VIDEO – irriterende ting

GOD NATT!!!!! hvorfor blir bildet så jævlig strekt? ser jo ut som jeg er 10 meter bred.

– Hva irriterer du deg over?

235 kommentarer
  1. JEG FÅR VONDT I ØRENE AV Å HØRE PÅ DEG!
   HVORFOR FÅR DU IKKE GJORT NOE MED DEN LESBINGEN DIN? BLIR GAL AV Å HØRE FOLK SOM LESBER!! IRRITERENDE!!

  2. Lo godt når du sa det med feite folk. Sikkert mange som blir fornærmet, men det er jo søren meg fakta. Tren og spis sunt, det finnes ikke noen annen bra måte. haha.. Ellers så syntes jeg du heller kan lage en “hva som gjør meg glad” video i neste omgang.. mye koseligere å høre på!
   – Sara

  3. Det samme irriterer meg, bortsett fra det med snus da! + Folk som skriker og ler høyt for oppmerksomhet, gjør til stemmen sin og gjør det dårlig på prøver fordi de ikke kan vise at de leker dumme.
   Har ei i matteklassen min som skriker og gjør til stemmen sin hele tiden! Og når hun skriker ser hun alltid rundt seg, er det ingen som ser på hu så skriker hu litt igjen.. UTROLIG plagsomt! Hun blir også overlykkelig over en 1+ på prøver.

  4. Hei og hallo 🙂 Har enda ikke sett videoen, har ikke tid nå før skolen, skal se den etterpå 😉
   Jeg vil først si at jeg er fast leser av bloggen din, den er på favoritter 😉
   Men fremst av alt, så ville jeg gi deg et tips. Kunne ikke du, hver dag, helst frem til jul, lagd et lite innlegg der du hadde vist frem en blogger som er leser på bloggen?
   Det kunne gi oss andre bloggere en sjanse til å kanskje få mer lesere og slikt? 🙂
   For du ANER ikke hvor glad jeg hadde blitt hadde du tatt dette med på et innlegg <3
   Håper virkelig du ser dette <3 Hadebra!

  5. Noe av det samme som du sa, hvertfall det med når jeg har bestemt meg å gå nod et par kilo så sier vennene mine ; Nei, ikke gjøre det du har jo så fin kropp ! Da koker det over for meg -.-

  6. hvorfor godtar du alle når du ber dem slette deg igjen? ;o men jeg er enig med deg, og det jeg hater mest er når bestevenninna de går bak ryggen din -.- men det er ett tegn på en dårlig venn ….. ps, elsker bloggen din<3

  7. Syns du skal være litt forsiktig med det du sa om “feite folk” min beste veninne var lett overvektig, og hadde verdens dårligste selvtillit pga det. hun prøvde å spise ordentlig sunt og trente flere ganger i uka. og tro meg hun trente ordentlig. jogget lange strekninger, uten om å gå ned i vekt. dette tæret på selvtilliten hennes og hun endte med aneroksia. dette slet hun med i over et halvt år. hun ble fulgt opp med lege for å stoppe det. dette er et år siden og hun er nå der hun begynte. og hun virkelig hater seg selv.

  8. det som irriterer meg er skurrete web-camera, folk som er skikkelig care på videoblogger og har dårlig engelsk uttale, bruker hundre år på å si noe, oversminker seg, er fake…

  9. heiii elske bloggen din <3 ! : )
   Jeg har snart lest den i et år : )
   Therese du er bare konge <3 :*
   Hårer du aldrig slutter å blogge .
   Jeg har en gutt i klassen min som tror han er så morsom! når han prøver å vere morsom er han bare teit !!!

  10. hahaha irritere meg faktisk over masse av det samme!haha holdte på å flire meg ihjel når du sa: neii herregud du e dritfiin.. så kommentere dem tilbake: nei æ e dritstygg du e fiin puus..

  11. Tror du burde trekt tilbake den meningen om “feite folk” bruk heller ordet overvektig! Jeg skal fortelle deg at de som er overvektige har ikke alltid skyld i det selv. Hvis det er slik at de klager at de er overvektige og spiser ofte godteri, feit mat osv. Men om de går på medisiner så er det faktisk ikke slik at de kan noe for det, for man legge på seg forskjellige medisiner .Bruk heller bloggen din på og skrive positivt og ikke nevn det med ” feite folk” mer. Det kan du holde for deg selv. Og uansett hadde jeg vært som dem som er overvektige hadde jeg vært stolt over meg selv. Og du sa det Jo selv: at ei som er “feit” sier hun vil gå Ned i vekt, og de andre sier hvorfor det. Så hadde jeg følt meg verdsatt og gla for at andre Der ute hadde tatt meg som jeg er!!!!!!!!

  12. Ikke for å være frekk, men hvem gidder å se en 10 min lang video der du bare sitter å snakker daft? Kan du ikke heller ha litt kortere mer intresante videoer? 🙂
   Digger bloggen din btw!

  13. Jeg blir bare provosert av å høre deg snakke.. greia med å være så forbanna frekk når du snakker ? håper virkelig du detter ned på blogg lista. Du blogger nesten aldri, og du har kjedelig innlegg, og du skal alltid være så “tøff” når du snakker, dette irritere meg!

  14. Jeg har lest bloggen din lenge. Men helt ærlig.. dette var latterlig. Mye av det du sier kan være sant, men du sier det på en måte som at du er feilfri, i tillegg er du jævlig blærete når du snakker. Og det med “feite folk” var virkelig lavmål sagt av deg, for det er faktisk ikke alle som er overvektige som kan noe for at de er det. Er ikke så enkelt som å bare spise sunt og trene i alle tilfeller, mange som gjør det, men som virkelig ikke går ned i vekt uansett hvor god innsats de har. Når du går ut med sånne kommentarer som det der viser det hvor lite kunnskap du har om hva du sier. Kanskje du er en av de “dumme” folkene du irriterer deg så veldig over? Begynn å tenk litt før du jatter ned en hel videoblogg på 10 minutter. Mistet respekten min i hvert fall, gud.

  15. stemmen din er sykt irriterende 🙂 og sykt kjedelig å se på at du mumler for deg selv i 10min.. bare et tips 😉

  16. kjedeligste videobloggen jeg noen gang har sett. Du fremviser deg som en kald bitch, du smiler ikke og er så utrolig kjedelig i stemmen. Piff opp bloggen litt, spre litt glede istede så kanskje du også vil føle deg bedre 🙂

  17. Liker bloggen din, MEN noen ganger så bør du tenke deg 3 ganger om FØR du snakker.
   Det med ”feite” folk var overhode ikke pent sagt. det heter overvektig! Feit er et slags mobbeord i mine ører! og dessuten så er det ikke alle som klarer å gå ned i vekt, FAKTISK. Selv om de prøver.
   Jeg tror det er lettere sagt en gjort, siden DU er tynn!
   Den der bomma du sikkelig på . KAnskje du burde hatt manus alikavell????????

  18. Det er ikke alle som putter i seg ting som er overvektige , noen sliter med andre ting.
   Jeg er selv overvektig . Problemet mitt er at jeg ikke spiste nok og hadde ting og tenke på .
   Men leser bloggen din ofte. stå på

  19. Ann helen
   Den bomma du skikkelig på ? kansje du burde hatt manus?
   Om du liker bloggen så hvorfor skal du sitte og skrive dritt nå?

  20. Denne vidioen var meningsløst, rett og slett teit ! syntes du burde skjerpe deg litt. leser aldrig bloggen din men hørte at du hadde lagt ut en utrolig teit video, da måtte jeg bare kommentere dette. du er tynn, ok men det er faen meg ikke alle som er tynn. jeg blir så irriters av å høre det du sa. jeg selv er ikke tynn, men jeg respekterer de som er tykkere enn meg. noe du tydeligvis ikke gjør. noen har en spiseverge sånn at de er litt tykkere enn andre, andre går på ulike medisiner, noen sliter psykisk.
   hva har du og skryte over? MUSKLER VEIER MER ENN FETT! ser jo ikke akkurat ut som om lille du har så mye muskler, fett kalles det, det du har på kroppen. jeg hisser meg så opp av det her, man skal ikke dømme folk etter utseende! men det har sikkert ikke du lært deg enda. hvor gammel sto det at du var, 17 ÅR? ser å høres overhodet ikke sånn ut, du ser ut som ei lita ondskapsfull, kald, umoden jente som ikke vet bedre en dette. jeg kunne ha sakt såmye mere, men jeg liker ikke å disse folk, noen har det behovet, du foreksempel. man kan passe litt på hva man sier når det gjelder det der, tenk påhvor mange det er som sliter med det og som ikke kan gjøre noe med det. pga medisinen, eller at det er et mobbeofer kan også ha mye å si. det er ikke alt man skal si som kommer rett fra hjertet!
   Tcmn, kanskje noen så på deg somen voksen, snill jente som ikke dømmer folk for utseende sitt, for det kan man ikke gjøre så mye med alltid, men der tok folk grundig feil, det beviste du på denne vidioen. man har ikke en blogg for å syte på tenker jeg, men for og inspirere og oppmuntre. men skjønne jo litt probleme ditt, kan tenke meg hvorfor du har denne bloggen og det er vell for at du ikke har så veldig mye annet å gjøre enn å sitte på rævva å syntes synd på deg selv vist du har en kvise, eller vist noen kaldte deg blond. hmm, jeg kan se den. men jeg ser enda ikke hvorfor det var nødvendig med denne videoen !eg e rett og slett rystet over oppførselen til en 17 åring.. det skulle man ikke trodd. du måtte vell publisere denne videoen for å få lesere, eller hustle kommentarer. du rakker vel ned snart men det fortjener du<3
   takk før meg !

  21. Kjære Therese, jeg vil bare fortelle deg at du er mitt store forbildet! Du er et menneske som tør å si akuratt hva du tenker og hva du mener. Og det beundrer jeg deg for 🙂 Og folk som skriver masse dritt på bloggen…. Ja jeg gidder ikke en gang å gå inn på tema…. Det er bare en gjeng med mensen unger! Det er faktisk sånn at jeg gleder meg til å lese bloggen din. Og se hva du driver med. Jeg er også syltynn har fregner og brunt hår.. Og jeg er helt enig med deg om at det er like vanskelig å fete seg opp som det er å slanke seg! Så det er ikke lov å si at ” Åh.. du sier bare at andre folk er feite bare fordi DU er tynn selv!” Du har jo skrevet et helt innlegg om akuratt dette! Så Use your brain people! Haha, nå gikk jeg visst litt inn på det tema alikavell men det er et viktig tema, og ingen skal tåle eller får al den dritten som noen sender! 😉

  22. Enig i veldig mye av det! 🙂 Bortsett i fra det med snusen, blogglesere som ringer og blogglesere på fb. De to sistnevnte hadde nok vært irriterende om jeg hadde opplevd det.
   Jeg irriterer meg også over mennesker som aldri kan tape en diskusjon, smatting, folk som ikke respekterer at andre har kjæreste, folk som låner penger og ikke betaler tilbake og respektløse naboer 🙂

  23. hehe, du e kul. men når du sier sånn. åh det e så irriteranes med barn som sier at dem e kjempestygg under bildan deres, så begynne æ å lure, fordi over videoen står det jo: det ser ut som æ e 10 meter bred! heloo?
   men ellers kul vido, æ elska bloggen din, bur også i tromsø, verdens finaste by

  24. alle dåkker som skriv at ho therese feila når ho sa det der med ”feite folk”, og dåkker sir at mange av dem ikke kan noe for det, det e nu greit at mange ikke kan noe for det, men det e ikke dem ho referere til her. ho sa at feite folk som bære sitt på ræva demmes 24/7 og spis junkfood, godteri og brus heile tia, og sir at dem e tjukk, det e DET som irritere ho. tenk dåkker nu om før dåkker kritisere det ho har sagt 🙂

  25. Syyyykt irriterende når tynne folk (du) klager over at de (du) er for tynne (du) og ikke gjør noe med det. 🙂

  26. så et gammelt bilde av deg her om dagen, du hadde mye finere form på øyenbryna dine før og farge.. nå ser du litt ut som er dragqueen.

  27. kan du slutte å lesbe? også IKKE bruk mørk øyenskygge.. det er kjempestygt .. .
   fordømte jævla fitte hore

  28. irriterer meg MAX over tregt eller ueksisterende internett, folk med _elendig_ engelskuttale og når blondiner/platinablondiner har helt svarte tynne strekøyenbryn

  29. Litt fail at du synes det er irriterende at andre mumler når du gjør det selv 🙂 hører nesten ikke noe av det du sier :p men liker bloggen din fordet da! 🙂

  30. Vet du hva som er irriterende ? Sånne folk her i kommentarfeltet som skriver jævla stygge ting som hun oppforbi. Til dere som er frekke i kjeften , Hold smella vist dere skal si negative ting. Hun kler seg NETT som hun vil ! Jeg hører ingen lesping ? Fy faen ta å skjerp dåke. Har dere noe imot therese så hold det inni dere selv.
   Therese , du er SICK ! Du er sick fiin ! Jeg mesunner deg til 1000 og jeg vedder på at jeg ikke er den eneste! Elsker bloggen din , og vil altid vere en fast bloggleser her . En av mine drømmer er faktisk å få møte deg 🙂
   BOKSEREN

  31. det æ hørte av ei æ kjenne i tromsø har rett med at du e skikkelig bitch og sur. ho hadde vært å kjøpt noe på glitter der du jobbe, og sa du ikke smilte litt engang :p

  32. Husker en video der du lurte på om Hellas er en verdensdel, hehe, og du klager på de som er dumme?
   Neida, jeg skjønner hva du mener altså. Er så utrolig enig med deg, og liker bloggen din veldig godt 🙂

  33. hvorfor skal Therese ta tilbake det med “feite folk”? Hun sa ikke noe negativt om de i det hele tatt!! Er enig i Therese, når overvektige folk går rundt og syter om hvor kraftige de er, så TREN og spis SUNT! Alle som trener går ned i vekt.. om ikke trener de ikke hardt nok. Thats life, det skal ikke være lett. Det er ikke bare å trene hardt i en uke å forvente at du skal få den veltrente kroppen. Det er ikke sånn folkens..
   Digger deg Therese, bra du har egne meninger !:)

  34. Kjempe kjekt når du lager videoblogg, MEN det er faktisk jævli irreterende når du snakker, så blir du stille i sånn 15 sekunder fordi du skriver noe. Greit du skal ikke pugge det du skal si, men du trenge ikke å sitte å snakke med folk på facebook eller noe mens du snakker på videoblogg, folk gidder ikke å sitte å se på deg når du skriver vet du 😉

  35. For det første; HERREGUD! Er det VM i å være sur? Snakker om å irritere seg over ting, men du er jo ikke det døyt bedre selv. Og det med å leke dum – hvordan i alle dager kan DU irritere deg over det, du som gjør det selv? Enten er du en uintelligent jente som bare ikke har kommet ut av fjortisperioden enda, ellers må du virkelig ta deg sammen, jente. Dette her var bare flaut…

  36. du er herlig daa!! vi er litt like på ting vi misliker faktisk- morro! 🙂
   Men du har jo tatt pricing og har sprøyte skrekk, var det vondt? 🙂

  37. Skjer med at du er så frekk i stemmen hele tiden? Var helt LOL noen ganger. Det er greit, jeg er enig med enkelte ting du sa, det er selvfølgelig irriterende.. Men seriøst.. Sånn som da du sa “dere spør om ting som står i innlegget” get a life..og masse sånne små setninger inni mellom, SYKT frekke. Du bør være litt mer sakelig hvis du skal ha sånn her, er ikke akkurat morsomt å høre på noen som kommer med slike negative og teite innspill hele tiden. Du er syyykt fjortis.

  38. Tenk før du prater!
   Mener det samme med at ”feit” er et mobbeord. Du kan bruke ord som overvektig. Tenk på det neste gang, du 🙂
   Synes du begynner å bli bitch, og fjortis, jeg.
   Jeg VAR fast leser, ikke nå mere..
   __Therese__

  39. enig i egentlig alt du sa i videoen. 🙂 irriterer meg også over.
   -bussen som aldri er presis.
   -folk som skal si imot alt du sier bare for å lage drama.
   -når du kommer litt for sent til timen og alle snur seg, glor på deg som om du har drept noen.
   -ingen penger på kortet ._.
   -eyeliner på øyet.
   -folk som skriver status:”lik eller kommenter profilbildet mitt og jeg rangerer deg i fra 1-10. ”
   -når pcen kommer med for lite strøm melding og den skrur seg av før du rekker å finne laderen.
   -copycats

  40. Jeg liker veldig godt bloggen din. Men i det siste har den vert veldig negativ. Kan ikke du heller lage en video om hva du liker? 🙂 Smil litt, du er pen!

  41. Deg. Mer utakknemlig bitch skal man lete lenge etter… Må være helt forferdelig å være en av de jentene som ser opp til deg og er venn med deg på Facebook når du kommer med sånt piss. Husk at du hadde vært det samme nullet uten de, som du tydeligvis mener at de er. Du kommer til å være glemt om noen år, før du plutselig dukker opp på forsiden av FHM og Mann med silikon og enda tynnere strekbryn. Lykke til videre i livet. I’m out!

  42. Jeg synes du sier på jævla mye dumt. Du sier at du hater dumme folk og folk som later som de er dum, det er jo faen meg det DU gjør. Du kødder med at du er dum, det vil si å late som men er dum. Du sier at du ikke liker feite folk som ikke gjør noe med det. Du har ho faktisk venner som er feit. Du er jo tynn, hvorfor gjør ikke du noe med det? Du burde virkelig tenke på hva du sier og skriver på bloggen. Du viser bilde av deg selv i undertøy, greit det er din blogg, men tenk deg om før du legger ut ting. De fleste “leserne” dine er innom bloggen din for å se hva mer dumt du skriver og legger ut. Og de som snakker til deg i bussen er jo i all fall greie, de vil jo bare prate med deg. Kanskje at de vil bli bedre kjent med deg. Du har jo skrevet under et bilde på bloggen at det var stygt, hvorfor legger du det ut da? Synes du virkelig at folk som synes de selv er stygg ikke skal legge ut bilder av seg selv? Du sitter å filmer deg selv, mens du digger deg selv, å sier stygge ting om folk, ikke at du hadde turt å sagt til en som sier at han/hun er feit “slank deg da.” hadde du det?

  43. I ruten der du beskriver hvem du er og hva du driver med, skriver du at du er “en jordnær og livsglad jente som elsker å finne på sprell.” Men det virker ikke som du har forstått betydningen av disse store ordene.
   Hvis du hadde vært jordnær, hadde du ikke blitt full på fester, og du hadde hvertfall ikke skrevet om det på bloggen!
   Hvis du hadde vært livsglad hadde du ikke lagt ut en videoblogg der du ramser opp alle irriterende ting i hele verden, og du hadde ikke vært så opptatt av utseende som du er! Du har uttalt tidligere at man skal være fornøyd med den man er. Det er ikke du når du må bruke som mye sminke daglig. All sminken er bare et bevis på hvordan du egentlig føler deg. Og akkurat nå for tiden er du ikke fornøyd med “den du er” med all den sminken. Men det er ikke lett å være fornøyd. Det er hvertfall vanskelig når man ikke har gode veiledere rundt seg som gir råd og korrigerer når de ser at noe er galt.
   Å “finne på sprell” er trenger ikke være å bli full på fester. Det har ikke du skjønt. Hvis man “Elsker å finne på sprell” er man glad i å leke, og å være litt barnli iblant. Det virker det ikke som du er.
   Kanskje jeg tar helt feil av deg, men for meg virker det ikke som alt det du har skrevet om deg selv stemmer. Hvis det faktisk er sant det som står, foreslår jeg at du viser det litt tydeligere på måten du fremtrer på 🙂

  44. Jeg liker bloggen å alt med deg å det men :
   1. Jeg synes du skal være forsiktig med det med overvekt…
   2. Kan du ikke være litt mere glad å lystig istedet for å være så sløvete..
   3. Leser du alle komentarene ?
   – CAROLINE 🙂
   -Prøver ikke å rakke ned på deg eller noe bare synes at det er non ting du kan prøve å være litt bedre på.. Håper du forstår 😉

  45. okei. Denne videoen kunne vært mye mer gjennomtenkt enn dette her. for det første var det 10 min med mumlete snakk med banning. Ikke bra, greit nok at du er fra nord-norge men det er fortsatt trashy å sitte å banne. For det andre: I stedenfor å sitte å fortelle ALT du irriterer deg over kunne du kortet det ned med det som irriterer deg aller mest ogf sagt med med litt humor istedenfor å sitte med surt ansikt og en monoton stemme. Ikke glem at du ikke er tidenes. ellers må du bare å fortsette å blogge for jeg kommer til å lese dne uansett.

  46. vi irriterer oss mye av det samme, hvertfall sånne statuser ” hvis du ikke setter denne på din status innen 5min blir du drept i natt ” ahh.. herreegud. Men har du så blåe øyne, eller er det linser? (:

  47. Hvor er genseren du har å deg på videoen fra? Sorry hvis du har nevnt det i ett innlegg<3 Skjænner at du irriterer deg, alle de tingene hater jeg + folk som ikke klarer rettskriving:P

  48. det er faktisk litt vanskelig for noen og slanke seg når de er feite, når dem bor hjemme, og forelderene kjøper bare fet mat… og du er VELDIG frekk på måten du sier din mening på! du er bare en liten dritt!

  49. Hei, Therese! jeg er 13 år og er antakeligvis overvektig, og ja, jeg kan gå rundt å småklage over kroppen min. Men det er faktisk ikke så lett å gå ned i vekt når man er nødt til å spise det foreldrene spiser. jeg kan faktisk ikke styre det jeg selv spiser for jeg har ikke råd til å kjøpe sunn mat til meg selv hvis foreldrene mine skal spise noe annet, for jeg har faktisk ikke penger! Og “feit” er som andre har kommentert her, også et mobbeord i mitt hode etter jeg har blitt mobbet i 7 år og dette er et ord som jeg har blitt slengt i trynet. Det er nemlig ikke så lett når man har andre ting å tenke på enn å gå ned i vekt. Du burde virkelig gått i en mobbeoffers sko før du uttaler deg om dette som viser seg at du egentlig ikke har peiling på!

  50. hahahahah, dude.. jeg ler meg ihjel av deg, du ser ut som en drittonge som skal være mrs. perfect , og stemmen din, gaad! høres so du du slafser eller ikke har tenner elns.. jaja, latter forlenger livet 😉

  51. DET ER LOV Å SMILE!!
   håper ikke at det sitter noen som kanskje er litt”domme” så du vil ha det til og ser den videoen der. stakkars folk.
   du er irriterendes, slik som mange andre også har sagt.

  52. anne marte berget bor i Vest torpa !
   07.des.2011 kl.14:57
   kan du slutte å lesbe? også IKKE bruk mørk øyenskygge.. det er kjempestygt .. .
   fordømte jævla fitte hore
   Helle
   07.des.2011 kl.15:19
   For det første; HERREGUD! Er det VM i å være sur? Snakker om å irritere seg over ting, men du er jo ikke det døyt bedre selv. Og det med å leke dum – hvordan i alle dager kan DU irritere deg over det, du som gjør det selv? Enten er du en uintelligent jente som bare ikke har kommet ut av fjortisperioden enda, ellers må du virkelig ta deg sammen, jente. Dette her var bare flaut…
   Anine
   07.des.2011 kl.16:11
   det er faktisk litt vanskelig for noen og slanke seg når de er feite, når dem bor hjemme, og forelderene kjøper bare fet mat… og du er VELDIG frekk på måten du sier din mening på! du er bare en liten dritt!
   LENGE LEVE ALLE DE SOM KOMMENTERTE LIGNENDE SOM DET OVER! <3
   Faen, Therese, du er jævla bitchi faggot. Du blogger. Man ser at du har seriøse problemer, BLANT ANNET drit dum. Faen og du dummer deg ut for halve Norge. Dra til helvete og bli der da -.-

  53. Rart hvor mye mer voksen besteveninnen din, Tuva, oppfører seg..Både tekstmessig, bildemessig og på video…Egentlig bare generelt.

  54. Enig!
   Men har noen tips til hvilken headder jeg skal ha på bloggen? Har en nå men den er helt .. ja .. Så plizz hjelp meg.
   Mimpo.blogg.no

  55. Du virker skikkelig sur! Det er ike noe morsomt å se/høre på videobloggen din!
   Du burde være som Sophieelise,hu er et godt forbilde:)

  56. Herregud. Tenkt over at du spiller dum og mumler selv? Grow up jente. Og det er lov og smile da vet du.

  57. Er enig med deg med masse ja, spesielt med den feite folk greia .. men når det kommer til det.
   Du klager jo ofte over karakterene dine på skolen og hvor dårlig du gjør det, så for faen .. sett deg ned og les litt mer og øv litt ekstra! Også klager du noen ganger over at rommet ditt er så rotete, så rydd det og ikke vent på at morra de skal gjøre det!!
   Men kan si meg enig på masse 🙂

  58. hahaha, di b i t c h!
   Men bra du ikke framstår som ei “perfekt” og ordentlig jente 😉 og ikke hat alle leserne dine sånn da, du hater jo alt mulig med oss.. haha

  59. Du vet det kanskje ikke er lett å legge på seg om man er veldig tynn. Man vil det men klarer ikke. Sånn er det med feite folk å..

  60. liker bloggen din men det som irriterer meg er nesten deg siden du klager utrolig mye osv!!! noen vil kankje si til vennene sine at åå jeg er så feit for og få høre fra noen andre at dem ikke er det for og få et lite løft. Du lager et inlegg om hva du synes er irriterende og banner i vei og kommer med de derre get ovver it lossom og mye mere det er like irriterende når du sitter der og lager en video der vor du klager eller sitter og skriver på pcen og blir helt stumm innimellom det er ikke en serlig gøy video jeg vet jeg er litt klagete nå menn du burde kankje tenke deg om før du sier noe ! PS: liker bloggen din godt forsett og blogge

  61. til du som sier at hu burde falle ned på lista, så er det akuratt DU som holder henne oppe. Hvis du lsutter å lese den, miter hun i alle fall én leser.
   Syntes ikke du burde falle på losta, det er litt gøy å se på deg!! Men du burde ikke mumle sånn, og heller ikke chatte når du videoblogger.
   PS: Det ville vel vært lettere med manus, for oss som ser på.
   PPS: Er helt enig med det å kalle andre feite! Noen har faktisk sykdommer… 🙁
   PPPS: Blogg om noe litt mer positivt enn dette (og alt det med at du blir full på fester og sånn, du ER et DÅRLIG forbilde altså)

  62. Du kan faen meg slutte å juge sånn! Du påstår at du elsker dine “søte” lesere så veldig mye. Men hvis du v i r k e l i g gjorde det, hadde du hørt på dem! Du er en liten horeunge med lav selvtillit som prøver å fremstå som pen og Unaturlig, sånn at fjortisunger skal si du er pen og du “får” god selvtillit. Du forventer KUN positive kommentarer. Det er a l l t i d noe som er negativt og positivt med en sak. Selv om du har et milf-bilde av deg og VIL ha positive tilbakemeldinger, så er det mange som ikke liker det og er enig med at du er milf. Får du noen negative kommentarer blir du sur og banner ditt jævla norlænning banninga som inneheld hæstkuk som skjellsord. Spar deg. Jeg sier dette fordi DETTE irriterer meg, blant annet. Som flere over her, ja det er DU som er irriterende og jeg (som flere) skjønner ikke at du kan irritere deg over ting du gjør selv. Uansett, som jeg alltid sier; FJORTISER ER DE SLEMMESTE PERSONENE I VERDEN. Sånne som deg skulle ha blitt utrydda! Herregud. -.- Ikke alt i verden er negativt og irriterende. Jeg er virkelig glad for at jeg ikke er deg. Tenk, hvordan i helvete kan du være et GODT forbilde? Du stjeler (i det minste stjal), snuser, fester, drikker og blir full, negativ til ALT, skulker skolen, fremstor som hore og at utseende er DRIT viktig… Osvosvosv. Jeg kan holde på hele dagen. Vil du det? Opp til deg… Hvis jeg var mordi (eller noen andre) hadde jeg vært drit Ustolt av deg. Fuck u bitch

  63. Dere som irriterer dere over at ordet “feit” er et mobbeord, har dere tenkt over at det å bli kalt “tynn” eller noe kan noen folk ta som mobbing det også? Og at noen av de som irriterer dere over at hu sier “feit”, at dere selv bruker det ordet i hverdagen? Sier noen av dere, ikke alle 😉
   Er enig i mye av det Therese sier, og jeg liker bloggen 🙂
   Og dessuten, ingen er perfekte 🙂

  64. Åh, kjente meg enig i det du sa med når folk kommentere ”åhh, du burde faen ikke gjøre sånn, det ser helt forjævelig ut.” osv.. Får de kommentarene selv på grunn av øyenbrynene mine, åhh, kan ikke bare de perfekte eksemplene på komplette idioter gi faen i hvordan eg sminker meg og liker og gå. Haha, de er så patetiske, jeg liker og gå sånn. Og gjør det. 🙂

  65. halla ! BARE ET TIPS
   hvis du irritere deg over at det er så mange bloggfans på facebooken din så kan du heller slette facebooken din å lage en ny 🙂 det tar ikke lang tid før du får alle vennene du hadde fra før på facebook 🙂 jeg prøver ikke å fortelle deg hva du skal gjøre, eller hvordan du kan gjøre det bedre, men det er bare et tips 🙂 elsker bloggen din foresten !

  66. Jeg syns det var veldig trist det du sa om “feite mennesker som ikke gidder å gjøre noe med det”. Jeg mener og tror de fleste som er overvektige vil ned i vekt. Og hvis det hadde vært så enkelt og bare spise sunt og trene hele tiden, hadde ikke alle vært slanke da? Du må klare å innse at folk er forskjellige, og at du f.eks. er heldig. Jeg ser jo at du spiser junkfood hele tiden, og her sitter jeg som spiser bare sunt og trener 2 ganger i uka og veier dobbelt så mye som deg. Tenk også på hvor gøy det er å BARE spise sunt og trene mange ganger i uka. Det er moro det, eller hva? Jeg syns du burde tenke deg bedre om før du poster et sånt innlegg.

  67. Therese 🙂 eg har lest bloggen din lenge, og eg ser opp til deg. Og seff, alle har ting som de irriterer seg over, med kom igjen, ver no litt positiv da!
   det du sa om “feite folk” er for så vidt sant, men ikke alle kan slanke seg like lett som andre, og derfor kan de ikke noe for at de er overvektig. det er mange som sliter med dette. bare fordi du har en fin kropp så har ikke alle det. så ikke for å vere slem eller frekk, så mistet du nokk litt av min respekt..
   men eg liker å lese bloggen din, men kjære deg, på videobloggene dine så synes eg du burde smile litt mer, du som har så fint smil. det gjør det også gøyere for andre å se på også. 🙂 stå på videre, og prøv å utvikl deg mer som et positivt menneske 🙂

  68. jeg leser bloggen din, eller er i hvert fall innom en del ! du virker jo helt grei, men på den videoen her var du sykt negativ.. vet ikke om du er sånn til vanlig, men skjønner ikke hvorfor du gidder det 🙂

  69. du lespe sykt mye, irriteranes.. en anna ting e at man høre ei vifte elns i bakrunn !!! ka me å slå den av før du bynne?

  70. Sykt irriterende at du lager en såå dårlig videoblogg! Noen tips til neste videoblogg:
   1. Ikke vær sur og frekk
   2. Ikke momle, men snakk høyt og tydelig med en glad stemme
   3. Ikke snakke med folk på facebook eller hva du enn skriver mens du videoblogger! vi er ikke interessert i det
   4. klipp filmen sånn at den ikke blir så sykt lang med lange mellomrom der du ikke sier en dritt
   5. ikke bruk så jævlig stygg sminke, du ser ut som en emo der du sitter
   6. Ikke rakk ned på andre som har annerledes kroppsfasong enn deg selv
   Det som irriterer meg mest er deg som ikke setter pris på leserne dine og som bare er dritt sur hele tiden når du blogger. Hvis du tror det er kult å være sur, så nei, det er ikke det. Så der faila du til tusen!

  71. Ojj.. Jeg er enig i det meste, ehe.. men det du sa med at mange folk er feite? WTF? tenk deg om, du er heldig, men det er mange som ikke er like heldig som deg! 🙁 Mange av de som er overvektige vil prøve og gjøre alt de kan for og komme ned i vekt, men det er ikke så lett som det høres ut som! Bry deg om andre, ikke bare deg selv, alle er forskjellige! Tenk om det var du som var overvektig og rett og slett ikke orka og gjøre noe, slik som mange av de.. Da hadde vi ikke sitt snurten av denne videoen! heh.. Tenk deg om neste gang 😉 Jeg synes det er feil, og veldig sårene og få se slike videoer på en blogg, mange 100000 kan se!! Off! det er fælt, vurder og slette dette innlegget, eller si sorry på en annen video, eller skrive noe der du beklager deg!!!! Jeg har selv blogg, men kommer aldri til og si noe slikt !! harregud, dette er fælt..

  72. sjææl! ikke se så sur ut a, blir redd. Neida. Men ja.. irriterer meg syykt over de teite facebook barna selv!! men duu?? farger du bar etterveksten eller hele håret når du gjør det? 🙂

  73. Må innrømme at æ aldri kommentere bloggen din.. Bruke være innom her sia æ sjøl e fra Tromsø og vet kem du e, ettersom du ofte e innom jobben min. I tillegg e det jo utrolig greit å ha nåkka å gjøre når man kjede sæ.. Men over til poenget: det som e ironisk oppi alt dettan e jo kommentaren “folk som e dum. herregud, når dem e skikkelig dum, og ikke skjønne ting som andre skjønne som e helt logisk, og bare sitt der som et spørsmålstegn”
   haha, når du sjøl ikke klare definere på en normal måte ka betydninga av dum e, blir det hele utrolig humoristisk. Hele den her videoen (spesielt kommentaren rundt nettopp temaet å være dum) og generelt hele bloggen din, understreke jo ganske greit at du ikke eie intelligens sjøl. Fikk mæ en god latter da. Men heelt serriøst, voks opp!

  74. JEG IRRITERER MEG OVER BLOGGERE SOM TROR VI BRYR OSS OM HVA DE IRRITERER SEG OVER!! DJIIIISES, DET ER FUCKINGS IRRITERENDE!

  75. Du er så syyykt negativ for tiden, Therese..
   Kan du ikke heller lage en video om ting som får deg til å smile? 🙂

  76. Du framstiller deg selv på en ganske negativ måte når du ser så sur ut og himler med øynene. Du virker egenrlig bare utrolig overfladisk. Smil og vær positiv, livet blir mye kjekkere da! 🙂

  77. Jævli bra at du driver å klager over at “ååå jeg er så tynn, jeg skal legge på meg litt” hele tiden. Du klager nå over det støtt og stadig på bloggen din. Akkurat d samme, kan ikke se at du har klart å gjøre så sinnykt mye med det. Siden du syns det er BARE ” å begynne å spise sunt og trene” for overvektige, så skal det jo ikke være så vanskelig for deg å legge på deg siden du sier at det er like vanskelig.
   Syns du klager over ganske mange ting du gjør selv. Og jeg begynner virkelig å lure på hvor dum du egentlig er. Før trodde jeg du bare fakea det, men med alt det idiotiske du har gjort OG lagt ut på bloggen din i det siste så tror jeg ikke du kan være særlig smart. Og det som er mest synd er at du sikkert aldri kommer til å få vett nok til å angre på alt du han gjort i fylla og lagt ut på nett. Det jeg mest av alt ikke fatter er hvordan du kommer fram til at du skal legger ut bilder av deg selv i undertøyet osv.
   Nei vet du hva, jeg skjønner virkelig ikke hvorfor jeg leser bloggen din lenger, for jeg ser at du mister hjerneceller for hvert innlegg du legger ut. Så jeg venter vell egentlig bare på at du skal gjøre noe sikkelig dumt som kommer til å ødelegge for deg eller noen du kjenner. Mora di må være stolt.

  78. Så utrolig teit når du sier at “feite” folk som “klager” over at de er feit bare kan reise seg opp å gjøre noe med det? Er jo akkurat det samme med deg. Du er alt for tynn, men det er ikke lett for deg å legge på deg så all verdens mye. Bare tenk over at du faktisk sårer de som har problemer med å gå ned i vekt!! Spesielt du som er toppblogger burde være ekstra forsiktig med å uttrykke deg.

  79. HAHAHA herregud, ROOOO NED FOLK!!! Dere er sikkert ikke så forbanna perfekte selv. “DU DRIKKER DEG FULL PÅ FEST!!!!” Oh nooo. Det virker som dere har et JÆVLA dårlig liv av det dere kommenterer. Blir flau på deres vegne. Therese er bare en normal ungdom, og trenger faen ikke å være noe digert forbilde for jenter på 12 år bare fordi hun er toppblogger. Digger henne for hvordan hun er, istedenfor å sitte å lyve om at hun ikke gjør noe gale (voe). Finn dere et annet forbilde hvis det er så jævla forferdelig.

  80. Stå på jente!! Å si alt du sa nå, og å få så mye hets som du har fått i dette innlegget, det er helt sykt!
   Du er bra jente!! Å tørre å si meningene sine på den måten du gjorde nå er helt rått!
   Liker`e!

  81. Cathrine
   07.des.2011 kl.19:26
   HAHAHA herregud, ROOOO NED FOLK!!! Dere er sikkert ikke så forbanna perfekte selv. “DU DRIKKER DEG FULL PÅ FEST!!!!” Oh nooo. Det virker som dere har et JÆVLA dårlig liv av det dere kommenterer. Blir flau på deres vegne. Therese er bare en normal ungdom, og trenger faen ikke å være noe digert forbilde for jenter på 12 år bare fordi hun er toppblogger. Digger henne for hvordan hun er, istedenfor å sitte å lyve om at hun ikke gjør noe gale (voe). Finn dere et annet forbilde hvis det er så jævla forferdelig.
   Jeg siterer: Det er INGENting normalt med Therese. Hun er seriøst – i MINE øyne, den styggeste bloggeren i Norge! Gtfo

  82. jeg irriterer meg over blonde, alt for tynne og etterligninger av Anna Anka. Reis til Hollywood og skriv en KOKEBOK.

  83. Jeg elsker bloggen din <3
   men sånn serr dere som kommeterer kan dere ikke slutte med det!? tenk om det var du som var på topplista og mange kommenterte drit om deg!? Hun sier det hun mener! Kan dere bare ikke slutte med det!?

  84. Lol.. du er alt for tynn. bedre å være feit enn å se ut som en tannpirker som deg ! du trenger ikke å legge ut masse bikini og ræv bilder av deg. det er bare stygt. du er ikke noe deilig hvis du tror det.
   fregne tryne… get a life ! s

  85. enig i masse av det. guttan i klassn min havna alltid framfør mæ på tur ut av klasseromme når skola e ferdig, og de går jo så JÆVLI sakte. åsså e det ei i klassn min som bruka å sett å fekle med næglan sine i timen, og når læreran e ferdig å prat så e det sånn “ka vi skal gjør”, “hæ?” eller hæ, har vi prøve?”, det e så fette irriteranes.. vil bare gå fram å slå ho i hode og sei ” e du dom eller?” XD

  86. Bare sånn at du vet det, eg har ingenting imot bloggen din eller deg. Men det irritere mæ nåkka jævli når du verke så jævli bitchy, shønne, du e fra tromsø, e norlænning å allt det dær, å norlænninga har lætt førr å høres sur ut. Men bare høres, ser jo faen meg ut såm om det e en begravelse på romme dett eller nåkka. Hadde ikkje skada dæ å prøve å vise at det e litt lifsgnist i deg iallefall. Og når du sei “feit” meine du fålk såm veie meir enn deg?
   Therese, trudde ikkje du bei å bi så bitchat, har føllt deg længe, å trudde ikkje at du bei å enne opp sånn hær.
   Å kan du være så snill å årne ett blogginnlægg dær du førrklare tingan du har sakt i dennan vidioen såm “vi” har reagert på. Har enda litt håp om deg , kunne se opp te deg før, men no går det ikkje længer, men syns du kan bevise førr meg at du enda e okei. HadebraogTakk.

  87. Søt blogg! Pen, intligent og en bra person ( selv om jeg ikke kjenner deg)er du å! bare stå på og ikke hør på andre men stol på deg selv!

  88. det som irriterer meg, er deg!
   du oppfører deg om en bitch!
   livsglad liksom ! du ser ut som du har solgt smør og ikke fått betaling!

  89. Litt kjedelig å sitte og se på deg klage i 10 minutter. Men må rose deg fordi du har noen morsomme uttalelser i blandt! Det hjelper ikke å gå og irritere seg over alt og ingenting, kanskje du skulle prøvd å sett litt mer positivt på ting 😉

  90. Det som irriterer meg:
   – Når folk ikke kan engelsk og skriver feil hele tiden.
   – Når folk poster sitat eller kjedestatuser på facebook.
   – Når folk tuter eller roper fra biler.. Tror dere jeg skal bli lovestruck og hoppe inn i bilen deres eller?
   – Når barn i 12-13 års alderen oppfører seg veslevoksent.
   – Når folk tegner strekbryn og ikke SER at de ser ut som horer.
   – Når jeg vil bruke en fridag på å sove lenge, trene, dysje og slappe av, og veninner ringer deg og krever at du er med dem, og spør HVORFOR IKKE når du rett og slett vil slappe av.
   – Når folk ikke blinker i rundkjøringer, og jeg stopper for dem når jeg tror de kjører rundt, men så fortsetter de rett frem og jeg må gire og styr..
   – Når jeg er trøtt men må faktisk gjøre noe.
   – Når lyspæra mi har gått og jeg ikke rekker opp, og jeg må sitte her i mørket idagevis før noe skjer.
   hmmm hva mer?
   Ja, når jeg hjelper noen med oppgaver eller prosjekter, og de gidder svare når du spør dem om hjelp.

  91. Du e mye finere uten øye vipper liksom falsk men stns du e fin me det å sia du kan jo sette dæm på :)<3
   Kan du komme innom min blogg?:)

  92. 10, 11, 12 og 13 åringer leser bloggen din. du drikker, er dum ,skulker skolen, dropper lekser, snuser, bruker utfordrende klær med tusen innlegg i bhen, og sminker deg som en stripper. Hvordan tror du det påvirker så unge jenter? Vil de også bli like likegyldige til livet som det du er? Vil de bli like sure og negative som deg? DU ER SÅ SUR og ser så bitchy ut. Tenk på leserne dine som ser opp til deg og bruker deg som forbilde… tenk på det, du….

  93. Du har blitt så barbie blogg,skjerp deg!
   Du var et forbilde en pen jente som veldig mange digget,nå er du en overfaldisk barbie.Kan du ikke blogge osm normalt? Tips,sminkevideoer,outfits,dagendin,å ikke bare om kroppen din å brun fargen din? håper virkelig du mister plassen din for du fortjener den absolutt ikke om du ikke skjerper deg med bloggingen din.
   jeg har vært fast leser,men skal si deg en jævla ting,du har mista meg sm leser! Sikkert flere også,for du har virkelig forandret deg fra å være ei utrolig søt og pen jente til en overfladisk barbie. Bestevennen til heidialexandra? for en gang skyld,prøv å skjerp deg å bli en bra blogger igjen.det ahdde vært så mye gøyere.

  94. Seriøst folkens!!? Dette er bare for drøyt! Går dere innom bloggen hennes bare for å kommentere dritt? Okay, der liker henne ikke… Men hvem bruker da et kvarter på å skrive en laaaang kommentar om bare akuratt hvor mye dere hater henne?? :/ Fritids unger ass…. Har jo ikke noe liv! Men så kan hun jo takke der også da, fordi uten dere hadde hun ikk vert på topplista vettu! Men så smarte er ikke mange av dere… Men jeg er en STOR fan av deg Therese! <3

  95. Jeg jobber på nfoto.no nettbuikken i Bergen og da jeg skulle pakke ned noen julekort og diverse, så jeg plutselig at det var bilde av lillebroren og lillesøstra di 🙂 Så stod det navnet til mammaen din.. hehe, litt gøy :p
   Men sendte de iværtfall i dag, så de kommer nok om ikke så lenge 🙂

  96. vær litt forsiktig med hva du sier, særlig det med “feite folk”. Det å slutte å spise junkfood og begynne og trene er like vanskelig for dem som det er å slutte med snus for deg. Fedme og overvekt er like mye en spiseforstyrrelse som anoreksi og bulemi, det blir bare ikke sett på som det. Derfor er det også like vanskelig å ordne fedme som anoreksi. Pass deg! Tenk på alle leserne dine som kanskje er litt overvektige og ser på denne videoen. Min respekt for deg falt nettopp ned mange hakk. Jeg digger bloggen din, men vær forsiktig ..

  97. Enig med veldig mye av det, men ikke akkurat det med dum! Likosm greit det med at du LEKER dum, men hvis du virkelig er dum og ikke forstår ting, da er det egentlig ikke dems problem da.. Siden det finnes jo… akkurat nå vet jeg ikke hva det heter, men det er liksom et syndrom ? eller hva faen det heter 😛
   Jajja, samma det!

  98. Heei, er veldig enig med deg!
   Jeg hater at noen bloggere, som ikke har noen lesere også skriver de i et innlegg< <ÅÅÅ INGEN LESER BLOGGEN MIN>>
   Men uannsett, jeg digger blogge din… Du er kjempe peen <3

  99. Jeg skjønner meg ikke på de som synes du virker kul og søt. Jeg synes du er jævlig teit, du skal alltid være så sur på videoer og smiler eller ler aldri!! Du sier du er jordnær, men ingen personer som fester hver helg og drikker seg fulle er jordnære. Asj, blir kvalm av deg, sorry men sant 🙁

  100. til dere som skriver stygge kommentarer !!! noen av dere skriver tenk deg om før du legger ting ut, da må du kansje tenke deg om sjøl når du skriver en kommentar !!! Hun blir kansje såret av alle stygge kommentarene.
   Vis dere ikke liker henne eller bloggen hennes, så hvorfor kommentere styggt!!!!! få et liv !!!

  101. herregud a folkens! utrolig stygge kommentarer dere kommer slengende med! Tenk på alle disse dritt kommentarene hun må sitte å lese hver dag! Man blir jo helt gal.
   La hun være som hun vil, alle er jo forskjellige?
   Når man skal lage en video om hva man irriterer seg over sitter man jo ikke å gliser og ler hele videoen.
   ikke gidd å se videoen hvis hun gjør deg kvalm eller mumler eller hva faen.
   stå på therese 🙂

  102. Gaddamn, jeg digger deg.. Du er ærlig, og du lar ikke andre folk rakgne ned på deg.. Du står får det du er irritert over.. Gud, jeg digger deg!

  103. Hei Therese:) Du er virkelig ei søt jente dypt inni der;) Og skjønner godt at det er vanskelig å smile til kamera for en selv. Hadde ikke jeg heller klart!! Så forstår deg der.
   Men, du spør selv i dette innlegget hva vi lesere irriterer oss over.. Så da kan du ikke klage på noen av leserne for at de faktisk skriver deg;) Så finner ikke det de over her eller det jeg skriver nå som noe som helst “nettmobbing”. For det er virkelig noe av det verste jeg vet selv.
   Jeg har klikket meg innom bloggen din av og til for å se, siden du ligger på første plass å har gjort det en stund, og du er ikke så veldig positiv. Forstår ikke hvorfor Norge vil ha en blogger som bare klager på toppen?
   Uansett.. det som irriterer meg er:
   1. Folk som mumler(noe du selv sa du ikke likte, MEN alle kan høre at du gjør det selv.. Og give me a break people, ikke skyld på dialekta hennes fordi hun mumler!)
   2. Bloggere som filmer seg selv mens de skriver til andre på en slags form for chat. ( det er ikke noe interresant for de som leser bloggen din å se på, bare et “tips”)
   3. Brunkremskiller………. TRENGER jeg si mer?!?!
   4. Blondiner med svarte(eller veldig mørke) øyenbryn. (ser utrolig unaturlig ut å en ser ut som en er 12-14 år og ikke vet hvordan en skal sminke seg)
   Du er sikkert enig i det jeg irriterer meg også over, vil jeg tro!
   (og nei, selv om jeg har skrevet en delvis negativ comment så er jeg ikke en 14 å gammel jente som er usikker på seg selv og ser opp til toppbloggere, så ikke gidd å tenk det en gang;) )
   Håper virkelig alt godt for deg videre i livet. En får mindre rynker av og smile enn å være sur.

  104. dæ ser jo fan ikke ut som du e intrissert i den hær jævla bloggen! du sett dær å lesbæ som ei annæ bærtæ å e på facebook mæns du har videobloggen.. du va jo helt borte! å så sykt negativ va du og, annais e ein mye bedre blogger enn de

  105. du har nydelige øyne! og jeg likte deg ikke før, helt ærlig, men jeg liker deg bare bedre og bedre. Stå på! Ikke bry deg om de ovenfor, det er ikke deres mening det er spurt om .

  106. Det er lett for deg å si “ikke klag hvis du er feit, gjør noe med det, slutt å spis junkfood” fordi du blir faktisk aldri feit uansett hva du putter inn i kjeften. Du vet godt hvor deilig det er med god mat, det er like vanskelig for alle andre som for deg. Om du først skal slenge drit om ting du ikke liker, skaff deg fakta

  107. Mitt navn er Therese, jeg har lav selvtillit, jeg er negativ hele tiden, jeg er sur hele tiden, jeg er en fjortiss som elsker å drikke meg drita på fest så jeg ikke husker noe dagen etter, jeg elsker kun meg selv og driter i alle andre, jeg bruker mye sminke fordi jeg er usikker på meg selv og jeg blogger kun pga pengene fordi jeg egentlig hater bloggleserne mine og det å skrive innlegg. Og sist, men ikke minst: jeg tror at alle personer har det like lett som meg når det kommer til kropp at man går ned flere kilo på null komma niks, når det slettes ikke er så lett for alle som det kanskje måtte ha vært for deg dersom du hadde lagt på deg som alle andre
   Det er bare sånn jeg oppfatter deg, desverre……

  108. Leser denne bloggen hver dag, men kommenterer aldri, uansett om det er noe jeg virkelig ville sagt… rett og slett fordi therese kan gjøre hva hun enn vil med bloggen og det skal ikke ha noe å si hva leserne mener. det er jo vi som har fått henne der hun er idag, hvis noen er misfornøyde så slutt å les da vel? dere holder henne jo bare på topp ved å kommentere å stresse videre jo… og hvem har vel ikke brukt ordet feit før? akkurat som ordet neger, ingen er perfekte…
   Blir bare så deprimert av å lese alle di unødvendige kommentarene med hva hun gjør galt.. hva er det ikke dere jr da?? er mobbing så veldig rett da…? snakk om å bruke hjernecellene her…. skaff dere et liv istedet for å kritisere andre sitt, er vel hennes valg om hun vil ver bitch eller ikke…
   må bare støtte opp her, hun legger ut om livet sitt dag ut og dag inn, da fortjener hun mer enn dritt tilbake… spør dere selv neste gang… hadde dere lagt ut en video for en hel verden, hadde dere turd å blotte livet deres for alle? shut the fuck up å tenk…….
   Bra blogg forresten, du er jævli morsom å viser masse intelligens og selvtillit. stå på:)

  109. Marie:
   07.des.2011 kl.18:53
   “Du er shit tynn og vet du hva? Det er DRIT stygt. Lenge leve overvektige – de ser bedre ut!”
   Ser du? Du sier at det å være “shit tynn” er DRIT stygt, ser du ikke nå at det kan være like mobbende som å bli kalt “feit”? Haha, måtte nesten le litt!
   Noen folk som er tynne som prøver å legge på seg, kan bli mobbet på grunn av det!
   Plutselig er det noen som kommer bort å sier; “Du kommer til å dø av sult!”
   DET er mobbing mot de som er veldig tynne, tror alle folk at bare ordet “feit” er et mobbeord?
   Å si noe slik som jeg skrev over, er sinnsykt mobbing det også… ordene betyr bare helt motsatt.
   Tenk litt før dere sier at det å bli kalt “tynn” er helt ok for alle!

  110. Hei, Therese! jeg er 13 år og er antakeligvis overvektig, og ja, jeg kan gå rundt å småklage over kroppen min. Men det er faktisk ikke så lett å gå ned i vekt når man er nødt til å spise det foreldrene spiser! Og du burde jo vite at ikke alle har like fin kropp som deg? Jeg er 13 år, og så opp til deg. Jeg gjør ikke det nå lenger. Du som er TOPPBLOGGER burde tenke LITT på hva du sier.

  111. Jeg skjønner poenget til Therese, MEN hun motsier seg selv! I innlegget hun har skrevet for en stund siden så sier HUN at man skal tenke seg om før man kommenterer kroppen til folk, jeg snakker om “tykk eller tynn”-innlegget. “Noen har høy forbrenning og er derfor tynn, mens andre har kanskje lav forbrenning og har mye lettere for å veie et par kg for mye. Tenk litt før dere går rundt og kommenterer alle andres kropp”.

  112. Har ingen folk ett liv eller? Dere sitter å klager på henne hele tiden. Dere sier at hun er falsk og når hun er døds ærlig som nå og sier ting som kan plage henne da skal dere også klage! Dere klager over alt hun gjør, gi henne en sjangs da. Hadde hun ikke brydd seg om bloggen så hadde hun ikke blogget, det er så mangen måter å tjene penger på at hun bruker nokk ikke bloggen kun til det. Dere kaller henne dum, men er det hun som sitter og snakker drit om folk som er seg selv bare for å få seg selv til å føle seg bedre. Ingen av dere hadde hat mot til å gå personlig til Therese og si det. Hun er 100% ærlig med dere idioter hun deler livet sitt med oss, so what om hun har et bra liv. Det er bare bra at hun ikke sulter, eller at hun ikke er utrolig feit og sliter med det, det eneste dere gjør er å prøve å få dere selv ti å være bedre og det er visst utrolig gøy å gjøre det med folk på topp listen. Er det rart dere ikke har noen venner eller at alle hater dere? Visst dere har noe negativt å si til henne så si det på en normal måte som “Du kan miste lesere av å snakke for mye om kroppen din” istedenfor å snakke så utrolig fjortiss som “Å herregud du er så jævlig teit, skal faen meg ikke lese denne bloggen mer, fuck deg din hore. Du er så jævlig bitch!” Har dere møtt henne? til dere som synest hun er fjortiss, hvor fjortiss er det ikke å banne annenhvert ord bare fordi ordforådet ditt selv er så dårlig? Get yourself a life!
   Therese- stå på du er en utrolig jente! <3

  113. Vet du hva jeg syns er irriterende? Folk som skriver usakelige, negative og overdrevene komentarer på blogger, sykt irriterende. Men jeg elsker og si mine meninger, så jeg vill bare komme med en.
   Jeg syns denne vidioen var teit, for og være ærlig. Men jeg respekterer ditt valg om og publisere den da 🙂 Men det er sikkert mange som blir lei seg når du sier; ” Jeg hater feite folk”. Noen som er feite, har ofte stor benbygning, og kan faktisk ikke gjøre NOE med det. For det har jeg. Og jeg ser feit ut fordi jeg har store pupper men flat mage. Og du aner ikke hvor mye dette tærer på selvtilitten min, feite folk er stygge sier du… Jeg har blitt kaldt feit mange ganger, Jeg hater det virkelig.
   Viss du er ett fleskeberg fordi du spiser for mye, har masse og gjøre med barndommen din og gjøre. Hva foreldrene lar deg spise osv. Det er ikke så enkelt å spise sunt, når du er vant til så og så høyt sukker og fett intak. Det er en lang prosess fra MASSE snop og usunneting, til utrolig sunne ting
   Du foreks, sier du kunne gjerne vert feitere, MEN da skal du gjøre slik “feitingene” gjør. TRENE! Da får du muskler og blir feitere eller får mer Masse.
   Skulle jeg sagt, JEG HATER TYNNE FOLK SOM IKKE GIDD OG LEGGE PÅ SEG.. OMG de er så siiiick stygge. Men du hadde vell ikke tatt deg nær av det siden samfunnet og media legger mest vekt på (hahah) tynnt er fint. Jeg syns selv det er fint og være tynn, MEN ikke FOR tynn sefølgelig!
   Pleide og lese bloggen din før, Noen ganger nå.
   Du er utrolig fin therese, og har sterke og bra meninger. Og jeg tror ærligtalt du ikke mente at folk skulle regare slik som de gjør, men sånn er det vell å ha blogg. Du har lov til og ha egene meninger, og hvis folk døøør når du sier du ikke liker feitinger, burde de jo absolutt ikke henge på internett. Men poenget var at det var unøvendig egentlig. Syns ikke det var noe gale at du lå ut en hat video, syns det er morsomt og se andre sine syn på ting. Så teit av folk og komentere, er jo dies valg og se videoen/lese bloggen.
   Men stå på Therese! Du er utrolig herlig 🙂 ikke ta noe av dette til deg hvis du er uenig, dette er bare min mening, og du har kansje ditt eget syn på dette, som du kansje tenker er like rett som jeg tenker dette er.
   du slettet den vell fordi det provuserte leserene dine, og er tydelig at det ikke var meningen

  114. synes det var litt teit å si det med folk at de som er feit at det er bare til å slutte å spise junkfood og spise sundt og trene. Det er akkurat det samme som om jeg sier at du skal slutte å snuse, det er bare til å hive all snusen og aldri ta en eneste snus til..og jeg VET hvor jævlig vanskelig det er når det gjelder sånn avhengighet. Og jeg vet OGSÅ hvor vanskelig det kan være å bare slutte å spise godsaker liksom!
   Men altså er ikke noe sånn frekt direkte mot deg, er jo sant det at det er irriterendes når folk sier de er så feit og blablabla, og ikke gjør noe med det.. Men det er ikke BARE til å begynne å trene og bare spise sundt..En person som er feit må jo ha en avhengighet av junkfood, snop og sånne ting og da så er ikke bare bare 😉 viss du skjønner meg hehe

  115. Hei! har du slettet videoen? Får den ikke opp:(((
   Bare så du vet det, er jeg innponert over at klarer å blogg så bra. Og samtidelig ha et ordentlig liv<33
   OXOX

  116. Jeg er sulten, åja du kan jo bare gå å spise da… vet du? det er ikke like lett for alle.. ÅÅh jeg er så trøtt og har sovet så lite, bare legg deg tidlig da eller ta en sovepille… ikke noe stress! ååh jeg er så tynn, og jeg prøver å legge på meg, men det går ikke.. omg -.-

  117. Herregud, så mongolide hele gjengen er! Hun sa jo ikke at ALLE feite folk bare klager osv, hun er jo sikkert 100% klar over at det er mange som ikke kan noe for det og faktisk ikke kan gå ned og sliter veldig. Det hun sa var at feite folk som sitter på ræva og eter, DEM kan klage, for det blir noe helt annet! Er så enig! Dem kan jo i det minste prøve, ikke bare sitte der og eta feit mat og tilslutt rulle bortover gata, og deretter klage, det går faktisk an å prøve! Men ja, det er noen som ikke kan gå ned også, og det var ikke det hun mente eller sa heller, åååh, mongofaces! Du skulle ikke ha slettet videoen Therese for nå sitter folk og sier ting du IKKE sa og lager sine egne historier. Men men, du veit ihvertfall sjøl hva du sa, og mange andre.

  118. Baaah…nok et lite tynt geni som skal forklare hvordan feite folk “har” det på innsiden…blir så forbanna! Hvorfor blir alltid dette et tema?…kropp er kropp, er man missfornøyd med den så gjør man noe med det. Og ja, jeg er overvektig selv – men klarer ikke å gå ned pga hormonforstyrrelsene mine, så det er nok ikke alle overvektige som sitter bare ved dataen og stapper inn i hodet…blir så jææævla provosert!
   Jaja, da kan vell vi overvektige bare si at dem med anoreksi kan gå å spise – herregud spis da, da legger jo dere på dere! ..nei verden er ikke slik og fungerer ikke slik, det psykiske har veldig mye og si – men det er faktisk mange der ute som sliter, og har gjort sitt beste for å bli den personen de vill være! …Så nei, alle sitter ikke på ræva….synes at dette temaet her burde ha vært tabulagt for lenge siden!

  119. Det står at videoen er fjernet, så jeg får ikke sett den, men ting som irriterer meg er når folk skriver ; :/ på statusen sin på face, og alle bare ; ååå chaaat ! hva har skjedd !!!?? osv osv , oppmerksomhete unger ass..
   du er utrolig søt ! digger deg, digger bloggen din ! og drit i de som skriver så mye dritt til deg! 🙂

  120. Therese 🙂
   jeg er en leser som leser bloggen din hver dag 🙂 <3 elsker den !
   Men jeg får ikke sett videoen 🙁
   Til dere som bare kommere menterer drit tenk på at alt dere kaller denne jenta kan bli tatt bilder av og politianmeldt !!!!!
   Tenk over at grunnen til at emilie nereng slutta var fordi noen stygge lesere kommenterete bare dritt !!!
   har dere ikke noe bedre og finne på enn og ødelegge for en som faktisk legger ut bilder av seg selv og har en "dagbok" som hun vil dele med dere !? er det mulig og være tjukke i huet enn det dere er !? dere er drit smarte dere må jeg virkelig si ikke tenker lenger en nesetippen deres as !!!!
   dere ødelegge andres liv med og kommentere bare dritt !!! dere som kaller hun HORE !? WTF!? selger hun seg på gata da til andre folk !? BLIR SÅ JÆVELIG SUR NÅR JEG SER AT FOLK KALLER ANDRE FOR HORE !? DA ER DET VEL DERE SOM ER DET SELV !!!!!!!!
   takk for meg ! 🙂
   P.S therese jeg leser bloggen din hver dag og digger den 🙂 fortsett og blogg og aldri slutt! da dør jeg 😉

  121. Whoops, kommentere litt seint..
   Men du veit, det e faktisk ikke all som kan gjør nå med at dæm skriv masse feil, e dom, eller at dæm e “feit” som du si, æ trur kanskje du bør tenk litt over ka du skriv å si på bloggen din 😉 du oppføre dæ rett og slett barnslig og fjortis 🙂

  122. Hei Therese!! Jeg har ett spørsmål te dæ!!
   Hvordan e det du redigere vidieoae dine!! sånn at du får tekst under når du sminka dæ!!
   Å hvordan lægge du te musikk??
   Å hvilket programm bruke du!
   Forresten du e altid så pen å fiin!!
   Hilsen en fast leser å en som digge dæ ;**

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg