svar om trening

Har du noen tips til hvordan man kan få flatere mage og finere rumpe?
– Treningssenter: For rumpe anbefaler jeg utfall med manualer eller stang og bakspark med apparat, søk det opp på youtube. Du kan også gjøre knebøy med stang/manualer, strake markløft og hiptrust. Mage er det bra med situps, planken osv. 
– Hjemme: For rumpe kan du gjøre utfall, knebøy med noe tungt og ett-beins knebøy. Mage er det selvfølgelig sit-ups på forskjellige måter, planken osv.

Hvorfor gidder du trene når du helst vil legge på deg, og er ekkelt tynn fra før av?
– Hmm, har du hørt om å trene for og bygge muskler? Jeg trener ikke kondisjon fordi jeg ikke vil bli tynnere, trener kun styrke for å legge på meg muskler, og det blir man ikke slankere av. Om jeg er ekkelt tynn eller ikke får være opp til hver enkelt, men ja 🙂 

Kan du fortelle om ossen hva du trener og ossen du gjør det? 🙂
– Jeg trener styrke, men kan dessverre ikke gi dere programmet mitt. Det er bare å søke litt rundt og finne et program som passer for deg.

Hvor lenge varer treningstimene? 🙂 Hjelper det fort å trene?
– Det varierer, jeg trener jo ikke gruppetimer på SATS, trener etter mitt eget program som vil si at jeg bruker så lang tid jeg vil. Normalt ca 1-2 timer 4 ganger i uken. Om du fort ser resultater avhenger av grunnlaget ditt, hvor mye du presser deg selv og ikke minst kostholdet ditt!

Hvordan mageprogram følger du?
– Sit-ups og planken bare egentlig, men på sit-ups bruker jeg å ha en vekt på magen slik at det blir enda tyngre, samt at jeg gjør det på en benk hvor jeg kan stille ned benken så jeg ligger på skrå og må enda lengre opp 🙂

Hvor ofte trener du?
– Ca 1-2 timer 4 ganger i uken er programmet mitt på!

Beste “treningsmåter” på å bli tynnere?
– Ikke spørr meg, trener ikke for å bli tynnere så jeg har ikke satt meg inn i det.

Hva er målet ditt med treningen?
– Og få et resultat selvfølgelig, bygge muskler og få en mer “stram” og veltrent krop.

Hvor lenge har du tenkt å holde på med treningen?
– Lenge, jeg er veldig innstilt på det så det skal nok gå bra. Det blir ikke sånn at jeg trener til jeg er fornøyd, så slutter jeg liksom – da blir jo resultatet sakte men sikkert borte igjen, og det vil jeg ikke ha noe av!

Hvor mye tar du i benkpress?
– Haha, siden jeg egentlig ikke eier muskler og spesielt ikke i armene tar jeg bare stanga med litt hjelp fra en venninne. Den veier jo 20 kg så det er nok for meg..

Var det ikke du som ville gå opp i vekt da? Og nå har du begynt og trene?
– Som sagt trener jeg ikke for å bli tynnere, men for å få muskler. Og når jeg trener styrke og bygger muskler, går jeg opp i vekt fordi muskler veier ca dobbelt så mye som fett. Ville ikke du også heller lagt på deg i muskler enn fett? 🙂

Hvor mye koster det og trene på sats?
Hmm, jeg har studentmedlemskap i sølv så jeg kan trene på alle senterene i byen min og tror jeg betaler 370,- eller 380,- kr i måneden, litt usikker.

Hvor mange ganger har du trent til nå, og hvor ofte tenker du å trene framover (hvor mange ganger i uka)?
Til nå har jeg trent 5 ganger på SATS siden forrige uke, og har 2 ganger til denne uken. Som sagt skal jeg trene 4 dager i uken med det programmet jeg og Tuva har nå.

Synes du det er artig å trene?
– Ja, foreløpig syns jeg det er morsomt når jeg vet at jeg presser meg selv og sliter på de siste repsene. I tillegg når jeg får gangsperre etter trening, så vet jeg at jeg har gjort noe rett iallefall. 


Hva er din motivasjon til trening?
– Bilder av folk med bra kropp!! Absolutt det som motiverer meg mest, samt å vite at jeg går opp i vekt.

Hvilken musikk liker du å høre på?
– For tiden hører jeg bare på det som spilles på SATS, siden det ikke funker å høre på musikk på mobilen min.

Kunne du ha laget et motivasjons innlegg?
– Ja, når jeg har kommet meg litt inn i treningen kan det være en mulighet. Har tatt før-bilder, så når jeg har fått et mer synlig resultat kan jeg vise dere før- og underveisbildene. Vet at det motiverer en del andre folk når de kan se hvordan resultat man har fått.

Liker du å trene alene eller med noen?
Liker best og trene med noen, for da har jeg noen som kan hjelpe meg om jeg trenger hjelp og noen som motiverer meg enda mer og som pusher meg.

Hva er den hardeste treningen du noen gang har gjort!?
– Det vet jeg egentlig ikke, foreløpig har alt vært like “hardt” så når den tid kommer at noe er mye tyngre enn ellers så kan jeg si fra.

Beste trenekompis?
– Det er nok Tuva, siden vi trener det samme. Blir tusen ganger mer motivert da, selv om motivasjonen er på topp ellers også.

Hvor mange kg klare du å løfte i lengden?
– Hahaha, hater å svare på hvor mange KG jeg løfter fordi det er ikke mye. Med manualer bruker jeg 3 eller 4 kg i hver hand på bicepscurl, franskpress osv. Når jeg trener stående roing med hantler osv prøver jeg å ta litt tyngre, og benkpress bruker jeg stanga som er 20 kg. Sittende roing og nedtrekk tar jeg 15-20 kg. Altså, det varierer veldig mye.

Er du fornøyd med deg selv?
– Nja, kunne vært mer fornøyd.

Spiser du mye, mer eller mindre nå som du trener ?
– Jeg spiser litt mer, fordi jeg vet at jeg må spise mye. Prøver også å spise litt sunnere, samt at jeg skal begynne på weight gainer shakes som jeg skal drikke rett etter trening. Har 2 bøtter stående, så må kanskje få brukt de. Rett etter trening nå for tiden spiser jeg et eple eller noe, siden man skal spise innen 24 minutter etter om jeg husker rett.

Hvordan bestemte du deg plutselig til å begynne å trene? Ble du oppfordret til det eller fikk du plutselig motivasjon?
– Tuva ga meg selvfølgelig motivasjon, men i tillegg var jeg sykt lei av å sitte i sofaen hele dagen og knaske i meg potetgull og sjokolade. Jeg ville også gå opp i vekt, og viste at å trene styrke var et alternativ. Derfor meldte jeg meg inn og ble med på programmet til Tuva!

Hvor kjøper du treningsklærne dine?
– Nå venter jeg på masse treningsklær fra x-life, de har et veldig stort utvalgt så jeg får mye forskjellig derfra. Jeg får det sponset, men har valgt meg akkurat hva jeg selv ville ha. Håper det kommer etter påsken, er så spent. WII!!! Treningsklær gir meg faktisk enda mer motivasjon. I tillegg venter jeg på nye treningssko fra brandos

Synes du jeg er feit hvis jeg veier 44 kg, er 1,58 høy, 13 år, siden du er så tynn?
– Kødder du med meg? Jeg er 159, og vekten min varierer mellom 43 og 45 kg, så nei du er ikke “feit”. Du er heller slank 🙂

Trener du med BH under sport-BH’en?
– Ja, big deal. Nesten alle jeg vet om gjør det, jeg syns det gir 10x bedre støtte enn hvis jeg bare trener med sports-bhen.


De har forresten også treningsklær på nelly, du finner alle treningsklær HER – de har i tillegg 10% på alt på nelly nå! Bruk koden EASTER10

Her har jeg laget et eksempel på klær du kan bruke på trening. Topp HER, tights HER, sports-bh HER, sko HER

128 kommentarer
  1. Haha, har du virkelig på deg vanlig bh under sportsBHen?? Det ødelegger jo hele konseptet med å bruke sportsbh… Smart.

  2. Skjønner virkelig ikkje korfor folk tror at du trener for å bli tynnere! de kan ikkje vite noe særlig masse!
   Lykke til videre Therese! 😀

  3. CELINE MARIE: fordi hun synes det gir 100x bedre støtte! les før du kommenterer;) la jenta gjøre som hun vil. Bra svar therese!

  4. Jeg er en tretten (snart fjorten) år gammel jente, og jeg er veldig usikker på kroppen min, hater den egt.. jeg veier 47 elr noe og er 1.60,, jeg hater virkelig meg selv! Vær så snill, kan du hjelpe meg på en måte?.. jeg hater det, jeg er så usikker og hater megselv! :((
   Hjelp meg..

  5. Jeg er en tretten (snart fjorten, i mai) år gammel jente.. og jeg er skikkelig usikker på kroppen min! hater den.. har nesten ikke pupper heller.. jeg er så usikker, så jeg hater å se meg i speilet. jeg veiern 47 og er 1.60 høy.. vær så snill! hjelp meg, hater virkelig meg selv, og har veldig problemer med meg 🙁
   hjelp, vær så snill, Therese! 🙁

  6. Jeg er en tretten (snart fjorten, i mai) år gammel jente.. og jeg er skikkelig usikker på kroppen min! hater den.. har nesten ikke pupper heller.. jeg er så usikker, så jeg hater å se meg i speilet. jeg veiern 47 og er 1.60 høy.. vær så snill! hjelp meg, hater virkelig meg selv, og har veldig problemer med meg 🙁
   Hjelp meg!!

  7. skal også begynne på trenings studio/senter. Sportica er det nermeste jeg kommer. Da går programmet mitt 3-4 ganger i uka. Er opptatt ellers.
   Jeg skal trene opp kondisen da.
   Lykke til vidre Therese!

  8. syntes du jeg er feit når jeg veier 57kg og er 162cm og er 15 år.. ? Pliiis svar på et neste innlegg! tørr ikke spørre andre. : (
   Btw, du er er IKKE for tynn. du er helt perfekt

  9. Ikke slemt ment altså, men du sier du trener med bh under sportsbhen fordi det gir 10x bedre støtte. Hvorfor velger du ikke da bare en mindre str i sportbh slik at det faktisk gir den støtten du vil ha?:)

  10. Veldig bra svart Therese!
   Jeg skal begynne på treningssenter til sommeren, da blir jeg 15 år 😀 det er 15 års aldersgrense på treningssenteret.. (trener litt hjemme) Men du er en av personene som gir meg motivasjon til å faktisk gidde å trene! Tusen takk <3

  11. Jeg er 12 år veier 79 kg og 1.65 høy og aner virkelig ikke hva jeg skal gjøre for å gå ned i vekt, har prøvd alt, trener også men ingenting hjelper, kan du hjelpe meg?

  12. Eg er 14 år og er 1,70 høy og veier mellom 60-70 kg. hva syntes du om det? 🙂 Kan du vere så snill å svare meg på mail vis ikke i ett inlegg? 🙂

  13. Hei Therese! ville egentlig bare fortelle deg et mat-tips! Hvis du spiser mat med soya i, så “legger du på deg”. har funket for meg, og flere bekjente. noen jeg kjenner har tilogmed gått opp én bh-strl. de stedene man får mere “fett” er rumpe, lår og pupper. jeg sliter også med å legge på meg, pga høy forbrenning, og dette har funket fint! 🙂

  14. hei. ville bare si at jeg er i samme situasjon som deg, og etter at jeg starta å trene la jeg på meg 1 kilo i måneden. MEN den vanskeligste delen er å spise nok kalorier 🙁 treningen hjelper jo ikke alene -_- hater å være tynn, men snart blir det bedre:D se framover du også, så skal du nok klare det ! ha en fin påske (;

  15. Veldig bra svart! Men har du treningstips om hvordan man kan få tynnere lår?? Hjelper det med jogging? Og hvor mange ganger i uken må jeg trene for at det skal hjelpe fortest mulig?

  16. Hei !
   Jeg har trent hele livet, og så du hadde svart på det før. Men du startet og trene for 4(?) dager siden, og nå har du svart på så masse spørsmål om trening. Kroppen din er fordi du er naturlig tynn, det er jo ikke muskler. Synes det er litt feil av deg og svare på sånne spørsmål når du ikke aner resultatet av den treningen.
   Skrev ikke dette for å være frekk, er daglig leser av bloggen din. Men synes rett og slett det ble for dumt 🙂
   Stay strong, ta til deg kritikk 🙂

  17. herslig tynn? omfg! du er pen tynn og når du får mer muskler og mer markerte magemuskler blir du å få tusen ganger finere kropp en nå! (sier ikke at du ikke har noe muskler eller at kroppen din er stygg nå!!). Stå på å tren og motiver bloggleserne dine! digge dæ Therese! du e fette rååå!!! <3

  18. Læreren min er veldig opptatt av trening og kosthold. Da vi hadde egentrening i gymmen så tipset han oss om at etter trening så burde vi kjøpe oss en liter sjokomelk og drikke den. Jeg anbefaler å spise mye egg og gjerne kjøpe proteinpulver utenom. Lykke til videre med treningen da!

  19. Jeg lurte på om du skal bytte header snart 😀 siden du har farget håret ditt og på headeren du har nå så har du blondt hår :* hihi, passet deg veldig bra med litt mørkere btw

  20. Du er en pen jente som har en perfekt kropp. Vær stolt av den. Er selv ganske tynn fra naturensside, å hater at folk sier negative ting om det. Har selv bare vendt meg til å tenke at andre bare er sjalue 😛
   ikke bry deg om andre 🙂 YOU ROCK GIRL.

  21. Bra svart 🙂 Men du sa du skulle bytte design og header for en stund siden? Når skal du det egentlig??
   Men syns du en 12-åring som veier 57 kg og er 1,65 cm høy er feit? Kjenner en som er det, men hun har ganske mye muskler.. Hun elsker bloggen din btw 🙂

  22. Jeg har også villet trene kondisjon, for da takler du stress og du orker mer i ukedagene.. det blir også enklere å gjennomføre styrkeøktene fordi du får som sagt mer overskudd når du har bra kondisjon! Løpetrening i slakt motbakke funker bra! 1-1.30 time! :)) Hvis du er redd for at du går ned i vekt er det bare å spise masse! du trenger dobbelt så mye mat nå som når du ikke trente, og DRIKKE!

  23. Man trener ikke bare for å bli tynn, men fordi man ønsker en god helse også;) bra skrevet Therese, men man øker faktisk forbrenningen når man trener styrke, men det er jo ikke negativt:) stå på!!

  24. Jeg er 43 kg og er 167 cm høy, og jeg legger bare ikke på meg nok… Jeg trener selv, men jeg drar omtrent på trening 1 gang i uka, men hvordan er det jeg skal få motivasjon? Har jo venner som går der, men det hjelper ikke så mye med motivasjon uansett om venner er med meg eller ikke…

  25. Hei! må bare si det at vis du har bh under sports- bh`en gir en ikke noe efekt! trener du med vanlig bh får du fortere henge pupper eller de blir slappe. men ditt valg. og det er mye mer behagelig og gå med bare sprots- bh når du trener.

  26. Du har jo macbook ikkesant? Jeg bare lurer på hvordan lager man headere og andre typer bilder med flere lag i et bilde..hvis du skjønner hva jeg mener. Vet du ikke lager headerene dine selv.. men må bare spørre for jeg blir så sykt irritert når macen min ikke funker til det jeg vil. Brukte liksom ca. 10 000 kroner på den så..”liiiiiitt” kjipt om den ikke klarer og lage headere(++), noe jeg synes er veldig morsomt og trenger det jo også til min egen blogg!… PLEASE HJELP MEG! <3333

  27. Kjempe gode svar, Therese! Du er så flink, og jeg syns det er kjempe bra at du trener. Syns også at det er teit når anonyme folk kommenterer dritt ogsånn.. Som om de kan det så mye bedre?
   Jeg elsker bloggen din, du skriver så bra, og er flink til å oppdatere. 😀
   Men syns du det er mye og veie 64 kg, når du er rundt 162 høy, og snart er 14 år?

  28. synes du en som er 1.59 cm høy, veier 67 kg og går i 9ende klasse er tjukk? (14 år)
   har utrolig dårlig selvtillit og trener 4 ganger i uka i 1 time og vekta er still den samme, vet ikke råd lenger.. du er den eneste som KAN hjelpe meg nå!
   selvtillien min synker fra 2-1 når jeg ser på deg, Therese! Du har det utseende jeg bare kan drømme om:)

  29. noen dårlige spm. men mange gode svar! haha.. hvorfor tror alle trening handler om og gå ned i vekt? jeg er gått opp etter jeg begynte! og de aller fleste trener for og få muskler ikke gå ned i vekt. haha.., jaja.

  30. Haha, ler av de spørsmålene der de spør hvorfor du trener når du sier du vil legge på deg. Noen som ikke er voksne nok til å vite at muskler veier mer en fett, og at da legger du på deg hvis du får bygget muskler 🙂 jeg har kjempelyst på stram kropp, og det er greit å ha muskler og likevel veie en del. Jeg er vertfall ikke feit, når jeg har muskler som veier!

  31. Dette er ikke ment som en frekk kommentar, men bare et tips.. du burde heller spise noe med proteiner i etter trening, det hjelper på å bygge muskler 🙂 siden du skrev at du spiste eple, og det har mye karbohydrater

  32. Selvom det gir mer støtte med bh under sports bhen, så er det ikke bra å trene med normal bh, det er jo en grunn til at de har laget sports bh 😉 Men bra svar! Syntes ikke du er såååå tynn jeg, syntes du er akkurat passe! Bra kropp! (Ikke ta negativt at jeg syntes du ikke er så tynn, syntes du har kjempe fin kropp! Akkurat passe!)

  33. Så bra at du har begynt å trene, men synes det blir litt komisk at du svarer på spm om trening
   når du har trent i kun 1 uke, og ikke har noen erfaring fra før. Men men. 🙂

  34. Jeg er en tretten (snart fjorten, i mai) år gammel jente.. og jeg er skikkelig usikker på kroppen min! hater den.. har nesten ikke pupper heller.. jeg er så usikker, så jeg hater å se meg i speilet. jeg veiern 47 og er 1.60 høy.. vær så snill! hjelp meg, hater virkelig meg selv, og har veldig problemer med meg 🙁
   hjelp, vær så snill..

  35. Therese, jeg har trent en god stund og er veldig sterk. En stang veier 10 kg og det er likt over alt, pågrunn av at det skal være sånn at de fleste greier det. Jeg løfter 15 x 5 og tipper at du greier ikke særlig mer. Voksne menn løfter 20 – 40 kg.

  36. Det mest normale er at benkpress stanga veier 20 kilo. Hvis man er i tvil, så står det som regel i enden av stanga. Du over her, at voskne menn løfter 20-40 kg i benkpress?? er da mange som løfter over 100 kg, så der tar du feil.

  37. Nå var vell ikke spørsmålet om “alle andre” trente med bh under sportsbh, men om du gjorde det 🙂 Kommer ikke vitsen med sportsbh bort når du har vanlig bh under? :’)

  38. Syntes du jeg er feit hvis jeg veier 54 kg, er 1.67-1.68 høy og er 13 år?? Please svar i innlegg, kanskje ett annet trening innlegg eller no?

  39. Men skal ikke si noe jeg ikke har sett, og leste litt rundt på nettet nå og sto veldig mye forskjellig der. Noen mente 10 andre mente 18 og andre igjen 20.. Skal virkelig ikke si noe, men fikk veldig sjokk selv for det betyr at hvis den stangen jeg bærer veier 20 og så legger jeg på 5-10 kg til så løfter jeg 30 kg. Itillegg til at jeg har lagt på 20 kg før og det greide jeg.

  40. Ser ut til at du har satt deg gode mål og er veldig motivert for å nå de 🙂 Styrketrening er jo en veldig bra måte å gå opp i vekt på.

  41. Du Therese .
   Når du ikke vet så mye om trening skal du i alle fall ikke la andre stille spm da du gir gale svar. F.eks å få flatere mage skal du absolutt IKKE ta situps, da lager du muskler og da får du større mage. Hvis du skal ha flatere mage skal du løpe masse for da forbrenner du fett og da får du flatere mage 🙂 sjekk opp på internett a therese før du skriver feil som er grenseløst feil!!!!

  42. Du tåler ikke kritikk….
   Og btw… går ann å prøve å la være å være så sykt negativ om du får et helt normalt spm….
   Trener du med BH under sport-BH’en?
   – Ja, big deal. Nesten alle jeg vet om gjør det, jeg syns det gir 10x bedre støtte enn hvis jeg bare trener med sports-bhen.
   eeee, lol? chill.

  43. må bare sei at viss du må bruka bh under sportsbh for at du ska få god nok støtte, så e ikkje treningsbhen goe nok. men du velge jo sjøl 😉

  44. Hei, dette er ikke for å kritisere, men jeg er enig med Heidi Merete (som har kommentert tidligere). Du har nettopp startet og trene, så skal du gi tips ang. hva som er riktig og feil ved trening? Vet ikke om du er klar over det men ved å gjøre det så kan du risikere å gjøre mer vondet enn bra mot dem du svarer.
   Du har svart bra på mange spm. og de spm. som er ang. hva du synes og hvordan du gjør ting, det er egentlig bare heilt greit at du svarer på, men.
   Ved å trene styrke så øker du muskelmassen, og vekta går opp, men dette er ikke fordi du blir tykkere, men pga. musklene du lager veier mer enn det fettet som var der før. I tillegg, etter som du er jente, så kommer sannsynligvis ikke musklene til å vises så veldig godt.
   For det andre så tror jeg du har misforstår hvorfor mange også trener styrke, de fleste gjør faktisk dette pga. å gå ned i vekt, for når du trener styrke så øker forbreningen, som igjen gjør at du må enten spise mer mat, eller så kommer du til å gå ned i vekt. Så for å bli fit så må du huske å tenke på kosthold også.
   Så til neste gang du skal svare på trenings spm. så anbefaler jeg deg til å rådføre deg med en trener på SATS, før du går ut å svarer. Ikke bare svar det du tror er riktig, ettersom at det er mange som ikke vet noe om trening, som kommer til å tro på alt du sier.
   Ellers veldig bra innlegg og lykke til med treninga 😉

  45. Du skal spise en banan 15 min etter træning, å brødskiv med masse protreiner 30 min etter træning, pga banan ikke inneholder proteiner må du spise brødskiver med en gang! går idrett…

  46. Latterlig at du som har vært medlem på SATS i bare ei uke liksom skal ”gi råd” om trening. Du aner ikke hva du snakker om 😉

  47. hvor finner du bildene som er motiverende for deg til trening og hva søker du på? 🙂 håper du skjønte spørsmålet

  48. Så utrolig flink du er, Therese! Håper du klarer å holde motivasjonen oppe! trener 6-7 ganger uken, av og til mer selv, og etter hvert blir det bare en vane å trene, så kjør på! Et tips er å heller spise banan enn eple etter trening, eple er bra, men banan er enda bedre! 🙂

  49. Flaut at DU uttaler deg om trening. Du av alle liksom. Ikke tro du plutselig vet alt om trening og kosthold, bare fordi du har blitt så stor at du har greid å melde deg inn på sats.

  50. Bra innlegg Therese! haha, litt random spørsmål men hvor kjøper du BH-ene dine ? ..tehehhe
   Håper du svarer ! 😀

  51. Jeg er en jente på 14år, er 1.51cm og veier 48kg..
   Også har jeg egentlig dårlig selvtillit, så jeg klager hele tiden på magen min og på lårene mine! Og jeg hater kroppen min! Jeg er ganske lav, også er jeg litt lubben! men ikke sånn super stor for å si det sånn… Men jeg sliter… Håper du kan gi litt råd til meg 🙂

  52. Finnes mange type form for trening. Man må finne sin egen trening for sine egne mål. Men flatt og stram mage… Da må man nez i kroppsfett %. Det oppnår man best ved løping, sykkling eller 4×4 intervaler. Og dessverre er det kroppen som bestemmer hvor og når fettet skal forbrennes ikke øvelsen man tar. Det fettet som er på magen er fettlageret vårt. Så det er det siste kroppen vil forbrenne. Har du spørsmål skriv til meg.
   Hilsen sweetworkout.blogg.no

  53. Du er ikke ekkelt tynn ! Du har en kjepefiin magee <3 og du er kjempefiin å ! 🙂

  54. svar om trening??? Du har jo akkurat starta å trene.. haha herregud så teit..det du vet om trening e potetgull og brus.

  55. Viss du skal gå opp i vekt ved å få muskler så må du spise en banan, rosiner eller noe med proteiner! det er veeeeeldigviktig!

  56. Tusentakk! Du har hjulpet meg og gitt MEG motivasjon nå 😀 Jeg har prøvd å gå opp i vekt i mange år nå (ja siden barneskolen), men får det ikke til. Alle sier jeg må stappe i meg masse sjokolade og chips ++ men jeg vil ikke gå opp i vekt på en usunn måte. Så takk igjen for at du har hjulpet meg 🙂 Jeg prøver også å trene styrke for å bygge muskler, og jeg vet at jeg må endre kostholdet mitt.. jeg liker nemlig ikke brød (utenom når det er helt ferskt). Denne kommentaren er lang og sikkert ikke spennende å lese, men jeg vil bare si at jeg er evig takknemlig!

  57. At sportsbh-en alene ikke gir deg nok støtte, er kun et hint om at du har kjøpt den for stor! Har selv 65G i vanlig bh, og får mer enn nok støtte av Pierre Robert sin sportsbh alene. Og jeg trene kondisjonstrening som løping, spinning og andre gruppetreninger. Trur nok du skal klare å finne en sportsbh hvis du bare leiter! 😉

  58. Digger bloggen din! Jeg trener veldig mye selv, går på cheerleading og dans + egentrening. Disse bildene på denne sidene er sykt bra motivasjonsbilder, du brde ta en titt!:D de er kjempebrae og du får skikkelig lyst til å trene når du har sett på de. Får i alle fall jeg;)
   http://activeinspiration.tumblr.com/

  59. Å trene med vanlig bh under sports-bh ødelegger poenget ja. Uansett som støtten føles bedre. Grunnen til at man i det hele tatt trener med sports-bh er jo fordi det er en stram strikk som støtter under og rundt. Trener man derimot med vanlig bh (bh med spiler) så vil de harde spilene under brystene gjøre sånn at du får hengepupper når du blir eldre. Når puppene disser (opp og ned), vil metallspilene ødelegge bindevevet i brystene, og strekke dem, noe som resulterer i hengepupper. En ordenlig sports-bh i rett størrelse skal gi den støtten som tengs! Just saying, kjipt å få hengepupper jenter! 😉

  60. Hvorfor legger du ut ett innlegg om trenings spørsmål? Du har trenet en uke også fremstår du som den eksperten ?
   Ps. Hvor lang tid tok det før du klarte å løfte stanga, jeg klarte 50 kg i benkpress i 6.klasse 😉

  61. en litago duger rett etter en treningøskt. 🙂 søk på resitisusjon (vet ikke hvordan det skrives). Karbohydrater etter trening er tingen :))

  62. “Jeg har også villet trene kondisjon, for da takler du stress og du orker mer i ukedagene.. det blir også enklere å gjennomføre styrkeøktene fordi du får som sagt mer overskudd når du har bra kondisjon! Løpetrening i slakt motbakke funker bra! 1-1.30 time! :)) Hvis du er redd for at du går ned i vekt er det bare å spise masse! du trenger dobbelt så mye mat nå som når du ikke trente, og DRIKKE!”
   Over en time med løping?! Det bryter heller ned musklene igjen. Intervaller er tingen. Dritkjett, men det funker.
   “Therese, jeg har trent en god stund og er veldig sterk. En stang veier 10 kg og det er likt over alt, pågrunn av at det skal være sånn at de fleste greier det. Jeg løfter 15 x 5 og tipper at du greier ikke særlig mer. Voksne menn løfter 20 – 40 kg.”
   Som også andre har påpekt: der jeg trener veier stanga 20 kg.
   Ooog ja, det funker vel dårlig med situps osv for å få flatere mage. Man får muskler, men for at musklene skal synes må fettet på utsiden bort, altså, man må trene kondisjon 🙂

  63. HANNE WTF!?
   stangen veier IKKE det samme over alt! Det er jo jævla tydelig! Her jeg trener veier stanga 20 kg! omg..om du absolutt skal være så forbanna teit kan du jo ta en 10kgs manual og sjekke om den veier like mye som stange, hærre…Voksne menn løfter 20-40 kg? hva faen slags menn er det der du bor? Greit nok at Therese ikke har peiling, men det har faen ikke du heller! Hvis du sier at stangen veier 10 kg der du bor, greit! Men her gjør den ikke det!

  64. Trener sjøl, skjønner ikke poenget med bh uder sports’bhen.. det er jo bare for “push” eller for at du har “små” pupper du gjør det? eller er det jo ikke no poeng med sports bh? .. Ikke det at jeg hor no i mot det, men ser bare ikke poenget. asdfgh

  65. at du får bedre støtte med vanlig bh under sportsbhen skjønner alle at er bullshit. sportsbh klemmer puppene flate, og du vil ha en kløft å vise fram. no big deal, alle liker oppmerksomhet:) hadde bare vært kulere om du sa det selv.
   dessuten trener du hovedsakelig styrke, så hva er det du trenger så mye støtte til? hehe

  66. ikke for og være frekk men du er ganske dum vis du tror bare stanga veier 20 kg den veier mellom 7-10 kg

  67. Bra pinner begynner å trene styrketrening! Synes ikke de har noe å skryte av uten muskler… du har veldig fin kropp, men magen din ser litt ekkel ut sorry. Så skitten brun ut og skrukkete på bilde over:S
   Håper du også spiser sunt! d hjelper ikke å streve ræva av deg hvis du igjen putter i deg drittmat så kroppen ikke klarer å bygge seg opp til noe pent 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg