konkurranse – konsert

Hei!

I samarbeid med Atomic Souls har jeg fått 2 x 2 billetter og dele ut til konsert med Lauryn Hill 21. januar i Oslo spektrum. Det er altså to vinnere som stikker av med to billetter hver, og får dermed muligheten til å ta med seg en venn på konserten. Jeg og Tuva skal også dit! 

For å delta trenger du bare si at du er med i kommentarfeltet 🙂

Lauryn Hill – Everything is Everything

 
21. januar er soulikonet Lauryn Hill tilbake i Norge med turneen «The Miseducation of Lauryn Hill»

– Miss Hill har blitt en favoritt blant det norske konsertpublikummet og vi er glade hun nå har satt av en helaften for sine norske fans. Denne turneen er spesiell fordi hun fokusere på låten fra sitt gjennombruddsalbum. Lauryn Hill er et musikalsk geni som på helt unikt vis blander rnb, soul, hiphop, regga og pop, sier arrangør Peer Osmundsvaag i Atomic. 

Lauryn Hill platedebuterte som soloartist i 1998 med det grensesprengende albumet The Miseducation Of Lauryn Hill, som ble en enorm suksess hos både publikum og kritikere. Albumet ble belønnet med hele fem Grammy-priseretter å ha blitt nominert i 11 kategorier, det meste for en kvinne noensinne. Livealbumet MTV Unplugged No. 2.0 kom i 2002. Hennes største hits er Doo Wop (That Thing) fra 1998 og Ex-Factor og Turn Your Lights Down Low fra 1999.
Lauryn Hill høstet stor suksess sammen med Wyclef Jean og Pras Michel i «The Fugees» på 90-tallet. 

Lauryn Hills hjemmeside: http://www.lauryn-hill.com/
Everything is everything: http://www.youtube.com/user/laurynhillvevo#p/a/u/1/i3_dOWYHS7I

Billetter tilgjengelig fra tirsdag 15.november på Billettservice her
682 kommentarer

Siste innlegg