halvveis

  •   

Hei!

Nå har jeg kommet hjem igjen fra frisøren. Håret er ikke ferdig enda, skal ha mange blonde striper i det, men må ta det neste gang så det ikke blir så slitt. Var hos Headmasters som ligger på K1 i Tromsø – du finner de i øverste etasje rett ved Skeidar. Har aldri vært på den salongen før i og med at den er ganske ny, åpnet i desember. Det er egentlig et engelsk firma, men de har nå etablert seg i Norge og på K1 var den første som åpnet i vårt land.

Konseptet til Headmasters er å bringe catwalk-looken til hverdags, og kunne gjøre den slik at oss “vanlige” mennesker tørr å gå med det, uten at det skal være sært eller too-much. De tilbyr selvfølgelig også vanlig frisørtjenester. Noe som er bra (kanskje for deg med tynt hår) er at de tar betalt etter hvor mye farge de bruker når det gjelder hårfargning. I tillegg har de 20% rabatt på mandager om du striper og klipper håret, og på tirsdager har de 20% rabatt på de som farger håret.

Jeg var hos superdyktige Linn som er daglig leder i Tromsø, og jeg kommer garantert til å dra tilbake dit. Kjempegod service, de gir absolutt det lille ekstra. Moderne og lyse lokaler, noe som er viktig for å se hvordan håret blir. Absolutt fornøyd!! Anbefaler alle og i det minste prøve det ut 🙂
 


Meline var med meg som personlig fotograf, hihi!


Et kritisk valg om farge.. vanskelig!


Startet med å farge etterveksten for å få det jevnt til helfargingen.


Sitter i med fargen, ser utrolig oransje ut, men det er ikke tilfellet!


Slik ble fargen, kanskje biiittelitt mørkere enn på bildet men ikke mye!


Produkter er det ikke mangel på her iallefall!


Blir stylet på håret av flinke Linn 😀

På bildene under er fargen en GOD del mørkere enn i virkeligheten, men det er på grunn av blitzen og hvit bakgrunn. Gleder meg til å legge blonde striper i!!!

– Hva synes du? 🙂

Siste innlegg