perfekt base

Får mange spørsmål om hvilken foundation osv jeg bruker, for å få en perfekt base på sminken. Jeg sverger til Glo Minerals sin sminke, her bruker jeg en foundation som er matt samt en veldig bra concealer. Foundationen er litt tykk i konsistensen, men den holder hele dagen. I tillegg har den veldig god dekkevne. Det er det jeg elsker med den! Har brukt den i 2 måneder nå, og kommer nok til å fortsette med det.

Concealeren har jeg brukt i laaang tid, iallefall 1 år. Den har to forskjellige farger, noe som gir den større bruksområde. Jeg har ofte mørke ringer under øynene, men denne gjør susen. Bruker den under øynene, i øyekroken og i tillegg rett under øyenbrynene. Når du bruker en slik skråkost som på bildet under legger du concealeren i en tynn strek under langs hele brynet, så duser du den ut. Da blir øyenbrynene enda mer markert.

Foundationen finner du HER   //   Concealeren finner du HER
<img src="http://oi42.tinypic.com/14dfybn.jpg" alt="
View Raw Image” />

<img src="http://oi43.tinypic.com/kbrn1e.jpg" alt="
View Raw Image” />

<img src="http://oi44.tinypic.com/b8n0vm.jpg" alt="
View Raw Image” />

<img src="http://oi43.tinypic.com/20h37d3.jpg" alt="
View Raw Image” />
En slik kost til øyenbrynene

<img src="http://oi40.tinypic.com/mcdyr4.jpg" alt="
View Raw Image” /> 
Hudsminken blir feilfri på meg når jeg bruker disse produktene. Flekker får jeg heller ikke! Love it. Nå er det forresten 20% på alt fra Glo Minerals hos coverbrands.no (link til salget). 

// innlegg i samarbeid med coverbrands. Hvilken foundation sverger du til?

Siste innlegg