor lang tid vil det ta før den norske befolkninga vil forstå dei miljømessige konsekvensane av Statoil si deltaking i utvinning av oljesand i Canada? Statoil har blitt kontakta av urinnvånarane i dei aktuelle områda i Canada, forskarar har dokumentert unormalt mange tilfeller av sjeldne kreftformer hos innbyggjarane, og det har rulla dokumentarar på norske tv-skjermar. Statoil er fortsatt med i utvinninga, til tross for at dei har ein miljøpolitikk som viser at dei vil ta vare på miljøet. Det er eit SPEL!
   Store selskap skjuler eller unngår å prate om dei skitne “hemmlegheitene” sine, for dette skadar deira marknadsverdi. Store selskap blir ikkje rike av å vere etiske, og vi bør alltid vere skeptisk til deira glansa reklameplakatar. Kva hendingar ligg bak dette produktet? Pels- og kjøtproduksjon er ikkje idyllisk, den er blodig og full av pining. Ein kan redusere dyra sine pinsler ved å redusere kjøtinntaket, kun kjøpe dei skinnprodukta vi absolutt treng og unngå pelsprodukt.
   Du ligg på toppen av blogglista må ta innover deg at du kan påvirke ei gruppe tenåringar som brukar argumentet “Eg må ha dette produktet for å vere kul/hipp/down and groovy”. Dine haldningar smittar over på andre. Framfor å vise at du er naiv og ukritisk, så kunne du vise at du er vaksen nok til å gjere kritiske vurderingar av omverda.

  97. Syntes det er sykt at du tenker sånn..Viser hva du egentlig syntes om dyr. Du bryr deg ikke ! Men bare kjøp den jakken du, støtt dyremishandling..

  98. Jeg er enig i det du sier, men at du prøver å få fram at “coyoter er det jo ikke nøye med for de er det så mange av, og de kan angripe mennesker osv” hvis du mener det så tror jeg du tar tilbake det at du er så utrolig glad i dyr! Når jeg så en video om hvordan man avlivet disse dyrene for å lageg pels av de ble jeg forbannet å kvalm.. Og bestemte meg da for og aldri kjøpe canada goose.. Hver gang jeg ser folk med jakkene føler jeg avsky.

  99. Therese .. jeg har aldri hatt noe imot dine meninger, og jeg har det ikke nå heller. Men hvis du virkelig sier at vi skal slutte og komme med negative kommentarer, dropp og komme med slike innlegg,. du bare provoserer de andre med at du sier ” har skjedd menneskeangrep og da er det greit ” and so on. du har ødlegger for deg selv, jeg tar INGENS parti, men hvis du virkelig skal være et forbilde eller få de andre til og slutte, dropp diskusjonen, slutt og komme med slike innlegg og bare glem det.

  100. Ved å kjøpe noe som allerede er dødt, bidrar du til at det blir drept nye coyoter neste år, nettopp pga ditt kjøp.
   Du har tydelig i ditt innlegg ingen gode faktaopplysninger om hvordan verden virkelig fungerer når det kommer til pelsnæringen, men det vil du forstå bedre når du blir du en del eldre enn det du er nå. Og da kommer til du å andgre på at du ikke satt ned foten for pelsdyrene før… Meninger er bra å ha, men når de støter såpass mange som de gjør hadde det vært en tankevekker å endre de.

  101. Det som er pointet med jakkene er jo å holde seg varm, du holder deg varm ja, men pelsen er helt unødvendig. INGEN spiser de dyrene som blir drept hensynsløst bare fordi noen skal flotte seg til i en rådyr jakke.
   Jeg selv, synes at det er uhumanisk, å at du og flere andre burde tenke på de stakkars dyra, uansett om de skader barn og andre dyr, så går det på instiktet, ikke noe som helst annet! Så ditt argument mot å kjøpe jakken, og hvorfor, og hva som skjer med dyrene, er invalid.
   ver så god, kjøp en jakke som koster 7000-10000 kroner du, som du kan flotte deg til i bare på grunn av pelsen, som komme fra en liten coyote som bare følger instinktet sitt om å overleve!

  102. Jeg syntes du skal gjøre som du vil og som du sier så er det jo ikke et utrydningstruet dyr. Det hadde også vært noe annet om du skulle kjøpe en stor pelsjakke, det er jeg helt i mot, men du vil ha den jakka, og ikke fordi pelsen, da er det helt greit! Og jeg skjønner ikke ar folk skal hate på deg fordi du velger å kjøpe Canada Goose, det er jo noe du må få velge selv.

  103. jeg er enig i det du sier! hvis det hadde vært slikt hadde vi fått vist det mye før! bra at du velger ut i fra det du mener, ikke la noen du ikke kjenner velge.

  104. Selvfølgelig er det ditt valg. Men jeg mener at når det finnes så mye du kan bruke i stedet for pelsen til et dyr, så kan du vel gå for det. Tenk så mye fake pels det er ute på markedet, hvor ingen har måttet ty med livet bare for at du skal se pen ut. Hva med et skjerf?? Det er selvfølgelig ingen grunn til å komme med drittkommentarer. Du har din mening, jeg har min. Og jeg mener du kunne latt vær å bruke pels. Om vi alle hadde akseptert at pels tilhører faktisk dyret selv, ikke meg – ville kanskje pelsindustiren blitt nedlagt for godt.

  105. jeg synes det er ganske retarded at folk sier at det er respektløst, at du er et dårlig forbilde osv. De personene er sikkert ikke vegetarianere, og de spiser sikkert taco, pizza eller annen mat. Det skader jo dyr det og. Stå på Therese, jeg ville også ha kjøpt med goose! 🙂

  106. Helt enig med alle som ikke liker Canada Goose jakker, og andre pelsklær. En coyote har akkurat like mye følelser som hunden din, og alle andre dyr! Så unnskyld meg, men alt dette du skriver her, er bare bullshitt spør du meg. Men alle har forskjellige meninger, og dette var min! (Ja, jeg vet jeg ikke har tatt bort nettsiden min, men hva er meningen? Jeg står for det jeg sier, og da må jo folk vite hvem som sier noe.)

  107. skjønner faen ikke hvordan du har samvittighet til å gå rundt med pels fra dyr som har lidd en kjempevond død ! ;L mistet mye respekt for deg nå …

  108. å herregud. hørt at mange kjeder lyver om hvordan de behandler dyr osv.? og det dær med coyoten.. en hund kan oppføre seg akkurat som den. de kan angripe oss eller være livredd for oss. hund og coyote er begge ulvedyr, og dermed kan de oppføre seg helt likens. sorry, liker å lese bloggen din ellers, men dette innlegget var bare helt skrudd.

  109. Hei.. Det er primitivt å bruke pels..seriøst, vi lever faktsik i år 2011. kjøp deg fake om du må ha… !
   Folk skjønner tydligvis ikke enda at om man kjøper en jakke med ekte pels, er du med på å støtte dyre avling til BRUK av pels jakker o.l. Om alle slutter å kjøpe pels eller er med på å støtte dette vil dette ta slutt engang. men DU er med på at det fortsetter…..

  110. Gud, du er virkelig dum.
   Skjønner virkelig ikke at folk har samvittigheten til å bruke pels etter å ha sett dette. Er den “fine” pelsen du har bak på Canada Goosen din SÅ sinnsykt fin at det er verdt å stenge dyr i små bur for at du skal ha en fin jakke? Og ikke kom med det argumentet om at “nei, Canada Goose gjør ikke sånn” Nei hva gjør de da? Har te selskap med de stakkars små dyrene før de dreper dem? I think not.
   http://www.youtube.com/watch?v=Odgf-K-F9-Q&feature=player_embedded#!

  111. Jeg tror faktsik at du bør sjekke dine “fakta” litt nøyere enn som så lille deg. Det er faktisk slik at Canada Goose dreper disse dyrene på denne brutale måten. Du burde vell kanskje søke å grave å finne ut litt mer fakta før du sier at det ikke er slik å slik, når det faktisk er sånn å sånn! Har jeg ville vært deg ville jeg absolutt tenkt meg to ganer om før jeg kjøpte denne jakka, men som sakt, det er opp til deg, men husk at du er et forbilde får mange! 😉

  112. Støtter deg !! Er sykt kaldt om viteren her oppe så om en død ulv er det som skal til for at jeg slipper å fryse på meg lungebetennelse/urinveisinfeksjon/frostskader og alt annen dritt så kjøper jeg den. Surviver of the fittest vet dere. Sorry kjære ulv, men du må nok bøte med pelsen din .. Canada goose er forresten fantastisk !

  113. Hei! må bare nevne at om man kjøper fake jakker med “ekte” pels, er det ofte pels fra shæferhunder! dvs jakker på ebay osv. så vil ikke anbefale å gjøre det. leste nettopp en artikkel om det, og det gjaldt canada goose jakker og fjellreven.

  114. Vel, kan forstå at du syntes jakken er veldig fin, ja det er den, det skal jeg ikke si noen ting i mot, men når du tenker over det vil jeg ikke tro du syntes det er spesielt deilig å gå rundt med et vesen sitt eget hår rundt nakken for å føle deg fjong og flott. Tenk på det du sier, du sier at “Coyoter har evnen til å angripe”, gir det deg noen grunn til å drepe dem for så å gå å bære på pelsen? Mennesker har også evnen til å angripe, men det betyr ikke at vi går rundt med hverandres hår på halsen.. æsj. Tenk litt mer igjennom det du sier før du poster det foran hele Norge. Jeg hadde respekt for deg før, men nå er den mistet. Jeg tenkte at du var en av de eneste bloggerene som ikke var ung og dum, men der beviste du det motsatte. Det blir feil å bruke dem som argument for å gå med pels. Alle kan angripe, alle kan angripe barn, det er dårlige argumenter for å gå med det rundt halsen. Ville du gått med meg rundt halsen din om jeg angrep et barn eller ikke var utrydningstruet ?

  115. stygge fittefaen! like tragiskt om de ikke har bodd hele livet sitt i et bur, de må uansett dø for at drittunger som deg skal se “fin” ut. pels, ekte eller ikke, er kvalmt! det symboliserer et dødt dyr. og det er ikke annet enn stygt! og fordi du ikke er like glad i sånne dyr som hunden din, så kjenner de like mye på smerte og har rett til å leve og oppleve glede. tragiskt at et “forbilde” som deg må stappe sånne meninger i hodet på unger, slik at enda flere dyr må dø. skal herved ikke besøke bloggen din mer. mistet totalt respekten for deg.

  116. Hei! Jeg skjønner det heller ikke ..
   Jeg har den jakka å er fornøyd med den !:-) Folk kan si hva de vil , men jeg har selv mine egne meninger om den videoen .. jeg tror videoen er fake elns ..
   Får kommentarer sånn som , herregud ! har du ikke sett videoen !?
   Men jeg bryr meg ikke !..
   CANADA COOSE <3

  117. altså, du tenke jo like langt som høyda di, lillevenn. coyote e foressten i slekt med hund.
   forstår du nu at når du sir at “heller en coyote enn en hund” e det samme som å si “heller en svart person enn en hvit.”
   du e jo blåst. et liv e et liv, og når et uskyldig, hjelpesløs liv blir misshandla på sånne måta så e det umenneskelig.
   å nu snakke æ ikke om canada goose, det ska du værsegod kjøpe dæ, æ snakke generelt om det du skreiv i teksten der. drikk litt mindre alkohol, du har mista alt før mange hjernecella.

  118. Dere sier at vi ikke skal blande oss oppi therese sine valg, men F*** meg skal vi det når hun legger ut dette på bloggen sin! Therese du velger selv de bildene HUN legger ut, HUN velger selv hva du står får, men når du legger det ut på bloggen din så må du tåle konsikvensene av det folk skriver til dig!:)
   Denne gangen har du virkelig DRITI DEG UT!
   Rever/Ulver er FAKTA dyr dem også ikke bare den F***`a hunden din!!!!!!!!!!!:@

  119. Nå ble jeg litt irritert fordi du kommer påstander som ikke er riktig engang. Og noen over nevnte her at vi er sjalu på deg fordi vi ikke har råd, men jeg tror de fleste får råd til den jakka ganske fort når de vil ha den, men de har tydeligvis ikke vurdert at vi ikke har lyst. Jaja.
   Men du, selv om dyrene ikke blir avlet opp i et lite bur, så kan de bli drept må MANGE flere måter. Canada Goose jakkene får pelsen fra coyoter, de fleste fanget i bjørnefeller. Du vet sånne spistaggete rundinger som smeller rundt beinet ditt? Sånne. Men jeg vet jo at hvis ei ungdom i land langt unna som du aldri har møtt, ikke vet noe om, frøs litt og ikke vurderte å få seg en boblejakke/litt varmere jakke, ville du likt at hun betalte for at du ble fanget i en felle, tatt bort fra familien din, og flådd og satt på en jakke og sendt til henne så hun kunne skryte til venninnene sine om at hun gikk med et dødt dyr rundt på seg. Dette får du betalt for, så nå blir jo litt flere som tenker at det gjør jo ingenting om disse dyra dør, samma faen bare jeg ikke fryser, vel!Du burde skjerpe deg, sjekke fakta, og som du har sagt , kjøpe den jakka siden jeg ikke kan gjøre noe med det, men jeg håper seriøst at du ikke skriver og utelater alle de negative tingene ved jakken/pels, fordi du skal få den og håper at folk fortsetter å like seg om du stiller folk som faktisk liker dyr, i et dårlig lys som ryktespredere. De fleste dyrevernere spiser minimalt med kjøtt, så det er ikke et argument det er verdt å bruker. Takk og farvel.

  120. TCMN:Tror ikke dere at PETA og alle andre dyrevernsorganisasjoner er all over Canada Goose for å følge med på pelsdyrhåndteringen demmes? De har fulgt nøye med Canada Goose i flere år sikkert
   Det er i USA og der er det annerledes enn Norge, du skriver at dem SIKKERT følger med. LOL?

  121. “mennesker dør i Afrika, kan ikke ungdommen bry seg mer om det heller?”
   SOM OM VI IKKE BRYR OSS! VI, FOLK SOM LIKER DYR BRYR SEG GARANTERT MER ENN DEG, VI SOM FAKTISK TENKER PÅ ALLE, TIL OG MED DYRENE!

  122. PELS SKAL VERE PÅ DYR. jaa, du har lov å ha dine egne meninger om ting, men dette har ingenting med det å gjør. dette har med at vi plager stakkars uskyldige, og tar i fra dem det som er deres. dette er pelsen deres! det å kjøpte klær med ekte pels, blir som å støtte dyreplageri. dette har ingenting med meninger å gjør, dette har med hva som er rett å gale.
   stakkars dyr !

  123. Respekterer deg for dine meninger, men syntes alikevel det virker litt søkt det du sikriver. Jeg er fullstendig enig i at folk som slenger rundt seg med den viedoen er patetisk, men måten dyrene blir fanget på påfører dem ofte store smerter og lidelser. Selv om det ikke er CG som påfører de disse skadene skjer det likevel. Et dyr – uansett, vil ikke angripe et menneske om det ikke har en grunn til det. De barna du refererer til var sikkert for nære hundene til at de følte seg trygge.
   Og heller ikke hunden kan du stole 100% på, innerst inne er de også ville dyr, og de kan bite like godt fra seg som det er coyote kan.
   Skjønner imidlertid godt at du blir irritert på alle de usaklige og rett og slett barnslige kommerntarene du får fra oss som er imot pels – uansett form, men håper alikevel du er smart nok til å se meningen bak kommentaren.
   http://www.dyrsrettigheter.no/pelsindustri/oppdrett-og-fangst/noah-lanserer-ny-reklamefilm-mot-pels/
   Se nederst på siden, der ligger reklamefilmen, og jeg kunne ikke sagt meg mer enig i hvordan pelsforbrukere ser ut 🙂
   **OG HVER SÅ SNILL, EN ELLER ANNEN! SVAR MEG PÅ DETTE: HVA GJØR KANTEN PÅ HETTA FOR AT DERE SKAL HOLDE VARMEN? ikke en faens dritt.

  124. Jiiiz, vedder på at ingen av disse “pels” haterne noen gang hadde gått bort til en fremmed og kalt dem respektløse. Vell min mening vil heller det være respektløst, la det være dems sak og heller gjøre noe positivt for samfunnet enn og bare sitte hjemme å grine over at andre kjøper ekte pels!!

  125. Æsj, vandre rundt med et dyrelik på seg.. Ekkelt!
   Går heller rundt og fryser litt altså, dyret trenger pelsen sin selv O___o

  126. Noe så tåpelig! Rasistisk ovenfor dyr er det man kan kalle deg. Fordi Cayoter har angrepet et par mennesker og i noen tilfeller barn, så er det greit å drepe dem og henge dem som pelspryd på jakka. Tenk så mange hunder eller andre dyr som angriper. Er det greit å henge dem på jakkene sine kanskje? Og bare fordi dem ikke er utrydningstruet så skal det liksom være greit? Da kan vi jo begynne med alle dyrearter da. katter, hunder, kaniner .. det er jo dette du egentlig skriver …. Greit at du har dine meninger, men det du skriver er for tåpelig!

  127. Idiotiske argumenter du kommer med. For det første; Dyrene blir jo uansett drept, og du støtter jo pelsindustrien når du kjøper deg en slik jakke.
   Dessuten er alle dyr like mye verdt, uansett om de er kosete eller ikke. Coyotene har et liv, de også, akkurat som hunden din.
   Og det med at du trenger en varm vinterjakke siden det er så kaldt i Tromsø om vinteren; Kjære deg, unnskyldningene dine er helt idiotiske. Hvis det virkelig er så kaldt, hvorfor kjøper du deg ikke en Bergans jakke da? Tror neppe at den pelsen på hetten varmer særlig mye, bare så det er sagt.
   Kjøper du den jakken har du mistet meg som leser, i alle fall. Det er lov å tenke lengre enn til nesa, vet du. Til og med jeg som er 13 år har mere vett i hodet enn deg. Det sier jo litt.

  128. FOR DET FØRSTE!! HVORFOR ER DE IKKE LIKE JÆVLIG AT DE LAGER TING AV ULLEN TIL SAUER? HERREGUD! SÅ LENGE DYRET ER DØDT SÅ SYNES JEG SKINNE KAN BRUKES TIL PELS, MEN IKKE Å TORTUERE DEM.

  129. kan jo skjønne hvis du skal kjøpe brukt.. men hvis du hadde kjøpt ny jakke hadde jeg syntes dette var dårlige argumenter. men du skal nå få bestemme selv

  130. Pelsdyroppdrett, det betyr oppdrett av pelsdyr!
   Det betyr at de avler frem coyoter med fin pels for å ta livet av dem.
   Er det virkelig noen der ute som synes det er greit?
   “Det kommer ann på hvilket dyr det er”, ikke for å pirke på alt du sier, men ærlig talt..

  131. Jeg har respekter deg som blogger siden dag en. Nå må jeg si at jeg er helt målløs. Du har tydligvis mangel på medlidenhet, pels er pels, og det og flå dyr levende som man gjør med Canada Goose jakkene er helt feil for oss med sjel. Jeg trodde du var en av oss. Du har i dag mistet en leser, gratulerer.

  132. Fy f.. du e bare nødt tel å være “blåst” i haue.
   PELS SKAL VÆRE PÅ PELS!!! Nåkka så dårlie argumenta du kjæm me, e bare et bevis på at du e uviten. At du bruke pels og si at du elske dyr, da møte du dæ sjøl i døra.

  133. Hva er det med deg? Først og fremst lær deg å skriv. Nei, det virker ikke som om du er utrolig glad i dyr. “Coyoter har evnen til å angripe, men de unngår for det meste kontakt med mennesker siden de er redd for oss. Det har kanskje ikke vært så mange tilfeller hvor mennesket har blitt angrepet, men det har vært flere tilfeller med barn. For meg kommer det helt ann på hvilket dyr det gjelder når det kommer til pels.”
   Noe av det sykeste jeg har hørt. Selvfølgelig angriper dyr når de blir redde, det er å forsvare seg. De angriper ikke uten grunn. Det samme gjør elgen, hvis du går i skogen og den føler seg truet, angriper den fordi den er redd. Herregud, dette var bare latterlig, Therese. Du bryr deg mer om mote enn dyr, ferdig snakka.

  134. Dere er bare sååå forbanna teite .. dere har ikke peiling i det hele tatt!!!!
   Pels blir ikke fin hvis dyret lever lenge i ett lite bur, da mister de pels pga stress. Vi kan ikke la de leve i overflod, det må da alle forstå. Hvis dere mener at vi ikke kan bruke noe som kommer fra dyr kan vi ikke ha dun dyner eller skinnvesker f.eks.
   Dere er veldig urettferdige mot Therese!!
   Forfedrene våre har brukt pels i hundrevis av år, så hvorfor skal ikke vi kunne fortsette med det?? Dere har INGEN peiling på hvordan det er!! kan dere ikke bare holde godt kjæft og bli veggitarianere vis dere får så forbanna vondt av å måtte ta livet av eit dyr som bare kommer til å vokse i overflod hvis ingen gjør noe!!!! Dere har bare sett en eller annen film som får de naive hodene deres til å tro at det er slik verden funker. men det er ikke sånn!! eg er helt målløs over alle disse idotiske kometrene .. dere tror dere vet alt når dere ikke vet noe som helst!!
   Og Therese, stå på og fortsett med den gode bloggingen!!;)

  135. Er litt enig med deg, men det er fortsatt ekte pels. Jeg bryr meg egentlig ikke om du kjøper den eller ikke, men jeg har veldig mye imot pels selv.
   Fortsett med den gode bloggingen din! <3 digger den.

  136. Jeg synes ganada goose er et skikkelig kult merke, men jeg viste ikka at det var ekte pels? Stakkars dyr men jeg er enig om at jeg tror ikke de dreper dyrene på den måten der !

  137. Samma faen om det er coyote eller et annet dyr. Dyrene har like mye følelser uasett,og det er fortsatt galskap å utnytte er dyrs smertefulle død bare for å ha en forbanna pelskrage. Vi kan ta fra dyrene all deres verdighet, og livslyst uten at noen bryr seg. Og det er faen meg folk flinke til å utnytte. Pels er sinnsyk galskap!

  138. Men hallo jeg synes SINNSYKT synd på de dyrene så jeg skal aldri kjøpe en selv, men det er mest siden jeg ikke har råd, men jeg har lite,lite,lite,lite veeeeeeldig lite respekt for ekte pels har det ikke og kommer ikke til å få det !!! Er jeg den enste som ikke viste at canada goose er ekte pels ? :S

  139. leste noen kommentarer litt lengere opp her, fyyfaen jeg tror jeg dævver! er det så ufattelig vanskelig å akseptere at andre går med pels? det therese skrev i dette innlegget var langt fra respektløst, feil osv. det er hennes og mange andres meninger. deal with it 🙂
   slutt å kommenter som små uvitende drittunger!

  140. haha therese hvem faen bryr seg om din mening
   en coyote er mer verdt enn deg uansett hva du sier=)
   hvis du synes det er koselig gå med ett flådd dyr rundt nakken din så greit lmao tard ginger

  141. unnskyldninger much? 🙂 Visst du vil ha den synes jeg du bare skal kjøpe den! Men ikke lett samvittigheten din med at det “bare” er coyoter som blir drept. Stå for det! 🙂

  142. hahhhahahahah, stygga 😉 håper du brenner alangt neddi helvette,håper du blir flådd levende selv en dag.. Fortjener du 🙂

  143. aaahhh please inform yourself next time you write about things like that!! and sayin that its unacceptable do kill dogs but ok to kill Coyots, just because there have been some who attacked humans… thats just stupid-.- don’t you think there have been more attacks done by dogs than done by coyots?!
   (and if you wonder why im writing in english… i can speak and read norwegian but unfortunately i never really learned writing…)

  144. Jeg forstår ikke hvorfor du spurte leserne dine om hvilken jakke du skulle kjøpe når du egentlig gir blanke faen i hva leserne mener uansett. Way to go..

  145. Jeg syntes Canada goose er kjempe fine, og jeg gidder ikke slutte og lese bloggen din bare fordi du vil kjøpe den jakka, med ekte pels.

  146. Må si meg enig med alle de andre kommentarene som sier at argumentene dine er helt på trynet! Dersom du kjøper en jakke med pels, vet du at du sier ja til å drepe et dyr, samme hvilket dyr det er!!

  147. Alle har sin mening om pels, men det vi kan være enige om er at ingen er enige 🙂 Selv kunne jeg aldri gått med pels fordi det hadde gnagd på samvittigheten min. Men om du velger en CG-jakke, så skal jeg ikke hogge hodet av deg av den grunn 🙂

  148. Uansett hvordan dyret er blitt behandlet, sier du ikke NEI TIL PELS noe som er en skandale med tanke på at du en så stor “makt”, og endrer andres syn på dette – andre trangsynte blogglesere. Det er overhode ikke greit å kjøpe en jakke med pels UANSETT hvordan dyret har blitt behandlet!!
   Nå har ikke jeg lest hele innlegget, fordi dette blir bare for dumt. Hvor mange lesere har du egentlig?? Og så står du her og argumenterer for at det er GREIT å kjøpe en jakke med pels. Tenker du deg ikke om eller? Hvor mange blir ikke enige med deg etter dette inlegget? Det er ganske mange. Men HELDIGVIS er det andre som har vett i hodet og sier NEI TIL PELS!!
   Selv om jakken din ikke er fra de katastrofale gårdene, er dette absolutt ikke greit. Det er IKKE greit at du publiserer et innlegg som går ut på argumenter der du forsvarer deg selv for at du kjøpte en slik jakke!! Du som er et forbilde for mange mange av leserene dine.
   Hva forventer du av komentarer egentlig? Selvfølgelig er det sterke meninger om dette her. Det er tragisk.
   Til alle dere andre, ha litt vett i hodet og ikke kjøp ekte pels – uansett hva. Ekte pels er ekte pels, og ikke støtt dette, vær IMOT det.
   Ikke forsvar deg selv for å ha kjøpt en slik jakke, forsvar disse stakkars dyrene. Du har ingen gode argumenter her, fordi det finnes absolutt INGEN, men mindre du er blåst i hodet.
   Stakkars alle dere som må gå å bære på den samvittigheten at du dere har pelsen til et ekte dyr på hetta deres. Det finnes ingen unskyldninger.
   IKKE KJØP PELS FOLKENS – DET FINNES INGEN UNSKYLDNING

  149. Til dere som er motstander av pels og ikke er veganer/vegitarianer kan bare holde kjeft! Ulvene blir brukt til jakkene, ja, men kjøttet selges i butikkene og folk spiser de til middag! Så er det ikke bedre at man bruker HELE dyret, enn at man avler opp andre dyr, tar pelsen og kaster resten? Og de lever FRITT ute i naturen!!! De er friere en dyra på brødskiva di !!!!

  150. Hei. Jeg lurte på en liten ting Therese! Hvorfor spurte du andre om hvilken jakke du skulle velge.. Du har jo allerede bestemt deg. Du skulle sikkert bare få så mange komentarer så du kunne tjene litt penger du lille venn.. Jeg synes det er teit hvis du skal plutselig komme med en innlegg om “peeeels!”, du sa når du spurte om hvilken jakke du skulle velge, at du visste om de komentarene om cg + du BRYDDE DEG IKKE OM HVA SOM KOM TIL KOMENTAR, SÅ HVORFOR I HULESTE SKAL DU STÅ Å KLAGE PÅ ANDRES MENINGER????

  151. Du vet ikke hva du snakker om Therese. haha dette er det dummeste jeg har vært borti. Åpne øynene dine. Så klart dyrene blir drept slik filmen viser, hvorfor skulle de ellers gjort det. Hvorfor tror du det er pels på jakka. Stortsett uansett hvilke produkt du kjøper som inneholder pels, har brutt loven og påført dyrene sine smerte. Du skal være et forbilde for andre. Tenk deg om før du uttaler deg på denne bloggen. Dyr blir drept og du driter i det, ignorerer det fordi du heller vil kjøpe en jakke til 6000 der dyr er mishandlet og forferdelig behandlet, enn å innse at jakka ikke er verdt det. Du er ikke et lukusdyr, klærne dine er ikke akkurat fra dior og chanel, så hvorfor bruke 6000 på en vinterjakke. Hvorfor ikke heller finne en jakke som andre kan kjøpe gjennom å ha sett deg gå med den enn å bare følge strømmen. Det at dere kjøper goose, øker både inntektene til disse jævlene og ikke minst vil flere dyr dø. Tenk på det før du skriver to innlegg som du har gjort her. Håper du raser fortest mulig ned fra denne topplista for dette blir bare for dumt kjøp deg heller en playboyjakke.

  152. Og det du skriver om canada goose virksomhet. helt latterlig. tenk deg om, du er gammel nok nå.
   Siden de er en spass stor bedrift med høyt kapital, klarer de lett å gjemme/ skjule dyremishandlingen sin på for dyreorganisasjonene. Og så klar, en gang må det ut. det er det samme som omega 3 produksjonen. det er også en verdensomstridt bedrift, men har ikke blitt avslørt før nå. Bruk hodet og tenk. dette blir for dumt.
   Jakka blir laget på forferdelige grunnlag, og en ting til. dyrene som blir brukt på goosepelsen brukes ikke noe særlig innenfor annen pelsproduksjon, så hvilke annen virksomhet skulle denne videoen tilhørt. Så klart canada goose skryter at måten de får tak i pelsen sin på. For å lure sånne som deg til å kjøpe den, så d tjener penger.
   Har du lyst å være stolt av bloggen og påvirkningen din på mindre jenter. kjøp en annen jakke

  153. haha, virker som du kjøper goose for å irritere leserne dine. du er for drøy ass. slutt å blogge. du er et alt for dårlig forbilde for andre. du kjøper ikke annet enn billigklær ellers, hvorfor skal du plutselig nå ha en goose. Desperat på litt status? æsj

  154. Du fant sikkert halvparten på wikipedia.
   BAre som du vet det: Du er et dårlig forbilde, jeg ber deg: Slutt å blogge, virkelig.

  155. Mange her som er dønn sjalu fordi de ikke har råd til en slik jakke.. Nøy dere med en fake kopi fra Hm eller bikbok med falsk pels som er sydd av en fabrikkarbeider i kina eller korea som jobber for under 1 dollar dagen og som ikke får lov til å ta lunsjpause.. Den jakka varmer nok godt for samvittigheten..

  156. Hvorfor kjøper du heller ikke bare en jakke uten pels eller med fuskepels?, hva er problemet?
   Tror ikke du forstår hvordan dyrene har det, pels er ikke en livsnødvendighet det er en luksus TRAGEDIE.

  157. et liv er et liv, så spørsmålet er bare om du vil gå rundt med en “flott” pelskrage til tross for at det koster verden et liv. fint at du har egne meninger, men kan ikke støtte deg her. hvorfor skal en coyote drepes på grunn av pelsen? skulle noen drept oss, om vi var født med flott pels?
   stå på!

  158. Det står også i den Fur Policy’en at de bruker canadiske regler for jakt og det å bruke feller. Så lenge de bruker feller som middel – så er de ikke noe bedre enn de som driver pels farm. Et dyr kan ligge lenge i en felle før det dør. Dyrene lider. Uansett hva man forteller seg selv.

  159. du er dum du! det HAR blitt oppdaget før nå! det har vært MASSE snakk om før nå! så vær så snill ikke vær så jævla dum, håper noen banker det stygge trynet ditt en dag eller flere dager. du fortjener det når du er så egoistisk og ser så lett på det som det du gjør! hva så om pelsen ikke er fra dyr som har vært i farmer?? det er da fortsatt dyr som lider og det ER bevist at de setter ut sånne feller og at de kan stå der i flere dager. så fuck deg din stygge fitte

  160. over halvparten av dere som har kommentert over her er noen idioter. faen så dumme dere er jeg blir flau jeg “åå jeg er enig” haha faens horer brenn

  161. hjerteløs og kald person er du therese. du burde ikke fått vært her engang.sånne som deg fortjener ikke annet enn å råtne i en kjeller.. mener det seriøst jeg hater deg

  162. ÅÅ, det er så latterlig å lese noen av kommentarene som f.eks. ” tviler på at alle de som skriver er vegeterianerer og ikke spiser kjøtt osv”
   ehe, man får næring fra kjøtt til å overleve. Greit nok at vegeterianere overlever, men det er fordi de tar tabeletter for å dekke disse behovene. Og det er faktisk stor forskjell på å ikke kjøpe en jakke som støtter det å torturere dyr i trange, små bur eller fange dem i skogen med forferdelige feller, enn det å måtte legge om hele kostholdet sitt.

  163. Sandra: Nå holder du seriøst kjeft. Det er mange som ikke spiser kjøtt, men det er ikke friere dyr enn på brødskiva vår! Hva i helvette er det du snakker om?

  164. Det å si at hunden din er mer verdt, er som å si at mørkhudede er mindre verdt enn hvite. og jeg som trodde det var over for lenge siden. Jeg skjønner at du er glad i hunden din, men det gjør den ikke mer verdt enn andre dyr.

  165. Alle har forskjellige meninger, selvfølgelig. Jeg kan ikke si jeg er enig det du skriver, men allikevel så hjelper ikke det en dritt, for det er du som bestemmer 🙂

  166. Du er uansett med på å støtte pelsindustrien. Men bare vær du en kald hurpe, og ikke tenke på annet enn at du må være eksklusiv. Det finnes så mange falske produkter som varmer like mye som ekte pels, så ikke kom med at du trenger det! Du gjør det bare fordi du har blitt så jævla kaksete. Kunne du ikke heller gidd pengene til noen som trenger det, og kjøpt ei jakke med falsk pels, som ser akkurat lik ut? Eller er virkelig den bittelille merkelappen sååå viktig for deg?
   Dyrene trenger pelsen mer enn deg! Folk som er så kortenkte og uvitende som deg gjør meg rett og slett kvalm!

  167. Mange sier, skaden er allerede skjedd, dyret er dødt uansett! Men om INGEN kjøper pels produkter, så stopper de å produsere varer med pels, og da er det ingen dyr som trenger å bli drept uten grunn, uansett om det er humant eller ikke! Og du som er en blogger, til og med på toppen! du kunne vært et forbilde, og fått mange av dine lesere til å IKKE kjøpe pels produkter! Det finnes INGEN human måte å drepe et dyr på, når det er kun pelsen som skal brukes, da fanger de dyr på den letteste måten, med feller, og feller er IKKE HUMANT!!!! For hver eneste person som kjøper et produkt med pels, så blir det bare flere produkter på markedet med pels!
   NOAHs Fakkeltog mot Pels 12. nov 2011 – Oslo!! Søk etter eventet på facebook, skal egentlig få gjester i dag, men vurderer dette sterkt!!!

  168. virker som alle her som er imot er medgangssupportere. hva med å RESEARCHE og ikke stole blindt på alle de IDIOTENE som er i mot pels. Og IKKE ALL pels blir skaffet på en grusom måte. Fjortissidioter æss!
   Og Mia. PREACH IT! Takk for at du er oppdatert, og ikke DUM. Jeg liker deg også Therese <3

  169. Hahah, herregud, du godkjente fan ikke kommentaren min … ble det for masse sannhet for deg? 🙂

  170. Jeg skal ikke sitte å kalle deg dyremisshandler og klikke heeelt, som noen andre gjør 😉 Men jeg tenkte bare si at jeg elsker også selfølgelig hunden min mer enn en coyote, men det finnes jo flere angep mot barn av hunder også.
   Og veldig mange sier “Skaden har allerede skjedd, den er jo dø allerede, så jeg kan ikke gjøre noe med det.” Joda, men om folk ikke hadde kjøpt så mye av jakkene, hadde de heller ikke blitt drept. Og du tenker vel sikkert “Det hjelper ikke om kun en person ikke kjøper jakken” Nei, men om alle skulle tenkt sånn, hvordan hadde det gått? Og uansett, når du bruker Canada Goose så står du fortsatt for det. Det viser at du ikke bryr deg veldig mye om dyrene som har blitt skadet og drept kun for pelsens skyld.
   Du trenger jo ikke forsvare at du har en sånn jakke, de er kjeeempefine, syntes jeg og, men likevel, om du hadde brydd deg mye om dyremisshandling, hadde du bare kunne sagt “Ja, jeg har dårlig samvittighet for det”. Så enkelt som det, da får du litt respekt også.

  171. Selv er jeg SELVFØLGELIG i MOT pels. Og som mange har skrevet før meg, nei coyotene blir ikke holdt fanget i små bur innen de blir slaktet for pelsen sin, de blir fanget i feller og lider i flere timer innen de dør! De blir drept på en utrolig inhuman måte. Har du fortsatt like lyst på en Canada Goose jakke nå? Støtte et merke/selskap som torturerer dyr. Er du for dyremishandling? Du støtter denne dyremishandlingen om du kjøper en jakke fra CG.
   Det som jeg synes at er det aller mest triste, det er store bloggere som deg, støtter pelsindustrien/mishandlingen av dyr. Alle 12åringene som leser bloggen din, og andre som “ser opp til deg” (av en eller annen grunn), kommer til å synes at å gå med pels er “helt greit”. Disse 12åringene kommer også til å ønske seg en CG eller en jakke med ekte pels på hetten, fordi “tcmn har det jo!!! Det er bare så kult og fint!” Selvfølgelig skal du, på lik linje med andre, få lov til å gå i kledd det du selv vil. På en annen side, at nettopp DU går med pels, og har holdningen at “å drepe dyr for pelsen sin skyld er helt okey”, kan komme til å føre til at pelsforbruket i Norge bare kommer til å øke.
   Det er så mye mer å si om pels. Det fins KUN negative aspekter ved denne forferdelige torturen av dyr, for at folk skal se “fine” ut. Kan du ikke kjøpe en like fin jakke UTEN pelsen på kragen? Jaja tcmn.. Som en sa tidligere, så hadde jeg vel EGENTLIG ikke forventet så mye bedre av deg. Du er som du er. Blond og dum og ytlig.

  172. Jeg er glad i dyr, men det sånn er det jo med pels. Dyr dreper dyr, mennesker dreper mennesker, dyr dreper mennesker og mennesker dreper dyr. Det har alltid vært sånn!
   Kjøpe canada goose selv, og på den jakka står det en lapp om pelsen deres. Og hvordan den er tatt. Videoen som florerer på nettet er falsk, den videoen har ikke noe med canada goose å gjøre i det hele tatt. Hvorfor skulle de skrive noe annet på jakken som de selger? Det står på den lappen at det ikke er dyr som har hatt det vondt og at det forholder seg mest til å ta pels fra døde coyoter!
   så det er bare lattelig, og det dummeste jeg hører er når andre mennesker sier at mennesker det det dummeste som har skjedd verden. Skjer med å synes å synd på dyrene i forhold til vår egen art? man må serriøst slappe litt av og ikke angripe oss som kjøper en canada goose fordi man selv har lite kunnskap.
   Helt rett det du skriver, Therese!

  173. Det er viktigere å bruke tiden på at Therese ikke kjøper pels enn å tenke på hvor utallige mange barn som sulter ihjel.

  174. enig med deg jeg. Jeg er mot at folk dreper dyr for å få pels, men hvis dyrene allerede er døde, er det bedre å bruke pelsen enn å “kaste” den. Synes nå jeg da .. 🙂 <3
   Elsker bloggen din, er på den hver dag! 🙂

  175. gå å dø Therese, akkurat som alle Coyotene er når de lager jakkene. OG TIL ALLE DERE SOM ER ENIG MED THERESE, DERE ER STØGGE I HODET! omg blir kvalm

  176. faens lille fjortis kjerrig !
   voks opp ! ER DET SÅ JÆVLIG VIKTIG ? MANGE ANDRE JAKKER ER TUSEN GANGER FINERE, DU ER BARE UTE ETTER STATUS DU 😉 du tror du er noe du! ÆÆÆÆÆÆSJ..
   just like u know er ikke mangen gutter som liker sånne fjortisskjerringer som deg. btw du bør gjøre noe med sminken, kan du ikke bare face at du er full av fregner??

  177. Jeg må le. Du bare “åhh jeg bryr meg ikke om coyoter de har evnen til å angripe mennesker omg”, akkurat som om en hund ikke har evnen til å angripe et menneske? Er så jævla lei av folk som deg tror at menneskene eier verden, og kan drepe og hogge ned hva de vil.

  178. okeeei, jeg stalka alle kommentarene nå. og hvorfor rager dere helt? uansett om ho kjøper jakka eller ikke så dør dyrene. så ikke klikk på ho som har lyst på en VARM OG FIN jakke, det er ikke noe galt i det. og uansett så dør ikke de dyra på den måten som i videoen.. det er ikke fra canada goose engang! så jeg skjønner ikke hvordan dere kan være så (unnskyld) JÆVLA naive og tro på alt som blir lagt ut på nettet! For coyoter (?)dør på en HUMAN måte, de blir ikke satt fast i bjørnefeller eller noe sånt dritt! Det er sikkert en av “konkurentene” til canada goose som har laget den videoen.. så STFU, det er ikke therese (eller noen andre kjøpere for den saks skyld) som har drept dyrene!
   -takk for meg

  179. men når du kjøper pels, så er du med på å fòre pelsindustrien, og da vil de bare produsere mer pels, og mishandle flere stakkarslige dyr, så det hjelper ikke en dritt at du kjøper det fra Canada Goose, eller en tilfeldig useriøs produsent.
   Det er det tydeligvis mange som ikke skjønner!

  180. Ikke kjøp den jakken.. Stakkar dyr! Uansett om den ikke lider så mye som den videoen skal ha det til, så lider den nok alt for mye! Bare for at du skal få deg en fin jakke! Pels var noe man brukte før i tiden som en nødvendighet. Det er faktisk ikke nødvendig lenger. Kjøp deg heller en fra Bik Bok eller noe sånn.. De er like fine og ikke dyreplageri!

  181. helt enig med deg therese! har selv canada goose, og er sykt lei av alle de kommentarene som: dyremisshandler, du har ikke medfølelse for dyr.. osv osv.. så tror selv heller ikke at canada goose er dyremisshandling!

  182. Dette blir for dumt Therese! Ikke utgi deg selv for å være imot pels! Du er FOR pels når du kjøper pels – Canada Goose er toppliste deltager når det kommer til dyremisshandlig. Men alvorlig, DITT VALG. Men ikke skriv flere innlegg om at du er en DYREVENN, FORDI DET ER DU DESSVERRE IKKE.

  183. Respekterer fullt og helt at du velger å kjøpe deg canada goose, men ha heller nok bein i nesa til å si at du bare ikke bryr deg så alt for mye istede for å unnslylde deg meg helt fjollete argumenter!

  184. Jeg synes dette er ganske respektløst mot dyrene. Dyrene har jo et liv de også..sånn som alle levende ting på jorda. Det er jo absolutt ingen forskjell på om det er et husdyr eller et villdyr. Ville du drept din egen hund for så å gå med pelsen på en jakke ? Kankje Canada Goose ikke dreper på en så grusom måte som videone viser, men det er uansett EKTE pels fra et ekte dyr og derfor er det også syreplageri. Sett fra min side. Jeg ville aldri kjøpt meg noe med ekte pels, med mindre jeg vet at dyret har dødd på en naturlig måte.

  185. Dette skriver jeg ikke for å være bitchy, men herregud. Unnskyldningene dine for å kjøpe denne jakka bli bare ALT for teite. Det at du velger å kjøpe jakka er ditt valg, men å sitte å skrive tull som faktisk over 30.000 lesere leser! Er du klar over at du faktisk oppmuntrer folk å kjøpe ekte pels? Du kunne i det minste stått for det du skrev, og sagt “JA, jeg vet dyrene blir mishandlet og dør for at jeg skal få denne jakka” istedet for å komme med unnskyldene og dårlige argumenter. Takk!

  186. Er enig med deg, og ville kjøpt den! (Har den selv!)
   Personlig tror jeg mitt syn på det hele kommer av at både min mor og mormor har flere pelskåper/jakker, og jeg har på en måte blitt oppdratt til at det er greit. I tillegg synes jeg det er litt mer klasse over det, og planlegger å kjøpe meg en ekte pelsjakke til jul! Gleder meg!
   Men et spørsmål til alle i mot pels:
   Ville dere ikke tatt imot en arvet pels av mor/bestemor? Er dere så imot det liksom ?

  187. Til “m”:
   Nei, pels er ikke klasse. Folk som går i pelsjakker setter seg selv i en bås som kalde og ufølsomme. Jeg kjenner ikke til en eneste person som vil se opp til noen som går i pels. Det er kanskje dyrt, men det får deg uansett til å se billig ut. Ikke nok med at det får deg til å se grusom ut utvendig, men det sier også en hel del om deg innvendig. Hvis du så fakkeltoget mot pels i Oslo i dag hadde du kanskje skjønt hvor mange som hadde sett ned på deg om du gikk med pels.
   Pels er unødvendig for oss. Vi trenger den ikke i det hele tatt. Det var akseptabelt for 1000 år siden, når folk trengte pelsen for å holde varmen, og de i tillegg trengte kjøttet for å overleve. Men ikke nå, kjære deg.
   Dyr har følelser. De føler smerte på akkurat samme måte som deg. De har en psyke. Et liv. De er skapt for å leve i det fri og følge sine instinkter, ikke for å leve i noen bittesmå nettingbur for å så bli drept av mennesker som vil frotse seg i likene deres.
   Nei. Jeg vil ikke en gang ta på en pelskåpe, og jeg har sørget for at hverken mamma eller bestemødrene mine har anskaffet seg pelskåper. I’d rather go naked than wear fur!
   Folk som vet hva som foregår i pelsfarmene og alikevell anskaffer seg pels er kalde. KALDE.

  188. Jeg er helt enig med deg! Jeg skjønner ikke hvorfor alle gidder å bry seg om at du kjøper det og bli sur på deg for det, de er sikkert bare misunnelige

  189. Sykt teite argumenter du kommer med.. Ekte pels er ekte pels uansett hvor det kommer fra! Dessuten så er jakka stygg, de fra vero moda eller cubus er uansett 10 ganger finere og har faktisk fuskepels.

  190. enig med ida over her, akkurat som jeg skulle sagt det selv! skjønner ikke hvem som kan gå rundt i pels og føle seg tilfreds!

  191. INGENTING er finere enn EKTE pels !! skal dere hakke på alle som bruker pels ? Versågod, dere kommer ikke så jævli langt ! Stå på Therese, og kjøp akkurat det du føler for ! Du er god som klarer å stå på sånn, gjør det du vil, si akkurat det du føler for og bruk det du ønsker ! :))

  192. Hei! 13 år gammel jente som er enig med tcmn! Tcmn har egne meninger, dette er hennes blogg, hennes meninger og hennes tanker! Dette er hennes blogg, liker du ikke at hun kjøper seg Canada goose så har du ikke så mye her å gjøre! Jeg er veldig imot pels selv men jeg rakker ikke ned på tcmn ! Det er menigsløst! Jeg har sett på kommentarene til folk som rakker ned.. Sier en ting, jeg kjenner ikke tcmn men jeg vet ganske sikkert tcmn bryr seg ikke så veldig om dere skriver 1 eller 20 sider om hvor mye dere hater pels.. Dette er hennes blogg og om hun vil kjøpe seg jakken så gjør hun det! Poenget mitt er ikke sløs bort tiden deres på noe som ikke vi endre mening.. Dråpp heller å skirv en kommentar.. Jeg støtter deg tcmn, hilsen stor bloggfan!

  193. ja skaden e allerede skjedd at ett dyr e drept å tatt pelsen fra for ein jakke, men da e du me å støtte di te å måtta laga ein ny jakke for den du kjøpte så di kan sella flere. så jo du e me å lage meir av dei jakkane, å dyr så blir drept for de..

  194. Har du egentlig peiling på hva du skriver? Hadde det vært en hund hadde det vært helt uaskeptabelt, men viss det er en Coyote er det greit??? Hva feiler deg? Du skal virkelig ikke oppfordre til å kjøpe pels på en blogg.

  195. Skaden allerede har skjedd? Tenk at nesten ALLE tenker sånn. Synes det er ekstremt egoistisk at et menneske putter sin egen forfengelighet fremfor mange dyrs liv. Tragisk også.
   Det er HARRY og ha masse døde dyr hengende på hetten.
   At du sier meningene dine som du vil er greit, men det beviser bare hvor dumt du tenker og er lite bevisst på hvordan industrien fungerer.

  196. “Siden jeg mest sannsynlig kjøper brukt er den allerede solgt, og da er jo allerede “skaden” skjedd på dyret..”
   Huff, dette beviser hvor ung du er. Ja, “skaden er allerede skjedd, de har drept dyret og laget pelsen”, men DU støtter det at de gjorde det ved å kjøpe den pelsen. Hadde ikke pelsindustrien tjent penger på at folk kjøpte pelsen, ville alle pelsindustrier vært konkurs! Tenker du ikke på det?
   Dette var noen andre som skrev, men det er helt sannt, det var som jeg skulle sakt det selv… du skriver dette på en helt feil måte. tenk litt før du skriver.

  197. En som kommenterte blander inn Taco, hva fae* har det med pels å gjøre?? og JA vi lever i 2011 men det betyr ikek at vi skal drepe og pine uskyldige dyr! JEG SLUTTER HERVED Å LESE BLOGGEN DIN!!!!!!!!

  198. du skriver jo som en treåring..fjukse pels kan ver på kler, ekte pels SKAL ver på dyr! reklamer heller for fjuksepels, vi skal IKKE drepe for att vi skal få ekte pels på skuldrene!!! dyr er like mye vert som mennesker. Tenk om det var omvent, dyr flådde mennesker. FY! tenk lille jente.

  199. Jeg synes ikke du skal/skulle/burde velge en jakke med pels uansett, for det første det du leser på den siden du linket trenger ikke være fakta! Hvor mye skjer ikke med disse dyrene som vi ikke vet om!

  200. kjøp jakka du, for det er mye viktigere at du ikke fryser,enn at et uskyldig dyr lider for at du skal bruke den!! for de som sier at det er bra at du tør å ha egne meninger, er det bare tull fordi du følger bare strømmen og kjøper noe alle andre har.
   ps:DET ER BARE ET STYGT MENNESKE,SOM KAN HA PÅ SEG ET VAKKERT DYR!!

  201. Er enig med deg. De fleste pelsdyr lider ikke i det hele tatt. Er bare en liten prosent av pelsdyrproduksjonen i verden som faktisk foregår slik som vi ser på de grusomme videoene. Dyrene blir som regel drept på bare en brøkdel av et sekund, og det er da vel det samme om vi kaster skinnet eller bruker det? Dyret merker ingenting uansett 🙂 Vi dreper jo faktisk gris og storfe også, er ikke noe mer synd på en ulv enn på ei ku

  202. Så du sir at det ikke gjør dæ nåt at de her hundan blir misshandla kunn fordi dæm ikke akkurat e mænneskets bæstevenn og fordi dæm e vill hunda ? 😉 alle dyr uansett kass dyr, vill eller ikke, skal uansett ikke bli behandla på den dær måtn 🙂 såeeeeh

  203. Jeg har fire gooser og uansett hva treklemmere med populærkulturell påtatt interesse for dyrevern måtte lire av seg kommer jeg alltid til å gå med goose fordi det er varmt, behagelig og fint å se på.
   Dere får kose dere i bomullsjakkene deres og døtte tofu i trynet til dere kaster inn håndkledet for min del. Men vit at for hvert dyr dere ikke spiser kommer jeg til å spise tre og for hver goose dere ikke kjøper kommer jeg til å kjøpe tre.

  204. Her har du virkelig ikke gjort hjemmeleksa di Therese. Dyrevernallianser har skrevet om Canada Goose og Parajumpers i lang lang tid, og har gode kilder fra de landene som sakene anligger.
   At dyrene i dine øyne ikke er like mye verdt som hunden du sitter med hjemme, sier mest om deg – og trenger egentlig ikke å diskuteres noe videre. Men de “fakta” du legger fram, er helt på jordet – og derfor synes jeg du burde gravet litt dypere, om du først skulle uttale deg om en såpass ømfintlig sak. Hvis du leser her, så ser du at dyrene lever kanskje fritt, men de blir avlivet på måter som ingen dyr burde gjennomgå; http://www.dyrevern.no/artikler/nyheter_om_pels/canada_goose_pels_dyremishandling. Det er ikke greit å gå med pels bare fordi det ser pent ut, dyrene har levd et godt liv i fri natur, jakkene blir solgt uansett osv osv osv.. Det finnes ikke gode nok argumenter til å støtte dyremishandling, og sånn er det bare.
   Og til dere som sier at det er dobbeltmoralskt at vi da spiser kjøtt, så vil jeg gjerne påpeke et relativt viktig faktum; trenger vi pels på samme måte som vi trenger kjøtt? Slakter vi dyr for å bruke kjøttet som sko eller hansker? Nei, vi gjør det fordi vi trenger mat – og at vi nyttiggjør oss, og bruker det vi kan på dyret etter at det er dødt, vitner bare om at vi tenker på miljøet. Og det beste er selvfølgelig å kun kjøpe økologisk kjøtt og egg fra frittgående høner.
   Dyrene fortjener å leve godt, den lille stunden de har på denne kloden – det er i grunn det minste vi kan gjøre for dem.

  205. heiider, til dokker som trur at pelsdyroppdrett e det samme som å skyte en elg, or something like that!; sier:

   fyfan, herregud, noen av dokker her opp e ikke helt go…. det som skjer me ulvan e ikke at dem blir skutt me en gang sån som andre dyr. dæm blir jo fanga i snær bjørnefelle(uten tagga) og ligg der å pines I FLERE tima! det e faen ikke likens som andre dyr. detta med pelsdyroppdrett e ikkje samme som å skyte en elg… det går jo ann å kjøpe en fake jakke.. eller e det så jævli vikti me det der merke? vi bor jo faen ikkje i ett strøk me -40 grader. så det e jo ikke vits me en sån jakke som dæm vanligvis bruke der. dokker får bruke ka dokker vil.. men ikke kom her å si at det e det samme som å skyte en elg! -takk for mæ

  206. er du 5 år eller?! jeg er helt enig med den siste anonyme personen sin kommentar! se på videoen, da!! herregud, bare de som ikke er helt gode i hodet, gjør sånn! du har nok mista maaangeee lesere nå..!

  207. Omg! Det er den pelsen til jakke! Du må skylde på noe annet enn og liksom si ja sorry hviste det ikke å ta skylda.. Så kommer du heller med en sånn teit unnskylding! utrolig teit gjort av deg!

  208. kanskje alle bare skal slutte å jobbe og skatte da til staten, siden staten faktisk bevilger penger til pelsindustrien. ergo. du fôrer industrien enten om du kjøper pels eller ikke. idioter.

  209. WHO THE FUCK CARES!! det er flere hundre millioner mennesker som SULTER og blir VOLDTATT. det er faen meg en verre skjebne, enn å “drepe” disse dyra.

  210. Dyreplageri er heilt forferdeli ! Du burde skamme deg av att du virkeli legger ut noke sånt . Stakkar dyr , selvom dyra er dø alikevell før du har kjøpt jakken så kan DU være med på og gjør son att det blir slutt på dyreplageri ! Ved og ikkje kjøpe det . Det er jo nesten umuli , men viss alle tenker sånn går det , men vet fulstendi klart att det ikke går men er låv med HÅP !

  211. THERESE ER GOD! HUN TØR OG SI MENINGEN SIN, HUN ER IKKE ANNDERLEDERS FORDI AT HUN SIER MENINGEN SIN. ER DERE KANSKJE SJALU FORDI DERE IKKE HAR RÅD TID JAKKEN?
   OGSÅ SKYLLDER DERE PÅ AT DERE IKKE VIL SKAPE DYREPLAGERI? SELV ER JEG IMOT DYREPLAGERI, MEN JEG ER STOLT AV THERESE!
   Love u therese

  212. Mener du at vi skal komme å skyte bikkjene dine og så lage jakker av dem ?
   Blir det samme skjønner du, tenk … bruk hjernen din !!

  213. herregud!
   hvorfor skal alle kommentere dumt, du skal må jo bestemme selv! jeg tviler på at noen slutter å lese bloggen din, hvis du kjøper den jakka. Det er ikke du som er respektløs, det er de som er det, siden du ikke kan ha egene valg!
   Det er DU som bestemmer, og du er en kjempe bra blogger og bare får du er det er det ikke leserne dine som bestemmer hva du skal gjøre!
   Dette sier jeg fordi jeg elsker bloggen din! <3

  214. Til Vilde lenger opp som skrev: “Pels er ALDRI okei. Å si at du er glad i dyr mens du går i en pelsjakke er som å si at du er glad i moren din og så knivstikke henne etterpå.”
   SÅ EVIG BRA SAGT!

  215. Du har tydeligvis alt bestemt deg så det nytter vel egentlig ikke å si noe, men jeg prøver uansett.
   Du nevner at du er mer glad i hunden din enn i disse dyrene som blir brukt til pels. Husk at disse dyrene og hunder er stort sett samme dyra. De tenker likt, oppfører seg likt og føler like mye som hunden din. Eneste forskjellen er at din hund er tam og du kjenner den. Jeg kjenner ikke hunden din men er glad i alle dyr. Jeg ville fortsatt aldri sagt at jeg ikke ville laget pelskrage ut av hunden min, men din er greit for den kjenner jeg ikke. ville du egentlig det? En løshund,ulv rev o.l er da vel ikke mindre verdt enn din egen hund kun fordi du ikke har noe kjennskap til den?
   Det at de ikke bruker dyr som er født og “torturert” i bur er jo forsåvidt bra, men det rettferdigjør ikke at de skal dø for å bli pynt på jakke forde eller?
   Ekte pels på klærne er et luksusprodukt som vi overhodet ikke har bruk for. Og jeg klarer bare ikke å forstå hvordan folk tillater seg selv å bruke dette kun for syns skyld. Du er sikkert en kjempesnill og hyggelig jente, men det sier dessverre ganske mye om deg når du faktisk velger å kjøpe en slik jakke enda du nå har fått vite alt som er å vite på dette området. Er det virkelig så viktig for deg å ha en “moteriktig” jakke? Jeg driter i om du synes den er fin, det her er så tett!!!

  216. Når du har en så stor blogg med så mange lesera burde du kanskje formuler dæ på en meir saklig måte å gjør litt research før du posta et innlegg og f.eks kom med kilda før argumentan dine.
   Bare et lite tips 😉

  217. “Også vil jeg bare si at jeg er utrolig glad i dyr, men jeg elsker ikke en coyote like mye som jeg elsker min egen hund. En Coyote er ikke menneskets beste venn. Det er et villdyr, og det er ikke en utrydningstruet art heller” Så du mener at siden disse ikke er menneskets beste venn, så fortjener de å ha det vondt, bli pint og lide?!

  218. Er ok at folk kan ha saueskinn, elghode på veggene og pynte med utstoppa dyr, men når det er snakk om at det blir brukt til klær er det stort bråk om at de blir pint og lider? Da må folk også begynne og syntes synd på sauene som “pines og lider” for at ulla blir brukt som gulvmatte.

  219. Du kommer med idiotiske og latterlige argumenter. Skjønner rett og slett ikke at det går an, skjerp deg. Du tenker KUN på deg selv og penger, jævlig bra egenskap må jeg si, lykke til videre i livet som en overfladisk bitch.

  220. Jeg ser folk slår seg til ro med at Canada goose har en viss policy på hvilke dyr de bruker til sine produkter, men det er allikevel noe folk ikke tenker over. Når man velger å kjøpe pelsprodukter, promoterer man fortsatt pelsindustrien, og dere er med på å øke populariteten rundt det. Derav forsetter ikke bare salget av såkalte “bra” alternativer innenfor pelsindustrien, men også de som segler grove varer, øker sine utsalg (nettopp på grunn av populariteten). Derfor er det generelt feil å i det hele tatt sponse industrien, hvis man samtidig sier at man er imot de farmene som oppfostrer dyr i dårlig kår. Det fordi også disse farmene får solgt sine varer, i samme grad som de “bra” alternativene. Mener ikke dette som et personlig angret, men kun at folk må reflektere over flere sider ved saken, og ikke bare godta alt de blir servert 😉
   Ellers, bra blogg!

  221. !!!!!!
   !
   !!!!!!
   Det er mennesker som deg som får pelsindustrien til å fortsette.
   Coyote er villdyr? hallooo! Det er menneskene som er villdyr, som gjør slikt med disse stakkars skapningene.
   Du og dere andre pelsbrukere trenger ikke å henge et dødt liv på nakket, dere kan brue faux!
   DU HAR DIN EGEN HUD!
   !!!!!!!!!!!!!!!!
   !!!!!!!!!!
   !!!
   !
   !
   !
   !
   !
   !
   !
   !
   !
   !
   !
   !
   !
   !
   !
   !
   !
   !
   !
   !
   !
   !
   !
   !
   !
   !
   !
   !
   !
   !
   !
   !
   !
   !
   !
   !
   !
   !
   !!
   !
   !
   !
   !

  222. Vist du blir så irritert over hva folk kommenterer om disse jakkene. så LA VÆR å skrive så meningsløse innlegg om det da. Du har ikke peiling på hva du snakker om, se filmene om hva de gjør med disse dyrene, så kan du teste om du faktisk eier samvittighet. “Også vil jeg bare si at jeg er utrolig glad i dyr, men jeg elsker ikke en coyote like mye som jeg elsker min egen hund.”, er du stokkdum du eller? så alle dyr utenom hunden din, kan bli flådd, drept osv for å brukes til klær? Tenk deg litt om neste gang, du kan ikke forvente at det ikke kommer negative tilbake meldinger om dette emne.

  223. Du Stine Hansen??
   Ta å sjekk ut fakta før du skriver neste gang, hver så snill… så slipper du å drite deg ut!
   Jeg kan fortelle deg at å klippe ulla av en sau ikke kan sammenlignes med pelsindustrien.. hva faen har du fått for deg? :s
   Sauene klippes med en klippemaskin en gang i året, de.. ikke er det vondt heller. Les litt om det på google du 😉 blir for dumt å uttale seg om noe du tydeligvis ikke vet en dritt om..

  224. å du har hund!!! stakkars dyr…du er virkelig totalt uvitende om grusomhetene i pelsindustrien.når du kjøper noe med pels på,så støtter du en industri bygd på grov dyremishandling!nye dyr må dø for at nye jakker skal lages.det er på grunn av sånne som deg at vi har en pelsindustri idag…oppfordrer alle dyrevenner til å boikotte denne bloggen.for dette var virkelig lavmål…tenk deg godt om! du sier du er glad i dyr? bullshit!!!du bryr deg om deg selv,og tenker ikke så veldig mye lengre.lever i din lille boble og tror alt er bra…stakars deg.dårlig forbilde er du,tragisk.uansett hvilket dyr det er,så er de like mye verdt!alle har krav på et godt liv…gikk i fakkeltog mot pels på lørdag!hva gjorde du for at verden skal bli et bedre sted? tenkte på den nye jakka du vil kjøpe deg?når du legger ut deg selv med slike meninger,så får du jaggu tåle å høre på sunn fornuft også! nei til pels!!! la dyra leve sine liv!

  225. Du kan for all del være en dritt å gå med pelsen, men ikke gå rundt å beskytte produksjonen som om du vet noe som helst den din idiot

  226. Det er fryktelig dårlige argumenter du kommer med. Selvfølgelig skriver ikke Canada Goose at de driver med dyreplageri, men faktum er at disse dyrene sitter fanget i bjørnefeller (feller med tagger som klapper sammen når et dyr trakker i dem) i opptil flere dager. Dyrene blir også skadeskutt i både hofte og mage. Da lider de før de dør.
   Og du kan ikke virkelig mene at du er så glad i dyr som du hevder når du støtter en slik unødvendig og grusom industri. I tillegg vil jeg påpeke at uansett om den jakken er brukt eller ikke, så sender du fortsatt ut et signal til både dine lesere og andre at du synes det er helt greit med dyreplageri.
   Det er rett og slett skremmende hvor lite noen mennesker presterer å bry seg. Coyoten er fortsatt et levende vesen med et svært sensetivt føleapparat, og skal behandles med respekt på lik linje som alle andre dyr, inkludert husdyr. Du ville ikke drept hundene dine og flådd dem, for så å kaste resten av kroppen, kun for din egen forfengelighet, ville du det? Eller vent. Kanskje du ville det, så uhyre opptatt av deg selv og ditt som du er.

  227. Tror dette må være det dummeste innlegget du har kommet med. Skulle det liksom være greit å misshandle dyr bare pga pelsen demmes? .. Orker ikke si mer..

  228. Jeg har ekte CG selv å liker den:) grudde meg til å begynne å bruke den pågrunn av den videon får alle tror på den…men takket være deg skal jeg gå rundt i den å være stolt av den:)

  229. Coyotene blir drept der uansett og det er der de tar pelsen sin fra.. Disse dyrene dreper for mange andre dyr, så myndighetene dreper de av den grunn !

  230. “skaden allerede skjedd?” vell, skaden ville ikke skjedd om folk fikk øynene opp litt, og forsto at å kjøpe pels er det som utgjør skaden. Om folk stopper å kjøpe pels, vil ikke dyrene bli fratatt den. sånn er det!
   Blir veldig opprørt når folk ikke bryr seg om dette store problemet, og ikke forstår at de støtter dyremisshandlig når de kjøper seg et pelsplagg,eller bare en dundyne. Vi har så mye bra stoffer og andre ting som kan holde oss varme nå tildags. Vi er tross alt ikke lenger i noe nød for å fryse uten pels fra dyr. Vi har alle lov til å ha vår egen mening, men dette er et STORT problem og ikke noe å bare fastsette seg en mening på, og følge den. Jeg ville tenkt meg litt om neste gang jeg skulle kjøpe meg noe nytt, om jeg var deg. Det er min mening. Du har sett 101 dalmantinere? vell, ikke noe menneskelig heier på cruella devil? eller…

  231. Du skriver at “det kommer helt an på hvilket dyr det er”. Så hvis det er et dyr som er voldelig eller villt som en Coyote-ulv er det tillat å drepe og slakte den brutalt, fordi det ikke er en hund. Hvis alle mennesker er like mye verdt, gjelder ikke dette også dyr? Hunder stammer dessuten fra ulver, men Coyote-ulven derimot er utrydningstruet. Anbefaler deg å tenke litt over hvordan du formulerer deg til senere anledning. Bare fordi du selv kanskje har en hund og har et forhold til hunder, betyr det ikke at det er riktig å massakrere ulver av den grunn, bare fordi du ikke liker dem eller fordi de er ville, udresserte dyr. Er det virkelig verdt å betale de ekstra tusenlappene for et slikt formål?

  232. Skaff deg heller ullundertøy om du fryser..!! Tenk om det var du som var puttet inn i et alt for lite bur og matet til du var tykk, og der etter drept for at et ynkelig menneske ville gått med pelsen din.. Blir ikke akuratt så mye bedre enn nazistene som brukte menneske skinn til lamper og lignende.. Dyr blir pint på samme måte som de stakkars jødene ble under krigen !!

  233. fan, du e knust. alle dyr e like mye verdt. tenk på menneska også. du kan fan ikke mein at en person du skjenn har meir rett til å lev her i verden enn en du ikke skjenn…

  234. Man kan ha sin egen mening! Du er modig som tør og si din mening!! Det er jo synd på dyra! Men folk tenk det er vere ting som skjer med dyr, som om å bli flåd levene!

  235. Ja, det er greit og ha sin egen mening det er jeg enig i, men Therese, du er en søt, smart, pen og snill jente, og det faktum at de ifølge deg ikke mishandles, gjør det ikke bedre at de blir drept for pelsen. De kan bli utrydnings truet og dø ut. Jeg synes ikke du burde kjøpe den jakken, du er en såpass smart jente, at det faktum at du sier at de blir skutt, og at det ikke gjør noe, det får det til og virke dum. Men du er jo ikke dum og det er det verste.

  236. Jeg for min del ville aldri kjøpt ekte pels, men jeg synses du er tøff som kommer ut med hva du helt ærlig mener 😉

  237. Det eneste du trenger å vite er at det er pels på den jakken. Det betyr da at et dyr har måttet dø for at du skal få bruke den. Tenk litt, egoist. Det er grusomt!

  238. Jakken er allerede laget og dyre allerede dødt. så mann kan ikke akkurat gjennopplive en jakke…
   Heh, hadde ikke du kjøpt den hadde noen andre gjort det:)

  239. Ikkje ta det ille opp, men om det er pels på eit produkt so kjem da ifrå dyr som har blitt fnget og kasta inn i eit bur. man kan ikkje si at det ikkje er bevis. det er nok ikkje sonn at de mater de og så klipper de av pelsen forsikteg og slipper dei fri. dei fleste dør før den tid.

  240. Du vet at hvis alle hadde sluttet å kjøpe pelsting så hadde ingen solgt det heller. Det er så enkelt som det! Du kan gjøre hva du vil, forstår også at hunden din er viktigere for deg enn hetta på jakka di, men du må vite at du da er en del av at pelsseling blir selgt.en liten del. Selv om jakka di er brukt. Jeg kommer ikke til å sluttee å lese bloggen din da 🙂 men bare så du vet det.

  241. Kjøp jakka du, jeg er 100% sikker på at det er en fake video. Jeg trudde først på den, men så tenkte jeg på at Canada Goose merket er en av de som blir mest “forfulgt” i vinterjakker kjeder. Folk vil bare finne en liten feil som de kan bruke mot dem. Jeg er også MOT ekte pels. Men jeg tror ikke de dreper dyrene på den måten..

  242. Lisa Bieber, det er det mest idiotiske jeg har hørt, Det er du sier er jo omtrent det samme som å så “jeg er mot pels, men jeg er for pels”.
   Silje Woold, da. Hvis ingen hadde kjøpt pels, hadde det ikke eksistert!

  243. Canada GOOSE. Altså, fjærene inni den jakka er fra gås. Og vet du hvordan de behandler gås når de skal ha fjærne? De holder den fast imens de river fjærene ut. Du kan sammenligne det å dra ut en fjær av en gås med å rive av en negl. Der sitter igjen de stakkars dyrene bløende.
   Samtidig er jeg litt imot pels også, men der er faktisk dyret dødt (tror jeg?) før de tar pelsen.
   Jeg skjønner at det er ditt valg og jeg skal ikke stoppe deg

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg