svar del 1

Føler du at det er mye om deg selv som du ikke deler på bloggen din?
– Både ja og nei. Jeg deler faktisk utrolig mye om meg selv på bloggen, eneste jeg ikke deler er jo for eksempel om jeg krangler med folk (hva som blir sagt osv), hver gang jeg kommer for sent på skolen, alt jeg spiser iløpet av en dag, når jeg går tur med hunden osv. Altså – det er mye enkle og hverdagslige ting jeg ikke orker å dele, men det er ikke så mye ellers som jeg ikke deler.

Hva har skjedd med deg og Tuva? Er dere ikke venner lengere?
– Det som har skjedd er vel at vi har forskjellige venner, går i forskjellig klasse osv. Vi er selvfølgelig venner enda, men kanskje ikke like gode som før. Er jo sammen med hun også når det passer for oss begge 🙂

 

Hvor mye tjener du på bloggen din?
– Skjønner jo at det er interessant, jeg synes alltid det er interessant å vite hvor mye andre bloggere tjener for eksempel. Jeg tjener 12.500 for å ligge på 1. plass i mnd + inntekter fra sponsorer osv. Litt mer enn mamma for å si det slik.

Går du på melanotan?
– Skjønner ikke hvorfor en del har spurt om dette, men nei – det gjør jeg ikke. Tror ikke du finner noen med mer sprøyteskrekk enn meg! Hadde det vært i tabelettform hadde jeg sikkert gjort det, men ikke når jeg må stabbe meg selv med noe piss. Går på litt overdose av betakaroten derimot 😀

Hvor mange kjærester har du hatt?
– Haha, hmm… Ingen seriøse, kun barnehage- og barneskolekjærester. Så søtt xD Neida, men er ikke sånn kjærestejente. Iallefall ikke enda, kanskje jeg blir det når jeg finner en jeg liker veldig godt?

Når fikk du mensen?
– Interessant…….. Fikk den ganske sent, slektes på min mamma. Fikk den faktisk 14. februar i 2010, en heller fin valentinsdate med blodet.

Hvor er de wallsticker/ klistermerkene du har på veggen fra?
– Den dere har sett er fra Pandoras Eske, har flere jeg skal vise dere i morgen!
 

Hvordan har du det?
– Haha så koselig spørsmål 😀 Jeg har det faktisk veldig fint for tiden. Trives på skolen, med vennene mine og generelt i hverdagen. Har det veldig bra hjemme også, krangler ikke så mye med mamma som jeg brukte å gjøre og alt går generelt veldig bra!

Er du fornøyd med deg selv siden du legger ut maaange lettkledde bilder?
– Både ja og nei. Jeg har jo ting jeg er fornøyd med, men har også mine skavanker som alle andre. Legger det ut fordi jeg er fornøyd med selveste bildet, og kanskje fordi jeg vil få litt bekreftelser fra dere om at jeg er fin :PpPppPpPpp

3 ting du gjør når du kjeder deg? 
– Jeg haaater å kjede meg. Det første jeg gjør er å ta meg en snus, så tar jeg frem PC’en og spiller litt Bubble Witch. Ellers kan jeg finne på og bare se på meg selv i speilet, nappe øyenbrynene, gå tur med Lotta osv. Ikke noe skikkelig spennende akkurat.

Noe du angrer på at du har gjort ? sånn med utsendee eller kroppen..
– Ja, jeg angrer på at jeg fikk den forbanna blåveisen. Samtidig som blåveisen kom fikk jeg et sår rett under øyenbrynet, og nå har jeg et arr der. Under arret ligger dødt vev eller noe som lager en liten kul under øyenbrynet, slik at det har blitt skjevt der. Hater meg selv av og til…

Når skal du få nytt design? Liker ditt, men er litt lei… Og du vet jo, forandringer fryder!
– Venter faktisk på bilder til ny header nå, så blir vel nytt design så snart jeg får sendt bildene til hun som fikser på bloggen min!

Kjenner du Kjartan som jobber på naboen? 😀
– Nei, jeg kjenner han ikke. Men han var på jobb der når det var karneval og mye å gjøre, så så han da 🙂

ka synest du om at folk slenger dritt anonymt? 🙂
– L-A-T-T-E-R-L-I-G. Godt nok beskrevet? Det er så lavmål og tragisk som du kan få noe til å bli. Hvem gidder å bruke tiden sin på å trykke ned andre mennesker liksom, til og med personer man ikke kjenner. Den oppførselen tilhører barnehagen, ikke der en gang. Den tilhører ingen plasser. Jeg har aldri slengt dritt anonymt til noen, og har ikke akkurat behov for å gjøre det heller.

Leser du alle kommentarene dine?
– Ja, jeg bruker å lese kommentarer på forrige innlegg når jeg poster et nytt. Da leser jeg gjennom alle. Vet jeg ikke er så flink å svare dere, men dere skal vite at jeg leser det dere skriver. Takker for alle positive ord jeg får, det varmer veldig 😀

Hvorfor ble du fraktet bort av politiet fra en fest?
– Fordi jeg var slem, full og teit.

Kjøper moren din mye ting til deg?
– Nei, hun kjøper meg så og si ingenting. Strøm, mat og tak over hodet. Resten må jeg punge ut for selv, men det er forståelig da jeg tjener egne penger og enkelte måneder mer enn hva hun gjør. Har vært flink å betale selv fra jeg fikk min første jobb som 13-åring. Er også ekstremt flink til å spare, sparer sikkert 60-70% av det jeg tjener hver måned.

Når begynte du å drikke/feste?
– Jeg holdt fest hjemme hos meg i 8. klasse, trodde jeg var sååå kul når det kom folk fra 9. og 10. klasse dit. WOOOOO!!! Begynte å drikke sånn smååått da, også ble det litt mer i 9. klasse osv.

Når synes du man er blitt “gammel” nok til å drikke?
– Når du føler at du klarer å ta ansvar for det du gjør, og at du har kontroll, ikke gir etter for gruppepress og selvfølgelig at du ikke er 12 år. Det trenger jo selvfølgelig ikke være greit for foreldrene dine, det er jo det som er morsomt med tenårene. Gjøre ting man vet man ikke har lov til og prøve å ikke bli oppdaget!

Kliner du med noen på ver eneste fest du er på?
– Selvfølgelig, e itj nå fæst uten :)))))

Har hørt at du er skikkelig bitchy og selvgod, er det sant?
– Jeg kan sikkert virke litt “bitch”? når man ikke kjenner meg, fordi jeg er veldig sjenert i starten. Etter hvert som du blir kjent med meg så tror jeg de aller fleste vennene mine kan bekrefte at jeg er snill. Selvgod vet jeg helt ærlig ikke, tror ikke jeg er det?

122 kommentarer

Siste innlegg