Effortless Extensions

// Reklame i samarbeid med DreamExtensions – 100% ærlige meninger og jeg omtaler kun produkter jeg kan gå god for!

For noen dager siden fikk jeg sponset hair extension fra . Det er ikke et hvilket som helst extension, dette er kanskje til og med noe dere aldri har vært borti før. Det er faktisk en veldig god grunn til at det heter Effortless Extensions – det er nemlig et utrolig enkelt system for å sette dette håret på ditt eget – ingen anstrengelse. 

Selveste håret er syntetisk, men du kan både krølle, rette, vaske, føne OG style det. Det føles faktisk helt ekte ut, i forhold til andre syntetiske extension jeg har vært borti tidligere. Håret fra DreamExtensions er verken clips, tape, lim, microringer eller keratin – det er en tråd. En tråd du legger over hodet, drar litt av ditt eget hår over og du er ready 2 go.

Med en gang jeg tok det på, tenkte jeg at det ikke kom til å holde seg der. Der tok jeg feil, det sitter faktisk veldig godt. Vil du vite hvordan du setter det på kan du se på videoen under, utrolig enkle steg som tar max 2 minutter.

Ikke nok med at det er så enkelt, det er utrolig billig hair extension. Til den nette sum av 699,- kan dette bli ditt.


Alle får extensionet sitt i et smart oppbevaringsetui.


Før // Etter


Før // Etter


Det blir utrolig tykt!


Slik ser det ut i bakhodet når du har det på. Over denne legger du litt hår, og ingen kan se det.


Her er tråden jeg snakket om, se illustrasjon på bildet under om hvordan man skal ha denne tråden på hodet.


Tenk deg at denne bollen er et hode, nesen der framme – håret legger du i bakhodet og enden på håret på hver side skal ligge bak ørene dine. Tråden legger du et stykke fram mot hårfestet ved pannen, da holder det seg godt. Tråden er også justerbar, slik at du får den beste “fit’en” til ditt hode. 

– Har du prøvd ut dette før?

136 kommentarer

Siste innlegg