norge…. sug mæ

Husker dere Justin Bieber dekslet jeg og Renate laget i samarbeid med handelsportal? Hvis det er noen av dere som vil kjøpe de, kan det gjøres HER for 99 kroner bare (normalpris 129). Elsker det! 


Heeei!

Nå er jeg kommet hjem til kalde, kjedelige Norge igjen. Blir i Oslo til søndag, så er det hjem til enda kaldere, kjedeligere Tromsø. Gleder meg iallefall til å komme hjem til mopedbilen og norsk pizza, for late som jeg er i syden de gangene jeg legger meg i solariumet for å holde brunfargen oppe.Teller nesten dager til desember – da skal jeg til Gran Canaria igjen med jentene!!! S to the oooka. Florida i juli, Oslo i juni, mååå få skviset inn en til sydentur før da. MÅ!

Skal slappe av litt, så tror jeg at jeg skal møte Birgitte senere når hun lander i Oslo. Vi var i syden samtidig, så vi dro ut en liten tur sammen på onsdagen. Her er det lille jeg har fått kjøpt meg. Uken har gått så fort så ble bare en dag med shopping, jeg skulle jo egentlig ta gelenegler men tiden strakk ikke til. Buhu :'((((


diversee


skjørt


kjole


topp


topp/genser ting


genser


skjerf

Sliiten og sulten nå!!

129 kommentarer

Siste innlegg