overstått

Vi ble ferdige med gaveåpningen for en liten time siden. Jeg fikk ikke like mange gaver som jeg bruker å få, lol? Neida, jeg bryr meg ikke så mye om gavene. Fikk iallefall mye fint – blant annet snus, ting til mopedbilen, sminke osv. Ikke noe spesielt liksom, men jeg er fornøyd. Forresten, er jo ikke så rart så mange ungdommer gleder seg til julen. Det er jo bare en god unnskyldning til å få masse dyre ting (de det gjelder). Når jeg ser ungdom som har fått macbook og sånne ting i julegave, wtf? Jeg hadde aldri brukt 11 000 på ungen min på julaften, no way. Hadde ikke klagd om jeg fikk det akkurat, men fy faen så dyyyrt. 


pappa hilser

Vel, var iallefall smart nok til å skaffe meg selv en julegave fra brandos.no. En julegave fra meg til meg, verdens beste jente <3 <3 Viser dere ordentlig i morgen, kameraet er jo fucka. Se så uklare bildene blir 🙁 Glad jeg skal kjøpe nytt om en dag eller tooo!!!


ROSA!


as you can see, chillemodus #1. 

Skal gå og ta bilder av gavene og sånn, må bare få nettet  til å fungere ordentlig først. Sitter på iPhone sitt 3G nett nå.. 

179 kommentarer
  1. Du har så digg personlighet du har, og utrolig fine bilder
   – kult at du har kjøpt julegaver til deg sjøl, haha pleier faktisk å gjør det noen ganger til meg selv
   ha en fin kveld videre da du !!

  2. Kjempefin blogg! Jeg håper du har hatt en utrolig fin dag.
   – gidder du og kommentere tilbake? ♥ :)) da blir jeg kjempeglad! 😀

  3. Ey fjortis? Skal du være russ neste år,begynn å oppfør deg som en.
   Du har blitt verdens værste blogger,jeg leste bloggen din fast.Og nå blir jeg bare kvalm,hvordan går det ann å gå fra å være en så bra blogger til å være så dårlig?Du er bare en barbie for å være ærlig, og jeg blir rett og slett sur av å være på bloggen din. Kan du ikke bli som du var før? Ikke så fjortis,ikke så teit DU var den perfekte bloggeren, hva skjedde?…………

  4. Du har jo en dyr bil da? Så syntes ikke du skal klage på at folk får Mac og andre fine ting 😉 dessuten, så syntes jeg det er dumt at du skal skrive så mye stygt på bloggen din, som f.eks fitte, jævla hund, jævla taper. Håper du vet at det er små barn som leser bloggen din og at dette kan påvirke barn til å banne osv.

  5. Syns de rosa hunter støvlene er kjempe stygg! Det går jo ikke til noen farger nesten!? svar går jo til alt og er orginalt og enkelt. Huff.. og selfølgelig er det ikke unormalt å ønske seg noe “ekstra” stort til jul som feks macbook. du må jo tenke på at noen foreldre har råd til slikt 🙂

  6. heeeelt enig med deg! jeg synes at det er dumt å kjøpe så masse og dyre gaver til barn.. jeg får selv lite men jeg er fornøyd for det da 🙂 smart ^^ god jul <3 elsker deg ♥

  7. Så på kommentarene på facebookstatusen din på siden din, og jeg bare wtf?? Jeg hadde ikke takket nei, absolutt ikke, men det er litt sykt at man får en gave for så mye penger! Da er man litt bortskjemt, eller kanskje ikke litt, myye.
   Jaja, bra du ble fornøyd, Therese 🙂 <3 God jul!

  8. det er faktisk mange som får mye mer bruk for en mac isteden for mange små, unødvendige gaver. og når man får en mac fra flere i familien, er det ikke så dyrt 😉 det er litt unødvendig å skrive det på bloggen og gjøre narr av de som faktisk får en mac til jul, egentlig. det er faktisk folk som kanskje har ønsket det seg veldig lenge eller får bruk for det.

  9. hahah, skjønner ikke det der med så sykt dyre ting som macbook jeg heller :p men spørs jo selvfølgelig om de har fått det av bare 1 familie eller om det er flere familier som har gått sammen og betalt det 🙂

  10. Helt enig med deg. Logget nettopp på facebook og ser at det bilder av UGGS, MacBook air/pro, Canada Goose hos samme person. Altså den personen fikk alle de tre dyre tingene av sine foreldre, og jeg bare ”WTF? Jeg fikk liksom klær fra Gina Tricot…”

  11. Fine gaver det der 🙂
   Men det du sier der om at foreldre som gir bort dyre gaver. Det er vel de som har penger.
   Selv fikk jeg nye TwinTip, Xbox, 10k i cash og 50” LED Tv :p

  12. For en gangs skyld er jeg ganske enig med deg. Er sant det du skriver, jeg synes også det er sinnsykt at unger på 13 etc får iphone og laptop’er til 11 000 osv. Det er jul og selvfølgelig brukes det mye penger osv, men det får da være grenser…jeg er iallfall fint fornøyd med 3000 kr tilsammen, sminke og litt klær. Er veldig mye fokus og forventninger for at alle barn skal få gaver til 3000 og oppover HVER. Synes det faktisk er helt sinnsykt. Jeg har iallfall lært meg at om jeg skal ha noe så sinnsykt dyrt må jeg spare mesteparten selv. Får vel bare “trøste” meg med at jeg vet iallfall verdien av penger og av å ikke ha en familie med spesielt mye penger er jeg blitt flink til å håndtere penger og vet at ting ikke kommer gratis 🙂

  13. Hæææ!! 11 000 kr, UiO hadde tener til å kjøpe meg en sånn. Men du er isåfall ganske heldig Therese 🙂 misunner deg ganske mure!! God kveld vidre’

  14. Denne komentaren kom litt over og jeg kunne ikke sagt meg mer enig.
   det er faktisk mange som får mye mer bruk for en mac isteden for mange små, unødvendige gaver. og når man får en mac fra flere i familien, er det ikke så dyrt 😉 det er litt unødvendig å skrive det på bloggen og gjøre narr av de som faktisk får en mac til jul, egentlig. det er faktisk folk som kanskje har ønsket det seg veldig lenge eller får bruk for det.
   Du trenger ikke skrive et så teit innlegg for vi vet du er misunnelig pga du ikke fikk så mye og så “dyrt” TRAGISK

  15. Ja, det er ikke vits i å bruke 11 000 på en julegave akkurat. Enig der :)!
   Fine hunter støvler! Har faktisk bestilt til meg selv i julepresang og :)!

  16. okei, loool :-p Noen har mer råd enn andre, visst du hadde fått dyre gaver hvert år så tror jeg ikke du hadde skrevet det du skrev. Nå virker det bare som om du er misunnelig på de som faktisk får litt dyrere gaver. Som lest over, er helt enig med at man får jo mye mer bruk for en mac enn masse småting, som noen klær og deler til en mopedbil? Det er jo sånne ting du sikkert har råd til selv. Men for eksempel en mac eller andre ting til rundt 10.000, er jo en fin julegave siden det ikke er så mange ungdommer som har råd til det. Du trenger ikke skrive sånn at noen kanskje føler seg drit bortskjemte. Det er bare teit av deg, du skal være ett forbilde.

  17. Enig i det med gavene, jeg har ikke så stort behov for å få Iphone, mac og slikt. Det viktigste for meg er å få en liten gave som minner oss på hvor glade vi er i hverandre:) kule støvler forresten!

  18. Jeg har et spørsmål ang. mopedbilen. Pappa sier det ikke er lov med mindre bilen veier under 150 kg. veier din bil så lite?
   Dessuten, hvem var det som bekreftet at det var lov?(vil bare bekrefte det for pappa)

  19. Jeg fikk MacBook Pro til jul i fjor, og jeg er ikke spesielt bortskjemt. Dataen min hadde vært ødelagt siden oktober, og fordi jeg hadde ønsket meg mac i flere år, fikk jeg det, i stedet for en billigere pc jeg ikke egentlig hadde lyst på. Så er ikke alle som er så “wtf” ..

  20. Jeg fikk Macbook i fjord til Jul, men jeg hadde ønska meg den sykt lenge og brukte penger på den selv også, så er ikke så wtf;)))))))))

  21. hvorfor er bildene dine blitt så store? er egentlig ganske travelt å se på dem da, bare ett lite tips 🙂
   rå blogg uten om det, god jul <3

  22. Du er blitt så negativ å sint i innleggene dine. du blogger også mye sjeldnere. du kommer til å miste mange lesere hvis dette fortsetter.
   11.000 er drøyt på en julegave, men skjønner at man kan få en wii, eller en 3ds osv 🙂
   Håper du dropper attituden din litt, og begynner å oppføre deg på bølgelengde med andre.
   Kanskje bloggen har gått deg litt i hodet?
   husk, det er vi som holder deg på topplisten.

  23. Jeg har ønskeg meg en pc, men så har jeg sakt til pappa at jeg har lyst på en mac (det var før det nærmet seg jul) også har han sakt at julegaven min var ganske dyr så jeg var redd for at det skulle være en mac. En av grunnene er hvorfor få noe for 9-11 tusen fordi jesus ble født. Det er enkli litt rart. Men jeg fikk en pc da. Som jeg ble veldig glad og fornøyd med. Jeg ser at det er folk som får både pc og tlf på julaften. Det syntes jeg var et stort sjokk. Men jeg sier bare det er noen som har penger ! Kos deg resten av juleferien TCMN

  24. Så godt å se at du har koset deg i dag, Therese 🙂 Julen handler ikke om gavene for min del heller, ikke i det hele tatt =) For meg er det det viktigste å ha familien min der, og det er jeg så heldig at jeg har hatt i dag 🙂 Kos deg masse resten av juleferien din, koble helt av og gi oss masse godt bloggstoff! Hihi!

  25. Hei 🙂 Jeg synes det er litt frekt av deg og si ” Jeg synes det er sykt frekt at 13 åriner skal få macbook og sånt, wtf??” Det finnes faktsik folk som har råd og gi det til barna sine….. Hvis en 13 åring får en macbook pro til jul, og du skriver sånne ting på bloggen din….såå kan den 13åringen føle seg bortskjemt og slem på en måte, fordi det er galt å kjøpe macbook til barna sine. Hvis det barnet ikke kan ta vare på det såå er det greit, men hvis det barnet har bevist at han/hun kan ta ansvare såå hvorfor kan de ikke få mac da??

  26. Jeg fikk både Macbook pro og Canon eos 600d. Det som er greien er at jeg har spart fra lønnen min hver eneste måned til Mac. Mamma hadde tatt de pengene jeg har spart og så fikk hun et godt tilbud på både Mac og kamera, så da betalte hun 2000 kr i julegave til meg (fra hennes penger, og 5000 fra mine), og jeg betaler resten selv etterhvert. Høres kanskje bortskjemt ut, men mamma og pappa overrasket meg virkelig i år. Jeg kjøper/får aldri dyre ting ellers i året. Jeg er flink til å spare og jeg kjøper det meste på salg. Julaften og bursdager her i huset er dager der meg og min bror får noe av det vi ønsker oss, til gjerne litt høyere pris. Vi setter utrolig stor pris på det begge to, og tar ingenting for gitt.
   Syns du høres litt misunnelig og utakknemlig ut på måten du skriver. Du har fått/kjøpt noen speilreflekskameraer den siste tiden og du har fått mac. Og det på helt vanlige dager. Kanskje du har betalt det selv, men det er faktisk ikke alle som har råd til å bare kjøpe seg en mac eller et kamera, eller en mobil/ipad osv.
   Ellers liker jeg bloggen din godt 🙂 Innom hver dag.

  27. Synes du har SÅ rett! Jeg synes egendlig det er helt teit å gi bort mac og slike ting når det er julaften, en mobil er greit å gi når det er jul, men mac og speilrefleks på JULaften? Der går det litt for langt.. Er greit å få det på bursdagen sin, men på julaften er det litt drøyt.

  28. En jeg kjenner fikk iPhone 4s, MacBook pro, parajumpers og tur til new York og jeg bare hvafaaaen… ??
   Hehehehe
   God jul da :j

  29. Dropp den atituden din litt. Har aldri lest bloggen din før i sommer, og da ble jeg fast leser… Men nå blir jeg mer og mer kvalm av deg. Du er så frekk, care og virker som ei ordentlig missfornøyd kjerring! OG ikke minst mye mye mye mer fjortis… He he, må le!

  30. wtf? det er ikke galt å bruke 11 tusen hvis man har råd til det liksom !!! jeg fikk en data en mobil sko klær og mye mer og det var bare fra foreldrene mine !!! jeg ble nesten litt såret når jeg haddde lest det innleget !!! omfg liksom !!

  31. de fineste, (og sikkert eneste fine egentlig) hunter støvlene jeg har sett! synes igrunn de er fryktelig mainstream, men i rosa skulle jeg gjerne hatt de selv og!
   Og enig, mest teite er de som skriver på facebook “åh fikk det, og fikk det, verdens beste mamma og pappa” blir for dumt.. foreldre er gode om de gir barna kjærlighet, ikke dyre gaver

  32. Therese har et poeng når det gjelder verdien av julegaver. Klart alle hadde blitt glad for store og dyre gaver, men ikke alle har råd til dette. Selv har jeg 4 barn og man må jo forsøke å ha lik verdi på gavene til hvert barn. Som enslig mor som sitter alene med alle utgifter, så sier det seg selv at man ikke kan bruke tusenvis av kroner på hvert barn. Det er nok mange lesere her inne som bor sammen med bare en foreldre og er i samme situasjon. Kanskje blir man kjempeglad for de gavene man får av sin mor eller far til en tusenlapp, men det blekner når venninna har fått LED TV, Macbook etc. Her må foreldre ta ansvar og ikke minst lære barna verdien av penger. Det er tanken bak som teller, uansett hvor “klisje” det kan virke. Juletiden handler om å kose seg med familie og kanskje heller sende en tanke til de som ikke får ferie jul eller har noe familie? Det finnes mange av de der ute også.
   Therese har ny TV og Canada Goose jakke, men dette har hun kjøpt for egne penger. Det samme har hun med mopedbilen – alt betalt selv. Enn hvor mye jeg gjerne skulle gitt henne dette, så strekker ikke min økonomi til. Men hun klager ALDRI, og hun ber meg heller aldri om penger. Hun har jobbet selv siden hun var 13 år og tjent egene penger. Jeg er faktisk veldig stolt av henne for dette!
   Ha en fortsatt God Jul alle sammen!
   Therese sin Mamma

  33. Må få en ting klart ut! du er absolutt ikke noe godt forbilde lengre. Jeg husker før når je begynte å lese din blogg. Jeg elsker det. Du innsprirerte meg skikkelig! Før var du liksom på en måte sånn “glad jente” eller hva jeg skal kalle det. Nå virker du som du er ei urespektløs kjerring. Som tror du er kul fordi du får snus til jul. Og fordi du er drita hver helg. Og ikke nok med det så skal du alltid vise deg så frem, å ha tusenvis av mage bilder. Å presse puppene langt oppi haka på deg selv. Noe som er rettogslett kvalmt. også husker jeg på den gamleste “Må-videoen” din. Der du å Tuva. Du hadde brunt hår å alt det. Der dere skulle snø bade, du var helt gal å skrek og alt det der. Men i den nye når du skal snø bade , prøver du å leke så deilig , du går sakte mens du vrikker på ræva.
   Det jeg vil frem til er at du brude skjerpe deg litt , du blir bare værre å værre. Tenk på de som er mindre som leser bloggen din?!

  34. helt enig i det du har skreve, jeg selv hadde aaaldri brukt 11.000 på mitt barn:pp haha!
   btw, awesome far, og ikke minst støvlene!! love them 😀

  35. Du har helt rett, barn er for bortskjemte. Men hvis foreldrene vil la ungene tro at de bare kan få en ting til 11 000 til jul om de vil det, så er det deres problem. De som selv legger opp til at ungene skal bli storforlangende.
   Det er for drøyt. Og til dere som sier at det er SÅ nødvendig med mac, hvorfor er det det? Kan dere ikke klare dere med en vanlig bærbar til 4 000? Man MÅ ikke ha noe så dyrt, spesielt ikke ungdommer. Jobber du i media og jobber med videoer, bilder osv, er det nødvendig, men ikke til hjemmebruk av en 14 åring.

  36. jeg er helt enig i deg, det med at unger er så sykt bortskjemte! Liksom 40 statuser: Åh herregud jeg fikk iphone 4s, speilrefleks og MACBOOK Pro . Blir kvalm av det. Er egentlig ikke sjalu på sånne folk, for jeg vil helst ikke at folk skal tenke sånne tanker om meg, som jeg gjør om dem. Jeg er glad for at jeg ikke er bortskjemt! Stå på therese!

  37. Husk at det er tanken som teller og ikke prisen! Jeg selv fikk heller penger til det jeg ønsker meg i og med at jeg ønsker meg dyre ting! Jeg har skilte foreldre og får da to gaver av mine foreldre. Jeg ble kjempe fornøyd selvom jeg ikke fikk de dyre tingene. Blir feil at foreldre skal spytte ut over 10 000 kroner på eks hvert barn en dag i året istedenfor å fordele ting utover året. For våre foreldre spytter faktisk ut veldig mye penger til oss hele året for ting vi trenger, og da synes jeg det blir feil å forlange veldig dyre gaver en dag 🙂 Bedre å sette pris på det man får uansett pris for julen er ikke tiden for gaver, men å sette pris på hverandre og være med familien 🙂

  38. De e sykt mange tåpelige kommentarer her! Therese e bare ein vanlig jenta ås¨så klage dokk på at hu har meininger ?! lol! tenk kor kjedelig bloggen hadde vert viss hu ikkje hadde sagt någe om det hu meinte sjøl. Og eg e heilt enig me at folk får altfor dyre ting te jul.Det er altformye og få noe til en verdi av 8000 og oppover! Suns egentlig at det er sykt og få en canada goose te 7000 og men de e greit nok viss det skjer skjeldent.

  39. Åsså språket hu bruke på bloggen vise bare kem hu e, hu bør vertfall ikje skriva “pent” og blogga om ting som e beregnt te visse personer, viss det ikje e sånn hue! Vis du ikje like koss hu blogge så les ein aen blogg då!

  40. Ble dere ferdige så tidelig med gavene ! I år var vi også ganske tidelige, klokka 12, men pleier som regel til klokka 2- halv 3 ! Ops, nå kom jeg nettopp på at du har småsøsken ! :))

  41. Synes faktisk de som slenger dritt pga dette innlegget burde lese kommentaren moren til Therese skrev. Nesten fascinerende å se at alle som klager over dette innlegget er selv personer som får utrolig mye til jul.

  42. Kunne ikke sagt meg mer enig en ho over.. Meget utakknemlig du er! Og klage på at andre for gaver for 11.000kr er mesunnelse og latterlig!

  43. Fikk macbook pro på en vanlig hverdag i fjor, og fikk ipad til jul. Og tv og gavekort osv. Det er bare snakk om at noen e rikere enn andre. Fikk og iphone 4 noen mnd etter jeg fikk iphone 3. Håper ikke jeg gjør deg mer misunnelig..:SSSSS
   Herregud. Mens du har macbook selv som du får gratis pga bloggen og masse penger. Jeg ville mye heller fått mye penger for å blogge;)

  44. Vet.. Unødvendig med gave til 11000 kr… Får 1000 og noen gaver av foreldre liksom og det er mere en nok! Sparer selv til Nikon, får liksom ikke bare det jeg 😛 God Jul søte Therese!

  45. Jeg er helt enig! Er dumt hvis en blir for bortskjemt! Man må jo ha et visst begrep om hva penger er for noe! Får cirka 1000 kr og noen ekstra gaver hos foreldrene mine jeg og jeg er veldig fornøyd med det! Trenger ikke noe mer! En annen ting jeg vil si er at jeg blir rett og slett sur av å lese noen av kommentarene på denne bloggen ! Så en anonym som sa at du må gå tilbake til den ”gamle therese” og sånn! Herregud hun bestemmer selv hvordan hennes blogg skal være! Jeg begynner litt å lure på hva som er galt me folks hoder når de går inn på en blogg de ikke liker og slenger rundt seg negavtive kommentarer! Det finnes mye dumt på nett, men det er så lett å klikke seg ut av bloggen i stedet for å skrive at du hater personen!! Denne bloggen tilhører Therese! Hun bestemmer selv hva hun vil skrive. Det er så unødvendig å slenge noe dritt!! Jeg ville ALDRI ha sagt eller skrevet noe dumt til en jeg ikke kjenner, men tror du vet alt om gjennom en blogg!Therese sier noen ting jeg liker og andre ting jeg ikke er enig i, eller tenker at kanskje ikke er smart å skrive på bloggen. Hvis jeg ikke er enig i det hun skrev den dagen, skriver jeg ikke noe posetivt på bloggen, men ikke noe negativt heller! Da dropper jeg å kommentere! Vær så snill alle ”anonym” LÆR DERE FOLKESKIKK!! Stå på og gjør som du vil Therese!! <3

  46. Hehe ja.. jeg fikk jo macbook, da. Men jeg hadde ikke noe pc fra før, og jeg måtte ha til skole osv osv. For visst ikke måtte jeg jo bare bruke macen til pappa, og den bruker han jo hele tiden… Så pappa synes det var på tide at jeg skulle få pc, og iogmed at han bare liker apple, så fikk jeg en mac 😉 Ikke noe jeg har SPURT om en gang!

  47. Jeg fikk en Scooter til 30 tusen hos pappaen min på bursdagen min.. så fikk jeg en 4 hjuling til 22 tusen ! men det vigtigste av alt er å være TAKKNEMMELIG får det man får : ) det er veldig viktig

  48. jeg fikk en macbook, og jeg er ikke bortskjemt. pappa tjener ganske mye, så siden den gamle pcen var ødelagt fikk jeg denne, men de har gått sammen med besteforeldrene mine og det er også bursdagsgaven min. Jeg får vanligvis ikke dyre ting, så da fikk jeg ekstra denne julen + at jeg trengte en pc til skolen o.l

  49. ka søren? det er så sinsykt unødvendig å skrive hva du mener om hva folk får til jul! du får det til å virke dumt og at de som får dyre ting er bortskjemt. du er så tragisk therese…

  50. Jeg er helt enig med deg, Therese! Jeg fikk nesten ikke noen jule gaver i år, fikk bare sånne små ting som sminke og klær. Jeg har sett at MANGE at de har fått Ipad og Mac, aldri i livet om jeg hadde fått det av foreldrene mine. En av grunnene til det er at, jeg har 4 søsken som bor her hjemme, og hvis alle vi skulle fått en Ipad så hadde det blitt svindyrt. For mamma og pappa kan jo ikke bare kjøpe til en person, for da blir det urettferdig. Som sagt så fikk jeg ikke så mange julegaver, men jeg er kjempe fornøyd! For meg så handler ikke jula om å få de fineste og de dyreste gavene, men om å kose seg sammen med familie og vennner! GOD JUL! 😀

  51. Hvorfor i faen bryr dere dere om hva andre får til jul? Er ikke opp til noen her å bestemme hvem som er bortskjemt og hvor mye en julegave skal koste.

  52. ka faen? tcmn. Du har ingen grunn for å sutre. LOL, at du fikk mindre gaver dette året, og lager et tragisk innlegg, du er på første mann på blogg listen, det betyr bloggen din skal ikke snakke om snusen du bruker and osv, skjerp deg. Jeg elsket bloggen din før, men no nei.

  53. Dere kaller therese tragisk? Dere skryter jo som bare faen over her? “Joa, noen er bare rikere enn andre! Men det har ingenting å si hva du får, det er at du er takknemmelig! Og jeg fikk en scooter og 1 million kroner til jul av lillebror da.. såeh ja”

  54. du har råd til å kjøpe deg macbook, speilrefleks o.s.v ellers i året, så da synes jeg de som fikk f.eks macbook o.s.v fortjener det, for det er ikke sikkert de har råd eller for lov til å kjøpe seg sånt ellers i året. så synes det var dårlig skrevet overfor de som kanskje fikk seg macbook i julegave…
   Bryr meg heller ikke så mye om julegavene 🙂

  55. Ey fjortis? Skal du være russ neste år,begynn å oppfør deg som en.
   Du har blitt verdens værste blogger,jeg leste bloggen din fast.Og nå blir jeg bare kvalm,hvordan går det ann å gå fra å være en så bra blogger til å være så dårlig?Du er bare en barbie for å være ærlig, og jeg blir rett og slett sur av å være på bloggen din. Kan du ikke bli som du var før? Ikke så fjortis,ikke så teit DU var den perfekte bloggeren, hva skjedde?…………
   svar; hvorfor gidde og gå inn på bloggen hennes da ? du driter deg jævla fjompenisse

  56. Nå er det vel en stund siden du har byttet ukens leser? Men finnes jo de som kanskje ikke har så mye penger, også har foreldrene spart opp til barna sine for å gi dem noe de har veldig lyst på 🙂 Så, alt har sine grunner

  57. tror ikke du skal klage på folk som får mac i julegave, når du har det selv 🙂 så lenge man er takknemlig for det man får, er det samme søren hva det koster!
   tenk for en gangs skyld over hva du skriver før du velger å publisere det for resten av verden

  58. jaaa, jeg er enige meg deg over meg!!! det man får til jul er jo opp til foreldrene !
   jeg fikk iphone 4S og er kjempe takknemelig og det er jo ikke dumt!!
   så klag lit mindre på folk som får mac,iphone osv til julll…
   Det du seier hører jo folk på og du er jo ingen diktator 🙂 og du har jo ipone 4 selv så 😀

  59. Tenk litt på at kansje de som får macbook til jull kansje aldri har hatt pc, eller at de ikke får ukelønn og penger til andre ting! Tenk litt!

  60. helt enig med deg! jeg syntes det var dyrt å få ipad og, he-he. blir liksom en smule sjalu på di som får det men men. Det er jo tanken som teller så! :-DDD
   Håper du hadde en kjempefin julaften, det hadde værtfall jeg :))
   btw. digger deg og bloggen din!

  61. det er jo lett for deg å si da, når du tjener flere tusen kroner i måneden å har råd til å kjøpe deg slike ting selv. jeg fikk mac til jul av omtrent hele fammen, selvom jeg jobber og tjener egne penger. det betyr ikke at man er bortkjemt for det. jeg ble så rørt av gaven at jeg begynte å skjelve å fikk tårer i øynene.
   skjønner hva du mener i og med at noen får en mac av den ene forelderen og masse annen dyr shit, men du burde kankje tenke deg litt om før du skriver noe sånt?

  62. Therese har et poeng når det gjelder verdien av julegaver. Klart alle hadde blitt glad for store og dyre gaver, men ikke alle har råd til dette. Selv har jeg 4 barn og man må jo forsøke å ha lik verdi på gavene til hvert barn. Som enslig mor som sitter alene med alle utgifter, så sier det seg selv at man ikke kan bruke tusenvis av kroner på hvert barn. Det er nok mange lesere her inne som bor sammen med bare en foreldre og er i samme situasjon. Kanskje blir man kjempeglad for de gavene man får av sin mor eller far til en tusenlapp, men det blekner når venninna har fått LED TV, Macbook etc. Her må foreldre ta ansvar og ikke minst lære barna verdien av penger. Det er tanken bak som teller, uansett hvor “klisje” det kan virke. Juletiden handler om å kose seg med familie og kanskje heller sende en tanke til de som ikke får ferie jul eller har noe familie? Det finnes mange av de der ute også.
   Therese har ny TV og Canada Goose jakke, men dette har hun kjøpt for egne penger. Det samme har hun med mopedbilen – alt betalt selv. Enn hvor mye jeg gjerne skulle gitt henne dette, så strekker ikke min økonomi til. Men hun klager ALDRI, og hun ber meg heller aldri om penger. Hun har jobbet selv siden hun var 13 år og tjent egene penger. Jeg er faktisk veldig stolt av henne for dette!
   Ha en fortsatt God Jul alle sammen!
   Therese sin Mamma
   —————————-
   Jada kjære mamman, du er sikkert kjempestot fordi hun har kjøpt canada goosen sin, bilen sin, og macen sin for egene penger. Men har du tenkt på at de pengene får hun for å sitte noen timer på pcn i uka og legge ut lettekledde bilder av seg selv, pluss skrive noen linjer om at hun har forsovet seg og tatt en snus.. Ikke alle kan tjene penger så lett, og de fortjener noe stort og dyrt en gang i året av foreldrene sine, DERSOM foreldrene har råd til det. 😉
   Noen får fett betalt for å blogge, mens andre ikke får en krone. Noen får dyre julegaver, mens andre får litt billigere. Man får glede seg over det man har fått, isteden for å ergre seg over det andre har fått. Fatter ikke at det skal være så vanskelig å unne andre noe fint og dyrt.

  63. Du fikk kanskje ikke de dyreste gavene til jul, men du får de hver dag ellers i året! Tenk deg om…

  64. Haha, jeg ler meg serriøst i hjel av dere! Therese er et dårlig forbilde fordi hun synes det er dyrt å gi mac og slikt i julegave? jeg sier nå heller at det er dere som er dårlige forbilder som henger ut folk over nettet på den måten. Hadde jeg fått så mye dritt i mot meg så ville ikke jeg blogget, virker som om dere prøver å få henne til å slutte..
   Btw, digger både deg og bloggen din <3

  65. Jeg fikk en Macbook Pro 17 tommer, Diamantarmbånd, Juicy Couture joggedress, GloMinerals sminke og body bronzer, joggedresser, gensere, sminke, osvosv + 3000:-) Jeg syntes ikke det er noe galt i og ville skjemme bort barnet sitt på julaften.. Det er jo tanken som teller,men man blir jo litt mer hæppi-mood av og få noe superfint som man ønsket seg i motsetning til bare noe småting for at man “ikke vil kjøpe noe dyrt” Flere som tenker som meg? C’mon.. 😉

  66. For å innrømme det 100% ærligt, jeg savner den gamle Therese.. Du er helt annderledes nå enn det du var før.! Ingen respekterte voe men her sitter du bare i bhen og trusa og alt sånnt, omg! Du vett vel at blogg.no’s toppliste leser barn også!!! Dei er sikkert kjempe stor fan av deg som er på 1.plass men så kommer du å banner, viser deg halvnaken, snakker nesten bare om at du trenger snus og slikt!! Det er bare helt latterligt, jeg har lest 85% av kommentarene oppføre og ser at nesten alle er enige med meg.. Du kan heller ikke bestemme påenmåte hva andre skal kjøpe i gave., dei tankene kan du holde inni deg sånn som resten av oss.. Viss du hadde vært storesøstara mi eller dattara mi eller i nærheten hadde jeg vært ganske flau over deg.. JEG SAVNER DEN GAMMLE THERESE, IKKE DEN NAKNE SNUSJENTA!

  67. Du trenger ikke å klage på at folk for mac osv, du hadde mac selv og du har BIL THERESE! Men du trenger faktisk ikke å klage, virker som du er sjaluu for vi har mac og ikke du liksom ? Er irriterede når du klager på hva f.eksm andre får i jule gave! Familen spleier vanligvis på dyre ting.. Hva om du trenger ny data, og du ønsker deg mac kan du gjøre noe med det !? NEI!

  68. jeg synes hunter er så utrolig fine/kule, men rosa jeg vill heller ha svart! har såå lyst på det, hva koster de billigste?

  69. Du burde nu egentlig ikke uttale dæ om at d ikke e rart at folk gleder sæ til jul fordi dem får macbook osv. Alle har ikke muligheten til å linke på bloggen sin å vinne en macbook eller iphone 4 sånn som du har gjort opptil flere ganger. Å ikke alle har like bra inntekt som dæ til å kjøpe så dyre ting skjøl. Du e nok den siste som kan si at folk e bortskjemt her i verden 😉

  70. Skjønner hva du mener med alle de som får sånn sinnsykt dyre gaver! Det er jo bare å gå inn på Facebook og du ser alle de som har fått gaver opp til 10 000 kroner.. Heeelt sykt spør du meg! Det er ikke DET julen handlerom!!!

  71. ikke ment som frekk kommentar elns, men du burde kanskje ikke skrive på bloggen din at man er bortskjemt visst man får mac f.eks (du skrev jo ikke det da, mne det er jo det du vill fram til), fordi det er jo mange som får det som sikkert leser bloggen din:)
   fine bilder, så koselig ut!<3 var det bare du å faren din som feiret jul eller var det noen andre også?:)<3

  72. Jeg skjønner deg veldig godt, med at unger får sånne utrolig dyre gaver, men Therese: jeg er fast leser og jeg synes faktisk at bloggen din har begynt å bli så kjedelig at jeg snart ikke gidder å lese den mer. Jeg skjønner at det er vanskelig og alltid måtte blogge og sånt, men i det siste har du vært så negativ at jeg bare blir deprimert av og lese bloggen din. DEtte tror jeg gjelder flere av leserene dine.
   Btw: fortsatt god jul og godt nytt år:)

  73. Duu? Mammaen din skrev i en kommentar oppfor her elns. at hun har fire barn .. er det noe jeg ikke har fått med meg?! Therese, Thia og Julian. Hvem er den siste?

  74. 25.des.2011 kl.13:45
   Therese har et poeng når det gjelder verdien av julegaver. Klart alle hadde blitt glad for store og dyre gaver, men ikke alle har råd til dette. Selv har jeg 4 barn og man må jo forsøke å ha lik verdi på gavene til hvert barn. Som enslig mor som sitter alene med alle utgifter, så sier det seg selv at man ikke kan bruke tusenvis av kroner på hvert barn. Det er nok mange lesere her inne som bor sammen med bare en foreldre og er i samme situasjon. Kanskje blir man kjempeglad for de gavene man får av sin mor eller far til en tusenlapp, men det blekner når venninna har fått LED TV, Macbook etc. Her må foreldre ta ansvar og ikke minst lære barna verdien av penger. Det er tanken bak som teller, uansett hvor “klisje” det kan virke. Juletiden handler om å kose seg med familie og kanskje heller sende en tanke til de som ikke får ferie jul eller har noe familie? Det finnes mange av de der ute også.
   Therese har ny TV og Canada Goose jakke, men dette har hun kjøpt for egne penger. Det samme har hun med mopedbilen – alt betalt selv. Enn hvor mye jeg gjerne skulle gitt henne dette, så strekker ikke min økonomi til. Men hun klager ALDRI, og hun ber meg heller aldri om penger. Hun har jobbet selv siden hun var 13 år og tjent egene penger. Jeg er faktisk veldig stolt av henne for dette!
   Ha en fortsatt God Jul alle sammen!
   Therese sin Mamma
   kanskje ikke alle sliter så jævlig med penger som dere gjør.

  75. *Kremt kremt* Du har hermet etter sophieelise med de støvel greiene, hun har helt like bare hun har sort. Hemegås kaller jeg deg!!!!!!!

  76. Hei hei! Kan du legge ut direkte link til hvilke støvler det er?? var ganske mange som var rosa men enkelte så ganske svake ut, og dine er jo knal rosa så.. ja det hadde vert fint 🙂

  77. Ver kommentar som inneholder dritt om Therese kunne jeg sagt imot uten problem ! Det har ingenting og si hvor jævl rike foreldrene dine er , ingen fortjener og få gaver til over 10 000 hver jul! En gang iblant er det greit og få en spesiell gave men herregud helt enig med tcmn om at sykt mange er bortkjemte. Og hvorfor gidder dere og bry dere om bloggen hennes vis dere ikke liker den. Det beste med denne bloggen er meningene, språket og alt som kjennetegner selve Therese ! Ja, tcmn har mange dyre ting og hun har faktisk gjort mye mer enn o bare sitte foran pcen litt for og få de tingene. Hvis Therese får muligheten til og tjene mye penger så gjør hun jo det! Hun jobber fktisk for alle de dyre tinga i forhold til dere som sitter de med masse penger i lommeboka og maccen foran seg osv… Det er bare tragisk at folk sier slikt til thereses mor , hun skrev ingentig frekt og dere skriver at de ikke har råd og t dere har , herregud !!!

  78. Kjempe fine hunter støvler, lurer på om du kan legge ut en link der jeg kan finne de samme hunter støvlene som du har, siden det er så mange forskjellige rosa hunter støvler!?<3 Det hadde vært fint!:)<3
   Digger bloggen diin!<3

  79. bra blogg!
   men syns kanskje det ble litt feil å skrive det at det er helt sykt at folk får macbook osv… til jul.
   det har noe å si om familien også, er jo ikke akkurat så utrolig dyrt da :L
   jeg fikk iphone 4s og mac, men det var ikkeno problem for mine foreldre.

  80. Så fin å brun du er blitt! 🙂 ser at selvbruningen virka ganske godt! kos deg videre, men nr skal du poste hvem som vant extation-konkuransen ? 🙂

  81. CHRISTINA: om hun har penger og at hun tjener de selv driter vi i. Det er det at hun skal gidde å bry seg om hva vi andre får og at hun sier at du er bortsjemt om du får det….
   ps: hvorfor gidde å gå på bloggen hennes når vi ikke liker henne… jo, fordi det var nå hun ble bitch

  82. Seriøst! Du har d sykeste håret ever! Hvordan fikk du til den høye hestehalen med så slakt og volum-fylt hår på toppen?

  83. Rosa ??!!! til og med eg digger rosa , men får / kjøper ikkje bare rosa. Passer jo nesten ingen farger ,men neste gang er det kansje lurt av deg kjøpe eller få svarte ! 😉

  84. Hei ! bare lurer på hvor mye du betalte for støvlene ??? Syyykt fine, har driit lyst på dem i rosa, men har ikke rompa full av penger…

  85. Heei;D
   Jeg bar lurte på hvor mye støvlene kostet med frakt og alt det der x) og om du gidder legge ut en link :/ så vi får sett korav de egentlig er;)
   danke;D

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg