VIDEO – sminker mej

Hei! Nå er jeg hos Camilla, har vært på jobb i hele dag og egentlig har jeg jo bloggfri på onsdager. Siden jeg er så snill, skal jeg bryte bloggfrien min og legge ut sminkevideoen. Filmet med webcamera, så kvaliteten sux ganger 10. Men jaja, bedre enn ingenting. Er slik jeg ordner meg når jeg skal ut i helgene 🙂

Fargen på glo minerals foundation: natural?
Fargen på NYX foundation: kommer senere, må sjekke
Fargen på mac pudder: kommer senere, må sjekke
Fargen på glo minerals solpudder: sunkiss

  1. Det er kanskje mange som drittslenger til deg for tiden, men det er jo et mye større fleretall som leser bloggen din hver tall og digger deg!
   Altså jeg er innom bloggen din hver dag, og pliis ikke ta bloggfriii..:/

  2. ingen kan stoppe deg! haters gone hate! du er flink, er heeeelt sikker på at du klarer og overse de som er misunelige som faaen.. men skjønner deg! men du er forbildet mitt! du har en fantastisk blogg! 😀

  3. Haters gonna hate! Drit i de som slenger dritt! Jeg er her for deg uansett! <3
   Drit bra video! Jeg mener det! 😉 Bra sminket!

  4. Bruker du samme kost på både foundation, rouge og pudder ?? Ikke særlig smart. Når du først bruker et pudder og deretter solpudder med shimmer i, så neste gang du sminker deg igjen gnir du rester fra solpudder i kosten rundt i hele trynet. Samme gjelder med rougen. Bare et tips, blir mye penere resultat med en kost per ting.

  5. hiregud så mye styr:P gled deg til du blir eldre og skjønner at du ikke trenger halvparten av det der,ehhe 🙂

  6. drit i drittslengerne! det er noen no lifers som ikke har noe bedre å gjøre enn å rakke ned på deg lillevenn! ikke la de stoppe deg. du er en utrolig søt jente, og jeg synes selv du er et godt forbilde ^^ trur ikke akkurat dine yngre lesere tar å begynner med snus pga du gjør det liksom?haha, du er hvertfall veldig vakker !

  7. du er veeeldig pen! og fint hår;)
   liker at du har så ofte video blogger! det er gøy å leser blogen din fordi
   man vet liksom aldri helt hva som kommer;)!

  8. Et spørsmål: Hvor lang tid bruker du på å gjøre alt det der??
   Kjempeteit å klage når du lager videoblogg, og at de klager når de ikke hører ordentlig hva du sier engang…
   Ikke ta pause!!<3

  9. Du er ei naturlig søt jente og med sminke blir du jo bare enda penere 😀 Ikke slutt å blogg, tenk på alle de positive kommentarene du får også? Skjønner at du blir lei, jeg fikk en frekk kommentar i dag og jeg ble litt sånn småirritert, så du som er toppblogger får nok enda flere sånne! Stå på!

  10. Noen er født feite, som meg.
   Jeg trener og spiser så sunt jeg kan. Det er ikke så veldig gøy å slanke seg, skjønner du! Jeg prøver å ikke tenke på det, jeg er redd for å få anorexia. Du aner ingenting du!
   Den eneste grunnen til at jeg følger bloggen din noen ganger er at du er så teit, oversminka og rosablogger -.-

  11. Vet du… Når så mange reagerer er det kanskje på tide å gå litt inn i seg selv og prøve å ta til seg litt av kritikken istedet for å begynne å sutre? Det kan jo faktisk hende at folk reagerer av en grunn, selv om du tydeligvis tror du er perfekt?

  12. haha, du er supersøt når du smiler og er så fornøyd! 😀
   håper ikke du blir borte alt for lenge da..

  13. Jeg synes du er en flott person og at du blogger veldig bra! Jeg digger bloggen din og deg! Du må bare stå på å blogge! Hilsen fra Ingrid! 😀 <3

  14. Du har helt rett Therese, folk som ikke gjør noe med det her ikke noe og klage over da! sånne stygge kommentarer, hva går av folk?!
   Du er en super jente therese! stå for hva du sier ! <3

  15. Du har klaga på at du er tynn og vil ha større legger og armer osv, ser ikke ut som du gjør noe med det heller? 😉 Ikke prat på andre bare fordi de er feite, samme poenget for de som er tynne.

  16. sykt irriterende for oss andre som liker bloggen din kjempe godt at visse mennesker skal kommme med dritt. Jeg var i hvertfall enig i mye av det du sa, og om folk skal bli fornærmet av hva en toppblogger på 17 år irriterer seg over er bare teit. Om man føler seg sykt truffet av bloggen og dine meninger, så burde man kanskje revurdere å lese den.
   STÅ PÅ! LIKER DEG 😀

  17. Helt enig Therese! Jeg er selv overvektig, så i går meldte jeg med med på treningssenter ;)! Skal bli mye trening og sunn mat! Wish me luck!

  18. du er så sykt søt når du smiler, therese ! kjempenydelig! <3
   og så utrolig flink du var til å tupere håret ditt <3

  19. Enig med mange av kommentarene her, spesielt Carita og Silje. Du virker som en morsom og søt jente, men iblant så sier du eller gjør ting som mange reagerer på, og da tenker jeg at det må vel gå opp et lys for deg? Jeg mener; ta deg en bloggpause. Finn ut om du virkelig vil dette, om du tåler denne “drittslengingen”, og ja, ta til deg kritikk.

  20. Så fin du ble! 🙂
   Bare lurte på hvilken hårspray du bruker? i og med at du har så langt hår så er du flink til å få høyde på håret, og hårspray er jo en god medhjelper. Så bare lurte på hvilken du bruker? 🙂

  21. Jeg syntes det er kjipt du får så mange ufortjente stygge kommentarer. Er kjipt å høre at du blir lei av oss. Men måten du skriver og sier ting på er avogtil litt lett å missforstå. Jeg ble også litt lei meg når du sa de feite måtte prøve. Tror alle som syter har prøvd. Men du vet ikke hvor hardt det er! Men uansett stå på! du er super:) Trine.

  22. Utrolig hva folk henger seg oppi. De vrir og vender på det du sier og gjør. Det må være dødsirriterende!
   Sminka og håret ble i hvert fall veldig bra! Må bare si at du har utrolig fint hår. Heldig som får det til å ligge helt rett! Mitt krøller seg igjen med en gang, enda jeg kun har fall naturlig. Fin hårfarge har du også 🙂

  23. haha dør av enkelte folk. kan dem ikke bare skaffe sæ et liv!! høres ut som en desperat bloggleser som elske dæ over alt på jord, men seriøst, æ blir faen mæ deprimert over å lese kommentaran til mange av folk. ”åherregud snuse du virkelig!??!?! du e så sykt dårlige forbilde!!! tenk at du drikk og!! oh my goood :(:( fml!! slutte å lese bloggen din NU”. æ spyr av de. you go girl!

  24. Du aner ingenting om hva er vil si å være feit, du som er et stygt beinrangel sjøl. Du er frekk, ekkel, slem og selvopptatt. Jeg håper virkelig du slutter å blogge. Du eier ikke følelser for andre enn deg sjøl og det stygge brunkrem trynet ditt. Og det at du er for pels/levende flåing av dyr, er det jeg misliker mest ved deg. Fatter ikke at Sophie Elise ikke heller kan komme på 1. plass. Hun som bryr seg om folk og dyr.

  25. Lite frekk du da Guro? Er du liksom det perfekte glansbildet? Nytter ikke å rakke ned på andre….. Hvis ordet feit du tykte va frekkt fra thereses side, så ta en titt på alle di stygge orda du sa igjen til henne i den kommentaren der… da du er like ille sjøl, så har du ingenting å klage på..

  26. må bare si at du var kjempesøt uten sminke og med fall i håret! synes du kledde dine naturlige øyenbryn myyyyyyyye bedre enn når du tegner på den mørke fargen. det må sies 🙂 i så fall tror du burde vurdere å ta en litt lysere farge på øyenebrynskyggen?haha

  27. Guro: Forventer du at Therese skal ta til seg det du sier når du ikke holder deg til fakta og selv kommer med slemme kommentarer om utseendet hennes? Er det mulig..
   .
   Opplysning: Therese er ikke for levende flåing av dyr bare fordi hun har en Canada Goose jakke med pels. Dyrene Canada Goose bruker pelsen til blir drept pga overpopulasjon der de er i naturen, og ikke i utgangspunktet for pelsen. De vil bli drept på samme måte uansett om Canada Goose bruker pelsen eller ei. De blir overhodet ikke levende flådd heller selv om fangstmetodene kan diskuteres. *Saksopplysning*
   Det er i kina de flår dyra levende. I Norge har vi et stort problem med velferden for dyra som lever i pelsdyrsoppdrett. Canada Goose er altså ikke verstingen. Jeg personlig er i mot at drettes, holdes og drepes for pelsens skyld. Om du vil støtte så kan du se på dyrevern.no.

  28. Og foresten! Til alle som sier at Therese sier hun er tynn og vill legge på seg, Jeg er selv sånn som Therese og har Selv sagt at jeg skal legge på meg. men det er faen ikkje lett! elle .. jeg er sykt lat i tillegg! men hva faen har det å si? jenta er jo Smellvakker!
   Om hun er tynn, så endrer ikke det personligheten hennes! Jeg synes Therese virker som en artig person og være med! Dessuten synes jeg Therese har en drit pen kropp, hun er skapt med den kroppen nett som dere andre er med deres kropp. er ganske sikker på at 90% av dere som slenger drit i therese sin kropp ikke er fornøyd med deres egen kropp 🙂
   Og Canada goose jakke, so what? Tror dere virkelig pelsdyroppdrett kommer til og ta slutt?
   Nei! jeg synes ikke det er greit at dyr blir misshandlet, men jeg hadde selv kjøpt en canada goose jakke om jeg hadde hatt penger til det. fordi de er pene. og guess what. jeg kjøpte en pelslue av ulv pels! care? nei 🙂 Ulven er dø fra før, det er noe annet om jeg hadde sett den dø, dyr dør sånn hver dag. og ja 🙂

  29. Og dere som slenger drit til Guro mener dere er bedre enn henne som slenger dritt Therese? Alle jenter gjør det… Ikke tro dere er så forbanna perfekte.
   Hva pelsen angår har jeg kommentert dette flere ganger… Måtten dyrene blir fanget på i saksefeller er kvalmt. Jeg for min del driter i om det er fordi det er for mange av dyra. Bruker man pels, støtter man pelsdyrnæringen… Problemet her er at det har vært “kult” å være imot pels en stund, så alle fjortisebe “hatet” det. Så ble plutselig disse (stygge og GRISEDYRE) fjortisjakkene populære og da måtte fjortisene som latet som de var imot pels og elsket dyr komme ut av skapet som selvopptatte og egoistiske drittfolk. Plutselig var det kulere å bruke pels, enn å være imot det.
   Kort sagt: Therese har gravd sin egen grav ved å tidligere påstå at hun er imot pels. Hvis du virkelig er imot det så finner du ikke på unnskyldninger for å rettferdiggjøre at du bruker det. Hvis du er imot pelsbruk blir du fysisk dårlig ved tanken på å bruke en av disse jakkene.

  30. ikke for å kritisere eller noe, men jeg synes ikke det er spesielt fint når man bruker så mørk øyenskygge att man nesten ikke ser øya. prøv noe mer naturlig neste gang, svart blir så dystert.

  31. Bra video! Liker spesielt det du gjorde med håret. Ble kjempefint!! 🙂
   Også ble jeg hyyyper på slutten av at det gikk så fort 😛 haha

  32. Du var sykt pen uten sminke! Men jeg håper det var kødd, det var jo myye mer sminke enn vanlig..! Men du var jo litt fin, da 🙂

  33. Jeg syns det kan være kjempefint med mørk sminke til fest… og dette sier jeg virkelig ikke for å være slem, men du burde søke opp litt sminkevideoer på youtube for pålegging av øyenskygge… Svart øyenskygge er ikke fint når man ikke klarer å legge det skikkelig…

  34. Herregud! jeg fatter ikke at såå mange folk kan være SÅ stygge i kjeften på en gang, mot EN person! Dette handler om baaaaaaaaaare misunnelse, hvorfor ellers skal dere kommentere så stygt?!
   Og jeg tror ALLE er jenter!!
   Jeg blir målløs av dere, fy fader! Håper dere tenker på dette når dere blir eldre, og angrer.
   Jeg tror ikke dere som kommenterer stygt hadde satt pris på så mye drittslenging???!!
   Håper Therese fortsetter å blogge, og provoserer dere som slenger dritt!! 😉
   Jeg er 19 år, og vet at det dere gjør er galt. Så dere som kommenterer er nok i alderen 13-16 vil jeg tro! Har ikke mamman deres lært at dere ikke skal mobbe folk??? MAKAN!
   STÅ på therese:)

  35. Hu hu, har du fjernet klagene som var rettet til leseren? Gud, jeg har ikke et live som vet det, er innom bloggen din alt for ofte. Har heller ikke et liv jeg som gidder å lese kommentarene å vet at det er god grunn til at du reagere på dem…

  36. Herrigud! Enig med Guro!! Du er bare en jævla fjortis!! Herrigud du er heelt fake! Du er lik blek egentlig, både på kroppen og i ansiktet! Du gjør deg brun med solarium og masse “foundation”! Faen foundation skal jevne ut huden, ikke gjøre deg sick brun! Dessuten så er det en stygg fake farge! Det som heller burde stått var brun krem som ikke passer meg! Du ser jo bare dum ut, og du er 17?!?! Herrigud!! Get a life! Du er 17 å sminker deg som en 6 åring som har tatt sminke fra mamman sin! Såee: Sminken din er fake, fargen diner fake, håret ditt er fake, du er frekk, slem, hater(videoen om irriterende ting, busta deg skikkelig!!) and so on!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! EN ting irriterer meg å det er : DEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  37. Nydelig og kjempeflink å sminke deg! : D Men hvor er augeskyggen og det fra?! du har bare sakt hvor hudsminken er fra.

  38. Haha, den ”scenen” når du stod å retta håret, så du sykt liten ut i forhold til skapene rundt deg :L
   Du er så søøøt Therese! Skulle ønske jeg så ut som deg, virkelig.
   Men bruker du extensions nå? 🙂 Siden jeg syntes ikke det er lenge siden du klipte deg kort, og nå var håret ditt sykt langt igjen 😀

  39. Okey!?
   Da bare venter jeg på at det skal komme ett innlegg om at dette bare var kødd…
   det håper jeg virkelig det var!
   Du, hva faen Therese!? Er det mulig?!!?!?!!?!?!?! Sykt fjortiz, trodde virkelig ikke du var så fjortis!!…

  40. Hvordan type hår-spray brukte du???
   Hva heter den???
   Kan vi få se et egent bilde av den???
   Du sjønner jeg trenger en bra spray…saltvannt-spray eller stiv spray eller noe sånnt 🙂
   Elsker bloggen din♥
   Skal lage top 5 blogger bakrunnd på pc-en og du er top 1 😀
   Jeg er tcmn fan♥♥♥

  41. at du klarer å sminke øynene så bra ?? Det er dødsfint ! å håret ditt, omg, døøøør av misunnelse! Kan du ikke en eller annen gang ha en sminkevideo der du viser hvordan du legger den svarte sminka? Bare at du gjør det uten sånn fort 😛 Digger deeg

  42. Hei therese <3
   ville jeg er ikke en som pleier og kommentere , men ville bare si at du er Nydelig og har verdens sjønneste smil 🙂 <3 PS: du er utrolig flink til og sminke og stesje deg opp , men husk når du går ut på fest må du passe på hvor mye du drikker !! sånn at du ikke vokner opp med en stor blåveis 🙂
   klem en stor fan som heter julie <3<3

  43. Fyfaen, jeg elsker bloggen din Therese! Den er sykt bra, og gi faen i alt drittslenginga! De er bare så sjalue! Og til alle dere haters; HVORFOR I HELVETE MÅ DERE KOMMENTERE HVIS DERE BARE SKAL SI DRITT? GI FAEN I OG FØLG BLOGGEN OM DERE HATER(IKKE LIKER BLOGGEN) Ikke slutt og blogg! Stå på! Elsker bloggen din, den er utrolig bra! Jeg ser opp til deg<3 Mange klemmer fra Ida ;D

  44. Herregud! Du er så fantastisk pen, Therese!
   Du er utrolig flink å sminke deg selv! Pluss håret ditt er drit fint 😀 Du er så heldig!!!

  45. Herregud du er dritPen!♥ Jeg mener det! Ikke bry deg om de idiotene som slenger dritt om deg! Du er deg selv og det er det som teller right?? Det er jo din måte å sminke deg på eller å kle deg på! Kansje noen ikke liker stilen din, Men det betyr jo at du er deg selv? Jeg skjønner ikke meg på folk noen ganger… De tenker at det er sånn at viss man slenger stygge ting til en litt lubben jente så er det liksom helt farlig, Men viss man slenger stygge ting til en ganske pen jente så er det plutselig helt greit!! Bare fordi personen liksom er *Pen* så har h*n plutselig ikke følelser?! Jeg mener… Det er mange som ikke vet helt ossen du er som person som slenger dritt til deg! Bare fordi en jente er pen og diverse betyr ikke at hun er en jæwla selvopptat fjortis! Som mange trur… Men disse personene bruker ikke toppen helt ordenklig… Okei så er det veldig mange som sier bra ting.. Iværtfall kansje på dette innlegget! Men har sett at mange slenger dritt på andre inlegger…. Jeg synes bare det er veldig urettferdig å mene at viss enperson er støgg så er H*N plutselig dritsnill og viss en person er pen så er H*n plutselig kjempefrekk og slem og en jæwla fjortis! Det er URETFERDIG! Det kan være begge deler… Og det med at du bruker sminke og bruner deg o.s.v har ingenting med dette å gjøre! Folk bruker det som en unskjylding til å slenge dritt om deg. De fleste jenter på din alder sminker seg jo og kansje bruner seg.
   Du er utrolig pen altså og du bør vite at alle som sier noe imot det er bare sjalu på utseendet ditt og hvor driit pen du er!
   Hilsen en fast leser♥

  46. Du sminker deg så fint ! du er utrolig pen !!
   er fast leser, har ikke sittet så mye med dataen på en stund, og da tenkte jeg; oh shit! MÅ sjekke bloggen til Therese !!

  47. Du e sykt flink te å sminke dæ <3 kor har du lært dæ å smink dæ så fint <3 æ elske bloggen din <3 du må aldri gi opp <3 drit i den stygge kommentaran <3

  48. Så nån hadde kommentert oppe der, at det blir bedre når du blir eldre. kanskje du innser at du e like pen uten all sminken. Det blir ALT for mye, kvalmanes mye :S

  49. Okeei , prøv å smink deg litt til da , du har sykt mye sminke på og til å være 17 år er det aldt får mye , du er mye søtere uten sminke ..

  50. Kan ikke du vise all sminken du har på bloggen din ? Eller all sminken du har hatt i 2011 pga. vi er snart i 2012

  51. Hvilket program er det du bruker til å redigere sånn at du får tekst under bildet? Sånn at du spoler, legger te bilder, Osv………..<33333
   Love u penah!!<33

  52. Fra en jente til en annen, så vil jeg bare påpekte at man ikke skal bruke foundation som en hudkrem og i hvertfall ikke smøre den ut som en. Til alle de som ikke vet det; foundation skal brukes som et underlag for resten av sminken. Den skal bare tone ut fargen i ansiktet slik at man får en gjevn farge i ansiktet. Og den skal være helt lik din egen. For det andre skal det brukes minimalt for å få et godt resultat. Å bruke for mye resulterer bare med at man ser svært unaturlig ut og glinser. Hvis man ikke føler man får nok ¨dekk¨ av å bruke en type foundation så bør man dra på et parfymeri o.l og høre med dem om en annen type. Foundation kommer i veldig mange forskjellige former og har veldig mange forskjellige virkninger. Alt fra: lett dekk, middels, og svært dekkende.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg