hate me now

Nå kan dere få lov å hate meg så myyyye dere vil, for nå er jakken ankommet. Love it, gleder meg til å ikke fryse. Skal ta en liten powernap nå, Meline kommer senere så skal vi lage mat og se film. Blir koselig, aldri feil med litt Thessy & Mella-time!!

722 kommentarer
  1. Jakka er fin nok den, men at du kan.. Hater deg jo sefølgelig ikke ditt valg om du vil bli med på mer dyremishandlig ogsånt enn og kjøpe en like varm jakke som er fra cubus. Handelr plutselig alt om merklær nå eller? Hahahha. Det er en utroig fin jakke, hadde selv kjøpt den hvis det ikke var ekte pels på den ;)) Elsker bloggen din anyway!

  2. hater deg ikkje på grunn av jakka!! men…. ha i bakhodet hva du egentlig har på hetta 🙁 det er så utrolig trist….

  3. du har akkuratt mistet retten til og kalde deg en dyre elsker som er i mot dyreplageri
   og det har dere andre som bestiler
   dere er helt skutt i det kjævla hue deres
   ingen der ute og det mener jeg kan kalde seg for en dyre elsker etter og ha kjøpt en Canada Goose jakke
   sophie Elise er så mye bedre enn det du er
   jævla hore

  4. har den selv, i vinrød! elsker den :- )) å den ser ABOSLUT ikke ut som en jakke fra cubus.. hahaha, ”pelsen” på cubus ser jo ut som om den ”ulven” akkurat har hatt en skikkelig omgang :p
   hu er bare sjalu fordi hun ikke har råd selv :p

  5. Canada goose e jo blitt såååå populært blandt alle fjortis jente!,så kom ikke som et sjokk at du kjøpte dæ en 🙂
   Og det at du tar så mange bilda av KUN pelsen,betyr jo bare at du vil provosere folk Lol.

  6. Hmm, du er 17 ?
   Du burde skrive mer saklig og ikke bare skrive sånn” nå hater dere meg” du legger opp til det selv. Jeg for min del, liker ikke at du prøver så “hardt” hele tiden. Det er bare teit. Pels er unødvendig uansett, og vet du det ikke så er det mye annet som varmer mer enn pels… Bruker som regel ikke kommentere men…

  7. syns jakka er fin,selvom jeg er imot pels så gjør det ikke meg noe om du har jakka,skal bare ikke ha den selv 😉

  8. Kult at du har på deg er dyr da! 🙂 Nei, faktisk ikke.. Herregud, jeg skjønner ikke hvorfor du vil at dyrene skal drepes for at du skal holde deg varm? Hater deg ikke.. men tenk over det da.. du støtter dyremishandling 🙁
   Flink til å blogge er du uansett 🙂

  9. Fin jakke 🙂 Ligner på alle andre jakker som blir produsert. Men hater deg ikke fordi du går med en jakke som har ekte pels. Man velger jo selv. Jeg vet i allefall at hvis jeg hadde hatt en slikt jakke så ville jeg sett for meg det stakkars dyret hver gang jeg så pelsen. Men det er jo bare meg 🙂

  10. Man trenger ikke å bli så “din jævla dyremissbehandler” mot Therese bare fordi hun har kjøpt den jakka, jeg syntes at det er utrolig trist hva de folka som lage Canada goose jakker gjør, men det er ikke Threse som har kjøpt jakka i butikken, hun har kjøpt den på finn og da er det ikke hun som er slem bare fordi hun kjøpte den jakka av noen andre! Jeg hadde HELT sikkert kjøpt den jeg også hvis den ligger på finn, men jeg kunne ALDRI ha tenkt meg å kjøpe den rett fra butikken!

  11. Jeg går ut med fult navn og sier fortsatt at jeg ikke kan fordra deg pga pelsen.. Uansett hvordan de blir drept så er de dyr..

  12. Den var kjempe fin! Pappa er i USA nå og skal kjøpe til meg, wiiii 😀 Kan ikke tro at folk skriver at du får en helt lik en på Cubus, bare uten pels, hahahhah, ler så høyt. De fra Cubus er faen ikke varme. Fuck you bitches, sjekk litt fakta før dere kommer med anklagninger. Sjekk Annais sin video om det, HUN kan finne informasjon.
   – J

  13. Ikke bry deg om stygge kommentarer!! Hater deg selfølgelig ikke!! 🙂 Kan aldri hate deg, du er jo bare herlig:D

  14. Jeg må legge til en kommentar til; og dette er om jakka, ikke om deg! eller; jo, litt siden du kjøpte jakka.
   Du skrev “Love it, gleder meg til å ikke fryse.” Som vil si at du elsker å ha et dyr oppå hue, og du er glad for at dyrene ble drept for din del? OK?! kan du ikke bli mer som Sophie? 🙁
   Legg merke til at jeg ikke er anonym! 🙂 sier mine egne meninger også 😉

  15. uff, tenkt at du går med noe som har vært levende? og du trenger ikke å vise frem den hetta di på alle bildene, det er sikkert andre ting på den jakka som er fint.

  16. dyremishandler faennn
   OMG trodde du likte dyr!
   Tydelig vis ikke! Aner du hvor mishandla dyrene blir eller?
   Du er en dyremishandler!
   Dyrehater!
   Den var fin, men DU ER SINNSYKT DYREHATER.
   Hvorfor mishandler du dyr?

  17. Hmm. Skal vi bli vegiterianere hele gjengen? Ettersom det er mange av dyrene vi spiser som lider og har det vondt før de blir slaktet. Og når de først er døde, hvorfor i alle dager skal vi kaste pelsen? Det er maks bortkastet.

  18. Ærlig, jeg har den fra cubus og den er driitvarm, bare for å sitere til Julie som mener at den ikke er varm 😉 Men uansett, syyykt heldig! Lyst på den jakka! 🙁

  19. Jeg synes den jakka kledde deg sinnsykt godt! Bare så jævlig idiotisk at de skal synes negativt om den jakka skal drive å kommentere.. å skirve ” jævla hore” til Therese på den måten, herre skjønner ikke hva som feiler dere som skriver sånt. Dere har vel også en jakke med pels hengene i kleskapet? Kommenter ett annet sted hvis dere ikke liker jakken eller jenta. Digger deg Therese 🙂

  20. Kjempefin jakke, Therese 🙂
   Skal alle begynne å tenke på hva ting er laget av før de spiser/drikker/kjøper/tar på de, får de stoooore konsekvenser! De fleste jentene bruker jo mascara? Ingen vet hva det er laget av, noen vet jo det, men ingen tenker på det. Ikke bry deg! 🙂 Bruk ved selv behag, ha en fin dag! ♥
   Elsker bloggen din btw ♥♥

  21. hærregud, fyfaen,håper du er jævli klar over at du har ett stakkars dyr på deg nå ja? du er dyremisshandler når du er sånn!

  22. Synest faktisk det er ekkelt å ha ekte pels på en jakke! Hadde vært missunnelig på jakken din om ikke pelsen var ekte. Blir for dumt å støtte CG selv om de ikke dreper dyrene selv.

  23. Hva faen feiler det dere som skriver ”dyremisshandler” og sånne ting? Det er jo faen meg ikke henne som har drept et dyr? Herregud! Sitter her i sofa kroken og LER! Det er bare så utrolig idiotisk sagt. La jenta få ha den jakka hu vil. La henne være! Kommenter ett anet sted hvis dere ikke har no positivt å si om enten jakka eller therese 😉

  24. Kjempe fin jakke, selvom jeg synes pelsen er litt tykk så den ikke blir så fin. Bra du kjøpte den på finn og ikke i butikken 🙂

  25. du støtter dyremisshandlingen og pelsindustrien nå! hvorfor kan du ikke heller kjøpe en jakke til 499,- på cubus med fake pels eller noe??

  26. Therese mishandler ikke dyr selv om hun kjøper Canada Goose. Det er de som produserer jakka som gjør det, hun kjøper bare produktet.
   Jeg digger deg, Therese!

  27. Jeg er ikke en typisk blogg-hater, men dette må jeg bare få si: Der står du med dyrepelsen på hetta, BARE for å se bra ut og passe inn i fjortisverden der hvor Canada Goose er superkult og superpopulært.
   Og bare sånn at du vet det, du støtter industrien selvom dyret er dødt før pelsen dens henger på riksmannsjakka di. På grunn av sånne svake jenter som deg – som kjøper pels – kommer ikke det derre merket til å stoppe å selge heller, noe som igjen vil si at flere av dyra vil bli drept. Du er egoistisk. Heller ikke bruk kulde som unnskyldning for å bruke pels, for det er nemlig slik at det er mulig å overleve vinteren uten å måtte gå med det.

  28. Therese mishandler ikke dyr selv om hun kjøper Canada Goose. Det er de som produserer jakka som gjør det, hun kjøper bare produktet.
   Jeg digger deg, Therese!

  29. skjønner fortsatt ikke hvorfor du vil støtte pelsindustrien. synes du ikke det er ekkelt å gå med et dødt dyr på deg som har blitt pint, bare for at du skal føle deg fin?
   Jeg bare lurer 🙂

  30. Nærbilde og greier.. Du kan ikke si at du er imot dyreplageri nå, du er nettop kjøpt canada goose.. Alle topp bloggere har den.. because det er merke? Sophie Elise var veldig smart som ikke kjøpte jakka. hun er imot dyreplageri.. tydligvis motsatt av deg:) Blir trist av å tenke på hvordan de dreper dyr på den måten , for å ha pels på hetta? det gjør deg ikke varmere. og du der oppe som sier ”hahaah, man får ikke kjøpt en på cubus som er like varm”? Jo man kan faktisk det. og den er fake, men so what? Den er like varm + at de ikke har drept et dyr for å lage jakka.

  31. please si at det ikke er ekte pels ? du har hunder men alikevell gjør du det der ? fyfaen du er noe for deg selv. Mistet faktisk ALL respekten jeg har til deg akkurat nå, klart du ikke mishandler dyr fordi du kjøpte den med du STØTTER dyremishandling og det er ikke ok.

  32. Hahha, artig at du er en “jævla hore” fordi du har kjøpt en jakke med pels på! Kan ikke akkurat si at jeg ser den sammenhengen.. Enkelte er drøyt usaklige når de kommenterer, ser jeg!
   Jakka var superfin til deg 🙂 Og alle som greier å tenke litt selv, skjønner at det Canada Goose skriver på hjemmesiden faktisk stemmer! Pelsen kommer fra ville dyr som er blitt jaktet på i alle år, ikke fra dyr som har levd i bur.

  33. du som skrev om de dyrene vi spiser… alle dyr vi spiser blir ikke mishandlet altså? de blir ikke mishandlet fordi om de skal bli mat. de lever som vanelige dyr, så blir de slakta. bare for å forklare deg det om du ikke visste. mishandla dyr blir vel også kjøttet ødelagt, så hadde nok ikke kommet gjennom kontrollen…
   syntes jakka er fin selvom jeg ikke liker tanken av pelsen, stå på! 🙂

  34. Unnskyld meg, men det betyr ikke at vi hater deg Therese? Det er ditt eget valg! Du er faktisk med på å gjøre pels produksjonen større. Selvom du sier nei eller ikke. Alle tenker sikkert sånn ” Hm, det er jo bare jeg som skal ha en jakke” men det er faktisk noe som dyr lider av! Dyr blir uskyldig drept! bare for at noen mennesker vil ha de jakkene. Det går ann å kjøpe den rikte ikke fake modellen uten ekte pels. Skuffa over deg. Sophieelise bryr seg vertfall! skuffa over deg du var forbildet mitt… – marlene 11år

  35. DRIT FIN JAKKE! HAR LYST PÅ DEN SELV!
   herregud, blir gal av alle folkene som driver å babler om dyremisshandling!!!! de er noen dyr, hun er ikke med på dyremisshandling, ååh, de er noen dyr som ikke tenker.. de er døde nå, de lever ikke lenger om hun ikke kjøpte jakken eller ikke..

  36. Hei! Jeg ville bare INFORMERE om at den der jakka der kan du kjøpe på cubus til mye BILLIGERE PRIS og den er IKKE DYRETESTET! Jeg mener at du er en liten barnslig selvopptatt liten drittunge! Du tenker BARE PÅ DEG SELV OG UTSEENDET DITT!Ikke på de stakkarslige dyrene som BLIR PINT RETT OG SLETT TIL DØDEN!
   De blir pint på en smertelig dødelig måte, de blir satt i bur for å måtte pine, ikke får de mat, vann eller noe som helst, de må bare sitte der til de dør eller så er det noen som skjærer dem med en kniv fordi de mener og skyte med gevær eller pistol kan ødelegge den hersens pelsen! La nu dyrene få leve slik som vi gjør det, ville du måtte sitte i et bur uten vann og man i timesvis bare for at noen ville ha håret ditt og at du måtte dø for at andre skulle få håret ditt? det er IKKE RETTFERDIG! Jeg mener at du burde slutte å kjøpe ekte pels! De blir pint til døden for at andre skal bruke pelsen til de! det synes ikke jeg er rettferdig! skulle hunden din måtte dø for at andre skulle få pelsen? Nei! STOPP DYREMISSHANDLIG AV DYR, KJØP HELLER TING SOM IKKE ER DYRETESTET SPESIELT IKKE TING SOM HAR PELS FOR DA VET DERE AT DYRET MÅTTE DØ FOR AT ANDRE SKULLE HA PELSEN! DERE KAN GOOGLE BILDER OM PELSDYROPPDRETT SÅ FINNER DERE ET BILDE AV ET DYR SOM IKKE HAR NOE PELS IKKE ØYNES EN GANG, UFF STAKKARS DYR.!!!!!!!!!!!

  37. Æsj. Det er en ting at du driter i dyrene og deres følelser og faktisk kjøper goose jakken. Men nå står du der og gliser og provoserer til tusen. Aner du hvor støtende det er på oss som faktisk bryr oss?!

  38. Alle sammen, slapp av.. Det er en jakke med pels på. Ja, det er utrolig kjipt at det er ett dyr, men den pelsen får være der, men tenk på kjøttet dere spiser? På julaften, alle sauene der ute som blir drept bare fordi dere skal spise dere mett og god i juletiden. Til og med jeg kan klistre på ett canada goose merke i en video som dreper dyr, så hva om den ikke er sann? Da har dere dretet dere ut. Jeg har venninner som ikke liker meg lengre så godt, siden de trodde den fake pelsen på kragen min var ekte. Når dere først er i mot pels, kan ikke dere først undersøke hva som er rett og galt? Hvilke merke som tar pelsen av dyr som har dødd en naturlig død, og hvem som torturerer dyrene, før dere begynner å lage rykter?
   Begynner virkelig å bli irritert over alle de der ute som ikke har kunnskaper om hva som er fake og ekte, og nærmest hater en person siden det er “kult”. Mange bruker dette som en unnskyldning siden de ikke har råd selv.. Jeg liker selvfølgelig ikke hva enkelte folk gjør med dyrene, men vær så snill, tenk på hva dere sier til folk, og hva dere spiser, går med selv. Det blir for dumt å hate noen andre, for noe man ikke har selv.. Jeg prøver ikke å skape noe drama, eller får noen til å hate meg. Men å kalle Therese for hore (noen som selger seg selv), siden hun har kjøpt en utrolig fin jakke med pels på, er uakseptabelt. Det er lavmål..!
   Fin jakke Therese !♥ ønsker meg en sånn selv

  39. Du legger ganske opp til det selv når du sier “nå kan der hate meg enda mer”? Du har på deg ett dyr, therese. Ellers syntes jeg du har en fin blogg, kanskje litt barbie? men, du får gjøre som du vil. og til dere andre; dere har rett til å ha meninger, men så lite ordforåd noen av dere har. banning gjør deg ikke kulere. så gtfo vis du bare skal snakke dritt. det finnes konstruktiv kritikk!

  40. Altså, folk sier at dyret allerede er dødt så hvorfor ikke bare bruke pelsen?? Hallo! når de merker at de selger disse jakkene, da dreper dem jo bare fler og fler slik at fler kan kjøpe siden den selger så godt?
   Jeg har lest bloggen til therese ganske lenge nå og må si jeg er imponert over personligheten hennes.
   Jeg vet ikke om jeg husker feil eller noe nå, men sa ikke hun at hun var så forferdelig imot dyremishandling osv? eller var det en annen blogger, det kan det godt være siden hun bidrar til at flere goose jakker blir solgt. Ikke vet jeg 😉

  41. de er bare dyr og tenker ikke? noen av dere som har sett videoen på facebook på hvordan de egentlig behandler de? det er FÆLT…. måtte bare ta bilde av bare pelsen også ?? koslig..
   Jeg liker bloggen din, men ikke jakka :))
   er jo bare en ærlig sak og si det man mener, er faktisk dyr.. uansett, hva er poenget med å skrive de er døde nå? de har jo levd engang og blir drept fordi pelsen skal brukes på en jævla jakke ??

  42. Harre jeg ser gjennom all kommentaran Therese får og jeg helpå å ler meg som bare det! Du og Du og Du som skriver at Therese er en jævla dreye mishandler, du er helt klar over det at du å er det? Hva spiser du hver dag KJØTT! Da tror dere skal ringe til nøtte fabrikken å spør om de har fant hjernen deres! Therse du kledd jakken! <3

  43. hvis du stinewjakobsen.blogg.no ikke lika at ho har den jævla jakka på, så kan du jo bare la vær å se på den. alle har egne meininga, å vil ho therese ha den jakka, så skal ho nu førr helvete få lov til å gå me den å, uten å få masse unødvendige stygge kommentara. har dåkker noe stygt å si, så kan dåkker heller la vær å kommenter det, førr æ trur ho therese sjøl vet godt ka dåkker mein, og det trur æ hold.

  44. Alle haters kan ta å skjerpe seg, hjelper ikke noe å kommentere og ta det ut på therese. Dere kan heller gjøre en forskjell selv. Skriv en mail feks.
   Spuerfin jakke Therese! ville ikke kjøpt den selv, men du passet utrolig bra med den! I tillegg forstår jeg at du ville kjøpt en sånn jakke pga været vi har her i nordland. Er jo ikke alle sørlendinger som kjenner den kalde temperaturen vet du. 😀

  45. Så fin!! Men du kan du si hva slags julekalendere du skal ha?? Jeg fikk sminkekalendere jeg tihi!!
   LOVE YOU!!<3

  46. Hallo 🙂 Du, jeg lurte på hvor du har kjøpt den ? Vil veldig gjerne ha den i rød.Den var kjempe fin!

  47. Jeg HATER pels, og vil helst i kke være i nærheten av det, blir rett og slett kvalm…Men syntes det var litt (eller veldig) dumt at du la ut så MANGE bilder oav jakka og lissom nærbilde av pelsen….tragisk…forventer ikke at du ser den kommentaren her, eller noen andre for den saksskyld, men vil bare at folk skal tenke gjennom dette 100 ganger før de kjøper epels! og du mente at coyote(?) pels ikke var så farliug å kjøpe siden det er så mange av dem og de går ikke gjennom mishandling….jeg har bevis som motsier det du løy om til dine lesere….De blir tatt med feller som de tråkker i som klemmer fast de små bena med knicvskarpa tenner….alla bjørnefelle…og de får såklart panikk prøver å rømme, men skader seg selv bare mer……syns det blir alt for feil og si at de ikke lider…. Håper VIRKELIG du leser dette…

  48. kjempe fin jakke altså. Det er vell neppe ingen som takker nei til en slik hvis de hadde fått en gratis. Men det er så utrolig dumt at du “støtter” goose. Det er kanskje ikke Canada goose som gjør slik vonde ting mot dyr, det er slakterne til goose firmaet. De slakter søte uskyldige dyr og gir det til goose. Så de er på en måte med på det. Men du bestemmer sefølgelig selv. Vil du gå med et dyr bak hodet så får du det, men først, tenk om det hadde vært det dyret du hadde vært glad i, da tror jeg ikke den jakken hadde vært på deg, eller hva?

  49. Du kan fortsette provosere å være den stakkarslige lille fjortiss fitta du er, men hadde vært deilig å se deg bli pint og flådd levende på samme måte som det dyret du har på jakka de. Gratulerer, du har nå nådd det du skulle. Folk hater deg!

  50. Det er rett og slett kvalmt og se og høre om hvor lite medfølelse og respekt du har for dyr. Ingen har rett til å bestemme åssen jakke du skal ha på deg, men du burde ha i bakhodet at du er et forbilde for mange unge jenter. Så i stedet for å kjøpe deg den dyreste jakka med et torturert dyr på hetta kunne du for eksempel tipset de om at dyrevernalliansen finnes og at de trenger all støtte de kan få. Tenk så mange dyr du kanskje kunne vært med å redde!!

  51. Altså dere en av dere som har komentert at de dreper da bare fler og fler, HALLOOOO! Tenk deg litt om her,vis de fortsetter så får jo ikke VI noe mat bare pågrunn av de dyreoppdretterne! men det er også DYREPLAGERI SOM DERE KAN LESE LENGER OPP DER KRISTIN HAR SKREVET, hun synes jeg har helt rett i det hun sier!!

  52. Ojjda. Var det virkelig nødvendig å støtte dyremishandling for at du skal tilfredsstille ditt behov? Vil bare si at det fins mange andre jakker som er varme her i verden. Jeg har en sånn jakke fra Cubus med Uekte pels. Jeg virkelig elsker bloggen din. Fast leser siden du starta. Men er nok litt skuffa over at du har valgt å sette deg selv forran mange liv. Det er faktisk veldig egoistisk av deg.

  53. det er en grunn til at folk kommer til å hate deg når du støtter dyremisshandling. . mistet nettopp all respekt for deg. nå får du kanskje flere jenter til å kjøpe jakken. fyfaen.

  54. Utrolig fin jakke! Kledde den utrolig bra!
   OG TIL ALLE SOM KOMMER TIL Å HATE HENNE BARE FORDI HUN KJØPTE EN PELS JAKKE, SE VIDEOBLOGGEN TIL ANNAIS OM PELSINDUSTRI OG CANADA GOOSE.. HÅPER DERE ENDRER MENING!

  55. ÅÅÅ , nydlig jakke ! du er utrolig pen !
   Synes det er urettferdig mot deg at de sier så mye stygt til deg .. Jeg elsker bloggen din, og leser den hver dag, og kommenterer 🙂

  56. forresten, ANNE MARTHE. annais er ikke wikipedia? ulvene fanges med fotsakser! de ligger der i flere timer med fotsaksene runt beina.

  57. Jeg er sikker på at halvparten av de som er imot pels osv, har en Canda Goose eller NOE som er av ekte pels, så de har ikke så mye de skulle sagt!
   Du kledde den Therese!♥

  58. Koffor gidder du å kjøpe ein sån jakke? Du kan ikkje sei at du er dyrelesker også kjøpe ein jakke frå eit slikt industri som canada goose. Får ein heilt lik jakke på cubus, og like varm. TARD

  59. La jenta være! Før i tiden brukte man pels for å holde seg varme om vinteren. Hvorfor er det plutselig helt feil nå? man dreper for å overleve og få mat. Hvorfor er ikke det galt? Dette blir for dumt! Om hun har ekte pels på seg. La det være! Smil heller på hennes vegne enn å dra opp sånne små ting. Og hvorfor klikke fullstendig på Therese når ingen kan være 100% dyreelskere 🙂 Går ikke det! jeg er enig i at det er teit at pelsen på HETTA er ekte, men det er sånn CG er og det er de dere skal klikke på ikke hun som kun har handla en jakke. Uansett teit å kalle hun dyrehater nettopp fordi hun trenger ikke å hate dyr pga dette! Igjen, smil på hennes vegne enn å prøve å rakke ned på henne for se dere selv i speilet! Ingen er perfekte 🙂

  60. Du tenker ikke på at dyrene blir mishandlet i bur og må sitte der og bli pint til døden, eller les det kristin skrev, hun hadde mye å informere. 🙂
   fin jakke, men du kunne kjøpt heller en varmere jakke som boblejakke eller dunjakke som ikke hadde vært dyretestet!!!!!!!

  61. selv synes jeg jakkene er kjempefine og som mange sier, er det ikke sant at jakkene på cubus er like varme. men hadde aldri villet støttet dyreplageri, å ha den skyldsfølelsen resten av livet!

  62. er du helt dum i hodet?
   For det første: Pelsen er på hetta, ikke inni jakken? Så hvordan holder hår fra ett uskyldig drept dyr deg varm når det ikke engang er i deg? Det er på hetta, du kommer ikke borti pelsen engang.
   For det andre: Du kan kjøpe en VARM jakke UTEN ekte pels. Det er jakker som er VARMERE enn Canada Goose så ikke har pels i det hele tatt eller falsk pels.
   Heeerrreeeguuuuud så overfladisk og hjerteløs du er!
   Hvordan kan du ha samvittighet til og gå rundt med den jakken og vite at ett uskyldig liv har måttet gå tapt for at du skal holde deg ”varm” ?
   Jeg tror ikke du hadde gått med jakken hvis du hadde vist hvordan de dreper coyotene og andre dyr som må lide for at du vil ha litt ekte pels på kanten på hetten.
   Hva skader det deg at du for (sikker) en gangs skyld ikke tenker bare på deg selv og begynner og bry deg litt om det som er rundt deg?
   Jeg skal love deg, jeg har en jakke fra Bik Bok med pels på kanten på hetten sånn så på Canada Goose, men det er(HELDIGVIS) ikke ekte, og jeg fryser ALDRI i jakken, den er kjempe varm!
   Ha litt medfølelse for dyrene som også har følelser og føler smerte akuratt sånn som deg 🙂

  63. BTW, alle som sier jævela hore osv.. grow up, horer har ikke noe med dette å gjøre?
   Det er faktisk ganske meningsløst at de setter pels på hetta da, hallo det er jo ikke det som gjør jakken varm? det er jo stoffet inni jakken, så ærlig talt kunne de droppet pelsen og latt dyrene leve!

  64. fin jakke 🙂
   dårlig gjort av andre å si at du er dyremishandler.. det er bare på hetta? det er flere dyr som blir født hver dag, og flere som dør hver dag. noen dør pga alder, andre dør av sykdom. noen blir pint.. ikke at jeg liker det men altså, sånn er nå bare mennesker. naturen former seg på ny, og noen dyr må nok dessverre bli drept. Har ikke pelsjakke selv, men det er ikke verdens undergang at en toppblogger har kjøpt seg pelsjakke ? men det er nå bare min mening da:)

  65. Jakka er kjempe fin!
   Er så tragisk at folk klikker når det gjelder pels. Har vært en tradisjon i generasjoner å bruke pels. Blir akkurat det samme som om vi bruker kjøtt fra ku, eller skinn fra ulike dyr osv 🙂
   du kledde jakka kjempe godt, therese 🙂

  66. SKJØNNER DERE IKKE? HALLO? DET ER DYR SOM BLIR PINT TIL DØDEN FOR AT SOM FOR EKS THERESE SKAL HA PÅ SEG DEN JAKKA! ER DET RETTFERDIG? SKULLE VI KOMME Å DREPE DERS HUSDYR BARE FOR AT NABOEN SKULLE HA PÅ SEG DEN? NEEEI DET HADDE IKKE VÆRT RETTFERDIG! SIER IKKE AT JEG HATER DEG, MEN AT DU HAR TATT ET UTRULIG DÅRLIG DUMT VALG AV DEG!

  67. åhallo, shønner ikke hvordan folk kan klikke så jævli p.g.a en jakke! syykt teit!
   alt som har med ekte pels og gjøre trenger faktisk ikke være dyreplageri, er noen pelsindustrier som er ordentlige:b
   tenk på dere selg, å begynn å gi litt mer faen i hva andre gjør!

  68. Kjempefin jakke, Therese!
   Jeg har det på en måte som deg, fordi jeg fikk Canada Goose av faren min til bursdagsgave, og siden har flere folk på skolen og folk jeg møter sagt, ”jævla dyremisshandler” og sant, og selvfølgelig vet jeg at jeg har et dyrs pels på meg, men vi er mennesker!
   Dere som driver å kommenterer dritt til therese, hvorfor skal dere reagere på at henne har Canada Goose når dere spiser vanlig mat? Mat er også fra dyr! Så dere mener at alle skal bli vegetarianere da? Jakken er kjempegod å gå i og passer til alt, + at den er kjempevarm! Jeg går noen ganger bare med en T-skjorte også jakken! Så derfor, dere som sier at Therese er dyremisshandler, tenk dere litt om…

  69. Fyfaen,du er dum. Skulle misshanslet deg,og rivd av deg håret,slik de gjør med hunder,og andre dyr for og få en fuckings stygg jakke,slik du har. Skam deg.

  70. ASSÅ SKJÆRP DERE SOM MENER Å STØTTE THERESE FOR DE SOM HAR KOMENTERT OM DYREMISSHANDLIG SOM IKKE LIKER DET! altså TENK DERE GRUNDIG OM, DET ER HENNES VALG OM Å LEGGE UT DETTE INLEGGET OG DA FÅR HUN BARE TÅLE Å FÅ EN HAU AV KOMENTARER OG MAAANGE SOM IKKE LIKER DYREMISSHANLING OG DYREOPPDRETT OG DE ER JEG HELT KLAR ENIG I! 🙂

  71. enig meg tuva, hennes valg, da må hun bare regne med å få en masse av stygge komentarer tilbake. 🙂

  72. okei, syntes de som kommenterer er jævlig usaklige. selv om therese velger å kjøpe en CG jakke, betyr ikke det at hun ikke liker dyr? hun har selv hunder. La henne få velge hva HUN selv vil ha på seg, og la HUN selv få velge hva hun blogger om, og la HUN selv ta hva slags bilder hun vil. DET ER TROSS ALT HENNES BLOGG FOR FAEN. og dere som driver å kommenterer at dyremishandling er så jævlig dumt, dere er sikkert bare noen jenter som prøver å få dere selv til å føle dere bedre ved å være imot dyremishandling. Dere har sikkert masse i sminkeskuffen og i klesskapet som dyr måtte ha lidd for. sååee.. ja. TAKK FOR MEG.

  73. Hva i helvette therese? Når du sier dere for hate meg så syykt mye nå osv. så ber du jo om det? det som også er så fullstendig latterlig er at når du vet at de enkelte som leser bloggen din og som virkerlig setter seg inn i dyremisshandling osv. så presenterer du med og legge inn et bilde av kun pelsen og tusen bilder av merke canada goose elns. for å trykke det inn i annsiktet til leserne dine som tar seg tida demmers til og lese bloggen din, og når du samtidig vet at de fleste er i mot den type jakka, ser jeg bare som helt unødvendig. gjør det lettere og bare skriv at jakka er derifra og så slenger du inn et bilde av deg selfølgelig med jakka? og får jeg spørre deg, får du aldri dårlig samvittighet for noen ting du? eller bare driter du i det og lever med at du alltid må se så sinnsykt perfekt ut? et stakkars dyr som snart blir utsatt for det samme ville antageligvis vært i livet og levd et friskt liv istede for å måtte gjennomgå det samme. i tillegg det mest latterligste grunnen jeg får høre hele tiden av bloggere er, dyret var jo allerede dødt fra før av så?. hadde du brukt hode ville du skjønnt at jo færre som kjøpter jakkene jo førre dyr blir drept på en brutal måte.. ville virkerig ikke vise noe hat, men ble bare sinnsykt irritert.

  74. Voldsomt med bilder når du først skal bare vise en jakke alle vet hvordan ser ut. Jepps, tipper på alle vet hvordan den ser ut siden det er diskusjoner om den hele tiden. Kos deg med den. Håper den er gooood og varm ;););););)

  75. TIL DERE SOM KALLER TCMN FOR HORE, OSV:
   Kan dere definere dette?
   Hvorfor kaller dere hun for en hore, osv?
   Hva er poenget?
   Hva får dere ut av det?
   Hvorfor syns dere at f.eks. Sophie Elise er penere?
   Har ingenting imot henne, men kan dere definere hvorfor dere sier sånt?
   TAKK FOR MEG

  76. for det første så er det dumt at folk sier at sophie elise er så mye bedre enn deg. jeg brekker meg av å se på bloggen hennes. hun er kvalm!!!! ser ikke ut i en eneske vinkel. helt rååtttttt!!! fyfan.. å at hun gidder å kjøpe det håret sitt fra india osvosv, den dokumentaren på tv2… du er så mye bedre med ekte hår 🙂 digger canada goose

  77. hahahahahhhahaha, ”jævla hore” på kordan måte e det sammenheng me at ho Therese har kjøpt canada goose jakke? xp det e jo bare latteli og usakli.. jah, ho har kjøpt jakka, men som noen har sagt, så e det jo ikke ho som har drept dyran, det e jo produsentan 🙂

  78. Hater deg ikke fordi du kjøpte en jakke, der pelsen på hetta er fra et stakkars dyr som har ligget inni et bur lenge. OGSÅ bli drept, for da å ha pels på en jakke. Veldig unødvendig og ikke minst barnslig av deg og legge ut bilder av pelsen som er ganske provoserende for folk flest som er imot dyremishandlinng. hvor gammel er du egentlig a? …omg… det virker som du prøver å lage masse drama! eneste jeg har å si er: BARNSLIG

  79. bare teit å si at dyrene allerede er døde? det var de vel ikke? de levde ifred helt til canada goose satt opp fotsakser, for de som ikke vet hva det er, søk på google. Coyotene fanges med disse. TCMN er heller ikke en dyreplager siden hun kjøpte den jakken, men hun støtter dyreplaging. Forresten MÅ vi spise mat, vi MÅ ikke ha en jakke med ekte pels på?hvafaen? sorry Therese, men dette var sykt teit.

  80. Eg sier det rett ut: Eg hater dyremisshandling og ønsker slutt på at folk skinner dyr levende! de dreper dyrene for at folk skal få sminke, pels og andre ting! for og si det sånn: hadde eg fått en sånn jakke hadde eg aldri brukt den pga pelsen!

  81. til alle dere som sier at Therese har på seg et misshandlet og torturert dyr, hvordan vet dere det? Ja, jeg har også sett de skrekkelige videoene på Facebook om hvordan de fanger coyotene (?), men husk, dette er bare en video. Det er slett ikke alle dyrene som blir fanget og behandlet fælt. det er en grunn til at disse videoene ligger på nett, fordi de er de værste.
   har dere noen gang sett en video hvor de ikke gjør fryktelige ting mot dyrene? nei, fordi slike videoer får ikke seere og legges derfor ikke ut. Jeg sier ikke at jeg støtter pelsindustrien fordi det gjør jeg ikke, men jeg synes bare dere burde tenke dere litt om og faktisk sjekke opp ting bedre før dere dømmer alle som går med pels for dyremiddhandling.

  82. De fleste folk bare skriver ned det første de tenker i detter kommentar felte, men dere burde tenke på hva dere hadde følt hvis noen skrev det til deg. Jeg synes Therese virker som kan stå for det hun mener noe som er veldig bra. Hun er 17 år og kan bestemme selv hva hun skal kjøpe seg. Hun har bare kjøpt jakken hun har ikke laget den, det er de dere burde misslike. De som skriver at hun burde tåle disse stygge komentaren vet virkelig ikke hva de snakker om. Hun får jo 100-200. Værså snill tenk dere om! Og stå på PENE Therese, du er veldig flink til å blogge 😉

  83. du kledde jakka Therese. Å til alle som har komentert negativt, så er det Therese som velger å bruke den jakken .. Å deres mening kan jo ikke være helt lik hennes. Synes vertfall du kledde jakken! 🙂

  84. ville heller hatt en jakke der ‘pelsen på jakka så ut som ulven hadde hatt seg en skikkelig omgang’ enn hva CG. Vell, er man virkelig mot dyreplageri hadde man ikke kjøpt jakka. Pluss at pelsen varmer nok ikke store deler av deg, å man finner like varm jakke et annet sted!:)

  85. Haha, jeg har ventet på dette innlegget! Så utrolig mange morsomme kommentarer…
   “du har akkuratt mistet retten til og kalde deg en dyre elsker som er i mot dyreplageri
   og det har dere andre som bestiler
   dere er helt skutt i det kjævla hue deres
   ingen der ute og det mener jeg kan kalde seg for en dyre elsker etter og ha kjøpt en Canada Goose jakke
   sophie Elise er så mye bedre enn det du er
   jævla hore”
   Gratuler med ny jakke, den er kjempefin! 🙂 Alle sammen, ta en titt på innlegget “Tenk deg om” som Therese har postet! Hahaha, latterlige unger..

  86. Æ blir så provosert, og æ blir enda mer provosert for at det ikke går ant å uttrykk kor provosert æ blir. Det e ei JAKKE ho har på sæ med PELSEN til et dyr. Og å kalle noen for ei jævla hore? vet du som sa det ka ei hore e? søk det på google du, Haha! Man kan nu få bruk så mye pels man vil, og fortsatt vær glad i dyr. Det e jo ikke ho som e slem fordi ho bruke ei jakke med ekte pels, det e dem som har drept dyret.
   Nydelig jakke! Kunne gjerne tenkt mæ ei sånn skjøl! 😀

  87. skal jeg fortelle dere noe, dere som driver å hater den pelsen på cb jakkene? okei! den pelsen som brukes på de jakkene er faktisk dyr som har det godt. om dere ikke har følgt med på nyheter så fikk cb jakkene mye kritikk bgr pelsen. men de fikk fortsette å produksere de jakken! vet dere hvorfor? joo det er fordi de dyrene har det bra. dere finne videoer på youtube hvordan dyrene har det der cb jakkene får pels. kansje dere burde skjekke ut hvor ting kommer fra før dere åpner kjeften? de bobblejakkene som selges med pels i norge har faktisk godkjennte pels dyr å produkjon! dere kan jo helle si at dere har noen imor pelskåper som lages i utlandet. som sagt de jakkene har ikke pels fra pinte dyr osv! fatt det! vær litt oppdatert før dere åpner kjeften !

  88. SWEET! utrolig fin jakke, vil ha en selv!
   Å til alle dere som kommer med sånne syke kommentarer. Uansett hvor mye dere slenger drit til therese, så blir det produsert nye jakker uansett. Det er jo ikke noe å få gjort noe med! å bare fordi hun kjøper en Canada Goose jakke, betyr det ikke at hun er en dyremisshandler og alt det der..
   STÅ PÅ THERESE! utrolig bra blogg!

  89. LES DETTE! LES DETTE! LES DETTE!
   Alle dere jenter der ute som sier at alle som kjøper jakker med ekte pels er for dyreplageri osv. er bare teite! Det er dems valg, og hvor mange av dere har ikke sminke som er testa på dyr? Nesten ALL sminke er det, Maybelline, Max Factor, Rimmel, Loreal osv….!
   TENK DERE OM FØR DERE KRITISERER ANDRE!!!!!!!!!!! For hvet dere hva? Selv om de ligger på topplista så har de følelser og kan bli lei seg!!!

  90. Stili jakke 😀 Æ sku å ha hadd en ekte CG, æ kjøpte min på Cubus å den e no ikke så varm å gå i, ivertfall ikke når man bor i Tromsø 😛

  91. Herregud folkens, Therese er ikke den eneste personen i verden som har canada goose, så hvis dere skal være så sure på akkuratt Therese, så gå foran trynet til resten av verden å si det samme! Tragisk…
   Kjempefin jakke, du kledde den sykt, Therese! 😀 Har så lyst på den selv.. 🙂

  92. Jeg hater absolutt ikke Therese, hun er herlig! Selv om jeg aldri ville kjøpt den selv og er veldig imot det, syns jeg hun bør få bestemme selv. La merke til en kommentar der hun ble kalt “jævla hore”! Herregud, den var drøy. Skjerp deg, anonym, hun er da ikke hore selv om hun kjøper en jakke med pels? Noen vet tydeligvis ikke hva ordet betyr. Stå på, Therese! Ikke bry deg om negative kommentarer… De er nok enten sjalue, eller så har de veldig dårlig selvtillit, og føler for å rakke ned på andre. Syns det er unødvendig at noen har tenkt til å slutte å lese bloggen din bare pga jakken. Det er jo hennes valg, ikke deres.
   Pleier egenklig aldri å kommentere, men følte jeg trengte. Du kledde forresten jakken!:)

  93. Du trenger ikke legge ut bilde av close up av pelsen. Om det er meningen å provosere funker det.
   Har likt bloggen din lenge, og liker den fortsatt, men det der var ikke så nødvendig.

  94. HERREGUD, folk sier at den fra Cubus ikke er like varm som Canada Goosen, VEL bare bruk en jævlig ULLGENSER under, stopp og verr så jævlig bortkjemt! pluss at du e ikkje et særlig godt forbilde, siden nå komme sikkert syyykt mange flere til å kjøpe den jakken siden “den “fantastiske” 😛 toppbloggeren har kjøpt an!” Du fortjener virkelig iikje å verr toppblogger, for det første så legger du ut fullt av bilder der du er halvnaken, og klager over at du kunne vert “LITT” brunere 😛 jævlig bortskjemt… også nå er du liksom stolt over at du har kjøpt canada goose, du bruker en FADER hund oppå hetten din, herregud at du kan gjørr det! det gjørr meg KVALM! bruk en ULLGENSER under en cubus jakke, da hadde du vert et litt bedre forbilde sier ihvertfall jeg!! GROW UP!

  95. Det jeg ikke skjønner, er hvorfor du rett og slett er stolt av å støtte dyremishandling?? Hvorfor syns du dyremishandling er greit? Gud så kvalm du er.

  96. Nå skal jeg jaggu si noe til dere som mener Therese er dyrehater. DERE KAN JO SLUTTE Å SPISE KJØTT, FOR ALLE KJØTTVARER ER DYR! alle har sine egne meninger om disse jakkene, og man blir ikke mer dyremisshandler fordi man vil ha en god og varm jakke – selv om det er ekte pels på den. Istedenfor å klage her på bloggen til Therese, kan dere jo ta å sende klagebrev til de som faktisk lager jakkene? Mye bedre å gjøre det, enn å la Therese ta all crap’en fra dere!
   Med vennlig hilsen Microphobia / Sophie

  97. Therese, alle vet at du støtter dyremisshandling og pels, men du trenger faktisk IKKE å gni det inn i tryne på folk. Du føler deg vel utrolig stilig og kul nå som du endelig har fått den “dyrebare” pelsjakken din. Skjønner faktisk ikke at det er mulig å være stolt over å ha et dødt dyr hengende over seg selv. Først var det populært og gå imot Therese, nå er det populært å støtte henne (lattis). Jeg kommer alltid til å ha den samme meningen om pelsindustrien: Onde, slemme, ufølsomme jævler. Dere kan forsvare canada goose så mye dere vil, forsvare dere med at dyrene ikke lider fordi det har de som laget jakkene sagt.. tror dere seriøst at canada goose folkene ville sagt: JA SELFØLGELIG latt vi dyene lide. Grunnen for at menneskene dreper dyrene på den måten er jo fordi det er mye billigere å drepe de med kniv/saksefelle. En kniv/saksefelle kan de bruke flere ganger, om og om igjen, men ikke en sprøyte eller et kuleskudd. De latt rett og slett dyrene lide for at dere skal være varm om vinteren. For dere er pelsen pynt , ikke varme fordi varme kan du få fra flere ting.. for dyrene er pelsen hele livet. Ufattelig at det går ann å være så kald. Therese, du har alltid vært en ekkel drittkjerring i mine øyner. Ikke bare mobber du folk, du oppfordrer folk til å støtte en slakteleir. “you go girl”.

  98. Jakka er jo fin, men jeg er selv ABSOLUTT ikke noe glad i pels. Når jeg skrev en tekst om det på skolen, søkte jeg litt runndt Canada Goose, og fant ut at de bruker pels fra coyoter og rever som har det forferdelig hele livet.
   Du kler jakka godt, men jeg liker ikke pelskragen.
   Kjøp falsk pels neste gang!
   😀

  99. Hvis du først skal kjøpe pels hvor de dreper dyrene på en helt inforjævelig måte, bør du nå vertfall kjøpe en fin pelsjakke. Canada goose har alle OG er stygg!

  100. Du viser 0 respekt for andre mennesker. Vi har fått med oss at du liker dyremisshandling, men du trenger ikke kline det opp i trynene på alle sammen. Kos deg med å gå rundt med et dødt dyr hengende over deg

  101. Okei, jeg vil bare si en ting.
   Jeg synes jakka var utrolig fin på deg, men jeg er i mot pels. Den pelsen som er på, den varmer ikke akkurat, eller? Det er snakk om bare for pynt, og du kunne ha kjøpt en jakke fra Cubus eller Vero Moda… Jeg sier ikke at jeg hater deg og jeg sier heller ikke at du burde skamme deg for at du kjøpte den jakka. Jeg synes den var fin på deg, og alle er forskjellige, og om du vil ha den jakka, skal du ikke la være å kjøpe den fordi leserne dine sier at da er du en dyreplager! Jeg synes den var fin på deg, rett og slett! Men man kunne ha fått en jakke litt billigere, men uansett: ikke la leserne ta valgene for deg, det er kun DU som bestemmer hva du har på deg og hva du kjøper! Det er feil at leserne som skal ta valgene for deg! Du er kjempe pen Therese! Og ikke la de stygge kommentarene stoppe deg, for de som kommenterer stygt er bare sjalu og misunnelig! Nettopp.

  102. hvorfor må du kjøpe deg cg når det finnes andre gode jakker uten ekte pels og til halve prisen? og ikke minst like varme? 🙂
   men jakken er fin den 🙂

  103. SLUTT Å SAMMENLIGN KJØTT MED PELS! DET ER IKKE LITT DET SAMME. THERESE ER IKKE DEN ENESTE I DENNE VERDEN SOM FÅR KJEFT PGA DETTE, DET ER FLERE. respekter at vi blir kvalm av dyreplageri

  104. FØRST legger du et innlegg hvor kusinen din har skrevet at dere toppbloggere er følsomme. Dvs du hinter til at du blir lei deg når folk slenger deg full i drit pga canada goose.
   OGSÅ legger du et innlegg kun for å provosere. du legger nå faen opp til det selv

  105. Hva faen folkens? med mindre dere er vegeterianere så burde dere ikke si noe om dyremishandling, blir jo det samme, dem dreper dyrene. Jakka var dritfin, også på deg 🙂 Pleier aldri å kommentere blogger, men alle drittkommentarene blir for teit. Greit nok, trengte kanskje ikke stappe selve pelsen opp i kamera, men liker at du gir faen i andres meninger!

  106. FØRST legger du et innlegg hvor kusinen din har skrevet at dere toppbloggere er følsomme. Dvs du hinter til at du blir lei deg når folk slenger deg full i drit pga canada goose.
   OGSÅ legger du et innlegg kun for å provosere. du legger nå faen opp til det selv! kjerp deg therese

  107. Hater egentlig folk som bruker pels, men skjønner deg siden du bor opp i nord så trenger du jo en varm jakke … 😛

  108. fyfaen det er så jævla tragisk at folk skal bry seg så mye om en jakke.. Ingen har noen bevis for at dyrene lever et sånn helvette som dere skal ha det til. Dessuten om hun ikke kjøper jakken, eller i det hele tatt noen, så er jo dyret drept forgjeves. Så det er det jo bedre at når den først skal dø, at noen vertfall bruker det.. Jeg er ikke for dyremisshandling jeg heller. Men jeg er så jævla lei av dere Canada Goose haters.. takkformeg

  109. FØRST legger du et innlegg hvor kusinen din har skrevet at dere toppbloggere er følsomme. Dvs du hinter til at du blir lei deg når folk slenger deg full i drit pga canada goose.
   OGSÅ legger du et innlegg kun for å provosere. du legger nå faen opp til det selv

  110. For det 1. Dere vet jo ikke at det er sant, det som blir sakt på en video? for det 2. Dyrene blir jo drept forde om hun kjøper en, det er ja goose som produserer ikke ho? for det 3. En cubus jakke er ikke NOE varm, har en selv, men her i nord, hjelper dekke stort.

  111. FØRST legger du et innlegg hvor kusinen din har skrevet at dere toppbloggere er følsomme. Dvs du hinter til at du blir lei deg når folk slenger deg full i drit pga canada goose.
   OGSÅ legger du et innlegg kun for å provosere. du legger nå faen opp til det selv..

  112. Til dere alle uvitende der ute som sier at Therese støtter ”slakteleir”.
   For det første;
   Hvis du hadde kjøpt en jævlig billig jakke til 500 kroner med EKTE PELS, hadde det vært mest sannsynelig at dyrene som ble brukt til pelset led.
   Det er det samme som hvis du kjøper en genser til 100 kroner er det mest sannsynlig at den som lagde jakka også er BARN som jobber i dårlige levekår, fordi produsenten ikke har råd til å ansette andre personer enn barn.
   FÅ I DERE MER KUNNSKAP FØR DERE SLENGER DRITT I KOMMENTARFELTET. Og det er bare drøyt å kalle en perrson for ”hore”. Vet dere hva ordet betyr før dere bruker det? Bruk hjernen til noe nyttig, som å tenke.

  113. Det finnes jo sånne jakker som er like varme bare uten
   den pelsen eller fake pels også som holder deg varm.
   Den var jo fin da, men jeg ville aldri på med no ekte pels…

  114. Jeg skal aldri spise fisk mer. Den levde før. Jeg skal heller aldri spise kylling. Den levde også før..
   Herregud, for et styr..

  115. Jeg liker bloggen din veldig godt!<3
   og jakken var fin, men det går jo ann å få tak i jakker som IKKE er ekte pels! Dyremisshandling er det verste jeg vet.
   Hater deg ikke, men synes det var litt dårlig jort av deg...

  116. Stygg jakke, stygg pels. Stakkars dyr. Dyreplage deluxe. 🙂 Stygge hore, som i k k e er pen, noe du skal få folk til å tro… Hehe, NEI, jeg er ikke sjalu eller noe. x] Dummeste… Jeg er FORNUFTIG og ikke er fjortis. 😀 Lurer på hvordan du ser ut når du er 70… Auch!

  117. Jakken er utrolig fin, har selv lyst på den 🙂
   Selv om man har kjøpt en CG er man ikke hore, dyreplager.. Og du som kommenterte at Sophie er mye bedre osv.. du vet vell ikke hva hore betyr?
   Blir så sykt irritert av slike kommentarer, er Therese sitt valg.
   Btw , elsker bloggen din <3

  118. Driiitfin!! Jeg er veldig imot dyreplageri, men jeg har hørt og lest her på bloggen din at de dyrene ikkke blir misshandla (?) så jeg hater deg ikke. Elsker bloggen, og du er driitpen! <3
   BTW; Hva er powernap ? hahah

  119. Du kledde den, selv om jeg ikke er er fan av den og ikke ville gått i en sånn jakke er det seff helt greit at du gjør det.
   HELT ÆRLIG TRENGER IKKE FOLK Å KLIKKE FORDI NOEN HAR KJØPT DNE JAKKEN, DYREN BLIR DREPT UANSETT……

  120. Disse CG jakkene er kjempe fine! Og dette er kanskje overraskende sagt av meg, som er en sterk pels motstander. Men til dere som er pels motstandere, så kan dere fint kjøpe en EKTE CG jakke uten bekymringer, fordi den ekte jakken har dun og ikke schæfer pels som fyll og pelsen rundt hettekanten er fra dyr som har levd ute i skogen eller i sitt naturlige miljø hele livet og ble skutt før plesen ble fjernet!
   Så dette er IKKE støtte av pelsopdrett!

  121. Herregud, det er så teit at noen av dere skriver; Hvorfår vil du gå med et hyr rundt hodet? eller kan du ikke bli mer som Sophie?
   Okey, Visst hun vill ha goose, må hun vell få lov til det? Og nei, dyrene blir ikke mishandlet. De lever i et bur sammen med andre, men de er mye større enn de burene vi ser på enkelte videoer. Og de skjærer ikke av et øre, og bare lar det være sånn. De venter til dyrene dør, eller de avlives pga. sykdom.
   Og den med at hun må bli mer lik Sophie er det DUMMESTE jeg har lest.
   Også er det noen som sier at Goose er akkurat samme som parkas fra Cubus. nei? det er stoor forsjell på de to jakkene;)
   Vis at dere har litt kunnskap om ting, før dere kommenterer.

  122. må være greit å bo i en verden der du bare trenger å tenke på deg selv 🙂
   liker deg ikke i det hele tatt lengre.

  123. Jeg har så utrolig lyst å slå til alle som skriver så utrolig unødvendige kommentarer, altså..
   1. Selvfølgelig er en jakke med ekte pels mye mer enn en cubusjakke! Ekte pels varmer utrolig mye mer.
   2. Hvorfor bry dere så utrolig mye om hvilken jakke en ukjent person kjøper? None of your business!

  124. Til kamilla som skrev dette:
   Jeg er sikker på at halvparten av de som er imot pels osv, har en Canda Goose eller NOE som er av ekte pels, så de har ikke så mye de skulle sagt!
   Du kledde den Therese!♥
   så tror jeg nok det er helt feil. Jeg er helt i mot pels, dyremisshandling og dyretesting. Bruker verken pels eller dyretestet sminke. Jeg tror det er mange som er enige, og ikke støtter dette, så tror neppe dem har pels jakker og sånt 😉
   Og til folk som kaller oss som er mot pels for fjortisjenter, hva søren ? o.o hahaha, ikke sant i det hele tatt. Dessuten så hater jeg ikke Therese pga hun har den jakken, men kanskje litt dumt, fordi nå kommer sikkert mange til å kjøpe den :\

  125. jeg mister litt respekten, men samtidig så skjønner jeg ikke hvorfor du skal kjøpe en jakke som koster utrolig mye, jeg har cubus jakka og en helt vanlig anorakk. du kan vel heller bare ha en enkel fleece under om du fryser så mye!
   alle dere som sier mange ting om kjøttet vi spiser og slikt: Kjøttet på f.eks gilde og nortura sitt, kuene og grisene som blir slaktet blir gjort det sånn at vi fortsatt har dyr, disse dyrene vil aldri bli utryddet, men disse villdyrene som blir jaktet på til Canada Goose pelsen vil etterhvert bli det, om folk fortsetter å støtte pelsindustrien!!
   det var mine ord, jeg skriver det jeg vet, ikke det jeg tror!
   OG alle dere som sier all sminke er testet på dyr, bruk sminke fra the body shop dette er ikke testet på dyr, og du kan bruke det og være glad! ikke tenke på at et dyr har lidd for din skjønnhet!!

  126. Kjempe fin<3 men hvor måtte du betale? bestilte du den, og hvor mye kom frakten på hvis du bestilte?

  127. Egentlig så bryr jeg meg ikke så mye om at du har kjøpt den jakken, bare det at du på en måte legger opp til det med bilder av pelsen og “hat meg så mye du vil” istedenfor å ta det som en 17 åring og faktisk bare skrive – du har din mening, jeg har min. Altså, er det så mye mer som skal til egentlig?

  128. Hallo.. Dere hatere:
   Det har vært menneskets natur å bruke dyr for å holde seg varme. F.eks. i steinalderen, da drepte de mammuter, spiste kjøttet, og brukte kroppen som “hytte” for å holde seg varme. De drepte andre dyr og bruke pelsen til klær. Selv om denne jakken er ekte pels, betyr det jo ikke at dyret det kom fra er blitt mishandlet.
   Jeg har mer tro på at de dyre jakkene av ekte pels er de som er laget av dyr som har dødd av naturlige årsaker, enten av sykdom eller alderdom. Og jeg tror at de billigere versjonene i ekte pels er heller fra det litt slemme partiet.
   Jeg, personlig, ville ikke kjøpt noe av ekte pels eller skinn, men selv om Therese gjør det, hater jeg henne ikke! Hun får ta sine egne valg. Denne jakka er superfin, synes jeg, og hun har all rett til å gjøre slik hun vil uten at dere skal kommentere dritt i kommentarfeltet og beskylde henne for dyreplageri 🙂 Stå på videre, Therese! 😀

  129. Du passa jakka kjempebra!
   nei, jeg hater deg nok ikke, men missliker sterkt at du absolutt MÅ ha pels, fordi det KAN hende det ikke er at dyr som har lidd livet ut. At du føler deg så bra i dyrs lidelse liksom. synd, men sånn er det!
   btw, så er du kjempe pen! 😀

  130. Unnskyld meg? Greit dere “SÅKALT” hater Therese for den cg Jakka eller hva faen! Men hvor mange ganger har ikke mange av dere kommentert på på bloggen til Therese at hun er en bitch, hore og alt dere slemme dere skriver til henne? Og tydeligvis ha det heldigvis ikke knekt henne. Hadde dere likte og høre det at dere var noen jævla HORER? nei det trur jeg ikke. Dere hadde nok ligget i senga og grina over hvor dårlig livet deres er fordi noen har kalt dere horer, iallefall blir MANGE av dere bli lei dere for at dere ble kalt det. Dette er en Jakke folkens med litt ekte pels på. Jeg heller er ikke noen stor fan av dyremishandling men dere går virkelig over streken. Hadde dere skreket jævla hore til en randon jente eller gutt som hadde gått med ekte pels ute i gata? Neppe det hadde dere ikke vært tøffe nok til. Dere hadde nok heller sittet og baksnakket om hun til dine venner. Og dere skriver det kun fordi dere kan være annonyme og ikke trur dere kan få en traff. Therese kan fortsatt annmelde dere og dere har en id ifra pcen dere skrev på. og Polti sporer dere! Men Therese kjøpte seg en jakke med pels. Hvor mange av dere spiser ikke kjøtt? Tenker dere over det at mange av de dyrene som også har lidet for at vi skal bli mette!? Nei det tar dere nemlig ikke like seriøst som pels. Så tenk dere om før dere er så store i kjeften og skriver ting annonymt på på bloggen til Therese! Mange av dere liker nok henne ikke pga at hun ligger på første plass og har mange lesere! mange av dere skulle ønske det bar dere!

  131. Du kledde jakken, men den er lik ALLE andre jakker! som er fake pels men MYE varmere. Er ikke sur på deg, men ha det bak i hodet! Det blir drept flere dyr, for at vi skal ha deg bra. Men det er jo noen som faktisk LIDER som MÅ bli drept, og det kan jo hende at du har fått den pelsen! 🙂 Men bare sånn at du vet det;) Det er ikke sikkert at den pelsen du har er en “misshandlet pels” 🙂 Støtter deg , anyway:)♥ Men ville bare at du skulle vite det. Og alle de dritt kommentarene , er sikker for at noen er misunleig;) Love u and your blog, anyway♥

  132. Kommentarene som kommer inn er seriøst latterlige. Jeg sverger på at 99% av de som slenger dritt her inne enten bruker dyretestet sminke og/eller spiser kjøtt – dyr har jo dødd for det også. Extentionsene dere har er muligens fra andres hår, dere bruker sikkert klær som kommer fra barnearbeid and so on. INGEN av dere klarer å holde dere unna ALT det der, så se litt på dere selv og hva dere bruker før dere hakker ned på Therese. Det blir så dumt å gjøre det på denne måten.
   Ikke missforstå meg nå, kjære forkjempere – dere skal gjerne få komme og fortelle at dere ikke støtter dyremisshandling. For all del, det er flott at dere brenner for en sak! Men når dere begynner å ANGRIPE Therese fordi at hun har en CG-jakke, da blir det bare for dumt. På samme måte som at dere vil at vi skal respektere deres mening – hvilket vi for all del gjør – må dere klare å respektere at Therese kanskje mener noe litt annet. Å verbalt angripe noen fordi de ikke har det helt samme synet på ting som du har, det blir bare for dumt!
   Så kan jeg jo for ordens skyld legge til at jeg selv ikke bruker klær med ekte pels på, men jeg skal være kvinne nok til å si at Therese – den jakken kledde deg. 🙂

  133. Tenk at det du har rundt nakken er kanskje for alt du vet, en uskyldig liten ulvunge/ulv som ikke fikk leve livet ut, bare fordi folk som deg “må” holde seg varme, når det finnes jakker som er dobbelt så varme, dobbelt så billige og dobbelt så pene som det du går med, så har du en hund selv. TENK OM DET hadde vært Lotta, hva faen hadde du sagt? dyret er allerede dødt så hvorfor kan jeg ikke gå med det, sier du, DET HADDE IKKE VÆRT DØDT HVIS INVALIDE MENNESKER SOM DEG IKKE HADDE STØTTET CG OG GITT DEM INNTEKTER VED Å KJØPE JAKKER FRA DEM. du tenker kanskje; hva kan en gjøre for å stoppe dem? bare at du ikke støtter dem, kan påvirke andre (nå tenker jeg ikke bare fordi du er på topplista, men sånn generelt for alle) og bare å ikke støtte dem, kan gjøre litt forskjell. Skamme deg burde du, aldri likt deg noe spesielt, du har alltid virka så jævlig bitch på alle videobloggene dine og du virker generelt som en blond,horete og sippete attention-seeker. Du fortjener ikke førsteplassen, jeg holder mye mer med Sophie Elise OG HUN BLIR STEMPLET SOM DUM, NÅR HUN ER EN AV DE SMARTE TOPPBLOGEGRNE

  134. Jakken er for det første IKKE fin, det er like greit og kjøpe en fra Cubus til flere tusen lapper mindre og med falsk pels. Og du må kysse meg i ræva med at de blir for kalde – Canada Goose er laget til de på Sør og Nordpolen, der det er ett par minusgrader mer enn det er i Tromsø 😉 Så det bullshitet kan du spare bloggen din for. Men ditt valg at du vil ha ett dødt dyr rundt nakken – nå kan du ihvertfall aldri klage på dyremisshandling eller pels igjen – du er like jævlig selv, greit nok du ikke drepte dyrene men du hjelper de videre.

  135. Æ håpe dyran bli sykt plaga å torturert før dæm døvve, BARE for at sånne jævla dyreælskera hær ska bli ækstra irritert, jævla tapera

  136. Jakken er kjempe fin, og sikkert skikkelig god og varm og så er den spinndyr, jeg hadde lyst på den jakken i begynnelsen men så fikk jeg sett en dokumentar om hva den jakken inneholder og da fikk jeg lite lyst på den jakken,det er helt forferdelig å tenke på hva de dyrene går igjennom! så jeg er så i mot dyremishandling som det går ann! men synes ikke folk skal drive å snakke dritt om deg fordi du har valgt å kjøpe den jakken, det er ditt valg og ditt liv:) jeg er fast leser av din blogg og synes du skriver mye bra:)godklem<3

  137. Vil bare si at folk flest ikke kjøper den jakken pga pelsen, men varmen og kvaliteten 🙂
   Fin jakke Therese, kos deg i vinter!

  138. dere forsvarer de som støtter therese, og sier “dere spiser dyr” “dere bruker sminke som er testet på dyr” Kanskje de er vegiterianere for dyrenes skyld da ? og uansett f.eks griser blir ikke pint til døde, de blir skyti rett i hjernen så de dør med en gang, de lever et herlig liv så og si over alt. men finnes MASSEMASSEMASSE sminke som ikke er testet på dyr, MANGEMANGEMANGE jakker,luer, votter og sko som er kjempe varme og ikke er ekte. Pels er utrolig egoisktisk, jeg blir kjempe irritert.. men jeg klandrer deg ikke…du vil bare ikke skille deg ut 🙂
   Men å legge ut 10000 bilder av jakka? DET er TRAGISK.

  139. Jakken var dritfin! Jeg har en som ligner x’D Så da må den jo være fin lizm .. lol <3 <3
   hater deg IKKE. Jeg ser at du har fått stygge kommentarer .. :S

  140. Det er mange som ikke liker at folk kjøper disse jakkene, men dere må skjønne at dette er Therese sitt valg, vi kan ikke bestemme hva hun skal kjøpe eller hva hun skal mene. Jeg er selv i mot ekte pels, og jeg ville aldri kjøpt jakken selv. Men som sagt, det er Therese sitt valg, å det er ikke vits å kalle henne for “hore” å slike ting. Det blir bare for dumt å henge seg opp i hva hun kjøper! La henne ha denne jakken, la henne være varm, det er en grunn for at hun har kjøpt denne jakken!
   Men jeg så en her som kommenterte en annen som hadde skrevet at du heller kunne kjøpt en jakke fra cubus, å hun som kommenterte skrev at canada goose jakkene ikke ligner en prikk på jakkene fra cubus, å at h*n andre bare var missunelig å fordi h*n ikke hadde rå? Det synes jeg blir for dumt, å ikke minst frekt.
   Men dere, tenk over hva dere skriver før dere faktisk gjør det. Jeg tror ikke Therese tar seg så veldig nær av det dere sier, hun har sagt sin mening om canada goose jakkene, så ikke kall henne for “hore”, “dyremisshandler” osv.. Tenk over hva dere faktisk skriver.

  141. den passet deg! Å ikke bry deg hva andre sier, for det er jævla irriterende at de skriver at du har ingen rett til å elsker dyr å være i mot dyremisshandling, ALLE dem som si det ER SÅ SICK MISSUNELIG på DEG 🙂 <3 Å om det e et problem for dem, så whatever, dem som e skutt i hue, ikke du! Sophie Elise e ikke bedre enn deg! Fer herreguud, det e ikke vår feil at de gjør det, og jakkene er for å kjøpes, så drit i å prat stykt til tcmn, hu er bedre enn dere UANSETT, HÅPE SÆRIØST DERE FORSTÅR..
   -Hilsen en TCMN fan, å jeg sier det ikke for åbare å støtte hu, men jeg sier det jeg mener.
   LOVE YOU

  142. Det er bra du ikke bryr deg om hva andre sier !
   Hvis noen kommer til deg og sier at du ikke burde ha jakke med ekte pels, her er et svar : Spiser du kjøtt ?
   + de dreper jo dyrene og hvis ingen skal kjøpe de blir det jo bare ikke til noe nytte

  143. Herregud.. Har lest igjenomm alle kommentarene!
   Har dere noen gang tenkt på at det dyret som har båret den pelsen som er på jakka til Therese kanksje ikke drept men døde naturlig?
   Jeg er selv imot dyremishandlig. Men det finnes mange klær der det er ektepels på og når dyret dør naturlig syns jeg ikke det er så fælt og bruke det… Hva skal man ellers gjøre med det? Kaste det kanskje… Tror ikke det
   Jeg syns Therese ble fin med den jakka jeg.
   – Marte 12 år

  144. Pels jakke meg her å pels jakke meg der!!!!
   Hun gjør hva hun vill folk! Dessuten så var den kjempe fin..
   Og dere kunne lest tidligere innlegg her hun fint skriver sin mening ang pels… jaja.. Therese du får ikke ta dette ille opp!
   <3
   2 barns mooor

  145. Herregud så mange usaklige og ikke minst TRAGISKE kommentarer!
   Folk over her påstår at Canada Goose jakkene er ‘fjortisjakker’? kødder du med meg? Altså Canada Goose jakkene er en av de varmeste jakkene man kan få tak i, merket Canada Goose blir brukt av folk som går på isbreer, og på høye fjell osv. Nettopp fordi jakkene er sykt varme.
   Kjøper man er Goose jakke støtter man ikke dyremisshandling, nei. Dyrene vil bli drept uansett, og Coyote er heller ikke en truet art. Coyote ulvene som er på hetta er ikke misshandlet, enkelte av dem har kanskje blitt drept på en brutal måte, men sånt skjer. Men Goose driver IKKE med dyremisshandling.
   Kjøttet dere eter kommer kanskje fra dyremisshandling, skal dere bli vegiterianere pga det? Særiøst, spar dere.
   Er så sykt lite vits og kommentere fucka kommentarer her på bloggen til Therese og uttale dere om noe dere overhodet ikke har peiling på.
   Har jakken selv, i lys beige. Og elsker den! Den kan ikke sammenlignes med en Cubus jakke, bitch please. Tenk dere om, en jakke til 5-6 tusen og en jakke til 400 kr er SELVFØLGELIG ikke samme kvalitet. Herregud. Blir sykt provosert av dere småjenter som uttaler dere om noe dere overhodet ikke har peiling på!
   Stå på Therese <3
   haters gonna hate!

  146. Haha, det er sykt at folk virkelig tar seg såååå god tid til å skrive dritt om dyreplageri, osv! Selv har jeg valgt å ikke spise kjøtt, og heller ikke gå med pels.. Men Jesus Christ, er det ikke lov å velge selv?

  147. Åherregud, det er så kleint med folk som hater folk fordi de har en CG! Ah, dere folk plager meg sykt.. Hvorfor gidder dere å kommentere stygt om Therese fordi hun har en CG, er da hennes valg å kjøpe den, dere har jo ikke akkurat noe med det. Jeg er ikke FOR pelsindustri, men en så stor bransje som CG juger ikke om hvordan de får tak i pelsen sin for at folk skal kjøpe de. Get a life, dere som skriver alt det dritet til en dere ikke har noe med. STÅ PÅ THERESE! ♥

  148. Mange som mener at vi som er i mot dyremisshandling, bare er missunlig på therese sin jakke ? nope, egentlig ikke. Hadde så og si likt den om den ikke hadde pels på seg.

  149. Måååå bare påpeke noe som andre folk skriver:
   LÆR dere forskjellen på hvor i en setning du setter `SJALU` og `MISUNNELIG`… `folk er bare sjalu på jakk de`.. IKKE riktig setning. Du får rett og slett ikke TIL å være sjalu på ei jakke. Det heter `folk er bare misunnelige`!!!! LÆR dere dette for hele blogg.no virker til å ikke vite dette!!!!!
   <3
   en ting til...
   En person sier at dyret ``på jakka`` kan ha dødd naturlig!! Lite trolig, men poenget er heller at de kan ha dødd på en FIN måte og hatt ett BRA liv. Det er faktisk ikke slik at dette merket plager dyrene noe så voldsomt som dere skal ha det til. Er bare å ta en rask google søk, så finner du ut av DET!
   <3
   Hun kjøper den jakka om HU vill.. Skal alle kommentere på din blogg om du har klær med DENNE lappen på: Made in china!!!! Herregud er du helt barne misshandler osv!
   <3
   Bare ro ned kommentarene her litt!!! Pliiiis jeg blir helt flau!
   <3
   2 barns mooor

  150. Uffamei! Ja, nå er hun plutselig kriminell. Han har faen meg ikke drept eller misshandla et dyr fordi hun kjøpte en jakke! (?) Så utrolig overdriv.

  151. syns det er forferdelig at du har denne jakken det er så mye andre jakker som er varme og du kan gå i. det er ditt valg, tenk på om noen skulla lage pels av hunden din? eg hater deg ikke pga jakken med syns det er fordelig at du har den. sorry meg

  152. hater deg ikke, jakken er fin, og uansett dreper dyr andre dyr, eller no sånnt, har ikke så mye imot å drepe dyr, men når det gjør det sånn som jeg så på en video, så er det ikke bra ! jakken er sykt fin, det er du også !

  153. jeg synes det er dumt gjort av deg å kjøpe den jakka. du sier att du liker dyr, men for meg ser det ut som du ikke bryr deg om noe annet en deg selv.
   Se for deg att det er din egen hund, kunne du ofret den sånn att du skal få være varm?
   dumt valg, men du bryr deg nok ikke om hva folk sier, så lenge du har det bra 😉

  154. Sorry, bro men det virker ikke så veldig voksent av deg dette her. Det virker som du vil bare provosere fram folk.. Jeg respekterer deg for dine meninger, så lenge du respekterer folk for sine. Dette viser jo bare at du ikke gjør det.
   Syns det er helt greit når du kødder med f.eks at folk kaller deg hore, og du tar ”horebilder” av deg selv og provoserer de som er tette i hue og kaller deg det. Det er bare genialt! Men dette her er det veldig mange mennesker som har sterke meninger om, så man bør kanskje passe på litt og ikke presse fram til ”sinnakommentarer” 🙂

  155. Jeg synes at jakken din er kjempefin! De som kommenterer stygge kommentarer er sannsynligvis bare misunnelige og sjalu på deg, siden du er så pen. Man kan fortsatt kalle seg selv en dyreelsker selv om man kjøper en jakke med pels. Canada Goose dreper ikke dyrene på en grusom måte, som visse andre jakkemerker kjør. Canada Goose er “snille” mot dyrene i forhold til andre.
   Synes at jakke kledde deg veldig godt! Den ser veldig deilig ut<33
   Ikke bry deg om stygge kommentarer. Jeg elsker bloggen din. Er innom MINST 5 ganger hver dag. Er helt hekta! Hihi 🙂
   Kjør på!
   - SJMB.BLOGG.NO
   PS: Kan du snart ha en videoblogg? Synes det er så artig når du har det.

  156. en ting til, skulle likt å sett huden din flodd på den jakka der. det er slikt dyrene har det. Ditta er bare flaut. dette er rent dyreplageri. sefølgelig er dette en kjent merke, men jeg vedder på at du gjør det pga populæritet eller skal virke rik eller hva fan. Bruk vettet ditt litt. dette er dyr, ikke trær eller blomstrer. DYR.
   Skal du holde deg varm, kle på deg. takk og forvell. mistet min respekt.

  157. Fitnessjenta; dyr som har blitt til pels har fått en omgang, de har jo blitt skutt, fanget i feller og ofte flådd levende for at små bertejenter ikke skal bryse på solariumsbrune, spikertynne kroppene sine, men mest fordi de vil ha en status som dyreplager. Noen mennesker er skutt i hue, sånn er det bare.
   Hva skjer med pelsbilder for å provosere oss? Vi er provosert allere, trenger ikke mer, for å si det sånn.
   Siste gange jeg leste bloggen, nå er Sophie Elise som er best.

  158. Jakken er fin, ingen skal hate deg fordi du har en jakke mange andre i Norge har. Men tenk på hva dyret går gjennom i hvertfall. Du passet den, da 🙂

  159. kjøtt, meieriprodukter, egg, sirkus, dyrehager, utrydding av dyrearta, global oppvarming, dyreforsøk, tyrefekting og rodeo e greit, men en vill prærieulv på hetta di e tydeligvis verdens undergang. 😀

  160. Ingen kan dømme deg for at du kjøper jakka 😛 Herregud, det er opp til DEG hva du gjør, ikke leserne på bloggen din! Dere som har problem med at hun kjøper en Canada Goose, kan greitt holde kjeft 🙂 Du er så fin!

  161. hahah okok, må nesten le av de patetiske menneskene der ute som bruker tid på å skrive dritt. Bare fordi du kjøpte en jakke? Dessuten er dyret dødt, og det er nok heller ikke torturert til døde. Så hva er det som er så big deal egentlig? nei det blir for dumt.
   Du kledde jakken kjempe mye, stå på Therese. Du er best!

  162. æsj therese. hele deg blir stygg fordi du går med jakke som har pels på hetten. hore, stygge dritt, dyremishandler. Tviler på at alle som skriver de kommentarene hadde kommet opp og sagt det til deg hvis de så deg på gaten 😉 Jeg har ikke noe imot pels, ja det er trist at NOEN dyr blir pint, men folkens; SJEKK FAKTA før dere tydeligvis vet alt om pelsindustrien! Og jeg kan vedde 100000 kr på at over halvparten av de som tar av med kommentarene bruker dyretestet sminke, noe jeg mener er verre enn pels. Fin jakke Therese, du kledde den veldig godt 🙂

  163. Du er klar over at du mister veldig mange lesere nå? Du støtter dyremishandling! Snipp, snapp, snute.. snart er din første plass ute 🙂

  164. Det e jo ikke Therese sin feil at det dyre blei skutt, skaden e allerde skjedd så koffer ikke bare kjøpe en??.. Det e jo akkurat det samme som at vi nordmenn slagte sel,rein,elg og mange andre dyr før å lage klær og mat.. Det blir akkurat det samme 🙂

  165. Du er blitt så kvalmende. Gi meg tilbake den Therese vi ble kjent med for 1-2 år siden. Med “må-gjøre”videoene. Dette er tragisk. Oppmerksomhetssyk.
   Blir så skuffa. Provoserende er du…

  166. synes det er dårlig gjort av deg å provosere på denne måten, du gliser å gjør dette bare på pur f! så sinnsykt egoistisk! hold jakken for deg selv, men ikke VIS DET til oss som faktisk er imot dyremishandling!

  167. lol på alle som sier at hun ser feit ut og er en hore! noe så utrolig usaklig!
   tåplige mennesker.

  168. oooohm my goood, stygge ginger tryne som er mishandler !
   Du er en tynning som vil se sjokkere ut med et lik på deg. Skaff ditt eget flesk!! :oooo FAEN DU E STØGG, KOFFOR MÅ DU HA EKTE PELS!? ARRGH, DU ER BARE UTE ETTER STATUS.. GINGERE ASS¨Å.. OG KA I HELVETTE? KOFFOR BRUKER DU SÅ JÆVLIG MED SMINKE? OG DU HAR SYKT HO RE BLIKK PÅ NOEN AV BILDENE DINE? IKKE TRO DU ER DEILIG? DU ER EKKELT TYNN,, OG JÆVLIG MED SOLARIUM SJOLLER XD gingers cant go take sun.. hahahaha. og wtf, du er liksom snart 18 år? oppfør deg som en 😉 du oppfører deg som en 12åring som har gått på hm og kjøpt for mørk brunkrem… og 18 åringer er ikke sånne dritt unger som synger på web med barnslig smurfe redigering? LOOOOOOOOOOL… æææsj, du e ææshjj.
   TENK PÅ DYRENE OG, OG IKKE BARE DEG SELV! BLI MER SOM SOPHIE ELISE. HUN ER MYE BEDRE EN DEG, FOR HUN KLARER FAKTISK OG TENKE PÅ ANDRE ENN BARE SEG SELV. FAENS BORTKJEMTE DRITTUNGE WITH GINGER POWER.. MÅ NESTEN SPY NÅR JEG SER BILDE AV DEG,, ÅÅEEE ÆSJJJJJ. FAEN ØØØSJ
   DYREMISHANDLER! DYREMISHANDLER! DYREMISHANDLER! DYREMISHANDLER! DYREMISHANDLER! DYREMISHANDLER! DYREMISHANDLER! DYREMISHANDLER! DYREMISHANDLER! DYREMISHANDLER! DYREMISHANDLER! DYREMISHANDLER! DYREMISHANDLER! DYREMISHANDLER! DYREMISHANDLER! DYREMISHANDLER! DYREMISHANDLER! DYREMISHANDLER! DYREMISHANDLER! DYREMISHANDLER! DYREMISHANDLER! DYREMISHANDLER! DYREMISHANDLER! DYREMISHANDLER! DYREMISHANDLER! DYREMISHANDLER! DYREMISHANDLER! DYREMISHANDLER!
   DYREMISHANDLER! DYREMISHANDLER! DYREMISHANDLER! DYREMISHANDLER! DYREMISHANDLER! DYREMISHANDLER! DYREMISHANDLER! DYREMISHANDLER! DYREMISHANDLER! DYREMISHANDLER! DYREMISHANDLER! DYREMISHANDLER! DYREMISHANDLER! DYREMISHANDLER! DYREMISHANDLER! DYREMISHANDLER! DYREMISHANDLER! DYREMISHANDLER! DYREMISHANDLER! DYREMISHANDLER!

  169. koffør bryr folk sæ? herreguud, så sykt teit! vest dåkker hate ho therese, hut dåkker fra bloggen! det e ingen som sei at dåkker må læse den. men vest dåkker har en indre trang, så kan dåkker iallefall holle kjæften! å selv om ho har en jakke me ækte pels så e ho no faen mæ ingen “dyremesshanler” førde! så teit å sei at ho e fjortis, btw! la ho være fjortis vest ho vill det! ho e uansett så sykt masse bedre enn dåkker som hate ho! gå å stekk hue opp i reva vest det passe! dæven!
   therese du e dritfin! digge dæ!<3<3 å btw va jakken dritfin på dæ!<3

  170. HAHA, fy FAEN så ekkel du er! Først legger du ut et innlegg som kusinen din(?) har skrevet, hvor du hinter til at folk må tenke over hva de skriver fordi det kan FAKTISK såre. Så legger du ut et innlegg etterpå med nærbilder av pelsen kun for å provosere!? du legger jo helt fint opp til det selv. Slutt å tru med å anmelde folk når du faktisk gjør alt for å irritere folk selv. Du mobber jo Sophie Elise på offentlig blogg så du har ingenting du skulle sagt. Jakken kledde du overhodet ikke! Ikke bare provoserer jakken, men det STØGGE smilet ditt

  171. det kan jo hende Therese legger ut et par ekstra nærbilder FOR å provosere fordi hun er så dritt lei av at alle skal mene noe om alt det hun gjør.
   Hvis Therese har lyst til å kjøpe seg den jakken hun har lyst på, så må jo hun få lov til det! Det er hennes valg! det står ikke skrevet noe sted at fordi du er toppblogger, kjendis eller en helt ordinær person så kan du bare komme å si hva du vil og mene. jeg kaller de personene dumme og ugjennomtenksomme de som sier sånt.
   Det er ikke noe problem i å si at jeg er i mot pelsoppdrett men du trenger ikke å kalle en person for hore og stygg alle mulige ting du kan komme på!
   Jeg blir bare så sur og så irritert når folk skriver stygge ting om folk de ikke kjenner engang, Du skal heller ikke si stygge ting til de du kjenner heller!
   Så jeg sier bare: vær som andre du vil at andre skal være som deg, og hvis du har noe stygt å si, ikke si det for det kommer ikke noe godt ut av det.
   stå på Therese, og stå for dine egne valg!
   Hilsen meg 😉

  172. “ÅÅ DET ER IKKE THERESE SIN FEIL AT DYRENE BLE SKUTT”. NEI! hun skjøt de ikke på egenhånd, men JO hun er en grunn for at dyrene blir skutt. Hun er en toppblogger og oppfordrer flere tusen folk til å kjøpe pels? selfølgelig er det mange som kjøper jakkene da.. og hva skjer da? JO de skyter flere

  173. Hei ! Du skal bare vite at uansett om du bruker den jakken der så bryr det ikke meg !!! Sefølgelig bryr jeg meg om dyrene, men jeg DIGGER deg!!! Håper du blir varm i den <3<3 Digget jakken !! å du var nydelig i den !! <3<3

  174. Haha, fy søren Therese. Først legger du ut et innlegg fra kusinen din hvor hun forsvarer deg. Alle skjønner at du hintet til at folk må tenke seg om før de skriver ting fordi det kan være sårende. Så legger du ut et innlegg etterpå hvor du gliser pga du har fått canada goose? alle ser du legger opp til det selv

  175. Det er ingen på dette kommentarfeltet som har sagt pels er værre en andre dyremisshandlinger?! men det er faen en av de værste! så shut the F* up. Therese, trynet ditt er provoserende ekkelt

  176. Seriøst! jeg blir nesten sur av å se hvor mange som skal gjøre så stort oppstyr av at Therese har kjøpt seg canada goose! det er jo bare en jakke!
   Omtrent alle dere som kommenterer stygt spiser jo kjøtt hver dag? det er jo akkuratt det samme. Og jeg skjønner virkelig ikke hvorfor dere kaster bort tiden deres på å være så jævlig frekke?!
   Digger deg Therese, stå på og ikke bry deg om det folk skriver! <3

  177. Hun hadde aldri hatt råd til den jakken uten bloggen, så slutt å les bloggen hennes jenter! så skal vi se så langt den lille grisen kommer.

  178. Du kledde jakken kjempegodt <3
   Jeg er helt i mot dyreplageri å dyretesting på sminke, men det må være mulig å bruke en jakke som man liker kjempe godt uten å bli hatet.

  179. Fin jakke men eneste spesielle er merket og jeg sjønner ikke hvorfor du ikke kjøper en lik på bikbok eller cubus?

  180. slapp av da. hu e nok ikke den eneste med cd jakke hær i værden, så koffår ska dokker sitt å rakk ned på hu da? syns den va utruli nydelig på dæ æ!

  181. Chill an max med å legge ut 10 bilder av nesten BARE pelsen KUN for å provosere? du blir ikke noe mer kul av å vise at du “gir faen”. Alle vet at du innerst inne sitter å griner av alle drittkommentarene, det var jo det du sa i forige innlegg som kusinen din hadde skrevet. LOL på deg din tynne fregne dott

  182. Dette her la Therese opp helt selv, når hun skriver ” hate me now ” selvfølgelig blir enkelte personer provoserte da, og værtfall når henne bare tar bilde av hetta, 5 like bilder av hetta liksom, fordi den har ekte pels på seg. Og det er mange som virkelig er i mot dyremishandling, og jeg tror de fleste vet hvordan de coyotene blir drept, det er ikke så utrolig humant det dem gjør.. Og det å da gå i den jakka, og vite åssen den pelsen du har på deg, vite åssen de dyrene har blitt pint gjennom døden, bare fordi du skal se fin ut med ekte pels, det er greit at du har kjøpt den, men du burde vel skamme deg litt eller? Jeg hadde faktisk ikke turt å gå i den jakka, når du kan få nesten en helt lik jakke, og megg uekte pels på cubus for under 500 lappen.
   Også kommer de som sier at vi ikke skal bry oss og se hva vi spiser ogsånn, ja, vi spiser jo dyr, og ja, vi vet åssen de dør og det er ikke særlig humant, men det er en ond sirkel som alltid har pågatt siden alltid. Men det med å pine dyr for å så lage en pels til ett menneske fordi hun skal føle seg fin, det syntes jeg blir for dumt. Og værtfall hvis folk er så utrolig stolte av å gå i ekte pels, jeg hadde ikke vært så jævlig stolt, jeg hadde skammet meg. Følt meg slem, rett og slett!

  183. Ikke bry deg om de stygge kommentarene, jeg liker ikke pels, men det er helt greit at du går med det. Hvorfor skulle jeg hate deg for det? Hvis ikke du har kjøpt den har noen andre det. De som skriver noe veldig stygt skal du bare overse.

  184. Ikke bry deg om de stygge kommentarene. Jeg er ikke fan av pels, men hvorfor skulle jeg hate deg for at du kjøpte den jakka?? Hvis ikke du hadde kjøpt den så har noen andre gjort det. Hvis du leser en kjempe stygg kommentar så skal du bare overse det

  185. Har lest igjennom alle kommentarene nå og meste parten er dritt, plz tenk på vis dere hadde vært topp blogger og alle skulle slengte dritt om deg .. det er veldig sårende så vis dere ikke liker bloggen(innlegg) hennes så drit i å les den da for svarte! Jeg er selv ikke stor fan av pels og sånt men lå folk nå være da plz?<3

  186. Kan si meg enig i at det blir feil å kalle Therese for dyremisshandler, men, hun er med på å støtte produksjonen av jakkene. Hvis alle kunne tenkt litt og la være å kjøpe jakkene, ville Canada Goose gått konkurs, og dermed sluttet å produsere jakkene. Mange tenker sikkert da; men det hjelper jo ikke om bare JEG lar være å kjøpe jakker som er laget av ekte pels. Da kan jeg svare: jo, det hjelper faktisk. Mange som har skjønt dette og lar være å kjøpe de jakkene med ekte pels. Dessverre er det alltid noen som ikke tenker langt, og kjøper disse jakkene, og dessverre er det alt for mange som tenker slik. For 2 dager siden dro jeg på XXL og kjøpte meg en god og varm vinterjakke med falsk pels på. Jakken min kostet 1200 kr, og varmer LIKE mye som den jakken Therese har kjøpt seg og jakken hennes ligner veldig på den jeg kjøpte meg. Skjønner ikke vitsen med å kjøpe seg en jakke til flere tusen kroner, når man får kjøpt jakker til langt mindre, ser veldig lik ut(kanskje finere også), med falsk pels som er like fin og varmer like mye. 😉
   Til de som skriver: Tenk på alt kjøttet du spiser osv.. Sauer for eksempel, lever fint, får et stort område å spise på med nok av mat og bøndene gir sauene nok med kjærlighet og omtanke osv. Når de blir slaktet, så sørger slakterne for at dette skal skje fort, slik at sauene unngår mest mulig smerte. Slik er det med andre dyr i Norge også, de lever fint og slakterne sørger for å slakte dyret på en mest smertefri måte. Kanskje de ikke behandler dyr slik i andre land, men i Norge behandler de dyrene på en fin måte. Så gi faen(beklager ordbruket) i å påstå ting dere ikke vet en jævla dritt om. Kanskje i noen andre land lever de i et hellvette før de blir drept, men slik er det IKKE i Norge. Kanskje noen unntak, men har i så fall ikke hørt om plasser som behandler dyrene i Norge slik, og da kan det ikke være mange.

  187. Hahah, herrgud! Må le av alle de anklagene du har fått, Therese! “Du trenger ikke å vise fram pelsen på alle bildene”, “jævla hore” osv.. Gud, haha! Folk er så jævla tragiske, hah! Ikke bry deg om alle de stygge kommentarene du får! Folk er bare sjalue..

  188. Ikke bry deg om de stygge kommentarene du får. Bare tragisk at de gidder… Er jo ditt valg om du vil kjøpe den eller ikke!
   Syns den var fin på deg jeg:)

  189. Sykt lol at alle kaller Therese “overfladisk” når dere er overfladiske selv, og utgir dere for å være bedre mennesker enn henne/folk som eier ekte pels.

  190. Det er urettferdig og hate deg på grunn av at du bruker pels.. jeg er imot pels og har fake, men jeg mener at alle skal få velge selv.. jeg har også noen venner med ekte og det er de som velger og bruke det.. det jeg absolutt er imot er store pelskåper ogsånt, men dette er jo et fritt land.. ikkesant?

  191. Jeg ville aldri valgt CG selv pga jeg så en video om hvordan de faktisk behandlet ulvene. Men jeg syns du kledde den 🙂

  192. og BTW:
   Hva er greia med at alle sier “herregud dere er så teite som kommenterer dritt blablabla”. Poenget er at det er overhodet ikke nødvendig å kjøpe verken en så dyr jakke eller en med ekte pels. Det finnes såpass mange andre fine alternativer at det å velge noe som er laget av misshandlede dyr kun er ekstremt unødvendig.

  193. fiin!!!
   hahah folk er latterlige, jeg blir kalt for morder på skolen siden jeg går med canada goose!1

  194. Var det virkelig nødvendig å støtte dyremishandling for at du skal tilfredsstille ditt behov? Det finnes mange andre jakker som er varme her i verden. Faen, slutt å gni det i tryne på oss at du er FOR dyrepels etc. Vi vet det allerede, alt i hodet ditt er om å tilfredsstille deg selv og være vakker. Grow up, lille jente

  195. Hvis du liker jakka, så liker du jakka. Men det jeg reagerer på er at bloggere (vet ikke om du har gjort det) skriver om at de er så i mot pels og dyremisshandling og bla bla bla også går de plutselig å kjøper en jakke med pels. Syntes egentlig det er fucka, enten så gjør de det for at de vil at folk skal tro de tar et standpunkt og for operksomhet, eller så gjør de det for at de liker å tro de kjemper for en bra sak. Er man i mot pels så er man i mot pels, det finnes ikke noe midt i mellom syntes jeg! Det er min mening, og det er ikke noen grunn til å angripe deg for det!
   Du kledde i jakka da 😀

  196. Så vidt jeg vet så bruker CG pelse til coyoter som har blitt avlivet pga. nasjonale reguleringer i Canada. Bestanden av coyoter er høy, og dermed er de nødt til å redusere antallet slik at ikke alt annet dyreliv går tapt, eller reduseres kraftig. Det er mulig at et antall av coyotene blir avlivet på en mindre human måte, men til syvende og sist drepes de ikke for å bli en del av en vinterjakke.

  197. Er det virkelig ingen som skjønner at når hun skriver hate me now så er det ironisk? Og hvorfor gidder noen i det hele tatt å kommentere at det er dyreplageri? Hun vet det godt selv, det har hun skrevet mange ganger på bloggen. Hun har tatt et valg og vi må bare leve med det…

  198. er greit at du ikke er en som bryr deg så mye om det her, men du trenger ikke skrive på den måten du gjør. dessuten kan du tenke litt lenger enn det du gjør. jakkene er allerede lagd ja, men du går frem som et dårlig eksempel.
   bilde 7 var forresten utrolig stygt av deg.. men selvfølgelig var jakka fin 🙂

  199. jeg har akkurat kjøpt denne jakken selv og synest dyremishandling er forferdelig. Men jeg velger å tro på nettsidene deres at dyrene IKKE blir misshandlet, for de skal jo skrive det som er sant da!
   Uansett tenk i steinalderen f.eks menneskene hadde aldri overlevd om de ikke hadde pels, skinn og kjøtt, de trengte jo det for å holde varme og for å få mat. Og mennesker overlever forsatt pga. skinn, pels, kjøtt og fisk. Det er faktisk et behov for oss, ikke å ha canada goose eller lignende jakker men for å holde oss varme og få i oss sunn mat. Og jeg kan vedde på at nesten alle har spist kjøttet av et dyr som ikke har hatt det så godt. Og vi må støtte dyremishandling sammen!
   er ikke det bedre om vi både kan spise kjøttet og få pelsen til et dyr som ikke har lidd ? enn å drepe et dyr BARE for pelsen ? vi dreper jo millioner av dyr for å få kjøtt ..
   – silje, 13 år

  200. D e greit du jer fan, nån bryr seg jo som oftest bære om seg sjøl 😉 menmen, sånn e desverre verdn! Verkele synd i deg, ulite kulde har man ingen fare av 🙂 Man kan og finn seg fake-jakka som e like varm.. D burde nån lær seg sir eg, menmen.. nok om det 🙂 Jakken va fin, men pelsn ødla d heile. Meininga mi ofc!

  201. lol. folk er vittige. når blir man en hore fordi man går med en jakke med pels på? definisjonen på en hore er en som har seksuell omgang med mange forskjellige partnere..i tilfelle dere ikke viste det >< Anyways, jakka er skikkelig fin, og du kledde den godt =) Jo, det er synd at det er ett dødt dyr, men menneskene har nå for fankenmeg slakta dyr i alle år, og så lenge dyret ikke er utryddningstruet et det akkurat det samme som å kjøpe mat i butikken. kalles naturens gang og er HELT NORMALT! Og for de som klikker pga denne kommentaren, har dere ikke mer å bli sinna for har dere seriøst perfekte liv 😀 peace out!

  202. Kjempe fin jakke, har den selv i rød. dumt at du får såppas mye usakelige kommentarer. Folk burde virkelig tenke seg om et par ganger før de poster en kommentar!

  203. Hallo, kan noen definere ordet “dyremishandler” ? TCMN mishandler ikke dyr, hun kjøpte en brukt CG jakke fra finn.no.
   Skaff dere fakta før dere skjeller henne ut og kaller henne “jævla hore”. Det er uansett usaklig, er hun plutselig hore også, siden hun kjøpte en jakke?
   Det står på nettsiden til CG at de IKKE mishandler dyrene de bruker til pelsen.

  204. Jeg liker ikke hvordan dyra har blitt mishandla på, men hallo?!? det er Therese sitt valg! Jeg digger den jakken! Den er kjempe fin, den er kanskje en dårlig bakgrunn, men Canada Goose vet sikkert hva de lager og de vet hva de lager! Jeg syns det er dumt av dere som kommenterer og kalle Therese hore og sånn bare fordi ho har kjøpt en jakke! Da vet dere ikke hvor mange andre som har sånn! Therese jeg digger deg!

  205. Trodde du var imot pels jeg. Synes synd i sånne folk som deg som kjøper ekte pels bare fordi det er fint og varmt. Det finnes jakker som er mye varmere enn det du kjøpte nå.. Man trenger ikke ekte pels for å holde seg varm. Uansett hvor hen i Norge du bor.

  206. Håper det føles godt å gå med et dødt dyr rundt halsen<3
   ikke bruk kulde som unskyldning for bruk av pels. du er patetisk.

  207. jeg er imot pels, men om andre kjøper det har ingenting med meg å gjøre.. har selv stefar som har mye pels(desverre).. men ville absolutt ikke annbefalt noen å kjøpt det, siden jeg er imot det. men ditt liv, ditt valg:) du velger å kjøpe pels, jeg velger å ikke kjøpe. alle har selvfølgelig forskjellige meninger 🙂 jeg hater pelsindustrien, men ikke menneskene som kjøper det. som de sier: hat spillet, ikke spillerne..

  208. Fatter ikke hvordan folk kan hate og lage såå masse drama pga en jakke! HAHA, herreguud jeg må LE! Fatter at de er imot pels og dyremisshandling, men tror ikke de fleste vet hva de snakker om engang. Hvem sier at canada goose mishandler dyrene? Og mange sier at du burde kjøpt på cubus eller bikbok og at jakkene er like varme der? Hell no! Det er jo en grunn til at Canada Goose er så kjent og suksessfullt. Nemlig fordi di har bra kvalitet på jakkene og di holder deg varm! Og ja, jeg har canada goose jakke, og angrer ikke ett sekund på at jeg kjøpte den.

  209. At man er hore fordi man kjøper en jakke med pels? Get over it? det er så mange som kommenterer som sutrer sånn. Vi vet hva som skjer med dyrene som pelsen kommer fra, men ærligtalt, at hun skal bli kalt hore fordi hun har en jakke med pels? virker som dere er 3 år i hue eller noe! Voks opp. Hvor mange er det ikke som har pels på jakkene sine 🙂 Elsker bloggen din!

  210. Chill folkens! Kan dere gjøre noe med at Therese har kjøpt en brukt jakke fra Canada Goose? Dyra har allerede blitt pint, så hvorfor skal vi ikke få kunne kjøpt de SUPERDEILIGE jakkene når dyra er allerede døde og jakka er lagd?
   Får så sykt lættis av dere småfjortisser som hacker ned på Therese fordi hun fryser om vinteren. Vil ha den jakka selv jeg, og jeg vet at dere selv synst den var pen. Og til dere som klager på at vi får den jakka på Cubus til 899, den jakka der er mye tykkere og varmere enn de tynne Cubus jakkene.
   Håper du koser deg med jakka di Therese, og bare ignorer de dramatiske leserene dine, tragiskt.

  211. pleier ikke og komentere men.. jeg har lest igjennom kommentarene og jeg sitter sånn dønn seriøst og ler meg ihjel av noen av dere…! selv om Therese har kjøpt seg en sånn jakke betyr det ikke at hun har mishandlet ett dyr!
   uff og uff!
   STÅ PÅ Therese!

  212. hahaha, åååh, jeg bare måå le av alle disse kommentarene :b
   “jævla dyremishandler, hvorfor mishandler du dyr? Din dyrehater!!” Serriøst, hvor teit går det an å bli? Man er ikke dyremishandler FORDI man kjøper en jakke med pelskant på, dumme jenter. Hva med dundyner? Skal man brenne folk på bålet fordi de har dundyner og dunputer også? Bruker ikke å kommentere når jeg er provosert, men nå ER jeg virkelig provosert. Dessuten – – – cubus-jakkene kan ikke sammenlignes med Canada Goose ; ))

  213. altså, vi så jakken på de to første bildene! trenger ikke 10 bilder av en jakke! å alle bildene er nesten lik!

  214. Til dere som bruker “du kan ikke si du er glad i dyr når du går med pels”-argumentet: Spiser dere kjøtt?
   Takk for meg.

  215. Syntes du burde tenke litt mer over hva du blogger om når du tross alt er et forbilde for så mange unge jenter. Tror ikke du at du medvirker til at flere kjøper denne stygge jakken fordi du reklamerer for den? Og at du faktisk kjøper den selv om du vet at dyrene lider unødvendig mye smerte for at du skal få være varm i vinter?
   Helt tragisk spør du meg, helt tragisk!

  216. Fin jakke, men hvis du ikke setter pris på drittkommentarer så burde du ikke provosere leserne dine så veldig heller. Hvis du synes det er ukoselig med slemme kommentarer om at “du er en dyreplager” osv…så ikke sleng ut masse bilder av den nye jakken din som du får drittkommentarer av…
   Jeg sier ikke at du er en dyreplager, respekterer jo deg for det valget du velger å ta og beskylder deg ikke for noe 😉
   Og du må passe på at du ikke fremstår leserne dine som de slemme, det er alltid flere sider av en sak og NOEN (ikke alle) brenner nok bare for pels-saken og prøver å få frem sin stemme!

  217. hei:)
   haha, jeg synes synd på dyr ogsånn, men HVORFOR I HELVETTE SKULLE CG LEGGE UT EN VIDEO OM HVORDAN DE SKYTER DYR?! de tjener drit mye på jakkene sine:) hvorfor skulle de legge det ut og tape masse penger på det?
   du er like mye dyremishanlder når du spiser dyr, du vet ikke 100 prosent sikkert at de dyret du spiser der er slakta på en fin måte 🙂

  218. “Therese mishandler ikke dyr selv om hun kjøper Canada Goose. Det er de som produserer jakka som gjør det, hun kjøper bare produktet.”
   ehm…? stakkar deg..

  219. tror egentlig ingen av dere haters virkelig vet hva som skjer med dyrene. for alt dere vet kan det godt hende at det er blitt litt mer oppstyr og rykter om CG. og er ikke akkurat Therese som har drept dyrene selv. finnes mange andre dere kan rakke ned på. tviler sterkt på at dere går rundt til randome folk på gaten og skjeller dem ut pga en jævla jakke, så hvorfor gjøre det med Therese. som alle dere andre er hun også et menneske!

  220. Dere som kommenterer stygt til Therese burde begynne å bruke hjernen deres, spesielt jentene! Der bruker sminke som er dyretestet og dere spiser SLAKTET KJØTT! Er dere helt dumme, at dere ikke skjønner poenget? Og mens dere rager videre vil jeg tilføye at Therese er en kunde hos Canada Goose, så er ikke noe vits å klage til hu. Dere rager som om hun eier hele firmaet,lol!

  221. Greit hvorfor du kjøpte jakka osv, vil ha en selv. Det eneste som er litt irriterende er at du nesten “vil” at vi skal kommentere negativt. Jeg tror aldri du har hatt så mange bilder i ett innlegg av noe du har kjøpt før. Man trenger ikke å “strø salt i såret”” mot de som HATER Canada goose.

  222. Syns ikke jakka var stygg, den var pen den : – ) men personlig så er jeg imot pels på klær osv. Jeg foretrekker fusk! men det er jo fra person til person! Jeg trenger ikke velge det hun gjør, det er opp til en hver! men håper for hennes del at hun er sikker på at de ikke er blitt mishandlet da :- )) er nok ikke så gøy og gå rundt med det da 🙂

  223. fyfaen! det hadde jeg aldri trodd om deg, Therese. skuffet.
   Og som noen sier, at det blir det samme som å spise kjøtt og sminke som er dyretsetet!
   Når man dreper et dyr for å ha kjøttet, så lever de ikke i småe bur, mangler føtter, hale osv.. men de lever fint helt til et skudd treffer de, og de merker det så vidt før de er død. det blir helt anderledes
   Jeg har ALDRI brukt sminke som er testet på dyr, og de fleste gjør det heller ikke.
   Synes det er dere som skriver at det blir det samme som må tenke dere om! Er dere helt domme? dyrene blir misshandlet for at folk skal ha ekte pels på klærne sine..
   er dere helt hjertløse? hater dere virkelig de søte små dyrene SÅ mye? fyfaen

  224. hvilken model er det? hvilken farge? (svart, eller mørke blå?)
   hvor har du kjøpt den? (hvilken butikk eller nettside?) pleas svar!!

  225. åh, lei av å lesa alle som slenger dritt om den jakka. Det er greit å ha forskjellige meninger. Om hun velger å kjøpe jakken, handler det om respekt. Da må dere andre respektere at hun velger å kjøpe seg jakka. Selv ville jeg ikke valgt det, liker ikke ekte pels, men har ikke tenkt å slengre dritt rundt Therese forde. Liker at hun tørr å ha sine meninger og ikke bryr seg hva andre sier. Respekter hva hun velger å gjøre, hva dere sier har ingenting å si, så bare slutt. Det med ”å slutte å lese bloggen” fordi hun har kjøpt seg Canada goose, er jo bare tull. Herregud. Stå på Therese!

  226. å herregud di falske hore!!! neida. skal ikke bli slik som sikkert x antall over her er. fin jakke, hadde selv aldri gått for pels. men bryr meg fint lite, for som det er så mange som har skrevet tidligere: du kjøper den bare fordi ALLE ANDRE går med den. Så hvorfor er bare du et så jævlig menneske, hvis ALLE ANDRE også gjør det? Så da blir visst en ganske stor del av norge grusomme dyretorturerende gingere som kan brenne osvosv. Synes du er søt jeg Therese, og om du har kjøpt deg en CG så skjønner jeg ikke hvorfor 200++ bryr seg om det, bare fordi du er toppblogger? tror ikke de hadde sagt det om de ikke var anonyme. men tjohei, her kommer jeg. herregud jeg er trøtt, du får bare. nei bare drit i hva jeg skriver nå, er igrunnen bare idiotisk. god natt, og wææh, også er du jo kjempesøt! – birgit
   (håper jeg ikke blir hata fordi at jeg ikke bryr meg om at du har CGjakke av dine lesere. hvis jeg ikke kjøper selv så har det vel ikke noe å si hva du gjør? nei nå ble denne kommentaren for lang igjen, natti)

  227. DETTE BURDE DERE LESE OG TENKE OVER HVA DERE GJØR.
   Før var jeg helt i mot canada goose, ikke fordi jeg selv hadde meninger men alle rundt meg viste meg filmer (som ikke en gang var canada goose men av det som var fake), proppet inn i hodet mitt at det var ille og ha det og jeg trodde på det hundre prosent! Blir så sykt provosert av alle hat kommentarene du får fordi det egentlig er mot pelsfarmene og ikke jaktingen! for alle går løs på nettopp topp blogerne burde de skaffe seg litt vett i huet! ingen, og jeg mener INGEN hadde gått til bestevenninen sin og sagt de hatet henne fordi de hadde kjøpt en sånn jakke! alle er så mye tøffere på nettet! Det er pelsfarmene som driver med dyreplaging og alt det der, jakten på ulven ( som ikke er en truet art heller, det er bare jug)er for og holde rasen nede så det ikke blir for mye av det, blir det for mye dør jo dyrene ut! Halo, det er jo værre. Liksom, hvis alle er så “imot” CG så må de jo nesten slutte og spise kjøtt, kjøpe klær og egentig alt som er testet på dyr. God del av kjøttet blir tatt i jakt, det har vært sånn siden dag 1 her på jorda. Eller så har dyret lidd fra dag 1 av livet sitt for at nettopp vi mennesker skal ha noe og spis. skal vi slutte og spise? skal vi slutte og kjøpe klær fordi en god del av de er garanter laget av barn i andre land som gjør det for og overleve, de blir tvunget og lider seg igjennom en arbeidsdag. Det er også utrolig mye som blir testet på dyr så slutt og bruk sminke, slutt og bruk bind/tamponger, tannkrem, nesten alt egentlig! De fleste jentene her i norge (og alle andre steder)bruker sminke, tamponger og pusser tenner og cff bruker klær, men er fortsatt HELT imot CG fordi de har sånne tanker i huet om at det er unatulig, det er jo bare jakt! HVIS DET ER SÅ JÆVLIG ILLE OG SE EN CG JAKKE MÅ DERE SLUTTE OG SPISE, TENK AT DE DYRENE HAR LIDD MER EN DEN JÆVLA ULVEN PÅ DEN HETTA! Tenk dere litt mer om før dere går løs på nettopp toppbloggere!
   http://www.canada-goose.com/fur-policy/ se denne videoen og les litt, skaff dere litt vett i huet og kanskje revurder kostholdeet deres og bli veggiser,slutt med sminke, blø igjennom når dere har mensen og gå nakne, HAVE A GR8 LIFE.
   Jeg prøver ikke nå og være slem mot dere som er mot cg men jeg mener bare dere burde tenke litt, toppbloggere skal liksom tåle og få kritikk, det må alle men det finnes vel grenser? De har følelser de og, de er mennesker som oss de og! Og dere går ikke løs på folk dere kjenner, bare folk dere leser om fordi dere er så JÆVLA tøffe over nettet! Så hvis nettopp du er så imot canada goose burde du bytte kost hold og alt. Håper dere leser dette og egentlig tenker over hva nettopp du gjør og Therese, stå på!<3

  228. det at du kjøper en sånn jakke, vil faktisk si at du støtter produksjonen med penger… ubarmhjertig av deg!

  229. Jeg må bare få si at jeg rett og slett blir sjokkert over hva enkelte skriver i dette kommentarfeltet her. En ting er at dere er imot pels, og ikke liker Canada Goose. En annen ting er at dere kommer med ganske grove personangrep bare fordi at hun har skaffet seg ei jakke som dere ikke ville hatt selv.. Synes det blir ganske så drøyt å kalle noen for stygg/hore osv. bare på grunn av et klesplagg, eller hva?
   Jeg er heller ikke noe storfan av Canada Goose jakkene, mest fordi at jeg ikke ser poenget i å betale mellom 4 og 6000,- for en jakke, når man får ei like varm jakke på f. eks Cubus til 499,-. Nei, det er kanskje ikke merke og den er kanskje ikke like varm (har aldri prøvd Canada Goose jakke), men den er i så fall et veldig godt alternativ og jeg kan ikke si at jeg fryser når jeg har på meg jakka fra Cubus.
   Men uansett så må Therese få kjøpe de klærne hun vil uten at en haug med folk, hvor de fleste engang ikke tør å skrive navnet sitt, skal komme med en hel haug useriøse personangrep. Og etter å ha lest kommentarene på dette innlegget og på et par andre, så blir jeg faktisk sjokkert over å lese hva folk presterer å slenge ut av seg. Hadde dere likt om noen kalte dere for anoreksivrak/ginger/hore/brunkremtryne/idiot osv.? Nei, tror ikke det.. Therese er nå i så fall tøff nok til å stå for meningene sine på nettet, MED fullt navn.
   Huff, dette ble ganske langt, men tror jeg fikk fram meningen min.. Stå på Therese! 🙂

  230. Stakkars dyr, er du klar over at det kanskje er en liten baby ulv du går rundt med, og skryter av til andre ? Misliker dyreplageri veldig sterkt, og når du legger ut et bilde av bare pelsen på jakka så ber du jo om at folk skal kommentere tilbake, eller det må du regne med uansett, men det var vel og gå litt langt? Jaja, du legger opp til det selv… Du vet jo at folk kommer til og kommentere tilbake, så du ber jo om bråk.. men jaja, du legger opp til det selv, bare ikke bli sur for den kritikken du kommer til og få tilbake, eller allerede har fått.

  231. Hei. Jeg legger også ut hele navnet mitt, for jeg ønsker virkelig ikke å være som flere her som ikke tørr å vise ansikt. Det er helt greit at du har fått deg ny jakke osv, men syns du det er riktig å ta sååå mange bilder, spesielt av pelsen? På en måte så kan det virke som om du vil terge de som er imot ekte pels. Noen kan bli litt støtet av dette. Jeg leser bloggen din så og si hver dag, og blir ikke lett provosert av innlegg jeg ikke er enig i, men dette måtte jeg bare kommentere. Du er voksen nok til å ta dine egne valg, og det har du gjort, og vi lesere kan ikke gjøre noe med dine valg:) Jeg jobber også på glitter, og det er en arbeidsplass som er imot bruk av dyr i alle varene våre, bare sånn at du vet det 🙂 men jakken er fin den, bare gi litt omtanke til de som er 100% imot dette:) Ha en fin kveld:)

  232. Nå provoserer du bare. Du står der og gliser med jakka på, tar mange bilder av pelsen på hetta og skriver masse tull om at du endelig kan holde deg varm? Unnskyld meg, men man trenger ikke ha et dødt dyr på seg for å holde seg varm, og det tror jeg nok du vet veldig godt selv. Håper du ryker ned fra topplista fortere enn svint, du fortjener ikke å ligge der engang. Sophie Elise har et hjerte, i motsetning til deg. Du driter i de stakkars dyrene. Gratulerer, du har nådd målet ditt; Du har klart å provosere nok en gang, og du har mistet enda en leser. Godt jobba, må jeg si!

  233. til deg som skrev at sophie elise er bedre: Sophie skal jo kjøpe sånn jakke hu også? ho har jo laga innlegg om hvilken farge osv ? hva tenker du med? du må jo lese hva ho også skriver og ikke bare gå ut ifra at ho ikke skal kjøpe x) Therese, forsett og kall deg dyre elsker <3

  234. fyyy,syykt dårli gjort av deg! vet du ikke hvordan disse stakkars dyrdene har det?! Har du ingen Skyldfølelse! du er et monster..

  235. Når du tar bilde av bare pelsen på kragen så gjør du det for å provosere, kanskje ikke det smarteste å gjøre i og med at du prøver å være ironisk når du skriver dette innlegget? Har veldig lyst til å skrive noe stygt om pels, men jeg stoler på at karma skal virke.

  236. Dyrene som er med på å lage denne jakken blir ikke mishandlet. Deres hovedside sier dette klart http://www.canada-goose.com/faq/. De har hatt dette merket i flere år, og pels har blitt brukt som en overlevelse for oss mennesker i flere år. Det er bare sånn verden er. Dyr spiser jo andre dyr, og vi spiser dyrene som gjør at vi er på toppen av næringskjeden. Det er bare snakk om overlevelse.
   Jeg hadde nok vært mer i mot denne jakken om dyrene ble mishandlet sterkt, men på deres egen side påstår de at de ikke blir det og at dyrene blir behandlet så humant som mulig så jeg velger å tro dem. Men om noen har konkrete bevis om at de faktisk mishandler de, da er det en annen sak.
   Jeg kunne godt tenkt meg denne jakken for den ser utrolig komfortabel ut, men siden den er alt for dyr for mitt budsjett så står jeg nok over 😛 men den så veldig fin ut på deg Therese 🙂
   Og om du velger å gå med denne så er det ditt valg, det er ikke rettferdig av andre å slenge ut stygge kommentarer om hvordan du er en dyremishandler bare fordi du kjøper deg en varm god jakke. Og bare sånn btw, syntetisk stoff er et alternativ, men det er med på å skade miljøet, som igjen kan være med på å skade dyrene.

  237. haters gonna hate 😉
   fin jakke og fin jente 🙂
   det er ingenting galt med pels, selv om det er noen pelsoppdrettere som misshandler dyrene betyr ikke det at alle gjør det, du kan ikke dømme alle for noe et fåtall gjør.
   stå på Therese 🙂

  238. LOL. Til dere haters altså. Det er ei jakke med litt pels på… come on! Prøv å se litt flere sider av saken, gjør litt research og vær sikker på at når dere åpner kjeften så krasst – faktisk er fakta dere spyr ut og ikke bare egne overdrevne meninger.

  239. Tenk så mange jenter som bruker UGGS? SKINNSTØVLER? SKO GENERELT er laget av dyrepels eller dyreskinn. Tenk dere om da. Vi dreper utrolig mange dyr bare for oss selv, men for det meste så utnytter vi alt et dyr kan gi oss. Maten, pelsen, skinnet osv. Så don’t blame people for å kjøpe ting som har pels, for jeg vedder på at du har hvertfall noe selv som er tatt fra et dyr. Og du spiser kjøttet til et dyr flere ganger i uken, om du ikke er vegetarianer. JEG synes det er helt greit, og det er sitt eget valg om å kjøpe noe laget av et dyr. Og man støtter ikke dyremishandling ved å kjøpe Canada Goose? Enough said.

  240. Okei, helt ærlig så ble jeg litt skuffet nå. Ikke at det spiller så stor rolle for deg likevel. Men synes det er synn å se at noen som blir sett opp til av mange unge jenter, går frem med en CG jakke. Det er vel ikke slik at det er så lite opplyst om hva som skjer under prosessen av en slik jakke. Skriver ikke for å vere stygg mot deg som person, men mer som et lite håp om å bli hørt. Ser også mange kommentarer av de som både støtter deg og ikke. Og mye som blir skrevet blir jo feil. Men som jeg leste her, noen sier at det er mange andre som gjør det, og at det er sikkert mange som spiser kjøtt (osv). Det blir jo ikke helt det samme, det at vi spiser kjøtt er mere som “livets gang”. Mens det som skjer ved klær med pels, er jo rett og slett at forsvarsløse dyr blir torturert. Det hadde vart noe HELT annet om dyre hadde blitt drept førs, for da hadde den vertfall sluppet og lide. Dette er selvfølgeli en sak med mange meninger, og det er vel også derfor det enda selges klær med ekte pels. Men håper med dette at NOEN iallefall forandrer litt av synet (for) pels.

  241. Serriøst folkens, om dåkker skal kritisere før at ho har ei jakka som e ekte pels på, og at ho e dyremishandler bare førdi ho har ei jævla jakka som e ekte pels på. Fack it girls, skal dåkker slutte å spise kjøtt å kanskje? 🙂 Eller ka med sminke, vet dåkker at di fleste av dåkker fjortisspie bruke sminke som e testa på dyr? 😉 Eller at dåkker spis kjøtt som et dyr har hatt på sæ, men som ble drept, før at menneska skal få mat? 🙂 Men uansett, poenge mitt her e at dåkker e faen ikke bedre shøl. Og dåkker VET at sminken dåkker bruke, e testa på dyr. Kanskje ikke alle, men noe. 🙂 Nekt før det, what so ever, dåkker som drit dåkker godt ut. <3

  242. Canada Goose er deilig:)) Selv har jeg en fra et mer “ekslusivt” merke, fordi det er så få som har den:) Har faktisk ikke sett noen med lik jakke!:) Jeg ble overrasket over hvor lite CG koster, 😛 Trodde de kostet 7/8.000 jeg.. :)) Ikke litt over 5.. Men, jo: gled deg over jakken, sånne jakker er deilige..<3

  243. Dåkker som kommer mæ di så kalte ” hate kommentaran”
   vess dåkker verkeli ska bli tadd på alvår så prøv å ikje kom mæ usaklie som banning.
   Ingen tar dåkker særriøs om dåkker bannes, sei jo seg sjøll : )
   Btw, fin jakke Therese, kledd deg 🙂

  244. det er heilt sjukt at noen av dokke kommmenter om at hun er en dyremisshandler joda greit hvis hun hadde drept dyrene men hun kjøpte bare jakka vil ha den selv digger bloggen din stå på drit i folk som legger inn drittkommentarer …Love you<3

  245. Dere som slenger inn stygge kommentarer om at hun har kjøpt seg jakke med pels tenker jo ikke på at dere faktisk spiser dyr. Dyre lider jo ikke når den er død.
   Man trenger ikke akkurat kaste bort varmen og bare ta maten, hvis dere skjønner hva jeg mener? Selv er jeg ikke den som støtter dyremishandling, men det er ikke Therese heller bare fordi hun har kjøpt en jakke med pels for og ikke fryse. Jeg synes faktisk dere burde skjerpe dere! Dere spiser jo faktisk dyr, tenk på det.
   Elsker bloggen din Therese. Ikke bry deg om de som slenger inn dritt, Stå på! 😀

  246. Okei! Folkens. Jeg blir så jævla drittlei kommentarene deres om dyremishandling og hva faen om det dere kommenterer. Vet dere egentlig hvordan canada goose får pelsen din? Nei, de gasser dem ikke ned, piner dem ikke på noen som helst måte og tar for faen ikke å filmer at de dreper coyotene. Det er forresten ikke ulver, som mange tror men COYOTER. Vet dere hvor mange jævla små coyoter det er i Canada og hvor lite utrydningstruet de er?  Vet dere at mennesker ALLTID til en hver tid har drept dyr for å få varme, ly, mat og klær. Det er dessverre ikke en dritt dere kan gjøre. 
   Jeg innrømmer det, er ikke spesielt i mot pelsdyrfarmer, men dyremishandling. Men Canada goose mishandler ikke de jævla coyotene? Er det SÅ vanskelig å trøkke inn i det lille hodet deres? 
   Canada goose har tilogmed samarbeid med de derre dyremishandlingsorganisasjonene,SÅ DERE SOM BARE TENKER MCDONALDS KYLLINGER, PISS OFF!!!!!!
   Og forresten, vet dere hvor mange så fine jakker det blir av en coyote? Hvorfor rakke ned på threrese når den uansett ville bli kjøpt.
   Ingenting vil hindre mennesker i å drepe dyr, selvom det er født noen urealistiske veggisjævler. Det er naturlig, ok?

  247. Jeg syntes du er en helt sykt fantastisk jente! Og det at du tørr å stå for det du mener, bruker det du vil, og legger det ut på nett, gjør deg enda mer fantastisk! Jeg ser så opp til deg og det at du bruker pels gjør meg ingenting. Jeg syntes det er forferdelig å bruke peøsen til dyrene, men jeg bruker det selvom.. Så det at du bruker pels det er helt greit therese!! Du er vakker <3 Elsker bloggen !

  248. Herregud! dere overdriver så jævli.. hvis therese kjøper en slik jakke, trenger det ikke bli så utrolig stor sak av det! halloo? jakken ble laget før therese kjøpte den, alle jakkene er jo laget så det hjelper jo ikke å la være å kjøpe en. Ja såklart jeg syns synd på dyrene og det som skjer med de, men det betyr ikke at det blir verre av at therese kjøper en av de mange som er laget!
   DETTE BURDE DERE LESE OG TENKE OVER HVA DERE GJØR.
   Før var jeg helt i mot canada goose, ikke fordi jeg selv hadde meninger men alle rundt meg viste meg filmer (som ikke en gang var canada goose men av det som var fake), proppet inn i hodet mitt at det var ille og ha det og jeg trodde på det hundre prosent! Blir så sykt provosert av alle hat kommentarene du får fordi det egentlig er mot pelsfarmene og ikke jaktingen! for alle går løs på nettopp topp blogerne burde de skaffe seg litt vett i huet! ingen, og jeg mener INGEN hadde gått til bestevenninen sin og sagt de hatet henne fordi de hadde kjøpt en sånn jakke! alle er så mye tøffere på nettet! Det er pelsfarmene som driver med dyreplaging og alt det der, jakten på ulven ( som ikke er en truet art heller, det er bare jug)er for og holde rasen nede så det ikke blir for mye av det, blir det for mye dør jo dyrene ut! Halo, det er jo værre. Liksom, hvis alle er så “imot” CG så må de jo nesten slutte og spise kjøtt, kjøpe klær og egentig alt som er testet på dyr. God del av kjøttet blir tatt i jakt, det har vært sånn siden dag 1 her på jorda. Eller så har dyret lidd fra dag 1 av livet sitt for at nettopp vi mennesker skal ha noe og spis. skal vi slutte og spise? skal vi slutte og kjøpe klær fordi en god del av de er garanter laget av barn i andre land som gjør det for og overleve, de blir tvunget og lider seg igjennom en arbeidsdag. Det er også utrolig mye som blir testet på dyr så slutt og bruk sminke, slutt og bruk bind/tamponger, tannkrem, nesten alt egentlig! De fleste jentene her i norge (og alle andre steder)bruker sminke, tamponger og pusser tenner og cff bruker klær, men er fortsatt HELT imot CG fordi de har sånne tanker i huet om at det er unatulig, det er jo bare jakt! HVIS DET ER SÅ JÆVLIG ILLE OG SE EN CG JAKKE MÅ DERE SLUTTE OG SPISE, TENK AT DE DYRENE HAR LIDD MER EN DEN JÆVLA ULVEN PÅ DEN HETTA! Tenk dere litt mer om før dere går løs på nettopp toppbloggere!
   http://www.canada-goose.com/fur-policy/ se denne videoen og les litt, skaff dere litt vett i huet og kanskje revurder kostholdeet deres og bli veggiser,slutt med sminke, blø igjennom når dere har mensen og gå nakne, HAVE A GR8 LIFE.
   Jeg prøver ikke nå og være slem mot dere som er mot cg men jeg mener bare dere burde tenke litt, toppbloggere skal liksom tåle og få kritikk, det må alle men det finnes vel grenser? De har følelser de og, de er mennesker som oss de og! Og dere går ikke løs på folk dere kjenner, bare folk dere leser om fordi dere er så JÆVLA tøffe over nettet! Så hvis nettopp du er så imot canada goose burde du bytte kost hold og alt. Håper dere leser dette og egentlig tenker over hva nettopp du gjør og Therese, stå på!<3
   stjal litt fra en kommentar her oppe,hehe.. men det var så bra at du burde lese den

  249. Må bare få si EN ting: At folk sier det er bortkasta penger, og at du like gjerne kunne kjøpt den på cubus. Seriøst? Dette er jakker de bruker på nordpolen, tror ikke de hadde tatt på seg en jakke fra cubus for å dra dit.

  250. herregud, at alle skal kritisere deg for å ha kjøpt en jakke med litt pels på er litt drøyt.
   Synes du kledde jakken veldig godt! kjempefin 🙂

  251. Jeg synes den var kjempefin! Jaa… alle har sine meninger om den jakken, og om dyrene. Men kan ikke bare alle lavær å tenke på dyrene akkorat nå? Alle kan ikke bare tenke på andre, men på seg selv også! Det er min mening. Den var kjempefin, og du burde være stolt over deg selv, som faktisk kjøpte den jakka! Ikke tenk på hva alle andre sier, eller va alle andre tenker! Tenk på deg selv nå! Elsker deg <3

  252. veldig fin jakke! har veldig lyst på en selv 🙂 ikke bry deg om dumme kommentarer! de har ikke noe med hva du velger å kjøpe! ditt valg, dine penger, din jakke! 🙂 stå på, du er sterk!

  253. skjønner bare ikke helt hvordan ekte pels på bare hetta skal hjelpe deg å fryse mindre..da kunne du liksågodt ha hatt ekte! tror mer det er en trend enn at du virkelig tror du vil fryse mindre i den enn en annen jakke

  254. EVA ( hu slemme som kalte deg hore therese 🙁 ) : SLUTT Å KALL THERESE EI HORE HUN ER IKKE DET JEG FÅR TÅRER I ØYNENE DU ER SÅ UFYSELIG MOT TCMN. .. FÅR IKKE TCMN LOV Å VÆRE VARM , HALLO SE FAKTA IN THE WORLD LIZZM !!! 🙁 Jeg støtter therese fordi jeg vet hvordan det er å fryse masse .. THERESE IKKE HØR PÅ HENNE DU KAN POLITI ANMELDE HUN FOR DET ER UTROLIG GROVT SPRÅK ;(( STAKKERS DEG THERESE

  255. Hør her dere som er slemme .. Dere trenger ikke si at therese er en dyrehater elnes .. HUN trenger ikke hate dyr fordi hun har den jakka ??
   Plis slutt å si noe slemt til henne .. jeg vet alt om kretikk og ros liksom men dere trenger ikke bruke så grove ting imot henne hun har vel ikke gjort dere noe .. slutt .. syns synd på therese *:(

  256. Altså, jeg er i mot dyremishandlig osv, men det er en persons sin egen sak om de kjøper ekte pels eller ikke… dere over som skal skrive stygt til Therese… det er faen i meg lavmål! Dere er så forbanna tragiske og patetiske at det ikke finnes ord! Sitter over internett og kjefter på en jente.. get a life! Gå og adopter bikkjene i Romania som skal bli avlivet, siden ingen vil ha de… Seriøst, jeg blir forbanna. Takk for meg.

  257. Ikke vær slem mot Therese! Hun har føllser hun også!
   Hun tar det hun trenger og vil ha. Det er ikke hun som bestemmer at pelsen skal være på eller ikke. Det er dem som skyter dyret! Therese har ikke noe med å gjøre det med at dyret er død eller ikke. Det er jo det samme som vi slakter ei ku, reinsdyr eller hva som helst annet! OMG stakkars Therese.
   Ikke baksnakk Therese.

  258. men dette må jeg bare få si: Der står du med dyrepelsen på hetta, BARE for å se bra ut og passe inn i fjortisverden der hvor Canada Goose er superkult og superpopulært.
   Og bare sånn at du vet det, du støtter industrien selvom dyret er dødt før pelsen dens henger på riksmannsjakka di. På grunn av sånne svake jenter som deg – som kjøper pels – kommer ikke det derre merket til å stoppe å selge heller, noe som igjen vil si at flere av dyra vil bli drept. Du er egoistisk. Heller ikke bruk kulde som unnskyldning for å bruke pels, for det er nemlig slik at det er mulig å overleve vinteren uten å måtte gå med det.
   JÆVLA PELS HORE! arrrrrghhh! du får tusen mye finere jakker enn den der! den der er jo stygg til og med, og du kledde den virkelig IKKE! pelshore,pelhore, pelshore= tcmn som kun tenker på status og være kul og wannabe voksen.. Din mentale alder er sikkert 12 år !! hahah, men ikke utseeende messig, du går jo i sol hele tiden, og det bør jo ikke gingere gjøre.. du blir nok fort gamal du kjerring… forresten du bør lese solarium reglene?? gingere skal kun sånn 4min ??..
   FAEN JEG VIL SE DEG BLI FLODD OG TORTURET SÅNN SOM AKKURAT DEN ULVEN DU HAR PÅ HETTEN? TENK AT DENNE ENE JAKKEN DU HAR, TILSVARER EN FLODD COYOTE SOM BLIR TORTURERT I CA 1ÅR KUN FOR AT EN LITEN FJORTIS JENTE SOM DEG SKAL FÅ DEN ”DYRE OG KULE” JAKKEN I TOPPBLOGGERENES VERDEN.. fyfaen jeg synst synd i barna dine, om du noen gang kan få noen.. du har sikkert jævlig trang siden du er anoreksi tynn.. og fyfaen det smilet og hele trynet ditt er styggt,,ler! OG BTW JEG KAN LOVE DEG AT PELS ER IKKE SÅ KULT NÅR DET GJELDER GUTTER? FOR DE FLESTE GUTTER LIKER JENTETE JENTER SOM ER SNILL OG SØTE MOT DYR.. OG IKKE SÅNNE PELSHORER SOM FØLLER FJORTISMOTEN.. STØGGE KJERRNING.. KAN DU IKKE BARE GÅ OG HENGE DEG OG SÅ KAN VI BRUKE HUDEN DIN TIL SKO SÅNN AT TUVAW KAN KJØPE? SÅNN AT TUVAW FÅR STATUS MED EKTE OG REAL SHIT SKO.. DU E ØØØØØØØØSH

  259. hun har ikke følelser IDA NÅR HUN SKRIVER ET INNLEGG DER HUN VET AT HUN FÅR DRITTSLENGING.. HUN ER JOOO EKKKELL OG PELSHORE.. ESJJJ

  260. Ehm det er ikke bare Therese som har jakka! HVorfor skal dere akkruat være sinna på henne. Hun tar det hun vil ha! Dere er jo sikkert sure visst dere ikke får den jakka, den buksa den genseren. Det er hennes egene valg. Hun tar jakka som hun holder seg varm i. Hun har ikke noe med yret å gjøre. Det er ikke hun som har slaktet dyret og hengt pelsen på!!! Slutt å klandre henne! Det er dem som har laget jakka som har gjort det. Men hva så hun har kjøpt den og ja hun kler den, og visst hun liker den så liker hun den.

  261. PELSHORE. PELSHORE. PELSHORE = TCMN MED GINGER TRYNE.
   FALSK KJERRING SOM ER LANGT IFRA NATURLIG=TCMN MED GINGER TRYNE! PELSHORE, PELSHORE, PELSHORE,PELSHORE, PELSHORE!!!!!
   PELSHORE. PELSHORE. PELSHORE = TCMN MED GINGER TRYNE.
   FALSK KJERRING SOM ER LANGT IFRA NATURLIG=TCMN MED GINGER TRYNE! PELSHORE, PELSHORE, PELSHORE,PELSHORE, PELSHORE!!!!!
   PELSHORE. PELSHORE. PELSHORE = TCMN MED GINGER TRYNE.
   FALSK KJERRING SOM ER LANGT IFRA NATURLIG=TCMN MED GINGER TRYNE! PELSHORE, PELSHORE, PELSHORE,PELSHORE, PELSHORE!!!!!
   PELSHORE. PELSHORE. PELSHORE = TCMN MED GINGER TRYNE.
   FALSK KJERRING SOM ER LANGT IFRA NATURLIG=TCMN MED GINGER TRYNE! PELSHORE, PELSHORE, PELSHORE,PELSHORE, PELSHORE!!!!!
   PELSHORE. PELSHORE. PELSHORE = TCMN MED GINGER TRYNE.
   FALSK KJERRING SOM ER LANGT IFRA NATURLIG=TCMN MED GINGER TRYNE! PELSHORE, PELSHORE, PELSHORE,PELSHORE, PELSHORE!!!!!
   PELSHORE. PELSHORE. PELSHORE = TCMN MED GINGER TRYNE.
   FALSK KJERRING SOM ER LANGT IFRA NATURLIG=TCMN MED GINGER TRYNE! PELSHORE, PELSHORE, PELSHORE,PELSHORE, PELSHORE!!!!!
   PELSHORE. PELSHORE. PELSHORE = TCMN MED GINGER TRYNE.
   FALSK KJERRING SOM ER LANGT IFRA NATURLIG=TCMN MED GINGER TRYNE! PELSHORE, PELSHORE, PELSHORE,PELSHORE, PELSHORE!!!!!
   PELSHORE. PELSHORE. PELSHORE = TCMN MED GINGER TRYNE.
   FALSK KJERRING SOM ER LANGT IFRA NATURLIG=TCMN MED GINGER TRYNE! PELSHORE, PELSHORE, PELSHORE,PELSHORE, PELSHORE!!!!!
   PELSHORE. PELSHORE. PELSHORE = TCMN MED GINGER TRYNE.
   FALSK KJERRING SOM ER LANGT IFRA NATURLIG=TCMN MED GINGER TRYNE! PELSHORE, PELSHORE, PELSHORE,PELSHORE, PELSHORE!!!!!
   PELSHORE. PELSHORE. PELSHORE = TCMN MED GINGER TRYNE.
   FALSK KJERRING SOM ER LANGT IFRA NATURLIG=TCMN MED GINGER TRYNE! PELSHORE, PELSHORE, PELSHORE,PELSHORE, PELSHORE!!!!!
   PELSHORE. PELSHORE. PELSHORE = TCMN MED GINGER TRYNE.
   FALSK KJERRING SOM ER LANGT IFRA NATURLIG=TCMN MED GINGER TRYNE! PELSHORE, PELSHORE, PELSHORE,PELSHORE, PELSHORE!!!!!
   PELSHORE. PELSHORE. PELSHORE = TCMN MED GINGER TRYNE.
   FALSK KJERRING SOM ER LANGT IFRA NATURLIG=TCMN MED GINGER TRYNE! PELSHORE, PELSHORE, PELSHORE,PELSHORE, PELSHORE!!!!!
   PELSHORE. PELSHORE. PELSHORE = TCMN MED GINGER TRYNE.
   FALSK KJERRING SOM ER LANGT IFRA NATURLIG=TCMN MED GINGER TRYNE! PELSHORE, PELSHORE, PELSHORE,PELSHORE, PELSHORE!!!!!
   PELSHORE. PELSHORE. PELSHORE = TCMN MED GINGER TRYNE.
   FALSK KJERRING SOM ER LANGT IFRA NATURLIG=TCMN MED GINGER TRYNE! PELSHORE, PELSHORE, PELSHORE,PELSHORE, PELSHORE!!!!!
   PELSHORE. PELSHORE. PELSHORE = TCMN MED GINGER TRYNE.
   FALSK KJERRING SOM ER LANGT IFRA NATURLIG=TCMN MED GINGER TRYNE! PELSHORE, PELSHORE, PELSHORE,PELSHORE, PELSHORE!!!!!
   PELSHORE. PELSHORE. PELSHORE = TCMN MED GINGER TRYNE.
   FALSK KJERRING SOM ER LANGT IFRA NATURLIG=TCMN MED GINGER TRYNE! PELSHORE, PELSHORE, PELSHORE,PELSHORE, PELSHORE!!!!!
   PELSHORE. PELSHORE. PELSHORE = TCMN MED GINGER TRYNE.
   FALSK KJERRING SOM ER LANGT IFRA NATURLIG=TCMN MED GINGER TRYNE! PELSHORE, PELSHORE, PELSHORE,PELSHORE, PELSHORE!!!!!
   PELSHORE. PELSHORE. PELSHORE = TCMN MED GINGER TRYNE.
   FALSK KJERRING SOM ER LANGT IFRA NATURLIG=TCMN MED GINGER TRYNE! PELSHORE, PELSHORE, PELSHORE,PELSHORE, PELSHORE!!!!!
   PELSHORE. PELSHORE. PELSHORE = TCMN MED GINGER TRYNE.
   FALSK KJERRING SOM ER LANGT IFRA NATURLIG=TCMN MED GINGER TRYNE! PELSHORE, PELSHORE, PELSHORE,PELSHORE, PELSHORE!!!!!
   PELSHORE. PELSHORE. PELSHORE = TCMN MED GINGER TRYNE.
   FALSK KJERRING SOM ER LANGT IFRA NATURLIG=TCMN MED GINGER TRYNE! PELSHORE, PELSHORE, PELSHORE,PELSHORE, PELSHORE!!!!!
   PELSHORE. PELSHORE. PELSHORE = TCMN MED GINGER TRYNE.
   FALSK KJERRING SOM ER LANGT IFRA NATURLIG=TCMN MED GINGER TRYNE! PELSHORE, PELSHORE, PELSHORE,PELSHORE, PELSHORE!!!!!
   PELSHORE. PELSHORE. PELSHORE = TCMN MED GINGER TRYNE.
   FALSK KJERRING SOM ER LANGT IFRA NATURLIG=TCMN MED GINGER TRYNE! PELSHORE, PELSHORE, PELSHORE,PELSHORE, PELSHORE!!!!!
   PELSHORE. PELSHORE. PELSHORE = TCMN MED GINGER TRYNE.
   FALSK KJERRING SOM ER LANGT IFRA NATURLIG=TCMN MED GINGER TRYNE! PELSHORE, PELSHORE, PELSHORE,PELSHORE, PELSHORE!!!!!
   PELSHORE. PELSHORE. PELSHORE = TCMN MED GINGER TRYNE.
   FALSK KJERRING SOM ER LANGT IFRA NATURLIG=TCMN MED GINGER TRYNE! PELSHORE, PELSHORE, PELSHORE,PELSHORE, PELSHORE!!!!!
   PELSHORE. PELSHORE. PELSHORE = TCMN MED GINGER TRYNE.
   FALSK KJERRING SOM ER LANGT IFRA NATURLIG=TCMN MED GINGER TRYNE! PELSHORE, PELSHORE, PELSHORE,PELSHORE, PELSHORE!!!!!

  262. Hun drepte mer en 1 uskyldig dyr, hun drepte flere. Hun har en populær blogg, mange jenter ser opp til henne og vil gjøre det samme som henne. Vi må få henne ned fra 1.plass!!

  263. Hold kjeften på dere! La jenta være , herregud! Jenter, masse av sminka dere bruker i trynet deres er testa på DYR. Dere spiser DYR. Og det er tussen andre som har en sånn jakke! Hvorfor gidder dere å bruke tid og energi på å kommentere negativt? Sjalue jenter! Ro dere ned.
   Kjempe fin jente og fin JAKKE 😉

  264. Ikke bry deg om stygge kommentarer 🙂 du kjøpte den på finn.no, så det var jo egentlig ikke du som kjøpte den 🙂 jeg er selv imot ekte pels, men jeg synes jakka var fin, og jeg hater deg absolut ikke (bare de som sier stygge ting til deg..) 🙂 du kledde den veldig, og du er UTROLIG flink til og blogge 😀 <3

  265. Jeg syns at det er greit at du bruker pels for det er jo ditt valg, men jeg klarer ikke fordra at du sier du er i mot dyremishandling og at dyrene jakka di er “laget av” ikke er drept på en dårlig måte. De er jo dyr. Syns du det hadde vert greit viss noen hadde komt å drept deg fordi de trengte huden din ?? Selfølgelig er det ditt valg, du velger å gå i en jakke med ekte pels på, men du er ikke akuratt i mot dyremishandlig da…

  266. ingen som har noen grunn til å hate deg, men de kan ha egne meninger selvfølgelig 🙂
   drit stilig! <3

  267. Du kledde jakken sykt bra! Men litt drøyt med bilde av bare pelsen, det provoserer bare de som faktisk er imot det. Men har den fra Cubus jeg også, vil ikke si at den varmer så mye, men ønsker meg selv canada goose!
   <3

  268. Jakka di er kjempe pen! , ikkje prøv og bli som sophieliise, ver så snill 🙁 jeg ser opp til deg veldig mye. og nå har jeg faktisk sjønt at du har MOT,de er nok ikkje alle som liksom gidder og legge ut bilder av canda gooos jakka si, når alle andre blogger står i mot det.. du har MOT. du er ikkje noen dyremisshandler..”lol til de som sier det!!!” STÅ PÅ THERESE CHARLOTTE! Ikkje la de gå inn på deg de teitingene som skriver! tenk: haters make me stronger! 🙂 du er drit pen forresten.. :):)

  269. Er enig med deg. Jeg mener, hallo! Det gjør jo ingenting at akkurat DU kjøper en slik jakke. Den er jo allerede i butikken og drept. Og om ikke du hadde kjøpt den, så hadde helt sikkert noen andre gjort det. Skjønner meg ikke på alle de som kommenterer slik: ”Åå, stakkars dyr herreguuudd!” Det er jo drept allerede! Jeg sier ikke at jeg VIL at dyrene skal bli drept, er jo imot det, men ja…!:-)

  270. Fyfaen! du har skrevet innlegg om dyremishandling og pels. hvorfor faen kjøper du jakke med ekte pels da? Hahaah herregud for et forbilde. DU står ikke for dine egne meninger, du mener først dette med dyremishandling at det er helt ute. SÅ kjøper du faen e jakke???????????? skaff deg et liv

  271. fin jakke, kler den sykt!
   til dere som kommer med frekke kommentarer dere driter dere ut. dere bruker nok sminke som er dyretestet uten at dere vet det? dere spiser jo kjøtt fra dyr? det er jo ikke dyremisshandling visst man skyter feks en rev, den kjenner jo ingen smerte? så ikke kritiser Therese bare fordi hun har kjøpt en utrolig fin jakke!

  272. 60% av kommentarene er fra folk som er IMOT dyremisshandling, 30% som forsvarer Therese har Canada Goose selv og de 10 % igjen som forsvarer er nok Therese selv

  273. Joda, jakken er fin og jeg hater deg ikke selvom du har en stakkarslig ulv hengende over skuldrene, en ulv som har dødd og lidd for at du skal holde deg varm! Det finnes så mange andre nydelige jakker som er like varme og faktisk finere… grunnen til at du kjøpte jakken var fordi det er en merkejakke! Jaja, bra at du er fornøyd da!

  274. Fin jakke, så varm og god ut! :).. Skjønner virkelig ser at folk gidder og slenge dritt. Om dere har så mye imot det, så la vær og kommenter. Hun er ett menneske hun og, med føleser hun å! Skjønner ikke at dere leser bloggen og går inn, når dere kommenterer dritt.. Egentlig tror jeg hun driter i alle dritt kommentarene hun får men. Men bak en pceskjermen så er man ikke redd får og kommentere styggeting, rakkened, mobbe osv, men face to face er de ikke like tøffe, kanskje noen av dere men få 😉
   Du er en dyktig blogger!

  275. haters gon’ hate! dyre e jo drept før ho kjøpte jakka.
   Jakka e btw dritfin! håpe du får en varm vinter 😀

  276. Synd at det finnes sånne jenter som deg. Etter du har kjøpt den jakka der kan du ikke kalle deg en dyreelsker for og si det sånn 😉
   haha faen for en dum komentar*dyre e jo drept før hu kjøpte jakka” ja selvfølgelig, men de hadde ikke blitt drept hvis det var så mange som therese som skulle kjøpe en jakke med pels. Smartass -.-
   Hater ikke deg therese, men hater at du støtter pelsindustrien! Ja fordi det gjør du når de gir dem penger for å drepe uskyldige dyr 😉 stakkars mikkelrev eller lille mink som sitter fastklemt på jakka di 😉
   Mista helt respekt for deg! Skulle ønske du var mer som Sophie elise! Hun er en ordentlig smart og god jente som faktisk elsker dyr!

  277. Jeg skjønner ikke hvorfor dere ikke kan holde drittkommentarene deres for dere selv?
   Sier dere at hun støtter dyremishandling bare fordi dere ikke har råd til å kjøpe en selv eller fordi dere er veldig sjalu på henne?
   Herregud, et dyr hadde jo blitt drept selv om det ikke var hun som kjøpte jakken, og merk dere, HUN KJØPTE DEN BRUKT skrev hun..
   Det er hennes valg og jakken er varm og kjempefin!
   Skulle gjerne hatt en selv faktisk 🙂
   Btw, du kledde den veldig! heldige deg sier bare jeg <3

  278. Sjønne ikke kordan du har hjerte til å kjøpe ekte pels eller noen andre!
   Har dokker noen gang prøvd og gå på google og sett på bilda:O
   DET ER FORFERDELIG!!!!!!

  279. kan du plis si til de jævla hatersene at mye av fuskepelsen er ekte pels, bare at den er behandlet for at den skal se uekte ut, fordi det er mye billigere enn å produsere falsk pels

  280. Selvom jeg er imot den jakka og Pelsen osv, så syns jeg du er kjempe fin i den jakka:) elsker bloggen din<3

  281. Ok, greit mange av dere idioter klikker fordi det er pels, det er deres problem. Men ikke kom å si at en jakke fra Cubus er like varm og fin som en canada goose! Det er så jug, jeg har en sånn aspen resort jakke fra Cubus som jeg brukte ifjor, jeg døde nesten, den var ikke særlig varm og den hadde ikke noen fin form heller. Goosen jeg har er varm, utrolig varm!og i dette kalde landet så må man få lov til å bruke den jakken man vil, og man burde ikke bli kalt for dyremishandler av den grunn. Og dere som kommer med usakelige argumenter som at tcmn er stygg og er en dyremishandler+++ skjerp dere, dere er sikkert bare noen 10åringer som tøffer seg bak skjermen, lol. Og pass dere,for man kan anmelde ip adresser, og da har det ikke en dritt å si om du er anonym;) Therese, du er utrolig pen og veldig sterk som takler all den dritten her, jakken kler deg veldig godt!:)

  282. æ trur æ dør av de hær kommentaran! Vet ikke ka som er mest artig? At folk er så usaklig og latterlige, eller fordi dem sammenligner dyremishandling med horing, hahaha.
   Dokker må fatte og forstå at selv om ho kjøper en jakke med ekte pels blir ho ikke automatisk til en dyremishandler, ho gir sin støtte til pelsopptrett osv ja, men det vil ikke si at ho mishandler dyr.

  283. I fjor vinter så jeg video om hvordan dem lager pels av jerv og jeg hata det! Men jeg syntes at hvis du har lyst på en pelsjakke så hversågod <3
   Jeg missliker bare jakka ikke personen med jakka : )
   PS: Nice blogg

  284. Dere er så fantastisk dumme! Hva vet dere egentlig om hvordan de tar livet av dyrene? Tror dere ikke produsentene vet det best selv? Er dere virkelig så utrolig dumme at dere tror på de groteske videoene som svirrer rundt på nettet? Kjøp dere fake Goose og det er mest sannsynlig sant. Men jeg har da faktisk hørt med bestemoren og bestefaren min som har drevet med pelsoppdrett. De setter en klipe på snuten og en slags pinne i ræva, slår på strømmen og dyret er død momentant. Null lidelse for dyret. Jeg syns ikke det er greit med pelsindustrien, men når dere kommer med slike idiotiske kommentarer og uttaler dere om hvordan de gjør ditt og datt blir jeg bare så sykt pissed!

  285. Jeg må rett og slett bare le UTROLIG HØYT, hver eneste gang dere leserne til therese og til sophie osvosv skal klikke noe så inn i HELVETE på stakkarne, for at dem velger å gå med canada goose. kalle dem horer og diverse, hva faen folkens? I fjord vinter kjente jeg selv maange som hadde ekte canada goose, husker ikke en jævla sjel som reagerte da? Dere som reagerer så inn i helvete, tenk over dette da: det er foresten en naturlig ting å lage klær ut av dyr, og det har blitt gjort helt siden istiden i de nordlige delene av verden, i millioner av år, når menneskene flådde dyrene, og brukte pelsen til å varme seg. så at vi er noen jævlige monstre som gjør dette, er bare bullshit.
   MEN OVER TIL POENGET MITT: dere alle spiser vel pølser en gang i blant? Vel for å si det sånn, så går grisene som lages om til pølser igjennom en MYE STØRRE HELVETTE enn de ulvene blir. trust me.
   Skal du dær hjemme som sitter å spiser pølser 3 ganger i uken, bli kjefta opp og kalt for hore, for at du liksom er FOR at folk dreper uskyldige griser, og kutter ut kjøttet som ligger rundt hjernen til grisen(hodekjøtt, og jaa pølse inneholder hodekjøtt) putter det i tarmen til grisen (skinnet rundt pølsen) for å så at dere dær hjemme kjøper det og pakker det i dere 🙂 Dyremisshandlere hele gjengen, hahaha. er ironisk når jeg kaller dere det, slapp av 😉
   Og tipper halvparten av dere sitter å eter dere feite på macdonnals en gang i uken? Og kjøper chickennuggets eller kyllingburger? Vel, kyllingnuggets blir laget på en helt JÆVLIG måte, fy faen, jeg kjenner mange som har blitt vegatarianere etter å ha sett videoer. det er helt jævlig hva hønene må gå igjennom for at vi deretter skal spise dem, i små friterte klumper. men bare fordi man spiser det (for det er jævla godt da) så er man vel for faen ikke FOR dyreplageri? er dere seriøst inkompitente hele gjengen?
   Og for å få avsluttet denne utrolig lange kommentaren, kan jeg vel få si det at det å drepe dyr, er en helt naturlig ting å gjøre for å skaffe seg mat. vi er rovdyr for faen, vi er født med innstinktet at vi må drepe maten for å bli mett.
   Det er mann mot natur, tilogmed på 2000-tallet. Vi drar på jakt, vi slakter, vi spiser osv. vi er like ille som dyra selv, som også dreper hverandre, inkludert oss.

  286. Herregud, det er jo ikke personen som kjøper jakka som er dyremisshandler da!!! Det er de som lager jakkene som er det. Noen av dere fjortisjenter burde virkelig lære dere folkeskikk! Jeg blir rett og slett kvalm av mange av dere. Og ikke klarer dere å oppgi eget navn engang. Det er rett og slett lavmål. Jeg skal vedde på at mange av dere helt sikkert har eid et produkt med ekte pels på. Gjør dere selv en tjeneste, bry dere mindre og heller tenk over egne valg!

  287. skjønner ikke at du har samvittighet til og i det hele tatt ha den på deg, og ikke minst at du har kjøpt den..
   menmen, ditt valg!

  288. Til alle dere som er i mot pels som kommenterer her. Det er ikke bra å gå til personangrep, banne og “skrike” for å få frem et poeng, dette bidrar bare til at man ikke blir tatt seriøst. Det er mye viktigere å drive opplysning, og fortelle folk hvor landet ligger på en saklig og ordentlig måte. Ja, det er mange dyr i pelsoppdrettsindustrien som ikke har det bra, men regelverket i Norge har blitt mye bedre. Jeg vil dessuten påstå at dyr produsert for pels ofte kan ha det bedre enn for eksempel gris og kylling produsert for kjøtt (ikke plass til å argumentere for det her, men søk litt rundt på nett. En gris er omtrent like intelligent som en hund, og såkalt frittgående høns har det overhode ikke bra!). Det er viktig å være bevisst på at nesten alt vi omgir oss med kommer av produskjon som på en eller annen måte ikke bra for miljø og dyreliv, eller mennesker. Se bjelken i ditt eget øye før du tar splinten i andres. Vi må velge våre saker, og desverre er det alt for lett å skyte noen som velger å gjøre noe som er svært synlig (her: å gå med pels). Det er desverre ikke like synlig dersom du spiser oppdrettslaks (fôret til oppdrettslaks er laget av småfisk. “Høstingen” av denne småfisken foregår i Sør-Amerika og fører til overfiske og at småfiskere der mister sitt levegrunnag) eller tvangsfôret kylling til middag hver dag , noe jeg mener kan være minst like ille som å gå med pels. Dersom vi alle bare ble litt mer oppmerksom på hvor pelsen, kjøttet og klærne våre kommer fra, kan vi presse produsentene til å produsere varene på en mer dyre- og menneskevennlig måte. Dessuten vil jeg påpeke, til de som mener at det er så mye bedre med fuskepels: Fuskepels er et OLJEPRODUKT. Utvinnelsen av olje er ikke bra for miljøet, produksjonen av fuskepelsen er ikke miljøvennlig og fuskepels er ikke NEDBRYTBART! Det betyr at når du kaster den jakken med fuskepels, så blir fuskepelsen værende i naturen for alltid!! Ekte pels vil derimot brytes ned på svært kort tid, kanskje under én uke. Altså, ekte pels, eller ingen pels i det hele tatt. Og hvor mange her inne har ikke en jakke, pute eller dyne med dun/fjær i? Hvor tror du det kommer fra? Nei, ærlig talt, la Therese få gå med pelsen sin, og bruk heller noe av energien deres til å kjempe for ALLE dyrs rettigheter, ikke bare de søte pelsdyrene, i stedet for å angripe henne.

  289. Heldii!!! Har ønsket meg den jakken kjempe lange, men får den aldri pga prisen. 6000kr! Det er jo kjempe dyrt, men utrolig verdt det! Jeg er ikke dyrehater, jeg elsker dyr, har det selv. Men so what om hun har en jakke med pels. Det er ikke alle dyrene i verden som pines før de blir drept. Denne jakken er faktisk laget i Canada, så det kan godt hende at dyrene lever vilt før de blir drept. Så kos deg med den fantastisk fine jakken sin. Misunner deg noe syyykt! <3

  290. Ka i hælvete e problemet dokkers? Kan ikke jenta få kjøpe ka ho vil med hennas penga, uten at mange av dokker idiota ska kommentere at ho ho e dyreplager? E skjønna me ikke på dokker som kommenterer sånt. Ikke at e ikke e mot dyremishandling og at de skal få kuttet av pelsen, fordi det e æ! Men ho kan jo få lov til å kjøpe ka ho vill uten at alle skal kommentere drit. Kan ikke dokker bare la være da ? æ tror ikke dokker hadde sagt det samme om vænnan dokkers hadde kjøpt det, vis nå litt respekt for faen!

  291. Jeg skjønner bare ikke at du har samvittghet til å ha på deg flodde dyr. Men når det er sagt så kledde du den da <3

  292. hei, det ligger et dødt dyr å stryker deg i nakken. Viss det kunne snakke ville det hviske deg i øret å si: “De torturerte meg, for din skyld”.. så ville det bitt deg i nakken så blodet ditt sakte ville forlate kroppen din og du ville selv føle smertene før du trekker ditt siste åndedrag.
   Klem Jossa 🙂 ha en fin dag!

  293. Omfg hva dere overdriver..
   Hva om hun har enn sånn jakke?
   Er dere sjalu for hun har cash til og kjøpe en annen jakke ? La hun gå i hva faen hun vil uten dere skal bry dere! faen blir irritert over alt dritt dere skriver til hun. Hun er helt vanlig person som blogger! Om hun vil gå i en dyre jakke som er laget av dyr så får hun vell det eller hva?

  294. Herregud så usaklige noen mennesker er…
   Og til alle dere pels motstandere som kjefter Therese huden ful her, jeg bare lurer på om du noen gang tenker over hva dere har som er laget av dyr?
   De fleste i Norge sover med Dundyner, vet du hvor dun kommer fra? det kommer fra fulger… så hvis du sover under en dun dyne om natten har du egentlig ingenting å klage på.
   Er forresten alle dere vegetarianere og da eller? det tviler jeg STERKT på… så kanskje dere burde begynne å tenke på hva dere gjør feil først?
   sminken mange av dere har er sikkert også testet på dyr, så jeg skjønner ikke hvorfor dere kjefter så sykt mye på Therese når dere selv er like ille?
   også som en kommentar lenger oppe sa, hva med dere som spiser på McDonalds?
   Jeg er ikke vegetarianer, jeg sover med dundyne og jeg bryr meg ikke om at therese har en Canada Goose jakke, det er hennes valg. Dessuten kjøpte hun den jo brukt fra finn.no, da er det allerede noen andre som har kjøpt den og pengene går ikke rett til goose.
   så før dere kjefter på Therese burde dere tenke dere om på hva dere gjør feil!

  295. Utrolig fin på håret! Kan du lage en hårvideo eller en kort beskrivelse av hvordan du fikser håret sånn? Det hadde vært supert 🙂

  296. Det er ikke vits i å provosere sånn, Therese… Det skjønner jeg ikke hvorfor du gjør?
   Men husk dere, ho mishandler ikke dyrene selv om ho kjøper jakka, hun har jo ikke gjort dyret noen ting. Dessuten er det ikke pelsen på jakka som holder deg varm, det er fjærene inni jakka. De fra de canadiske gjessene! Og det er ikke det samme som en cubusjakke. De ser jo helt forskjellige ut, og Therese bor tross alt i Tromsø og der er det JÆVLIG kaldt på vinteren…

  297. Hater deg ikke, men er faen mei ganske nær.Menneh altså, tenk hvor mye det dyret har lidd.. Og ikke for hva som helst! For at selvetste Therese ikke skal fryse ;( Uffå meg, stakkars Therse ja, som får alle disse stygge komentarene.

  298. for å være ærlig skjønner jeg ikke hvorfor folk kaster vekk så mange penger på en så enkel og kjedelig jakke, når det finnes sååå mange fine jakker her i verden?? denne er alt for orginal, den har ikke form eller fasong.

  299. Syns det er dårlig gjort mot deg sjøl at du setter deg i det lyset der, siden du er en så populær blogger. Men det som er, er at du ser mange ikke bryr seg om at det er dyrepels. Det blir så mye lettere for de andre og godta det om for eks. du “godtar” det. Det fins mange andre måter og bli varm på. Om du bestiller deg ei sånn jakke bare for å få mer oppmerksomhet.. da bøør du tenke deg om. Greit, det er bare EI jakke, men tenk på hvor mange andre som vurderer å bestille seg ei sånn ei nå? Da blir flere dyr drept for pelsen deres, og det blir større produksjon av jakkene. IKKE BRA

  300. jeg synes det er sykt teit at du sier at du skal bli varm nå som du har canada goose for det fins jo mange andre jakker som er til og med varmere enn canada goose. Foreksempel cubus jakken den er sikkert like varm.Og du burde tenke deg litt om for du dreper dyr nå og det er helt sykt av deg !

  301. Haha, jeg DIGGER at du tok mange bilder av pelsen bare for å provosere! Du er rå! Fin jente med fin jakke 🙂

  302. først og fremst elsker eg bloggen din <3 ditta e faktisk første komentaren min på bloggen din 😀
   men håper du er klar over ka du støtter når du kjøper jakke med pels på 🙂 og det gjør du kanksje og. eg selv er veldig mot pels, og dyremishandling osv, men du er et forbilde for mange og dette er kanskje ikke den beste måten å stå fram på, og vise seg selv på. veldig fin jakke JA, du kledde den, men den e isje spesielt nødvendig, med tanke på hva dyr faktisk må gå gjennom for at du faktisk skal få gå varm rundt omrkring.

  303. Jeg har en cubusjakke, og den er utrolig varm, fryser aldri. og det viktige. FUSKEPELS. mista litt respekt for deg for lenge sia da.. men nå mista jeg all respekta for deg. Sophieelise er kanskje blond, men IKKE dum som deg 😉

  304. jeg synes selv det er skikkelig ekkelt å bruke ekte pels. dessuten finnes det mange ander jakker som er like bra som den der, uten ekte pels! jakka er jo fin den, men det er som sagt skikkelig ekkelt med ekte pels.. og du er absolutt ingen dyremisshandler, det er jo ikke du som gjør det. det er du som kjøper det. og det er noe helt annet.

  305. Samer bruker skaller og bruker skinnet til og sitte på elns, av reinsdyr ,og alt dette pågrunn av en jakke hahahha

  306. Jeg skjønner at folk blir provoserte av at hun tar nærbilder av pelsen osv, men kjære folk-hun er ikke den eneste som eier en canada goose. Og selvom hun har en blogg og er et forbilde, hvorfor heller ikke rakke ned på alle eller ingen? Det er vel egentlig dere som kommenterer negativt som synker lavt her, eller hva?
   Og som hun litt over her skreiv, tenker dere selv på hva dere spiser, ligger iunder, sminken og maten ikke minst? Det er ikke bare jakkene de blir mishandlet for, tenk litt på hva dere selv gjør også. Men så det er klart; dyremishandling er helt forferdelig og jeg støtter ingen. Bare sier min mening om dere som kommenterer.

  307. Hahahha det er så gøy å lese alle kommentarene av folk som rager fullstendig :p
   spm til dere : HAR DU EN ELLER ANNEN GANG I LIVET DITT SPIST KJØTT!? ja, det har du, så hold kjeft for faen, hvis hun ikke kan kalle seg dyreelsker fordi hun har den jakken, han ikke du heller kalle deg det, siden du spiser kjøtt… same thing
   til therese: elsker jakken, har det selv!<3 du så sykt bra ut i den, ikke bry deg om alle folkene som klikker i vinkler...

  308. Jeg syntes jakken er fin jeg♥ dere kan bare drite dere i å slenge drit til henne hun liker jakka sånn er det bare ! søsteren min har den å !
   Fin blogg ♥ jeg elsker bloggen din ♥ leser den hverdag nesten ♥ hadde blitt glad med en kommentar tilbkae ♥

  309. De som skriver masse stygge ting, det bare bevise at de er sjalu på at du har jakka. Nån ut av disse som skriver stygge ting osv har sikkert ikke rå til cg jakke.
   Digge bloggen din <3

  310. jakken er superfin på deg! synes de andre leserne dine skal slutte å bry seg. verden går ikke under av at noen kjøper canada goose! at folk gidder å bry seg. isedet får å kommentere til alle toppbloggere om at de hater de fordi de kjøper pels, kan de heller bruke kreftene sine til å gjøre noe med pelsindustrien da. er ikke fan av pels selv, men hallo?! det finnes viktigere ting i livet.

  311. Vedder for at jævla mange av disse 495kommentarene er rage og “DYREPLAGERI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!” blabla. djiiz, alle som skriver det spiser sikkert til og med kjøtt sjæl.omg

  312. de er så jævli stor forskjell på å spise kjøtt å bruke pels? ingen som skjønn? æ spis kjøtt men ikke faen om æ bruke pels. stakkars ulva som blir fanga i bjørnefelle å skadeskutt, fy faen si no berre æ! skam dæ there, går me en stakkars ulvs skinn rundt halsen, motbydelig!fuck pels å fuck dæ. snakk om å værre dyrevenn,, ikk dæ ihvertfall.

  313. Selv jeg som er imot dyreplageri bryr meg ikke om du bruker den jakka i det hele tatt. Du støtter ikke sdyremisshandling selv om du har en jakke med pels, For eks den pelsen på noen av jakken kan være dyr som har vert syke de lider ikke de bir skote med en gang. Det er fakta. Du blogger sykt bra therese <3 😀

  314. Æ TRU FAN MED AT HO HAR FÅTT MED SÆ KA DOKKER SKRIV! herregud , går det ann sir æ bare? e like my dyreplageri og spise dyr , så hold nu kjæft. om dokker bruk extentions bruk dokker jo andre dame sine hår som IKKE gir det frivillig fra seg men MÅ , man må drepe dyr eller så drep dem kvarandre. slutt å bruk berre 2% av hjernakapasiteten dokkers , retards t tusæn

  315. Altså jeg er imot pels, men det er meg, la nå therese få bruke jakka da! Den er fin den, men selv om dere ikke liker pels må dere ikke bli sinte på henne bare fordi hun har sine egne meninger om pels. Jakken er fin, ja klart, det er en jakek på cubus som er like varm og ser nesten ut som den samme, men so what? Det er hennes valg og hennes meninger, ikke døm henne for det! Dere som kaller henne “hore” vet dere hva det er? Hun er ikke det bare fordi hun kjøper en jakke med pels, hore har ikke noe med den saken og gjøre! Dere som er imot pels, dere må få ha dine meninger, det må da også Therese få ha! Man kan elske dyr forde om man ikke er imot pels! Skjerp dere!

  316. YOU BASTARD ! tenk på de dakar dyrene ! bare fordi du skal være varm?!?! teiteste jeg har hørt, du bude skamme deg !

  317. Herregud!! E det verkeli mulig?? Tenk litt åver ka dokker skriv i kommentasrfelte! Ho må nu få gå i den jakken vess ho har løst te, utn att fålk ska drive på å skrive sånn som at de haata ho, osv.. trur dåkker ho lika at dåkker skrive sånnt?? Å de som faktisk kan skrive sånn e vegetarianera, å æ e sekker på at alle de som har skrevve dritt te ho ikje e vegetarianera. Dåkker SPIS kjøtte!! OMG!! Slutt å skriv sånn te ho Therese, når dåkker e like ille sjøll! Æ bi gal nu !

  318. Når jeg ser alle disse kommentarene, blir jeg litt flau over dere…. Hallo! Ja, dere som kommenterer at hun er en hore og det, dere spiser sikker kjøtt… Hallo, lær dere litt om landbruk før dere kommenterer alt dette….Dere har sikker alldri sett en Ku.. Og dere vet vell kanskje at MELK kommer fra kua!

  319. Fanmæ ta åsså skjerp dåkk litt! kjenn eg blir fette irritert. Kjøss meg i ræva at dokk bryr dokk om di dyran. 99,9% av dokker støtta ikje nåkka slags form før dyreplageri, dokk kjøp garantert sminke og andre kosmetiske produkta som e testa på dyr. dokk har faktisk ikje peiling. å di dyran som canada goose bruka pelsen tel lid ikje før de blir drept eller når de blir drept. de e langt ifra en utrydda dyreart. ta nu åsså undersøk dokk litt på nettet før dåkk bynn å uttal dokk om nåkka dokk fan ikje har peiling på. fette dom.
   therese du e ei utruli fin jenta, kos deg med jakken før den e sinnsyykt fin 😉

  320. Åherregud, dere som sier att de er dyremisshandling og ha på seg Canada Goose jakke? Da må jeg tørre og spørre dere om dere bruker sminke fra loreal eller mineral? De er jo testet på dyr! Det blir AKKURAT desamme! Tenk over hva dere skriver folkens..

  321. Til de folka som sier at det er bortkastet å kaste pelsen fordi vi spiser dyret; La meg bare informere om at pelsen som blir brukt på disse jakkene er pelsen til coyoter.. Spiser vi coyoter?! NEII!
   Rett og slett kvalmt!!

  322. kan ikke si at jakka var stygg, men jeg er imot dyremisshandling og ekte pels! så vis jeg var deg ville jeg nok ha levert jakken tilbake!!!

  323. du sier at du bryr deg om leserne dine, men det ser ikke ut som du bryr deg om at folk kommer til å hate deg

  324. Dyrene drepes i sakser og andre metoder som er ulovlig i Norge. Coyoter brukes også som levende åte for å trene opp hunder til jakt etc. Dyreplageri på det groveste. Coyote er fredet i veldig mange stater i USA blant annet. Hører til i canisfamilien hvor hund og ulv også hører til.
   Selv vært i Alaska i -42 grader celsius og klarte meg i en Bergansjakke som er syntetisk og Devold expedition ullundertøy.
   I dag har vi så mye bra klær at pels ikke er nødvendig og vi er ikke primitive skapninger lengre.
   Si nei til pels og si nei til en fæl industri!
   Folk med pels støtter pelsindustrien og dyreplageri.
   I Norge har vi pelsdyrfarmer, og vi er et av landene som liksom skal være flinkest på dyrevelferd- det sier mye om hvordan dyr rundt om i hele verden har det.

  325. okei, bitch får jeg lyst og kalle deg,fordi måten du er på er så motbydelig at jeg får lyst og spy. Du er kjempepen therese og er fast leser, men når det kommer til dette så får jeg lyst og hfifjpk. Du ber om det,nesten alle bildene er av bare pelsen, om du ikke kaller dette og provosere så vet ikke jeg? du vet at de fleste av leserne ikke liker det så hvorfor gjøre det? du får de jo bare til og hate deg mer. og å skrive HATE ME NOW er også og be om det, ikke på den måten men du er så frekk! istede for det kunne du skrevet :jakken er kommet, du er liksom på førsteplass, man må forvente og få stygge kommentarer. forventer ikke at du ikke blir lei av det, synes du er kjempe sterk som klarer så mye kritikk, men du BER jo om det?? jeg er tretten og du er sytten? så visst jeg klarer og oppføre meg mer voksent enn deg så må du og klare det. åherre. håper du forstår,VIRKELIG!

  326. Dere er så fæle mot hun. Jeg har aldri brydd meg om hva jakker man kjøper. Jeg har lik jakke selv og syntes den er driiit digg.. Om du ikke liker jakken .ok! er dere klarover hvor mange som faktisk har jakker laget av dyr? Hva med all sminken vi bruker? Den er også laget av dyr, og planet. La nå jenta være i fred. Hun er en flott blogger! Ikke la en dum jakke ødelegge hva dere syntes om henne. Uansett dere som sier at ; Nå gidder ikke jeg lese bloggen din noe mere. BULL, jeg vet at dere kommer til å ta en tur dagen etter igjen. Om alle dere som faktisk kommenterer det hadde gjort det hadde hun ikke vært på topp listen. Så people!! BACK OF!!
   – Digger bloggen din <3

  327. Du har absolutt tapt deg som blogger må jeg si, også kjempe kult at du stapper 50 bilder (ja det er en overdrivelse) av bare pelsen opp i trynet på oss lesere. Ok, at vi ikke liker deg akkurat nå, men du trenger jo ikke gjør vondt verre…

  328. skulle likt å komme på rommet ditt når du sover å rive av deg alt det skitne, gule, bleika håret ditt å limt det på en jakke å hengt opp oppfor senga di. Fyfaen, du er et cruelt menneske. Sykt at du eier dyr selv. FYSJ

  329. Se på dette ; http://vimeo.com/17778010
   Dette har du nå støttet for å holde deg “VARM”. Hvordan sover du om natta, når du har fått vite at du støtter noe sånt? Bare et hjerteløst menneske :'(
   Mhm, off dåå! Stakkars deg som får alle de stygge komentarene, gråter du nå? Gråt heller for det dyret som har dødd for at du skal faen meg kjøpe en dyr merke jakke ;( Alt det for at selveste Therse Charlotte skal holde seg varm.

  330. Siterer fra tuva ; ASSÅ SKJÆRP DERE SOM MENER Å STØTTE THERESE FOR DE SOM HAR KOMENTERT OM DYREMISSHANDLIG SOM IKKE LIKER DET! altså TENK DERE GRUNDIG OM, DET ER HENNES VALG OM Å LEGGE UT DETTE INLEGGET OG DA FÅR HUN BARE TÅLE Å FÅ EN HAU AV KOMENTARER OG MAAANGE SOM IKKE LIKER DYREMISSHANLING OG DYREOPPDRETT OG DE ER JEG HELT KLAR ENIG I! 🙂

  331. veldig dårlig gjort av deg Therese!!!! off faen jeg hater deg nu særr!!! viste ikke at du er så dum 🙂 lykke til videre.

  332. åh! vil bare se det smilet ditt tørtket vekk når du ser hva de har gjort mot de stakkars Coyotene..

  333. Ja, faen veldig DÅRLIG GJORT AV DEG!!!!! SELV OM DU REKLAMERER FOR DEN JAKKEN DER!!! SKAFF DEG ET LIV DIN BÆSJ !!1

  334. Hater deg ikke, men er faen mei ganske nær. Menneh altså, tenk hvor mye det dyret har lidd.. Og ikke for hva som helst! For at selvetste Therese ikke skal fryse ;( Uffå meg, stakkars Therse ja som får alle disse stygge komentarene.

  335. Herregud! SKAFF DEG ET LIV 🙂 SELV OM DU ER IKKE DIG, MEN KANSKJE DU ER LITT DUM.. FORDI AT DU REKLAMERER FOR DEN JAKKEN DER.. STAKKARS DE DYRENE !!! SELV DIGGER. VENNENE MINE OG JEG ALLE SOM BOR I STAVENGER KALLES DEG SOM NR.1 HORE.. SOM DU REKLAMERER FOR AT DU KAN REKLAMERE FOR DIN MOR OGSÅ 😀 DA KAN NOEN KJØPE DETTE.

  336. Vet du hva jeg liker med deg? Jeg elsker at du bare gjør hva du vil og rett og slett bare gir faen i hva andre tenker! Herregud, det er din blogg, ingen andre sin! Hvorfor skal de ha noe å si på hva slags klær du kjøper? Elsker Canada Goosen din forresten : ) Savner min egen som er der hjemme i Norge.. : ( Stå på! Elsker bloggen din <3

  337. Selv om du kjøpte den på finn så er det dessverre ingen unnskyldning, du har kjøpt jakken uansett 😉

  338. Hallo?? det er ikke hun som er dyreplager. Hun har skjøpt seg en jakka som er jævla fin. Jeg er ikke for pelsindustri jeg heller men jeg har ikke noe imot at andre kjøper seg den jakka. Det er jo synd på dyrene og sånn men mennesker har gjort det myye langere enn vi tror. Hadde vi ikke drept dyr hadde vi ikke hadd noe annet en grønsaker og frukt og spise. Jeg synes det er TEIT at det er så mange som er sur nå. Canada goose er ikke de som lar dyrene være i bur hele livet, det går raskt når de dreper ULVENE!! Jeg synes at alle skal tenke over hva de sier! Det er så teit og skrive dritt til andre når du ikke tørr og si det til henne egentlig! Det er bare anonym dritt, jeg er jævla lei av at dere er så feig og skriver stygge ting anonymt!!
   Digger bloggen din! Jeg synes du er modig!

  339. herreguuud.. Slutt og si at hu støtter pelsindustri! Hvis dere ikke leste det, så kjøpte hun den på finn.. Det er hennes valg at hun kjøper seg den jakken. Slutt og bry dere! Og uansett så vet ikke dere at therese er dyrehater. Det kan ikke dere si noe på. Jeg blir flau når jeg ser noen, som kommenterer “hvorfor er du dyrehater” !! Det vet jo faen ikke dere noe om
   Digger deg Therese <3

  340. Vet ikke om du er en dyre elsker, men selv om du kanskje kjøpte denne jakken på finn, så viser du jo folk rundt deg at du faktisk går med denne jakken. Noe som er ille i seg selv. Hvis man er en dyre elsker så får man søren meg være en dyre elsker! Ikke misforstå meg nå. Dette er ikke ment som noe personlig, stol på meg når jeg sier det! Ville vel egentlig bare si at det ikke spiller noen rolle hvor man får den jakken fra, man “støtter” pelsindustrien uansett om du finner det på finn. Her er en link som jeg tenkte kunne være til nytte; http://nojoke.me/har-du-canada-goose-jakke-da-bor-du-ha-darlig-samvittighet/
   Håper så mange som mulig ser på denne siden og tenker seg litt om før dere kjøper en Canada Goose jakke! 🙂

  341. ehh..?? du sier du bryr deg om leserne dine, men det du sier er ” bare har meg så mye dere vil” Så sier du “love it” til jakka, da har vi funnet ut en ting, du bryr deg ikke om leserne dine!

  342. Elisabeth Frost: DU gjør meg kvalm. Du hadde no way sagt det til en person på gata med jakka, og at du til og med kommenterer anonymt er bare flaut. Skam deg.
   Jakka er fin!

  343. Fyfaen alle her er så jævla fjortis jenter, driter i hvordan alle andre har det, bare man ser fin ut! Bare se hvordan de dyrene blir flodd levende dere. Det er nesten så jeg vil si at skulle ønske det skjedde med dere, sånn at dere vet hvor fælt de dyrene har det. Og ja, den jakka ser ut som den er fra cubus. Sånn helt særiøst…
   Dere fjortis jenter tror dere er så kule osv.. De fleste hater fjortis jenter. så legg opp livet!

  344. dere som driver og skriver slike kommentarer koffor driver er dåkker anonym, det er jo det som er galt.
   Dåkker komenterer og komenterer,men og kunne sette navn på dere kan dere ikke.
   Jeg kan si at jeg misliker det som er på bildene like mye som dere,
   men æ setter nu navn på meg.
   Det er skikkelig ut rettferdig at folk gjør sånne ting mot dyr,men tenk nu.
   Dåkker kjenner kansje en annen som hadde kjøpt den hvis ikke ho hadde kjøpt den.
   og her tør dåkkker og si ka dåkker vil,Men hallo hvis det hadde vært en venninne sin hadde dåkker sakt.
   “ÅÅÅ, den jakka e så fin”
   Skjerp dåkker! 🙁

  345. Jeg syns du kledde jakken kjempefint, og jeg vurderer selv å kjøpe med en sånn jakke. jeg liker jo så klart ikke at dyr blir misshandlet, men sånn er verden, vi får heller tenke på det gode enn det dårlige.. ellers vil verden bli helt kaos hvis alle skulle vært som de som hater at dyr blir misshandlet.
   til dere som sitter å skriver til Therese og andre toppbloggere, hvorfor skal dere bare hakke på dem når det er MAAANGE andre her i verden som har jakke med ekte pels på? kan dere hver så snill å slutte å sitter på rævva og trykke på det forbannade tastaturet, og heller gjøre noe med det hvis du ikke liker det. det er sykt irriterende for oss andre som skal sitte å lese sånne kommentarer!!

  346. Synes du virkelig det er verdt det? Ikke pengene du har brukt altså, jeg tenker mere på liket du bærer…

  347. Nei, man kan ikke hate noen for å kjøpe en pels jakke, men du burde ha tenkt deg litt om før du kjøpte den. Når man kjøper en pels jakke, så støtter man dyremisshandling, enten du er imot det eler ei. DET skal du vite. Det spiller ingen rolle om du syns synd på dyrene som blir mishandlet, om du kjøper produkter osv fra fabrikker som Canada Goose så støtter du dem og deres handlinger! Det er så provoserende, for det er akkurat som noen skulle skrive at de kjøpte klær som var laget av barn. Dyr og mennesker er så like, ALDRI undervurder dyr! Så, til neste gang, kan du jo faktisk la være å kjøpe noe som støtter tortur og mishandling av dyr.

  348. Ja, vi e ganske mange som hate dæ 🙂 Men takk å lov for at du like d, fordi vi elske å hat dæ 😉

  349. Komisk oppi her, man kan ikke bli kalt for dyremishandler pga en jakke. Ho e no ingen bare dyremishandler fordi ho kjøpe en jakke, ho har no ikke gjort nokka mot de dyran. D ligg i naturen sin gang at man drep andre dyr for å både kunne få mat og varme, det har no alltid vært sånn. Ikke kjeft og hat folk fordi de kjøpe jakke for å være varm om vintern, gå heller laus på de såm e skyld i d.

  350. Av mange som har kommentert over her, er jeg enig. Tror du virkelig du er kul bare fordi du går med pels – som pynt? Pynt eller ikke, det er stygt! Pelsen skal være på dyr, ikke mennesker! Uansett, du er drit stygg, for å si det rett ut. Jeg sier det ikke bare fordi du er toppblogger, eller så mange SMÅunger digger deg. Jeg selv har GOD selvtillit, og hva er jeg? NATURLIG. Hvis du tror gutter elsker deg for utseende ditt, tar du feil. Gutter liker naturlige, ikke bimboer som deg (JA, du ER bimbo). Farge håret det lyseste, mest monoglide blondie? Ehh? Du tror du er så jævla deilig med å legge ut halvnakne bilder av deg, om det er blondetruser eller gjennomsiktige topper. Du er 0 verdt, Therese! Du vet virkelig ikke forskjellen på rett og galt. Tror du utseende spiller så faens mye rolle? Hva du går med? Om det er merkeklær eller ikke? + at alt du kjøper er spindyrt!? Hva skjer med deg når du en gang flytter ut? Du kommer på luksusfellen, UTEN TVIL! Du behøver virkelig ikke å ha en Canada Goose for å være kul eller se bra ut. Jeg har en helt grei jakke for 999,- fra Amundsen Sport, varm den! Den har selv FUSKEpels på hetta, men den har jeg tatt av. Fusk eller ekte, jeg skal ikke ha pels! Og du som klager over at du er “blek” og må ta solarium 24/7! Håper virkelig en dag at du får kreft altså. Jeg kan ikke skjønne at du – den største fjortisbloggeren ligger på 1. plass og at små drittunger ser opp til deg!? Oppfordrer små barn til å feste og drikke seg full, være FOR dyremishandling og ikke bry seg om økonomien? Fyfaen. Du lurer sikkert på “hvis du synes dette om meg, hvorfor leser du bloggen?”, det er et godt spørsmål! Hvorfor gjør jeg det? “Gøy” å se at det faktisk er mulig å dumme seg ut så mye som du gjør. Jeg er 14 og er et mye bedre menneske enn deg. SKJERP DEG!

  351. jeg satt å så igjennom kommentarene og jeg kom ikke halveis engang for det var så mye negativt som ble skrevet. jeg skjønner meg ikke på dere som kommenterer at det er dyremishandling, dere bør lese om det å lære litt om det før dere sier noe. jeg synes therese er kjempesøt og jeg elsker hun og det gjør jeg så klart fortsatt selv om hun bruker ekte pels. jeg har en lue med ekte pels på og den gjør meg ikke varm engang fordi det er bare den lille dotten oppå lua, men jeg angrer ikke i det hele tatt uansett. og dere bør tenke over hva dere skriver. hun er ingen hore fordi hun bruker pels? jeg syns du bør drite i kommentarene therese<3

  352. føler ikke at det er no grud til å hate deg på grund av det:)
   Man må jo ha en varm jakke, man kan jo ikke si at jakker fra cubus, hm og sånn varmer sp mye:)
   Jakken var utrolig fin foresten!:)

  353. lol, har ikke respekt får deg lenger Therese… skal ikke lese bloggen din heller lenger! det handler om bare bæsj… lissom du må ikke reklamere for den kuken det! HEEEEEEEEIII VOKS OPP LITTT DAAA!!!!!!

  354. kan ikke hate en person pga ei jakke, men man kan tenke seg litt om, det er faktisk dyr som har lidd for at du skal ha på deg den jakka og ikke fryse selv :- )
   men fin jakke! 🙂
   stå på!

  355. Du kledde den utrolig godt Therese!
   Jeg er i mot dyremisshandling, men altså drit i å skriv stygge kommentarer dere, det er jo egentlig ikke Therese som er dyremisshandler, det er ikke hun som har laget jakken så da er det på en måte ikke hun som er dyremisshandler, det er jo dem som har laget jakken og satt på pelsen og de som har drept dyrene som er det.
   Digger bloggen søta 🙂

  356. Dere som sier at vi spiser kjøtt, de dyra vi spiser har ikke pintes i et bur som er mindre enn seg selv.. De hadde faktisk en sjanse til å rømme. De lever fritt! Og til deg som sa at melka komf ra kua og alt det der;p At vi tar melk fra kua skader jo ikke den! ;s
   Jeg elsker Therese, men det er litt dumt og si at kjøttet er like mye dyremisshandling som pels… Hunder foreksempel de er faktisk husdyr! Ulver er utrydningstruede! Som f.eks. Elg, fra de for vi kjøtt og skinn, men de er fire og has sjans til og flykte! Men dere som skriver stygge kommentarer, hva er vitsen? Hun får velge selv, tørr dere kanskje å si det til en person med den jakken på gata? Nei tror ikke det! Jeg liker ikke dyrepels, men jeg hater ikke de som liker det forde!

  357. Til alle haters ovenfor. Jeg er selv i mot pelsindustrien, og ville aldri ha funnet på å kjøpt en slik jakke. Og flere av dere gjør et godt poeng, pelsen har ikke noe og si for varmen i jakka så Therese kan ikke argumentere med dette? Ja, det var provoserende at hun valgte å posere på så mange bilder, og at hun i det hele tatt kjøpte den, men det er hennes valg. Dere har ingen rett til å dømme henne, men jeg forstår selvsagt at dere er skuffet. Tenk heller på hva dere kan gjøre for å få slutt på dyrenes lidelser, å skrive hate meldinger til andre hjelper ingen.

  358. faen.. hater den jakka!!
   jaja… greit nok at du har den.. MEN det at du legger ut 187854637852 bilder av den provoserer meg!
   Skjønner meg ikke på alle som vil ha den jakka!

  359. Åja. Siden du har kjøpt den så regner jeg med at du også kan vrenge av huden på en av vennene dine og bruke det som foring inni vinter skoa dine. Høres ikke det varmt og koselig ut, hm?

  360. hater deg fra før av så du gjør ikke inntrykket på deg noe bedre! Men, men det er du som blir hatet. Haha.. Du er bare så sykt latterlig så jeg har ikke ord for det en gang. Og jeg er helt enig med den kommentaren ovenfor meg. Jeg regner også med at du kan vrenge av huden på en av vennene dine og bruke det som for inni vinterskoa dine, eller kanskje du vil vrenge av huden til hundene dine også kanskje?

  361. jeg tror du kommer til å miste oen lesere på dette innlegget. det er lagt ut mange videoer av når folk piner ulvearter over hele canada. de piner dem i bjørnefeller go skyter dem etterhvert .. hva er vitsen med ekte pels når du kan få kjøpt den falsk?

  362. Vel, liker ikke at de lager den av dyr, men jeg hadde sikkert kjøpt meg en selv om det hadde vært så kaldt her 😉 Kommer aldri til å hate deg, du er fantastisk! <3

  363. hvordan vet dere som hater sånne pels jakker at alle dyrene blir mishandlet på hver eneste gård? er ikke sikkert at alle har det bra, men det betyr ikke at ingen har det bra…..

  364. herregud ka negative kommentara..
   skjønne ikke koffer dokker har et problem med at HO har ei jakka med ekte pels? dyre e drept fra før av. e jo ikke ho som har valgt å drepe det, som noen av dokker påstår. og pelsen kommer fra skadedyr, altså coyote og lignende.

  365. Du trenger ikke å ha bilder av jakken på bloggen, og provosere de som ikke liker at du har en pelsjakke. Må da gå ann å unngå det. 🙂

  366. Må nesten si meg enig i det Synne sier, du trenger ikke provosere at du har kjøpt CG. Det finnes faktisk folk der ute (Les: enkelte av kommentarene på dette innlegget….) Som faktisk KLIKKER bare på grunn av at du provoserer sånn som du gjør.
   Jeg har ikke noe i mot deg, heller ikke det at du bruker CG, det jeg er i mot er hvordan du oppfører deg når det kommer til hvordan du FRAMSTÅR. Du framstår rett å slett som en liten bitch. (Sier ikke at du er det.) Tror nok flere er enig med meg her.

  367. Syns d blir veldi usaklig når folk sier jævla hore til Therese. En hore er en som selger kroppen sin for penger å d gjør da virkelig ikke Therese. Hore er ett populært skjellsord, men man bør sjekke va en hore egentli er før man bruker d om andre. Uansett om d er pels på jakken eller ikke så er d her Therese sitt valg. Jakken er fin, men ikke noe jeg kunne tenkt meg selv. Å d går ant å si d på en pen måte. Ja d er kialdt her oppe i nord å d fins mange jakker man ikke fryser i som er uten pels. Men alt i alt er d fritt å velge jakke for hvem som helst. Så kjære dere, bli litt mer saklig å vær så snill å ikke kall henne en hore. Therese du er flott, å d er bare misunnelse i bildet som gjør att de må kalle deg masse dritt=) Stå på søte du=)

  368. det er ikke akkuratt slik at en canada goose jakke er varmere enn en alminnelig jakke fra cubus? herregud.
   Jeg selv er ikke en stor forkjemper for dyrs rettigheter, for å være ærlig er det ikke noe jeg tenker så my på.
   men det blir bare så jævlig naivt å sitte å si at dyrene ikke lider for jakken? for hvem vet vel egentlig hva som foregår bak lukkede dører i disse fabrikkene.. ? Canada goose er en masseprodusert jakke, ikke at den ikke er fin, men alle har den jo. Er det ikke mer gøy å skille seg ut, med litt bedre samvittighet.?

  369. Selv om Therese bor i tromsø trur jeg hun som alle andre kunne takla vinetern uten å dø av kulde uten den jakka 🙂
   Unskyld, men jakka er helt jævelig. Godt du er fornøyd med den, og håper den varer lenge slik at du ikke trenger å kjøpe deg en ny en til neste år. Dumt at du kjøpte den. Veit du ikke drepte dyret, men jo flere jakker som blir solgt jo flere dyr blir drept. Dessuten, hva gjør pelsen på hetta for å holde deg varm? Ingen svarer meg på det. Kos deg med den.
   Dumt at alle skal kommentere så forbanna usaklig. DERE MOT PELS. horer selger seg selv for sex, dyremisshandlere fanger å dreper dyr på grusomme måter, mordere dreper. Therese gjør ingen av disse tingne, forhåpentligvis. Slutt å si slike ting, dere skader kun dere selv og oss andre som vrikelig er mot pels. Therese er bare uviten eller trangsynt. Lær henne heller enn å kall henne noe hun ikke er.
   Takk på forhånd.

  370. nå må jeg bare kommentere. Jeg er bare så lei av dere. Vel ikke alle men mange.
   Ok, selv om therese kjøper den jakken betyr ikke at dere skal slenge drit til henne! Jeg er ikke fan av jakken, og forbyr den, men jeg driver ikke å slenger drit til therese. Javell, selv om hun har en jakke med ekte pels, så betyr ikke at du skal slenge jævlig mye unødvendig drit til henne. det går FAKTISK ann å holde det inni seg. Dere er så tragiske som slenger drit til henne pga jakken.
   Jeg er imot jakken, jeg synes ikke therese er noe av det bullshitet dere kaller henne. Hun har rett til å kjøpe HVA hun vil, uten at dere skal gå helt bannanas.
   Synes jo synd i dyret, selvfølgelig. Men GJORT ER GJORT. Så hold kjeft å gi faen å sleng drit til Therese. Hun fortjener ikke det dere anonyme tapere kaller henne.
   En annen ting, hvis dere hadde sett en jente ute i gaten som hadde sånn jakke, ville du ha gått opp i trynet hennes og sagt: feiler deg din stygge hore?
   – NEI, det hadde du ikke. Og bare fordi therese er på topplisten skal hun likosm tåle det? det er bare teit at folk faktisk kan tenke sånn. jaja. Noe av dette ble tatt fra innlegget kusinen hennes hadde skrevet.
   Jeg hater jakken, men synes du kler den therese 🙂
   en annen ting, har dere merket at de negative kommentarene er BARE fra anonyme? – har du noe å si, bruk ditt ekte navn for fæn.

  371. Altså. Alle sammen. Hvis Therese dropper å kjøpe en slik jakke, så kommer ikke pelsindustrien til å merke noe forskjell. Så ikke gidd å heng dere opp i det. Bortkastet energi.
   Eneste som irriterte meg med dette innlegget, er at du vet selv Therese, hvor mange som irriterer seg over dette. Hvorfor ta 10 bilder av deg med denne jakken, kun for å provosere? Vil du ha glade lesere, så kunne du ihvertfall holdt deg til ett eller to bilder 🙂 Du kjenner leserene dine såppas nå, tenker jeg.

  372. Det blir jo feil å skrive “er imot pels, men driter i hva andre gjr” !! Hvis bare du var imot pels vil jo all dyremisshandlingen fortsette daa :X

  373. Jeg er ikkje sint eller sur på deg Therese men tenk på de dyrene som ligger i trange bur og blir slått, tenk om det var deg. Eller et kjæledyr du eier. Sitter her med en stor klump i halsen. Det eneste pelsen på hetta gjør er å holde varmen på hodet. kunne ikke en lue gjort det ?
   Fin blogg, men jeg kommer nok dessverre ikke til å lese den lenger 🙁

  374. Det som irriterer meg er at tcmn prøver å provosere! eller, hun PROVOSERER! Men greit at det er en jakke med et dyr på, men så er ikke cg det eneste som dreper dyr! Og hun kan vel ha den jakka, det gjør ikke meg noe, for tror i bunn og grunn ikke at det er dyremisshandling. Men Therese, du ber om å få dritt slengt etter deg når du oppfører deg på denne måten …

  375. Herregud altså! Dokker trenger ikke klikke helt da! Ho misshandler ikke dyr selv om ho bruker en sånn jakke! Det er jo heller ikke alle dyr som blir drept sånn helt ut av det blå bare for å lage noe av pels. Noen dyr blir syke, noen må avlives for dem har vondt osv. Jeg er enig at noen dyr blir mishandlet ogsånt, men herregud da! Ho kan jo elske dyr selv om ho bruker den jakka med pels..

  376. Canada Goose har Canadas to største dyrevernsorganisajoner på seg heletiden, hadde de drevet med dyremishandling hadde det vært i alle de store avisene og de hadde ikke fått produsert jakker mer.
   De kjøper ikke dyr av bønder, og Coyote i Canada et skadedyr. Coyote er også en blanding av hyene og prærieulv, som spier utrydningstruede arter. De lever fritt, til de blir skutt i jaktsesongen og pelsen blir brukt på jakker. Vi skyter elg og henger geviret på veggen?
   I gamledager brukte man pels for å varme seg, og jo pelsen varmer! Selv om det er dun inne i jakken, varmer pelsen ansiktet i snøstorm, og det er nettopp det jakken er laget til. Snøstormer på Nordpolen og Sydpolen. Det er også mye snakk om at dunet dunejakker er er tatt fra mishandlede fugler,som har blitt ribbet for fjr, ser ingen her som tar opp det temaet?
   Også vil jeg si at Facebook videoen er falsk. Det er en forferdelig video, men det er rev, ikke coyote. Haters gonna hate. Men du spiser vel Mc Donalds mat og har dunjakke selv? Og en jakke fra Cubus varmer virkelig ikke like mye.

  377. Å heeeeerlighet alle sammen. Har prøvd å lese noen kommentarer nå, men kom ikke engang halvveis fordi jeg blir så sprø. ALLE SAMMEN! Hvis dere er så UTROOOLIG imot at Therese har kjøpt en jakke med pels på, så kanskje dere burde lese litt iformasjon før dere kommenterer! Det Canada Goose skriver på hjemsiden sin er sannheten, de har nok ikke lov til å lyve om det tror jeg (?) Hvorfor går dere løs på Therese om dette? Det er jo tuuusenvis av andre jenter som går med dette.. Men akkurat disse bloggerne skal få alt drittet slengt til seg?
   UANSETT… Jeg er nesten sikker på at 90% av dere som kommenterer IKKE er vegetarianere. Så, er dere egentlig noe bedre da? NEI, disse dyrene blir ikke pint, NEI, de blir ikke jaktet på.. Alle dere som har sett den videoen på facebook etc., tenkt dere om nå. Er det virkelig noe i den videoen som beviser at det er Canada Goose? Kan være hvem som helst annet merke!
   Selvom jeg ikke støtter Therese i alle valgene hennes, skjønner jeg ikke hvorfor dette blir så utrolig stort dilemma! La jenta gjøre som hu vil!
   Stå på Therese, blås i alle de andre som kaller deg hore, har jo ingenting med saken å gjøre folkens..?

  378. OMG! ER DET MULIG Å BLI SÅ TRANGSYNT?
   TIL DERE FJORTISER DER UTE SOM ER I MOT EKTE PELS OG HENGER DERE PÅ CANADA GOOSE BØLGEN, SKAFF DERE INFORMASJON FØR DERE UTTALER DERE!
   DET HJELPER IKKE Å TRAKASERE OG SLENGE DRITT ETTER FOLK SOM GÅR MED CANADA GOOSE. SKAFF DERE ET LIV.
   END OF STORY!

  379. Til alle dyrelovers osv : Ho kjøpte en jakke med pels på ja, de e fetteee kaldt i tromsø så æ skjønne godt at ho kjøpte sæ en. Men hvis ho ikke hadde kjøpt et jakke med pels må så hadde ikke et dyr mindre blitt drept osv. Det e latterlig at dåkker klikke pga en jakke, æ e veldig gla i dyr skjøl men herreeefetteguud.
   Hvis ikke ho hadde kjøpt den hadde nokk noen andre det osv, Så ikke klikk på ho Therese, ingen grunn te det. Just saying.

  380. maia: d e itj fette kaldt i tromsø, å en jakke me litt pels på hjelp it så SINSYKT my, lol!
   å jo, desto ferre folk som kjøpe pels, desto mindre dyr bli drept. d e greit å ikke hate en person for å ha en slik jakke, men når du først kjøper noe med pels, så kan du ikke kalle deg dyreelsker elns, heller ikke at du støtter dyr i nød osv…
   jakka er fin, men hadde vært finere uten ekte pels

  381. Hater deg helt klart ikke, og vet at det ikke er du som har drept dyret. Saken er bare det at for hver person som kjøper ekte pels får de som dreper disse stakkars dyrene enda en grunn til å drepe flere. Og det er ganske grusomt.

  382. Hater deg selfølgelig ikke bare på grunn av at du har Canda Goose jakke. Jeg kunne aldri tenkt meg det selv, da måten de dreper dyrene på absolutt ikke er på en human måte.
   Jakken er jo overpriset. Å betale så mye for at et dyr skal dø?
   Ditt valg, ikke mitt.

  383. Det er slike folk som deg som gjør at pelsindustrien kan fortsette. Hadde ingen kjøpt ekte pels hadde industrien blitt lagt ned. Og at du tilogmed reklamerer for det på fjortisbloggen din! Det synes jeg tok kaka…
   Og til noen over her; sjekk ut fakta før dere åpner kjeften deres. Disse dyrene som disse jakkene blir laget av, blir fanget i feller og pines til døde.. Det er bevist. Men pga slike egoistiske snobber som therese, som kun tenker på seg selv, så har de fortsatt kunder.
   Og forresten, therese; jakka kledde deg ikke engang..så gratulerer så mye for at du har blakka deg for ei jakke som du ser enda mer fægg ut i, og for at du støtter dyreplageriet som disse dyrene gjennomgår. gratulerer.

  384. HAHAHA! Herregud, om dåkker hata ho så jævli mye for at ho har kjøpt jakka å syns ho e teit, å blablabla, koffer i fan gidd dåkker å bruk energi på å skriv en lang kommentar da? Ho må da før fan få lov til å ha på sæ kafan ho vil, her choice? Det e jo helt feil at dåkker sir at HO e en dyremidhandler, det e ikke ho som har laga selve jakka. Det går under samme sak når det gjeld å spis kjøtt, dyran blir jo slakta. Så til de som kommenter at ho e en dyremishandler, and so on; håpa virkelig dåkker e vegeterianera hele gjengen og står for det dåkker sir. Alle har forskjellige meininga, men seriøst; gi jenta en pause i fra drittslenginga.

  385. Se den norske dokumentaren som heter “Smaken av hund” så får dere se at norske dyr som blir slaktet absolutt ikke har dte så bra som man tror. Når dere ser reklamen om melka og ser kuene som vandrer fritt, er det bare bullshit. Så tenk nå over hvor forvridd syn dere har på norsk kjøtt og ikke bare desper helt over en jakke. jeg er ingen fan av pels, men forstår at man ikek kan være 100% human. Husk på at kosmetiske produkter er relatert til skading av dyr. Så ro ned på den klagingen over pelsen, hvis dere skal være 100% humane, så slutt å spis kjøtt, slutt å bruk skinn, slutt å støtt kleskjeder som selger skinn, slutt med alt som kan relateres til at dyr blir skadet. Selv tror jeg det er umulig, så noen av dere her burde fucke off å holde kjeft, å prøve å se at det er mer inn i bildet en bare pels

  386. Alle delene av sokumentaren “Smaken av hund” ligger på Youtube, kos dere med det trangsyntes bildet på at norge slakter dyr humant.. LOL

  387. åh, jeg er helt sikker på at du kjøpte jakken pga merket .. det finnes mange fine jakker med falsk pels som er billige!!! Det der er bare bort kastet penger! Selvfølgelig hater jeg deg ikke .. men forrestill deg at det er hunden din du bærer rundt nakken … skam deg.

  388. til dere som skriver foreksempel “dere som sier dere er imot dyreplagere, dere spiser jo kjøtt”.
   Jeg ville bare si at det STOR forskjell på mat og en jakke. kjøtt trenger vi mennesker. Mange mennesker blir rett og slett dårlige av å ikke spise kjøtt. mens en jakke har vi i så mange varianter. å en jakke uten ekte pels er akkurat like god og varm som en med pels. så tenk litt på det før dere uttaler dere om bullshit. jeg selv synes jakken er fin, hadde den vært uten ekte pels hadde jeg nok helt sikkert kjøpt den. synes bare det er så utrolig unødvendig, fordi vi mennesker trenger ikke en jakke med pels for å holde oss varme i denne moderne tid. så for meg så virker det som om tcmn ikke tenker så mye over det hun støtter og kjøper, bare det er fint, med ekte pels på og dyrt, men hun før bestemme selv. men jeg synes det er unødvenig! tenk om dyrene hadde hatt mere kunnskalp om oss, og hadde hatt hender. da er det ikke de som hadde blitt på hetten til ei jakke. det er det nokk vi mennesker.
   det var kunn det jeg skulle si.
   amen

  389. -“altså, vi så jakken på de to første bildene! trenger ikke 10 bilder av en jakke! å alle bildene er nesten lik” JEG DØR. Digg kommentar.
   Dere der som skriver at man er så ekkel å så stygg om man går med pels, hva med kjøttet dere trapper i dere? sminke, hud og hårproduktene? vaskemiddelet som dere vasker klærne med? tannkremen dere pusser tenna med? TENK litt.
   Hey orange.

  390. Yvonne Weldingh
   Jeg er da ikke anonym? jeg bruker mitt fulle navn og du er velkommen til å søke meg opp på facebook om du vil.
   Jeg hadde sagt det til henne om hun hadde stått foran meg og veivet med denne jakka oppi ansiktet mitt og satt på seg det mest provoserende smilet i verden. Ikke pill meg på nesen unge dame. Jeg vet akkurat hvor jeg har meg selv og ville ikke nøyet meg med å la være å si noe.

  391. Har du tenkt over at pga du kjøpte den jakken så var det et dyr som har blitt pint til døde? Hadde du likt at vi hadde gjort det med dyre ditt bare for å ha det på en jævla jakke? Det er lett å finne en like god varm jakke med uekte pels! Det er ganske lett å se at du skriver dette innlegget bare for å få mer og mer oppmerksomhet.
   Jeg har ikke noe imot deg og bloggen din, men jeg syntes at du burde tenke litt gjennom ting før du kjøper det !

  392. hahahaha. må le av noen av dere som slenger stygge kommentarer om denne jakka ass, fjortizzrage!! har en canada goose selv og du får med dokumentasjon på kjøpet, der står det blant annet om coyote rev pelsen som blir brukt, reven blir drept av bærekraftige grunner, i tillegg til at de er knyttet til en policy om etisk bruk underlagt lovene i canada som er fastsatt av regjeringen (http://www.canada-goose.com/faq/)(fur policy) les litt om ting før dere klikker i vinkel da folkens 😉
   Garantert mange av dere som kjøper sko og vesker i ekte skinn og ikke tenker på at det også kommer fra dyr ? ;)) om dere har et så stort engasjement innenfor pelsbruk og dyremishandling, meld dere inn i en organisasjon og ikke bruk tiden på drittslening om ting dere tydeligvis ikke har peiling på 🙂
   Dere har såklart rett på noen områder, mange dyr er offer for mishandling og uhumanistisk behandling,( sist sett på Mc Donalds, ja mcdonalds!!) men bare fordi det er pels det er snakk om behøver det ikke bety at en rev har sultet i et bur og blitt flådd levende? Som sagt; les dere opp på dette før dere driter dere ut med drittsnakk 😉

  393. Ærlig talt.. dere som er så imot pels o.s.v. Bli vegitaianere- slutt å spis kjøtt og egg. Jakka eer jo allerede lagd, Therese ringer ikke til canada å bestiller jakken, den er allerede i butikken. Viss ikke Therese hadde kjøpt den, hadde noen andre. Dyret var drept allerede da. Tenk, jeg er 12 og skjønner at det ikke er noe å diskutere! Noen av dere er mye eldre enn meg og skjønner visst ikke det ennå.. Den som vill, må jo ha lov til å kjøpe Canada Goose uten å få alle norges jenter etter jeg..! Tenk litt sier jeg bare!

  394. Åherregud , går det an å hate en persom så mye , bare pga av en jakke…. selføgelig hater jeg å disse jakkene , jeg å synst de er stygge men… samme det , hun vil ha de, hun synest den er fin!!
   dere som kommenterer negativt kan holde seg vekke…
   gå å si det til noen som bryr seg!! skjerp dere.. hun kan gjøre det hun vil! 😉
   btw: digger deg å bloggen din therese! <3

  395. drit fin jakke!<3 til dere som sier at de jakkene på cubus er like varme som canada goose; det har faen meg ikke blitt ordentlig kaldt ute enda, så det er ikke så rart at de jakkene på cubus er varme nå. Bare vent til det blir 20 minus ute 😉

  396. Kjempe fin jakke, Therese. Og til dere haters!! ;
   Therese er stor nok til å ta sine egne valg, eller?
   At i kun dette innlegget har hun fått 266 tilbakeslenginger med ordet hore. Og at 36 tilbakeslenginger med setningen hater deg. Og til slutt 105 med ordet dyremishandler.. hva feiler det dere? Det er IKKE dermed sagt at Therese er dyremishandler.. Hun har jo hunder selv, som man ser og vet at hun elsker. Ingen kan klandre henne for at hun går med dødt dyr, jeg er selv i mot dette. Men jeg har ikke noen vond mening med at Therese har kjøpt seg jakke med dyrepels.
   Therese, jeg virkelig digger deg! 🙂
   Og dere som holder dere anonyme, dere er barnslige, teite, tror dere er noe og ikke minst pyser! Skal man skrive noe som rykker ned på andre bør du iallefall gi ut navnet ditt, det er uansett veldig lett å finne ut hvem dere er.
   ♥ TCMN ♥

  397. Kjempehyggelig å få sånne kommentarer da.. Skjønner ikke at noen må være sånn.. Liker ikke dyremishandling, men hater ABSOLUTT ingen med Canada Goose.

  398. Hei therese 🙂 seførgelig er det jo ditt valg om du vil ha en Cg jakke:) jeg skal ikke være så barnselig og kalle deg pelshore og sånt. Men jeg hadde ikke kjøpt jakken selv, ikke bare for det er dyremishandling og sånt med det er jo som og bære dyre lik. Siden de tar dyr i trådene på goosen og de blir jo ikke behandlet så fint de endene. Så mange er jo imot pels ogsånt.
   Det er ditt valg!!!! Drit i de hormonfjortisleserne dine:) du kjøpte jakken og du er jo førnøyd

  399. Fikk lyst til å være veldig bitch nå altså, men skal ikke synke så lavt som de som har vært totalt usaklige i denne diskusjonen.
   Poenget mitt er at de som sier til oss dyrevernere ”sjekk oppi det, for CG bruker pels som ikke kommer fra gårder, men fra dyr som har levd vilt”
   Ja tror dere vi er så dumme å komme med påstander som er usanne?
   Les det som står i denne linken, så skjønner dere kanskje at enkelte av oss FAKTISK har gjort research!
   http://www.dyrevern.no/artikler/nyheter_om_pels/canada_goose_pels_dyremishandling
   Og nei, alle er ikke vegetarianere, mange bruker sminke som er testet på dyr, men synes dere virkelig det er gode argumenter for å ikke bry seg om andre ting? Så fordi vi bruker sminke testet på dyr så skal vi ikke få lov til å hjelpe en katt som ligger påkjørt og i smerte i en bilvei, for ‘vi bryr oss jo ikke’? Og jo, det er det samme, både pelsindustri og å la en katt ligge og lide er DYREMISSHANDLING.
   Unnskyld meg, ikke be oss dyrevernere om å sette oss inn i ting litt bedre når MANGE av dere som har skrevet over her virkelig ikke kan sakene sine selv.
   Hilsen veldig engasjert dyreverner.

  400. blir kvalm av deg. 61 bilder, og til og med nærbilde av pelsen. har lyst til å kalle deg ei jævla ansvarsløs hore, men du er ikke værd det;););););;);)9 blir så sykt kvalm

  401. Det er jo de jakkene som er finest :),, og sikkert alle av dere som har komentert nå har spist kjøtt;)
   Gå heller til Canada goose og klag vis dere har så jævelige problemer …. Og ikke la det gå ut over personer…
   Keepongoing therese :)<3

  402. jakka ser jo ut som en helt vanelig jakke fra cubus.. det der kaller jeg bortkastet penger !! .. men nå har jeg værtfall mistet respekt fra deg 😉 SOPHIE ELISE ER SÅ MYE BEDRE ENN DEG!!

  403. Pels er respektløst og kvalmt rett og slett. Skjønner ikke at folk er stygge nok i huet til å gå med et dødt dyr rundt nakken.

  404. Dette er en av grunnene at jeg leser SOPHIE ELSIE sin blogg og ikke din.. før så var jeg fast leser til din blogg.. men sry therese ikke nå mere.. NEVER AGAIN… at du klarer og gå med et døtt dyr på deg!!.. stakkart dyr .. jeg blir kvalm av å tenke på deg!!

  405. Herregud! chill out folkens! produsentene av canada goose jakkene, de dreper IKKE dyr for å få en fin jakke, pelsen de bruker er fra dyr som er blitt kjørt over, eller som er skadeskytte!!! såSLAPP AV, herregud, dere kan ikke tro på altdere ser å hører. LOL, nydelig jakke Therese <3

  406. En VIKTIG ting dere alle må tenke på….
   Det er faktisk ikke noe forskjell om du har ekte pels eller fake pels! FORDI…. Når du går med fake pels blir jo det på moten… Å da begynner jo pelsfabrikkene å drepe flere dyr for å få pels til jakkene! Fordi pels har kommet på moten!!!! Så hvis du sier du er i mot pels så er du ikke noe flinkere selv når du går med fake pels!!! Hvis du sier du er en sann person som 100% er imot ekte pels!! Så kan du ihvertfall ikke gå rundt med fake pels! Da må du kjøpe deg en jakke uten noe fake eller ekte pels!
   Håper dere alle sammen som kritiserer folk som får pels jakker tenker litt på det!!!
   Therese, syns du kler jakken kjempe braaaa!!!
   Kjempe fiiin…. <3

  407. haha, du over har jo hvertfall fantasi, tror du et så dyrt merke som produserer jævla mange produkter hver dag..går rundt å leter etter påkjørte dyr i skogen? heja
   Men hater deg ikke Therese<3

  408. Kjære ThereseMoor! Ikke bry deg om de med stygge komentarer de er bare sjalu fordi du er verdens beste blogger. Jakken er kjempe fin og du kler den veldig godt<3
   klemmer fra Hedda Kristine!

  409. Mange av dere som sier at det ikke er hun som har valgt å drepe dyret og at det er slakte fra før av. Nei, men hvis folk sluttet å kjøpe pels, hadde de ikke lagd det mer. De piner stakkars dyr i bur, og skyter dem unødvendige plasser så de skal pines lenge før de blir avlivet. Jeg har sett mange videoer om akkurat dette og jeg skjønner ikke hvordan dere har hjerte til å gå med ekte pels. Jeg har lyst til å rive av dere huden og sy det fast på jakker bare for moro skyld. Og jeg har lyst å pine dere først. Å nej, jeg er ikke redd for å gjøre det, jeg slo ned en dame på flyplassen som gikk foran meg, fordi hennes jakke var laget av pels, hele greia. I disaprove fur use. Strongly

  410. jeg har ikke planer om å være en anonym hater, men nå må jeg si at jeg er rett og slett driiit skuffa ! de dyrene der lider hvert levende sekkund før de blir drept s åen eller annen person skal han skinn altså døde dyr (just sayin) rundt halsen! de dyre blir plaser i et bur med 5 andre dyr når det bare er plass til ett dyr egentlig ! de blir gale gnager på andre bein, mangler øyner og haler ! selv om det ikke er du som er morderene så har du støtta dem med penger så det er folk som deg som gjør at pels farmer fortsatt fins ! og det med at man dreper dyr for og holde varmen er helt feil ! vi er den smarteste dyrerasen på jorda og alle vet like godt som meg at man kan lage varme jakker av andre materialer ! dessuten så er pelsen på hetta så den holder deg ikke varm en gang !http://www.youtube.com/watch?v=Odgf-K-F9-Q jeg vil at du og alle andre som kjøper ting med ekte pels skal se dette og så vil jeg spørre dere, er det verdt det ! er det verdt å støtte dyreplageri med penger. Dere er klar over at dere ! kjøperne er de som holder det gående! det går fint ann å kjøpe en fin og varm jakke uten ekte pels ! min er veldig fin og har fuske pels ! og en fin regel er at man skal ikke drepe dyr man ikke trenger å drepe ! vi dreper kuer fordi vi spiser dem, men mink og andre pels dyr er ikke nødvendige og drepe ! fordi vi har andre materialer som er like varme som pelsen deres ! og bare så det er sakt jeg hater deg ikke ! jeg kjenner deg rett og slett ikke godt nok til og hate deg ,men jeg misliker det du bruker pengene dine på og det bilde du viser andre ! og bare for å bevis at jeg ikke er en anonym fucker så er navne mitt Ingeborg Midttun ! og jeg er på alle mulig måter i mot dyremishandling

  411. Greit nok at det er ekte pels. Men Canada Goose, er helt i mot dyreplageri. Bare fordi man bruker pels på vinterjakken så vil det ikke si at man er en dyremisshandler. Mennesker har igjennom tidene brukt pels for å holde varmen, og det er ikke t